One day in Dalarna

Igår blidde det ingen uppdatering här i den här superroliga bloggen. Var ju nämligen på besök hos syster Linda & co uppe i Säter :).
Jag trodde jag skulle dö när klockan ringde SJU. Jag hade gått och lagt mig runt halv fyra. Så jag var död. Men kom iaf upp, och vid åtta åkte vi och hämtade upp resten av packet som skulle med.
Vi va väl framme i Säter runt halv tolv-tolv tror jag. Pussade och kramade Joline och Liam tills dom blev arga på mig haha.
Nästan direkt åkte vi vidare till Kupolen som är ett stort köpcentrum i Borlänge. Dit skulle nämligen deltagarna i IDOL komma. Trodde vi. När vi stod där och väntade vid scenen så ser vi att det står att TVÅ av IDOL "finalisterna" skulle komma. Så frågade vi vilka de va och då sa dom Eddie och Karolina. Man ba HALLÅÅÅ?!?!? Vem vill ha autografer av de som redan åkt ut. Vi hade trott att det var de var de tre som är kvar i tävlingen som skulle komma. Ungarna hade gjort jätte fina skyltar och skrivit Tove och Erik i hela fejorna haha. Stackarna! Och Linda sa att det inte hade stått nåt om att det bara va Eddie och Karolina som skulle komma. Det hade bara stått "IDOL kommer till Kupolen". Fett dåligt tyckte jag iaf.
Istället gick vi runt och kika lite i affärer. Finns så många fina partyklänningar nu. Hoppas dom finns kvar efter jul också. Måste hitta en fin nyårsklänning. Sist av allt käkade ungarna på Donken.
Efter middagen åkte vi tillbaka till Säter. Det var nämnligen julmarkan i Säter "centrum" haha. Det var inte stort. Men jätte mysigt :)! Och KALLT. Jag frös som en idiot. Jag offrade min halsduk till tjockis Linda som hade glömt sin hemma haha.
Efter marknaden åkte vi tillbaka till huset. Sen satt vi och titta på massa videos från Turkiet. Jag fick paniiiiik. FYFAAAAN vad jag vill utomlands nunununununununuuuuuuuuuuuuuu!!
Vid sex kom Johans föräldrar och syster på fika. Vid sju tiden började vi åka hemmåt. Stannade och käkade på först. Sen var det dags för den långa resan hem. Som blev extra lång för att det var något vägarbete och man var tvungen att ta en omväg, som tog typ en halvtimme extra. PLUS att det var vääärldens dimma. Vissa gånger såg knappt fem meter framför sig. Skitläskigt!

Va väl hemma vid halv elva-elva. La mig och läste lite. Vid tolv kände jag hur ögonen gick i kors. Så jag gav upp och la mig och sov. Deckade nog så fort jag la huvudet på kudden.

Idag denna otroooligt härliga måndag (IRONI) vaknade jag vid tolv. Så fick tolv härliga timmar med sömn. Men ändå var jag trött när jag vaknade. Skumt det där. Har gjort nada idag. Väldigt produktiv dag.

Nu tänkte jag fortsätta vara lite produktiv och titta på Paradise Hotel avsnittet jag missade igår.
Här kommer lite bilder från gårdagen;
















HAHAHA!














Fjärde och sista inlägget för dagen

Nu tänkte jag stänga av datorn och lägga mig och läsa. Lär nog ligga upp ett tag. Garanterat till tre-fyra tiden. Härligt med typ tretimmars sömn haha. Men kan ju sova i bilen imorgon.

Förresten, det är fortfarande Svampbob på MTV haha. Spongebob squarepants fyller tydligen tio år idag, så det firar dom med ett 24 timmars maraton. Roligt ju!

Nej, nu blire läsning för fulla muggar. Glöm inte att det är första advent imorgon (eller idag rättare sagt)!

God jul och god natt!


Surprise

Idag fick jag en överraskning. Vid typ tiotiden så ringde Elin och sa att jag skulle komma ut och hämta nåt som hon skulle lämna. Jag trodde det va nå skit till mamma eller nåt (mamma & co va nämligen inte hemma).
Sen när jag gick ut så såg jag att hon höll i ett paket. Och när jag öppnade det var det "Så länge vi båda andas" i paketet. Jag dog! Nu har jag hela The Twilight saga på svenska. TACK TACK TACK TACK ♥. Ska börja läsa den snart...

Nu är jag mycket sugen på att beställa hem alla böckerna på engelska . Jag vill ha dom fint i bokhyllan. Och läsa också såklart.
Jag har hittat hela serien, inbunden och på engelska för 409 kronor på CDON. Är inte det rätt bra pris? Det är ett gaalet bra pris. Jag är väldigt suuuugen. Men om jag beställer hem dom, då har jag bara 100 kr kvar i min plånka. Men det känns ju lite bättre att slösa pengar på böcker än på utgångar. Åh jag vet inte hur jag ska göra! Får väl fundera på det. Bara dom inte tar slut!



The last chapter

Läste nyss igenom ett av mina favoritkapitel av Twilightserien. Det är ur Breaking Dawn.

