Cruise

Det har varit en ganska skön tisdag idag. FÖRUTOM när jag skulle upp imorse. Har sovit pissdåligt dessa nätter, så att komma upp på morgonen har inte varit lätt. Ville seriöst DÖ imorse.

Kom iallafall upp till jobbet, inte många barn. Fick sluta tidigare också. Skönt!
Efter jobbet åkte jag in till Slöddertälje och mötte upp mina tjejor för en fika. Vi satt i två timmar och snackade och tiden bara flög iväg. Alltid så spårade samtalsämnen hahaha!

När jag kom hem hoppade jag in i durren, sen har jag inte gjort så mycket mer. Packat ihop lite skit till imorgon. Det blir nämligen kryssning imorgon moahahaha. Egentligen skulle alla vi tjejor åkt, men efter många om och men blev det endast jag och Elina. Men det kommer bli galet haha.
Kände att jag behövde komma bort. Även om det bara är för ett dygn haha. Är ju ledig på torsdag så det är ju perfa.

Nu är jag så jäkla trött så jag inte vet vilket ben jag ska stå på. Hoppas jag somnar lättare inatt. Ska upp halv sju, sen blir det jobb till fyra.

Nej, nu ska jag kolla på lite television!

Ciao!


Senaste kryssningen vi var på. Sommaren 09! Så jävla misslyckat haahahah.


Svacka

Känner mig inte på topp. Allt går fel. Allt är fel. Börjar böla för minsta lilla. Ont i huvudet har jag också. Känner mig sjuk typ. Har sovit hela dagen idag.
Hoppas på att morgondagen blir bättre. Första jobbdagen på över två veckor. Känns sådär.
Första dagen avklarad

Första dagen på år 2011 är avklarad. Jag hade velat att min första dag detta år hade varit en aning mer händelserik och lite mer positiv. Men jag skyller på att jag fortfarande är fast i 2010.

Nyårsafton blev iallafall sjukt lyckad, även fast det bara var jag och Elina. Vi åt romantisk middag som bestod av tacos haha, och sen förade vi tills det var dags att ta taxi till tåget. Firade tolvslaget vid plattan bara för att få se lite pangare, sen bar det av mot AMBA! Fyfan vad jag älskar det stället. Bästa utestället ever.
Där var det iaf galet mycket folk och vi dansade och festade in det nya året ordentligt. Träffade massa kul folk och hade mucho trevligt.

Var hemma runt sju imorse. Så som det ska vara. Vaknade vid ett, sen har jag i princip halvsovit hela dagen.

Hoppas alla andra där ute har haft en underbar nyårsafton!

God fortsättning på er ♥!