Fredag och ledig

Det har vart så skönt o vara ledig idag. Att få sova ut :)!
Idag vaknade jag kl 14. Sen åt jag "frulle" haha, o så klädde jag på mej o sen tog jag, vilma o mor en tripp till skopunkten. Skulle kolla nya pumps o sen kanske ett par vinterskor. Men hittade inga skor där alls! Så istället åkte vi vidare till maxi. Där jag redan visste att de fanns ett par skor jag ville ha. Värsta kapet! 200 kr bara :). Mamma köpte även ett par tofflor till mej o vilma. Kan säga att de behövs i det här huset. Bilder finns på bilddagboken.
Sen åkte vi o hämta joline o lämnade henne på kalas. Sen åkte vi hem o käka, sen vare dags o åka tillbaka o lämna henne hemma igen.
Sen va klockan redan typ sju. Och halv åtta skulle jag ta bussen till stan o möta elin o gå o sola. Men min buss gick inte halv, utan tio i. Så då orkade jag inte åka! Istället hoppa jag in i duschen, o sen la jag mej o kolla på idol.
Det slutade för en stund sen o nu kollar jag på fredag hela veckan. Så bra haha:D!
Imorn blir det julmarknad o juldans på torekällberget. Sen lite senare bilr det party!

Ha en trevlig helg allesammans!

Myggan<3



Igår var det sista avsnittet av myggan! Mina onsdagskvällar kmr aldrig bli som förr. Haha, kan bara säga som gunilla " DE E SÅÅÅÅ BRA!" haha

trötter

Så! Då va man hemma... Äntligen. Har inte varit hemma på hela dagen. De har vart full rulle.
Började dagen med histora som alla andra torsdagar. Kollade lite på vad jag tänkte fördjupa mej i.  Tänkte ta columbine massakern. Men filip tyckte de va en dålig idé. Han tyckte de va mer samhällskunskap. Men ska snacka me ullrika. De e ju trots allt hon som e våran lärare.
När historian va över vare darre för lurre. Åt inget.. Va inte sugen på chorizo haha! Sen hade vi quaziii. Mycket bättre lektion idag. Vi fick jobba lite själva o sådär! Satt ute o jobba. O då vart de som vanligt sjukt mkt skratt. Jag va fan på topp idag. Haha! Fladdermus grotta oh yeah haha.
När den roliga lektionen va slut hade vi religion. Gjorde ingeting, och efter halva lektionen skulle vi ner till datasalen och göra nån enkät lr va de heter. Fett jobbigt! Sen avslutades skoldagen med matteprov. Gjorde fem uppgifter :o. Fuck om jag inte får G asså! Sen tog vi tåget till centan.. Jag mötte mammi vid hm o vi köpte present till linda som fyllde år igår. Sen så käka vi på nancy's :)! Lika gott som alltid. Sen efter stan åkte vi till linda. Där va fia, mattias o alfons. Haha vilket party! Sen vid halv åtta åkte vi hemmåt. O nu sitter jag här o känner att mina ögon e väldigt trötta. Blir så glad när man tänker att jag kan sova huuuuuuuur länge som helst imorn. Haha, måste bara berätta vad som hände inatt. Jag gick o la mej runt tolv. Sen så typ drömde jag något, o så vaknade jag o trodde att klockan ringde. Så jag gick in på toan o började tvätta ansiktet o gick på toa o sådär. Sen när jag gick tillbaka till rummet o skulle börja sminka mej, så satte jag på tvn o såg att de inte va nå nyhetsmorgon(brukar ha på de för o se om tågen e försenade). O då tänkte jag "whaaaaat?". Sen när jag kollade på klockan så va den HALV TVÅ!! Haha... Ofta jag hade vaknat då lixom? Skitskumt.. Tur att jag inte hann göra mej klar lr nåt. Så jag slängde mej till sängen igen. De va så skönt :)!

Nu ska jag hämta glass o sätta på nån film tror jag. Imorn blir det fredag, o inget speciellt händer tror jag. Men på lördag blir det förhoppningsvis ferre o så ska jag ju på julkonsert och julmarknad på torekällberget. Lillesyrran dansar så man måste ju :P!

Hejdå!


GRATTIS!

Grattis storesyster Linda, 29 år :D! Nu eru snart gammeltant haha.


image166

Jag fattar ingeting!

För det första. Jag blir så sjukt irriterad! Vem fan ere som håller på o kommentera anonymt? Så jävla fegt. Säg det till mej istället om du har nåt o säga. Och förresten vad fan ere jag har gjort? Jag klarar inte av sånna människor som bara går o ger en blickar som om man vore dum i huvet.. Säg nåt istället om du har nåt problem med mej!

Men skit i det nu.. Idag var det ju skola som vanligt! Började med redovisning. Som jag o min grupp inte gjorde pga vi inte va klara. Men de blir nästa onsdag. Sen vare lurre. Firre o potato! Mucho gott.. Sen efter lurren vare fritidens betydelse som gällde. Skrev lite om våran fritidsanläggning som vi ska "starta". Den lektionen gick rätt snabbt.. Sen vare matte! JIPPIE.. Men faktist så fattade jag lite av kordinatsystem, grafer, värdetabeller o allt va de hette. Ett G hoppas jag på!
Sen vare hemmåt som gäällde. Men på tåget så ringe elina o sa att vi hade fått pengarna från jobbet. Så då blev de en tripp på stan me henne istället för att åka hem! Vi åt på nancy's o traska runt o kollade lite. Köpte nytt smink, svarta strumpbyxor och en bh höhö. När elina åkte hem, mötte jag syster äälin, o syster fiiiiia! O lille alfons va me såklart:D. Gick runt lite me dom o så. Sen träffade jag juulia o hon joinade oss. Sen åkte jag o julia heeeem. När jag kom hem skulle jag prova strumpbyxorna och en klänning tillsammans. O sen skulle jag prova mina gamla svarta pumps till oxå. Sen så märker jag att skorna va asstora. Asså typ 3 cm förstora. Så först tänkte jag att jag hade töjt ut dom asmkt. För de va typ en månad sen jag använde dom. Så inte visste jag. Men sen så tänkte jag att jag inte kunnat töja ut dom så mkt. Så kollade jag under o såg att de va storlek 41 :O haha. O jag har 37-38. Jag vettefan hur jag har fått dom skorna. Måste vart på nån fest för ett tag sen. Måste typ tagit fel skor. För jag var inte i så bra tillstånd på vägen hem. Så jag hade ju ingen koll.. Men aja! Ska ändå köpa nya innan nyår så de e chill :). Men tyckte bara de va lite komiskt haha. Tkr synd om den som fick mina skor haha. Tre storlekar för små:D. Haha!
Nu har jag suttit här en timme sen jag kom hem. O inte har jag pluggat nånting. Jag ska ha gjort historie sammanfattiningen, psykologifrågorna, pluggat lite matte, valt fördjupnings uppg. och bestämt frågeställningar o grejer. O allt tills imorn! O jag har inte gjort nånting. Duktigt gjort! Men men.. Imorn har vi sovmorgon till nio :). Vi ska ha fille igen på historian. Men nu ska jag typ göra nåt av det jag skrev innan. Om 20 min ere grey's anatomy :D! Kmr inte få mkt gjort.

