I don't like Sundays

Gårdagen var riktigt rolig. Vi förade här hemma, och sen blev det käraste 550. En mycket lyckad kväll. Vet inte riktigt när jag var hemma, men jag deckade så fort jag la mig i sängen.

Denna dag har varit mindre rolig. Jag förstår verkligen inte. Jag och söndagar är verkligen inte vänner. Jag hatar söndagar. Dom borde inte få finnas. Har haft en jobbig känsla i kroppen hela dagen. Så sjukt jobbigt.

Nu sitter jag iaf och kollar på "A lot like love" på femman, och slemmar i mig en apelsin. Sjukt gott. Ska väl ligga och glo på Tv ett tag till tills jag börjar bli trött.
Usch nej nu ska jag inte skriva nåt mer. Det blir bara bajs då!

God natt

/ ♥

Nostalgi

Titta och NJUT!
















Blir nästan tårögd av dessa klipp. Ger så sjukt mycket minnen. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite.
Fundera lite. Är fortfarande lite i chocktillstånd. Ska bli intressant att se hur morgondagen blir.

Ses imorn! GOD NATT

Ffffrrrrreeeeddddaaaaagggg

Känns riktigt skönt med fredag faktiskt. Idag blev det jobb, 13-17. Det var mysigt. Hemresan var dock inte lika mysig. Äckliga jävla förseningar på typ 45 min och äckliga minusgrader som nästan dödade mig. Som tur va kunde Elin och Magnus komma och hämta mig i Östertälje. TACKTACKTACK!!

Hemma svulla jag i mig mat. Sen har jag inte gjort mycket mer. Tiden sprang iväg och nu är klockan plötsligt nio. Sitter och tittar på Let's Dance. Eller kollar inte så noga. Tycker det är rätt tråkigt faktiskt. Men fredagsmys har jag iaf. Dock helt alone haha. Men det funkar det med.

Imorgon blir det en bra lördag. Först blir det lite kalas vid tolvtiden (?), sen efter det en liten snabbrunda på stan med Elina. Sen blir det hem och fixa och tagga inför kvällen.
Känns som en bra lördag :)!

Nu ska jag väl fortsätta kolla på tråk Let's Dance.

Puss på er!

Snötorsdag

All my life I've been searching for something
Something I can put my finger on
Maybe I've been living for the weekend
Maybe I've been living for this cyber soul
Every Friday just about midnight
All my problems seem to disappear
Everyone that I miss when I'm distant
Everybody's here

I need love
Cause only love is true
I need every wakin' hour with you
And my friends cause they're so beautiful
Yeah my friends they are so beautiful
They're my friends


 

Älskar denna låt från New Moon soundtracket. Älskar alla låtar från New Moon soundtracket. Älskar alla låtar från Twilight soundtracket. Ja, ni fattar!

Vad annars denna snöiga torsdag? Har hunnit med shopping och jobb. Gick upp "tidigt" imorse. Kvart i nio. Va på stan vid tio. Traska runt själv och kollade kläder och presenter. När jag stod i kassan på H&M träffar jag min kära syster Fia. Vi hann gå en stund till på stan. Sen begav jag mig till tåget. Härliga förseningar. Hann iaf i tid till jobbet (tur att jag tog ett tidigare tåg).
Efter jobbet var det bara att pallra sig hemmåt. Massa förseningar på hemvägen också. Både tunnelbana och pendeln. Gillar INTE!!!! Mamma va iaf snäll och kom o hämta mig i Östertälje. Åkte förbi MAXI och köpte en almanacka. Behöver en nu till jobbet.
Väl hemma var det bara att trycka i sig mat och glo på Robinson. Fick sällis av Vilma som ville sitta här i mitt rum :)! Jaa, det var min torsdag det.

Nu sitter jag och tittar runt lite på H&Ms shoponline. Finns mycket fint! Snart ska jag väl tvätta bort sminket och borsta tänderna och hoppa i säng med min bok. Tror jag ska sova tidigt idag så att inte mina tankar börjar spåra ur. Det blir bara jobbigt för mig själv.

GOD NATT ♥


Time to write

Dags att skriva några rader här igen kanske. Har inte orkat sätta på datorn dom senaste dagarna. Plus att jag kommit hem rätt sent.
I måndags var det jobb som gällde. Längsta dagen. 9.30-17.30, men det går alltid så snabbt. Efter jobbet åkte jag hemmåt, hoppade av i Flemingsberg och mötte upp mamma vid hennes jobb. Vi åkte och handla lite och sen åkte vi hem.
Igår var det tisdag. Jobbet rullade på. När jag slutat mötte jag upp Cilla på centralen och vi tog en shoppingrunda (hade ju fått lönen moahaha, dock bara halva eftersom jag bara jobbat en halv månad). Hann inte gå i så många affärer. Vi är så sega när vi går på stan haha. Men köpte iaf lite småsaker. Va hemma runt tio. Det var en mysig tisdag :).

Idag, onsdag, har jag bara vart på jobbet. Vi har varit inne hela dagen (SKÖNT). Blivit kär i mina barn. Så jäkla härliga ungar alltså!! Man vill bara ta med sig dom hem haha.
Var iaf hemma runt sju. Massa cpförseningar och skit. Jävla skitsnö asså. Jag orkar inte med det.

