Cp internet!!!!!!

Mitt internet e helt fuckat. De går o va inne på msn i typ 2 minuter o sen loggas det ut. De går inte o va inne på varken bilddagboken lr facebook. Allt  bara hänger sej! Fan ska ringa till jävla helvetes telia o skälla ut dom. De har fan vart så här aslänge.
Så om ni märker att jag bara, helt plötsligt, loggas ut från msn, så e de inte jag som gör det utan datan. Och ibland när ni tror att jag inte svarar så ere för att ni inte fått det jag skrivit, eller tvärt om. Så tro inte att jag e cp mot er haha. De e datan som e..

Bajsväder

Usch vilket deprimerande väder. Har bara legat i soffan o gjort ingeting idag. Inte särsklit intressant o skriva om!
Vid sex åkte jag o elina ner på stan o tog en fika på nancy's. Satt o typ planera vad vi ska köpa på onsdag. Jag har ett extremt shoppingsug nu så jag blir helt tokig. Hoppas det blir en lyckad shoppingdag o inte typ att man kmr hem med ett par strumpor.
Men iaf nu e jag hemma igen o sitter o kollar på vänner. Längtar till kl 22 då ere prison break. Efter  det ska jag nog kolla film :). Inge kul o kolla själv men vad ska man göra :/..
Ha en härlig måndag allesammans!

Hejs♥


Jag vill ha en halloween fest.. GE MEJ DÅ!

sunday

Igår va det lördag. Jag o elina satt barnvakt åt joline i liam! Tjänade lite money höhö.. Vi sov över där o linda kom vid nio på morgonen idag. O då hade jag o elina precis vaknat för vi skulle ju till sthlm till pappa o jobba. Men så sa linda att klockan va ju egentligen åtta. Hade glömt o vrida bak klockan ju! DAMP. Så jag o elina åkte hem till oss o bytte om o lite sånt där. Sen så tog vi 10 tåget till sthlm.
O där träffade vi pappa o jobbade o jobbade o jobbade. Han visade allt som vi skulle göra sen när vi skulle jobba själv. Mkt o komma ihåg! Haha, kmr bli jobbigt. Men jånas o elena gör det kul :D. Snögginar, jag säger bara snöggingar!
Men iaf vid tre kom elin o magnus till sthlm o vi mötte dom. Vi åt lite middag o firade pappa som fyllde år i måndags. O som vanligt blev de typ tjaffs. De går fan inte o umgås me pappa utan att de ska bli nå tjaffs! Men men.. Sen så tog iaf jag o elina sju tåget hem! Nu e jag fetto trött o ska kolla på ensam mamma söker :). Imorn ska jag SOVA. Den som stör mej då, den förlorar huvet.
På onsdag blir det shopping :D. LÄNGTAR!

Bye!


DAMPMORGON!

Denna lördag började inte bra. Vaknade runt ÅTTA av att jocke o hans kompanjoner höll på o såga, borra o banka som idioter i köket. O mitt rum ligger inte långt ifrån köket. Och han borde veta att man INTE ska väcka mej när jag sover. Men iaf så gick jag upp ur min sköna säng, öppnade dörren o SKREK ut " VAFAN MÅSTE NI HÅLLA PÅ MED DE DÄR KLOCKA  ÅTTA PÅ MORGONEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". Hans svart blev "ja annars hinner vi inte". Sur som en jävla gnu stängde jag igen dörren så hårt jag kunde. Huset skakade typ haha! O så gick jag o la mej o tryckte kudden mot örat. Inte för de hjälpte men! Somnade tillslut, sen vaknade jag, sen somnade jag, sen vaknade jag o så fortsatte det. Sen vakna jag typ för en timme sen! Fortfarande asirriterad så jag hoppa in i duschen... Då lugnade jag ner mej haha! Men fan asså de e inte okej o hålla på o dampa i köket klockan 8 på en lördagmorgon. Bara för han e cp pigg på morgonen. Ska sätta på högsta musiken kl 2 på natten nån gång! Då får han smaka på sin egen medicin.
Men iaf nog om den morgonen..... Nu sitter jag här alldeles nyduschad. Ska snart ringa linda o fråga när vi ska komma. Ska ju sitta barnvakt today :). Händer ju inget annat så!
Hoppas ni har haft en bättre morgon än mej haha.

Puss!


Tänkte lägga in en bild på mössan & halsduken/sjalen jag köpte igår :



Mössan: Gina Tricot
Halsduk/Sjal: H&M


there's one for all.