Hejsvejs!

:)

Idag har jag varit extremt trött. Kände mej allmänt depp oxå! Men de gick över ju längre dagen gick. Kan ju bero på den otroligt tråkiga historie lektionen och att de känns som vi har fett mkt o göra där. Meeen e man så puckad så man väljer historia som tillval så får man skylla sej själv.
På Quazies lektion fick jag lite damp. Hon e så mesig. Hon rättar sej efter vad alla säger istället för att styra lektionen! Idag lät hon alla gå ut o jobba bara för att nån sa de. Istället för att ha en lektion som hon hade planerat. De påverkar ju dom som verkligen vill ha lektion. Psykologi e faktist intressant! Tycker jag iaf.
Efter psykologin vare klassråd. Shit vad jag dampade! Vi hade värsta diskussionen om att vissa lärare favoriserar elever. Men de de så jävla konstigt då, när vissa elever e så sjukt dryga o allmänt elaka mot lärare. Om jag va lärare inte fan skulle jag va trevlig tillbaks då. Fick fett mkt damp! Kunde inte hålla käften. Aja, cpklass!
Sista lektionen som va utliv, så hade vi redovisning. Vi redovisade i små grupper. Det vart en lite väl liten grupp tyckte jag:P. Det var lixom jag, malin o tessan, plus gunnis da! Verkligen inte pinsamt. Ångrade lite att jag inte redovisade för hela klassen. Måste fan lära mej nångång! Va e de som e så farligt egentligen?
När redovisningen va över, trodde jag att jag skulle få åka hem. Men då hade cilla o nina fortfarande inte blivit klara med vårat grupparbete i friluftsliv. Så de va bara o stanna kvar o göra klart! De va typ bra en kvart iof :P. Sen tog jag o nina tåget hem. Hann precis me kvart i! Va hemma kl kvart över fyra.
Sen fick vi lite besök av fia,mattias o aaaaaffons:D. Asså äta den ungen ja tack! När dom hade åkt käka vi mat o nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen nu o sen ere ugly betty och desperate housewives som gäller :).

Ciao amigoos!


KALLT!

Usch vilken seg skoldag. Va trött som en gnu imorse när jag vaknade! Men de va bara o pallra sej upp. Skolan rulla väl på som vanligt. Vi fick våra "bf-amassadör" tröjor :D. Och biobiljett för i torsdags. Har fyra biobiljetter nu! Bio nån?
Iaf, på sista lektionen, förskola, så hade jag, cilla o nina de kul med vindruvor. Shit, vi kan göra allt kul haha! Sen fortsatte det roliga på tåget hem. Jag lovar, jag kissade på mej nästan!
När jag kom hem va mamma precis påväg till cooopisch för o handla. Så jag hängde på! Traska runt där, hungrig som en apa. Hade lust o bara lägga mej bland maten o dö. Sen kom vi hem, o då hade jocke hämtat kylen och frysen från expert precis :). Så nu har vi typ allt till köket. Vi har tillochmed börjat lite smått. Men de tar sin tid:P!
Sen jag kom hem har jag bara suttit här. Skrev klart svamp grejan vi har till imorn. Så intressant..
NOT!
Sitter o pratar om tatueringar me brilly på msn. Fan, blev fett sugen nu! Vill göraaa.. Men elina e fegis o vill inte. Blir besviken på dej :(.
Idag e det två bra program.. Först e det dokumentären "victorias hjärta" kl 21. Handlar om en liten flicka som väntar på organtransplantation. Så söt tjej :)! Sen efter det äre ju PRISON BREAK. Asså jag dör av bara reklamen, fatta då vad man kmr göra av programmet. Shit pommes.. Jaja! Ska väl kolla igenom min redovisning tills imorn. Usch, kmr dö!


Adios amigos!


Tråkigt, men youtube finns ju :)



Så jäkla söt:D! Men min älsklingsklipp gick inte o sätta in :(

http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ

Nyduschad!

Japp, har precis duschat! Väldans skönt. Så nu luktar man gott :).
Fick reda på idag, att vi ska lämna tillbaka moltas till katthemmet IMORN :(. Usch, jag blir ledsen! Vill verkligen inte att han ska behöva åka tillbaka dit. Men det går inte o behålla honom! Han jamar heeeela nätterna så man inte kan sova. Men kmr sakna han massor! Man har hunnit blivit fäst vid honom även fast vi inte haft honom så länge. Ååh, varför kan han inte fatta att han får gå ut om han bara får på sej selen! Aja.. Mamma säger att vi måste lämna tillbaks honom. Så imorn har jag ingen kisse längre :(! Kmr alltid komma ihåg lille moltas♥.
Nu ska jag fortsätta kolla på sagan om ringen! Älskar dom filmerna.

Adjöken!



image165

Världens bästa kisse! Kommer sakna dej Moltas♥

Ibland blir jag rädd för oss..

- Johanna sier:

snopphuve

- Johanna sier:

haha

- Elina . sier:
haha du mää

- Johanna sier:

jaa javeeed... jag har en jädde stor penis på huvet

- Elina . sier:
men ja gillar storaaa grejer

- Johanna sier:

aa braa för den växer hela tiden.. sen den e mjuk som den dära i filmen! riktig gelkabbe

- Elina . sier:
hhaha

- Elina . sier:
sen du äter den me kniv o gaffel

- Johanna sier:

jaaa så jävla godd

- Johanna sier:

me extra senab

- Elina . sier:
hahah


Westlife

Nu har jag laddat ner westlifes nya album, back home :). Har läst i tessans blogg att de ska vara braigt! Så jag tänkte varför inte. Har bara hunnit lyssna på några låtar o dom e väl okej :).
Snart börjar mina söndagsprogram.. Miami ink och yippee ki-yay MF! Efter det blire duschen. Jaja skulle bara informera er om vad jag gjorde höhö :D.
Imorn ere skola igen.. Får träffa cillen efter hennes tripp till gbg! Hade mkt o berätta hörde jag ;D.

Puss!

