Jag hatar känslan

Jag hatar känslan av ensamhet, trots det att man är omringad av människor hela tiden. Känns som att man är den enda i världen, även fast man vet att man vilken sekund som helst kan ringa någon för att bara prata. Riktigt jobbig känsla...

Alldeles strax börjar Big Brother, två program på raken, efter det ska jag läsa min nya bok. Köpte den igår på MAXI's bokrea. Aldrig fucka upp heter den. Det är fortsättningen på en av dom bästa böckerna jag har läst, Snabba Cash. Har velat läst den enda sen den kom ut, så nu slog jag till när den va på bokrean. Den kostade egentligen  229 kronor, men jag köpte den för 69 kr!! Sicket kap..

Nej, nu ska jag rensa huvudet med lite Big Brother..

Hej!




Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

Idag är det onsdag, lillördag. Har velat fram och tillbaka hela dagen om jag skulle följa med Cilla och co ut på 550. Men jag kom fram till att jag inte har nån lust. Känner mej konstig i huvudet (inte sjuk, utan snurrig av alla tankar). Så jag stannade hemma! Sparar mej till på fredag, för då blir det party party :)..

Annars då? Idag passade jag min kära lillesyster så hon slapp gå på fritids. Runt halv ett traska vi ner på stan (jag va DYNGSUR om fötterna, jävla äckelslask skit). Jag bjussa på Nancys. Efter det mötte vi syster Eeeelin! Vi gick runt på stan och tittade lite. Betalade tillbaka pengarna jag lånade igår. Vi va i Skärholmen, jag köpte en fräääänsklänning, BH och tights.
Idag köpte jag ett linne, vanliga vita tygskor, armband och sånt där "hippie hårband" haha. Va väl hemma från stan vid kvart i sex. Somnade en stund i soffan! Sen har jag inte gjort mkt mer.

Om en halvtimme börjar Greys anatomy. Men jag längtar ännu mer tills klockan är 22.40. Vet ni vad det är då? BIG BROTHER!!!! Va i chock igår när jag bläddrade förbi alla kanaler, och så kom jag tilll TV400, så var det Big Brother. Jag höll på o döööö.
Det är repris iof, men så jäääääävla kul och se dom gamla avsnitten :D. Det är den omgången då Danne vinner.. Då va jag där på finalen mahaha. Så jävla bra! Världens bästa dokusåpa..

Och vet ni, jag har fått ett fucking jävla snoppanus munsår. Jag får aldrig munsår, och självklart ska det komma just nu på lovet! Men sånt är livet antar jag.
Imorn blir det jobb med projektarbetet. Mina muttor (Cilla och Nina) kommer hit och så ska vi plugga järnet.
Nej, vilket långt inlägg det blidde nu. Jag sätter punkt här!

Kram

Brilly, krya på dej ♥!!

Video och lite bilder

Här kommer några bilder och en video från lördagkvällen haha. Ursäka oss i videon, men jag bjuder på den hahaha.


Happy Elinaaaa :D



"Jånas och Elena"



Hahaha



Mmm... Haha!



Lagom nykter på bussen



Hahaha



Hej kines..


Hahaha, vad ska man säga? Vi är så bäst... Och ja, vi pratar alltid sådär snyggt när vi pratar med varandra!


GOD NATT!

Monday

Väldigt produktiv dag. Eller inte! Har inte gjort nånting. Kollat på snöflingorna utanför, glott på TV och ätit Kiwi. Väldigt rolig måndag.

Men i lördags som sagt, va jag ju ute med Elina. Vi käkade godaste tacosen och började sen dricka lite smått. Snackade om allt mellan himmel och jord (som alltid). Började snacka om alla sjuka minnen från Ishockeyvägen. Efter att vi hade druckit våra cider var det dags att traska till bussen. Blev som vanligt en liten inspelning från bussfärden haha. Det har blivit som en tradition. Ska ladda upp den på Youtube sen haha.. Sen ska jag sätta in bilderna från mobilen.
Men iaf, vi kom fram till Olles, Elina blev ifrågasatt hur mkt hon egentligen hade druckit haha.. Två cider svarade hon, egentligen va de fem 7.0er.. Jag började asgarva när vi kom in!
Kvällen fortsatte med dans och drickande.. Slutade lite oväntat men fick iaf skjuts hem. Somnade på stört!
Igår låg jag i bakiskoma hela dagen haha... Mamma återupplivade mej med Donken! Mmmm..
Det var den utgången det haha...

