händelserik helg

Japp, det har varit en mkt trevlig helg. Massa grejor på schemat! För en gång skull.
I fredags va de skola o hade gympa sista lektionen. Vi gick ner till gymet o pumpa lite HAHA! Inte så värst jobbig lektion. Efter skolan var det bara o bege sej hemmåt. Hemma så satt mamma o vilma o kollade på kattannonser i sp. Så ringde vi på en o hon sa att vi kunde komma o kolla på en gång! Hon bodde långt ute i hölö. Så vi åkte dit! När vi kom dit möttes vi av hen hippietant typ. Me maaassa katter! Så valde vilma en lite flickkatt :). JÄTTE SÖÖT! Sen så åkte vi hemmåt o jag SPRANG in i duschen. Skulle ju hem till malin på tjejmiddag men  hade inte hunnit duscha lr nånting. Men jag hann göra mej i ordning preciiiiis i tid! Så skjutsade min kära mor mej o cillapilla till pershagen där alla va:). Så beställde vi hem mat o bara myste.. Sen tog vi typ halv elva burren hem! När vi kom till centralen så ville jag o cilla inte åka hem. Så vi tog en prommis på stan o kolla läget. Sen tog vi halv tolv bussen hem. O GISSA VAD SOM HÄNDE NÄR VI SATT PÅ BURREN :o! A.N DUBBELPUNGEN CYKLAR FÖRBI. Höjdpunkten på hela kvällen haha:D. Men tack för en trevlig kväll allesammans!

Igår så gick jag upp tidigt. Halv 11, snark! Åkte ut till bergtorp me mamma o dom. Skulle ju på ridtur me syster fia :). Hon hade hand om hennes häst plus en annan så båda kunde rida samtidigt. Så tog vi en tripp ut i skogen! Jätte mysigt. Sen åkte jag hem! Va helt slut.. Mamma skulle åka o handla men så kom hon hem med donken. ÄCKLIGT GOTT! Sen hoppade jag in i duschen o la mej o kolla på tv.
Sen blev klockan mkt o malin ringde mej. Hon frågade om jag ville komma på ferre hos matilda. O jag hade ju inget annat för mej så jag sa ja :). Men fick skynda mej som en snopp för klockan va ju typ tio! Sen så skjutsa mamma dit mej o partyt började. Ashärligt folk o bra musik. En mkt lyckad fest! Jag o malin va på toa cirka 834203 ggr. Men dom hade så mysiga toer me chokladväggar  :). Sen skulle jag ta sista burren hem egentligen.. Men gamla classmaten faris lät mej få skjuts av hans far. Dom bor ju vid boda så jag åkte med o skulle gå därifrån! Men vi kom fram så va jag helt lost. O va ju inte i det bästa tillståndet för att lokalisera mej hem. Men faris va snäll o följde me mej hem :). Så jag kom hem tillslut! Hemma la jag mej o sov på en gång.. Antar jag! Lite luddigt de dära haha.. Men iaf de va en myyycket lyckad kväll!

Idag vaknade jag o mådde lite sisådär. Men de va inte så farligt! Vilma låg själv me kissen i mammas säng o väntade på att jag skulle vakna (jag sitter barnvakt). Så jag joinade henne o låg o kolla på bolibompa! Efter ett tag gick vi upp o åt frulle o lekte lite me kissen. Lr inte jag för jag kan typ inte röra mej. Har sån jävla träningsvärk efter ridturen. Mina muskler känns som ruttna ostbågar lr nåt. Inte skönt!
Men nu sitter vi här i soffan o jag ska börja plugga lite på provet vi har imorn. Om allemansrätten! Men måste svara på alla 27 frågor som vi har prov på först. För annars har jag ju inget o plugga på!
Lite senare kmr fia o dom o hämtar mej o så ska vi åka till katthemmet. Ska kolla på kalle :). Sen följer jag me på simträningen som alla barn ska på :).