Sunday

Så va de söndag igen. Usch! I hate söndagar. Men iaf, vaknade kl tolv. Låg i sängen o bara dog till klockan va typ ett. Sen tog jag mej i kragen o började faktist städa. De va ju dags för de kan jag ju säga! Usch vad mitt rum såg ut. Haha! Men nu e de skinande rent :D.
Nu sitter jag o kollar på reprisen av fredag hela veckan. Westlife e där :). Lyssnade fan alltid på dom när jag va mindre hihi! Läste i marias blogg att daniel åkte ut i idol :D. Fan va bra! Hatade honom... Nu gäller de bara att amanda vinner :).
Men nu ska jag väl ta o äta frulle.

Ciao!

Asså ÅH, ge mej kolgrillen!

E sjukt hungrig! Kolgrillen skulle sitta som en smäck nu. Har inte käkat de på år typ.. Skulle göra vadsomhelst för det! Det enda jag har ätit idag e godisrester från igår haha.

Igår var de fredag. Och vid nio packade jag ihop mina saker o gick o mötte elina. Vi gick(typ sprang för att hinna)  sen till maxi där vi köpte massa godis o chips. Mmm! Sen så tog vi burren hem till min syrra i bårstabergen. Hon skulle inte vara hemma på hela helgen så vi passade på o kolla på film o så där. Vi kollade först på hostel 2. Den va väl sådär! Ettan va mkt bättre. Höjdpunkten i filmen va när en tjej klipper av snoppen på en gubbe. Shit va vi garva haha! Sen efter de kollade vi på på smällen. Hade redan sett den men elina hade inte. Men hon såg ju inte direkt mkt av den.. Typ en halvtimme in i filmen ser jag att hon har somnat haha. Orkade inte bry mej utan lät henne sova tills filmen va slut höhö. Sen väckte jag henne o då skulle vi typ gå o sova. Då va klockan runt tre! Men istället blev de bara så att vi låg kvar i soffan o snacka om allt möjligt haha. O helt plötsligt va klockan åtta haha:D! Så då gick vi o la oss.. Vaknade klockan fyra idag! Fett skönt o sova :). Sen låg vi bara o kolla på Tv o gjorde ingeting. Vid åtta kom mamma o hämta oss o skjutasde hem elina o sen åkte vi hem. Har inte ätit nåt på hela dan. E aphungrig! Men orkar inte äta en macka lr nåt. Vill ha mat! Varför kan jag inte vara någon mästerkock.. Jaja!

Hejsvejs!

Så var det fredag igen

Men jag klagar inte :D. Så skönt o slippa skolan! Va som en jävla segboll i skolan idag. Kände mej helt off. Så sjukt trött! Men jag klarade mej igenom dagen. Den va ju inte så lång. Sista lektionen var gympa.. Roligast på hela dagen! Körde lite badminton o sen så dansade nina lite "hiphop". MA BROTHA FROM ANOTHER MOTHA" haha.. Jag dog! Sen vare bara raka vägen hem. Jag typ somnade på bussen lr nåt. Va död iaf!
När jag kom hem åt jag lite, o sen så la jag mej i sängen då va klockan typ två. Somnade på momangen. Vaknade sen fyra timmar senare, klockan kvart över sex. Så jävla skönt o sova! Går inte ens o beskriva.
Men nu sitter jag här. Har precis ätit mat! Kollar lite på idol o så. Ska väl snart börja klä på mej o så o sen åker jag o elina till min syrras lägenhet. Dom e borta över helgen så vi ska dit o kolla film o sådär :). Musigt!
Ha en bra fredag..


Puss!

Lång skoldag

Japp, så va man hemme efter en ovanligt lång skoldag. Slutade egentligen halv fyra.. Men jag o nina skulle stanna kvar o hjälpa till på informationskvällen i skolan. Vi skulle träffas fem så vi tänkte att de inte va nån idé att åka hem. Så vi satt i skolan o väntade.
Klockan fem bjöds de på middag av skolan. Nois thaimat! Rätt gott... De va ju kyckling o ris o de säger man ju inte nej till! Sen va de dags för lite prat om BF programmet i klassrummet. Det var jag o nina från BF2 och sophie, kalle o jessica från BF 3. Elinas classmates höhö :D! Men de va trevligt :). Hämtade även ut biobiljetterna vi tjänat ihop från älvsjömässan. Två stycken! Så nu har jag tre.. Får säkert en för ikväll oxå :)! Då blire fyra höhö.
Men kom nyss hem typ. Sitter o käkar ost&skink baguette o ska snart hoppa in i duschen. E helt sjukt trött! Uscha..
Imorn ere skola igen. Kaaaaanske blir redovisning för min del. Får se om jag vågar höhö!
Nu ska jag hoppa in i duschen...

Ciao!

Jag hjärta onsdagskvällar

Ååh, har typ precis kollat klart på alla braiga onsdags program. Först Grey's Anatomy, sen Fråga Olle o sist men absolut inte minst, Myggan :D. Så jävla klockrent program haha! Satt o typ asgarva för mej själv. O grey's o fråga olle va oxå bra, som alltid :).

Nu sitter jag här o funderar på om jag ska göra recesion på dampfilmen vi såg på psykologin o fredags. Hade ingen aning om att vi skulle göra det, men tydligen visste alla andra. Var va jag när quazi sa detta? Hmm, jaja.. De kan ju inte vara så svårt. Men nu ska jag fortsätta kolla på scrubs. Denna kväll blir bara bättre o bättre haha :D.

Adjöken!

Cilla mitt mongobarn! Ha det så mysigt i gbg. Hälsa partilles bästa duvet vad från mej haha. Inte för många skänhets uttryck nu helller. Ska försöka klara mej utan dej i skolan, har ju du vet den där som alltid brukar följa efter oss ;D haha! Tare lungan :D! Puss i skitan♥

MAT

Japp, de sitter jag o äter just nu. Idag var det schnitzel och pommes som stod på menyn. Massa gooott!
Idag blev de ingen skola för mej. Mådde inge bra! Men har har varit lite duktig idag ändå. Gjorde klart utliv redovisningsgrejsan så nu e jag redo. Sen sydde jag igen hålen på mina tights oxå haha! Annars har jag bara legat o kolla på tv. Hann kolla på en film oxå " the heartbreak kid". Den va väl bra :). De som e coolast e ju att hon e svensk hon som spelar typ huvudrollen :).
Nu sitter jag o väntar på att grey's anatomy ska börja. Men de e ju lixom två timmar kvar! Får väl kolla på bonde söker fru eller roomservice innan. Vet inte vad jag ska välja:P! Jaja.. Imorn blir det skola som vanligt!