Jag är så jäkla avundsjuk just nu!! Pratade med min kära syster Elin i telefon nyss, hon berättade att hon just nu har över 30000 på kontot. Jävla skit bajshål! Jag får vänta tills på onsdag då jag får underhållet, hela 1275 kronor. Det tkr jag är mkt hahaha!
Och jag kanske ska följa med upp till Umeå (nu tänker alla:WHAAT VAFAN SKA DU GÖRA DÄR?), Elin och Magnus ska hälsa på Magnus brorsa och hans tjej (som förövrigt har en skitbra
blogg). Så då tänkte jag hänka på :)! Skitkul ju. Men får se när det blir, dom tänkte i slutet av april, men har ju min mösspåtagning och alla studentskivor och sånt då. Så får hoppas dom åker lite senare :P!

En annan lite tråkigare sak är att min käraste lillesyster blev utelåst på fritids idag. Alla fritidsledare hade åkt hem, och GLÖMT henne ute. Dom har liksom avprickningssystem just för att sånt inte ska hända.. HUR FAN kan sånt hända! Tänk om ungen hade varit mindre. Sen sexåring lixom! Vilma e ändå snart åtta år. Jag blev galen när jag hörde det.
Hon var alltså helt ensam kvar på skolan. Som tur va så va några tjejer från skolan där och lekte, så hon var ju inte helt själv. Då skulle hon fått panik! Stackars Vilmis... Ska fan ringa länstidiningen!!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt The Hills maraton. Har bara kollat på det lite då och då och har egentligen inte följt det. Men jag älskar sånna program, så nu ska jag kolla från första säsongen till sista :). Det går ju att kolla på alla program på MTV.

Hejsvejs!


Denna låt dansade jag och Elina ALLTID till ute på gatan på gamla Ishockeyvägen. Vi lyssnade på den i lördags. Jag började nästan gråta haha. Den ger så sjukt jävla mkt minnen!!


I wonder how, I wonder why

Gårdagen var väldigt trääävlig! Jag kände mej inte alls på partyhumör. Drack bara två cider. Satt i soffan typ hela kvällen, inte likt mej om man säger så. Men jag kände mej bara hängig och seg. Men det var en jätte kul kväll med trevligt folk. Fick ju träffa classmatesen Alex o Lars som man inte träffat på länge. Så de va kul haha! Dom va lika sjuka som alltid.. Kvällens bästa var utan tvekan Alex shake på dansgolvet haha. Jag försökte fånga det på film, men det va för mörkt. Man hörde bara mej och Cilla asgarva haha..

Vid ett kom min kära syster and her maaan och hämtade mej och Cilla. TACK :)! När jag kom hem tröck jag i mej två salamimackor och sen gick jag o sov.
Vaknade klockan ÅTTA imorse och var hur pigg som helst. Men jag tvingade mej o somna om. Vaknade igen vid elva! Satt o kolla Peter Pan filmen på Disney Channel  med Vilma...
Sen har det inte hänt mkt mer. Städat och sådär!

Nu har jag duschat och plattat håret. Ska snart börja lite smått med sminket. Vid sju nångång, kommer Elina. Jag bjussar på middag, tacooooos, och sen blir det lite förkrök och utgång på Olles (vart annars)..
Nej, sminket nu..

Trevlig kväll!



Gårkvällens två snyggaste bilder:






Ny helg!

Gud vad jag har varit off på "datorfronten" (haha cool jag lät där), men jag har verkligen inte orkat bry mej om datorn. Jag har ingen lust med den längre. Den bara står här på bordet o dammar!
Men nu tänkte jag att det var dags o gå in o kolla läget. Har inte ens börjat läsa mina 39838 bloggar som jag läser. Det lär ju ta typ 70 år! Det gör jag på söndag när jag ligger bakis...

