Glasspaket (hahahaha)

Ja, jag o Cilla kom fram till att vi såg en man som hade baguettenacke. Men sen ändrade vi oss till att det mer såg ut som ett glasspaket. Och då pratar vi om hans hår, inte hans nacke! Haha, jaadu vad ska man säga. Det var kul iaf!

Vi käkade självklart hos BJn. Det var gott! Försökte hitta min jävla Hawaiian tropic olja oxå. Men den finns ju ingenstans. Vad e de här? Får väl be pappa köpa den på Tax-freen.
Vi satt o myste lite vid Maren och snackade. Sen kom mamma o hämtade mej! Vi åkte till Willys för att kolla om oljan fanns där. Men nej nej...

Nu har jag precis kollat klart på Paradise Hotel. Har inte packat lr städat nånting idag. Men det tar jag imorn!
Det blir inte så att vi sover på hotell. Det blev för dyrt sa pappa! Så nu ska vi åka tiiiiidigt på lördagmorgon. Men det finns ingen som kan skjutsa. Så vi vet inte hur vi ska lösa detta! Men det ska nog gå bra.. Det är så bra att han informerar oss i tid våran kära pappa. Men han e ju som han e! (Spanska iprenmannen Cilla hahaha)

Adios

I övermorgon är jag i Alanya

Kan inte fatta det! Moahaha....

Idag solade jag lite. Orkade inte ligga så länge! Det är så tråkigt o ligga där helt själv. Så jag solade bara 2 timmar typ. Sen "råkade" jag somna i soffan höhö.
Väcktes av ett sms från Cillapilla. Vi ska ta en runda på stan, och självklart besöka BJ'n oxå. Måste ju se den där filuren innan man åker till Turklandet.

Nej, nu ska jag klä på mej o sådär. Om en timme ska jag ta burren. Jag orkar inte sätta mej på den där sjukt varma bussen. Men orkar inte gå, då blir man ju lök ändå!
Jaja..

Hejdå


Jag vill att det ska ordna sig. Men jag vet inte hur!

Skor är det bästa som finns

Jag har verkligen hakat ( ååh, saknar Hakan) upp mej på dom där skorna jag visade tidigare. Dom från www.gojane.com. Dom är underbara! Jag vill haaaaaa. Kmr inte ihåg hur mkt dom kostade. Men tror inte de va så farligt. Det är väl frakt o sånt som kostar. Eftersom de inte e en svensk sida. Dom kanske klickas hem.. Men bar kanskeeeee!

För tillfället sitter jag o kollar på Jerry Springer. Imorn är det torsdag. Ska börja packa lite smått och storstäda mitt rum. Mkt behövligt kan jag ju säga. Får se om jag har mitt lilla mini-spa imorn lr på fredag.
Det e ju så att vi åker på fredag till Arlanda. Och sover över på Arlanda Hotel.. Sen på lördagmorgonen åker vi.
Får se om mamma kan åka till typ Willys o kolla om dom har sololjan där. Det har ju inte blivit att jag åkt ner på stan den här veckan. Så förhoppningsvis finns den nån annan stans.

Oj, vilket onödigt inlägg det blev. Jag som bara skulle förklara min kärlek till mina skor. Bäst jag slutar nu!

Natti

Sleepyhead

Idag skulle jag som sagt upp o sola. Men hade så sjukt ont i huvet (fortfarande) när jag vaknade. Så jag la mej o sov istället.
Vaknade vid ett! Käkade frulle. Sen la jag mej i sängen. Filosoferade lite.. Sen helt plötsligt somnade jag, o vaknade halv fyra. Haha! Va inte ens trött o så somnade jag bara helt plötsligt. Jaja så kan det gå!

Idag ere lillördag... Vad händer då? Nada. Får väl sitta hemma o göra inget as usual. Utgång skulle inte sitta fel.

Jaja, hade bäst!

Jag säger bara dreggel...


Klänning från
www.asos.com



Skor från www.gojane.com


Ge mej detta nu tack!


Huvudvärk

Ååh, har så många tankar som snurrar i huvudet. Orkar inte tänka mer. Men kan inte låta bli.
Allt känns bara så jobbigt just nu. Uscha!

Har sån jävla huvudvärk oxå. Det beror väl på allt tänkande! Det kan inte vara nyttigt.
Imorn blir det stan. Måste köpa Hawaiian Tropic. Inge kul o gå själv.. Nån som hänger  på:)?

Nej, ska väl fortsätta kolla på American Pie nu. Det är väl ungefär 34023 ggn man ser den.

Tjing

Tisdag

Idag gick jag faktiskt ut o sola när klockan ringde vid tio. Va så jävla trött, men jag va tvungen!
Låg där i typ två timmar, sen kom de massa fucking cpmoln o förstörde min solning. Så jag gick in. La mej på sängen! Sen somnade jag haha. Vaknade vid två.
Sen dess har det inte hänt mkt. Skulle egentligen ner på stan.. Men jag orkar inte! Få bli imorn istället.

Om fyra dagar smäller det. Då drar jag till Turkiet och är borta i 2 veckor... Fan asså!

Hej

Lista

Sitter här o har börja skriva lite på min lista inför resan. Måste alltid skriva ner allting jag ska ha med in i minsta detalj. Annars vet jag att jag kmr glömma hälften. Så nu e listan redan två sidor lång. Och jag har inte skrivit ner alla saker än. Men bättre att vara förberedd än att glömma allting.

Ne nu får listan vänta. Nu är det "Shear genius" på femman som gäller. Love that show!

Adjö


Vaaaaarmt

Idag skulle jag egentligen gått upp o solat vid tio. Men jag orkade inte! Va aptrött för jag kunde inte somna igår. Somna säkert runt fem lr nåt. Hörde skitmånga konstiga ljud utanför fönstret. Som att nån gick där utanför. Skitläskigt!

Istället så väckte mamma mej vid tolv. Sen så åkte vi iväg. Jag skulle köpa solkräm o sånt dära! Hittade allt jag behövde förutom Hawaiian Tropic oljan. Fanns inte på Maxi lr Coop. Åh jag blir så sur! Men jag får väl ta en tripp på stan innan torsdag o köpa en. För det måste jag ha!

Imorn MÅSTE jag upp tio o sola. Jag måste! Fan jag e lika blek som ett ägg. Och det är inte okej asså!
Mamma jobbar imorn, så e själv hemma. Får ligga i min ensamhet o steka på baksidan. Fast mamma brukar ändå aldrig hålla mej sällskap ute i hettan. Hon är för klen! Mohahaa... Men det är skönt med lite alone-time oxå höhö.
Aja nog med skitsnack.

Hejdå

Fia om du ska på stan imorn lite senare på dagen, ring mej då!

Fan!

Jag blir så trött på vissa människor. När man frågar en sak, då kan man fan svara. Och om man inte får det svaret man vill ha. Men att låtsas som ingeting är det värsta jag vet.
Åååååååååååh sånt gör mej verkligen förbannad!