Ciao bella!

two and a half men

Jupp, det sitter jag o tittar på nuu. Kom precis hem från stan typ :). Mötte systeryster fia o co på stan o så kollade vi efter klänningar till oss tärnor. Lika bra o börja nu! Hon hade tittat på en klänning från vila som jag o katten(fias barndoms kompis) prova. Dom va faktist jättefina :)! Så dom blir det nog. Efter det tog vi en fika på nancys. Så gott maha!
Efter det tog jag o mamma en tur till öb o kika lite. Fanns som vanligt ingeting haha! Ofta öb lixom.. Köpte godissnören iaf :D. Idag ere ugly betty och desperate housewives.. LÄNGTAR!
Ska försöka göra klart utliv redovisningsgrejan. Måste ju bli klar nångång. Juste, "provet" om revolutionerna gick väl okej idag. Sa väl inte så värst mkt! Fick ju typ inte en syl ivädret höhö. Men nu fattar jag faktist allt lite bättre! Framsteg.. Jaja! Skriver säkert senare.

Ciaaaoo!

It's to late to apologize

Asså jag dör av prison break.. Så sjukt spännande! Blir helt uppstissad när man kollar på det.
Mitt pluggande har inte gått som planerat. Har läst om revolutionerna typ 100 ggr, men inget fastnar i mitt huve. När man har läst ett tag så börjar man tänka på nåt annat. O så tänker man inte på det man läser. Så e det hela tiden! Så av typ allt det jag har läst, e det ända som har fastnat att franska revolutionen startade 1789. Duktigt! Ullrika kmr blir stolt haha. Jaja! Jag orkar faktist inte mer nu. Så ere bara!
Nu ska jag kolla dokumentären om david beckham på fyran. ÄTA!
Önska mej lycka till till historian imorn. Höhö!

Adjöken!


Tupplur

Så, då va min tupplur slut! Orkade verkligen inte hålla upp ögonen längre. Så vid fem gav jag upp o ställde klockan på sex. Så nu e jag vaken...
Innan min tuppis gjorde jag TYP klart gunnis arbete. De känns som jag har skrivit om helt fel grejer o sen att jag har skrivit för lite. Meen meen! O så ska de ju redovisas. Oh lord! Kmr gå åt skogen.. Kmr bara står där o stamma o inte komma på nåt o säga, eftersom man inte får ha nå papper eller nåt.
Men skulle bara ta en paus o skriva ett litet inlägg. Nu ska jag fortsätta pluggandet. Men nu e det amerikanska, och franska revolutinonen som gäller. Historia e verkligen inte min grej!

Pusss

Åh!

Vilken tråksöndag. Iof brukar inte söndagar vara särskilt roliga. Men den här tar priset! Bara plugg hela dagen. O de värsta är att jag inte kommit nånstans i arbetet. Har typ skrivit en halv sida. Lyckat! Gunnis is gonna kill me..
Hade de inte varit för miami ink och yippee ki-yay MF så hade jag dött. Jag säger bara TUR att dom programmen går på söndagar. Men ska inte tråka ut er med mina tråkigheter. Nu ere bara tio minuter tills my name is earl börjar. Borde egentligen plugga! Men heter man johanna schwerin så går my name is earl före.
Hoppas ni haft en trevli helg allesammans..

Puss

Pluggarsöndag

Usch vad jag e trött på skolan! Jag orkar inte me alla läxor o skit.. Idag har jag suttit o pluggat hela dagen. Eller hela dagen, vaknade kl ett, men sen dess har jag suttit o letat fakta om adoptivbarns livsvillkor. Det har väl gått sådär. Hittar ju typ ingeting! O de här ska man redovisa oxå. Lycka till säger jag.
Tog en liten paus från pluggandet. Mitt internet har hängt sej igen. Men här kom jag in! Så då tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg.
Men ska väl fortsätta nu.. Måste ju bli klar nångång!

Juste, vi ska lämna bort moltas :(:(:(:(! Han jamar hela nätterna så ingen kan sova. Mamma ringde katthemmet idag. Får se hur det blir :(!

Vild och galen i Beverly Hills

Asså detta gjorde min natt :D. Skönaste filmen på trean för er som har tråkigt.  Vild och galen i Beverly Hills. I love it! 

image164

Hockey!

Japp, så kom man hem från hockeyn för ett tag sen. Det va ju trevligt :)! Kan ju inte bli annat med kombinationen jag o cilla haha.
Matchen började sju, o vi va där typ sex.. Så vi traskade runt lite där o sådär. Sen började matchen o vi gick o satte oss på våra platser, som typ va sämst haha. Rad två lixom. Man såg ingeting! Men i tredje perioden satte vi oss vid julia o hennes famlily höhö. Mucho better. O hennes lillebrorsa vann den där pucktävligen när man ska kasta närmast mitten. Han vann en PLASMATV lixom. Bajs på han! Jag vill ha..
Vi va ju inte direkt inne i matchen. Snackade mest om vad vi skulle göra i pauserna haha. Cilla hade svåra val o bestämma haha!
Efter matchen, som slutade 4-3 till luleå, så åkte vi burren hem. Vid busshållsplatsen stod de ett mongo(ett riktigt som cilla sa) o skrek typ "HEJA LULEÅ" o massa, o så hade han ssk tröja på sej. Asså fan va skön han va haha!
Efter burrefärden så tog vi burren hem. Blev lite ändrade planer, men de blev ändå tillslut så att jag stannade hemma. Men tack för en trääääävlig kväll cillapilla. Hälsningar din personliga assistent haha :D! Vinst varje gång sörrö ;).

Nu sitter jag o kollar på snuten i hollywood. Sjukt tråkigt! Men de finns verkligen inget annat o kolla på.. Imorn blire en pluggardag. Ska göra ett helt arbete som skulle varit klart i fredags. Får se hur mkt plugg det verkligen blir. Men har sagt till mej själv att jag MÅSTE! Nu ska jag väl fortsätta kolla på denna braiga film.. Lr kanske sätta på nån annan på datan!
Men hade bra allesammans..