Men iaf, ikväll blir det lite födelsedagsfirande hemma hos MallanBrallan i Järna. Det lär bli tidig hemgång för min sista buss går halv ett så då måste jag ta järnatåget som går halv tolv, annars hinner jag inte! Kul, kul :/..
Men det ska bli trääävligt att få träffa alla flickorna samlade igen. Det var ju ett tag sen.
Sen imorn, då blir det utgång med Elina! Längtar som fan. Jag vet att vi alltid har kul när vi är ute! För vi är exakt likadana haha. Men det ser jag iaf fram emot väldigt mkt. Kirrade dricka och det idag så det är fixat!

Nu är det ju lov oxå. Det känns muuuucho skönt! Har väl inga speciella planer under lovet. Jag och lillesyster ska mysa lite på onsdag, men annars är det inget inbokat. Eller jo fira Maria på fredag, och förhoppningsvis party på lördagen oxå mahaha!

Beställde nyss ett par ankelboots från H&M. 129 kronor! Som hittat. Juste, vet ni vart min kära far är någonstans just nu? MEXICO... Han ska vara där 2 veckor, helt själv oxå. Ja han e ju lite speciell den där gubben! Men han sa iaf att han kunde paya mitt träningskort på Friskis... Så nu ska det börja tränas igen! Fyfan va skönt..

Nej, ska väl kolla vad jag ska ha på mej ikväller. Ni får ha en bra fredagskväll!

Adjöken


Här befinner sig min kära far just nu, Cancun Mexiko! Bajskorv...


Varför går helgen alltid så fort?

Jag hinner inte ens förstå att det har blivit helg innan den är över igen. Jäkligt irriterande!
Har inte uppdaterat på länge, så här kommer en liten resumé av mina dagar..

 Fredag: Kort dag på praktiken. Riktigt skönt! Jag tog bussen ner på stan o sprang in på Kappahl och köpte strumpisar. Har lyckats trasha alla mina.. Sen kom mamma och hämtade mej. Dom skjutsade hem mej och så åkte mamma och resten av packet (Fia, Alfons, Elin och Vilma) till Hedlandet.
Jag kom hem och käkade lite mackor och sov en timme typ. Sen hoppade jag in i duschen och började med allt fixande. Vid sju skjutsade mamma ner mej på stan. Mötte upp Cilla, Jennifer och Anni!
Vi va framme hos födelsedagsbarnet vid halv nio nångång. Där var det massa folk (typ 20 pers i en liten etta haha) och det bjöds på tacos och grejer. Kvällen fortsatte och Anni och Jennifer lämnade oss lite tidigare. Vid tolv drog typ alla ut 54an... Eller många iaf! Vi dansade och hade trääävligt..
Tror klockan va runt två när vi började tänka på refrängen. Jag o Cilla drog till Donken och köpte pommes som vi tog med oss och sen tog vi nattbussen hem. Det var fan den roligaste nattbussresan ever. Jag tror aldrig jag har garvat så mkt! För det första var det PROPPAT på nattbussen (vi hoppade på vid söder), så vi fick sitta på golvet haha. Sen satt vi där o käka våra pommes med garlic dipp haha. Sen så börjar Cilla snacka om Big mc och grejer.. Så råkar hon säga Mc Big. Och jag skojar inte... Jag DOOOG av garv! Jag kissade nästan på mej. Och de är inte ens kul, men shit vad jag skrattade. Och jag hade värsta fågelskrattet (nivet när det rasslar sådär i halsen som en gammal gubbe) så Cilla fick ju sina kissattacker av mitt garv. Sen lite senare under färden skulle hon säga det igen, men så råkar hon säga Mic Bag... Då dog jag igen! Ojoj.. Det va riktigt kul!
När det gått av lite folk fick vi äntligen sitta. Båda däckade typ sista 10 minutrarna. Vi va väl framme på centralen vid halv fyra? Rätt tidigt för att vara oss haha.. Mamma kom o hämtade oss (tom hon var chockad över att vi va hemma så tidigt haha) så skjutsade vi hem Cilla och sen hemmåt. Jag däckade i sängen på en minut. Va så sjuuuuukt trött. Det är fan en av anledningarna till att jag inte gillar att gå ut på fredagar. Jag e helt död!
Men det var en riktigt kul kväll med muttCilla. Vi körde spindelmannen inne på toan och vurpade i trappan och grejer, men så är det när vi är på G haha. Du är så bra!!