Sen dess har jag bara ätit mat, duschat och kollat på Robinson. Nu sitter jag och tänker lite. Det är inte bra. Får inte tänka för mycket. Överanalysera allt.
Funderar på om jag ska sätta på Twilight. Kollade på den i helgen. Men fick ett megasug efter den underbara filmen. Eller kanske New Moon? Hmm.. Jag får se.
Imorn tänkte jag gå en runda på stan här hemma innan jobbet. Börjar halv två. Måste kolla lite presenter och sådär.

Adjöken!

Jag tror jag avlider

Fyfan vad det är tråkigt. Jag börjar nästan gråta snart. Finns absolut ingeting att göra. Inget kul iaf.

Gårdagen vart lyckad. Förfest med massa folk hemma hos Cilla. Sen blev det The Strip. Sista gången jag gick dit nu. Musiken suger verkligen. Men Jennifer (som jobbar där) hade fixat gratis inträde så jag förlorade ingenting.
Maria och Tessan drog tidigare. En stund efter dom hade dragit började jag fundera på om jag också skulle dra.
Men Cilla övertalade mig och vi stannade till stängning. Vandrade till kebaben. Cilla skulle bevisa för Thomas kompisar att Södertälje har den godaste kebaben haha. Träffade Elina vandrandes själv där också hahaha. Köpte kebab, åt två tuggor. Sen ringde jag mamma och hon kom och hämtade mig och Elina!

Det blev en mycket rolig kväll med mycket folk :)!

Nu ska jag gå och fråga min kära lillesyster om hon vill köra Mariokart, för jag håller på o spy av tråkighet......

Hej!

Summer

Fick ett ryck att börja läsa lite gamla inlägg från i somras nyss, och nu är längtan efter sommaren extreeeeeem. Fyfan vad jag bara vill ha varma sommarnätter och en härlig solbränna (jag mår inte bra när man är kritvit som ett fucking lik). Är så trött på det här kalla skitvädret och all äckel slask.
Så, sommaren får gärna komma NU tack!
Nej, nu ska jag sluta klaga och hoppa in i duschen. Känner mig rätt taggad inför kvällen.

Ciao!


Sommar


Tagga!

Lördag idag då. Vaknade för en timme sen. Läst lite bloggar och sådär. Som jag skrev igår blir det party idag. Klockan sju ska vi vara hos Cilla där det är massa folk. Sen blir det utgång på The Strip, och om det suger drar vi nog till 550.
Blir nog en bra kväll. Synd bara att jag inte har ett enda öre i plånboken. Men fick låna pengar av mamma tror jag.

Nej, nu ska jag käka frulle.

Skön partylåt!



Eclipse

Tänkte bara visa en GRYM fanmade trailer av Eclipse. Man får nöja sig med dessa fanmade trailers tills den riktiga trailern kommer ut, som den lär göra inom dom närmsta månaderna moahaha.
Skoja inte att jag längtar till 30 juni!




TGIF

Fredag idag. Skööönt! Denna dag har känts bra. Och det känns bra. Höhö!
Jobbet va riktigt kul idag. Gick själv till parken med några barn och sådär. Så härliga ungar asså. Jobbet rullade på. Fick sluta en kvart tidigare.
Sen blev det tunnelbanan och tåget hem. Mamma hämtade upp mig i Östertälje, sen åkte vi och träffade lilla Tino som har kommit tillbaka. Lilla Tino är väl inte rätt ord haha. Men så mysigt att se han igen. Elin skickade mms till mig när jag va påväg till jobbet "På väg hem med min älskling" och sen en bild på han. Höll på o börja böla på tunnelbanan haha.
Kom  hem alldeles nyss. Blev väldigt överaskad när det låg en lönespec på sängen. Min chef sa att jag inte skulle hinna få lön denna månad. Men tydligen blev det så. SKÖNT! Då blir det shopping på tisdag. Jag har ingeting att ha på mig. Alla mina tights är sönder, och i förrigår sprack mina jeanstights på jobbet haha. Såååå, lite nytt i garderoben måste inhandlas.

 

Nu sitter jag och väntar på lite gooood mat. Kyckling, klyftpotatis och tzatziki. GOTT! Blir en lugn fredag. Kolla på Let's Dance som jag missat alla program av. Sen vid två inatt så är det "Hope for Haiti". George Clooneys välgörenhetsgala som jag måste se. Dels för att det är "viktigt" men dels för att Robert Pattinson ska vara "programledare" från en länk i london. Det gillar vi!

Så ja, det blir fredagsmys för hela slanten. Önskar att man hade nåt gotti också. Men man kan ju inte få allt. Imorn blir det PARTY! Fira Cilla och Tessan. Ska vara hos Cilla kl sju. Ska bli massa mys :)!

Hoppas ni får en härlig fredag ♥!


Panik

Idag hade jag världens panikångest när jag åkte till jobbet. Min buss va cp, så jag missade tåget som jag skulle med. Fick panik för att jag kanske skulle bli sen. Jag hatar det. Och speciellt när det här är så nytt också.
Jag sprang hela Sthlm central för att hinna med tunnelbanan. Då menar jag verkligen sprang.
Men jag kom bara några minuter sent. Men jag kunde inte andas på hela vägen dit. Hade verkligen panik.
Annars har dagen varit helt okej.