Idag har det varit en händelserik fredag. Som vanligt började vi kvart över åtta med svenska. Kollade klart på Troja.. Hade inte sett den innan. Den va ju bajsbraa! Älskar sånna filmer. Efter svenska va de typ gunnis lektion. Skulle jobba själva så de blev inte så mkt gjort. Inte bra! Men sen så gick vi mkt tidigare från hennes lektion för o hinna äta innan vi åkte iväg till beachvolleyboll hallen :). De va ju askul där :D. Värsta härligt när de riktig sand o sån där härlig miljö. Sen vare ju inte fel att instruktören såg fett bra ut mahah. Men iaf jag va redan död efter uppvärmningen. Men de va fan askul :D! Vi skulle dit en gång till nångång..
Efter volleybollen kom mamma o hämta mej eftersom jag bara hade shorts på mej o verkligen inte hade nån ork att byta om. O jag kan ju inte åka hem i värsta sommarshortsen när de e svinkallt ute!
När jag kom hem tog jag världens snabbaste dusch o satte på mej kläder sen så bra de av mot skärholmen. Hade 5 kr i plånboken, så de va inte direkt kul o gå runt där o se alla fina kläder o grejer :(. Men fick en mössa o en typ halsduk / sjal av mammi. Alltid nåt!
När vi hade shoppat klart åkte vi till donken o käka. Va inte ens hungrig o blir sur på mej själv att jag ens åt! Sen åkte vi hemmåt o skjutsade hem elin o magnus. Sen så åkte jag, mamma o vilma till syster fia :). De va aslänge sen jag träffade alfons så jag va tvungen o åka dit.
Sen åkte vi hem precis till idol. Så jag la mej i soffan o skulle kolla på de, men jag somnade efter en halv timme.  Var så sjukt trött.. De va läskigt! Sen så vaknade jag nyss typ... Ska typ borsta tänderna o gå o lägga mej! Seg fredagkväll haha. Imorn blir de barnvaktning igen. Alltid lika mysigt :).

God natt mina vänner!


gåshud

Fan va de e kallt! Mitt rum e rena kylskåpet. Kmr snart bosätta mej i bastun nere i källaren om de ska fortsätta såhär. Uscha!
Nu ska jag berätta om min toooorsdag. Dagen började som vanligt med halvburren till centralen. Cilla hoppade på burren o vårat samtal bestod mest av våran besvikelse över myggan igår. Inte lika klockrens som stocken programmet! Haha.. Men iaf när vi anlände till centralen stod ninoooo o vänta på oss. Vi hoppade på tåget o bar iväg mot skolan. Blee! Där vare de dags för essä skrivning. Tre FETT jobbiga frågor om medeltiden. Vi satt o skrev TRE timmar i sträck. Vadå död efter! Dom som inte hade historia fick ha kul brandövning o leka i löven på skolgården. Prutt!
Efter historian vare dags för psykologi. Satt som en död fisk o gjorde inte en min typ. Therese ville att jag skulle se glad ut annars blev hon ledsen, så jag smajlade lite falskt haha. Efter alla quazis skrattattacker åt hennes otroligt roliga skämt, var lektionen slut. Då vare lunchdags men jag slösade mina sista ören på en macka o en klubba. Tyckte jag var värd det. Skolans lasagne var inte så lockande. Fast säg nån skolmat som e särsklit lockande, förutom pannkaka dårå!
När lurren va slut vare religiondags. Började med islam idag. Kul! Inte.. Men den lektionen gick rätt snabbt. Och sen va de matteprov som gällde. Det var vinklar, skala och pythagoras sats man skulle kunna. Gick väl sådär. Ett G hoppas jag på annars dör jag. Orkar inte göra omprov lr nåt sånt!
Efter provet åkte vi tåg o buss hem.
När jag kom hem la jag mej på soffan o försökte sova. Skolan dödade verkligen mej idag. Men det gick inge bra o sova för mina dampkatter skulle hoppa på mej o attackera mina armband. Så jag stängde ut dom... När jag precis slumrat in i drömmarnas värld hör jag att de knackar på dörren. Där va syster o sa att jag hade lovat o fälja med o sola. O det gjorde jag! Frös som en gris men de gick över när jag låg o stektes i solariet. Efter solningen åkte vi till maxi o handla lite sen åkte vi hem o åt matis.. Va fettohungrig!
Så har min torsdag sett ut. Intresant höhö! Kom typ nyss ut ur duschen.. Sitter o kollar på south park o äter mandarin! Imorn ere sista dan sen e det LOV.. Bara film, gunnis o sen beachvolleyboll imorn! Not so jobbigt..


Sov gott!

"partilles bästa fi**slickare, here he come" HAHA, myggan <3

Onsdagen började som alla andra onsdagar. Gick upp halv åtta död som en gris. Sov asdåligt inatt! Det va iskallt o mitt huve ville inte sluta tänka på alla grejer. Men satte både väckarklockan och mobilden på väckning så kom upp iaf :).
Tog bussen o mötte min kära cill. När vi kom fram till centralen sa dom att de va typ 30 min förseningar på tågen, IGEN! Vafan e problemet.. Men iaf så tog vi 753 till skolan o kom lite försent till samhälle. Men vad ska man göra!
Jobbig lektion va det. Dubbelpungen delade upp oss i grupper o så ska vi göra ett arbete om alla olika partierna. Inte kul! Menmen... Efter det va de lurre. Äckelmat, så jag köpte en macka. Som inte heller va så särskilt god :(. Efter lurren va de dags för fritidens betydelse, seg lektion. Massa skriva av från tavlan typ.
Sen efter det va de dags för matte. Vi gick igenom lite saker innan provet vi har imorn. Fattade faktist lite mer nu! Så hoppas på ett g. Annars spyr jag på nån! Eller stoppar upp en ostbåge i cillas rumpa. Hon va den enda frivilliga!