Lördags: Vaknade med galen huvudvärk. Som tur va mådde jag inte illa! Tog alvedon och la mej i soffan och degade framför tvn. Somnade och sov o sov o sov. La mej i sängen och fortsatte sova! Sov typ hela dagen. Jag va helt slut. Vid sju vaknade jag till ordentligt och käkade och sådär. Sen glodde jag på melodifestivalen (som va sämst) och gick o sov vid ett. Riktigt trevlig alla hjärtans dag haha!

Idag: Vaknade vid elva. Kollade lite på tv och började fixa mej o sådär! Mötte Elina på stan vid ett. Traskade runt lite och avslutade rundan på Nancy's. Satt där tills det stängde. Åkte hemmåt och nu är jag här. Väntar på att One tree hill ska börja, och sen är det ju GOSSIP GIRL!

Bjuder på lite filmer och bilder från helgen.. Enjoy!



Ursäkta mitt vackra skratt haha...



Anni och Cillus :) (eller rättare sagt ToyStory potatisen och fårherden haha)



Blonda och blåögda. Jag kände mej inte alls utanför haha!



Cilla och Thomas leker sär haha...



Folk :)



Jag, Anni, och Jennifer :)



Jennifer och My mutt :)!



Paketöppningsdags!



Alltid posa på toaletten :)!



Haha vi har iaf kul på toan!



Hahah vi är så bääst! Mic Bag och Mc Big...



Min finaste Alla hjärtans dag present som jag fick av min bästaste lillesyster Vilma!!





Alla hjärtans-dag kaos

Idag firade vi alla hjärtans dag på dagiset. Alla avdelningar var öppna och barnen sprang runt som galningar. Jag hängde mest inne på "disco-avdelningen" och shakade med alla barnen. Haha man fick sig några goda skratt!!
Annars rullade dagen på som vanligt. Slutade vid tre och mamma kom o hämtade mej. Vi åkte o handla lite på MAXI o sådär! Sen har vi käkat och inte gjort mkt mer.
Eller jo förresten, jag bröt två naglar idag på praktiken, och jag som va så glad över mina superlånga fina naglar. Jag va nära på att börja gråta. Så när jag kom hem var det bara att klippa av alla (hur snyggt är det o gå med två superkorta naglar medans alla andra är skitlånga liksom) och så filade jag och fixade dom. Hade en liten begravning för dom oxå haha..
Lackade om dom oxå, det behövdes. Det blidde svart färg denna gång. Tkr det är grymt snyggt. Speciellt på lite kortare naglar. Så det passar ju perfa på mina nu!
Ja det va ju väldigt intressant fakta haha!!

Imorn är det ju iaf fredag. Det blir praktik från 7-13.30.. Sen ska jag nog hem o duscha o sådär. Klockan sju tar jag bussen ner på centralet och sen tåget tillsammans med Cilla, Jennifer och Anni. Vi ska nämligen på 25-års partaj. Ska bli skitkul med lite nytt folk. Men jag kmr känna mej som en liten tönt-fjortis med mina 7.0er där bland alla män hahaha.. Tur att min megamutta Cilla är med :)! Men jag kmr nog känna mej som hemma. Är ju lite man av mej haha...

Nu ska jag kolla på det där Knutby programmet. Om jag inte blir för rädd och byter kanal! Det är ju typ Sten Frisk varning på det där.. VAR HÄLSAD! Hahaha..
Nej, ska sluta skriva massa bajs nu!

Adjööööken!

Bjussar på en video på Liam när han dansar. Hahahah, den ungen asså! Filmade den igår. Dom åkte förövrigt hem idag :(! Buhuuu...
Bäst i slutet ju... Söööööt jäkla skitunge han e!




Tisdag

Idag var det ännu en dag på praktiken. Den rullade på, och i slutet av dagen shakade jag och några ungar loss i lilla rummet på avdelningen. Satte på musik och sjöng och dansa. När jag bad dom vicka på rumpan höll jag på att dö av skratt. Dom är så söta!

Va hemma runt kvart över fem. Smällde i mej några mackor och sen däckade jag i soffan från 17-18.. Bara en timme, framsteg (mina tupplurar brukar annars bli tre timmar långa).

Senare mot kvällen anlände Linda och ungarna. Dom är här på en liten snabbvisit och ska sova här två nätter. Fick två bamsekramar av sötbollarna Joline och Liam :)!
För att fira besöket (va väl egentligen bara en anledning till att få baka), bakade jag min berömde kladdkaka. Så det blev en bit kladdis och massa vaniljsås och TopModel tittande.

