Sommarvärme

Ja, idag har det verkligen varit varmt. Tillochmed imorse när man åkte till praktiken vare stekande sol. Så himla skönt!

Dagen började med några timmar i skogen. Barnen lekte o skötte sej själva så de fanns inte så mkt o göra. Sen helt plötsligt kmr en unge med en "lupp" (sån där som man lägger grejer i o sen kan man kolla med förstoringsglas) MITT framför ögonen på mej. Och gissa va de va i.. EN SPINDEL! Jag skrek rakt ut o alla barn börja skratta. Och det har jag fått höra hela dagen. Att jag är rädd för spindlar haha.
När vi kom tillbaka från skogen var vi ute ett tag tills det var dags för lunch. Sen satt jag i den härliga solen o bara glassa. Ingen unge som ville hitta på nåt så jag fick sitta där i min ensamhet. Haha..
Sen när det nästan var dags för mej o gå hem. Ja då ska de komma ungar som vill göra massa saker. Haha! Dom e så söta så :).

Slutade iaf tre och va hemma halv fyra. Tänkte sätta mej i solen.. Men spindeltraumat från i morse fick mej att tänka att de säkert är massa äckliga djur på baksidan. Så istället la jag mej i sängen o tog en tupplur. Vaknade sen kl HALV SJU. Haha! Så skönt o sova. Har precis käkat o sådär o väntar på att Ugly Betty ska börja :). Sen är det ju hemmafruarna idag oxå :). Mihi!

Valborgsplanerna ser lite sisådär ut. Jag hade ju planerat att gå på mösspåtagningen på TK. Men nu visar det sej att de typ inte finns nå biljetter kvar. Så jag vet inte hur det blir. Jag kan ju betala i dörren men kul i jul om man inte kmr in. Men fan! Måste snacka me Elina om hur jag ska göra. Jag VÄGRAR att sitta hemma. Så ere bara!
Och imorn är det ju egentligen idrottsdag i skolan. Men jag tänker inte gå för jag e fortfarande lite småkrasslig.. Och sen så äre typ ingen som ska gå. Och jag tänker fan inte gå den där jävla joggen själv haha.. Ne får väl sjukanmäla mej lr nåt. Sen lär vi ju få skäll när vi kmr tillbaka från praktiken att de inte va nåååån från BF2 som kom. Jaja.. Orkar inte bry mej!

Ne, kirra valborgsplaner nu!
Vi hörs.

puss



YRROL

Åååh jag e så glad. Min söndag är räddad! Det är Yrrol på Tv4 Film. KOLLA PÅ DEN! Haha...
Shit. Bästa filmen!

image210
 

Even an angel can and up falling

Jaaahapp. Då var denna helg snart över då. Har mest shoppat i helgen känns de som haha.. Va ju på stan igår, och Sthlm idag. Där köpte jag ett par svarta tights, ett par chinos, en t-shirt och två par skor :)! Hittade inte mina skor från H&M som jag ville ha. Blir så suuuuuur att jag inte köpte dom första ggn jag såg dom. Fan fan fan.. Nu går alla runt med dom. Bajs på alla dom!
Sthlm va som vanligt. Massa folk och massa fina kläder. Elina shoppade studentklänning o sådär :D. Jätte finig hihihi! Vi tog halv fem tåget hem. Va hemma runt sex tror jag. Sen käka jag o nu sitter jag här o gör nada. Har provat de jag har köpt. Ska sätta in bilder på kläderna på Bdb.
Det blir nog praktik imorn. Även fast min hals fortfarande gör ont. Men ingen feber så går jag :)! Det är ju bara två dagar sen har vi typ "idrottsdag" på ons. Men jag ska nog inte gå eftersom jag fortfarande e halvt sjuk. Sen e vi ju lediga tors-fre. Fett skönt!
Nej, ska väl glo på TVn nu. Kommer somna tidigt idag. Känner mej sjukt seg.

Adios amigos

Kringelstan

Japp. Så va man hemma efter en tur på stan! Skönt o komma ut lite efter min dvala i min säng haha..
De va ju party på stan så de va ju GANSKA mkt folk. Såg ju Nordman och Perran hahaha (Perrelli). Dom va ju söta. Lr nåt..
Köpte även lite smått o gott. Hittade ett par UNDERBARA SJUUUKT snygga skor som jag SKA ha. Jag är verkligen kär. Dom kostar 550 men fan de e dom värda. Hade inte tillräckligt med pengar med mej men imorn blir dom mina moooaahahaha. Köpte ett armband, örhängen, en tubtopp och Vilmas födelsedagspresent :).
Sitter o väntar på mat nu. Är lite småhungrig. Sen ska väl jag o Elina hitta på nåt. Länge sen vi gjorde nånting fan. Aja men ha en mysig lööördag mina vänner.

