New years eve!

Idag smäller det (bokstavligt talat höhö).. Klockan halv sex ska jag vara hos Cilla! Det blir middag där och sen utgång i Sthlm. Så snart måste jag hoppa in i duschen! Måste smöra för mamma så hon kan sjutsa mej, annars måste jag åka bajstidigt härifrån och jag behöver all tid jag har till o göra mej i ordning höhö.
Har faktiskt ingen lust o göra mej i ordning. Känner mej förjävlig.Ser förjävlig ut oxå haha! Tror inte smink  kan fixa det här fejset.
Jaja, duschen nurå!
Tror inte jag kmr hinna skriva nånting mer, så GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOP ♥!!!!!



Weeds

Sitter o kollar på det nu. Jag älskar det programmet. Följde det förut, men sen var det nåt annat program som kom o förstörde. Så jag kom av mej!
Men nu på lovet har jag börja följa det på nätterna. Det går ju typ 3 avsnitt på raken, och just nu är det de första!
Har precis ätit rån med ost oxå. Det va gott!
Mina naglar blev bra faktiskt. Ska bara måla ett sista lager imorn! Sen e dom klara för party. Och förresten blir det nog inge Sthlm för mej imorn. För det första vet jag att jag inte kmr kunna hålla i pengarna, och för det andra vill jag sova ut..

Tänk, imorn vid den här tiden, då är det ett nytt år! Helt galet vad tiden går snabbt. Känns som man måste ta vara på dom här unga åren, för snart e man gammal och grå.

Nej, nu är reklamen slut!
SOV GOTT


Imorgon ska vi spåra!

Never ending story

Nu har jag precis gluffsat i mej Kolgrillen. Såååå gott!
Idag vaknade jag tidigt av att en liten Liam låg i min säng (vi passade honom och han sov hos mej) och sjöng. Klockan va typ halv tio! Jag va död, men han va så söt så jag piggna till. Han började berätta om vad han hade drömt och att min säng va skönast och massa. Han e så söt lille Titi!
Iaf så klädde jag på mej och sådär. Klockan tolv kom Fia, Mattias och Alfons o hämta upp mej, sen åkte vi till Farsta. Gick runt där o hitta lite smått, en klänning på VILA (det är egentligen en kjol) och sen vanliga tights, mina är nämligen helt fuckade.
Efter några timmar där så åkte vi vidare till Skärholmen ( haha Mattias var lagom road). Hittade inte så mkt där, men va inne på Belle shoes och kollade, så hittade jag ett par svarta pumps som jag köpte. Bara för att jag kände att jag ville köpa nånting! Fast skor kan man ju inte få för mkt av höhö :)..

Kom hem vid sjutiden. Satt o kuckelura med allihopa! Nu sitter jag här och har precis käkat som jag sa. Är rätt trött!
Imorn är det ju nyår oxå. Har inte känt något speciellt inför den dagen.... Men idag så bestämde jag o Cilla att vi ska dra ut i Sthlm på Victoria. Men först blir det middag hos henne! Åh, jag e fett pepp :D. Synd bara att jag inte har nån klänning. Men det blir Sthlm tidigt imorn med Cilla. Vi ska kolla runt lite granna! Kanske man hittar nåt då :). Vadå ute i sista sekund haha!

Nej nu ska jag fixa mina naglar tills imorn. Fransk manikyr blir det! Gör det idag för jag kmr inte hinna imorn. Hade gööööött!
Puss




Jag var glad för jag skulle shoppa!



Klänningen (lr kjolen rättare sagt höhö), 200 kr på VILAS rea



Skuuuuuurna, 199kr på Belle Shoes

Nu stänger jag av!

Kollade precis klart Prison Break. Råka somna lite mitt i programmet, va så sjukt trött och frusen.
Nu tänkte jag stänga av datorn, eller inte stänga av utan logga ut från msn och skita i alla bloggar o så, sen så tänkte jag sätta på min favoritfilm (eller en av mina favoritfilmer dvs), The Notebook. Underbar film!!!

Ha det!

Jag hatar den här känslan!

Tung i huvudet

Idag ringde klockan tolv och jag var dödstrött. Jag kunde verkligen inte sova igår, iof vaknade jag vid tre tiden, men sen va det pga av alla snurrande tankar i huvudet oxå. Låg o lyssna på massa gamla ballader och massa Enya musik på Youtube. Så härligt!
Somnade säkert runt fem eller nånting..

Halv två tog jag bussen till centralen och mötte Elina. Vi traska runt på stan o kollade lite! Vid fyra satte vi oss på Nancys o käka och snackade. Vi gick därifrån när alla började stänga haha.. Tre timmar satt vi där!
På väg till bussen höll jag på o frysa arslet av mej. Fyfan va kallt det va!
När jag kom hem satt hela fadderullan o käka mat. Mamma hade passat Liam, Nora och Alfie hela dagen. Så jag följde med o skjutsa hem dom.

Nu sitter jag här o e ganska seg. Känner mej jätte trött i huvudet. Jag längtar till lördag för då blir det utgång och fira den där muttan Cilla! Hoppas hon e beredd på en karatefylla mahahaha... Det är jag iaf!
Imorn blir det kanske Skärholmen med syster o co... Orkar inte sitta hemma!

Aja, nu ska jag kolla på TV. Snart ere bästa Prison Break, jag lääängtar!

Puss

I wish my dream would come true

Kollar på Sagan om dom två tornen och äter Amigo. Just nu ere min och Ninas favoritscen i filmen. Då när hobbitsarna åker på träden haha.
Kollade förresten precis igenom alla min bilder på Bilddagboken. Shit var mkt minnen man har asså! Man blir nästan lite tårögd när man kollar igenom bildena.

Jag har nån konstig känsla i kroppen. Vet inte varför eller vart den kmr ifrån. Men det är nåt som bara känns jobbigt! Vet inte vad jag ska göra för att den ska försvinna. Kan inte sätta fingret på vad det är som känns jobbigt... Det bara finns där!
Imorn blir det iaf stan med Elina. Hon ska på bankärenden o sådär. Ska väl även kolla in vår stads mellandagsrea. Det lär ju inte vara nåt o hurra för, men you never know. Ett och annat fynd kan man ju hitta!

Pussen!


Mina nya älsklingar! 11cm i klack and I love them.. 400 spänn på Zaras rea, som hittat!

Sjukt bra reklam!



Får rysningar varje gång jag ser den här reklamen. Så jäkla bra!

Galet seg!

Shit vad seg jag är! Utgången igår var galen. Lite mkt av det goda kanske. Men det är så det ska va... Haha!
Blev självklart Olles, och sen blev ju slutet på kvällen som det blev haha.
Vet inte när jag va hemma men slocknade i sängen på en gång.

Idag vaknade jag vid elva och va skitpigg, men jag tvingade mej själv o fortsätta sova. Vaknade typ tre lr va klockan va! Elina ringde o vi snackade om gårdagen. Jisses haha!
Nu sitter jag o väntar på mat. Är sjuuuukt hungrig! Skulle itne säga nej till en helkroppsmassage just nu. Min kropp känns helt död.
Men konstigt nog har jag inte ont i fötterna efter att jag använde mina mördarskor igår! Dom va fett sköna...

Kram!

Sånna där elektriska saker...

