Hate this

Hatar det här. Ups and downs. Hatar när den där cpkänslan bara väller över en som en jävla tsunami. Hatar att man går från ena känslan till den andra. Hatar att jag sitter ensam i mitt rum och bara deppar ihop. Varför? Jag vet inte ens varför. Jag vet varför, fast jag vet inte varför... Jag hatar alla jävla skittankar.

Aja, va bara tvungen att skriva av mig. Nu ska jag kolla SATC sen sova. Imorgon är det sista arbetsdagen innan semestern. Skönt, men jag kommer sakna ungarna.

God natt.

Eclipse

Igårkväll/natt tillbringade jag, min kära syster och hennes två kompisar ÅTTA timmar på Heron. Åtta timmar med BARA Twilight. Jag var i himmelriket.

Först såg vi Twilight, sen bjöd dom på wraps och Vitamin well, sen såg vi New Moon, efter den bjöd dom på popcorn och läsk. Sen var det dags. Det som alla hade väntat på. Det som jag hade väntat på sen i 20 november, då New Moon hade premiär, VÄRLDSPREMIÄREN AV ECLIPSE!
Hade så sjukt höga förväntningar, och fyfan vad den uppfyllde alla dessa förväntningar. Under hela filmen satt jag och tänkte "jag tittar på Eclipse, FAN jag sitter och tittar på ECLIPSE, SHIT aaaaaaaaah" haha. Fan va sinnessjuk jag låter. Jag var hemma klockan kvart i tre inatt, men fyfan vad det va värt det.

Hur som haver, filmen var sjukt jävla bra och jag älskar The Twilight saga och kommer alltid att göra ♥. Och jag ska hitta en Edward. Jag SKA ha en Edward.



Dog lite under denna scen. Fyfan. Tänk när Breaking Dawn blir film. Ojojoj!





Three days left.

Tre dagar kvar till semestern. TVÅ veckor kvar tills jag och Elina drar till Rhodos. Fyfan vad underbart.

Men idag är det måndag och det var jobb som gällde. Har fått en riktigt snygg bränna av att sola i linne nu alltså. Inte okej. Ser ut som en tant.
Efter jobbet åkte jag hemmåt och mötte upp Elina. Vi tog en runda i vår lilla stad och avslutade med Nancy's.

Nu sitter jag här och äter macka och är arg över Chilematchen. Jävla skit att dom inte gick vidare. Men Brasilien är ju jäkligt bra, så man får väl heja på dom framöver.

På tal om nånting helt annat, IMORGON SMÄLLER DET! Imorgon ska jag, min syrra och hennes kompisar gå på Twilight movie night på Heron. FYFAN VAD TAGGAD JAG ÄÄÄÄÄÄR! Först Twilight, sen New Moon och sist men INTE minst Eclipse. Jag dööööör! Blir helt nervös bara jag tänker på det. Haha. JAG SKA SE ECLIPSE!
Kommer bli en jäävligt bra tisdagkväll/natt...

Nej, nu blev jag helt excited haha. Nu ska jag lägga mig och titta på SATC och sen sova. Är ganska trött faktiskt. Fick inte många timmars sömn inatt. Massa knarr i huset!

GOD NATT!


JAG DÖÖÖÖÖÖR!


Glad midsommar!

Hoppas ni får en supermysig midsommar allihop!

Puss


JAG DÖR ÄNNU MER!!!!!




JAG DÖR!


Asså fan. Kolla på min man. Jag vill äta!


Summertime

Fyfan vad härligt väder det har varit denna vecka. Helt jävla galet. Fyfan vad jag älskar sommaren. Vill ha sommar 11 månader om året. En månad kan det va snö och vinter. Men det räcker.