De va min helg de! Hoppas ni oxå har haft en superhelg!
PUSS

Kärat ner mej

Ja nu har jag gått o kärat ner mej i kissen från katthemmet. Har bestämt mej att jag ska ha han! Gillar egentligen katter, men han va så gos så jag vill ha han nu. Hoppas verkligen vi köper honom!

Har kollat runt på lite ovanliga namn. Orkar inte ha nåt vanligt tråkigt namn som typ felix, tusse lr nåt sånt fult. Här e några namn jag tkr e fina :

? Atle
? Fjalar
? Loke
? ILko
? Milton
? Moltas
? Triton
? Agaton

Vilket tkr ni? Eller har ni nå andra förslag kanske :)?


the gladiator

Dagen började med tre timmars historia. Men vi kollade på film hela lektionen! Gladiatorn... En av världens bästa filmer! Uscha den e så bra. Började smågråta lite haha, som vanligt.
Sen rullade skoldagen på som vanligt, men med lite ångest över matteprovet som jag absolut inte hade pluggat på what so ever. När de väl va dags gick de typ åt skogen. Gjorde så mkt jag kunde och får hoppas på ett G!
Sen blev de burren till centralen eftersom tågen va inställda. Ingen aning om varför men! Sen va jag hemma runt fyra tror jag. Åt lite mat o sen åkte jag,mamma, vilma, elin och joline till katthemmet o skulle kolla på en kisse unge till vilma.
Men jag blidde oxå kär i en kisse där som hette kalle o va 3 år :). Han hade väääärldens finaste grönblåa ögon o jag dog. Sen va han jätte kelig  o gosig sa dom oxå! Sen hittade vilma en kattunge som hette elvis. Så det kanske blir en kalle o en elvis :).
Kom nyss hem o sitter o väntar på att idol ska börja. Ska nog försöka lägga mej tidigt idag e sjukt trött!
Trevlig torsdag allesammans..

Puss!

image155

give a little love and it all comes back to you.

Och så va det lill-lördag igen då! Skön skoldag. Hade sovmorgon o sen samhälle första lektionen. Höll på med grupparbetet som vi ska ha redovisning på sen :(. Jag gillar ICKE! Efter samhälle hade vi lunch. Sen hade vi fritidens betydelse me gunnis. Kollade på film hela lektionen så de va inte så värst ansträngande. Efter det skulle vi egentligen haft matte men vi hade BF biofilm :). Kollade på "den bästa sommaren". Det va mysigt!
Efter skolan åkte jag hem o va hemma runt halv fyra. Somnade i soffan o vaknade kvart över sex. Good luck o somna inatt säger jag bara.
Imorn har vi matteprov o jag kan ingeting. Hatar våran mattelärare! Hon har prov hela jävla tiden. Damp! Ska nog läsa igenom kapitlet lite så jag kan iaf ett tal. Men först ska jag duscha o sen ere idol, grey's anatomy, fråga olle o sen myggan. Efter det blir det möjligtvis lite plugg höhö.

Adjöken!

with or without you

Idag hade skulle vi ta skolfoto i skolan. KUL! Lr inte. Jag vet att man inte ska göra sej till o posa som man vore nå jävla offer. Men man vill ju ändå kunna se respektabel ut nångång. Försölkte även detta år se normal ut men misslyckades tyvärr. Men äsch de e ju bar hela södetäljes gymnasieskolor som ser.
Annars va resten av dagen SJUKT seg. Hade lust o skjuta mej själv på historian. Mitt huve ville seriöst inte samarbeta med mej. Det va lite småläskigt!
Efter skuuulan tog jag burren hem o följde me mamma o hämtade vilma o så åkte vi o handla lite på maxi.
Snart är de idol&desperate housewives o jag ska göra en ostbaguette nu :). Har inte ätit nå mat så även denna dag blidde de macka till middag. Fine by me! :)


Tjillevippen!




Eftersom jag satte in en hetingbild på cilla, så måste
jag hedra även denna köttbulle med en bild.
Så klockren haha!