Sen har jag bara setat här och gjort nada. Hittat massa snygga skor på nelly.com, som jag vill haa! Visste inte att dom hade så mkt billiga skor där :o..

Här kommer några favoriter:


399 kr



499kr



599kr



349kr



399kr

Alla skor är från
Nelly.com

Hittade även en superfin klänning på Gina som skulle sitta super till sommaren!


399kr




Ultimate survival

Har ni sett det programmet någon gång på Discovery? Det har blivit mitt nya favorit program. Har sett det några ggr! Det är ett överlevnads program där en kille, Bear Grylls, ger sej ut i dom mest extrema miljöer och "låtsas" gå vilse (exp. där han har varit är Sahara, Sibirien, Amazonas) och visar olika överlevnadstekniker och grejer. Låter skittråkigt! Men han gör helt galna grejer.

Här är två youtube klipp från programmet. I det ena klippet pressar han vattnet ur en nybajsad elefantbajskorv, bara för att få i sig vätskan. Han har även druckit sitt piss och grävt i en kamelmage för att få tag i vatten
I det andra klippet käkar han rått zebrakött. Han har oxå smarrat på giftiga skorpioner, fårbollar, getögon, spindlar, ormar.. Allt äckligt ni kan tänka er helt enkelt!

Blir helt fascinerad av att titta på det där programmet. VARFÖR i hela friden utsätter han sig för sånt där. Han är ju galen! Men det är ju bra erfarenheter om man (mot förmodan) skulle gå vilse i Sahara eller något annat galet ställe..

Titta och njut haha (sämst kvalitet dock :( )!

 


 

Nu är det snart dags för Prison Break, sen sussa! GOD NATT

Proppmätt med tunga ögonlock

Vilken härlig dag det var på praktiken idag. Kändes så bra hela dagen! Alla barnen e så underbara :).. Blir kallad allt från No-nanna, Onanna, Hanna, Anna och faktiskt Johanna. Vissa barn e så duktiga på att prata :)!

Imorse kändes det dock inte lika härligt att gå upp. Vaknade verkligen på fel sida. Var trött och extreeeemt omotiverad till att kliva upp ur sängen. Men när man väl är framme på praktiken är det skitkul. Det är just det där på morgonen som fan kan ge mej självmordstankar ibland. Det där väckarklocksljudet ger mej ryyyysningar! Jag är inte och kommer aldrig att bli en morgonmänniska. Den saken är klar!

Va ute lite på eftermiddagen med barnen idag. Underbart väder! Solen kan verkligen göra en på bra humör. Dock hade det frysit på rejält under natten, så hela utegården på dagis va som en stor isrink. SVINHALT! Läskigt när alla ungar springer runt och leker där. Dom borde fan ha hjälm på sej haha!

Va hemma från praktiken runt kvart över fem. Bussresan hem var så skön. Satt på ett sånt där skönt ställe i bussen där ingen kan se en och man liksom e i sin egen lilla värld, lyssnade på bra musik. Va nära på att somna faktiskt!
Väl hemma höll mej vaken genom att spela Mario Kart (hade jag satt mej i soffan och kollat på tv hade jag deckat), och nu har jag precis proppat i mej korvstroganoff och mackisar. På tal om mat, idag var det pannkakor på dagis, gissa om jag blev glad. Men kunde ju inte svulla i mej typ 50 pannkisar eftersom jag inte va ensam om att älska det haha.

FÖRRESTEN, omgomgomg, såg ni Gossip Girl igår eller. Asså åååååh underbart prograaaaam! Blir ju galen.

Nej, nu ska jag sätta punkt för detta flummiga, osammanhängande inlägget!

Hejsvejs!


So what, I'm still a rockstar

Tänkte berätta lite om gååårdagen.
Den började hemma hos mej med två vinflarrer som jag lyckades kirra mahaha... Vi drack och pratade och hade trevligt. Vid halv tolv tog vi bilen (Maria drack ju inget och hon hade bilen) ner till stan. I bilen poppade vi Björn Rosenström haha..