Ibland tycker jag att du är så jävla falsk!

Det är ingen vanlig dag....

För det är min bästaste bästaste mammas födelsedag idag:)! Så idag har det varit lite kalas o sådära.
Tyvärr så va inte Vilma lr Elin med för dom åkte till Östersund imorse. Vilma ska klara sej utan mamma i FEM dagar. Men det ska nog gå bra :)!

Annars har jag inte gjort mkt idag. Åkte en sväng till Coop med mor o köpte rakhyvel och necessär. Kollade även efter en bokjävel! Men hittar ingen bra. Vill ju läsa Jens Lapidus "Aldrig fucka upp" som är en fortsättning på "snabba cash". Men den kostar fan 200 spänn, och har inte kommit ut på pocket än. Men ska försöka hitta nån bra bok som jag kan läsa där nere!

Imorn blir det lite solkräms och Hawaiian Tropic shopping. Måste fixa allting nu! Det är inte många dagar kvar nu. Längtaaaaaaaar.....

Hejrå


Segodag

Idag har jag gjort absolut ingeting. Ställde klockan på tio för jag tänkte att jag skulle lägga mej ute o sola. Men när klockan väl ringde kände jag att jag orkade verkligen inte gå upp.
Så jag fortsatte sova o vakna igen vid tolv. Ingen va hemma. Mamma och co. hade åkt till Sala silvergruva. Vet egentligen inte varför jag inte följde med. Jag bara kände att jag orkade inte! Men nu ångrar jag mej lite. Ville ju se hur alla ungarna reagerade där nere i gruvan :P. Men men nu är det för sent!

Idag åkte tjejorna till Turkey. Hoppas dom får det mysigt där nere:)! Men inte för kul utan mej ju :(... Synd att jag inte tajmar dom så kunde man ju lekt där nere. Men nej nej! Även Julia o hennes kompis åkte till Turkiet idag. Men dom åker hem dagen efter vi kommer. Så jag hinner vara med henne en dag iaf haha. Då ska vi parta!
Guuuuuuuuuud vad jag längtar nu. Jag vill inte vara kvar i det här skitlandet. Jag vill sitta på en härlig bar o dricka goda drinkar o skaka rumpan på Robin Hood. Och det gör jag om exakt en vecka. Kan inte riktigt förstå att jag ska tillbaka till det där underbara stället.
Och shit vad jag ska pressa. Skoja inte asså! Ska ta vara på varenda solminut jag får. Jag ska bli neger (ursäkta ordvalet)! Får nog köra en pappa-special, cola i sprayflaska. Allt för att bli brun haha!

Men adjöken på er gullungar!


Några av inköpen från igår:


Vitt linne - 100 kr, MQ
Jeansshorts - 100 kr, Cubus




Rosa jeansshorts - 49 kr, Gina Tricot



Strandväska - 90 kr, Åhlens



Nagellack - 29 kr/st, H&M

Ge mej!

Kollade lite på www.posh24.se nyss. Såg då denna bild på Miley Cyrus under inspelningen av Hannah Montana filmen. Och jag blev KÄR i klänningen hon har på sej. Helt underbar! Ge mej nu dåååå...


Shopping all day long

Idag bar det av till Skärholmen. Vid tolv ungefär anlände jag, mamma o Vilma! Mötte moster Kikki och sen började shoppingrundan.
Det blev mkt shopping för min del. Men inget nödvändigt. Bara kläder! Haha.. Bra där! Men jag fick fan mkt för pengarna. Och JÄVLAR vad mkt rea det är överallt. I varje jävla butik stod det 50-70%. Man dog ju!
Jag köpte iaf två par shorts, ett linne, en strandväska(kan användas som vanlig väska oxå höhö), en grå kofta, ett skärp och sen två nagellack. Ett par skor höll på o få följa med oxå. Men jag höll mej!
Nu ere bara NÖDVÄNDIGA grejer som ska inhandlas. Inge mer kläder.

När vi åkte hem hämtade vi upp syster på jobbet, sen åkte vi till donken o käka. Mamma mia va gott det var!
Nu sitter jag här heeeeeelt slut. Jag e massa sugen på partyyyyyyyyyyyyyyyyyy i helgen. Men det ser VÄLDIGT mörkt ut. Sen skulle en kryssning sitta bra nu innan Törki. Men allt det där e bara önsketänkande. Får ha massa äckeltråkdagar innan Turkiet. Där ska jag parta.. Skoja inte asså! Hoppas syrrorna hänger med i svängarna. Old ladies haha. Ne skoja baraaa juuuuu!

Nej, nu ska jag kolla på Transamerica, fartfylld fredagkväll, javiiisst!

Puss&kram

Hemma

Japp. Nu va man hemma efter "en runda på stan" haha. Det blir alltid så när jag o Elina ska göra nånting!
Vi käkade iaf Nancys, blev lite knas haha. Sen tittade vi runt liteeee.. Sen satte vi oss vid Maren o njöt av den härliga kvällen. Satt där i tre timmar hahaha! Snacka om allt o ingeting. Sen vart det för mkt turrar runt omkring (kändes som turkiet, dom var överallt) så vi traska mot centralen. Skulle väl egentligen ta bussarna hem. Men sen blev det att vi stod där o snacka, o snacka o snacka hahaha. Så istället blev det ett bussen hem hahaha.
Det går inte o sluta snacka när man väl har börjat. Snackade om allt mellan himmel o jord, o det är så skönt för det är bara dej jag kan göra det med.  Men aa det har vart en allmänt mysig och SVETTIG dag (haha fresh).

Nu ere tvn som gäller. Bara en timme kvar timme kvar till Paradise Hotel. Börjar jag bli beroende haha?

Hejrå och godnatt

when you call my name, it's like a little prayer

Idag blidde det stranden. Klockan halv tio väckte mamma mej o Vilma! Döda som ostar klädde vi på oss o mamma kirrade matsäck. Sen åkte vi o hämta Elina o sen drog vi till Farstanäs. Låg där o stekte i några timmar. Det va verkligen olidligt varmt. Men jag o Elina stod ut. Iaf i några timmar!
Sen satte vi oss i skuggan o chilla lite.
Vid halv tre drog vi oss hemmåt. Känner att jag e lite bränd i fejset.

Snart ska jag hoppa in i durren sen fixa mej sen åka ner på stan med Elina.

Hade bäst!

Son of the beach

Haha nån som har sett det programet? Jag älskar det. Precis min störda humor. Och väldigt bra tid på dygnet oxå. Haha! Älska Notch Johnson.