Tror jag ska lägga mig och läsa nu. Rensa tankarna med lite Twilight. Det bästa botemedlet om man vill tänka på något annat än det skit som finns i huvudet.

Imorn blir det jobb 13-17, sen hem och bara ta det lungan.

God natt ♥

PS. Hmm, nu började precis "How I met your mother". Ska nog se det först, och sen läsa. Det blir bra!

Helg

Jag längtar till fredag och helgen. Här är anledningarna:

• Det är HELG
• En "familjemedlem" återvänder till familjen
• Jag ska ha uppesittarkväll med mig själv (kanske inte låter superroligt, men jag tror jag längtar lite. Behöver nog fundera lite själv i min ensamhet. Eller så är det tvärt om.)

• Jag ska se på Twilight. Det var FÖR länge sen jag såg den! Förr förra helgen.
• Vi ska fira Cilla och Tessan!

• Jag ska sova som aldrig förr.

 

Sååå, helgen får gärna komma nu tack. Förresten. Är det bara jag som hatar när man har en känsla i kroppen som man inte kan beskriva? En äcklig jävla känsla som får en att må piss? Jag gillare inte...

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och fortsätta kolla på So you think you can dance.


 


Vad ska man göra?

Idag var det jobb 13.15-17.00. Va hemma runt sju. Massa förseningar och skit. Mitt humör va verkligen i botten. Åt pizza när jag kom hem. Sjukt länge sen.
Sen har jag inte gjort så mycket. TÄNKT! Jag skulle vilja skriva ut exakt alla mina tankar här. Eller någonstans. Bara för att få ut dom. Men det känns så konstigt. Mitt huvud kommer spricka av allt skit snart. Plus att ni skulle tro att jag var knäpp i huvudet om ni visste vad jag tänkte. Hur mycket skittankar och onödiga tankar det finns i mitt huvud.
Jag har funderat på att ringa dig för att bara prata, men jag vågar inte. Jag undrar hur mycket tårar en människa har. Borde inte mina ta slut snart?

Nej nu ska jag sluta skriva massa "tyck-synd-om-mig" skit. Det är verkligen inte så. Måste bara få skriva nånting. Vill ni inte läsa, så läs inte.

/ ♥

Artonde januari

Gårdagen var jobbig, och det var skönt att denna dag blev lite bättre.
Började jobbet halv tio idag. Så det blev tidig uppgång. Var faktiskt inte så trött (trots att jag sov runt fem timmar). Men det beror nog på att jag är så hypad och nervös. Nervositeten har fortfarande inte försvunnit. Allt är ju så nytt fortfarande.
Dagen har rullat på bra. Barnen är så härliga, och jag trivs bara mer och mer. Jag tror det här kommer bli bra. Träffade även min bästa kollega Cilla idag haha. Vi var ute i parken med barnen och då va hon där med sina barn. Känns helt sjukt att vi jobbar på samma ställe. Hur stor är chansen lixom?!

Slutade iaf halv sex. Segt o komma hem pga massa förseningar och skit. Väl hemma käkade jag mat. Va så djääävulskt hungrig. Sen blev det dusch.
Nu har jag suttit och läst lite bloggar och halvtittar på Spårlöst. Om en halvtimmer börjar Paradise Hotel. Så ska väl kolla på det. Vid elva lär jag vara död. Så jag får se hur länge jag orkar hålla mig uppe.

Adjöken!


God natt!

Nu går jag och sover. Orkar inte med det här längre!

God natt!!

Sundaynight

Sitter och kollar på Johan Falk filmen på fyran. Nu är det paus. Har ju aldrig sett någon av dom filmerna, och alla säger ju att dom är så sjukt bra. Så tänkte ge den en chans.

Annars då? Har gjort absolut ingenting idag. Har inte orkar röra mig en millimeter. Har funderat massor. Känt den där söndagsångesten som jag hatar. Blivit arg på mig själv för vissa saker. Ätit donken har jag hunnit med också. Och jag kan meddela att det var ljuvligt.

Känner mig tung i huvudet och har en stor ångestklump i magen. Jag vet vad jag behöver just nu, och ändå gör jag det inte?! Blir så arg på mig själv.

Äsch, vilket förvirrande skumt inlägg det blev nu. Ska nog stänga av datorn och fortsätta kolla på filmen. Förhoppningsvis blir morgondagen lite bättre.

/ ♥

P to the A to the R to the T to the Y

Ikväll är det utgång som gäller. Lånar pengar av Elina. För jag har noooooll kronor i plånkan! Det blir förning hemma hos Elina och sen ut på 550. Det blir nog bra. Skulle bara skriva några rader om kvällens planer.

Hoppas ni får en härlig lördag!


Besvikelse

Usch vad besviken man blev på filmen. Man visste ju att den inte skulle bli hälften så bra som boken, men lite högre förväntningar hade jag faktiskt på filmen. Men den sög. Bara allmänt förvirrande och skum. Kan tänka mig att dom som inte läst boken satt som frågetecken. Jag skulle inte fatta nånting om jag inte redan hade läst boken! Bästa var ju Joel Kinnaman som spelade JW.