Idag var det jobb as usual. Vi badade, eller jag badade inte, men ungarna gjorde. Fyfan. Galet varmt när man satt där och såg alla ligga och plaska i poolen. Men jag passade på att sola lite. Har fått en riktigt snygg bränna på bringan efter att ha solat i t-shirt. Men den går bort utomlands sen för då har jag planerat att bli PEPPARKAKA. Pressa pressa hela dan vare dag. Hur jävla bakis man än är haha. Som tur är är jag och Elina samma lika på den fronten.
Efter jobbet så tog jag en ensamtripp i stan. Ingen bra idé. Det var sjukt jävla balle varmt, MASSA folk och jag hade ont i fötterna och va helt dödens trött. Men jag var tvungen att checka in rean och kolla efter bikini. Hittade lite fint på rean, men inget följde med hem. Köpte iaf en bikini på Lindex. ILLROSA! Sen var jag tvungen att fylla på sminkhögen också. Alltid lika tråkigt och dyrt att köpa smink. Men det är ju ett måste.
Sen köpte jag bara ett linne på H&M. Det var allt! Helt otroligt att jag höll mig från att shoppa massa på rean. Men efter att jag provat varje plagg tänkte jag typ 20 ggr "behöver jag verkligen det här". Så är lite stolt över mig själv. Höhö!
Dock beställde jag nyss ett par skor och lite armband från Nelly.se. Heeeheee! Så min stolthet dog lite.

Jaja, gud vad jag babblar på. Har så sjukt tråkigt. Imorgon är det ju midsommar också. Blir att fira med familjen as usual. Midsommar har aldrig varit en partydag för mig, tro det eller ej. Så det blir dans runt stången och lite grill när man kommer hem. Ska ju vara skinande sol imorgon också. Helt otroligt. Men skulle inte förvåna mig om det kommer en liten skur BARA för att det är midsommar.

Men shit, jag måste sluta skriva. Kan inte sluta. CAN'T STOP som jag och Cilla skulle ha sagt. Och Siwan. Haha!

Nej, punkt nurå.

CIAO!

Juste, Chile spelar imorgon. VIVA CHILE!


Jag har ju glömt!

JAG OCH ELINA ÅKER TILL RHODOS DEN 12 JULI (Elinas födelsedag haha)!!! Vi bokade resan igår. Fyfan. Äntligen. Känns så jävla bra. Resan kommer bli oslagbar. Två underbara veckor med sol, bad, party uuuutan bekymmer!
Behöver jag säga att jag längtar...


Twilight Fan event

Helt overklig kväll. Tänk att jag har sett dom. På riktigt. Helt galet! Tusentals skrikande fans. Twilight är så jävla stort. Helt sjukt.

Min kamera är ju sämst att ta bilder med i mörkret, men jag försökte ta några dugliga iallafall, och videosarnas kvalitet suger efter att man laddat upp dom i youtube.





Haha, vi skulle vara hysteriska. Men jag började garva. Tessan lyckades dock få till det haha!











Helgen

Fredagen var väldigt skön. Var ju ledig, så passade på att storstäda mitt rum och köket. Typ bara där jag har varit under dom veckorna mamma och co har varit borta. På eftermiddagen kom Elina och vi lagade fett god mat och gick till MAXI och köpte upp hela deras godishylla.
Sen kom Maria och vi åkte och hyrde film. Blev Baksmällan (både jag och Maria hade redan sett den, men den e så jävla bra så vi ville se den igen. Dock däckade Elina och missade halva filmen hahaha) och Soraya M, som var typ sämst. Hemsk film, men så jääävla långdragen.
Det var den fredagen iaf.

På lördagen vaknade jag och Elina och var sådär supergulliga som bara vi kan vara en morgon haha. Låg och kolla lite resor och funderade på om vi skulle ut och parta eller inte. Efter många om och men blev det så (även fast vi innerst inne hela tiden visste att det skulle bli utgång) och vi traskade iväg till Systemet. Sen var det stress hem och fixa sig och sådär.
Kvällen blev jäkligt lyckad. Innan vi drog ut svängde vi förbi Tessan (från jobbet) som hade girlsnight och satt där ett tag och snacka och hade det skittrevligt. Jag och Elina drog vidare till 550 där det va SMOCKAT och sjukt bra musik. Blev en kebab som avslut på kvällen och sen skjuts hem. Mycket lyckat!