Iaf, jag kom hem för ett tag sen. Jag o Elina tog en runda på vår underbara stad. Bara glassade runt lixom. Gick vid maren o sååå.... Sen tog vi buuuussarna hemmåt.
Mamma jobbar ju natt idag, och min kära lillesyster e ju mammaberoende o kan inte sova utan henne. Så då brukar hon ju sova hos mej. Men nu så va jag ju inte hemma.
Sen när jag satt på bussen kände jag på mej att Vilma fortfarande va vaken. Och gissa om jag hade rätt haha.
Så fort jag stoppa nyckeln i låset kom hon gåendes. Klarvaken. Och då va klockan kvart i tolv lixom..
Hon sa att "Mysan prasslade så mkt hela tiden så jag kunde inte sova. Det är hennes fel!".. Haha jag bara skratta åt henne o sa att hon kunde sova hos mej. Så nu ligger hon o snarkar i sängen här brevid :D. Hon e så söt den där ungen!
Det är så kul o se hur mkt hon tar efter en själv. Hur mkt hon ser upp till en. Allt jag gör ska ju hon oxå göra. Och allt jag säger, säger hon oxå. Hon ser verkligen upp till en, och vilken förebild är jag lixom haha? Ne, men man känner sej ändå lite stolt. Måste väl skärpa till mej så hon inte blir som jag när hon blir stor.

Förresten på tal om ingeting, jag e SJUKT sugen på utgång i helgen. Nästan så jag MÅSTE! En sista utgång innan Törkiiii.. Men alla e antingen bortresta eller upptagna. Får hålla tummarna på att Elina kan!

Nej, nu ska jag återvända till mitt program haha. Längtar tills Paradise reprisen börjar. Men de e typ 2 timmar kvar! Ska försöka hålla mej uppe. Imorn blir det tidig uppgång. Snark!



Haha, visst e vi lika ?





I love sunshine

Åååh va de e härligt med en molnfri himmel. Idag gick jag ut o la mej o sola vid tio. Fick kämpa med den där jävla solsängen i en halvtimme. Den hade fuckat sej!
De va sjuuuuukt varmt kan jag meddela. Men såååå skönt! Längtar tills man ligger på Kleopatra stranden o steks.
Nu passar jag Viiiilma, mamma har åkt o jobba o Jocke kmr snart hem från jobbet.
Sen senare lr nåt, ska jag o Elina göra nåt. De va länge sen! Jag vet inte vad. Men nånting..

Ne nu ska jag kolla på Nickelodeon med Vilma. Hoppas att det är Svampbob.

Pussssss

Tartarsås

Haha har kollat massa Svampbob fyrkant avsnitt idag. Har ju passat Vilma. Och min kärlek till Patrick har blivit ännu starkare haha. Istället för att svära säger han tartarsås. Hahaha!

Jaja, annars har jag inte gjort så mkt annat. Jag o Vilma har bara slappat hela dagen. Nu sitter jag o väntar på mat o efter det ska jag ta en lååååång dusch och fundera på lite grejer.
Ne, de finns inte så mkt mer o skriva här.

Adjöken från fröken





Ååh, varför ska jag vara så feg. Jag vill ju!

Shalalala

Usch vad det är tråkigt! Finns ingeting o kolla på, ingeting o göra vid datan.. Plus att det är lika varmt som en fucking bastu i mitt rum. Funderar på om jag ska sätta på en film. En gammal goding haha.. The 40 year old virgin. Typ den roligaste filmen nånsin. Måste få skratta lite!
Jaja, jag ser hur jag gör. Imorn ska jag passa Vilma hela dagen. Ska nog upp o sola.

Hejråe

Johanna

Idag ere faktiskt jag som har namnsdag. Så grattis till mej :)! Och syster Linda och lilla Joline som heter Johanna i andranamn. Mohaha!

Igår så kollade jag o lillasyster på film. Mamma jobbade ju natt så hon sov här. Vi kollade på Alvin o gänget. Fast den va på engelska så jag fick översätta hela filmen haha. Men hon tyckte iaf den va jätte rolig :)!
Efter den så gick hon o la sig i min säng. Då kollade jag på Supersugen. Har redan sett den men den e så jävla bra så den tål o kollas på igen hahaha.
Efter det satte jag på ännu en film. Dan in real life... Tror den heter Min brors flickvän på svenska. Den va faktiskt bra :)! Älskar Steve Carell som e med haha. Joinade Vilma i sängen vid fyra nångång.

Idaaag ska jag väl inte göra nåt speciellt tror jag. Kanske ska fira min namnsdag genom att städa mitt sjukt stökiga rum. Men de låter ju inte så jätte kul.

Adjöken



Johanna
Johanna är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung (Ioanna), och en femininform av Johannes. Båda namnen härstammar ur grekiska varianter av det hebreiska namnet Jochanan som betyder "Gud har förbarmat sig".


Hata söndagar

Igår åkte ju jag o Vilma till syster Elin o sov där. Käkade massa godis o kolla på film. Det var mysigt!
Jocke kom o hämta mej o Vilma vid ett idag. Jag somnade på en gång när jag kom hem. Vet inte hur jag kunde va trött.
Det va väl söndagsångesten. Hatar verkligen söndagar. Dom e så deprimerande och äckliga!
Just denna söndag känns allt helt meningslöst o jobbigt. Finns väl inte mkt o göra åt.
Jaaaja, får väl hoppas på att morgondagen bjuder på nåt bättre. Tvivlar på det..

Hejs

And it hurts with every heartbeat

Igår väcktes man av att man blev trackad på mobilen. Det var syster Fia som undrade om jag skulle me till Skärholmen. Men fattig som jag e så kände jag att de inte va nån bra idé. Skulle bara bli deprimerad av o se allt fint man skulle hitta.
Så jag la mej o sov igen. Men då fick jag ett sms av Cilla. Hon undrade om jag ville ta en tripp på stan. Hon kom ju hem från Gbg igår. Det ville jag självklart :D!

Vid två åkte jag ner på stan o mötte den där fisringen. Vi traska runt o kolla lite överallt. Jag köpte smycken till bröllopet. Sen köpte jag present till Mammi. En plånis som hon fick igår fast hon fyller om en vecka höhö.
Cilla storshoppade. Bajs på henne! Hon hade ju fått sin lön så hon hade ju råd. Själv hade man inte råd i köpa ett snoppfint linne för 48 kr. Så rik e jag.. Höhö!
Självklart blev de fika på Nancys oxå. BJn skrämde livet ur oss i trappan. Jävla cp. Vill han döda mej lr!

När vi kände oss klara (runt sex nångång) så skulle Cilla ta bussen hem o jag skulle få skjuts av mammi. Men hennes bil va fullproppad men Fia o dom va oxå me. Så fick åka med dom. Och dom skjutsade hem Cilla oxå. Mot hennes vilja mohahaha.
Nu är de anuset på Gotland oxå :(. Jag vill oxå! Fett kul.

Ikväll ska jag o Vilma sova hos Äääälin. Hon e själv o vill ha sällis. Vi ska nog hyra film och svulla i oss massa gott.

Ha en trevlig lördag


Haha jag o Cilla goes Myggan. Vi är så bäst!