Efter bajsmatten så följde jag med nina på stan. Maria joinade oss oxå! Nina gick o köpte lite "skönhetsprodukter" haha. Sen så blev de en fika på nancy's oxå. Alltid lika gott! Träffade julius oxå... Hon va trevlig med sin sexiga påse.. Efter nancy's gick jag o maria som mätta bollar till centralen o tog våra burrar hem och nina gick o köpte sina passerade tomater (?) haha.
 O nu sitter jag här me kissen i knät. Ska väl kolla igenom historieboken o läsa lite om medeltiden. Har ju prov imorn, men man får ha böcker o anteckningar till, men de e ändå bra o vara lite förberedd. Sen måste jag även kolla lite i matten... Ingen kul lillördag direkt!

Adios amigos!

Idag ere myggan, OH YEAH BABY!  Jag o cilla ska cama ;D grr haha...

Tisdag, ledig :)

Idag va man ju då ledig. Lr som jag skrev förut så hade alla ha utvecklingssamtal idag. Men min mor kunde inte. Men min mamma ringde gunnis imorse o skulle bestämma en ny tid. Men då sa hon att dom kunde prata lite över telefonen o sen beövdes de inge mer för de va inge problem :P. Så jag slipper typ gå moaha! Lr hon skulle prata lite med mej o berätta vad mamma o hon prata om typ.
Idag har jag bara slappat! Vaknade halv två. De va skönt! Sen åt jag frulle o gosa me kissarna.. Sen läste jag några kapitel i tristan&isolde. Den ska va utläst snart :o! Får rappa på lite.
Imorn e det skola igen. Inget jag längtar efter direkt.. På torsdag e det matteprov!!!! De kmr det verkligen gå åt skogen. E förberedd på ett ig redan. Men jaja! Det går som det går.. Nu ska jag kolla tv!

Hejsvejs♥


Ibland har man bara tur :)

Asså känner mej så glad idag. Vet inte varför:D! Fast mycket bra har hänt :). Fick mitt efterlängtade nancy's besök idag. Jag o cillapilla! Så trevligt. Såg smileyface, as usual. Denna gång satt han bakom oss. Grr haha! Sen så har mitt internet blivit normalt. TACK! Seeeen, så har jag hittat våra vänner från turkiet:D. Tack vare magnus östersund kontakter hahaa. Ringde elina nyss, dampa i telefonen. Shit asså! Och man får INTE jag säger IIIIIINTE glömma att de e prison break premiär idag. Asså på med blöjan nu börjar svettigheten igen!
Imorn e vi lediga, lr vi ska ha utvecklingsamtal. Men min moder kan inte, så ska ha de typ efter lovet nån gång. Helt off men jaja! En anna kul grej är cillas "flört" i helgen. Haha, TJA   BO! Kollade efter han i skolkatalogen o dog av skratt. Han o jag gick i samma sexårsgrupp o han va jättekär i mej då. Cilla bara snor mina flörtar haha! Nee men de tyckte jag va lite småkul. Kanske bara jag som tkr men!
O vet ni vad jag ska göra i slutet av november. ÅKA PÅ KRYSSNING! Japp det ska jag.. Me syrran, magnus o deras friends.. Hoppas verkligen de blir så nu! Skulle va så sjukt kul o SKÖNT o komma hemifrån. Hoppas hoppas hoppas! Party all night long, oh yes.
Nu ska jag va en tupplur o vara glad. De va rätt länge sen de hända mkt positiva grejor på samma gång :).
Hade great!

PUSS!


Cilla o jag på bussen till skolan:

Jag- Asså orka bo på kyrkogårdsvägen
Cilla- Ja eller hur. Då e man ju typ död.
 
BÄSTA ! HAHA...


Museum!

Idag va de museum dags. Vi packade in alla i bilen o åkte till östertälje station. Därifrån tog vi halv tolv tåget mot sthlm. Sen tog vi t-banan mot naturhistoriska. När vi kom fram gick vi den lilla biten till museet.
När vi kom in betalade vi biljetterna till cosmonova. Vi kollade på deep sea! Den va inte så bar som jag trodde :/.
Efter det tog vi en tur runt på museet. Trevligt trevligt! Vid typ fyra tog vi tunnelbanan tillbaka till centralen o så åt vi på donken. GOTT! Va äckligt hungrig... Sen tog vi tåget hem! Lämnade av alla 34893 ungar haha.. Men det va mysig dag :).
Kom hem för en stund sen. Funtar på om jag ska gå o basta o sen ta en lång dusch. Får se hur det blir med den saken!