Cillus pillus åkte nyss hem. Till våran besvikelse blev det inge Myggan maraton. Det funkade inte o kolla på femmans webb TV. Fett irriterande! Vi blev väldigt ledsna..
Istället snackade vi om allt möjligt.. Sen kollade vi på Mamma Mia filmen o klagade på att den inte va bättre haha. Som två kärringar satt vi o klaga..
Sen kollade vi på Stjärnor på slottet lr nåt haha.. Ja, och nu åkte hon hemmåt! Det var en träävlig kväll, trots att det inte blev nå Myggan!

Imorn blir det Sthlm för min del. Elina joinar! Ska försöka övertala henne att vi ska ut höhö, eftersom Tessan banga..
Aja, nu ska jag fortsätta kolla på Scruuuubsieee.

Hejsvejs!


MM IKVÄLL!

Ikväll blir det en dejt för mej och Cilla. Myggan maraton hade vi tänkt o ha. Så ikväll blir det Myggan för hela slanten. Åååh, I cant waaait mahaha...
Ska väl hoppa in i duschen så jag e lite fresh när Cilla kmr på besök heeeheee.. Måste käka nåt oxå!

Hoppas ni får en lika träävlig fredag som jag!



Sjukt rolig kväll!

Fan va lyckad utgång de va igår! Alla va fulla och glada... Mycket folk och många bekanta ansikten på krogen! Det var kul :D. Kändes som jag gick o kramade varenda en på Olles! Man kände ju typ alla.
 
Iaf så började ju festandet hos Maria. Vi va helt sjuka kan jag ju tala om! Haha. Viiiid kvart över tio vandrade vi till bussen och åkte ner mot O'learys. Ingen kö knappt så de va skönt! Kom in o började shaka direkt. Så jäkla kul!

När det stängde blev det fyllemat för Cilla, men inte mej. Vet inte vad som har hänt med mej, äter aldrig det längre haha!
Aja, i kön träffa vi någon, som vi följde med på efterfest hos haha. Eller fest och fest, mkt folk va det iaf. Vissa va ju idioter så där kunde vi inte stanna. Haha men "The fly" va ju träävlig, hahaha..
Klockan va runt fyra när mammi kom o hämta mej. Skjutsade hem Cilla till sin far och sen hem i sängen.. Somnade som en stock!

Vaknade vid tolv idag. Va typ fortfarande full när jag vakna hahaha... Snurrigt va de iaf! Men mådde prima ballerina, inte ett dugg bakis. Skööööönt!
Sen dess har jag bara legat här. Skulle ju egentligen åkt upp till Sthlm idag. Men e så seg så jag har ingen lust o stå o trängas med alla jobbiga rea-galna människor. Så det blir imorgon istället! Förresten, jag vill ut imorn haha.. Nån som e på?

Aja, men ha en trääävlig fredag allesammans. Bjuder på bilder från gårdagen. Lite kass kvalitet men det är från mobilen!



Tessan och Maria posar haha



Galen Therese haha



" DU E SJUK, DU E SJUK" hahaha...



Schteeeek...



HAHAHAHA, ser ni Cillas pung? Jag garva så jag typ
svimmade när jag såg den här bilden. PUNGCILLA!



Maria och Tessan :)!



Haha, nyktra eller?



Me and the Fjong :)



Alkisar!



Hahaha, åh vi e så BRAAA!



Åh, finns det nån hetare än henne?



Nanthin och  Cilla :D



Tessan, jag och Maria



Inne på Olles!



Shake, shake, shake! Maria ser väldigt arg ut haha...



Hahaha! Ja, vad ska man säga?


Måna bilder blev det höhö! Adjöken....

Håll upp händerna..

Sådär ja, då va håret plattat oxå. La precis in cidern i kylen oxå så dom e kalla och goda när jag kommer till Maria :)! Mamma kmr hem vid halv åtta och då skjutsar hon mej dit. Kanske hämtar upp Cilla oxå, får se om hon får bussällskap lr ej.

Elina va ju här förut o så bytte vi julisar. Jag fick min efterlängtade partyväska (som jag lätt ska inviga ikväll). Mmmmm, den e så fin! Spets ere oxå. Jag vill äta den! Hon blev glad över sina julisar oxå. Tur höhö!

Snart ska jag nog börja med sminket. Sen ere bara kläderna och sen e man klar! Ska ha min nya klänning, min nya spetsjacka och strumpisar.
Nej, sminket vare!

Vi ses i dimman!


Beställt och klart!

Beställde en liten surprise till en viss person nyss höhö. Blev lite dyrare än jag trodde men jag beställde nåt till mej oxå så det blir nog bra... Kmr om en vecka :)!

Kollade klart på Mamma Mia för en stund sen. Den va superbra :D, MEN jag trodde den skulle va liiite bättre. Visst va den bra, en sån film man kan kolla på flera ggr utan att tröttna, men efter allt man har hört om den hade man lite för höga förväntningar. Men som sagt, den var superbra haha!

Just nu kollar jag på Armageddon och äter After Eight. Fattar inte hur jag kan få i mej mer efter allt ätande idag. Jag har säkert ätit 20 kokostoppar, men dom e ju så sjuuuuuuukt goda. Och det va ju jag som bakade dom så då va dom ju extra goda!
Längtar som tusan tills imorn faktiskt. Har varit lite opepp inför juldagen, men nu känner jag mej fett taggad. Och vet ni, på Annandan' ska jag nog åka till Sthlm o köpa skor på Zara. Jag har legat och tänkt på dom där skorna sen jag såg dom. Men frågan är bara, vilket par ska jag välja?

Nattinatti!

Och så var julen över...

Bara att vänta ett år till nästa då! Tänk allt slit och all energi man har lagt ner, som försvinner så snabbt. Men jul är ju jul och det ska firas ordentligt :D!

Jag har fått pengar och lite smått och gott. Fick MammaMia filmen av mamma och Vilma (ja, jag är seg jag har inte sett den) så den ska jag nog kolla på ikväll. Men först ska jag kolla på Tomten är far till alla barnen haha. Bästa filmen!

Imorn blir det minijul med Elina! Undra om stan e öppet? Då kan man ju kanske ta en fika på Nancys...
Aja, nu skriver jag bara bajs! Är faktiskt pepp för utgången imorn oxå. Vi ska ha så kuuuuul...

Hejsvejs!


Haha, en bra bild som visar hur det ser ut på en Schwerin julafton :D!


JULAFTON!

Det är nog ingen som har missat att det är julafton idag, eller? Haha... Jag har precis gjort mej i ordning och sitter o kollar på Kalle och chokladfabriken. Den gamla versionen! Mihihi..
Snart kmr väl bomben med alla människor. Elin och Magnus är i Östersund, men annars ere the whole family :D.

Nej, jag tänkte bara önska allihop en riktigt GOD JUUUUUUUL ♥!!!!


Lite bilder från igår och hur jag ser ut idag, höhö:













Haha, ursäkta min vackra min!

GOD JUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!


 


Bak, bak, bak!

Nu har vi hunnit baka massor av kanel och vaniljbullar. Sen har vi gjort knäck oxå! Men nu orkar vi inte mer. Så resten gör vi imorgon kväll.
Förövrigt så missade jag ju Prison Break idag för vi bakade. Men jag tänkte, en gång gör väl inget... Fick lite panikångest men jag klarar mej nog höhö. Det är repris på julafton! Säkert mitt i natten, så då kan man ju kolla :).

Imorgon ringer klockan HALV TIO! Tror ni jag kmr vara pigg? Nono, kmr vara död asså. Men som sagt jag måste till Skärholmen. Om den saken jag vill ha inte finns där, då kmr jag börja gråta. Måste köpa cider till juldagen oxå maha.. Partypartyyyy!!
Resten av dagen kmr nog bestå av julklappsjakt för min o mammas del. Eller det är mamma som ska jaga men jag får väl agera assistent höhö.
Ne, ska väl lägga mej o kolla på TV nu.