Babel

Japp! Har precis sett klart den. Kan inte bestämma mej riktigt om jag tyckte om den eller inte. Eller asså den va ju bra. Skit bra faktiskt! Eller jag vet inte. Haha! Ni får se o dömma själva.

Nu väntar jag på att Paradise Hotel ska börja. TUR att TV400 funkar. Annars skulle mitt liv gå under! Haha. 10 min kvar nu bara :P!

Ciao




IRRITERAAAAAAAAAAAAD

Idag va vi ju på IKEA o sådär. Och som jag sa så blev de inga inköp höhö.. Efter det åkte vi o handla lite mat o sen åkte vi hemmåt.
Grillade o hade oss här hemma o alla ungar va här. Eller Ebba, Joline o Vilma :P. Sen åkte jag med syster heeem till henni. Satt där ett tag! Sen kom mor o hämta mej o Vilma.
Kom hem för typ 1½ timme sen. Jag o mamma skulle kolla på Saw som gick på femman. Men vad tror ni händer!! Våran fucking tvantenn har fuckat sej. Så ingen tv i hela huset funkade. Vi satt i en timme o försökte få igång den. Men utan resultat. Eller vi fick iaf igång dom flesta kanaler. Men INTE trean o femman. Så jävla irriterande.
Jag va fett pepp på o se en skräckis.

HEJDÅ!

IKEA

Alldeles snart bär det av till IKEA. Mamma väckte mej för en timme sen o frågade om jag ville följa med till IKEA. Orkar inte ligga hemma så jag sa ja.
Så snart kmr mamma o dom hem, dom har varit o kollat på målarfärg. Sen drar vi! Synd bara att alla tre e fattiglappar. Kommer inte kunna köpa nånting.



En sista bara

Hahahahahahhahaha. Detta är verkligen en klassiker. Brukar köra den ibland haha.





-Jag mötte stålmannen i hissen imorse
-Aaha, jag har lite grön kryptonit i fittan...fickan!

HAHAHAHAHA, jobbigt att han säger de precis innan ett barnprogram oxå.

Svanprinsessan + Bolibompa

Hahaha, Elina du måste kolla. Minnen säger jag bara!





Kolla denna oxå. Minns den så jäkla väl! Så mkt bättre än dagens intro :P


Det kliar i fingrarna

Igår kunde jag inte sova. Låg o kollade på My little pony på Youtube. Snacka nostalgi! Önskar att jag hade kvar alla mina filmer. Jag va en riktig MLP fantast när jag va liten.

Idaaaag e jag ännu mer shoppingsugen. Det verkligen kliar i fingrarna. Måste köpa nånting NU! Haha. Undra om de e en sjukdom när de börjar kännas såhär.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Jag o Elina skulle kanske hitta på nåt, men vad vet jag icke. Skulle vilja gå på bio. Men som sagt, 14 spänn på kontot, det kmr man inte långt med.

Aja, jag tror nog jag ska hoppa in i durren nu o fräscha till mej. Kom på en sak jag borde göra idag. STÄDA MITT RUM! Det ser förjävligt ut :(.

Bye!

HAHAHA!

Satt o kolla massa Big brother klipp på Youtube här om natten.
Haha jag kmr ihåg hur mkt jag garvade när man såg det här på TVn. Det roligaste e ju att han absolut inte kan texten heller. Haha! Lille Anton då.

Big Brother e lätt den bästa dokusåpan ever. Varför går den inte längre :(! Så jävla bra





Åååh, bästa Big Brother!


I'm in love

Jag satte ju på filmen "How she move". Men den va så seg o tråkig. Plus att de va sämst kvalitet på den. Så istället satte jag på "Alvin and the chipmunks (Alvin o gänget)". Så jäääääävla bra hahaha. Jag e helt kär i dom små liven. Haha! Speciellt Theodor. Rekomenderar den verkligen haha :D!

Nu funtar jag på om jag ska sätta på en till film. Kanske Babel. Har inte sett den ännu! Och pappa sa ju att den va såååååååååå bra. Så man måste väl se den!

Hej på er


För er som inte har sett den, så e Theodor tjockisen med grön tröja. Ge mej han nu haha! Så söt.


Movietime

Finns inget kul på TVn. Så jag ska nog glo på film. Det blir nog "How she moves". Hoppas den e  bra :)!

Later


Och så var det tisdag

Idag väcktes jag av någon som knackade på dörren. Vet ni vem de vaa:)? De va Alfons hihi. Sötnos! Fia o dom va här på ett litet besök höhö..

Idaaaag ska jag väl inte göra nånting. De e så fint väder ute så de känns dumt att sitta inne. E galet shoppingsugen o skulla vilja åka till Sthlm o shoppa loss. Men man kmr inte långt med 14.50 på kontot.
Inatt kollade jag på en fiiiiilm. Forgetting Sarah Marshall. Den va helt okej :)! Ingen superduper film men den gick o kolla på lixom :).

Ne, ska väl försöka komma på nåt kul o göra...


Hejrå!

Dagen

Idaag har jag varit på stan med Elaajna. Hon fick sin presentis. Hon blidde glad höhö! Sicken turis :P.
Vi vandra runt där på stan o kolla på ingeting. Sen träffade jag hela packet på stan oxå. Pappa bjöd på fika. Nancys självklart. Pappa : "vi ska gå till din affär" hahaha. Han mena Nancys då. Han e rolig den där gubben!

Sen vandra jag o Elina vidare medans alla andra åkte hemmåt. Spöregna gjorde de oxå. Verkligen SPÖÖÖÖÖREGNA! Inte kul. Vid sju vandra vi till bussarna. Och självklart skulle min buss va sen juuuust idag. Så jag fick stå lite extra i de där underbara vädret.

När jag kom hem vände jag typ lika snabbt. Vi åkte hem till systeryster Fia o hälsade på Ebba bus som kommit hem från Cypern nu. Bajskorv unge! Skitbrun va hon. Sen efter de åkte jag o mamma till Maxi en snabbis.

Nu sitter jag här o väntar på Last man standing. Har en påse Kinapuffar oxå. Mahaha! Gotti.

Ciao

In the middle of the night

Jag e så uttråkad. Klockan e lite över halv två o här sitter jag hur pigg som helst. Kommer nog inte somna på ett tag känner jag! Efterom mesta delen av dagen idag har jag sovit. Har verkligen inte varit på topp idag. Så har inte haft nån ork till att göra nånting.
Och inte kommer jag på något kul ämne o skriva om här inte.
Kollade iaf nyss vädret. Det ska bli rätt soligt och klart imorn. Så det blir nog tidig uppgång och sen på med bikinin. Måste ju få lite fucking färg ju. Sen ska väl jag o Elina hitta på nåt. Blir väl stan lr nånting. Finns inte så mkt annat o göra när man e lika fattig som en kyrkråtta. Måste ge henne sin preseeeent ju :)!