Blev lite strul när vi skulle gå in vakten sa "tyvärr, idag kör vi bara 20". Jag ba whaaaaat?? Stammisen själv lixom. Men jag kirrade det höhö. Tur att man har dom där systrarna iaf..
Inne fortsatte drickandet och dansandet. Maria drog hem tidigare men jag o Tessan fortsatte. Träffade massa folk oxå, de va trävligt.

Kvällen slutade vid två, då tog vi en hamburgare med pommes på Sibylla. Vi hade bara 30 spänn, och en FunBox (som va det billigaste på menyn) kostade 35kr. Men vi smörade till oss en femma och fick tillslut hamburgaren och pommesen. Kastade hamburgaren i marken för det va lök i den (en favorit i repris haha).
Träffade några trevliga kisar som vi stod o snacka med tills klockan blev typ halv fyra. Då drog dom hem och jag ringde mammi som kom o hämtade oss. Skjutsade hem Tessan och sen hem i sängen.

Idag ringde klockan tio. Jag hade ju bestämt att jag skulle till Sthlm. Men jag skippade det! Orkade verkligen inte. Fortsatte sova och vaknade vid tolv igen.
Sen har dagen bestått av skoletande och lite kalas för att fira Ebba, Nora och Alfons :) (ja, alla Fias ungar fyller år inom loppet av en månad haha). Och självklart den där söndagsångesten.. Blää!
Men hoppas ni har haft en bra helg allesammans!

Kram

Här kommer lite bilder från kalaset:


Såhär såg jag ut innan kalaset. Ursäkta mega-plut-Olinda-munnen haha!



Lilla Affis



NoraSnoran och Ebba Bus :)



Öppna pakeeet :)



En SKATEBOOOOARD!



Watch out for Alfiiie!







En liten videosnutt. Inte så händelserik men! Affis bara total ignorerar mej när jag vill prata med han haha..


Bilder från gårdagens utgång (tagna med mobilen):


Tessaaaaan


Maria, som ser dyngrak ut trots att hon inte drack en enda droppe alkohol. Haha!




Maria and meeee




Vin smakar kiss, men är man desperat så är man (fjortis I knooow haha)



Finaste Carro och Pernilla som jag träffade på Olles :)!



Vi posade



Partypeople, Sandra och Carro :)



Sötnötar!



Asså jag MÅSTE sola.. Ser ju död ut!


Utmanad

Ja, jag såg att jag hade blivit utmanad av Fia och dom på deras blogg.

Regler:
1. Gå in i din bildmapp.
2. Öppna den sjätte undermappen och välj sen den sjätte bilden i den mappen.
3. Publicera.
4. Utmana sex nya bloggpersoner.
5. Länka.



Denna bild blidde det. Jag och finaste Elina som förar innan en spårad utgång..

Jag utmanar: Alla som känner för det :D

Nu: Åka till Tumba med mamma o kolla om mina skor finns där. Sen blir det kalas. Förövrigt var kvällen igår väldigt kul :)! Mer om det sen. CIAO!


Spontant

Jahapp, Tessan skickade sms och frågade om jag ville gå ut. Och jag e inte den som säger nej! Så ikväll blir det party. Antar att vi går ut på Olles. Har kirrat sminket, måste klä på mej o fixa håret oxå. Therese kmr väl runt halv nio kanske!

Spontankvällar brukar bli bäst, så jag hoppas på en skön kväll. Men det kan ju inte bli annat när jag o Therese är i farten. Det händer alltid sjuka grejer när vi är ute tillsammans haha! Hoppas ni får en trevlig lördag.

Ses i dimman


Förresten, tänkte göra lite reklamn för min kära storasyster. Hon har nämligen oxå skaffat blogg. Ni hittar henne och Johan på
http://anderssonmostrom.blogg.se


Update: Maria hänkar oxå, men kör på nyktert. Det har aldrig varit något för mej höhö!

Ska man skratta eller gråta?

Jahapp.. Lördag idag då. Kul, eller nåt.

Blev inte Sthlm idag. Kände inte för att traska runt där själv. Behöver nån o prata med! Men tänkte åka upp imorn iaf. Blir väl antagligen själv. Men jag får väl stå ut.
Kalas blir det imorn oxå. Hoppas verkligen Mattias syrra kan klippa mej. Jag skulle bli överlycklig!