Ciao bella!

djungelboken

Idag va jag på världens bästa teater. Brukar tycka att teater e sjukt tråkigt, men den här va ASBRA! Asså man garva ju som en gris haha. "pose,pose, pose". Skönaste va ju bratsen som skulle föreställa aporna. Shit va kul! Rekomenderar den skarpt :D.
Efter den braiga teatern, som va 3 timmar lång (kändes inte som de för den va så jävla kul haha) så tog vi tåget hem. O jag hade planerat o käka på nancy's för det va aslänge sen o det va typ de jag hade råd me. Men då kom cilla  me den snoppiga nyheten att det stänger FYRA. Trodde de stängde fem :(. Så den planen gick åt skogen. Men iaf så tog jag o cilla burren hem. När jag kom hem satte jag mej vid datan o dampa. Fittinternet kan SUGA SNOPP.. Så fort man går in på nån sida så börjar det hacka. Konstigt att jag ens kom in på bloggen! Sen kom min kära systeryster o fråga om jag ville åka o sola me henne. O hon bjussa så de va klart jag ville det. Så sköönt! Somna typ.
O nu kom jag precis hem. Har världens panikattacker för jag vill ha PARTY! Det e helt sjukt. Fan va jag vill va 18 o kunna gå ut på krogen. Fittsnorre! Jaja, blir väl antagligen att jag bara sitter här o surar för mej själv. Ni kan ju höra av er om ni har nåt trevligt för er. Men nu ska jag äta! 

HAJDÅ! 


I MADE IT!

Det är över! Nu har jag klarat av två äckligt jobbiga hemtentor. Den här veckan har verkligen dödat mej.
Nu är det äntligen helgen på ingång. Och vad händer då? Förhoppningsvis händer det nåt på lördag. Annars stoppar jag en ostbåge i nåns rumpa. På dagen på lördag ska iaf några i klassen på teater. Djungelboken! Alla har sagt att den e asbra så varför inte passa på o gå när man blir bjuden :). Och på söndag ska våran geek familj till naturhistoriska riksmuseet. Haha lr de e jag, mamma, elin magnus PLUS alla barnen(vilma,joline,liam,ebba och nora)Hej här kommer schwerindagiset! Men de blir säkert mysigt. Vill se alla ungars min när dom kmr in på cosmonova. Dom kmr dö, o jag kmr skratta haha! MOAHAH

Idag va som alla andra skoldagar. Bara att jag hade FETTO MYCKET DAMP PÅ MATTEN! Panikattacker.se.. Asså döda läraren! Hon e alltid så äckligt tjurig o ÅÅÅH ASKDJAKSD. Nästa gång ska jag ta med mej mellis o kasta i fejsan på henne.
Annars så va skoldagen typ normal... När jag kom hem var det meningen att jag skulle göra klart religionen. Men istället så la jag mej i soffan o aa, ni vet säkert vad som hände. Vaknade sen igen vid halv sju. Så gjorde jag klart äckeluppgiften om kristendomen och judendomen. Skulle skriva som en dialog mellan en jude och en kristen. Kul? SVAR NEJ.. Jaja. Nu är det klart i allafall!
Nu sitter jag o kollar på south park o typ dör av tråkhet. Men jag blir glad när jag tänker på att vi inte har nån svenska imorn så vi har sovmorgon till 10.15.

Men hejdå ere analkörtlar!

PS. Vill ni se heta bilder rekomenderar jag
http://westlundmalin.blogg.se. Ni dör jag lovar!

Cilla är snygg!

Och inte nina. Okejdå lite kanske! OKEJ MYCKET. Snygg, snyggare, snyggast.
Jag har en ny kärlek. Lasse kronér. Cilla har heta drömmar om honom och han brukar vara ombord på bussen. CAUSE I AM WHATEVER YOU SAY I AM, IF I WASN'T THEN WHY WOULD I SAY I AM. IN THE PAPERS THE NEWS ERVERYDAY I AM. I DON'T KNOW IT'S JUST THE WAY I AM. Ni som såg myggan igår förstår.

Jag sitter i skolan med fissnopparna. Dom luktar otvättad ostbåge! Nina vill KANSKE HA EN SNOPP I RUMPAN... JAg har tråkigt! Oj skrev fel. Hon ville ha en falukorv. Nina dreglar klubba-slem!

Jag älskar myggan!

SNOPPHEJDÅ! Nu ska jag joina mina snoppar och kolla på myggan avsnittet från igår.................

cpsnopp!

JAG ORKAR INTE MER! Asså skolan dödar mej.. Även idag har min dag typ bara bestått av plugg. Nu ere religion som gäller. Typ rena sömnpillret! Men har inte så mkt kvar nu, det sista skriver jag imorn.
Idag va de en cpdag i skolan. Hade "redovisning" i samhälle. Gick super haha! Sen har jag typ blivit trackasserad lr hurfan de stavas, av nina o cilla hela dan. Har fått deras bootysar på mej o nina har typ dödat mej me sina sjuka grejer haha. Men jag står ut me dom för vi e ju trots allt trion ;D!
När jag kom hem vart de soffan på en gång. Sov som en  prins! Vaknade typ 1½ timme senare o började skriva lite religion. Har skrivit asdåligt men jag orkar verkligen inte lägga ner mer tid på plugg just nu. Känns inte som man får nånting för det! Sen var det dags för en dusch, inte lukta usch står högt i kurs, och sen så tajmade jag grey's anatomy på pricken. Ja de va på fitthåret! Och efter det va de ju fråga olle och MYGGAN! Fan va genialiskt program asså haha.. Nu sitter jag o kollar på ett annat väldigt genialiskt program, scrubs:D. Ska snart hoppa i säng o försöka sova.. Kmr inte gå bra!
Imorn e de bajstorsdag igen.. Blee!