Idag söndag vaknade jag och kände mig DÖD. Fyfan. Huvudet dunkade och jag mådde illa som en ko. Länge sen jag var riktigt bakis. Men jag va tvungen att pallra mig upp för jag skulle in till stan. Som tur va försvann baksmällan ganska snabbt.
Inne i stan njöt jag och Elina av det fina vädret och va allmänt cp i huvudet. Vi satt och garva åt allting. Tror vi va fulla fortfarande hahaha. Jisses! Men det har iaf varit en mycket mysig söndag.

När jag kom hem, runt halv nio hoppade jag in i duschen och sen kollade jag på "This is it" som gick på trean. Fyfan. Finner inga ord. Han är så jääääääääääävla grym!!!

Nu är helgen över och imorgon är det måndag igen. Nu ska jag kolla reprisen av sista "Bella&Tyra show" och sen gå och sussa. Måste ju vara pigg imorgon då jag och Tessan ska på Twilight fan eventet och se KRISTEN OCH TAYLOR LIIIIIIIIIIIVE!!!! JAG AVLIDER...

God natt!


Jag i lördags. Galet taggad haha!


Vad har hänt?

Min blogguppdatering har sugit på senaste tiden. Har ingen ork till att skriva. Plus att det händer absolut nada i mitt liv. Faste det brukar ju inte hindra mig. Händer ju aldrig nåt kul i mitt liv.

Anywaaay.

Idag har det varit en riktigt skön dag. Va och bada med barnen vid Trekantsbadet. Riktigt mysigt. Satt och stekte på bryggan medan barnen plaskade i vattnet.
Blev ett lite sorgligt avslut på dagen då jag va tvungen att säga hejdå till en unge som har sin sista dag imorgon (men jag är ledig). Helt galet vad man kommer sakna vissa barn. Hon lovade att hälsa på dock.

När jag kom hem däckade jag i soffan på en gång. Va helt slut. Sov i typ tre timmar. Vaknade vid sju. Gjorde mat fast jag inte orkade. Fiskpinnar, potatismos och såklart ketchup och så blandar man ihop allt till en geggamoja. Mmmmm.

Resten av kvällen har jag bara suttit här och ugglat. Sjukt tråkig kväll. Imorgon är jag som sagt ledig och jag ska städa städa städa hela dagen. Ser förjävligt ut här. Speciellt i mitt rum. Flaskor och burkar står kvar från helgen (freeeesh i know) och kläder ligger utspritt över hela golvet. Så det blir en rejäl storstädning imorgon.

Nu ska jag kolla lite på SATC och njuta av att jag kan vara uppe lääänge inatt.

Vi hörs när vi hörs!



Helgen är över

Dags att skriva några rader här igen då. Det var ju typ en vecka sen. Har inte haft nån ork eller lust att skriva.
Förra veckan kändes sjuuuukt lång. Massor som hände med skolavslutning för barnen osv. Nu är det sommarschema som gäller.
Helgen har varit helt okej. Igår va vi ute. Det var helt galet. Alla var galna. Jag hade jäkligt kul.

Nu har jag precis kollat klart på Hairspray. Sitter här i min ensamhet och undrar när tröttheten ska komma. Lär ju ta ett tag eftersom jag har sovit i princip hela dagen. Not good!

Imorgon är det måndag igen. Vill bara att veckorna ska gå så det blir semester nån gång.
Jaja, nu har jag iaf uppdaterat lite granna.

Hare!


ARG!

Åååååh jag blir så arg. Den enda helgen då jag åker bort, DÅ ska 550 ha "latinparty" med massaaaaa bra musik. Jag och Elina har snackat om att dom bara har massa housekvällar. Och så kommer den här kvällen. Med sån musik jag älskar, ".. spelar Latin Pop och musik som Salsa, Reggaeton, Merengue blandat med dagens club-hits". Men då är jag inte hemma. FUCK! Blir så arg. Jag kommer ju komma hem sent på lördagen så jag kommer ju inte hinna gå. Åh :(! Gud måste hata mig......