Ne, jag ska väl fortsätta kolla på Paradise Hotel repriser på TV400.

ADIOS!



Bild från gårdagen. Lagom rund under fötterna höhö!

Irriterad

Fan! Satt nyss o kollade på Step up 2. Va helt inne i filmen o allting. Sen när jag väl kmr till slutet så slutar filmen helt plötsligt. Slutet va bortklippt.
Så jävla sur! Filmen var förövrigt bajsbra. Hetaste mannen i filmen säger jag bara ojojoj.

Ne, nu ska jag rota i skafferiet efte nåt o äta. Allt jag har fått i mej idag är en äcklig pan pizza.

Kramar



Robert Hoffman

Vilken kväll

Shit vilken snurrig kväll det blev igår. Orkar inte återberätta allting! Den va både bra o dålig.
När vi va på Stanleys fick vi även höra att Margreth kanske hade råkat ut för en bilolycka och dött. Ville inte tro det då! Orkade inte tänka på det då heller. Men när jag kom hem kollade jag på lt.se. Så stod det att de va hon! Fyfan va jag börja gråta. Usch! Det kan inte va sant. Två personer från vår skola har dött på mindre än 2 veckor.
Så jävla hemskt. Börjar gråta bara jag tänker på det.

Kram

Fyfaaaaaaaaaan

Asså de ba rinner tårar nu. Kan inte sluta gråta! Margreth e död. Fan. Jag ville inte tro det. Usch!!!!!! Fan......

Skum kväll

Jag vet inte om jag tycker att de e en br lr dåliig kcäll. De va rätt många positiva överaskningar. Jag e glad att Cilla o dom gick ut. Vad hade jag gjort annars :O!?

Aja, nu k'kar jag donken. Fett gott. Skulle köpte i kiorren men jag fick sån jävla magkramp så jag pallade inte. Men mamma kom o hämta m,ej o cilla o så skjutsade vi hem henne. Sen åkte vi til donken. TACK BÄSTA MAMMI! Träffade syster linda oxå. Hahahahahaha cp....

Jaja, ursäkta detta inlägg. E inte super nykter så därför blev de som de blev.

Puss på er!!!!!!

Something is not right

Idaaaaag ringde min fucking väckarklocka HALV ELVA! Jag trodde jag skulle dö. Va så jääävla trött. Ville bara sova vidare. Men nej nej.. Tvingade mej upp o klädde på mej o fixade mej! Sen tog jag med mej Vilma ner på stan. Blev inge ärende hos syster.
Jag o Vilma hade de trevligt på stan. Köpte present till Elina. Inte de jag hade tänkt från början. Men dette blidde mkt bättre :D! Hoppas du blir glad hihi.

Efter shoppingen tog jag, Vilma o Maria en fika på Nancys (vart annars). De va gott! Sen kom mamma o hämta mej o Vilma. Åkte till Skopunkten o de dära. Hittade ett par vita skor på Kappahl från barnavdelningen. Jätte söta :)!

Nu sitter jag här nyduschad o fresh. Ikväll blir det utgång, de e ju min bästaste väns födelsedag och det ska firas :D! Får väl bjuda på en shot lr två :D.
Ne nu ska jag smörja in mej med Dove så man kan få lite färg.

Ciaaaaaao ♥

En bild säger mer än tusen ord

GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN! ♥



Invalid

Jag har ont i min tååååå o kan inte gåååååå! Tänk om den blir fuckad och sen måste jag amputera den. Oh no!

Nog snackat om min tå. Jag råkade somna till en stund i sängen. Vet inte vad det har varit med mej idag. Har varit skit seg hela dagen. Men iaf. Småkollade lite på Grease oxå som gick på Tv4 film. Den e sååå bra:D!

Nu sitter jag o kollar Paradise Hotel repriser. I love it! Jag e jätte sugen på djungevrål om ni ville veta. Nån som vill skänka några?

Jag borde gå o duscha. Men jag orkar inte haha! Men jag måste. Imorn ska jag på lite ärenden hos syster o sen ska jag på stan tror jag. Kanske träffar tjejorna oxå :)!

In i duschen nu. Hejdå!

Bajsväder

Man blir så seg o deppig när det är sånt här skit väder ute. Men det går ju inte o göra nått åt tyvärr.

Idag ställde jag klockan på elva. Tänkte att jag skulle ta mej en tripp ner på stan o hämta min klänning hos skräddaren och sen leta present till Elina.
Men när klockan väl ringde kände jag bara neeeeeeeeeeeeeeej. Så jag la mej o sov igen!
Mamma hämtade min klänning hos skräddaren höhö. Och Elinas present har jag ångest över. Har ju inte köpt nåt! Antingen så tar jag en snabb tur på stan imorn, för jag vet ju vad jag ska köpa, typ haha. Eller så får hon vänta till senare :P.
Jaja, de löser sej nog. Köpte iaf cider idag oxå. Tills imorn då det SKA bli utgång!

Nej, nu ska jag käka mat. Ha det!

Puss

Kom precis innanför dörren

Japp. Tog en fika på stan som sagt! Det var mysigt.. Och GOTT!
Runt sju så traska vi mot Marias caaar o så skjutsade hon hem mej o Cilla. Vi PUMPADE i bilen som Cilla så fint beskrev de haha. Poppa loss!

Fan jag vill ha körkort nuuuuu. Skulle fan cruisa runt hela kvällarna. Så jäkla skönt! Skulle ju kosta. Men fan va skönt! Är man flera kan man dela på bensinen lixom. Åh!
Ne, körkort ska jag satsa på nästa år. Och då SKA jag ha det...

Nu e jag väääääääldigt rastlös. Vart helt uppspelt över poppandet i bilen haha. Så kmr man hem hit till de här döda huset där ingen e hemma. Jag vill göra nånting nu. Nånting kul! Nån som joinar?

Kraaaaaam

Torsdag

Idag ställde jag klockan på tio. Satte på mej bikinin o la mej ute på baksidan.. Låg där till runt ett. Blev så sjukt uttråkad av o bara ligga där helt själv. Känns inte som jag får nån färg heller :(. Har inte gjort så mkt annat idag!

Ska snart börja klä på mej o så sen åka ner på stan. Ska träffa Cilla o Maria o ta en fika på Nancy's :). Ska bli mysigt!

Ha en trevlig torsdag sötnötar.

Puss

Celebrity rehab with Dr. Drew

Älskar det programet. Så hemskt men samtidigt kan man inte sluta kolla på det.
Tror det var sista avsnittet idag. Och oj vad jag grät haha. Uscha! Hoppas man får se hur många som lyckas hålla sig nyktra.

Jahapp. Annars då... Har inte gjort mkt idag. Följde med mamma en runda med bilen o hämtade Vilma hos syrran. Sen åkte vi förbi platsen där Norba blev mördad. Skit mkt folk som va där. Vi åkte bara förbi! Kände hur gråten kom i halsen och jag fick rysningar. Uscha!