Adjö.





LOVE!

Kollar Moulin Rouge på trean nu. Missade första timmen för det va desperate housewives. Men de gör inget för har redan sett den typ 1 miljon ggr. O den e så BÄST! Lär ju komma några tårar i slutet, som alltid :(.

image159

Plugg, plugg, plugg och åter plugg!

Känns som all min fritid går till att plugga nu. Inget jag gillar direkt! E så sjukt trött på skolan just nu. Fattar inte att lärarna inte kan dela upp det, o inte komma med typ 700 läxor på en o samma gång. Det skulle underlätta endel.

Idag e det iallafall tisdag! Har känt mej helt död hela dagen idag... Kanske berodde på att jag satt uppe till två! Men så ere när man e cppigg o inte kan sova. Hade iaf en brilly som höll mej sällskap :). PÅ LOVET BLIRE PARTY! Fan asså längtar bajsigt mkt.
När pruttskolan va över åkte jag hem o somnade självklart på soffan, som alltid haha! Vaknade 2 timmar efter o kom på att jag va tvungen o göra sista mvg frågan om antiken. Men när jag väl satte mej ner o skulle börja så tänkte jag "vill jag verkligen ha mvg?". Jag kom fram till att jag nöjde mej med ett vg (om jag änns får de) o så skickade jag in det. Så nu e de klart! Men de e ju inte chill för det. Nu e det religion hemtenta som gäller. USCH! Aja ska inte tråka ut er me massa bajs.. Nu längtar jag bara tills bästa desperate housewives ska börja.. Över en timme kvar :/. Men hoppas ni haft en mysig tisdag!

Puss!



image158 
GE MEJ NU!

brilly haha :D!

malin säger:

palla skola

malin säger:

vill va hemma imorrn
Johanna säger:
jaa, jag vill va hemma i 2 veckor till lovet.. ååh inte bra brilly

malin säger:

på lovet

malin säger:

då ska vi vara som bajskorvar som inte åker ner i toaletten

malin säger:

vi ska vara bajskorvar som gör som dom vill!

malin säger:

den satt som den skulle du

- Johanna säger:
hahahahah


ANTIKEN!

Jaa, det e de som har gällt idag. Idag va jag ledig. Men ändå så gick hela dagen åt att skriva hemtenta om Antiken. Så sjukt tråkigt.. Och JOBBIGT! Men så går det när man skjuter upp allt till sista dagen. Vi fick lixom uppgiften för två veckor sen. Men nee jag ska va ett pucko o sitta o göra den sista dagen. Bravo!
Nu e jag iaf klar. Lr typ.. Har mvg frågan kvar men den sparar jag tills imorn! Ska ju skicka in den så man har hela dagen på sej imorn oxå. Ganska skönt.
Nu sitter jag o myser med moltas o väntar på att ID ska börja. Har inte kollat på tv på hela dagen. Kors i taket!

Tjingeling!

Saknar

Jag saknar det.
Jag saknar att ha nån o prata med.
Jag saknar våra kokosbollsbak mitt i natten.
Jag saknar våra cykelturer till macken, 5 minuter innan det stänger.
Jag saknar att vara liten bland dej o dina kompisar.
Jag saknar våra ihopgaddningar mot mamma.
Det är just en sån här dag jag saknar allt det.



Snark!

Så va de segosöndag igen.
I fredags va vi lediga. Tog det typ bara lugnt hela dagen! Passade på att sova. Tog en liten tripp senare på kvällen. Inget speciellt!
Igår vaknade jag klockan tre. De va SKÖNT o sova! Sen åt jag lite o så gjorde jag mej redo för barnvaktningstajm. Skulle passa syrrans fisungar. Liam o joline :)!
Vi åt godis o kollade på film o massa mys.. Jag o elina hann precis me sista bussen hem! Sen kom jag hem. Satt uppe o snacka på me elina på msn till klockan halv 5 typ. Snacka om turkietresan :(! Shit vilka dampryck vi hade haha! Jaja.. Somnade som en stock sen.
Idag vaknade jag oxå tre haha. Har inte gjort något speciellt dom här två timmarna jag har varit uppe. Ätit frukost typ! Om man kan kalla det frukost haha... Nu ska jag nog ta mej i kragen o gära hemtentan som vi har i historia. Ska va klar på tisdag o jag har inte ens börjat. Lyckat!
Imorn e vi lediga igen. Så fettoskönt asså!

God bajs!

RASTLÖS!

Idag e det fredag och vad händer ? NADA... Jag måste måste måste måste göra nåt ikväll! Orkar inte sitta hemma. Men de verkar inte finnas nåt o göra. Vad göra alla en fredagkväll? Sover? Jaja, får hålla tummarna på att det händer nånting.

!

Torsdag!

Nu e det äntligen helg. Har mini lov nu :)! Vi e lediga fredag, lördag, söndag och måndag. SKÖNT!