Jag längtar tills nästa helg. Då blir det 25-års kalas med Cilla :)! Bort från den här skitstan och träffa nytt folk. Precis vad jag behöver!
Onödigt inlägg. Nu ska jag fortsätta med mina nysattacker. När ska jag bli frisk?

Adios


Typ Sveriges vackraste människa
Kenza & jag (som förövrigt ser ut som jag bajsar på mej, Hej padda)

Fyfan vad dålig stil...

Fredagkvällen har bestått av Let's Dance tillsammans med the family. Eller det va jag, mamma, Vilma och Eliiin. Det va skam att Hasse Aro åkte. Han va ju bäst haha!
Nu sitter jag här och har ångest.. Och är faktiskt lite irriterad. Tycker vissa människor beter sej jävligt pissigt, och det e fan inget jag kmr glömma!! Jag blir bara irriterad på sånt.

Funderar på om jag ska besöka huvudstaden imorn. Mina skor fanns såklart inte kvar här hemma, så jag tänkte åka upp o kolla i Sthlm! Men jag har inge sällskap. Tycker det är rätt tråkigt att vandra runt själv.. Men får väl se hur det blir! Om det är nån som vill joina är det bara slå en signal!

Nehepp, ska väl fortsätta mitt TV-tittande nu.
Bajsklutt hejdå!

Förresten Nina, våran dröm kanske går i uppfyllelse. Läs
här!


Glad

Känner mej rätt glad idag. Vaknade vid tio och mådde faktiskt bättre. Fortfarande lite snorig o så men känner mej piggare. Städade mitt rum, det behövdes verkligen!
Det va planerat att Cilla och Nina skulle komma hit efter praktiken med Nancy's och så skulle vi jobba lite med projektarbetet. Men vi fick aldrig tag i Nina, så Cilla kom hit själv.

Vi svulla i oss maten o snacka om lite allt möjligt. Blir alltid så glad när jag e med den muttan :)! Saknar att man inte träffas varje dag i skolan. Frågade om utgång imorn, men hon kunde typ inte :(. Blööö! Du va ju mitt enda hopp.
Hon åkte iaf hem alldeles precis. Det blev väl inte jätte mkt gjort på projektarbetet haha, satt mest o garva hela tiden... Vi kollade igenom massa gamla partybilder oxå. Hahaha!

Nu väntar jag iaf på att mamma ska komma hem, sen ska jag ner på stan snabbt o kika in på Din Sko o kolla om mina skor finns kvar på REAn. Hoppas, hoppas, hoppas!
Men ni får ha en bra fredag allesammans!

Puss!


Fin partybild på mej o bästa muttan :) haha! Jag vill ha SOMMAAAAR...


Nobody knows..I hide it inside

Dags att blogga lite då. Vet inte vad som har hänt med mej men datorn känns inte lika lockande längre. Har ingen ork till den lixom!

Iaf så har mina dagar sett ut såhär:

Måndags: Praktik och efter det hem och fixa sej inför Stora bloggpriset. Jag o Tessan anlände till Nalen runt halv sju. Minglade o drack o spana efter bloggare. Precis innan prisutdelningen ser jag
Kenza, och jag höll på o dö haha. Och under hela prisutdelningen står vi precis brevid henne. Coolt ju! Tog bild tillsammans oxå mahaha.
Såg även Elin Kling, Kissie, Andersson&Sahlin och massa mer mindre bloggar. Jenny Östgren ( nivet hon från Nyhetsmorgon) höll i prisutdelningen, och självklart var hennes kära man där och det är ju ingen mindre än Niclas Strömstedt. Förresten Therese, såg vi inte han Ca eller Can eller vad han hette? HAHAHA, jag dog. Hon såg nån långhårig man och menade alltså han Joakim Cans som vann förra körslaget. Vilket det itne alls va haha!
Vi drack vin (som faktiskt va gott) och champagne, sen insisterade Tessan på att bjuda på SHOTAR, men dom hade ingen shaker så dom kunde inte göra riktiga shotar, så vi fick shota ren Smirnoff Raspberry. Det funkade det med haha. Hon bjussa på en till senare under kvällen. Vilket resulterade i att Tessan blev lite väl rund under fötterna medans jag va relativt nykter haha. Men shit vad vi hade kul och skrattade hahaha!
Tågresan hem va nog inte så trevlig för Therese. Vi hoppade av i Östertälje och jag fick skjuts hem av Tessans mamma, TACK! Skitkul kväll, men synd att de va på en måndag som sagt :D. Annars hade vi partat  gärnet..