Precis när vi är påväg ner för rulltrappan från bion, märker Cilla att hon inte har sin mobil. Så vi springer tillbaka till biosalongen som va helt tom och KOLSVART. Man såg inte ett piss. Fyfan det kändes som en skräckfilm eller nåt. Vi hittade iaf mobilen, eller jag hittade den rättare sagt. Och sen begav vi oss mot bilen.
Maria lämnade av Cilla vid Gullmarsplan så hon slapp ta tunnelbana och skit. Blev att vi satt o prata en stund innan Thomas tröttna och tvingade upp Cilla haha.
Sen blev det raka vägen hem

Nu har jag läst igenom lite bloggar och sådär. Ska nog tvätta bort sminket och sen lägga mig o läsa. Imorn är det lördag och det händer NADA. Jag önskar att jag hade pengar. Ville ju gå ut och fira mitt nya jobb :(!

Nej, god natt på er!


Biofredag

Sådärja. Då var man hemma från jobbet. Har precis käkat. Va så sjuuuukt hungrig när jag va påväg hem. Mamma hade sagt att hon skulle laga Tacos. Sen när jag kommer hem är det ris och korvstroganoff istället :(. Buhu! Inte okej.
Men har precis käkat iaf. 20.45 börjar filmen på Heron. Ska ju se Snabba Cash! Cilla visste inte om hon kunde följa med som vi hade besämt :(. Buhu! Ville ju träffa den där anuskorven.
Men annars blir det väl bara jag och Maria. Det känns som att vi är typ bioteamet. Har typ bara vart på bio med dig dom senaste gångerna haha.

Jaja, nu ska jag fräscha till mig lite. Hinner inte duscha. Eller rättare sagt ORKAR inte duscha! Men jag hoppas jag inte luktar bajs iaf.

Ha en bra fredagkväll!

Magnus Samuelsson

Haha, glömde ju berätta vem jag nästan krockade med på t-centralen idag. Ingen mindre än Magnus Samuelsson. Galet stor man!

Nu sitter jag och kollar på "You, mee and Dupree" även fast man har sett den typ en miljard gånger. Inte så värst kul är den heller. Men det finns inget annat o kolla på.
Råkade somna en halvtimme förut. Not good! Har faktiskt ont i huvudet, och fryser som en idiot. Blir jag sjuk igen vet jag inte vad jag gör!

Aja, skulle bara berätta det där om Maaangeee höhö! Tillbaka till filmen nu...


Helt slut!

Första arbetsdagen avklarad. Jag va så nervös "imorse" att jag inte visste vad jag hette. Hade ont i magen och mådde illa. Har aldrig varit så nervös EVER!
Men som vanligt så är det jag själv som bara gör allting värre. Dagen gick jätte bra. Dock känns det som att man ibland bara står där som ett mähä och inte gör nånting. Men det är ju för att allt är så nytt, och man försöker se hur allt fungerar.
Men det känns bra. Jag kommer nog trivas mycket bra!

Nu är jag helt slut. Dagen har inte vart jobbig. Men så himla mycket nya intryck och sen den där pressen jag har känt. Känns som jag sprungit ett maratonlopp!
Så nu ska jag lägga mig och kolla på Simpson och Family Guy.
Imorn blir det jobb (haha, tycker det känns så konstigt att skriva så) 13-17, sen blir det hem och käka och sen blir det bioooooooo med Cilla (som kommer hem från Thailand inatt, ÄNTLIGEEEEN!!!!) och Mariuus :). Premiären av Snabba Cash. Fyfan vad jag har längtat efter den filmen. Hoppas den är lika bra som boken!!



Trötter!

Länge sen jag var trött så här "tidigt". Min hjärna har gått på högvarv idag. Det är nog därför. Ska alldeles strax lägga mig och läsa och sen sussa. Är så sjukt nervös inför imorgon. Ju mer jag tänker på det, desto nervösare blir jag. Hatar att vara nervös!

Ses imorn. Håll tummarna att allt går bra på min första arbetsdag!


Unbelivable

I GOT A JOB! Fattar ni meningen eller. JAG HAR ETT JOBB!!! JAG?? ETT JOBB??? Jag kan inte förstå det.
Fick samtalet imorse runt halv elva tiden. Jag låg i sängen och väntade. Sjukt nervös. När hon ringde sa hon "Ja, det är bara att börja jobba imorn. Vi vill ha dig här!!". Då dog jag lite. Visste inte vad jag skulle säga eller göra. Va i chock.
Så imorn ska jag till jobbet. Hur sjukt låter det inte? Är nog fortfarande i chock. Det känns inte verkligt. Men det är bara att banka in det i huvudet för det är SANT.

 

Samtidigt kommer alla dom där tankarna. Dom som jag inte vill ha. Dom tankarna som säger att jag kommer göra ett pissigt jobb. Att personlen kommer bli missnöjda och ångra sig. Att jag gör bort mig. Att jag misslyckas!
Försöker inte tänka så. Men det är oundvikligt. Hatar mitt sugiga självförtroende!

Men självklart är jag sjukt jävla glad. Jag fick ett jobb som jag verkligen ville ha. Och jag tror det kommer bli perfekt. Så idag har det varit en bra dag. Och imorn kommer nog bli ännu bättre. Är så sjukt nervös.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig en alvedon. Har sjukt ont i huvudet. Det har varit en händelserik dag höhö!