De sista raderna, ur det sista kapitlet i den sista boken..

" 'Forever and forever and forever' he murmured.
   'That sounds exactly right to me.'
   And then we continued blissfully into this small
   but perfect piece of our forever."

Älskar det kapitlet. Så fint!

Denna lördag har varit extremt seg. Jag hade helst bara velat slippa hela denna dag. Den har gett mig absolut ingenting.
Kvällen lär bestå av tv-tittande. Mycket händelserik lördag med andra ord.

Ciao!


Saturday

Såg att inlägget jag skrev under, publicerades 02.19 höhö. Knasigt de blidde!

 

Jag vaknde för typ en timme sen. Igår var det ju bio som gällde. Det var mysigt. Samma sak igår. Händerna skakade och jag fick spagettiben. Så jävla bäst film!
När jag kom hem var det som en bomb slog ner. Helt sjukt. Jag ville bara gräva ner mig. Tog en stund innan jag somnade. Det va väl därför jag vaknade så jätte tidigt idag..........

Idag är det iaf syster Lindas födelsedaaag. GRATTIS! Imorn åker jag, mamma, Vilma, Elin, Ebba och Nora upp till Säter. Vi ska kalasa för systeryster, sen blir det julmarknad och sånt mys. Jag måste gå upp vid sjutiden imorn. Tror ni jag kommer vara dödens döööör eller!?!?! Men det är det värt :).

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Svampbob som går på MTV. Varför gör det de för? Eller jag bryr mig inte. Jag älskar Svampbob. Speciellt Patrick!!

 

Hej!


Haha, Linda shakar loss i Turkiet. Galen kväll det där!


The Twilight Saga: New Moon

Jahapp, då är man redo då. Sitter och väntar på att Elin och Magnus ska komma och hämta mig. Sen hämta upp Maria och sen bär det av till Herooon.
Förra gången, när jag och Elina såg filmen, kändes det som man hade haft värsta träningspasset när filmen var över. Jag satt helt spänd som en fiol hela filmen, och när den väl va slut slappnade jag av. Händerna skakade och benen kändes som spagetti. Den där filmen är så äckligt bra!
Så fort trailern kommer på TV släpper jag allt och ögonen klistras på TVn haha.

Nej, nu ska jag klä på mig ytterkläder så jag är redo när dom kommer.

Ha en mysig fredagkväll ♥


Såhär glad blev jag när jag såg New Moon skylten när vi var på väg till 550 :D! Bilden är från förra lördagens utgång.


Possibility

Jag älskar älskar älskar den här låten. Härligaste låten jag har hört på länge. Den är från New Moon soundtracket. Så coolt att en svensk artist är med på soundtracket :)..
Denna låt är från den scenen då jag typ ville dö. När man ser Bella sitta i rummet och månaderna går förbi utanför fönstret. Usch, får ont i hjärtat av att bara tänka på den scenen.

Men lyssna på låten. Den är wonderful ♥!




Hittade texten till låten. Fyfan vad bra den är. Passar så bra till den scenen och hela filmen. Åh, får ont i hjärtat!

There’s a possibility
There’s a possibility  
All that I had was all I gon’ get
There’s a possibility 
There’s a possibility 
All I gon get is gone with your step 
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence 
There’s a possibility  
I wouldn’t know  

Know that when you leave 
Know that when you leave 
By blood and by mean 
You walk like a thieve 
By blood and by mean 
I'll fall when you leave  

So tell me when you hear my heart stop, 
You’re the only who knows 
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility  
I wouldn’t know 

So tell me when my sigh is over 
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show  

By blood and by mean
I fall when you leave 
By blood and by mean
I follow your lead

Black is back

Sådär. Har precis målat klart naglarna. Blidde svart denna gång. Har nog inte haft svart nagellack på evigheter. Bara för att jag alltid har så långa naglar. Tycker inte det passar med svart då. Men nu har jag klippt ned dom, så nu passar det perfa. Skoja inte att jag hade ångest när jag va tvungen o klippa mina långa fina naglar. Buhu!

Jahapp. Idag är det fredag. Blir som sagt bioooo ikväll! Vid åtta tiden ska vi åka. Vette fan vad jag ska göra tills dess. Bajstråkigt! Skulle kunna städa lite. Men det kan jag ju inte göra eftersom jag precis målat naglarna. Inte okej om det blir ett hack eller något i färgen haha.
Jag får väl sitta här framför datorn och tvn istället. Kanske kollat Twilight eller någe!

Ciaaooo


Se Edward överallt. Kolla på den röda pricken i ca 30 sekunder. Kolla sen på en vägg och blinka några gånger. Då får ni se Eeeeedward maha! Det funkar.


Happy!

Jag och Maria har snackat om att vi ska gå och se New Moon. Jag har väntat på en biobiljett som ska bli hemskickad till mig men som aldrig kommer. Så istället för att vänta sa Maria att hon kunde bjussa mig. TAAACK MARIAAA, du räddade min helg haha ♥! Nej, men som jag sa till dig. Nån gång i framtiden, typ om tio år då jag lär få min första lön, så bjussar jag dig på bio. I promise!