Imorn hoppas jag på att mammi kan följa med på stan. Måste buya en present till Elaajna som fyller 19 på lördag :D! Ojojoj vad tiden går snabbt. Bara ett år kvar till systemet nu Elina. FINALLY! Haha.

Ne ska väl fortsätta kolla på Scrubs nu i min ensamhet. Hoppas jag somnar tidigt inatt.

Puss på er!


I love taaz.com

Här e några bilder jag har gjort haha..



Orginalet




Såhär skulle Vilma typ se ut om hon var våran helsyster :)





Vilma som isprinsessa





Barbiedoll





Här e Nora oxå. Hon ville oxå göra om sej haha




Hon fick bestämma allting själv. Fint de blev va:D? Haha



Har gjort måna mer men orkar inte tracka er med massa bilder nu. Kanske kmr senare MOHAHA!
Ska kolla TV. CIAO!

So you think you can dance

Kollade nyss klart på det. Den sista killen som dansa va helt sjuk. Jag blev helt fast. Letade snabbt upp klippet på youtube o kollade igenom flera ggr. Heeeelt jävla sjukt. Vill oxå kunna dansa.

Ni måste kolla

 


Sjukt grym på o dansa!

He's the sweetest taste of sin

Alltså tänk om det blir som vi vill. Tänk om! Jag kmr bli så glad. Jag kmr fira. Håll tummarna!

Jag har tråkigt. Har gjort massa bilder på taaz.com. Shit jag kan inte sluta! Så jäkla kul höhö.
Väntar på mat. Jag e hungrig. Ska äta kyckling. Jammi!

Om mindre än en månad kmr jag sitta på Lambad i Törkii o dricka Sex on the beach. Jag skiter i om ingen vill joina mej. Jag drar dit själv haha.

Hoppas hoppas hoppas.

Luddigt inlägg. Jag signar ut!


Ska jag skratta eller gråta?

Det blev o sova på soffan idag.
Igår när jag skulle gå o sova så ser jag något krypa på mitt myggnät i fönstret. Jag bad till gud att de va på utsidan. Men nej, det var en fucking jävla kuk spindel på INSIDAN av nätet. Jag bara kände paniken komma och visste inte va jag skulle göra. Kunde ju inte väcka mamma direkt.
Så jag tog min hårspray o spraya på den (det har funkat förut). Men då ramlade den ner från nätet och ner på golvet. Så kröp den in i en filt jag hade på golvet.
Jag satt säkert en halvtimme o stirra på filten för o se om den skulle komma ut. Men den gjorde det aldrig! Så jag gav upp, tog täcke o kudde o la mej i vardagsrummet.
Som vanligt kunde jag inte somna. Så många tankar o skit som snurra i huvet. Och dagen igår va rena helvetet...

Måste bara säga att jag ska till Turkiet den 2 augusti, 2 veckor. Pappa ringde o sa att han kunde bjuda mej o Elina på en resa dit. Om vi åkte med dom såklart. Jag blev överlycklig. Jag menar verkligen överlycklig. Men efter att ha pratat me Elina försvann den känslan. Hon kunde inte följa med. Har inge fickpengar osv.
Men jag bestämde mej för att följa med iallafall. Känns både superkul och förjävligt för jag hade verkligen velat att Elina skulle följa med.
Det blir iaf jag, pappa, Jackline, Linda + barn och Elin. Jag hoppas mina kära systrar kan parta med mej iaf nån dag. Annars kmr jag börja gråta. På riktigt!
Roligaste skulle vara om mina tjejor kunde dra ner samtidigt. Fattar ni hur kul vi skulle ha då eller :D? Fan. Underbart..

Jaja, nog med önsketänkande. Ska dra på mej mjukisarna och följa med mamma o Vilma ut med Tino! Måste förbi skräddaren o lämna in min klänning oxå.

Hejs!


Underbara Turkiet!


Jag vet inte vad jag ska säga

Antingen kmr jag bli världens lyckligaste imorgon, eller så kmr jag bli så jävla ledsen så jag kmr ligga inne resten av sommarlovet.

Nu känns iaf allt skit och jag kan inte sluta gråta. Fuck! Orkar inte mer.

Tråkigt

Jag har blivit utmanad av Therese

Regler:

- Beskriv först reglerna
- Svara på alla frågor
- Välj ut 6 personer som du vill ska svara, och utmana dem i deras bloggar, be dom läsa din
-
Låt personen som utmanade få veta när du svarat på utmaningen

5 saker som finns på din Att-göra-lista idag:

1. Göra denna lista
2. Kolla på Norges Herligeste
3. Kolla på Last man standing
4. Kolla Bilddagboken
5. Vara uppe hela natten


Vad gjorde du för 10 år sedan:
Både Tessan och Maria har skrivit att dom var tio år för tio år sen. Fattar inte riktigt hur det hänger ihop haha. Det skulle betyda att dom va 20. Men iaf, för 10 år sen var jag åtta år. Var väl som alla andra åttaåringar o lekte med allt möjligt. Jag hade precis flyttat till en lägenhet på stan, och även bytt skola till Oxbacksskolan.
Jag var helt enkelt en cool åttaåring.

Ställen du bott på
Endast Södertälje (tyvärr)

5 saker du skulle göra om du var biljonär

-RESA RESA RESA!
-Shoppa allt jag vill ha
-Självklart dela med mej till min underbara familj
-Ge pengar till välgörenhet
-Skulle nog resa lite till


Jag utmanar:
Som Maria skrev, Tessan har typ redan utmanat alla roliga. Buhu :(


Regn=rena sövningsmedlet

Jag älskar o sova när det regnar. Det gör mej helt avslappnad och jag blir helt jävla nersövd. I love it! Därför sov jag lite extra länge idag för det gick inte o komma upp..

Igår va ju iaf jag o Maria på bio, Sex and the city filmeeeeen. Bajs bra film kan jag ju säga! Grät o skratta om vartannat. Riktigt bra film. Men blev glad av o se den :)!

Va hemma runt halv ett. Glodde på tvn o kolla runt på datan. Som vanligt kunde jag verkligen INTE somna. Gick o la mej fem, somnade säkert efter en timme.


Nu känns regnet inte lika härligt längre. Nu är det bara deprimerande. JAG VILL HA SOL NU NU NU NU! En månad på sommarlovet har snart gått, och jag ser fortfarande ut som ett spöke. Vart är solbrännan, var är dom härliga sommarkvällarna, var e alla stranddagar? Fuck svensk sommar. TA MEJ TILL TURKIET NU!
Jag tar snart en flygstol ner till Alanya. Sen får jag leta reda på ett ruttet hotel, sen händer det som händer.  Fuck. Pallar inte va i det här äckliga landet längre....





Här va man sjukt lycklig. Älska Alanya!