Ciaooo

Gymnasiemässan

Japp, som sagt! Idag var det ingen skola för min del. Inte för nina o cillas del heller. Istället åkte vi, även idag till älvjsö o stod i våran snygga monter o lockade människor till igelstavikens gymnasium.
Idag gjorde jag inga pinsamheter iaf. Lr jo, jag o cilla skämde ut oss, men de e ju inte särskilt ovanligt.
Men de va en kulig dag. Älskar o göra sånt där :). Idag va det många fler som frågade om BF. Igår frågade typ alla om idrottslinjerna. O då stod man där som ett frågetecken o visste ingeting. Men när dom frågar om BF så kan man snacka lite mer lixom :P.
Vi skulle stått från 9-11, men istället stod vi från 9-13 typ. Haha! Vadå övertid. Cilla o nina ska stå imorn oxå. Men jag kände att jag inte hade nån lurre o offra min sovmorgon haha. Sova går före!
Men jag va väl hemma runt två. Käka panpizza o tog en tuppis i soffan. Skönt! Sov typ 4 timmar inatt. Så jag va ju trött som en apa!
Vaknade klockan sex igen :). Kolla runt lite på datan. Men efter ett tag började den dampa, så ist för att jag ska få cpryck o kasta den i väggen, så stängde jag av den. Höhö!
Min fredagkväll har väl varit rätt seg. Händer aldrig nåt nu förtiden! Va e det här?
Men nu ska jag kolla film, i min ensamhet.. Ovanligt!

Hejs!


Adoptivbarns livsvillkor

Japp, det ska jag skriva om nu. Slog precis upp boken, och hittade en jättefin dikt.

Nu föds ett barn

Nu föds ett barn
och nu
och nu
En stund på jorden
föddes du
Och någon annan andas
sista gången
varje stund
Nu andas någon
inte mer
och någon ser
för sista gången
nattens gråmoln brista
Varenda dag
är alltid första dagen
och den sista

WTF!

De va ju inte allsa dom nya simpson avsnitten på sexan. VARFÖR HAR DOM BYTT TILL GAMLA IGEN FÖR?
Åh, nu förstördes min torsdagkväll..


Förresten, tänkte bara fråga, vilka ere som läser min blogg egentligen? Vissa vet jag ju, men har jag några stammisar som jag inte vet om :)?

Onsdag/Torsdag

Bloggade ingeting igår. Va så seg så jag orkade knappt trycka på knappen till datorn! Men de hände väl inte så mkt nytt. Skolan rullade på som vanligt.. Blev en snabbfika på nancy's efter skolan! Sen tog jag burren hem. Sen vid 6 kom linda o hämta mej. Joline skulle ha astrid lindgren konsert i pingstkyrkan. O såklart så kmr moster johanna o tittar :). Hela oxbacksskolan pressades in i den lilla kyrkan. Såg massa gamla lärare men vågade inte hälsa. Tänk om dom inte känner igen mej lixom. Pinsamt haha! Somnade tidigt.. Väldigt ovanligt för min del! Men va så sjukt trött.. De va den onsdagen det.

Idag var det ingen skola för mej, cilla o nina. För första ggn fick vi bara åka förbi östertälje station o bajsa på skolan. Istället åkte vi till älvsjömässan där vi skulle stå promota våran braiga skola. Det va ju gymnaisemässan för er som inte vet.
Det va kuligt :). Älskar o göra såntdär.. Egentligen skulle vi bara stå en timme, men vi blev kvar till halv två haha! Jag hann göra bort mej oxå.. Ovanligt! Såhär vaaa de.. Cilla gick fram o fråga jens en sak, rektorn asså, a o så böjde han sej ner så han typ kom i ögonhöjd med cilla. Han e ju rätt lång o hon e rätt kort! Men iaf så tyckte jag o nina att de va askul. Så vi härmade honom.. Först nina! Sen jag, så böjer jag mej ner o gör värsta beyonce asset. O precis då kmr tre killar bakom o jag typ puttade en me rumpan. Asså shit vad jag dog av garv! Han ba "eeeh hehehehe de e ingen fara". Men de va kul hahaha!
Sen när vi stått klart, så fick vi ätkuponger o så gick vi o åt. Åt typ en minimacka för 25 spänn!!! Tur att de inte va mina pengar kan jag ju säga. Sen så tog vi tåget hemmåt. Dampade lite på perongen oxå. Haha! Cilla tvingade oss o åka tillbaka till skolan o gå på religionen, som de va typ en kvart kvar på. Haha! Sen så va det egentligen matte, men palla mattebruden lixom. Så jag o nina åkte hem! Men cilla stannade kvar. Duktig flicka!
Skulle egentligen gå på stan systeryster fia oxå. Men orkade inte för jag hade ont i huvet! Så de blir nästa vecka de. Ska kolla klänningar o sådär :).
Det blir ingen skola för the trio imorn heller. Smörade lite för päivi så vi fick stå imorn oxå! Hoppas inte gunilla dödar oss. Men vi e ju så rara, och hennes favvisar, så de borde inte vara nån fara haha...
Imorn e det fredag oxå. Den eviga frågan e som vanligt vad händer i helgen? Jadu.. På lördag kanske de blir ssk match. Skolan bjussar ju! E du fortfarande på cilla? Annars har jag inge planer.. Men elena, the black snake okej? Hhahaha..
Nu ska jag typ dö o kolla på tv.. Inget kul på tvn faktist! Lr jo, nya simpson avsnitt på sexan. Ååh, i love!

Hejsvejs!

let it snow, let it snow, let it snow

Idag när man vaknade o kollade ut igenom fönstret såg man stora snöflingor som flög runt utanför fönstret. Jag blev glad :). Älskar snö! Men bara SNÖ inte SLASK!!
Men iaf, jag gjorde mej i ordning för ännu en dag i skolan. Satte mej på burren o åkte iväg. Vid cillas busshållsplats fanns ingen cilla. Jag blev inte särskilt chockad utan trodde hon bara hade missat burren.... IGEN! Så jag skicka ett mess till henni o fråga var hon höll hus. Då sa hon att hon hade försovit sej och att hon stannade hemma, för hon mådde inte så bra. Jag blev ledsen :(!
Men de va bara o bita ihop o försöka klara sej utan cilla hela dagen. Haha! Nee, men man har ju nina :D.
Men iaf, i skolan började de med historia. Hade Fille idag haha! Han va ju lite finurlig. Jag o nina fick en egen föreläsning om franska revolutionen av honom, eftersom vi inte är där på torsdagen då alla andra ska gå igenom det.
Sen rullade dagen på som vanligt.. Efter lunchen hade vi klassråd, som gick väldans snabbt! Sen skulle vi haft gunnis men vi fick gå hem o jobba. Så vi fick sluta halv två, ist för halv fyra. SKÖNT!
Efter skolan skulle jag egentligen följa med mamma som skulle till veterinären me min mormor och morfars katt busan. Hon ska avlivas :(. Men det blev inte så eftersom de inte fick in henne i transportburen haha. Hon e galen den där tigern! Så jag följde med elina till sthlm. Hon skulle köpa sin jackis som inte fanns i slöddertälje..
Men i sthlm fanns den. De blev en snabbtur i sthlm o sen åkte vi hem.
O nu sitter jag här. Trött som en åsna! Men jag måste hålla mej sysselsatt annars somnar jag på en gång.. Några förslag på vad man kan göra haha?
Imorn är det onsdag, kort dag i skolan! Härligt, härligt...