Så ja, imorn blir det New Moon för andra gången. Och jag längtaaaaaaaaaaaar! Även fast jag redan sett den och läst boken två gånger, så vill jag bara se den mer o mer o mer. Filmen blir 9202 gånger bättre om man har läst boken. Det garanterar jag!


En 
av mina favoritscener (jag har många haha, typ hela filmen) är då när (DOM SOM INTE VILL VETA LÄS INTE!) Bella och Jacob står i köket och nästan kysser varandra. Då när Jacob mumlar nånting. Jag fattade inte vad han sa, men har fått reda på nu att han pratade Quileute, och han sa "stay with me forever".. Åh jag dog då. Stackars Jacoooooob. Hur ska man kunna välja mellan Team Edward och Team Jacob?!?!
Men, jag är nog Team Edward. Om man har läst böckerna så vet man att Jacob hittar sin lover ändå :)!


Tänkte att jag skulle kolla Twilight nu ikväll, eftersom jag ska se New Moon imorn. Men jag såg den i förrigår, och det är nog inte så att jag har glömt nåt. Haha!

Nej, sluttjatat om Twilight nu. Ska läsa lite bloggar och sen lägga mig och titta på TV!

HEJSVEJS!


SHITSHITSHITSHIIIIT!

Igår låg jag uppe hela natten/morgonen och läste ut min bok, Breaking Dawn. Jag ville inte sluta. Jag kunde inte sluta! Låg uppe till halvfem, och kunde inte somna sen. Var helt uppspelt av boken!
Slutet va så bajsigt jävla kiss spännande så jag höll på o få en hjärtattack. Och sista kapitlet, shit vad jag grät! Låg och storbölade klockan halv fem på morgonen haha. Nej men aa.. Jag måste nästan TVINGA alla att läsa dessa böcker. Tycker man inte om dessa böcker har man nåt allvarligt fel i huvudet. Åh, jag blir helt iiiiiiiiiiiiiiaöfkdslaknf när jag tänker på böckerna haha. Att jag läste ut en bok på ca 800 sidor på mindre än en vecka bevisar hur jävla fucking bra böckerna är. L Ä S  D O M!

Nu är den stora frågan vad jag ska läsa nu? Mamma skulle kolla om hon kunde låna Breaking Dawn fast på svenska, av en jobbarkompis. Vill läsa den på svenska också ju. Sen vill jag läsa de tre första böckerna på engelska också. Så jag verkligen har läst allt jag kan haha!

Jag borde nästan ändra den här bloggen till en Twilightblogg känner jag haha. Mycket tjat om det. Men jag är kär. Så är det bara!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel avsnittet jag missade igår.




Five different dresses from five different stores

BIKBOK



H&M



KAPPAHL



TOPSHOP




GINA TRICOT


Någon av dessa klänningar skulle jag mer än gärna ha på mig på Nyårsafton!

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa min bok. Som snart är slut! Typ 70 sidor kvar.. BUHUU!



One month left

Exakt en månad kvar till julafton nu. Härligt! Julafton kommer firas uppe i Säter hos syster Linda & co. Mys! Kul att man får en vit jul för en gångs skull.

Nåt som är mindre kul är att nyårsafton närmar sig. Och jag har absolut inga planer. Jag vill ha en mysig,spårad,galen nyårsafton! Får helt enkelt se till att det blir så.

Jaja, vet inte vad jag ville med det här inlägget...........

HEJ!


Segosöndag

Usch vad jag känner mig sliten idag. Gårdagen var galen! As usual. Var hemma vid halv sju tiden tror jag. Så det är väl inte så konstigt att man känner sig sliten.
Idag har jag inte orkat göra nånting. Jag är inte bakis, bara galet seg. Har inte ens orkat plocka bort alla äckliga burkar och flaskor som står på hela bordet.
Ikväll blir det massa Tv-tittande. Gossip Girl, IDOL reprisen, Paradise Hotel, sen måste jag kolla på Paradise Hotel XL på tv6play som jag missade igår.

Väldigt händelserik söndag alltså. Jag är hungrig som en varg också.. Undra om man kommer få nå mat i det här huset!!


Party!

Varför känns det som det var jätte länge sen jag var ute? Bara för jag inte var ute förra helgen så känns det som en evighet sen haha. Jaja, ikväll blir det iaf utgång. Jag, Elina och Maria! Klockan åtta kommer bajskorvarna hit.
Senare blir det 550. Såklart höhö!
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ovanligt! Sen har två av mina naglar gått av, och en tredje är påväg. Vad är det häär? Jag kan inte leva utan mina naglar!!!! Känner mig handikappad. Åh! Jätte deprimerande..

Nej, nu ska jag sätta mig och göra lite lockar i håret. Får väl ta en titt i min extremt tråkiga garderob också, i hopp om att hitta nåt roligt att ha på mig.

Men ni får ha en jätte mysig lördag. Ta det lugnt med drickan för det ska iiiinte jag MOAHAHAHA!