Det blidde ingen tråkkväll

Nope, jag o Maria drar på bio istället. Ska se den efterlängtade Sex and the city filmen. Gud vad jag har längtat!
Maria kmr hit vid kvart i åtta så tar vi bilen till Heron. Så skööönt o få åka bil!

Men ni andra får ha en trevlig söndagkväll. Det ska jag ha!



Bajssömn

Jag måste verkligen vända tillbaka på dygnet.
Igår kunde jag verkligen inte somna, somnade säkert runt fem nångång. Hade så sjukt ont i nacken och kände mej irriterande pigg. Sen att hela himelen lyste ORANGE gjorde ju inte saken bättre.. Nån mer som såg det? Det var helt sjukt. Hela jävla himlen var orange/rosa. Skit fint! Tog bild men man såg inte så bra för mitt jävla myggnät haha :p.

Vaknade halv tre idag. Inte bra! Planerna för denna söndag e väl o bara va hemma o tråka. Skulle verkligen behöva städa mitt rum. Halva min garderob ligger på golvet, sängen o soffan. Jag ooooorkar inte hänga in allt!
Veckan ser ganska död ut. Inga speciella planer. Skulle vilja ta en fika med tjejorna. Länge sen ju :(! Gillar inte o inte träffa er.

Kraaaaaaaam



Dumma myggnät som förstör!



Jag gråter ännu mer

Det första jag fick höra av mamma idag när jag vaknade var om den 16-åriga flickan som blev mördad inatt i Rosenlund. Ingen trevlig nyhet o vakna till. Förstår inte hur en människa kan göra något så hemskt. Läste artikeln i aftonbladet nyss. Får rysningar o börjar gråta när jag läser det. Tjejen va 16 och hade hela livet framför sig.
Det kunde lika gärna varit jag, eller någon i min närhet. Så jävla hemskt! Usch..
Jag vet vem tjejen var och hon gick i min gamla skola och gick i den skolan jag går i nu. Helt jävla sjukt att man inte ens kan gå ut längre utan att behöva vara rädd.
Så jävla mkt skit som händer just nu. Våldtäkter hit o dit och nu det här. Vette fan om man vågar gå ut på kvällarna längre. Och så ska det fan inte vara.

Vila i frid!

Jag gråter

Usch, sitter o kollar på Extreme home makeover. Kan inte kolla på det programet utan att gråta varje gång!

Nu mår jag iaf bättre. Bakisen försvinner sakta men säkert haha!
Har precis käkat en stor middag. Kyckling, båtar och sjääääääälvklart tzatsiki. Mums! Planerna inför kvällen e väl bara o sitta hemma o uggla framför Tvn. Skulle sitta bra med lite sällskap. Men jag får väl nöja mej med kissen haha.

Kram på er.


Lite bilder från gårdagen


Elina hade lite svårt att få ner cidern haha 



I love shots. Speciellt när dom är gratis haha



Lyckad bild haha



Jag o födelsedagsbarnet. Fresh man ser ut då!


Snyyyyggingar! Haha..


Moooore shots mohaha!



Inte på topp

Shit vad jag mår skit just nu. Bakis som en kossa! Får väl skylla mej själv antar jag höhö..

Kvällen igår blev iaf lyckad. Jag bjussa Elina på en utekväll som tack för att hon har sovit här den här veckan mamma o dom har varit i Danmark.

Vi käkade lite mat, sen drack vi lite smått. Elina va fett opepp men jag fick henne på andra tankar.
Sen skjutsade Elin o Magnus oss ner på stan. Vi drog till Stanleys (vart annars haha). Där var det redan rätt mkt folk. Då blev jag glad.
Sen när vi skulle gå på toan, så hör vi nån som ropar Elina. Så ser vi att de är våra kryssningsvänner haha. Jag kände på mej att dom skulle vara där.
Vi dansade lite, drack o shotade lite as usual haha. Dom där shotarna asså! Jäkla bartender.
Julia kom oxå förbi med sin kompis. Jag blidde glad o gav henne en stor kram. Hon fyllde ju 18 igår! Dom joinade oss ett tag. Men drog sen till Olearys.
Jag o Elina stannade kvar på Stanleys o dansade lite till. Snackade med kryssningsvännerna lite oxå haha. Störda! "Jag är egentligen en tjej född i en mans kropp". Haha jag dog av garv!
Iaf så sluta kvällen lite halv bra. Haha, eller jag o Elina dampade för vi fick ett förslag på en efterfest IDAG. Jag o Elina va ju fett pepp igår. Men nej, då ska de va dött.
Vi drog iaf vidare till Kringlan kiorren as usual. Fick höra "bubbubiiiibuuu" igen. Då blev jag glad. Vi satte oss på en bänk o käka, sen kmr en jävla turre som tror att han är nånting. Han börjar sjunga Lilla Al Fadji batteln ni vet. CP!

Aja, vi tog en prommis runt stan. Pallade inte åka hem! Sen drog vi till centralen o satte oss o vänta på nattbussen. Såklart ska det komma nå idiot turrar där med. Shit va irriterande människor. Hur gamla va dom lixom? Tretton år eller nåt. Idioter!
Nattbussen kom iaf och jag blev attackerad av en harskrank så jag höll på o börja gråta. Däckade på en gång hemma.

Vaknade idag av att de va helt jävla sjukligt varmt i mitt rum. Både jag o Elina höll på o avlida. Sov pissdåligt och vid halv ett nånting, gav vi upp. Elina fick skjuts hem av sin bruuur. Nu sitter jag här o försöker få i mej mina alvedon som ligger här på bordet. Det går inte! Spyr bara jag ser dom. Jag o tabletter asså...

Men ha en bra lördag! Jävla efterfest asså.....

Puss


BORING

Jag e sjukt uttråkad just nu! Jag bara tänker på kryssningen o hur fucking kul det va. Jag vill parta hela dan, varje dag haha. Varför försvinner aldrig partysuget?

Jahapp.. Idag ställde vi klockan på tio för vi hade hört att de skulle bli bra väder. Så vi skulle pressa lite. Har fan inte solat på snopplänge.
Vi la oss ute o såg att de va lite molnigt. Men vi tänkte att de skulle försvinna.. Men efter två timmar ute hade det blivit ännu mer molnigt. Så vi gav upp o la oss inne o sov haha..
Vaknade av att Tessan ringer. Snackade lite om kvällen o sådär. Skulle gärna gå ut o parta idag. Men jag vet ju inte hur det e med Elina, min room mate!
Julia fyller ju 18 idag oxå o har lovat att gå ut med henne. Men får inte tag på henne :(..
Jaja, antingen blir det väl party lr så sitter jag o Elina här hemma o kör en bubbelkväll. Hon är inte här för tillfället. Hon är hos sin moster o skulle hjälpa henni med något.

Men ska väl försöka få tag på Julia och sen höra av mej till tjejorna :).

Hade bra! PUSS

Jag visste att det var för bra för att vara sant. Tänk innan du säger något!