Idag har dagen rullat på som vanligt. Jag o cilla satt o snacka om myggan o typ dog haha! "han kallas stocken" " men va trääääävligt". HAHA asså omg!
Åkte hem o va en död fisk. La mej o sov som vanligt. Vaknade typ år efter! Då vare dags för mat. Sen har jag bara suttit här typ. Kollade precis på peking express. De e bra :)!
Har inga planer för helgen men hoppas på att de blir party me tjejorna imorn. Annars blir jag deprimerad! Och på lördag ska jag sitta barnvakt. Elina kan du joina?
Annars har jag inga direkta planer.
Fick ett samtalis av min far idag. Han ska tydligen operera benen lr vad det va. Så då ska jag o elina få ta hans städjobb som han har på kvällarna. MIHI! Tjäna moneysar... Mucho goodie!
Men nu ska jag äta daimglass o kolla på massa film. Helt i min ensamhet :(!

Hadet! Puss




Brilly gillar blaffalongvalsnopp! Grr


"Tur att du kom i tid" "Jaa det va på fitthåret!"

Jaha, mina filmplaner blev inte så lyckade! Så jag fick titta på scrubs istället. Men de gjorde ingeting:D!

Idag var det naturhistoriska museet o cosmonova som gällde. Klassen möttes halv nio på östertälje station o så tog vi tåget till sthlm. Sen tog vi tunnelbana o sen gick vi en liten bit.
När vi kom fram hängde vi in alla kläder o väskor o sen fick vi en uppgift av anna-zara. Skulle gå på utsällningen "Natur i Sverige" o sen svara på massa frågor. De va stressigt men vi hann klart!
När man va klar fick man äta matsäck. De va gotti! Efter maten var det dags för cosmonova. Kollade på filmen amazonas. Ascoolt :D! Jag o nina fick värsta cprycken för de kändes som man skulle dö. Haha! Men cosmonova e alltid lika trevligt.
Efter det tog alla tåget hem..
Väl hemma så la jag mej i vardagsrummet o sov. Vaknade 1½ timme senare av att mamma står o skriker nånting. Går upp o käkar mat o sen åkte vi iväg till elin. Magnus skulle kirra en grej på min datööör! Nu fonka deee... !
Sen kom jag hem PRECIS till grey's anatomy. De va på fitthåret, som myggan skulle ha sagt! HAHA. Efter det kollade jag fråga olle, o sen myggan! Garva som en gris som vanligt haha...
Nu sitter jag här o funtar på om jag ska gå o sussa.. Eller fortsätta läsa i min sega bok, tristan&isolde! Måste ju ha läst klart den snart. Snark!
Men imorn e det sista skoldagen, sen är vi lediga fredag,lördag, söndag OCH måndag.. SNOPP VAD SKÖNT!
Jaja, nu har jag nog inget mer o skriva.

Gonatt rumpslickare!

Jerry Springer

Sitter o kollar på Jerry Springer! Fattar inte varför de ens finns ett sånt meningslöst program. Men på samma gång e de så kul o kolla på så jag kan inte sluta. Har blivit beroende!

Idag kom jag hem från skolan typ halv fyra tror jag. Rätt seg dag! Kollade på film på historian. Rosens namn! Helt okej film men inte nån man skulle hyra direkt. Höll på o somna i slutet! Min ögon ville verkligen inte va öppna.
Myste lite me kissarna när jag kom hem! Haha, dom e cp.. Springer runt i huset som idioter! Men dom e gosiga.
Sen gick jag o tog mej en tupplur. Massa SKÖNT! Vaknade klockan sex o då vare matdags.. O nu sitter jag här o väntar på att mamma ska sluta jobbet så vi kan åka o köpa matsäck tills imorn. Haha! Känns som man går i lågstadiet igen :). Tar med sej matsäck på utflykt mihi! Vi ska till naturhistoriska museet och cosmonova. Trevliiiigt :D!
Men nu ska jag kila...

Ciao!

Mhm?

Asså just nu orkar jag inte me mitt liv. Nu klagar jag men jag orkar inte bryr mej! Om jag inte får klaga kmr jag spricka.
Jag orkar inte me hösten o mörkret. Jag blir helt psyk i huvet. Jag vill ha sommar o sol!!
Jag orkar inte me att min plånbok innehåller 30 kr som jag ska leva på den här månaden. Samtidigt som de e 1000 grejer jag behöver.
Jag orkar inte me att mamma e irriterande o tjurig.
Jag orkar inte me pappa som inte förstår att jag behöver pengar!
Jag orkar inte me att de luktar kattbajs i mitt rum.
Jag orkar inte me att de e äckelskola imorn, o dessutom e det äcklig historia.
Jag orkar inte me att de e över ett år kvar tills jag tar studenten.
Jag orkar inte me att vara i den här äckliga åldern. 17 suger snopp!
Jag orkar inte me att jag inte har ett jobb o kan tjäna mina EGNA pengar.
Jag orkar inte me att jag längtar så ÄCKLIGT mkt efter turkiet o speciellt två personer.
Jag orkar inte me att vi inte tog deras msn lr nummer.
Jag orkar inte me att jag ska va så jävla deprimerad hela tiden.
Jag orkar inte me att skriva mer i den här meningslösa bloggen som typ 2 personer läser.

Bajs!

Helgen!