Puss♥

 


Creeeeepy!

Vilken upptäckt jag gjorde precis. Är lite shaky haha. Hade så otroligt tråkigt så jag sökte på mig själv på Google (HAHA) för att se om det kom upp nåt kul. Bläddrade några sidor. Och så såg jag någon gammal artikel från 2007. Då såg jag mitt namn, Johanna Schwerin och Forks i samma mening. Så läste jag igenom artikeln. Den handlade om någon snubbe som hette Charles Schwerin från USA. Tror inte han var någon speciell. Men iaf, så stod det att hans ena dotter "Johanna Schwerin" bodde i staden Forks, Washington.
Då fick jag panik. Någon med mitt namn har bott i den underbara staden Forks :D. Sjukt coolt ju. Blev helt extas haha! Hur många Johanna Schwerin finns det i USA liksom?
För er som inte fattar, så är Forks staden där hela Twilightsagan utspelar sig. And I'm obsessed with twilight, så detta va stort för mig haha.
Tyckte iaf det var lite coolt :)!


Känslor

Jag vet inte vad jag ska känna. Jag är glad, rädd, uppspelt, nervös, osäker, överlycklig, förväntansfull, chockad... Gaaah typ alla känslor som finns.
Nu gäller det bara att hoppas lite mer. Och det gör jag!


Nu har jag precis gjort klart mina naglar. Det får mig alltid att bli lite lugnare. Det är som meditation för mig. Sitter och kollar på Fresh prince och har sjukt tråkigt. De senaste dagarna har jag blivit knäpp av uttråkighet. Jag spyr på att vara hemma. Men samtidigt finns det typ inget annat att göra. It suuucks!!

Ciaaaaaao!

BREAKING DAWN BLIR FILM!

Läste precis på twilightmovie.blogg.se att det nu är officiellt klart att Breaking Dawn kommer bli film. Åh va bra!! Skulle inte kännas okej om bara dom tre första böckerna blir film. Det är ju i Breaking Dawn ALLT händer. Åh. Nu blev jag glad. Det stod att dom skulle börja filma i höst. Så man får vänta ett bra tag.

Men i sommar (30 juni) kommer ju Eclipse på bio. Så man klarar sig nog :D!


Sjukt fin fan made bild av boken Breaking Dawn!


Monday

Kom precis ur duschen. Frös så mycket, så jag tog en varm dusch. Nu är min kroppstemperatur normal igen. Mitt rum är antingen ISKALLT eller SVETTHETT! Jobbigt.

Nu sitter jag och tittar på Simpson. En delicatoboll och ett glas vatten står på bordet också. Åh, delicatobollar är bland det godaste som finns. Får flashbacks från Blombacka tiden då man levde på päronsmakis och delicatobollar haha.
Nej, ska hugga in i min boll nu och fortsätta kolla på Simpson.

Smell you later!


Jag hoppas så det gör ont!

Idag vaknade jag tidigt. Halv elva. Fick ett samtal och efter det kunde jag inte sova. Nu har jag precis ätit frulle. Massa gott. Snart ska jag klä på mig och sådär. Sen åka till Algårdens förskola och kolla referenser. Hoppas på att kanske får träffa några av barnen också. Men dom minns nog inte mig!

Idag är inte heller vilken dag som helst. Idag fyller finaste bästaste sötaste ALFONS tre år! TRE år. Helt sjukt. Vart tog tiden vägen?

Men GRATTIS MOSTERS AFFIE PÅ TREÅRSDAGEN!!!!


Affie med Hannah Montana peruk haha. Eller som han säger "Danna danna"!

U T T R Å K A D!!!!!!!!

Fyfan vad tråkigt det är. Får panik. Händer ingenting. Ingenting på tvn. Ingenting kul händer på datorn. Fuck! Sjukt jävla tråkigt. Har iaf precis kollat klart nåt program på Animal Planet. Det handlade om en kille som bodde med en av de farligaste lejonflockarna i Afrika, allt för att rädda dom från att avlivas. Mycker bra program faktiskt.
Efter det blev jag lite sugen på att kolla på Lejonkungen. Så jag tror jag ska se den nu. Länge sen ju!

Pusss!


Ännu en galen kväll

Ja igår va vi ju ute. Elina kom hit efter massa problem med bussar och skit. Vi började dricka och sådär. Vid typ halv elva kom Malin och Maria förbi. Dom skulle också ut men körde nyktert.
Så vid halv tolv tror jag, åkte vi ner med bilen till The Strip. Jag och Elina skulle egentligen till vårt kära 550. Men Maria och Malin övertalade oss att vi skulle med till The Strip istället.

Väl där inne såg jag massa folk jag kände. Mycket folk va det. Det gillar vi. Tror The Strip har snott lite folk från 550, för det har varit lite tomt där på senaste tiden. Det enda dåliga med The Strip är deras MUSIIIIK! Den suger. Sätt 550's musik inne på The Strip, då skulle det vara bästa utestället.