Shit vilken resa

Haha jag vet inte vart jag ska börja.Kan väl börja där resan började höhö...

Klockan typ kvart i fem, efter noll sömn, började jag o Elina traska ner på stan. Vi gick i vår egna takt och efter mer än halva vägen börjar vi snacka om våra busskort. Då säger jag att jag lämnade mitt hemma för att jag har ju ingen användning av det på båten.. Och Elina hade tagit med det IFALL att bussarna började gå. Ingen av oss tänkte på att vi behövde busskortet till tåg och tunnelbana. Men sen slog det oss haha. Och vi började kuta tillbaka, och det vara bara 20 min till tåget gick. Efter ett tag så stannade vi och jag väntade med väskorna medans Elina kuta vidare.
Tog inte lång tid tills hon var tillbaka haha, sen fortsatte vi kuta ner mot centralen. Men vi missade tåget med typ 5 min...
Vi började nästan gråta. Svettiga o gråtfärdiga satt vi där o tänkte "nu är det kört".
Men vi tog iaf sex tåget. Sen kom vi på den briljanta idén att vi kunde ta taxi från centralen till Viking linde terminalen. Annars hade vi ju fått ta tunnelbana och sen gått den där skitlånga vägen..
Så när vi va framme vid centralen raggade vi upp en taxi. Payade 180 spänn! Men vi hann iaf..

Överlyckliga traska vi in i terminalen o ställde oss i incheckningskön. Spanade efter lite yngre människor. Men det mesta man såg var gamla tanter och barnfamiljer.
Vi fick våra hyttnycklar o sen gick vi ombord på båten. Kom in i hytten som döda ostar. Svettiga och fräscha efter våran rush haha.. Vi chillade lite, sen la vi oss o sov. Ställde kl på 12! Sov som en prinsessa.

När man vaknade kände man sej inte lite ofräsch. Vi gick o utforska båten lite. Kollade vad buffén kostade. 250 SPÄNN!! Aldrig att vi betalade det. Så vår middag blev en macka och en cola haha.. Riktigt mättande!
Sen såg vi lite människor från Södertälje oxå haha... Rätt kul att just DOM kmr på våran båt. Vi ville bort från Södertälje så kmr halva södertälje på båten haha.
Vi köpte lite gotti på Tax freen oxå. Dom kollade inte ens leg så aaa.. De va bra! Va tvungen o köpa en helt ny rakhyvel för dom hade inge engångsrakhyvlar, och jag e så dum i huvet så jag glömmer min. Sjukt irriterande! Men jag kunde ju inte gå med apben..

När vi handlat allt inför kvällen (sprit och chips hahaha) så gick vi in i hytten o chillade. Sen duschade vi och började fixa oss inför kvällen.. Klockan åtta va vi typ klara och då började förandet.
Snackade och åt chips haha. Klockan tolv-halv ett (minns inte riktigt haha) gick vi ut till "discot". De va typ helt tomt. Men vi träffade lite södertälje pojkar som vi började snacka med o så. Blev bjudna på shots o hade det trevlig haha!
Sen blev kvällen som den blev hahaha.. Ska inte gå in på detaljer! Men såg en fin soluppgång och sen blev det "efterfest" i Södertälje ponkarnas hytt.. Shit vad jag garva. Störda människor!
När klockan va typ fem (?) så gick jag o Elina tillbaka till våran hytt. Eller vi sprang haha. Garva som idioter! Alla kollade.
Gick in i hytten. Ställde klockan på halvsex, sen upptäckte jag att klockan va 5.20. Så de va lixom 20 min kvar tills vi skulle upp. Så jag käkade chips o höll mej vaken dom där tio minuterna. Men Elina skulle sova. Hon tänkte inte va vaken haha..
Så hon la sej o sov. Sen när jag skulle väcka henne va det OMÖJLIGT att få upp henne. Jag skrek på henne, skakade henne o aa.. Tillslut gav jag upp o började packa ihop mina grejer o klä på mej. När klockan va kvar över sex (man skulle va ute från hytten halv sju) skrek jag på henne en sista gång. Då vakna hon, och gick in på toan o klädde på sej och jag packade ihop hennes grejer.
Sen drog vi!
Hemresan va fett jobbig, promenad, tunnelbana, tåg, och sen promenad igen. Men som tur va va jag inte ett dugg bakis. Tillskillnad från vissa andra haha..
Va hemma runt nio, vi la oss o sov på en gång. Hade inte sovit nånting på två dygn så va helt fuckad i huvet.
Sov till klockan fem. Sen dess har vi bara suttit här i soffan o chillat. Åkte med Linda till kolgrillen o hämtade mat oxå. Vi hade ingen lust att laga mat idag.

Nu sitter vi här helt döda. Har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen. Vet inte vad jag gjort. Kan knappt böja mej för jag e helt öm i ryggen.
Och det är så jääävla varmt i de här huset. Vet inte vart jag tar vägen snart. Men vi lär väl sitta här hela natten haha. Har ju fan sovit hela dagen.
Men kryssningen blev mucho lyckad o de va FETT kul.. Måste göras om inom en snar framtid haha.

Puss

Bjuder på lite bilder oxå. Tog mest bilder i hytten. Hade inte en tanke på det när vi va ute o parta haha!



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



                                           







 


Nu drar vi

Japp, nu traskar vi ner mot centralen och tar tåget. Har varit vakna länge nu haha... Känner sej ju inte lite skabbig.
Jaja skulle bara säga hejdå. See you on toooorsdag :D!

Kramaaaar ♥

1½ timme (elena du fattar HAHA)

Idaaaaag vaknade vi klockan ett av att nån galning stod o bankade på fönstrena. Jag och Elina blev snopprädda. Men sen såg jag att Elin hade ringt mej 6 ggr så då förstod jag att de va hon. Så stod hon o Tino här på baksidan. Dom har ju tagit tillbaka den där lille voffsingen.. Mihihi!
Jag o Elina åkte ner på stan och hämtade ut biljetterna till kryyyyssningen. Sen mötte vi Fiiia o lille Affelitooo..
Gick runt o kollade lite. Köpte ett nytt nagellack! Det var de enda som fick följa med hem.
Vi käkade på nancys oxå. Fett gott!

Vi traskade hemmåt vid sju eftersom bussarna inte gick. Sen har vi bara suttit o chillat o snackat om kryssningen höhöhöhöhö. Fiifaaaan va kul vi ska ha!

Blir nog inte så mkt sömn inatt eftersom vi ska upp fyra. Så vi ska nog hålla oss vakna hela natten haha.. Sen sova på båten.
Så vi ska väl packa o så nångån inatt. Kanske gör lite mat oxå för vi har bara ätit Nancys idag ju :P.

Ne, nu ska jag tvinga Elina o bestämma sig vad hon ska ha på sig imorn när vi partar. Moahaha!

Puss o kram, ses på tors (om jag inte skriver ett nattinlägg höhö)