Ambassadeur

Gårdagen var galen haha.
Kvällen började hemma hos Cilla. Det var jag, Tessan, Cilla, Linnea och hennes kompis. Vi drack och kollade Pontiak klipp typ haha. Efter många om och men hoppade vi in i en taxi mot stan och försökte komma överens om ett ställe. Tillslut blev det Ambassadeur. Det var jäkligt kul! Dock var drinkarna som saft.
Vi drog när det var en timma kvar för vi ville nån annan stans. Vi provade White room men dom hade slutat släppa in. Så vi drog och käkade och sen åkte vi hemmåt. Som tur va hade tågen börjat gå så vi slapp nattbussen.
Det var en jäkligt kul kväll. Tack tjejor!

Idag är jag som vanligt inte ett dugg bakis och har sjukt mycket energi. Eller, jag är uttråkad och vill göra nåt. NU. Söndagar är alltid så tråkiga. Man tar inte vara på dom. Egentligen borde jag städa. Fyfan vad det ser ut asså.

Nej, nu kommer en bildbomb från kvällen haha! Enjoy.."HÅLL UPP HÄNDERNA FÖR STUREPLAN!"HAHAHAHHhahahahaHAHAHAHAH, Quazimodo. Jag dör!

Underbettet hahahaha!

Fråga inte ens haha....Hahahahahaha, asså jag avlider. Hahahahahahha!
Fråga inte vad vi gör för jag har inte en aning! Hahahah...


Inga autografer!
Och så en liten video! Vadå taggade hahaha...Red lips

Idag kör jag på sotade ögon (as usual) och röda läppar. Om jag vågar. Känner mig inte bekväm i det. Lite rysk hora över det haha. Men vi får se!

Nu ska jag käka och sen slänga på mig outfiten och bege mig mot tåget.
Ikväll är det jag, Tessan, Cilla och några fler tjejor som ska slå klackarna i taket. Kommer bli så bra!

PUSS!


Paradise Hotel

Ligger här i soffan med datorn på magen och tittar på danska Paradise Hotel. Jag är helt fast. Och kär. I Kasper. Vilken jävla snygg människa! Dreggel....


Biotime

Drar på bio med tjejorna. Bra avslut på en snurrig helg!

Pyss!


Helgen i bilder (och videos)

Oförglömlig helg. Jag har sett PONTIAK live. I'm in love!


Ser ni Twilight broschen? Fick den av ett barn på fritids. Hon hade sett den när hon va i Polen och tänkt på mig :D. Världens bästa ungar!

Ser ni lyckan i Cillas ögon eller? Amazing.."AV MED TRÖJAN!!!"

Ha det så kult på restaurangen! Jag vill gifta mig med honom...


Pontiak sjunger MIN låt, GULLIGA JOHANNA!!!


80-talet, vart tog du vägen?!?! Mmm, Pontiak utan tröja.

Pontiak

Nu drar jag och min långklänning (!!!) ner på stan och möter upp Cilla. Vi ska nämligen kolla på our man Pontiak som spelar i Södertälje idag hahahhahaha.
På riktigt. Vi kommer avlida.

CIAO!

 


Helgen
Haha, jag har mina megaklackar och Maria har platta skor. Har inte gått och blivit en jätte så ni vet!Måndag

Som vanligt är måndagar lite jävliga. Vet egentligen inte varför. Dom bara är det. Äckliga och jobbiga. Vädret gör ju inte humöret bättre. Vafan hände med sommaren??

Andra veckan på jobbet efter semestern. Känns fortfarande trögt. Tar nog ett tag innan man kommer in i det. Tessan va tillbaka idag också. Sköööönt. Har saknat henne.

Efter jobbet blev det chill på stan och en fika. Nancy's. As always. Undra hur många Frukost M jag har tryckt i mig under dom senaste åren. Vill nog inte veta.

Aaaaaaaaanyway. Det var nog allt jag hade att säga för den här gången.

Vi hörs när vi hörs.

KÖSS!

PS. Imorgon kommer mina tjejor hem från Tööörrkiii. Fifan vad jag har saknat dom ♥!

 

PS 2. AAAAAAAAAAAAAAMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD vad jag bara vill hoppa på ett plan tillbaka till Faliraki, Rhodos. Jag och Elina börjar redan planera nästa resa!!!!! Rhodos in my ♥.

 


-

                 


Here comes the rain

Allt känns ganska skit just nu. Ups and downs. Jag försöker tänka Hakuna Matata men det är fan nåt av de svåraste som finns. Att tänka positivt. Borde egentligen vara jävligt enkelt.
Jaja.
Bjuder på lite bilder från vår helt jävla mega awesome resa. Fyfan.
Rhodos in my ♥!