Puss♥

AMAGAAAAAAAD!!!!!

Asså åh jag dör! Jag är kär i filmen. Såååååå jäkla fucking bra va den! Jag va asnervös precis innan den skulle börja haha. Sen satt jag som klistrad hela tiden. New Moon var mycket mer lik boken än vad Twilight var! Men älskar båda filmerna. Var jag rik skulle jag se New Moon igen nästa helg. Sjukt bra film!
Det kändes så konstigt att se den när man sett ettan så jäkla många gånger och är så van med den. Fällde några tårar så jag såg ut som ett spöke när jag kom ut ur bion haha. Men aaa, jag rekomenderar den verkligen.
Innan bion så käkade vi ju och lite sådär. Vi åt kolgrillen såklaaaart! Fett gott. Sen gick vi och kolla på massa folk haha. Finns det nåt roligare än att titta på människor?

Nu är jag iaf hemma. Hemresan var galen haha. Jag och Elina var störda. På riktigt. Jag blev rädd. Ringde nästan psyket asså hahaha! Vi satt och garva så vi båda grät typ hela vägen hem. Men ja, kul att man är lättroad om man säger så.
Imorn blir det som sagt utgång och förning hemma hos mig :). Kommer bli en bra kväll tror jag!

Nej, nu ska sätta på mig pyjamas, borsta tänderna och tvätta bort sminket, och sen lägga mig och läsa Breaking Dawn. Jag gissar på att Elina redan har stupat i säng haha. Hon gick ju fan upp fem imorse!

GOD NATT♥


It's a giiiiiiiirl!

Imorse fick syster Linda reda på att bebben i magen är en flickaaaaa. Mihihi! Jag är inte förvånad direkt haha. Fjärde flickan i systerdotterskaran. Liam och Affie är de enda ponkarna haha!

Idag har jag mest legat och läst. Kan inte sluta. Allt är kaos i boken så jag måste fortsätta läsa... Men efter några timmar var jag tvungen att slita mig från boken och hoppa in i duschen. Nu sitter jag här, nyduschad och läser lite bloggar och sådär.
Vid sex ska jag och Elina ta bussen till Heron. Ikväll blir det ju nämligen NEW MOON PREMIÄR!!!! Som jag har längtat. Innan bion tänkte vi käka lite och sådär. In på Willys och bunkra upp med godis, som jag ändå inte kommer äta under filmen för jag vill inte missa en sekund haha.

Men ja, det va väl det jag hade att säga idag. Kanske skriver när jag kommer hem från Heron...

Ha en härlig fredag allihop!


When you live forever, what do you live for...?

Systeryster Elin åkte nyss hemmåt. Magnus är på kryssning, så istället för att sitta hemma själv åkte hon hit haha. Vi tittade nyss klart på Twilight. Jag försökte förklara alla böcker för Elin men det är så mycket som händer och så mycket att berätta haha. Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna så har alla i min omgivning läst alla böcker. Så jag kan dampa ur med någon om allt som händer i böckerna haha..

Nej, men nu ska jag väl lägga mig och läsa. Känner på mig att jag kommer ligga uppe länge inatt.

God natt!

Breaking Dawn

Idag blev det en snabb tripp på stan. Lämnade tillbaka lite saker som jag köpte igår, sen gick jag förbi biblioteket och lånade Breaking Dawn. Den fanns bara inne på engelska, men det är nästa bättre. Den är fett fet också så nu har jag verkligen något att läsa mahaha... Efter stan åkte vi förbi ÖB en snabbis.

Så fort jag kom innanför dörren satte jag på mig myskläder och la mig i sängen och läste, och slutade nyss. Hann läsa typ 150 sidor. Och jag tror detta kommer bli min favoritbok från serien maha. Denna är mycket gladare och lyckligare än dom andra. Iof har jag ca 600 sidor kvar att läsa så ska väl inte säga för mycket höhö. Men hittills så är den sjukt galet bajs bra!! Har typ gråtit igenom alla sidor...

Nu sitter jag och väntar på att Mammas pojkar ska börja, efter det blir det paradise hotel. Sen lägger jag nog mig och läser igen haha. Om det inte finns nå annat kul på tvn!
Imorn är det äntligen helg vilket innebär NEW MOON PREMIÄR, OCH UTGÅNG PÅ LÖRDAG!!!

Adjöken!


Panik

Åh, jag har ingen bok att läsa. Jag har panik. Hur ska jag kunna sova utan att läsa?!?! Jag glömde helt bort att gå förbi biblioteket idag. Skulle ju låna sista Twilightboken, Breaking Dawn. Den fanns bara inne på engelska kollade jag upp igår. Men det funkar det med. Ska läsa de tre första på engelska också.
Igår innan jag gick och sov hade jag inte heller nåt att läsa. Då läste jag några favoritkapitel i böckerna. Men nu då? Vad ska jag läsa nu???... Det känns inte okej att somna om jag inte fått lite Twilight i mig haha.
Imorgon måste jag förbi bibblan, det är en sak som är säker. Eller så köper jag boken..