Elina, kan vi träffas på dagen på juldan? Vet inte om jag hinner imorn...

Kram!

Rent och fint!

Nu har jag precis storstädat hela mitt rum. I minsta lilla hörn. Har sprungit runt här med The Voice på högsta volym och dammat och torkat dammsugit och bytt lakan och sånt. Så nu är det skinande rent här inne! Känns skönt. Det va riktigt äckligt här inne haha. Nu kan man iaf se golvet!

Nu e jag helt slut. Ont i ryggen fick jag av allt städande oxå!
Imorn blir det nog IKEA och Skärholmen o så med mamma. Härligt att trängas med alla andra jultokiga människor. Måste kolla på en sak på Gina i Stjärtholmen. Hoppas den finns mihi! Mamma sa nämligen att man får pengar imorn, jag trodde ju jag fick dom på julafton, så det blir super om jag får dom imorn höhö.

Nej, nu ska jag äta frullen som jag skippade imorse. Ikväll blire bak för fulla muggar. Bullar, kokostoppar, ischoklad, knäck och massa mer gott!

God jul på er!

Sista inlägget för kvällen

Kom hem från mormor och morfar för typ en timme sen. Vi åkte förbi en snabbis och tog en fika! Myste me galningkissen Lukas oxå.

Sitter och funderar och har mej. Jag vet inte men allt bara känns så konstigt just nu. Dom som man har närmast känns längst bort. På ett sätt känner man sej ensam även fast man har massor med människor runt omkring en. Jobbig känsla! Har funderat på hur mkt människor snackar. Vilken jävla dubbelmoral människor har. Ena stunden tycker dom en sak, ena stunden rättar dom sej efter nån annan och tycker lika dant som den. Hatar människor som inte kan stå för vad dom säger. Kan man inte det, ska man hålla käften stängd!
Ursäkta mej men var bara tvungen att avreagera mej lite. Och nu menar jag inte att jag e nån jävla ängel och inte snackar nånting, men jag står iaf för vad jag säger. Sen om det gillas lr inte det skiter jag i!

Jag hoppas verkligen på att nyår blir bra. Jag o Cilla har ju lite planer (eftersom man inte verkar vara välkommen någon annanstans), men det blir nog superbra. I nödfall så finns det ju alltid Myggan... Eller hur Cilla? Haha.


Bilder från gårdagen;









Nu: Gossip Girl!

Förresten...

Glömde bara säga att jag  ÄLSKAR den här låten. Har lyssnat sönder den idag!


Shoes are a girls best friend

Igår var ju jag och Elina i Sthlm och kikade runt. Elina köpte julklappar och jag köpte klänning till juldagen. Det blev den på H&m som jag hade lagt undan.
Sist av allt käkade vi på donken. Elina bjussa! Danke. Sen kom vi på att vi ville ut. STRESSADE hem. Va hemma runt nio! Klockan TIO åkte vi ner till linda o klunka i oss vin sen drog vi till Stanleys. Så sjukt länge sen jag va där. Senaste gången va då jag hade min megafylla haha, och det va i slutet av sommaren nångång. Så jag tänkte att de va dags och ta en utgång där!
Träffade massa classmates, det va trevligt. Klockan ett drog jag, Elina och Kata vidare till Olles. Där fortsatte vi dansandet. Det blev väldigt mkt dansade igår! Skönt...
Kvällen slutade som den gjorde.... Vet inte vad jag ska säga!

Idag vaknade jag med träningsvärk, men annars mådde jag bra! Har bara legat och segat i soffan. Har försökt fixa så jag kan lägga in bilder från mobilen på datorn. Men det funkade inte och jag fick damp. Så jag kan inte bjussa på nå bilder från gårdagen! Måste be nån om hjälp med det där.

Förresten så måste jag tala om att jag hittade mina absoluta drömskor igår. Dom va så sjuuuuuuukt underbart fina! Exakt sånna skor jag har letat efter. Eller det va två par skor, och båda två var verkligen to diiiiie for! 800 kr kostade dom, och dom hittade jag inne på Zara. Såg även ett par skitsnygga svarta vanliga klassiska SKYHÖGA mockapumps som jag oxå vill ha. Åh, jag börjar typ dreggla bara jag tänker på alla skorna! Funderar på om jag ska köpa nåt par när jag får pengar. Jag är verkligen kär! Ville inte släppa dom ifrån mej...

Puss


Seeeeeeg!

Usch vad jag e seg! Kom hem för cirka en timme sen. Hela dagen har spenderats i Sthlm tillsammans med bästa Cilla :)! Vi åkte först och skrev på studentflakskontraktet, tog lite tid innan vi hitta rätt haha.
Efter det tog vi en fika på Cillas mammas fik. Dom bjussa på pannkakor :D! Jag blev mätt och glad. Satt där i typ 2-3 timmar haha!
Klockan va typ sex när vi tog bussen tillbaka till centralen. Så tog vi en runda i stan. Hittade massa fint som vanligt. Galet mkt fina skor hittade vi! Åh, båda blev helt deprimerade för ingen av oss hade pengar :(. Vi hittade en asfin klänning på HM. Så den la vi båda undan! Jag ska prova den imorn, ska ju tillbaka till Sthlm med Elina imorn :).
Cilla hittade snoppfina skor på HM oxå som hon köpte som en tidig julklapp. Hon ringde sin mamma och smörade för henni! Skitkorv..
Tiden gick skitfort och helt plötsligt va klockan åtta, så då tog vi tåget hem. Mamma hämtade mej i Östertälje och så åkte vi hemmåt.

Nu har jag duschat och ätit middag (mackor, tredje dagen i rad nu). Nu e jag så sjukt seg i kroppen så de finns inte. Men det har varit en mysig dag med en mysig mutta haha (Cilla alltså). "Dumle, hääärligt!".. Haha nej nu e jag för trött för att skriva här. Vet inte vad jag skriver.

Hejdåhejdå!


Everything changes...

J a g    s a k n a r     d e j !

Obsessed

Åh, när jag o Cilla gick på stan idag såg jag ett par skitfina skor som jag e kär i. Hatar när det blir så att man inte kan tänka på nåt annat än dom skorna lr den klänningen.
Skorna var lila, och rätt höga och platå och så var det peep-toe. Skitfina! Och det bästa av allt va att dom va på rea, 149 kr kostade dom. Men det fanns bara ett par i storlek 40. Så jag fick lämna dom :(!
Men jag o Cilla ska ju till Sthlm imorn, men inte för att gå i affärer, men man kanske kan gå en snabb runda lr nåt höhö. Annars så ska jag ju ändå dit med Elina på lördag.

Klockan är bara tio fast det känns som att klockan är jätte mkt. Jag råkade somna o missade halva "Bonde söker fru". Så sjukt trött!
Nej nu ska jag krypa ner under filten och kolla på TV och njuta av att det är looooooooooooooooov.... :)!

Puss

ÄNTLIGEN LOOOOOOOV!

Kan typ inte fatta det. Det har varit en låååång dag!
Den började med engelska B, redovisning. Det gick bra! Va typ inte nervös. Sen fick vi ett papper där Nina hade skrivit upp allt vi gjort under kursen och om man hade missat nåt. Jag hade gjort allt! Såå skönt.