Puss

Tjillevippen

Hejsan!
Tänkte att de va dags att uppdatera lite. Ni (mina 5 ynka läsare hahaha) har säkert gråtit blod pga min dåliga uppdatering. Eller inte haha..
Men iaf  i Tisdags så skulle jag ju till praktiken som vanligt. Kände redan på måndagskvällen att jag hade lite ont i halsen och kände mej seg. Men tänkte inte mer på de.
Sen när jag vaknade på tisdagsmorgonen så kände jag mej helt död. Var helt varm och huvudet dunkade och halsen var tjock. Men jag brydde mej inte för jag tänkte att jag måste till praoen för jag har vart borta så mkt (5 dagar). Så jag gjorde mej i ordnind o allt och så hjälpte jag Joline med frukosten o sådär. Sen tog jag tempen.. Hade 38.4 så jag hade rätt hög feber. Men jag åkte iaf..
Väl framme vid härliga oxbacksskolan fick jag höra att just våran klass hade städdag. Så de va bara o ta tag i en sopborste o börja städa. Efter ett tag tog vi vilopaus. Då sa lärarna att jag inte såg så pigg ut.  Jag stod o frös när det var solsken o vindstilla. Tillochmed barnen sprang utan jackor. Då sa jag att jag hade feber o sådär. Då sa dom direkt att jag skulle åka hem o bli frisk. Så mamma kom o hämta mej.
Kom hem vid 10. Frös som en fris. Så jag la mej med tjocktröja, mjukisar,raggsockar och mitt duntäcke o sov till kl 14. Såå skönt! Men min feber var fortfarande kvar i halsen blev bara värre.
Och så har det varit tills typ idag. Har knappt ätit nåt. Har ätit en kycklingfilé på dom här dagarna. Och massa isglass haha.. Men idag har jag känt mej mkt bättre. Eller min feber är borta iaf. De e ju den som gör en till en zombie. Nu är jag piggare :)! Men har fortfarande ont i halsen och hostar.
Mina planer inför helgen äääär.. ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Finns inte så mkt o välja på. Har inte så många valmöjligheter om man säger så. Blir väl typ o sitta i solen (förhoppningsvis) här hemma o bara njuta..
På onsdag blir det utgång på TK hoppas jag. Mösspåtagning! Nån som hänkar?
Nej, ska fortsätta läsa min vecko revyn nu. Vi syns!

Puss och kram

:(

Det blidde ingen träning idag. Elina va tvungen o plugga. Men först så tänkte jag att jag skulle åka själv. Att mamma skulle skjutsa mej. Så jag ställde klockan på 17.15. Men jag råkade glömma att "aktivera" tiden. Så den ringde inte. Så jag vaknade tio i sex ist. Så jag hinner inte träna :/. Men jag kanske åker till medelpasset som börjar sju. Får se hur jag gör..
Skulle bara informera er om det. Lite intressant information :P! Förresten.. Är de nån som hänger me på mösspåtagningen på valborg? På TK.. Biljetterna kostar 120 spänn, men de blir garanterat MKT folk.

Adjöken

Och så va man hemma..

Efter ännu en dag på praktiken. Det har varit en härlig solig dag o vi har varit ute i princip hela tiden. Sååååå underbart väder. Man blir så glad. Sommarfeelings lixoom! Höhö..
Sitter o kollar på TV. Borde väl egentligen sitta ute i solen.. Men vi har inte tagit fram utemöblerna än så orkar inte sitta på gräset.
Idag blir det träning. Kanske dubbelpass igen! Får se :).. Sen klockan 22 äre ju PRISON BREAK :D. Svettigaste programet. Sen klockan 23 ere Lilla al fadjiiii. Mihih! Älska TV på måndagar.
Ne nu ska jag kolla TV. Hoppas bara jag inte somnar... Är snopptrött!
Ha en fortsatt solig måndag :).


Puss

VEM?