Nej, nu ska jag tvätta bort det lilla smink jag har kvar, och borsta tänderna. Får klura ut hur jag gör med läsningen. Kanske bara läser några random kapitel maha..

GOD NATT




På fredag klockan 21.30 smäller det. GAAAAAAH jag blir helt nervös när jag tänker på det!

 


Psykoonsdag

Då var man ensam igen då. Elina lämnade mig nyss. Vi har myst på stan och käkat Nancy's såklart. Satt där och snacka om allting som vanligt. Till stängning typ haha! Sen kom mamma och hämtade oss och vi åkte hem till mig. Elina fick sin svinisspruta haha. Hon va lika rädd som mig och blev lika chockad när det inte gjorde ont haha..
Sen kollade vi på älskade älskade Twilight. Haha, jag satt och sa varenda replik typ. Men aa, jag har nog sett den där filmen jag vet inte hur många gånger.
Idag har varit en sån dag då både jag och Elina har varit psykade i huvudet. Garvat åt allt o alla typ haha. Störda! Men aa.. Det har varit en skön onsdag.

Nu sitter jag och kollar på slutet av Greys.. Får damp att Paradise Hotel va klockan nio idag. Orka att dom ska byta tid hit och dit. Men tänkte kolla på TV6 play sen efter So yoy think you can dance, som börjar nuuuuuu :)!

Hejsvejs!

Headache

Jäklar vilken irriterande huvudvärk jag har just nu. Orkar verkligen inte gå och hämta alvedon heller! Jaja...

Idag har jag inte gjort så mycket. Ovanligt! Har städat upp lite i rummet och sådär. Inte så jätte mycket med andra ord. Vaknade inte så sent som jag trodde faktiskt. Orkade mig upp vid ett. Trots att jag gick och la mig halv sex. Livesändningen inatt var iaf hur bra som helst! Nu längtar jag bara ännu mer till fredag. GE MIG NU DÅÅÅÅÅÅ! Har så höga förväntningar på filmen nu så jag börjar bli lite nervös att jag kommer bli besviken. Men efter alla miljoner intervjuer med skådespelarna som jag kollat på, tror jag att den kommer vara asbra. Jag har nog kollat varje intervju dom gjort höhö.

Nej, nu ska jag lägga mig och glo på Big Brother som jag inte sett på ett tag. Imorn blir det stan och sen hem hit för att titta Twiiiiiilight!

God natt på er!


Robert Pattinson... Dreggeeeel!


PS. Jag kommer nog dreggla endel av dessa ponkar också.. The Wolfpack, som går utan tröjor i princip hela filmen. Mahahaha!





New Moon premiere

Sitter och tittar på livesändningen. Jag måste se klart den, annars kmr jag inte kunna sova. Vet dock inte hur lång tid den håller på haha. Kanske blir en lång natt!
Och jag är jäääkligt kissnödig men kan inte gå på toa för då kanske jag missar nåt..

Hoppas ni sover gott allihop!

Den som väntar på nåt gott...

Fan vad jag längtar till helgen! Det känns som att den kommer blir så jävla bra. Förra veckan längtade jag inte alls till helgen, för jag visste att den skulle vara död.. Men denna helg kommer vara allt annat än död.
På fredag blir det som sagt bio, NEW MOON. Jag kommer gå o vara nervös hela dagen. Innan bion tänkte vi käka och lite sådär på Heron. En skön fredag helt enkelt!
På lördag kom vi fram till att vi ville gå ut haha. Det var ju så "länge" sen. Nej men aa, så det blir väl en spårad partylördag om jag känner oss rätt haha.
På söndag tänkte vi bakisfetta oss med donken eller liknande.

Det kommer bli en snoppbra helg helt enkelt. Jag känner det på mig!

Nu sitter jag och halvtittar på världshistoriens tråkigaste program, Ullared. Alltså allvarligt?? Så jävla tråkigt program helt utan mening.
Längtar till klockan blir tio, då ere Paradise Hotel igen moahaha. Sen klockan tre ere livesändningen från New Moon premiären i L.A! Wiieeee...

Ha det!


Måndag och ny vecka!

Måndag idag då. Denna måndag har varit lika händelserik som föregående måndagar. Har gått prommisar med Tyra och läst ut Midnight Sun. Det var inte hela Twilightboken, utan typ halva bara. Men den va skitbra iaf!
För nån timme sen hade jag så tråkigt så jag bestämde mig för att baka kladdkaka. Så nu har man nåt gott ät äta ikväller höhö.
Idag måste jag vara uppe länge. Eller ja, jag brukar iof vara uppe rätt länge varje dag. Men inatt klockan tre så sänds premiärgalan av New Moon live på deras Myspace sida. Det måste jag kolla på! Önskar bara att de kunde sänts liiiiite tidigare. Jag som skulle börja förbättra min dygnsrytm...

HEJ!