Måndag.

Så var det dags för ännu en måndag. Gillar inte måndagar! Seg dag..
Skolan va död som vanligt. Höjdpunkten va håltimmen vi hade, då åkte vi o käka på Nancy's. GOTT! Slutade typ fyra o efter tog jag tåget o mötte elina på centralen. Tog en tripp på stan o hittade massa fint. Men fattiglapp som man e så blev de bara ett guldarmband. Ett riktigt kap! Endast 40 kr :).
Imorn e det skolfoto. Känner mej inte sugen på de! Man kmr ändå se lika dan ut som alltid. Som en rutten gammal mormor rumpa. Det e ba o inse! Det blir inte bättre.
Idag är det idol, och sen är det de stora problemet att det är my name is earl oooch boston tea party samtidigt. Vet inte vad jag ska kolla på. Tror de blir boston tea party. Har typ redan sett alla my name is earl avsnitt. Jaja, intressant o väldigt allvarligt problem javet. Men de finns inte så mkt annat o skriva i bloggen!
Nu ska jag ta o äta middag, macka me ost och lördagskorv. Dom här hemma åt köttfärs&skabetti , IUU!
Klart slut.
pusspåpälspungen. GRR!

  
      



Cilla tkr det e upphetsande att gå i skolan!!
Så watch out för henne i korridoren.

dry your eyes

Helgen är över! Jag är lättad. Orkar inte me mer uttråkning.
Idag har jag dött, duschat, kollat på film, o nu har jag precis målat naglarna. Intressant info! Orkar inte skriva om helgen för det har inte hänt något speciellt.
Imorn e det skola igen. Jippie!

image152Slick i rumpan! GRR

/


image151
 
I wanna go back to the place I love.
With no troubles and sunshine all day.
I want to feel happy again!


önskar jag vore du.

J a g     v e t     i n t e     v a d     d e t     ä r    f ö r    f e l    p å     m e j.   
M e n    u p p e n b a r l i g e n     ä r   d e t    n å n t i n g !

En helt vanlig onsdag

Redan onsdag idag! Dagarna går fort.
Idag har allt vart som vanligt. Skola och efter det tog jag en tripp på stan me elina. Länge sen faktist! Hade fått in pengarna av tjejen som köpt mina tröjor :). Så jag bjöd elina på nancy's som jag inte har ätit på år. De va MUCHO gotti! Sen gick vi runt lite på stanis. De va mööösigt haha!
Efter tog jag burren hem o den där läskiga fettogubben som klagade på min mp3 förut, åkte samma buss som mej :(. JAG BLEV RÄDD! Sen kom jag hem... Åt lite mat, även fast jag inte va hungrig, menmen! Sen åkte jag till maxi o skickade tröjorna. Sen kom jag hem kollade idol o nyss grey's anatomy. Nu sitter jag o småkollar på fråga olle o snart börjar myggan. Haha roligaste ju! Ska småläsa lite psykologi nu...
Hade!

PUSSEN!

now that don't kill me, can only make me stronger

Dagen började me en tripp till Historiska museet med hela historie gruppen. De va väl trevligt! Lite långtråkigt kanske.. O va trött som ett jävla as oxå! Efter den trippen som varade i nån timme bara, åkte vi tillbaka in till sthlm c. Och så skulle jag, cilla o nina bestämma vart vi skulle käka. Efter många om och men blev de tillslut donken haha. Gotti!
Sen tog vi tåget tillbaka till skolan o hade klassråd. Det gick snabbt o sen direkt efter hade vi gunnis o skulle skriva om funktionshindrade. De va kul haha! Eller vi gjore det kul :D. Vi fick sluta typ en halvtimme tidigare oxå.. De va skönit :)! Sen berättade cilla oxå att hon skulle flytta. FÖRRÄDARE! Nu får jag åka burren själv :(. Lr med "YOU KNOW WHO" haha. Men de ska nog gå bra :). Vi hade några fina ögonblick tillsammans du o jag, bussvän :).
Efter skolan vart de hemfärd. Cilla följde me hem o jag visade henne mitt vackra hus maha :D. Vi bestämde att vi skulle ha en utflyttningsfest innan hon flyttar i december haha. Sen åkte hon hem, lr ner på stan va de ju! Och jag sitter här.. Som vanligt! Ska nog läsa lite i magdalena graafs bok " det ska bli ett sant nöje att döda dej".. Den e braig! Och ikväll e de ju DESPERATE HOUSEWIVES :D. Längtar!!