Tisdag: Pallrade mej upp till praktiken (började iof 11). Mådde superbra som tur va! Va med till stängning, så va hemma runt sju nångång. Sen hände det inte mkt mer den dagen.

Igår: Praktik, sen nada! Kände mej sjuk så orkade inte göra så mkt.

Idag: Vaknade och va galet förkyld och hade ont i huvudet, tog tempen men den visade 35.6. Den måste vara sönder haha! Va iaf hemma idag, och blir nog hemma imorn med.
Har bara legat o kollat på TV hela dagen. Fick hem bikinin jag beställde från H&M oxå. Jag som trodde jag skulle behöva hämta ut den, men den kom i brevlådan.

Sådär, nu har jag uppdaterat lite iaf. Sätter in lite bilder från bloggalan nån annan dag när jag har ork (och fört över dom på datorn höhö , förlåt Tessan).
Förresten, i helgen vill jag gå ut, sån som är på? Cilla, en gammal hederlig runda på Olles kanske? Känns som att alla ska ut utom jag...

Puss och god natt

Do you ever feel lonely?

Sitter o kollar Trollkarlens hemligheter. Så kul att se hur vissa trick görs. Vissa är ganska uppenbara och trollkarlen är rätt dålig, men vissa trick som man verkligen inte förstår sig på, är riktigt kul att se hur man egentligen gör.

Imorn är det ännu en praktikdag. Efter praktiken blir det hem och göra sig i ordning. Sen beger jag och Therese oss mot Sthlm och till Nalen för Stora Bloggpriset. Ska bli riktigt kul! Läste att Elin Kling ska komma, så jag hoppas man ser henne och kanske någon annan kul bloggare :).
Det enda irriterande är att jag inte har något pluskort, har ju inte haft nå pengar o plusa på mitt kort. Så jag får köpa dygnskort! 60 spänn i sjön. Fan jag måste hitta nån som är villig o låna ut 600 till mej fram tills den 25!

Och förresten så blir jag galen av att läsa alla som tränar eller ska börja träna. JAG VILL MEEEEEED! Fan.. Kan nån bara skänka mej ett träningskort på Friskis. Nu när man är motiverad så ska man ju passa på att träna... Bajs!

Och med det säger jag GOD NATT!



Say it right

Dags o skriva ett lite längre inlägg här kanske. Har inte orkat sitta vid datorn på hela helgen. Har inte orkat göra nånting typ. I need some energyyy... Jag skulle göra i princip vad som helst för ett träningskort och ett jobb just nu. Om nåt bara kunde gå min väg nångång!

Såååå, i fredags var det praktik as usual. Började klockan sju så jag va vaken vid halv sex. Slutade vid halv två. Riktigt skönt! Elin o Magnus kom o hämtade mej o så åkte vi till Skärholmen. Shoppade ett par "jeanstights" på VILA, en vanlig t-shirt på Gina, en typ gubb kavaj som man ska kavla upp ärmarna på nivet, köpte jag för 99 kr på Ginas rea. Ett riktigt kap! Det va Elin som paya den men betalar tillbaka den 25. Är så jävla fattig just nu! Skulle behöva plusa på mitt busskort men har inte pengar till det. Eller jag har, men gör jag det så har jag noll kronor kvar sen. Har smsat pappa o frågat om jag får låna pengar till det, men han svarar inte. Han va lixom i Södertälje igår men sa inget till mej. Kul där!
Aja, på lördagen hände ingeting. Söndagen likadan!
Orkar inte skriva mer...

Hejdå!

GRATTIS EBBA BUUUUUS!

Idag fyller "lilla" Ebba hela nio år. Heeelt galet! Minns det som det var igår då jag blev moster för första gången :). Shit då va JAG nio år :O! Omg vad tiden går snabbt.

GRATTIS VÄRDLENS BÄSTA EBBAAA♥ ÖNSKAR MOSTER HANNA :)!




Lilla Alfie ligger på sjukhus pga kräksjukan! KRYA PÅ DEJ AFFFIIIIISS  ♥