Pussen!


pooshame, HAHA!

Nu har måndag kommit igen. Började me svenska, där vi skrev en uppsatskladd på en timme som vi sen skulle lämna in. Den blev blööh! Haha sämsta idén ever ju.
Aja, sen var det dags för långis håltimme. Vi gick o käka o kollade när det var vi skulle stå på älvsjömässan. Vi fick bara stå en timme, dåligt ju :(. Men men!
Sen segobert håltimmen var över hade vi natur&friluftsliv. Där skrev vi om svampar. O neej, inte ninas svamp! HAHA. Det var en rätt kul lektion faktist, eftersom jag, cilla o nina satt vid datan o gjorde ingeting. Jag o nina satte "poo" framför alla ord och typ dampskratta. Jag blev så poo-verkad!" Fatta hur tråkigt man har då..
Efter den intressanta lektionen var det darre för prov. Hade läst igenom alla sidorna EN GÅNG. Men de gick rätt bra eftersom de va typ muntligt prov. Jag, cilla, nina o maria satt o diskutera med gunilla om barns utveckling från 0-6 år. Hon tyckte vi va SÅ duktiga :).
Sen efter det, tvingade jag min kära mor o hämta mej på centralen, o sen åka till maxi o köpa JUICE!! Eftersom vi inte har nån vatten i köket nu eftersom vi har rivit allt typ, så måste vi ta vatten i badrummet. O det tar typ en halvtimme innan de vattnet blir kallt. Så för att göra saft, lr ta ett glas vatten måste man vänta i hundra år. Så ett juicepaket känns bättre. Höhö! Meeeen nu ska jag sluta skriva massa bajs...
Trevlig måndag allesäämäääns!

Ciao!

DON'T FORGET PRISON BREK FFS.

Hotel Rwanda

Usch, inatt kollade jag på hotel rwanda. Shit vad jag grät! Hemsk film. Men samtidigt jätte bra. Den e ju rätt gammal, lr från 2004, men har aldrig sett den. Den var jätte bra!

image163


Idag vaknade jag runt tre. Sen har jag typ varit som en jävla zombie hela dagen. Vaknat, sovit, vaknat, sovit, vaknat, sovit. Så sjukt tråkigt!
Så nu satte jag på datan för ett försök till o vara lite social. O då tänkte jag att jag kunde skriva ett litet trevligt blogg inlägg oxå :).
Men nu ska jag typ äta nåt, e hungrig som en gris. Imorn blir det jobb igen. Och jag måste plugga, har ju fan prov på måndag. Fuck!

Hejsvejs.




Usch!

Ni som inte orkar höra mitt klagande kan sluta läsa nu. Vet ju att de e vissa som inte orkar med det!
Jag mår så sjukt dåligt, för det första är jag sjuk, ont i halsen, ont i kroppen o huvet känns som en jävla ballong. Feber har jag oxå. För det andra känns allt bara allmänt pissigt just nu. Jag bara orkar inte! Vill verkligen komma bort härifrån. Komma bort från skolan, södertälje, allt! En resa skulle sitta så sjukt bra. Gärna en till alanya, gärna en med min kära kompanjon elina. Det skulle vara oslagbart!

Men jag kan ju berätta, för er som e intresserade, hur min dag har varit. Vaknade kl 6.15 o kände att min hals var helt fuckad, o mitt huvud var bombat. Så jag gick upp o sa till mamma att hon skulle sjukanmäla mej. Gick som en jävla zombie tillbaka till sängen. Vaknade igen kl två, o kände exakt lika dant. Men de va bara o traska sej upp. Kände inte för frukost. Mådde illa bara jag såg smörpaketet typ. Så jag la mej i soffan o glodde på tv. Där spenderade jag i princip hela dagen. Eller inte hela dagen. Klockan fyra bytte jag om o så o skulle åka o jobba med elina. Jag var TVUNGEN! Så jag proppade i mej alvedon o magnecyl o satte mej på bussen helt död. Vi åkte som vanligt fem tåget. Va inte särskilt pepp! Allt var klart på ca 3 timmar. Ganska snabbt faktist! Jag o elina har en framtid inom städbranschen.
Vi åkte hem o va hemma typ tio. Mamma kom o hämta oss o lämnade av elina, sen åkte vi till donken o hon köpte mat till mej. Hade inte ätit en smula på hela dan! Så jag var äckligt hungrig kan jag ju informera er om.
När jag fettat i mej maten, så skickade nina ett sms. Då berättade hon att jag hade fått g+ på matteprovet vi hade innan lovet :D. Fatta hur glad jag blev haha!
Men nu ska jag kolla sex and the city, sen får jag se om jag ska sussa lr om jag hittar nåt annat kul o kolla på. Det blir ingen skola imorgon heller för min del!

Adjöken

Jag skulle vilja vara en av er..







jobb

Japp, nu har jag varit duktig o skrivit klart bokrecensionen. Den blev väl rätt dålig men det känns bättre o göra den lite halvdålig än o inte lämna in nånting alls.
Nu ska jag snart åka ner på centralen o möta elina o sen ta tåget till sthlm c. Dags för jobb igen! Snark.. Och imorn ska vi vara där helt ensamma :o. Mamma mia! Men de går säkert bra. Höhö.

Idag var det en chill skoldag. Hade först en föreläsning om dataspelsberoende och internetmobbning. Ganska intressant faktist. Sen vare lurre o sen hade vi typ "lektioner". Eller vi delades upp i olika smågrupper o sen så fick va diskutera några frågor om just de ämnena. Inte så värst ansträngande. Bättre än vanliga lektioner iaf.
Sen vart de burren hem, o sen så har jag suttit här hela tin o skrivit historia. Men nu måste jag packa väskan o byta om.
Skriver kanske när jag kmr hem :).

Hejsvejs!

dödostpunktse

Jag e så sjukt trött just nu så jag tror jag ramlar ihop snart. Så varför sitter jag framför datan istället för att ligga i min stora varma säng? De kan jag faktist inte svara på.