CIAO!


image150

sjuk

Uscha, börjar bli sjuk tror jag! Fryser som en gris hela tiden o kan knappt svälja för jag har så jävla ont i halsen. Orkar inte bli sjuk!
Imorn ska vi till historiska museet me historian. Inte världens roligaste museum kankse men roligare än o sitta i skolan o dö! Vi missar iaf psykologin och Quaziiiiiiie! Haha..
Idag har det inte hänt någoting så jag orkar inte skriva nåt!

Hejdå!

miami ink

Ursäkta mej i mitt föregående inlägg. Jag menar att miami ink börjar om EN TIMME! SNOPP!!!!!! Trodde klockan va sju :(

image149

Mild yougurt

Igår va det party party hos maria. Kom dit vid åtta o började dricka på momangen haha! Tog inte lång stund förns alla va lite lulliga. Men det va trevligt :)! Det blev mkt snack o MASSA sång haha. Shit vad vi sjöng! Har anus ont i halsen nu. Lite dans hann vi med oxå haha:D!
Sen runt tolv lr nåt så tog alla typ burren hem. Jag o elina stannade kvar på stan SOM VANLIGT haha! Vi gick till kringlangrillen där elinas classmate jobbar o så åt vi lite pommes. Det va helt UNDERBART o äta! Kändes som jag va i himmelriket. Shit va vi garvade i kön där asså. Åt ingeting!
Efter pommesen gick vi en tur o så hamnade vi tillslut på centralen. Vette fan vad vi gjorde där! Det jag kmr ihåg är att jag somnade på en bänk o elina kom o väckte mej o skrämde livet ur mej. Haha! Sen väntade vi på nattburren aslänge tydligen. Inget jag kmr ihåg men det va säkert kallt haha! Sen kom den och det var skönt. Kmr ihåg att elina stämpla åt nån ponke som inte hade busskort lr nåt. Räddare i nöden :D!
Sen kom vi hem till mej o va som frusna issnoppar. O som vanligt va vi ashungriga när vi kom hem, även fast vi hade ätit dom där himmelska pommesen. Så jag tar en hel baguette o sen börjar jag rota i kylen efter aioli. Så står elina brevid o helt plötsligt ger jag henne mild yogurt. Elina ba "varför ger du mej den här?" jag ba "men för att jag ska ha den".. Elina ba ooookej! Jaja, sen satte vi oss i min soffa o skulle börja svulla baguette. Men då säger jag "vafan har jag tagit mild yogurt för????" så går jag o lämnar den o hämtar aiolin istället. Kmr inte ihåg det själv men min kära vän informerade mej idag. O jag garvade på mej!
Sen så sitter vi o kollar på tv o så kmr elina me skönaste kommentaren.. "Hur stavas aioli?" HAHA. Mitt svar blev ett väl artikulerat "AAJJJOOOLIII". Sen garva vi åt ingeting igen haha! Sen kmr en till skön kommentar av elina.. " Jag kollar på tvn men jag läser inte texten". Mitt svar den här gången blev världens dödaste blick haha. Sa elina iaf!
Efter ett tag tar vi våra frusna arslen till sängen o båda somnar på stört.
Vaknar klockan TIO av att jag e helt sjukt törstig o mitt huve känns som de har bombarderats av javet inte vad! Så vi gick o hämta två stora glas vatten o alvisar :). Sen satte vi oss i sängen o kolla lite vackra bilder på datan haha.
Efter några timmar traskar  min sov vän hem o jag städar upp lite i rummet o sätter mej vid msn. Så skickade maria alla vackra bilder från kvällen. De va kul :D!
Nu sitter jag o väntar på miami ink som börjar om fem minuos :). Efter det ska jag väl göra läxorna... Om vi har några! Bra koll jånas.
Hoppas ni har haft en superhelg!