Fredag: Va i skolan som vanligt. Hade massage på gympan! Eller egentligen skulle man spela fotboll men de e typ de tråkigaste som finns. Så vi tjatade till oss att vi skulle ha massage istället :).
Efter gympan traskade vi mot tåget o åkte hem. När jag kom hem sov jag en stund. Sen hoppade jag in i duschen! O kvart i sex tog jag o julia bussen ner till stan o mötte nina. Så gick vi o käka på nancy's! ÄCKLIGT GOTT.. Som vanligt! Julia fattade inte min o ninas humor :/. De va lite synd! Men iaf efter en stund kom lisafisa o joinade oss. Efter vi hade slemmat i oss våra mackor traska vi vidare o mötte linda o anton. Anton försvann o linda följde me oss. Så gick vi till videorullen o hyrde film. De blev are youscared? och tenacious D. Skäckfilmen sög ju gammal snopp. Den va inte ens läskig bara äcklig! Men tenacious D va så jävla rolig! Bland dom bästa filmerna jag har sett haha. SHit va jag garva! Efter filmerna o massa godis så åkte alla hem o jag vart kvar själv. Kollade på tv en stund sen gick jag o sussa. De va fredagen det!
Lördag: Vaknade runt halv 11 av att klockan ringde. Död som en fisk klädde jag på mej o gjorde mej i ordning! Sen mötte jag brillymalin o tog tåget till estocolmo. Skulle på en shoppingrunda! Jag hade bara 400 kr o malin va typ miljonär. Men iaf så hittade jag MASSOR. Men hade bara råd me en klänning/tunika och ett par nya tights. Sen ett par finfina örhängen oxå mihi:). Efter shoppingrundan tog vi tåget hem. Båda satt som döda lökar o sa typ inte ett ord. Va äckligt trött! Men de va en trevlig shopping tur me blaffalong brilly♥
När jag kom hem så gosade jag med kissen o sen hoppade jag in i durren. Så ringde elina o fråga om hon kunde komma på besök. O jag sa inte nej till ett sånt celebert besök! Så kom hon vid nio nång gång o hade lite drinkidrinki med sej. Så satt vi inne i rummet o myste haha! Sen tog vi en tripp ner på stan oxå. Men där va det ju dödare än graven. Så vi tog nattburren hem igen o somnade som prinsar. Haha!
Söndag: Vaknade kl 8 av att elina hade EXTREEEEMT ont i magen. Hon typ satt på golvet o skaka o va helt blek i ansiktet. Trodde hon skulle svimma fan! Så försökte hon ringa runt o hitta skjuts hem men de gick inte så bra. Så lånade hon min cykel o cyklade hem. De e ju inte så långt! Kände mej värsta elak som inte följde me :/.
När hon hade cyklat iväg gick jagl in o sov igen. Vaknade kl halv ett o va fortfarande trött. Men mamma o dom skulle åka till skärholmen o ikea. Så jag pallra mej upp o följde med!
Vi va hemma igen vid sju så jag missade inte miami ink den här ggn.
Nu har jag precis kommit ur duschen o sitter o kollar på cast away o äter lantchirre. Segaste filmen ever!!! Imorn ere skola igen. Men den här veckan kmr bli skön! På onsdag ska vi till naturhistoriska museet o cosmonova. Och på fredag e vi lediga.  SKÖNT!
Men nu ska jag läsa expressen o sen sova. E fan trötter!

Adjöken!


Moltas

Nu har jag äntligen fått min lille kissemiss. Han e så myysig:)!
Hade bara historia idag, lr bara o bara den e ju faktist TRE timmar lång o extremt seeeeg. Sen kl 11 kom mamma o hämta mej i skolan o vi åkte iväg till katthemmet. Va tvungen o va me när vi hämtade han! Så att vi där o samtala me alla kattanter. Sen tog vi med han hem! Mamma åkte förbi rusta o köpte lite kattsaker till han.
Så nu har Daisy, lr jag menar Mysan (vilma har döpt om kattungen ca 83923 ggr) fått en kompis :).

Nu sitter jag o försöker skriva klart utliv grejsan. Måste ju bli klar tills imorn annars halshugger gunnis mej! Moltas ligger i fönstet o snarkar. Så söt mihi!
Imorn är det fredag, då bir de mys filmkväll med gamla tjejorna hemma hos mej. Va ju åratal sen vi träffades allihop! Sen på lördag skulle jag o elina egentligen jobbat. Men NEEEJ, såklart smsar pappa o säger att de har blivit flyttat till måndag. O jag som e i STORT behov av pengar. Nån som kan skänka mej ett jobb kanske?
Men på lördagkvällen blir det förhoppningsvis partyyy... Nee nu ska jag fortsätta me plugget! Gnägg...