Midnight sun

Idag har jag inte gjort mycket. Man blir deprimerad av att bara kolla utanför fönstret. Vad är det för jävla skitväder?? Lite sol skulle inte skada..
Mina planer idag va egentligen att gå ner på stan och framförallt kolla böcker på Bibblan. Har ett par jag vill låna. Alla har såklart med Twilight att göra haha. Vad annars?!
Men jag råkade sova för länge, helt slut efter att bara sovit fyra timmar natten innan, så jag bestämde mig för att de får bli en annan dag.

Istället la jag mig och läste några kapitel i Midnight sun på datorn. Det är Stephenie Meyers bok Twilight, fast skriven ur Edwars ögon. Galet bra! Varför den bara finns på internet är för att den läckte ut, och då bestämde sig Stephanie Meyer för att inte publicera den eller vad man säger. Istället finns den på hennes hemsida!
Inte för att jag tror någon var intresserad men ändå, haha.

Nej, men ska väl fortsätta läsa lite. Jag bad mamma köpa kolgrillen till mig när de kmr hem från mormor. Det muntrar alltid upp!

Adjöken!

Barnvakt

Sådärja! Då var man hemma efter en heldag med busungarna...
Satt ju barnvakt åt min kusins ungar, Marcus och Max. Klockan ÅTTA klev jag upp ur min underbara säng och gjorde mig i ordning. Jag somnade runt 4-4.30 inatt, eller imorse kanske man ska säga. Så jag fick typ fyra timmars sömn. Jag var en zombie med andra ord!

Har iaf haft en mysig dag. Busat med ungarna, gått och köpt lördagsgodis och spelat MASSOR med TV och datorspel haha. Så jäkla härliga ungar det där!
Nu är jag som sagt hemma. Ganska slut efter dagen. Men känner jag mig själv rätt kommer jag ändå inte gå och lägga mig tidigare än tre.
Mina kvällsplaner är... Nada! Ska bara ruttna här i min ensamhet. Det blir iaf god mat. Det är ju ett plus!
Imorgon tänkte jag att jag kanske skulle ta en tripp på stan. Främst för att svänga förbi bibblan och se om dom har "Så länge vi båda andas" inne.. Eller några av dom andra böckerna på engelska. Vill verkligen verkligen verkligen läsa dom på engelska också. Men brukar biblioteket ha öppet på söndagar? Hmm, får kolla upp det.

Jaja, ni får väl ha en bra lördag!

PS. Jag längtar så äckligtjävlapissanusfispenis mycket till fredag. Jag tror aldrig jag har längtat efter en film såhär mycket förut!

Trio

Tre galet snygga människor!



Twilightnerd

Idag tvingade jag mamma köpa Klick. Det skulle nämligen vara en Twilightbilaga med dagens tidning. Hon köpte även någon annan Twilight tidning som jag inte ens visste fanns. Men jag blev glad. Massa bilder och sånt där kul. Så nu har jag tagit ut några affisher och satt upp på insidan av min garderobsdörr haha. Vill inte förstöra väggarna, och jag känner att jag är lite för gammal för att ha affisher tapetserade i hela rummet. Som man hade när man va typ 14.
Jag har blivit helt fast i hela Twilightgrejen. Vet inte vad det är, men det bara går inte att sluta tänka på. Kalla mig tönt, men jag tror jag är Twilightberoende haha.

Nej nu börjar Idol igen! Undra vem som åker ut...


Fredagen den trettonde

Igårnatt var det omöjligt att somna. Jag låg vaken till halv sex. Jag gick igenom alla tankar som fanns i huvudet en miljon gånger. Om jag kunde skulle jag byta ut mitt hjärta och min hjärna. Slippa känna dom här känslorna och slippa tänka dom här tankarna.
Min sömnlöshet resulterade i att jag vaknade vid ett (vilket iof var rätt tidigt för att vara mig). Jag ville egentligen bara fortsätta sova, vilket jag utan problem kunde gjort. Var galet trött, och hade verkligen noll motivation att gå upp. Jag skulle ju ändå bara lägga mig och glo på TV, eller sätta på datorn och läsa massa bloggar, eller lägga mig i sängen igen och läsa böcker som jag redan läst en miljon gånger. Jag kunde lika gärna ligga kvar och sova tänkte jag..
Men jag tog mig i kragen och gick upp. Ställde mig i duschen på en gång för att piggna till. Det hjälpte. Städade upp lite i rummet, dvs plocka upp alla kläder som låg utspridda över hela rummet. Sen satte jag mig och fixade mina naglar som verkligen har fått lida den här veckan. Dom såg förjävliga ut!

Idag blir det en lugn fredag. Ska upp tidigt imorn och sitta barnvakt åt min kusins två pöjkar. Dom bor i Nykvarn. Jag är lost i Nykvarn. Okej Nykvarn centrum. Kanske får ta bussen in till stan och gå till Torekällberget eller något annat kul. Men jag på bussen med en vagn och två ungar vet jag inte riktigt hur det skulle gå. Men men, jag får se vad som händer imorn helt enkelt.
Ikväll blir det iaf IDOL och tacos. En riktigt slö fredag med andra ord...

Ciao!