Adjöken!

Kvällens låt: Björn Rosenström - Blåa sockerplast :D
                 

du är det finaste jag vet

Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.
Friheten är ditt vackra namn, vänskapen är din stolta moder,
rättvisan är din broder, freden är din syster,
kampen är din fader framtiden ditt ansvar.
Ja du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.
































Fredag

Skööön skoldag idag. Hade bara en lektion, svenska! Iförsej så va den lektionen snoppjobbig men man fick stå ut. Sen kom gunilla o tittade in o kollade hur många som hade kommit när de bara va en lektion. O det va faktist typ hela klassen. Hon blev stolt mihi:D.
Efter svenskan så åkte vi med nina till centralen o sen åkte jag,cilla o maria tillbaka till skolan för att äta PANNCAKES<3. Det va gotti gotti maha!
Sen tog vi tåget o burren hem. Va hemma typ tolv! Så jag la mej o tittade på tv o somnade på stört. Sov till klockan fyra :o. Haha! Men de va skönt.
När jag vaknade klädde jag på mej o så o sen skulle jag åka ner på stan o träffa syster. Skulle fixa lite grejer you know! Men jag orkade inte åka själv så jag tog med mej min kära lillesyster :)..
Kom nyss hem o sitter o väntar på moder som åkte o köpte donken. Mmmm! Blir en slappar fredag men imorn blir det PARTY :D! Längtar..
Ha en trevlig fredag alla sötnötar!

Hej♥


Elina sluta sov o kom o prata me mej på msn, haha :)!

happy days

Torsdag idag. Lång och äcklig skoldag! Hade historia förhör lr vad man ska kalla det. Det gick väl okej! Gjorde så gott jag kunde :). Hade lite fika i skolan oxå haha. Cillapilla hade bakat o snäll som hon e bjöd hon oss MAHA! Cilla e en snäll fisring <3.
Sen så rulla dagen på! Slutade halv fyra. SNARK! Tog tåget o sen burren hem. Somnade på soffan när jag kollade på that 70's show. Vaknade av att elin stod i dörren o asgarva åt mej haha. Jag e säkert supersöt när jag sussar haha! Då blidde jag pigg och mamma  började med maten o sen så åt vi mat. Sen så ringde de o vilma svarade. Så va det till mej! Så va det min syster fiiia i telefonen. O hon lät lite skum! Hon ba "skulle du kunna göra mej en tjänst, det skulle betyda massor för mej o mattias" o jag fattade ingeting. Sen så sa hon " vill du vara min brudtärna nästa år när vi gifter oss?"  Jag ba " VAAA?? JAAA, de klart" Sen började jag gråta haha. TÖNT! Mamma o elin trodde nån hade dött lr nåt haha. Mattias hade friat idag på hennes födelsedag mihi :). Dom gifter sej 080808 :)! Samma datum som jag o elina åkte till turkiet i år! Älsklingsdatum hihihih.. Vi åkte dit o fira henne lite o sådära! Sen åkte vi hem o kollade nyss på o idol o sådär. Ska duscha snart!
Imorn ere skola igen men bara en lektion. Svenska! SKÖNT.. Men jag o cilla, kanske nina, ska stanna kvar o äta i skolan för de e PANNKAKA! Tänker inte missa det så ere bara...
Men nu ska jag duscha!

PUSSKRAM!


!
image148




already wednesday ?