Vi fick sluta tidigare och satt i en timme o vänta på att få äta. Potatisbullar blidde det! Kul avslutningsmat lixom. Efter lunchen hade vi foto. Fick inte mkt gjort!
Efter det skramlade vi ihop pengar från klassen och så åkte jag, Maria, Cilla och Nina o handlade godis. Vi skulle ju ha tävling idag med så vi köpte lite fjäsk godis :D!
Sen kom vi tillbaka till skolan och övade lite på sången, blev lite stressigt men men. Klockan tre va avslutningen igång, och den första klassen som skulle sjunga va vi. Haha vi körde gärnet asså! Men samtidigt kändes det som att alla andra klasser knäckte oss.
När alla hade sjungit pratade några lärare o sådär. Sen kom juryn tillbaka och berättade vilka som kommit bland dom tre bästa. Och vet ni? Vi kom tvåa :D. Asbra ju! Trodde verkligen inte det. Skitglada blev vi haha! Vi kanske får gå först i ledet iaf :D.
Efter avslutningen åkte jag, Cilla och Tessan ner på stan o köpte billisar till juldan. Och efter tog vi en fika på Nancys o snackade. Det va mys!

Nu e jag hemma och e skittrött. Men de e lite sent o ta en nap nu känner jag! Imorn ska jag o Cilla åka upp till Sthlm och skriva på studentflaks kontraktet. Jag skulle vilja åka till skolan och äta oxå haha. Det är ju resursdag och det är PANNKAKOR! Varför ska jag alltid missa :(.

Nej nu ska jag kolla igenom skolkatalogen hihi!

Kram

Blekfis

Vet ni? Jag har inte läst nånting på min redovisning. Kommer stå imorn och läsa direkt från pappret. Not good!
Har suttit och funderat lite över juldagen. Vi ska ju köpa biljetter imorn till O'learys, men börjar få lite ångest. Det känns som att alla ska till AXA och att det kmr va tomt på Olles. Men på AXA är det ju 20, men det känns ändå som dom flesta kan fixa in sej. Men man kan ju inte köpa biljetter för 200 spänn och sen får man inte komma in. Vadå surt lixom!

Sen måste jag fråga mamma om jag kan få låna en hundring så jag kan köpa biljett. Och vet ni haha, jag har öppnat min spargris för jag e fattig och jag MÅSTE sola innan juldagen. 80 kronor hade jag skramlat ihop! Haha, jag som skulle spara ända tills sommaren. Men så ere när man e fattig. Enda utvägen är att krasha spargrisen!

Äsch, skriver bara strunt! Förresten, om en vecka är det julafton. Är det någon som har fattat det? Inte jag iaf...

Puss!


God must have spent a little more time on you

Gud vilken lång dag det har varit idag. Massor som har hänt! Hade typ en lektion idag. Inte så ansträngande. På den andra lektionen fick vi öva på julsången och förbereda vårat pepparkaksbak. Kul kul :)!
Klockan två var det dags. Vi begav oss till matsalen och baket började. Det var jag, Nina, Cilla, Malin och Tessan som stod för baket och resten var våra hjälpredor höhö. Klockan fem var vi klara. Det blev  väl helt okej! Tror dock inte vi vinner.. Men men! Det får vi reda på imorn.

Va hemma klockan sex för de va förseningar på både tåg o bussar. Trött och hungrig fick jag stå o vänta i skitvädret! Men fick sällis på bussen så de va skönt höhö.
Så fort jag kom hem käkade jag mackor. Va så jäkla hungrig! Och ingen mat fanns det. Efter mackorna gjorde jag bokrecensionen. Skiiiiiiiiiiit dålig hahaha! Asså vet inte vad jag ska säga. Den suger! Pinsamt o stå o snacka om jag vet inte vad. Jaja! Vill bara få det gjort. 
 
Kollade ju på Bonde söker fru ikväll oxå. Blev skitirriterad när det var reklam och det var bögens tur att välja, och under reklamen så hade dom ju reklam på morgondagens program där man ser att han o Wille pussas. Vad tänker dom med? Så då visste man ju redan vem han skulle välja :(. Dock tyckte jag att han valde fel höhö..

Jaja, sitter o kollar Insider och kanske borde läsa lite på min redovisning. Men vill inte inse hur dålig den e haha! Men jag måste väl. Imorn är det avslutning, SÅ FUCKING SKÖNT!

Förresten, såg ni Titanic igår. Guuuuud vad jag grät! Ojojoj, så jävla bra film. Man kan ju typ alla repliker i den. Titanic, The Notebook och Moulin Rouge är mina absoluta favorit kärleksfilmer.
Adjöken!

Kväller

Denna dag gick snabbt efter att skolan va slut. Kanske för att jag råkade somna vid fyra och vakna sju! Nu smyger sej ångesten på för att jag inte har gjort bokrecensionen OCH för att jag inte har fixat praktikplats. Usch! Jag måste ringa imorn, men jag hatar och ringa. Jag får panik! Vet inte varför de e så. Jag e psyko helt enkelt!

Nu sitter jag iaf o vängtar på att Ugly Betty ska börja. Sen blir det bästa, bästa, bästa TITANIC! Åh, jag dör av den filmen. Spelar ingen roll att man har sett den typ 20 ggr, den är lika bra varje gång och man gråter lika mkt varje gång.
Försöker få tag på mamma lr Elin o fråga om dom kan köpa kolgrillen till mej, har inte ätit nåt. Men jag tror dom ignorerar mej för ingen svarar :(! Buhu...

Kram!

Update; Fick tag i mamma nu, hon kirrar Kolgrillen. Mmmmmm!



En av mina absoluta favoritfilmer!

Så jävla glad!!

Åh vilken bra dag det har varit idag... Men den började med något mindre kul, nämligen engelska redovisningen. Ni förstår inte vilken panikångest jag hade innan jag skulle redovisa. Usch asså!
Men sen iaf gick jag upp och de gick väl helt okej. Självklart kmr man alltid på saker i efterhand som man skulle ha sagt o så, men e glad att jag ens klarade att gå upp. Men när jag väl stod där var det inge pinsamt! Skum känsla haha...

När det va gjort kunde jag andas ut. Såååå skönt o ha det gjort så ni anar inte! Sen iaf när alla grupper hade redovisat så vare dags att få reda på nationella provet. Ännu en gång gick pulsen upp till tusen och jag kände hur nervös jag va. Jag kände verkligen att det gick superdåligt på alla tre delarna. Men sen när hon ger mej pappret ser jag att jag hade fått VG :O:O. Jag typ dog! Nina fick oxå VG och båda två blev helt i extas. Det trodde jag ALDRIG! Asså verkligen aldrig. Det va verkligen skitsvårt. VG på nationella i Engelska B känns så jääääävla bra! Det där VG:t gjorde verkligen min dag... Känner mej fan stolt över mej själv för en gång skull!

Glada gick vi o käka julbord med massa god mat :). Sen hade vi foto! Och efter det skulle vi se en teater i samlingssalen. Den va skitbra faktiskt! "En dum blondin" hette den. Efter det fick vi sluta, vääääldigt mkt tidigare än vi skulle, så de va skönt! Vi fick reda på att vi inte har nån svenska imorn så det blir sovmorgon :)! Kan dagen bli bättre?

Kom iaf precis hem och skulle behöva börja med bokrecensionen som ska redovisas på torsdag. Men jag har ingen lust! Är i extas fortfarande haha.. Nej, nu ska jag hjälpa Vilma med matteläxan. Hoppas de inte e nå svåra tal haha. Alla vet ju hur otroligt duktig jag e på matte haha!