You are my life now

Nu ska jag lägga mig och titta på Twilight. Tro det eller ej, men det är det enda som hjälper när man mår som jag gör just nu! Skitdag med andra ord.

God natt ♥



Helt fucking underbar låt...

Skitarm

Jag har skitont i armen efter den där jäkla sprutan (som inte kändes alls, all nervositet heeeelt i onödan). Jag känner mig som ett handikapp. Sen har jag panik. Jag vill ha ett jobb NUUUUUUUUUUUUUUUU! Jag är så sjukt trött på det här. Men jag vet inte vad jag ska göra förutom att bara fortsätta söka jobb som en galning. Suck!

Idag har jag iaf vart på en megalång prommis med Elina och Tyyyyris. Tyra var helt galen i skogen när hon fick springa löst haha.. Tre timmar gick vi. Helt slut när jag kom hem!
Vid sju råkade jag somna haha. Vaknade vid åtta igen lagom till Scrubs. Sen blidde det Grey's och nu tog So you think you can dance.

Nu sitter jag och funderar. Ovanligt.. Jag vill inte ha helg. Av massa olika anledningar. Och sen funderar jag på hur jävla mkt jag vill flytta från den här stan, skaffa ett jobb någon annan stans och få ett LIV! Suck..
Nej nu skiter jag i det här.. Ingen mening i nåt jag skriver ändå.

HEJDÅ!

Det är en sak jag glömt att berätta...

Jag och Robert Pattinson är ett par.. HAHA! Jag är så rolig.
Nej nu ska jag lägga mig och läsa. GOD NATT!




Svinis

Hallu allesammans!

Måndag idag, eller nej det är ju tisdag höhö. Alla dagar bara flyter ihop. Svårt o hålla reda på dom! Men iaf, har inte hänt mycket idag. Har suttit och knåpat ihop en bild till Twilight tävlingen. Hahahaha jag kommer absolut inte vinna, men det känns bättre att man har försökt än att bara strunta i det höhö.

Nu sitter jag och väntar på mat. Efter middagen blir det svinissprutan! JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖ... Jag hatar sprutor. Senaste gången jag tog blodprov typ svimmade jag. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Men jag har försökt intala mig att det är ju över på några sekunder. Tänk när jag tatuerade mig. Då låg jag tre timmar och plågades. Så det här är ju ingeting egentligen! Men ändå.. JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖ!

Håll tummarna att jag inte bara kan gå baklänges efter det här haha!

Ciao!


ÅH :(!

Har suttit och väntat hela dagen på New Moon trailern som skulle komma under Ullaredsreklamen. De skulle nämligen avslöja en tävling där man kunde vinna en resa till LA och premiärgalan för New Moon. Jag skulle i princip göra vad som helst för att vinna denna resa.

"
The Twilight Saga (Sweden) Som ni kanske sett på TV ikväll så är det dags för tävling här. Vi vill belöna det bästa Twilight-fanet med en resa till premiärgalan i Los Angeles! Nu vill vi att ni bevisar vem av er som är det grymmaste Twilight-fanet. Kanske ni har ett eget Twilight-rum hemma, driver den bästa Twilight-bloggen eller bara är den som ääälskar Twilight allra mest?
Posta ett foto eller en film här på sidan där ni bevisar att ni är värda resan! Ni har t.o.m. imorgon midnatt på er! Resan är till LA för vinnaren och en kompis nu på måndag. Du måste vara 18 år. Lycka till!"

Har noll fantasi och ingen aning om hur jag skulle kunna bevisa att jag ÄR den som älskar Twilight mest haha. Trots att det är sant! Någon som har någon bra idé? Förstår ni om man skulle vinna. Helt galet! Jag skulle dö. På riktigt.
Men det är väl bara fortsätta drömma.. Höhö!




Hahahahaha!

Så jävla bra!!



Mmm'mmm'mmm

Kolla dessa bilder.. Jag tror jag smälter!













ÄTAAA! Nej, nu ska jag sluta dreggla över denna underbart heta man och bestämma mig för vad det blir för frisyr ikväll. Ha en härlig lördag alla fisollar!


Måste bli pepp(s persson)

Haha åh vad jag är rolig ibland. Nej, men jag måste bli taggad inför kvällen. Nu känns allt skit. Har inget att ha på mig (och jag mengar verkligen ingeting, har rotat igenom hela garderoben 15 ggr om), jag har inget busskort så jag vet inte hur jag ska ta mig runt i denna stad, mitt humör är i botten och allt är bajs. Och som att inte det vore nog ser mitt rum förjävligt ut.
Jag måste tagga till ordentligt... För bara en stund sen var jag hur taggad som helst. Konstigt det där.

Nej, ska väl ta ännu en runda i garderoben.. Önska mig lycka till!