Asså jag e cp jag har typ trott att de va tisdag hela dan! Jaja, nu har jag fattat att de är onsdag iaf.
Idag rulla skolan på som vanlig. Hade de lite trevligt på lurren! Jag hade precis ätit upp mitt äpple o så stod de ett härligt smörpaket framför mej. Så jag började gegga i den o sa " vem skulle kunna äta den här?". Nina ba på en gång JAAAG! Haha.. Men sen så delade cilla o nina på den där goda äppelbiten med smör o potismos. O vad va priset? En liten marabou choklad som dom delade på haha:D.
Efter lurren fick vi reda på att vi inte hade matte. Så jävla skönt! Hoppas vi inte har det imorn heller.. Så vi slutade kvart i ett idag :). Mkt skönt!!
När jag kom hem så åt jag god macka o kollade på tv. O som vanligt somnade jag o sov i över 2 timmar. Good luck o somna ikväll säger jag bara. Sen skulle jag plugga på historian. Men de gick inte så bra! Läste typ 2 meningar sen dog jag av tråkhet. Men de går som de går imorn! De e ju inget megaprov.. Hon ska bara se om vi har fattat! Bara en fråga sa hon :). Så de ska nog gå bra!
Nu sitter jag o småkollar på svenska top model o snackar me elina på msn. Ska väl försöka läsa lite mer i historian nu innan so you think you can dance börjar!
Hade gött mos allesammans...

Pussen!


BLAFFA!

Skolan som vanligt idag. Ovanlilgt segt gick de faktist! Kändes som klockan va tre när vi hade slutat historian. Men då va klockan 11. Jaja! Nu e två dagar avklarade på veckan. Bara 3 kvar :)!
Haha, bästa avslutningen på dagen ju. Jag o cilla såg våran BLAFFA<3 centralen. Mmmmm! Gillar hans mage skarpt. Nu ska jag ta en tupplur i min gosesäng. så jag e pigg o glad på kalaset sen. Liam fyller 3 år idag :). Så ska till syrran o käka tårta o gotti sen. Trevlans!


image147

GRATTIS TITIIIII, TRE ÅÅÅÅR :D♥

if you see us in the club, go on and walk the other way

Då har veckan börjat om på nytt igen då. Känns segt som vanligt men jag ska nog stå ut. De blir ju belöning på fredag. PANNKAKA<3 o förhoppningsvis partyyy! Mihi..
Idag vare en mysig dag i skolan. Sovmorgon till 9.40. Sen hade vi svenska som faktist gick rätt snabbt. Sen vare hål i 2 timmar. Satt i soffan o typ dog! Sen vare dags för skogsvandring. Gummistövlarna kom till stor användning:). Sen sista lektionen va förskola. Kolla på lite filmer o sen käkade vi mellis o så! Sen blidde de tåget hem o burren me cillapillarumpan. Somna på momangen när jag kom hem. As usual!
Väcktes av vilma som frågade om jag skulle ha köttfärs o makaroner. Jag gillar inte o bli väckt så jag skriker NEJ o stänger dörren. Men sen kom jag på att jag e ju fan hungrig. Så jag gick o hämta lite mat o nu sitter jag här mätt o belåten :). Ska sätta igång me alla 389 läxor vi har tills imorn. Snark!

PUSS!


image146
BF-Ambassadörer MAHA ;D

Systrarna <3

Världens finaste o bästaste systrar :).

image142

LINDA ♥

image143
 
FIA ♥


image144

ELIN ♥

image145

VILMA ♥


Satsa på en modellkarriär allihop, haha:D!