Hejsvejs!

Munspelsmannen

Blev nyss ett fan av "Munspelsmannen" på facebook. Dom har fan grupper för allt där. Och det värsta e att jag går typ med i allt haha. Men den här kändes riktigt bra att gå med i för vem vet inte vem Munspelsmannen är lixom? Nivet han som står vid Åhlens lr plattan i Sthlm o spelar munspel och håller en radio vid örat. I love him haha! Så skön. Så joina den gruppen ni med vettja! Fatta coolt o ha en egen facebookgrupp (lr facegrupp som Cilla skulle sagt).

Nu ska jag gå igenom hela redovisningen en gång till och sen sätta in den på USB:t så jag har den tills imorn. Tänk om jag skulle glömma Power pointen. Då e jag dödens!

Adjöken!

Ont i magen av korvstroganoff?

Jag fattar inte! Varje gång jag äter korvstroganoff så får jag ont i magen. Har ingen aning om varför. Nån annan som har en aning? Skumt ere iaf.. Och jobbigt, eftersom korvstroganoffis e en av mina favoriträtter ju.

Min nap blev lite längre än jag tänkte. Två timmar sov jag gott här i soffan :)! Muuucho skönt. Nu sitter jag o kollar på Two and a half men. Lite ångest att jag inte läst på nåt till redovisningen imorn. Kommer göra bort mej totalt! Meeeeen de e sånt man får leva med helt enkelt.
Och nu kom Cilla med ett erdjudande som är väldigt svårt att motstå, jag menar, ett helt hockeylag? Mahaha.. Ne men måste checka min ekonomi först :/. Men det ser mörkt ut eftersom jag måste köpa bille till juldan! Åh, jävla pengar som alltid ska ställa till det.

Hejdå på er!

Måndag=ny vecka

Måndag igen då. Känns skönt eftersom de e endast  tre dagar kvar i skolan nu. Såååå jäääkla skönt! Dock ere mindre skönt att jag har två engelska redovisningar på dom dagarna. Suck!
Skoldagen idag va chill. Började med tecken där vi hade vikarie, kollade på film, och övade på våran julsång vi ska sjunga på avslutningen hihihi.. Efter det vare lurre. Flummade och hade oss! Jag o Cilla satt o lekte Bengan Magnusson. Haha... "Jag ber så hemskt mkt om ursäkt, fiskben...i halsen!". Så braaaa!
Och vet ni, jag hade tagit me mej en sån där minibanan nivet, för jag tänkte på Cilla när jag såg den o tänkte att hon skulle tycka den va lika kul som jag...Och så hade jag den i fickan på min kofta, och på nåt sätt måste jag ha satt mej på den o typ mosat den. Så när vi skulle gå o lämna brickorna och det märkte jag att de va typ bananmos i min ficka. Haha! Så jag o Cilla börjar asgarva, och Maria råkar stöta till mej så min mugg flyger i golvet och jag puttade Cilla så hennes mugg oxå flög i golvet. Shit vad vi garvade! De e inte ens kul lixom...
Sen när vi skulle gå ut från matsalen va de värsta kön, och jag gick o asgarvade och såg inte att jag gick rakt in i en papperskorg hahaha... Då kissade jag nästan på mej! Aja, de va en rolig stund i matsalen iaf haha...

Sen hade vi pedagogiskt ledarskap där vi oxå hade vikarie ( Siwan e i Afrikaaaaa) och då gjorde vi inte speciellt mkt. När vi slutat väntade jag o Cilla på att Gunilla skulle sluta. Vi skulle ha projektarbetssnack med henni! Det gick bra. Fick sen skjuts hem av min kära syster och hennes maaaan.

Nu sitter jag här o har ångest över engelskan (ovanligt). Ska ju ha redovisning imorn, och jag VILL INTE! Undrar om man får ha anteckningar o kolla på. Jag hoppas verkligen Nina tillåter det, för jag har nämligen 3 sidor med anteckningar som jag måste ha för att jag inte ska flumma bort mej totalt. Usch! Vad jobbigt det kmr bli...

Nej, jag e trött och nu ska jag ta en nap. Kände att de här inlägget blev lite långt. Men äsch! Skit i och läs om ni inte orkar höhö...

Puss!


En sån ful banan var det, haha!


Innan jag går o sover...

Tänkte jag bara tipsa om sidan www.fargadelinser.com där det finns massor av olika linser att välja mellan, och just nu har dom ett erbjudande till alla dom som har bloggat i över 2 månader. Om man tipsar om dom i bloggen så får man gratis färglinser utan styrka. Perfekt ju :)! Själv har jag valt färgen Sapphire Blue. Gör samma sak ni och få gratis linser :)! Mer information finns på hemsidan.

Godnatt!


Sapphire Blue, bild tagen från www.fargadelinser.com

Skööönt!

Gud vad skönt det va o basta. Tog en timme allt som allt med dusch och bastu! Så jäkla skönt. Tog lite bilder oxå så ni kan se hur det ser ut nu när vi har renoverat :)..




Så mysigt!

Nej, nu ska jag kolla på Sanningens ögonblick. Det är sista programmet. Det är sista programmet på allt idag, OTH, Gossip girl och Sanningens ögonblick. Det kmr inte finnas nåt att titta på på söndagar!

CIAO♥

Paus

Nu ere paus i spännande spännande One tree hill. Efter det ere bästa bästa Gossip Girl, mitt absoluta favoritprogram just nu. Efter GG ska jag basta i våran nyrenoverade bastu och ta en lååång dusch. Känner mej helt utmattad även fast jag inte gjort ett skit i helgen. Ska bli skönt. Synd att man inte hade nån ansiktsmask. Det skulle vara skönt!

Nej, slut på pausen! Puss

ÅNGEST!

Åh, nu e jag typ klar. Med både uppsatsen och power pointen. Men jag kan ju säga att jag inte e nöjd. Känns som jag har skrivit alldeles för lite, och power pointen känns bara allmänt flummig. Ingen kmr fatta nånting och jag kmr stå där som ett rödfejs o skämmas ögonen ur mej. Usch! Känns skitjobbigt.
Kan inte Maggan (våran extra eng-lärare) vara här o läsa igenom allt o hjälpa mej. Hon är ju bästa läraren asså! Om jag inte får G på den här kursen, efter all jävla ångest den har orsakat, då vet jag inte vad jag gör. VILL BARA ATT DET SKA VA ÖVER!

Hejdå!

Jävla plugg som bara förstör

Goder morgon vänner!
Vaknade för en stund sen, trodde klockan var mer så jag rusade upp ur sängen. Måste ju göra klart engelskan så behöver typ all tid jag har. Nu ska jag snart börja och jag vill bara gråta. Jag orkar verkligen inte! Jag vill inte. Och nu kom mamma in o fråga om jag skulle hänga på till Hedlandet. Men nej, det kan jag ju inte! Åh, jag älskar Hedlandet ju haha. Tror inte mamma förstår hur mycket jag har i skolan just nu. Hon förstår inte att jag behöver sitta inne en hel helg och bara plugga.
 Nu åkte dom :(! ÅH jävla bajs. Blir så irriterad på allting. Ne, ska göra frulle och sen sätta igång. Blir plugg till kl 18.00, då börjar alla program. Är jag inte klar då, då vette fan vad jag gör asså. I värsta fall får jag väl göra klart allt i sista minuten imorn.

Kram


Hoppas ni andra får en mysigare tredje advent än mej!


 


Jag e bra ibland!