Min tisdag har sett ut såhär: Dagen började med historia, fick tillbaka våra essä-skrivningar. Fick vg, trodde jag aldrig. Hoppas fan på ett vg i slutbetyg! Bara o kämpa på. Efter historian, som vi fick sluta typ en timme tidigare från, så gick vi o käka mat. Sen snackade vi me päjvi om när vi ska stå o representera igelstaviken på älvsjömässan. Haha! Kmr ju äga alla där.. Sen vare dags för quaziiiiiiiiie. Alltid lika sjuka lektioner! Haha.. Värsta peddo hon e. Maria säger ett slangord "pjuck". Quazi sägeer "JUCK?".. "Haha jaaa de vet jag ju vad de e HEHEHEHEHEHAHAHA"! Cpdampryckquazimagenskakarsomengelegroda. Jaja! Hon e finurlig den där damen.
Efter psykologin skulle vi ha lunch egentligen, men eftersom vi redan hade ätit så satt vi bara o dog i sofforna. Köpte lite godis oxå maha!
Sen hade vi klassråd, inge speciellt... Förutom att dom ska börja ta betalt för mellisen, FEM SPÄNN! Inte mkt, men ändå.. Irriterande ju! Jaja, efter klassrådet hade vi utliv. Men där håller vi på o skriver ett arbete så vi fick gå hem o jobba om vi ville. O det ville alla såklart höhö.. Jag har inte ens börjat med det. Smarto!
När jag kom hem åt jag macka, o sen la jag mej o skulle sova en stund innan vi skulle jobba. Gick inge bra för mina katter dampade i min säng hela tiden. Men fick väl typ en kvarts sömn iaf...
Tog kvart i fem burren ner till centralen, o sen tog vi hel tåget mot södra. Där började slitet, plocka disk, byta papperskorgar, STÄDA TOALETTER osv. Hard work säger jag bara...
Efter jobbet, som vi va klara med kl nio typ, så bjussa pappa på mat på FALAFELKUNGEN! Haha, ägande namn ju. Men de va gotti.. Sen tog vi tåget hem o sen bussen. Va hemma kl elva! O då va jag tvungen o hoppa in i duschen. Höll fan på o somna! O nu sitter jag här, o har suttit här ett tag. Kollar på sex and the city, men funtar på om jag ska slänga mej i sängen.. Låter som en bra idé! Imorn e det temadag i skolan, inte så värst jobbigt. Men på kvällen blir det jobb igen. Suck!
Aja, see ya later alligator....

God natt!

The peace is over now

Såååå, då va första skoldagen avklarad efter lovet. Hade iförsej bara en lektion, men ändå! Imorn blir allt som vanligt igen, o jag orkar verkligen inte. Min feta läxhög har inte minskat, snarare ökat. Fan jag måste sätt igång, ska de va så svårt?
Men som sagt, vi hade bara en lektion idag, svenska. Jag kan ju säga att jag inte hade längtat speciellt mkt efter cameltoen. Svenskan höll på till kl 11! Sen vart de ett litet minimöte me gunnis, o så berättade hon vilka sidor vi skulle läsa o sådär.
Efter det hämtade jag mina skolkläder, lr köpte ju bara ett par byxor :). Dom va mkt mysigare än dom som va förra året!
Sen så åkte jag, cilla, o nina ner på stan o tog en lurre på nancys. Va som vanligt helt ljuvligt! Satt där i typ 2 timmar haha. Sen traska jag o cilla till burren, o nina hemmåt.
När jag kom hem blev jag typ attackerad av  kissarna. Båda va så kelsjuka så dom visste inte vart dom skulle ta vägen haha.. Söta! Jag åt en mandarin o la mej i soffan o somnade gott. E redan helt slut, efter en skoldag, som bara hade en lektion. Lycka till resten av året säger jag! Snark..
Jag vaknade runt fem. Då skulle jag börja skriva bokrecensionen i historia. Men istället fastnade jag framför datan. Jag e så cp! Men de e ju en dag imorgon oxå. Kmr iförsej inte ha nån tid över, eftersom jag o elina ska jobba efter skolan. Kmr va helt slut när jag kmr hem! Så de lär ju inte bli nå plugg då heller.. Jaja!
Nu ska jag glo på tv. Kanske tillochmed gör några frågor i historia. Den som lever får se!

Adjö!

Idag ere Prison Break, wiee!

En bild säger mer än tusen ord.

image161

Lördag/Söndag

Igår var det party hos actionmuttan, cilla för er som inte känner till hennes riktiga namn. Kvällen började bra med mkt trevligt folk. Skönt o träffa lite annat folk. Även fast dom flesta va bekanta, eftersom vi alla har gått i den underbara skolan blombacka. Haha!
Kvällen bestod av sing star, o massa peddoattacker från cilla. Men du vet att dom uppskattas :D haha!
Kvällen slutade väl engligt mej inte lika bra, men jag hade kul i vardagsrummet o tittade på när åsa o annie sjöng ALLA låtar på sing star skivorna. Haha! Mkt underhållande. Efter ett tag hörde man cilla leta efter en johannes, jag dårå, o så joinade hon mej o soffan o sen så vare typ dags o dra hem. Eller när dom flesta hade dragit stod jag o cillen ute o prata lite. Haha, cillas framsida hade blivit helt söndertrashad. Hmm, av vem kan man undra. Ojoj! Aja, jag sa farväl till folket som va kvar, o sen ringde jag upp min kära vän elina o plågade henne me ännu ett fyllesamtal. Men hon snackade me mej hela tiden under min lilla promenad hem. Tack mihi!
Väl hemma, va jag hungrig som ett mongo. Mattintaget under dagen hade bestått av två mandariner o sen en gurksnopp som cilla tvinga i mej haha. Men fettade i mej 2 pan pizzor o sen la jag mej i soffan o kollade på nåt program. Sen måste jag ha lagt mej i sängen, för de va där jag vaknade. Haha! Men kvällen blev lyckad iaf :).
Kmr sakna cillen på burren sen :(. Ingen quazikopiatant, o ingen expert. Bara en you know who! Suck..

Min söndag har varit sjukt seg. Vaknade två, o drack upp typ en halv liter julmust på 2 sekunder. Äckligt törstig! Sen så har det varit soffan som har gällt hela dagen. Har inte haft ork till nåt annat! Känner mej sjukt sliten. Känns som jag börjar bli sjuk lr nåt. Ont i huvet o e typ helt öm i hela kroppen. Men lyckades iaf läsa ut min bok idag. Men orkade inte skriva nånting om den. Det ska vara klart till på torsdag, varför tar jag mej inte bara i kragen o gör den? Jo för att jag e cp. Har haft hela fucking lovet på mej o försökt minska min feta hög med läxor. Men har gjort absolut ingeting. O denna vecka kmr jag typ inte ha en minut över till det heller. Efter skolan blir det jobb hela dagen typ. Kmr vara död efter den här veckan! Men, vad gör man inte för några extra ören...
Nu sitter jag o väntar på att mina söndagsprogram ska börja. Först miami ink kl 19, sen ensam mamma söker kl 20 :).
Imorn e det skola, känns sjukt äckligt jävla jobbigt!
Men hoppas ni haft ett superbra lov o en härlig helg allesammans.