Baby if you strip, you can get a tip, 'cause I like you just the way you are

Idag har jag varit duktig o städat o fixat i mitt rum. Har äntligen fått upp mina gardiner o fått min matta o de nu oxå. Mkt mysigt :)! Har städat lite på datorn oxå. Kollade igenom massa bilder! Shit vad jag garva asså :D. Hittade ju massa fina gamla bilder! Haha.. Några smakprov kmr längre ned!
Imorn ere skola igen då. Känns inte så lockande men det är bara att stå ut. 5 dagar till helg igen! O plus att vi ska ut i skogen imorn på natur&friluftsliv. Måste ha med mej stövlar o mjukisar för har hört att de ska regna imorn. O som alla säger "kläder efter väder" :). Duktig jånas!
Nu sitter jag här o har precis kollat klart på mitt efterlängtade program. Miami Ink :)! Love it. Snart blire middgasdags oxå. Hungrig som en gris!
Ha en trevlig söndagskväll!

Adjöken








Vägen ut

Ännu en segar dag idag. Har inte hänt mkt! Måste ta igen det nästa helg för jag klarar inte av en död helg till.

Nu ska jag iaf äta en vanlijmunk o kolla på skönaste filmen på tv4 film, vägen ut :). Älskar den! Så jävla bra haha.


CIAO!



image133


Bleeh!

Usch va tråk det är. De kmr bli en seg fredagkväll! Vill ha party men det ser mörkt  ut på den fronten :/.
Idag blev de inge skola för min del. Vaknade med världens huvudvärk o kände att jag va inte så pigg på att gå till skolan. Så jag bad mamma sjukanmäla mig. Sen la jag mej o sov o vaknade klockan tolv. Sen dess har jag bara legat i sängen o inte gjort nånting. Så jag skulle gärna vilja att det hände nåt nu innan jag får panik! Men det lär det ju inte göra. Jaja! Får väl sitta här i min ensamhet o glo på tv. Fan va tragiskt de låter haha!

Hejsvejs!




image132
 
 PARTY!

världen står stilla...

för nu är det dubbelavsnitt av scrubs på 6an. Höjdpunkten på hela dagen!

image131

sjätteseptember

Sego dag idag! Värsta dagen på hela veckan. Dagen började med 3h historia! Snark.. Efter det va de dags för psykologi. Snacka om massa konstiga grejor. Sen vare lunch, KL HALV ETT! Vadå vrålhungrig. Efter lunchen hade vi religion med dubbelpungen Nyyyyman! Haha.. Sen efter det vare bajsmatte som gällde. Men jag o nina flowade faktist lite. Hade rätt på några tal för en gång skull:D. Överlyckliga!
Va hemma vid fyra nån gång. Följde me mamma o handla o sådära. Sen kom vi hem o så åt vi mat o nu sitter jag här proppmätt! Lyssnar på massa härlig musik från turkiet. Fan va jag snackar om turkiet hela tiden. Men de går inte o låta bli. Hade ni vart me hade ni snackat lika mkt. De va så sjukt jävla härligt! Saknar MASSAMASSAMASSA...
Men nu ska jag väl ta o göra läxan som vi har tills imorn. Ska läsa om socialisationsprocessen! Det ni, iiintressant..


Adios!




image130

SAKNAAAAAAAR! GE MEJ ALANYA NU!

görald!

Japp, jag har döpt min data till Görald! Tyckte de passade bra :)

image127  image129




Ligger här i sängen o lyssnar på musik o kollar scrubs. Får världens jävla panikångest när jag lyssnar på en låt som kom i turkiet hela tiden. Jelliizz o Elliizz faaabbbbbooorit låt :)
http://www.youtube.com/watch?v=r3ih5Jp74Rs

Glader :)

Nu har jag äntligen min kära bärara som jag har längtat efter. Nu slipper jag sitta nere i kylskåps datarummet i källaren o frysa asset av mej! Mkt mysigt :)!

Idag har det varit en helt vanlig onsdag. Skolan va som vanligt! Alltid lika sjuka haha.. Shit! Sen kom jag hem o så va mina kära systerystrar här. Trevlans! Sen åkte dom hem o sen kom jocke me min data. Sen satt vi o fixa me den o magnus o elin kom o hjälpte. Inga datahackers i den här famlijen direkt.
Kollade idol nyss oxå. Så jävla bra :)! Nu sitter jag här o pratar me lille ellizzzz på msn... Hihih! Ska väl kolla på TV lr nåt snart. Har ju fått tillbaka alla kanaler nu :).
Hade!