Jag har kommit på en skitbra grej. Haha! Eller en skitrolig grej. Ska beställa en sak, men jag säger inte vad. Måste fixa pengar på kontot. Skulle beställt nu men vet inte hur mkt pengar jag har. Haha jag e så bra iblaaand!

Hejsvejs

Faddergalan

Japp, kollar på den nu. Men nu ere Nyheterna och de e ju inge nödvändigt o kolla på höhö. Efter Faddergalan ska jag kolla på Heartbreak hotel haha. Fick hem den från lovefilm.. Trääävligt.

Förresten, sorry om jag inte svarat på sms lr när nån har ringt idag. Har varit på riktigt dåligt humör och har inte orkat snacka med nån. Har bara legat o tänkt massa skittankar och deppat ner mej. Men snart e jag nog back on track. Det får vi hoppas iaf.

Kram


Älskar låten, älskar gruppen. Gåshud!!

Ett break i pluggandet

Minns ni denna? Haha, så jävla bra...



Nej, ska väl tillbaka till pluggandet nu, har bara motargumentet och sammanfattningen kvar. Sen ska jag börja på powerpointen. Det går framåt!

Hejs!

Kan man gå i ide?

Det är det enda jag vill göra just nu. Bara sova bort vintern! Vakna i vår och känna mej utvilad och glad. Fatta vad skönt! Jävla björnar alltså.

Iaf så e mina planer för dagen att plugga engelska B, måste skriva lite på uppsatsen och börja med power pointen. Härliga lördagsplaner!! Egentligen har jag inte lust att göra nånting annat heller, så då passar det väl o sitta hemma o plugga. Vad har hänt med mej??

Nej, ska väl börja då... Suck!

Kram

PS. Kom på de e ju lucia idag. Hoppas ni får en mysig lucia allihopa!


Vinteviken

Japp, sitter o kollar på den nu. Den går på tv400. En gammal klassiker höhö... Kollade på IDOL finalen tidigare oxå. Riktigt bra att Kevin vann. Tycker om Alice oxå, men Kevin är ju sjukt bra. Så grattis på han :)!

Har lekt lite med nya mobilen oxå. Lite trögfattad när de finns nå många funktioner. Men det kmr nog med tiden haha! Gillar den skarpt iaf. Är glad att jag inte tog en iphone. Den här telefonen har fått så mkt bättre recensioner än den. Så jag har gjort ett bra val..

Äsch, vet inte vad jag skriver nu. Skriver bara massa bajs! Imorn blir det plugg, på söndag blir det plugg. ROLIG HELG.SE!

Natti!


My new love

My love is like a song

Jahaaapp, så var det fredag igen. Skolan idag va lugn, gympa första lektionen, gjorde ingeting. Sen vare lurre, det var julgröt, så jag åt en mandarin höhö. Efter lunchen va de proooov. Gick rätt bra! Skrev sju sidor så efter det krampade typ handen. Jag o Cilla var dom sista som satt kvar haha. Men jag gick före Cilla.

Sen kom mamma o hämta mej, sen så åkte vi till Oxbacksdagiset. Kollade på Nora och Alfons lucia... Det var mysigt. Helt sjukt hur snabbt tiden går. Om bara några dagar ere ju fan julafton. Galet!

Nu passar jag Vilma och Nora medans mamma e o handlar. Hon skulle även åka förbi ONOFF och köpa min mobiiiiil. Wie! Äntligen... Men som vanligt ska dom väl ladda i hundra år.. Så lär ju inte kunna pilla på den förns typ imorn.
Ikväll blir det som sagt IDOL och goood mat. Kyckling o båtar och självklart tzatsiki. Mmm mm mmm!¨
Förresten fixade jag office på min dator nu. SÅ SKÖNT! Tusen tusen tusen tack Maria :).

Nej, ska kolla vad dom där skitungarna gör!

Lateeer...


I LOVE IT!

Torsdagen

Denna torsdag har väl varit som alla andra. Skolan som vanligt. Den rullade på! Slutade ett. Kom hem, skulle egentligen åkt till Sthlm med Elina o bara strosa runt, men kände att jag va tvungen o plugga och jag va sjukt trött.
Så jag la mej o sov. Efter min nap började jag plugga förskola. Nu orkar jag inte plugga mer, så sjukt mkt o läsa, 22 sidor och åtta stenciler. Men det går som det går, Gunillas prov brukar vara rätt lätta...

Imorn så är det som sagt prov, men innan det har vi gympa. Så vi har bara två lektioner imorn för vi har inge samhälle.. Så skönt! Efter skolan ska jag till Oxbacksskolans dagis o kolla luciauppträdande. De e Alfons och Nora som har julshow höhö. Sen ska jag väl hem och plugga! Kul kul... Kvällen kmr bestå av Idol finalen och förhoppningsvis lite godis hihi. Nån som vill joina? Inge kul o kolla själv.

På lördag blir det iaf utgång ( Elin om du läser det här, fick jag låna pengar av dej? Typ 200 :P? Ring mej! ) med Cilla och Maria. Känns skönt o få tänka på nåt annat. Just nu är mitt huvud proppat med massa jobbigt skit som jag inte orkar tänka på. Allt känns så jävla annorlunda och jag orkar inte med alla tankar i mitt huvud just nu.
Nej, nu ska jag kolla Scrubs och sen kanske läsa lite mer i förskola boken....

Puss och kram!



Ljudet är helt efter, men den e så jävla bra haha!
"Jag ber så hemsk mkt om ursäkt, fiskben..... i halsen"



Ser ni likheten? Haha, jag dör. I LOVE MYGGAN!

Videosarna är tillägnade min käre vän Cilla, bara för att du är den enda som kmr tycka dom är lika roliga som jag gör! Haha...

Bertil Falukorv

Hur lyckas man med detta TVÅ ggr? Hahaha, kul är det iaf...

 



Och med detta säger jag God natt, och hörrni, det fixade sig med verktygslådan höhö! NATTI..

Ååååååh, någon som kan hjälpa?

Åh, varför ska jag förstöra allting! Själva verktygsgrejan kmr inte fram nu när man ska skriva inlägg. Om man vill ha fet stil lr om man vill ha texten centrerad osv. Fattar ni vad tråkiga inlägg det kmr bli nu.... Åh varför skulle jag börja trixa för när jag vet att jag inte kan! Jag kan inte ens hoppa ned en rad lr nånting. BAJS! Aja gjort är gjort........ Fuck!

Trögfattad är bara förnamnet

Försöker fixa o trixa lite med bloggen! Det är jävligt komplicerat tkr jag. Vill ju inte förstöra nånting haha. Men har iaf lyckats ändra rubrikens textstil och sen en liten text under min bild. Gjorde ett försök till att förstor bilden men det misslyckades haha. Ska försöka fixa headern oxå, men vet att det kmr gå åt skogen! Puss

HIV/AIDS in South Africa

Det sitter jag o håller på med nu. Har faktiskt tagit tag i mitt engelska arbete nu. Ska ju va klart om en vecka typ! Plus att vi har redovisning av det på tisdag, sen på torsdag har vi en till redovisning. Två engelska redovisningar på en vecka... Har jag sagt att jag hatar engelska B?

Iaf, har skrivit ungefär 1½ - 2 sidor på arbetet, men är långt ifrån klar. Börjar känna lite smått panikartade känslor inför redosvisningen. Jag ska stå SJÄLV där framme o snacka engelska. USCH USCH USCH USCH! Får ont i magen bara jag tänker på det. Men ska kirra power point så man iaf slipper ha lyset tänt och då slipper man ju se mitt fejs ändra färg till julröd. Hoppas bara Marias skiva funkar på min dator så jag äntligen kan få powerpoint och sånt på min dator.