Men vi hade det trevligt iaf. Försökte dansa lite till den sugiga musiken haha. Vid två vandrade vi till kebaben. Hann typ äta två tuggor innan det stängde. Så vi packade med oss det i en påse. Snackade med lite människor innan vi begav oss till centralen. När vi närmar oss ser vi att bussen precis går. Jag ville dö då. Det var så sjukt jävla kallt. Nästa buss skulle inte komma om förns en halvtimme. Så jag ringde bästa mamma och hon hämtade oss.
Det blev en rolig och väldigt billig kväll haha.

Nu har jag precis käkat. Sjuuuukt gott va det. Ligger och kollar på Project Runway nu. Känner mig som en seg boll. Hoppas det är nån bra film på tv senare. Idag är en sån dag då bio skulle sitta perfekt...

Ciaaaooo!

Utgång!

Efter många om och men kom jag och Elina fram till att vi ville gå ut. Förra gången vi var ute blev det ju.. aa lite knas haha. Så vi provar idag igen haha. Förhoppningsvis blir det mycket bättre och roligare.
Har suttit och snackat med Elina på msn om vad faaaaaaaaaan man ska ha på sig. Alltså jag har iiiiiiiingenting. Behöver en ny garderob nu tack.
En klänning jag iaf inte kan få ut ur huvudet nu, är en tunika från VILA som är rätt gammal. Såg den live för första gången förra helgen (på Maria) och då gillade jag den ännu mer. Nu har den fastnat helt i mitt huvud.
Jag vill ha den NU! Fatta ha den på sommaren, med brunbrända ben och mina grå mockapumps. Åh! Perfekt partyoutfit. Tyvärr hittar jag ingenstans där man kan köpa den. Inte för att jag skulle ha råd, men ändå haha.

Jaja, nog snackat om klänningen. Nu ska jag ta en titt i min egen ruttna garderob och skrapa ihop nånting som liknar en partyoutfit. Wish me luck!


THE dress!


Lördag

Inatt fick jag sovsällskap igen. Vilma hade drömt mardrömmar. Igen. Usch, får ont i magen av att hon ligger och drömmer massa hemska drömmar. Hon vill verkligen ha en drömfångare, för hon säger att hon aldrig drömmer mardrömmar när hon sover hos mig eller Elin, och vi har båda drömfångare.

Hon deckade iaf så fort hon la huvudet på kudden. Själv låg jag och läste till halv fyra. Då trodde jag att jag va trött. Men trots det kunde jag inte somna. Så sjuuukt jobbigt!!

Lyckades iaf komma upp vid ett idag. Har suttit här vid datorn sen jag vaknade. Känner hur ångesten sakta men säkert kryper fram och lägger sig som en klump i magen. Jag försöker hålla mitt nyårslöfte. Jag försöker verkligen tänka positivt. Men ibland så funkar det bara inte.

/ ♥

Movienight

Jahapp. Nu har mina (väldigt trötta) gäster åkt hemmåt. Vi hade mys/film/Twilight kväll. Det var mys. Dock kändes det som att både Elina och Maria led igenom den sista halvtimme/timmen haha. Båda nickade till några gånger. Men båda hade ju jobbat hela dagen o sådär. Så jag förstår dom.

Nu sitter jag här i min ensamhet igen och kollar på Jay Leno. Finns absolut ingeting på TV. Önskar att jag kunde gå o sova. Men är inge trött.
Lär väl sitta uppe nån timme till och sen lägga mig och läsa.

Ses imorgon!


Vackra Ashley Greene!

Dessa bilder är från Ashley Greene's (aka. Alice Cullen) senaste fotoshoot för Sports Illustrated. Hon är så sjukt vacker. Så fina bilder. Och hon är totally naked på bilderna. Hon har bara en "skinsuit" påmålad.







(Bilderna är tagna från
thetwilightsaga.se)

JAG KAN ANDAS!!

Äntligen kan jag andas med NÄSAN. Förkylningen har släppt liiiiite. Helt sådär bara. Skönt. Ville bra meddela om det hehehe.

Ikväller blir det fredagsmys för hela slanten. Maria och Elina kommer hit och vi ska ha Twilightkväll moahaha. Massa mys ju. Först Twilight sen New Moon. Kan det bli bättre?!
Blir ni chockade att jag inte skrev "vi ska ut och parta järnet och spåra ur!!" haha? Vi pratade om utgång. Men det blidde myskväll istället. Skönt faktiskt :)!

Nej, nu ska jag äta lite frulle. Vaknade för en timme sen ungefär. Det var verkligen omöjligt för mig att somna igår. Låg och läste till fyra. Sen släckte jag och trodde att jag skulle somna. Men icke. Låg vaken till halv sex. Sen somnade jag nog. Hatar att ligga och snurra i sängen.

Frulle nu!


The three mongos, Maria, Elina och jag! Bilden är från i somras. Åh. GE MIG SOMMAR NU TACK!!!

 


FYFAN VAD HAN ÄR GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYM!!!!!!

Har suttit och tittat på "Michael Jackson 30 år som artist" som gick på ettan. En konsert från Maddison Square garden. FYFAN vad grym han är. Blir lika jävla fascinerad varje gång man ser han. Lätt den bästa entertainern ever. King of pop! Fan asså. Sjukt! Låg och storböla vissa gånger haha. Blir så jävla rörd för han är så sjukt bra, och samtidigt ledsen. Vafan, han kan inte vara död. Jag accepterar inte det.
Aja, ville bara säga att han är så jävla grym. Och jag kmr fan lyssna på hans musik tills jag dör haha!! Man tröttnar aldrig.