Adios!

Jag blir så irriterad. Fan låt mej må hur jag vill! Alla kan väl fan må dåligt nångång.

Sicken fredag...

Igår trodde jag att de skulle bli en död tråkig fredag. Men ack så fel jag hade! Klockan typ halv elva ringde elina o sa att santana precis hade ringt o de va party i fornhöjden. Och elina o kata va just då i årstaberg. Och kata ville bara hem o sova för hon mådde inte så bra, men elina va aspigg o ville parta. Så hon frågade om jag ville följa med. O jag e ju inte den som säger nej haha. Så jag skyndade mej som en jävla gris o blev klar på en halvtimme o hann precis med kvart över elva bussen. Har nog aldrig vart så snabb! När jag sprang till bussen såg jag att de snöa, blev värsta happy :D. Va tvungen o ringa elina o informera henne.
Mötte elina o kata på centralen, kata sprang till sin buss o sen tog jag o elina 753 mot fornhöjden. Haha like old times ;D!
Kom dit, traska vidare till lägenheten. Där vare massa bekant folk haha! En favorit i repris haha " badabom badabom badabom". Haha elina du fattar! Träffa sara, typ den sista personen jag trodde jag skulle träffa där.
Aa, men där bjöds de på dricka o  hej o hå. Efter ett tag va jag o elina typ dom enda kvar, o sen typ 4 pers till. Satt o prata lite o grejer o sen så vare typ dags för mej o elina o dra. Då va klockan typ sex. Vi gick till burren, satt där i typ en timme eftersom bussjävlen aldrig kom. Men vi hade ju sällis av några kisar. Haha jisses, "johanna johanna, evelina evelina!" Men tillslut kom bussen o vi satt som döda ostar, sen vid centralen tog vi våra kära bussar hemmåt mot sängen. Va hemma typ kvart över sju lr nåt. Slängde av mej alla kläder o la mej i sängen, döööd!

Vaknada runt tio, o mådde som man förtjänade! Men efter ett tag somna jag om men sov asdåligt.. Så när klockan blev halv två traska jag upp o ställde mej i duschen. Kände mej lika fräsch som en fucking uteliggare.
Nu har jag fixat o grejat lite här hemma. Ska snart börja göra mej i ordning för idag ere "utflyttningsfest" hos cillenpillen. Trevlans:D!
Ha en bra dag! De ska iaf jag ha...

Ciaoo♥

Fredag.

Känns inte som fredag. Det känns som bajsdag. Meeen, de e väl bara o stå ut! 
Idag blir det väl idol, och säkert nån film. Jag va så pepp igår, värsta party helgen. Men nej! Alltid ska de komma nåt i vägen o förstöra. Suck! Men längtar massor massor tills imorn. Då blire "utflyttningsfest" hos cillapilla. Har inte träffat henne på hela lovet. Har inte fått ut min cp humor på nån haha! Kmr massa trevligt folk o det blir säkert en mysig lördag.

Hoppas ni får en härlig helg!




 


Usch!

Fan vad allt känns meningslöst just nu. Har inte lust med nånting längre.
Dagarna ser lika dana ut varje dag. Aldrig nåt nytt som händer. Planerna inför helgen sprack ju. Eller planerna för imorn rättare sagt. Ska ju fortfarande till cilla på lördag.

Och min msn e allämnt CP. Jag orkar inte ens va inne längre! Jag installera om de, o då blev allt på norska istället.. Så istället för "- Johanna säger:" Så blir det "-Johanna sier:" ORKA! Allt ger mej bara mer damp. O fortfarande, jag får inte alltid de ni skriver, lr oftast inte. Så jag dissar er inte utan de e min msn som ska cpa sej.
Fan ge mej ett sömnpiller som håller i 10 år. Orkar inte med den här pissiga åldern. Men nu ska jag fortsätta deppa för mej själv. Hoppas ni har det roligare än vad jag har!

Hejs!

God morgon!

Vaknade nyss! De va skönt o sova ut :). Kollade på mobilen o så hade jag 6 missade samtal o ett sms från therese. Haha! Vet inte exakt vad hon o malin ville mej klockan 11 på morgonen när jag låg o sussa som en baby. Men iaf, gårdagen blev väl rätt så lyckad. Jag o eliiiiiiiina tog tåget mot sthlm vid tolv. Sen traskade vi runt där me fetaste huvudvärken. Båda fick värsta attacken i huvet! Men iaf.. Efter många om o men hittade vi massa saker. Lite osäker på vissa grejer. Får se om dom hamnar i min garerob lr i påsen tillbaka till affären. Jaja!
När vi shoppat klart drog vi till donken. Då va klockan runt sju typ. Så fatta att jag hade sjukt om i fötterna. Men så ere på en shoppingdag me jånas&elena! Haha....Dampa som jävla cpn på donken som vanligt! Garva me fetaste hamburgaren i mun. Fresh gahah!
Efter fettomaten tog vi tåget hem. Va hemma vid kvart i nio. Såklart ska elinas buss gå kvart i o min gå hel. Så jag fick stå ensammen i pissregnet. Men så ringer therese helt plötsligt o säger att hon o maria e på centralen. Jag blev glad :). Så vi tog burren hem till mej, o så satt vi o bara myste :).  O vilma va ju cool o va me oss hela kvällen oxå haha..
Sen när de va dags för dom o dra till burren sa vi hejdå o preciiiiiis när jag skulle ge maria en kram så smiter moltas ut. Kattjävel! Så jag springer ut som en galning i mina rosa strumpor (som numera är svarta) i ösregnet o försökte få tag i han. Men de gick inge bra så jag sprang in o hämta skinka som han älskar! O samtidigt skriker tessan o dom hejdå o jag kmr springandes me värsta skinkan o skriker hejdåå.
Men han brydde sej inte ens om skinkan så jag visste inte vad jag skulle göra. O han hatar o bli lyft så de va inget alternativ! Efter att han sprungit runt på typ varenda tomt hörde vi nåt som jamade på baksidan. O så såtr han där men så fort jag öppnade dörren sprang han iväg. Men tillslut blev jag så irriterad att jag bar honom o typ slängde in han. Så vi klarade de tillslut haha!
Efter det la jag mej i soffan o kollade lite film. Gick o la mej vid kvart över  tre o nu vaknade jag igen :).
De var min onsdag det :).
Idag blir det till att läsa ut boken o skriva bokrecention lr vare heter. Inge kul inte!

Adios!