Torsdag

Va ju på stan idag innan jobbet. Jag och mamma tog en runda. Köpte småpresenter till Joline och Liam. Majkens doppresent är ju redan klar och den är så himla fin.  Hoppas lillan blir nöjd hihihihi.
På jobbet trodde jag att det skulle bli en STRESS dag. Men hade fel. Det var bara jag och John som jobbade idag pga av ledighet och andra tråkiga orsaker. Det var bara vi två på typ 50-60 barn. Men det funkade skitbra. Dom var så himla bra idag ungarna. No problemos på hela dagen. Mycket skönt!

Efter jobbet åkte jag med mamma och handla lite till mina "ensam hemma veckor" haha. Massa mat bara. Det har jag också lite ångest över. Att jag ska laga mat. Mina matskills är inte dom bästa om man säger så. Får fylla kylskåpet med färdiga pannkakor haha. Nejdå det blir nog bra.

Nu tänkte jag faktiskt städa mitt rum. Men kom på nu att jag orkar fan inte. Det ser förjävligt ut, men jag orkar verkligen inte ställa mig och dammsuga och skit nu. Det får se förjävligt ut nån dag till..

Imorgon blir det jobb. Efter jobbet hämtar mamma upp mig i Östertälje och så blir det raka vägen mot Dalarna. Dopet är på lördag, men jag, mamma och Vilma åker upp en dag tidigare :). Kommer hem lördag kväll/natt. Självklart ska 550 ha en hiphop/rnb/reggaeton kväll då. Fyfan vad arg jag blir.

Aja, vi hörs när vi hörs.


I'm complete

Jag har inte haft NÅGOT nagellack sen i söndags. Första gången på flera år som mina naglar har varit helt nakna. Men idag var jag tvungen att måla på ett lack. Nu är jag hel igen.

Skönt att sommarvärmen är här igen. Det var ju faktiskt första juni igår och nu är det officiellt sommar tycker jag. Det firade jag genom att möta upp Elina efter jobbet. Vi köpte med oss mat från Nancy's. Gick förbi Konsum och köpte lösgodis. Sen åkte vi hem till henne. Hennes EGNA lägenhet. Fy fasiken vad skönt. Jag vill med.
Vi käkade och pratade och kollade på Ugly Betty och Desperate Houswives. Va väl hemma runt tolv.

Idag har det inte hänt något speciellt. Jobbat, kommit hem, duschat ätit, glott på TV. En vanlig tråkdag helt enkelt.
Morgondagen blir väl i princip likadan. Förutom att jag måste ner på stan innan jobbet och köpta nåt litet till Joline och Liam. Vi åker ju upp till Dalarna på fredag eftersom Majken ska döpas. Så då måste jag köpa nånting till dom där två skitkorvarna också. Saknar dom så sjuuuuuuuuuuuuuukt mycket!
Men så rolig kommer väl min torsdag se ut.

Nej, nu sätter jag punkt för det här otroligt roliga inlägget.

CIAO!


Fail

Idag gick jag upp "i tid" för att jag skulle gå en snabbis på stan innan jag åkte till jobbet. Måste köpa något litet till Joline och Liam eftersom vi ska upp till dom i helgen. Men när jag gjort mig klar och precis skulle gå till bussen fick jag panik och sket i det istället. Ville bara rulla in mig i en filt och glo på tv. Så här sitter jag nu framför datorn med filten runt mig och tittar på tv. Dom senaste dagarna har jag haft noll energi i kroppen och jag har ingen aning om vad det beror på. Känner mig helt slö.
Jaja, presentshoppingen får jag ta på torsdag istället. Det blir nog bra.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa tills klockan blir dags för att gå till bussen.

Hejsvejs!