Rest in peace MJ!


Städning

Nu har jag pumpat musik på högsta volym medan jag städat rummet. Det behövdes verkligen. Det såg förjävligt ut. Dammråttorna hade tagit över rummet, kläder och skor öööööverallt och sminkbordet var kaos.

Men nu är det rent och fint här inne. Bytte sängkläder också så jag kmr sova gott inatt. Finns inte skönare att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng. Mmmm ♥!

Nu tänkte jag städa mig själv lite också haha. Tänkte basta och köra lite minispa. Såååå skönt! Hoppas mitt snor i nästan smälter bort i bastun haha.

Bjuder på lite Twijokes som ni kan garva åt så länge. Dom är så jävla bra hahaha! 1, 5, 6, 8 och 9 är ju bäst!













People's Choice Award

Vilma orkade hålla sig uppe hela filmen igår haha. Kvart i två gick hon och la sig. Hon var skitstolt att hon klarade va uppe så länge.
Själv satt jag uppe hela natten och kollade på People's Choice Award. Främst för jag ville se de kategorier där The twilight saga var nominerad. Och självklart skådespelarna. Dock var bara Taylor Lautner och Kellan Lutz (Emmet) från Twilight gänget där.
Men jag blev sjukt besviken.
Sandra Bullock vann Favorite movie actress istället för bästa Kristen Stewart.

Johnny Depp (som jag också älskar iof) vann Favorite movie actor där Robert Pattinson egentligen skulle vunnit :(. Jävla skit alltså!

Men resten av kategorierna kammade Twilightgänget hem. Taylor Lautner vann Favorite breakout movie actor (han hade inte ens hälften så hårt motstånd som Rob och Kristen).

Sen vann The twilight saga även Favorite on-screen team, Favorite franchise och Favorite movie. Så helt misslyckat blev det ju inte. Dock visade dom inte dessa kategorier på själva galan. Sjukt dåligt :(.

Höjdpunkten var iaf New Moon parodin med Queen Latifa haha. Fan vad jag garvade! Kolla den :).

 

 



Mys med lillesyster

Vilma ska sova här inatt med. Hon får vara uppe hur länge hon vill när hon är med mig. Så vi har kollat på lite filmer och So you think you can dance. Nu märkte vi att "The Cheeta girls" på TV400. Och den ville Vilma se. Så vi sitter och tittar på den nu :). Hon sa "jaa men jag kan ju gå och lägga mig när jag känner mig lite trött" haha. Söta unge.
Nee men jag minns själv när man va liten och jag fick sitta uppe med Elin. Va ju överlycklig.


Själv ska jag sitta uppe och vänta på att klockan blir tre. Då sänds People's Choice awards på kanalen Star. Har den, men den verkar inte funka :(. Men det finns några sidor där det står att det ska vara live streaming. HOPPAS det stämmer. Jag måste se det.

Här är nomineringarna:
Favorite MOVIE ACTOR
Robert Pattinson

Favorite MOVIE ACTRESS
Kristen Stewart
Favorite BREAKOUT MOVIE ACTRESS
Anna Kendrick
Favorite BREAKOUT MOVIE ACTOR
Taylor Lautner
Favorite ON-SCREEN TEAM
The Twilight Saga
Favorite MOVIE
Twilight
Favorite ROCK BAND
Muse
Paramore



Shoes shoes shoes!

Jag kikade in på Nelly.se. Brukar sitta o dreggla över deras skor. Och jag blidde kär för andra gången idag. Kolla vilka underbara skor alltså. Så sjukt snygga, och billiga. Bara 299:-. Rena kapet. Om man inte var lika fattig som jag då.
Skulle vilja ha dem i alla tre färgerna. Underbara ♥! 




Sockervaddshuvud

Som jag visste så blidde det inga speciella planer idag. Har bara degat hemma. Har inte orkat göra nånting heller. Mitt huvud känns som ett sockervaddshuvud, min näsa är snorig och jag nyser HELA tiden och det känns som jag har svalt brännässlor i halsen!
Så jag har bara legat och sovit och kollat på tv typ. Har inte kollat om jag har feber. Känns som det.
En sak jag hunnit med idag är checka H&Ms shoponline. Hittade klänningen som jag såg i deras katalog. Och jag är kär. Den är egentligen astråkig. Men jag gillaren. Billig är den också. 200 kr!



Nu sitter jag o väntar på maten. Det blir kyckling, potatisklyftor och tzatziki. GOTTI! Men jag lär ju inte känna så mycket av smaken. Men men! Gott ska det bli.
Ikväll tänkte jag köra en liten Twilightkväll tror jag. Först Twilight, sen New Moon! Ja, det blir nog bra.

HEJ!




Skitröda dag!

Idag hade jag och Elina tänkt gå en runda på stan och avsluta med en Nancys (of course). Men jag vaknade för en timme sen och sen insåg vi att vi typ skulle hinna gå på stan 1½ timme, eftersom de e fucking röd dag.
Daaaaamp. Vad ska man göra nu då? Gå en promenad i det superhärliga fucking iiiiiiiiiiiskalla vädret? Uscha. Ryser bara vid tanken.