Åh, vill bara att det ska vara fredag nästa vecka, då är allt över och vi har LOOOOOOV... Fy fan vad skönt!
Nej, men nu ska jag väl återgå till mitt arbete. Kände att det blev lite för mycket AIDS i mitt huvud så jag behövde en paus.
Längtar till ikväll för då ere bonde söker fruuu mahaha... Och Greys Anatomy såklart!

PUSSS!

LG KU990 Viewty

Japp nu har jag besämt mej. Det är den jag ska ha! Har verkligen blivit kär i den.  Hoppas jag får den lite tidigare av min kära mammi. Känner att jag kmr kasta min mobil åt helvete snart... Åh, ge mej den nu dååååå!

Kom ut från duschen för ett tag sen. Och inne i duschen upptäckte jag att vi hade väääärldens godaste duschtvål. Jag dog! Ville typ slicka upp den haha.. Luktar typ kokos blandat med honung. Mmmmmm! Så nu luktar jag gottigotti..

Nej, hade egentligen inget speciellt o skriva. Hade bara tråkigt höhö! Nu ska jag kolla lite på Scrubs o sen läsa bästa bästa Kirre boken. Sen blire o sussa!

Nattipatti


Kolla vilka fina etiketter jag hittade när jag skulle slå in juklapparna. Bästa Fraaaank fåret från Tele2 :D!
Så nu sitter det sånna etiketter på alla klappar haha!

Utgång eller icke utgång, det är frågan!

ÄNTLIGEN är jag klar med samhällsuppgiften. Den tog sin tid. Nu är den iaf inskickad. Är ju inte direkt nöjd med den, men de får fan räcka nu. Orkar inte mer av den där skiten. Så sjukt tråkigt!

Sitter iaf och funderar lite på lördag. Då är det ju Lucia vilket betyder partyparty. Men jag har inge pengar... Som vanligt! Eller jag har 150 kr på kortet, plus 40 spänn i plånkan (rik jag veeeeeet). Så en utgång känns ganska långt borta. Men samtidigt så vill jag ju uuuut, men då blir det ju inget på juldagen eftersom man inte hinner få pengar. Det enda sättet att lööösa detta problem är om jag får låna pengar av nån. Känns ju inte superkul men men! Får se om jag hittar nån villig utlånare (för det e ju så lätt i dessa julklappstider höhö).
Åh, varför kan inte underhållet bara komma tidigare istället...

Nej, ska inte tråka ut er mer. Ikväll blire Ugly Betty och sen sista Desperate Housewives..

Adios!


PS. Tror jag ska slå in lite julklappar nu :)! Älskar att slå in paket. Får alltid slå in alla mammas miljoner paket. Ska fan börja ta betalt haha!


datoruppehåll

Har inte vart inne på datan på hela helgen faktiskt. Har inte orkat och inte hunnit. Har ju suttit barnvakt till skitungarna Liam och Joline. En fartfylld helg om man säger så. Har sjungit julsånger, spelat spel, busat, kollat på film o massa mer mysigt.

Men idag var det tillbaka till skolan som gällde. USCH! Orkar inte skriva om min skolångest för ni vet att jag har ångest till tusen.
Iaf efter skolan åkte jag med Fia och Mattias hem. Linda och Liam joinade oxå! Sen åkte vi hem hit o sådär. Sen åkte Fia och Mattias och resten åkte o handla. Jag som skulle plugga! Verkligen noll självdiciplin..

Efter handlandet åkte jag o mamma till Elgiganten o de där. Kollade lite telefoner. Funderade på en Iphone först. Men sen ångrade jag mej. Den blir för mkt tkr jag! Och sen att man inte kan ha comviq kompis stör jag mej på. Den e bunden till Telia!
Men hittade iaf en annan LG telefon. Den va fin så den ska mammi köpa hihi :)!

Nu e jag hemma o har precis käkat. Är aptrött men måste hålla ögonen öppna till Prison Break. Inte okej o missa det asså!

Ciao!!!

Jag dör :D!

Haha vad söööt unge :D! Vill bara nypa han i kinderna haha..



Godnatt! (glöm inte kolla klippen i förra inlägget höhö)

Connie Talbot

Igår satt jag o kolla massa filmer med denna lilla tjej. Så jääääkla söt! Hon va nära på att vinna Britain's got talent, men Paul Potts vann. Jag har aldrig hört en sexåring sjunga så fint. Satt o grät när jag kollade alla klippen. Helt sjukt! Ni måste kolla..

 



Gåshud till tusen asså! Såg ni IDOL förresten? Visste att Robin skulle åka ut. Nu hejar jag helt o hållet på Kevin faktiskt. Han e ju grym. Kan sjunga vilken gengre som helst och de låter alltid bra. Sen e han ju så skön haha! Man kan ju inte hålla sig för skratt när han pratar haha. Jisses!

Imorn ska jag upp halv tio. Tio kmr ungarna. Vet inte vad vi ska hitta på. Tänkte att vi kanske skulle ta en tripp till torekällberget så kan jag passa på o fota lite oxå. Har ju systemkameran, men jag suger ju på o ta kort med den. Fattar ju nada.
Men regnar det inte imorn så blir det nog torekällis :). Mysigt värre!

Nej, ska väl fortsätta tv-tittandet nu. Kram!

PS. JAG VILL UT IMORN :(!

Så var det fredag igen...

Seeeeg dag i skolan idag. Hade föreläsning från 8.15 till två om Idrott&hälsa B. De va riktigt segt! Höll på o somna några ggr. Skönt iaf att vi fick sluta tidigare (egentligen slutar vi 15.45 på fredagar).
När jag kom hem sov jag såklart haha! Vaknade vid fem. Sen åkte vi o handla på Icäää Määääxiii. Köpte Ebbas och Vilmas julklapp. Nu ere bara pappa kvar sen e jag klar! Känns skönt. Mindre skönt e ju att jag typ har en hundring kvar i plånkan. Undra om pappa blir sur om han får en sen julklapp? Tror inte det.

Jag vill gå ut imorn, men ska ju vara barnvakt. Men OM det skulle bli så att det blir utgång så ere ju ändå så att mamma o dom e hemma här på kvällen. För på dagen e jag ju hemma. Men ja, jag får se hur det blir!

Nu har jag precis ätit min härliga fredagsmiddag, två billys pizzor. Mamma o dom skulle käka köttfärsgratäng. Not my cup of tea! Ikväll blire dött. Bara kolla på IDOL. Har filmen The Mist hemma men den vågar jag inte kolla på. Och de verkar ju inte som de blir nå sällskap ikväll så den e utesluten. Iaf om jag vill kunna sova inatt!

Ha en trevlig fredag ni andra........ Puss!

Min önskelista! Höhö


Ny mobil



Nya Ipoden(dock inte orange höhö)



Presentkort på Gina Tricot hihi




Dessa underbaringar från Christian Louboutin (skor över huvudtaget höhö)



En resa till något varmt land




Sist men inte minst, en snygg man!



Hur ska detta gå?

Vet inte hur jag ska hinna med allting i skolan innan jul. Har ju ingen ork till de där skiten längre. Vill bara ha nåt som gör så man får motivationen tillbaka. Vet att jag har tjatat om de här många ggr men måste skriva av mej. Usch vad jag hatar skolan just nu!!!!