PUSS!

you can stand under my umbrella

Vaknade av att klockan ringde 8.00 i morse! Död som en ost kollade jag ut genom fönstret o såg att de va sol. O mamma sa att de va rätt varmt ute. Då blev jag glad:)! Klädde på mej o fixade mej i ordning sen vare nio bussen som gällde. Väl framme på centralen mötte jag o cilla våran kära vän cameltoe o så satte vi oss på tåget moooot igelstavikens gymnasium.
Dagen började med svenska! Inte så ansträngande. Efter det hade vi 1h o 40 min håltimme eftersom vissa redan har avslutat eng kursen. Så då åkte vi ner på stan o käka på nancy's. De va GOTT! Sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha en ny kurs som hette natur&friluftsliv. Verkar som en kulig kurs:)! Massa studiebesök o prommisar ute i skogen. Mysigt :)!
Efter det va de gunnis som gällde. Hade förskola för första gången! Oxå ny kurs. Verkade väl helt okej! Sen tog vi fyra tåget hem o sen burren o nu e jag hemma. Sitter här o försöker komma igång me historieläxan. Men de går inte så bra! Men ska ta mej i kragen nu o göra klart den nu.

Adjöken!

Tiden bara rinner iväg..

Jaa, det gör den verkligen! Nu är redan helgen över och en ny skolvecka e på g. Vad har man gjort i helgen då?! Jo, i fredags va det skola som vanligt. Gympa sista lektionen. Inte direkt jobbigt! Gick på en prommis o sådära. Efter det vare raka vägen hem. Va helt sjukt trött när jag kom hem så jag somnade på direkten. Väcktes 1½ timme senare av elina. Vi skulle ju gå på stan! Så jag klädde på mej o sådära o sen bar det av till burren. På stan hittade jag ett par vinterskor. Ett par bruna stövlar från din sko. Kanske sätter in bild senare! Efter några rundor in o ut i affärer så satte vi oss o käka på nancy's. Sen fick jag ett sms av therese att de kanske va nån ferre på g. Men efter många sms o samtal kom dom fram till att vi inte va bjudna. Jaja! Men vi bestämde att vi skulle hitta på nåt iaf. Jag, malin, therese, maria o elina. Så jag åkte hem o hoppade in i durren. Sen åkte jag ner o mötte alla på centralen men ingen visste vad vi skulle göra. Sen så träffa vi några trevliga figurer o hänkade på dom på ferre. Riktigt trevligt faktiskt! Sjuk men härlig kväll blidde de tillslut. Sen drog jag o elina därifrån vid 3 tiden kanske. Fick sällis hem så vi inte skulle bli uppätna. Sen skilldes vi åt vid rondellen o därifrån klarade jag o elina oss hem. Lite frusna o fortfarande lite lulliga traskade vi hemåt. Hemma letade jag igenom hela skafferiet efter nåt ätbart men hittade endast 2 bananer. Så dom åt vi o sen la vi oss o sussa. Det var den fredagen.
Vaknade nästa dag o mådde faktist prima. Elina gick hem efter några timmar o jag låg kvar i sängen o dega hela dagen. Åt godaste maten o sen vare tillbaka till sängen!
Och idag, söndag, såg i princip lika dan ut haha! Men man måste ju vila ut sej efter 3 jobbiga dar i skolan. O det är bara början.. Fatta då hur fortsättningen blir. SUCK!

De blidde ett långt inlägg höhö. Har ju inget annat för mej så kan ju lika gärna sitta här o uggla. Men nu har jag faktist inte så mkt mer o säga. Ska upp o göra mamma sällis i soffan tror jag :). Juste såg att fia hade hittat min blogg. HEJ BAJSKORV :D! Jaja, hoppas ni har haft en superhelg allesammans!

Pussar!