Inatt har jag sovit som ett jävla getanus. För det första så sov Tyra med mig i sängen, och hon tror att hon äger den. Så fick knappt nå täcke och så fort jag rörde mig sucka hon åt mig. Sen så är jag apförkyld. Har alltid skitsvårt o sova då för man inte kan andaaaas.

Jaja, får se hur planerna blir för dagen. Inte så värst händelserika antar jag!

Ciao!


Hahahahaha! Så bra..

Sicko

Igår "morse" vaknade jag och hade svinont i halsen och va helt snorig. Jag fattade ingenting, för jag har inte känt nånting dom senaste dagarna. Det bara kom som en bomb. Men under dagen försvann det lite. Men nu är det tillbaka igen. Så då va man sjuker då. Inte för att det spelar mig någon roll eftersom jag inte jobbar. Men jag hatar att var förkyld. Går och nyser varannan minut. Not okej!

Nu sitter jag och väntar på mat. Mucho hungrig. Det blir ris och köttfärs. Massa gott!

Bjussar på en bild som jag dör lite av varje gång jag ser den.


eyes on fire

Ingen bra dag idag. Allt känns skit. Hatar sånna dagar. Vad hände med mitt nyårslöfte? MER positivt tänkande. BORT med allt negativt. Men fan, det är inte lätt när det är svårt.
Så jävla mycket tankar. Och så jävla mycket tid över till att tänka på alla dessa tankar. Jag behöver nånting att göra. Nu. På momangen. Jag HOPPAS verkligen jag får det där jobbet. Det skulle göra allt just nu. Men jag vågar inte hoppas för mycket, för jag vet hur knäckt jag kommer bli om (eller rättare sagt NÄR) jag inte kommer få jobbet.

Weeell well. Som sagt. Idag har jag gjort nada. Igår va mysigt. Jag och Vilma kollade filmer och käkade godis och chips. Vid tolv deckade hon i sängen. Jag låg och kollade på tv. Såg något program som hette "Miracle workers". Det handlade om ett "team" typ, som hjälpte människor. Igår handlade det om en man, som varit blind sen tolvårs ålder. Och efter 22 år som blind, fick han tillbaka synen genom massa operationer. När man fick se när han såg sin fru och sina barn för första gången i sitt liv, då bölade jag sönder mig. Konstigt att inte Vilma vaknade.
Efter det låg jag och läste. Vid fem gav jag upp och tvingade mig själv att sova. 

Lovar en bildbomb senare. Vet att det är vissa som är nyfikna på nyårsbilderna. Lovar (typ) att sätta in dom senare :)! Måste bara orka sätta in alla på datorn. Det ju så otroligt ansträngade.........

På tal om ingeting, så vann mina favoriter, Robert Pattinson och Kristen Stewart best male och best female of the year. Självklart röstade jag på dom. Och det var ju inte lite överlägset dom vann. MOAHAHA!



Kärlek är för dom med tur

 


Gårdagen

Hahaha, vad ska jag säga om gårdagen. Den började bra, men slutade i kaos typ. Men så blir det ibland. Alla utgångar kan inte vara bra. Bara väntade på en som skulle spåra ur haha. Och nu kom den.
Några skratt fick man iaf. Brunistoppsen gjorde ju sitt kan jag säga. Jag och Julia dog av garv.
Va väl hemma ruuuunt, fyra kanske? Frös som ett jävla getanus gjorde jag. Shit! Som tur va hade jag satt elementet på högsta värmen. Så det var bastu i mitt rum.
Tvättade bort sminket, satte på mig myskläder och la mig i soffan med täcket och satte på Twilight. Det var det enda jag tänkte på under min promenad hem haha.
Det var nog höjdpunkten på kvällen. När jag kollat klart den gick jag och la mig.
Det var den kvällen. Lägger den bakom mig nu haha. Orkar inte ha massa ångest.

Vaknade för typ två timmar sen. Inte ett dugg bakis. Som vanligt. Tackar gud att jag har den turen asså. Har suttit och snackat om kvällen med Elina på msn nu haha. Jisses säger jag bara.

Ikväll ska jag och Vilma ha myskväll. Köpa lite gottis och kolla lite mysiga filmer. Hon blev överlycklig när jag sa det. Åh, bästaste lillesyster :)!

Adios!


Party like a rockstar

Nu är peppen tillbaka. Det försvann där ett tag pga massa skit. Men nu är jag taggad till tusen. Är färdigfixad och sitter o väntar på att Maria ska ringa. Hon kör på nyktert ikväll, så hämtar upp mig och sen åker vi till Elina.
Kommer bli kul ikväll tror jag. Det känns som det.

Hoppas ni andra får en superbra lördag


Duschen

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Det blir nämligen utgång ikväll. Jag, Elina och Maria! Vid åtta ska vi vara hos Elina. Måste ta bussen. SNOPP på det. Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Blir väl någon gammal rutten klänning eller nåt.
Bilder från nyår (som faktiskt var sjukt kul när man tänker efter) kommer senare.

Nej, duschen nu. Mina fossingar fryser ihjäl snart!

PUSS!

Första januari tvåtusentio

Berättar om nyårsafton senare. Först måste jag bli på bättre humör. 2010 skulle ju bli mitt positiva år!

Hej