Hejdå!



image156 
MOLTAS!

onsdag

Idag skulle jag egentligen till sthlm med elina efter skolan. Elina skulle ta TVÅ tåget från södertälje c, o jag skulle hoppa på i östertälje. Så stod jag o vänta på tåget o så kom det tillslut. O när jag hoppade på så hittade jag ingen elina. O mongolojden har ju ingen mobil heller så de e ju omöjligt att få tag på henne. Så jag åkte till rönninge o hoppade av där. Tänkte att hon kanske hade missat hel tåget o skulle ta kvart över ist. Så jag stod där o vänta men så kom södertälje tåget o då tänkte jag " hon kanske väntar på mej i s-tälje c" så då tog jag tåget tillbaka istället. Men när jag kom dit så fanns ingen elina där heller. Men så stod jag där o väntade på nästa tåg som kom oxå. Men ingen elina på det tåget heller. Irriterad o HUNGRIG som jag va så gav jag upp o tog bussen hem. Tänkte att nångång måste hon ju komma hem. Sen kl sex så ringde hon o sa att hon hade tagit kvart över två tåget. DAMP! Om jag bara hade väntat där i rönninge. Jaja! Hon åkte upp till sthlm själv utan mej :(.
Men iaf när jag kom hem så käka jag macka o la mej o sov en stund. Vaknade piggare o började göra lite läxor. Ganska stolt över mej själv! Sen så ringde katthemmet o sa att vi kan komma o hämta  kissen imorn kl 11 :). Så mamma kmr o hämtar mej i skolan efter historian så åker vi o hämtar han. Sen skjutsar hon tillbaka mej efter lunchen! Missar psykologin o quaaaaaziiiiie. Va synd:P! HÖHÖ.
Men nu ska jag kolla på tv. Har knappt kollat på tv idag. Kors i taket! Och för er som inte vet så ere GREY'S ANATOMY IDAG <3.
Jaja, hörs imorn allihop!

Puss

"jag trodde det va nån som röööök.... TE!"

Samma gamla vanliga tisdag idag! Skolan va som vanligt, alla va som vanligt.. Allt va som vanligt helt enkelt! Hade x antal skrattattacker idag vilken gjorde att jag blev ännu tröttare än vad jag redan va. Sen när vi skulle ta tåget hem så e de försenat EN HALVTIMME! Jävla fittåg.. Så vi fick ta burren istället. Och som vanligt e den proppad me massa människor som luktar prutt o gammal svett. Inte okej!
Men kom hem tillslut iaf! Snackade med mamma om katthemmet tanten som varit på hembesök idag. Hon tyckte att allt såg jätte bra ut o sa att jag hade ett stort o fint rum som kissen säkert skulle trivas i :). Blidde glad! Hoppas jag får honom i helgen. Mihi!
Idag ska jag typ plugga lite o göra lite utvekling, livsvillkor och socialisation. Långt namn!
Sen ikväll, lr vid sex, så ska jag, cilla och nina åka till nykvarn som har gymnasiemässa i deras bibbla. Så ska vi stå där o se trevliga ut o prata gott om igelstaviken höhö :). För de får vi en biobiljett. Men e man BF-ambassadör så e man haha.
Sen när jag kmr hem ska jag kolla på desperate housewives o sen ere so you think you can dance finaaaal :). Fast jag vet redan vem som vinner men de e kul o kolla på alla danser.
Men nu ska jag läsa lite om fritidens betydelse.. Har ju prov imorn!

Ciaaao♥

Elina om du läser de här så ringde
min babba idag o fråga om
vi ville jobba på lördag. Jag sa ja!
Hoppas du kan höhööö.
 O hoppas du hade trevligt igår ;D!


BAJS FUCKING CAMELTOE!

Åååh, dagen idag började verkligen bajs!
När vi kom till skolan fick vi reda på att margreth hade bytt ut svenskan och engelskan. Vi skulle egentligen haft svenska första lektionen men ist hade dom engelska ( som vissa inte har, däribland JAG ). Men iaf så gick vi o snacka me margreht om att hon inte hade sagt något för vi hade lixom kunnat haft världens skönaste sovmorgon. Och då sa hon att hon hade lagt papper i klassfacket, men de e ju ofta man kollar där under helgen ?.. Så då blev jag äckligt sur o fick ut mina aggressioner på cameltoen. Men iaf de va bara o acceptera ödet o börja plugga allemansrätten.  Efter typ 1½ timmes hål så började svenskan. Hon bara stod där framme o snacka hela tiden typ.
Efter det vare lurre.. Äckel vårrullar! Uscha.. Sen hade vi prov, allemansrätten. De gick väl rätt så bra! Skrev på allt. Ett G tror jag iaf. Sen skulle vi egentligen ha förskola me gunnis. Men vi åkte hem o jobba istället!
Efter skolan va de ba o sätta sej på tåget. Vi missade tåget med typ 5 sekunder.. Så vi fick vänta en kvart på nästa! Men det va chill. Tågresan va som vanligt helt sär. Jag o nina fick världens skrattattack. Haha! Tror inte jag har garvat sådär mkt. Från hamn till s-tälje c garvade vi hela vägen. Tänker inte ens säga vad vi garva åt för då kmr alla bara eeeeeeeeh (?). Men kul va det!
När jag kom hem satt mamma o räknade lite på köket. Mätgubbarna hade vart här o tagit alla mått! Ska väl upp till ikea nån dag o beställa köket :). Sen hade hon pratat me kattdamerna från katthemmet oxå. En tant kmr på hembesök imorn kl tio. Sen hoppas jag inte att de tar så länge tills vi får kissen.
Nu ska jag fortsätta kolla på ID o mysa med daisy.. Hihi!

Adjö!