Dyngsur av tårar

Jag har suttit och läst igenom lite i min blogg. Och jag har gråtit, gråtit och gråtit. Jag får ont i magen när jag tänker tillbaka på tiden i skolan. Vilken jävla underbar tid det var när man tänker efter. Jag saknar så det gör ont. Jag saknar alla spårade raster vi hade. Alla skrattattacker på lektionerna. Vårat häng i sofforna där vi alltid låg som döda fiskar. Men mest av allt saknar jag att bara vara omringad av underbara människor varje dag. Utan dessa underbara människor hade jag aldrig klarat av gymnasiet. Det är en sak som är säker!

Nu ska jag lägga mig och läsa. Håller på att läsa Twilight böckerna för andra gången. Har snart läst ut andra boken! Jag är beroende, ingen tvekan om det.

God natt ♥

Nyårsafton

Igår när jag och Elina gick på stan såg vi massa fina klänningar som skulle passa perfekt till Nyårsafton. Jag längtar till nyår, dock har jag absolut ingen aning om vad som händer, men jag längtar efter att få klä upp sig till tänderna. Och det får man verkligen göra på nyår!
Kollade nyss H&Ms nyheter på Shoponline. Galet mycket fint fanns det, och detta skulle jag meeeeer än gärna ha på mig på nyårsafton. Älskar verkligen allting!!


Allt är från H&M!


Tiden går fort

Idag insåg jag att det är EXAKT ett halvår sen jag tog studenten. För exakt sex månader sen stod jag på flaket och skrek och hade the time of my life. Fyfan vad tiden går. Det känns som att allt det där underbara hände igår.
Lite deprimerande är det också, för vad för nyttigt har jag gjort dessa sex månader? Absolut ingeting.
Helt galet vad tiden går. Det gäller att ta vara på den!


Stan och New Moon billisar

Idag blidde det tidig uppgång. Eller ja, tidig för mig. Vid tio ringde klockan. Jag var DÖD! Men jag orkade mig upp när jag tänkte på New moon biljetterna som släpptes idag.
Det första jag gjorde var att sätta på datorn och gå in på sf.se. Men hela sidan var fuckad. Satt i två timmar o försökte boka biljetter. Men det var driftfel på sidan pga för många besökare. Alla ville väl ha biljetter haha.
Jag fick lite små panik... Vid tolv kom Elina hit. Hon va snabbare hos tandläkarn än vi räknat med. Så hon kom hit ett tag och försökte ännu några gånger med biljetterna. Men det funkade inte... Så vi fick släppa det. Och så tog vi bussen ner på stan. Vi hade tänkt gå, men det kändes inte så lockande att promenera ner på stan i världens snöoväder typ. Så det blidde bussen (TACK Elina).

På stan traska vi runt och tittade på allt fint i alla affärer. Ångest! Vid tre var vi klara och hade gått i typ alla affärer. Så vi satte oss på Nancy's nån timme. Det var gott! Sen tog vi en runda till på stan haha.. Elina köpte snorbajsanusfina skor som jag ville ha. Varför skulle jag visa dom haha! Skoja baaraa.. Men dom va asfina iaf. Sen köpte hon massa annat fint. Bajsklutt!
Vi bestämde oss för en liten utgång i helgen också. Vi har ju trots allt biljetter huhu. Då "måste" man ju gå ut.
Elin var iaf snäll och kom o hämtade oss. Skönt att slippa GÅ hem!

När jag kom hem, för typ en timme sen, gick jag direkt till datorn och kirrade biljetterna till filmen. Så nu är det fixat och jag slipper tänka på det. IIiiiiiiih vad jag längtar!
Aja, tänkte bara skriva lite om min daaagis. Nu ska jag glo på tv! Känner mig helt död i kroppen.

Ciao ♥



Ge mig. Ja tack!

Twilight inspirerade t-shirts från Gina tricot. 99 kr styck! ♥

 




"Forever 17. Vampire."


Andranovember

Shululu everybody!

Idag är det måndag och slut på helgen, som förövrigt var mycket trevlig. Fredagen bestod av Idol och film. Lördagen betydde party. Efter många om och men höhö. Blev en galen kväll som slutade med att jag kom i säng vid nio tiden på morgonen. Men jäkligt kul hade jag!
Igår passade jag Ebba, Nora och Affie några timmar. Vilma joinade också. Jag satt mest och kollade på TV. Dom lekte sina jäkla hästlekar hela tiden så jag behövde inte anstränga mig så värst.
När jag kom hem däckade jag i soffan. Fick ju inte direkt många timmars sömn natten innan.
Sen bestod söndagen av en massa TV-tittande... Kom i säng rätt tidigt. Halv ett nångång.

Idag har jag varit hemma med Tyra. Sökt lite jobb. Inte gjort mycket helt enkelt. Inte jätte kul. Men jag har överlevt.
Nu väntar jag på mat. Undrar vad det blir...
Bjuder på några bilder från lördagen sålänge:






Haha vi posade som tvillingar!



Tvillingarna Kramp!





Elena inne på 550! Hmm, undra vad som hände efter detta Elina? Det ska vi nog hålla tyst om hahahah.. "Shit, vi går, vi går. Snabbt!".



Hos Max!



Ehm ja, dom hade en liten massagestund i vardagsrummet haha!

SLUUUUUT! Hejrå..