Har suttit rätt länge nu och försökt göra klart samhälle som skulle vart inlämnat för en vecka sen. Det går inge bra! Samhällsekonomi e inte min grej. Har 2½ fråga kvar... Orkar inte! Undra om man får IG om man skickar in den ändå. Bajs! Nej, får prata med Nina lr nån imorn som har gjort den o försöka få lite hjälp.

Förövrigt så kmr morgondagen bara bestå av Idrott&hälsa B. Vi ska ha massa föreläsningar o skit från 8.15 till 15.00. Så det blir nog en rätt seg dag. Dom snor våran sovmorgon oxå. Ska ju börja 10.50 på fredagar egentligen. Skitskola!
Jaja, får väl hoppas att de e bättre än lektioner.

Adjöken!

Klar!

Nu e jag klar med skräcknovellen. Blev lite konstigt slut men kände mej så stressad. Hoppas man fattar!
Men kan ändå inte skicka in den nu för jag måste sätta in den i word o fixa med stycken o sånt. För i wordpad som jag skriver i nu blir styckeindelningen skitkonstig, och det är ju en ganska viktig del i betyget så känner att jag måste fixa det först. Ska ha mitt MVG så ere bara!
På tal om MVG, vi fick tillbaka arbetsmiljö och säkerhetsproven idag. Jag fick MVG :O! Trodde jag aldrig. Pluggade knappt ju haha. Men men! Glad blidde jag :).

Förresten måste jag bara meddela att mitt hår e sjukt långt nu. Måste klippa mej snarast asså!
Nej, nu ska jag kolla klart på Scrubs, sen läsa Kirre och sen sova (kommer inte kunna sova)!

GODNATT!



En decimeter kvar o snart kmr de fastna i skåran haha!

När ska den där tunga känslan i bröstet försvinna?

Jo, NÄR VI SLUTAR SKOLAN! Åh... Jag orkar inte mer asså. Blir helt knäckt av det här. Tror verkligen inte jag e ensam om detta. Alla e helt nergrävda i plugg just nu.

Idag så började iaf skoldagen med svenska, skrev skräcknovellen. Sen va det psykosocialt arbete, gjorde några uppgifter. Sen var de lurredags. Käkade en macka. Sen sist men inte minst arbetsmiljö och säkerhet. Ganska seg dag även fast den e kort.
Slutade halv två och jag o Nina tog tåget hem. Vi fick världens skrattattack på tåget. Haha det va skitjobbigt! Det var verkligen sån så man inte kan andas o tårarna bara sprutar. Och de va ju typ världens sjukaste grej vi garva åt. Men kul va det! Bara jag o Nina som kan tycka nåt sånt e kul haha...

Självklart va bussen sen oxå. Bara för dom bygger om halva stan ju... Men tillslut kom den o jag kom hem. Käkade mellis hihi, sen deckade jag i soffan. Sov från halv fyra till halkv sju... Nooot goood!!
Nu sitter jag o e hungrig och har ont i magen. Undra vart mamma e?

Nej, nu ska jag försöka skriva klart min skräcknovell!

Bye (see chair ten)... Haha garvar lika mkt varje gång. Dålig humor.se

Born to be cheap!

Nu ska jag borsta tänderna, läsa lite och sen sussa. Orkar inte va uppe längre!

Bjussar på min o Ninas favoritreklam för tillfället. Haha! Älskar slutet när han typ gråtfärdig vänder sig om. Åh, älskar Frank haha!!



Gooooood night!


Tuuuuunga ögonlock

Usch vad trött och deprimerande det här vädret är. Saken blir ju inte bättre av att jag sov typ tre timmar inatt. Gick absolut inte att somna. Sjukt jobbigt!

Skolan då... Den rullade på som vanligt! Lång och seg skoldag. Många sjuka och många gick hem. Tillslut va de bara jag o Nina kvar (av "gänget" asså höhö)... Men vi hade det trevligt o åt Amigo hihi! Efter skolan tog jag en fika med Elina o en snabbrunda på stan. Kom hem för en halvtimme sen och nu väntar jag på att Ugly Betty ska börja. Funderar på om jag ska göra en macka lr nåt. E inte så hungrig. Nancys håller en mätt länge :)!

Pussen!


Veckan startar med nationella

Japp... Förra veckan slutade med nationella i Engelska B och denna börjar med nationella i Engelska B. Sista momentet nu. Det muntliga. Känns skönt! Men sen ere bara dom andra 937439 grejerna som ska göras oxå. Åh, kill me slowly!

Nej, läsa o sen sussa. Måste ju vara någorlunda pigg imorn!

God Natt!!

Nyss

Fick nyss ett samtal på mobilen av mamma:

Mamma -Heej, vart e du nånstans?
Jag- Eeeh, hemma
Mamma- Jaha, men har du nå svarta skor jag kan få låna till den där klänningen sen? Eller har du packat ner allt?
Jag- Ööh, nee lr asså vadå packat ner? Jag har inga svarta skor tror jag..
Mamma- Nehe okej skulle bara fråga det
Jag- Men ring Linda o fråga. Hon lär ju ha!
Mamma- Jaa... ELLER VA? Ere inte Linda jag pratar med???
Jag- HAHAHAHAHAHHAHA
Mamma- Jag ser ju inget utan glasögona. Jag bara räknar när jag bluppar ner till namnen...

Mamma i ett nötskal. Kul att hon kan höra skillnad på sina döttrar haha!


Klart!

Så då var manikyren kirrad. Blev lite misslyckat men orkade inte fixa till det..
Sitter o kollar igenom bilderna från lördagen och blir besviken att jag inte e flitigare med kameran när jag e ute. Blir typ 10 bilder. Förut tog jag alltid typ 70 bilder per kväll.. Måste bli bättre på det där :P!

Kan ju bjussa på en bild när vi tar dom härliga shotarna haha (resten sätter jag in på
bilddagboken)


Botten upp haha!


I'm alive

Tror jag... Haha!
Måste ju skriva lite om lördagen. Kvällen började med förkrök hos Maria. Cilla och hennes Simon joinade oxå. Trevligt att träffa den göteborgskisen. Maria bjussa på shotar som va sjukt starka haha.
Lulliga och härliga vandrade vi till bussen runt halv elva. På stan hämtade flickorna ut pengar och sen drog vi till Olles.
Där va de sjukt kul. Blev lite mkt att dricka (tror de var dom där shotarna Maria haha) men hade svinkul iaf. Minns inte riktigt hur kvällen slutade men jag stod iaf själv vid kringlankiorren och mamma kom o hämta mej :). Inge mer festande förns juldagen för mej nu asså. Måste kirra bille till de oxå.. Hur ska jag ha råååååd?

Aja, gårdagen va iaf hemsk. Va sjuuuuukt bakis. Spydde och hade mej! Härlig söndag. Jag som skulle kolla massa gamla videofilmer från när vi va små hemma hos mormor o morfar. Men va inte i de bästa tillståndet om man säger så!
Bakfyllan försvann typ elva på kvällen. Då åt jag en gurka. Det va de :P! Haha..

Nu idag mår jag iaf prima (bortsett från ångesten) och har städat upp lite i mitt rum. Det låg grejer överallt på golvet. Skänt att man va ledig idag :)!
 Nu håller jag på o kirra fransk manikyr och kollar på That 70's show. Ska väl försöka göra nånting nyttigt och kanske plugga lite. Samhälle tex... Men vi vet alla hur det blir!

Adios♥

Idag fyller världens bästa morfar Sonny år. GRATTIS ♥!!!!!