Så här ligger det till:

För typ en månad sen lr nåt, så såg jag ett nr i min mobil där de stod (istället för namnet) "Ring mig" Och sen nummret. Då hade jag inget internet så jag kunde inte kolla nr. Och sen har jag helt glömt bort det.
Sen nu för nån dag sen så kom jag på det. Och så kolla jag på Eniro. Så kom det upp nån Victoria Sundberg från Södertälje. VEM E DET? Asså jag fattar nada haha.
Så om de e nån av mina kära vänner som har haft kul o lagt in nummret i min mobil så kan ni ju vara så snälla o säga de? För jag håller på o prutta på mej. Blir ju rädd haha..



Så var denna vecka slut

Gud vad veckorna går fort! Redan inne på fjärde veckan på praktiken. Shit!

Jaja, idag vaknade jag vid elva av att solen lyste in genom fönstret. Ett underbart sätt att bli väckt på :)! Käkade frulle och sen ringde lilla Joline mej. Hon frågade när jag skulle komma o hämta henne. Så jag gjorde mej klar o sen så gick jag o hämta henne på gymmet. Sen gick vi till donken o köpte varsin flurre och sen satte vi oss på bryggan o bara solade. Det var mysigt!
Vi satt där i kanske en timme.. Sen gick vi tillbaka till lägenheten o Joline packade ihop lite kläder o sådär. Hon ska ju sova här hemma hos oss i några dagar :)! Sen kom mamma o hämta oss o vi åkte hemmåt.
Väl hemma hjälpte jag mamma skruva ihop lite badrumsskåp och sen blev klockan helt plötsligt halv fem. Så då gjorde jag mej i ordning för Friskis, sen så kom o Elina o vi cyklade iväg i det härliga vädret. Helt underbart väder!
Vi körde dubbelpass. OMG vad jobbigt det va! Vi körde Bas-Puls och Medel-puls. Det sista passet är helt sjukt jobbigt.. Men de va skönt! Sen cyklade vi hemmåt. Nu efter att ha duschat ätit o kollat på TV så satte jag mej här höhö. Imorn blire praktik igen :)! Hoppas bara att vädret håller i sej.
Nej, ska fortsätta kolla på Pretty woman nu.

Pussis

Saturday

Sitter här i min ensamhet i min syrras lägenhet. Har inte ens orkat sätta på mej kläder utan har fortfarande på mej pjamas.

Som sagt så sov ju Joline o Vilma här med mej oxå. Dom sov i Jolines säng och jag i bäddsoffan. Gissa när dom kmr in o väcker mej... KVART ÖVER ÅTTA! JAg blev tokig. JAg sa att dom fick gå in o leka i rummet tills jag vakna haha... Och de gjorde dom! Jag vaknade lite då o då av deras dansövningar inne i rummet. Vaknade ordentligt vid elva tiden. Sen vid tolv kom mamma o hämtade Vilma som skulle på kalas. Då åt jag o Joline lite frulle/mellis. Höhö!
Sen vid tre kom hennes farmor o hämtade henne. De blev ingen frulla vid maren. Det va ju ingen sol ute :(.
 Nu har jag suttit här själv och gjort absolut ingeting. Äckligt jävla tråkigt är det. Är på äckligt festhumör så de finns inte. Men kvällen kmr nog bestå av TV och datan. Härlig lördag! NOT..
Men men. Ni får ha det bra fisollon!

Kram!

Jag försöker förstå mej på dej.
Men det går inte!


Hos systeryster

Japp! Sitter just nu i Lindas lägenhet. Hon drog ju iväg till Tunisien idag med sin kompis. Så jag tänkte att jag bosätter mej här ett tag.

Idag vare praktik som vanligt. Slutade 13.15. Så skönt! Så kom mamma o hämtade mej o jag tog Joline med mej. Vi åkte till skopunkten o kolla skor maha. Hitta massa fina :(! Sen bestämde vi att Joline skulle sova med mej hemma hos Linda för hon vill inte sova hos sin pappa. Så vi åkte o köpte massa godis o sånt. Och mamma jobbade ju natt, så självklart ville Vilma oxå följa med oss. Så jag fick sällis av båda dom två bajskorvarna :).
Våran kväll har bestått av Donken, godis och Talang 2008!
Vi kollade precis klart på Mr. Beans semester. Men dom hann somna innan den va slut haha. Så jag fick sitta o garva för mej själv. Så nu ligger dom här i soffan o snarkar båda två. Ska väcka dom så dom får gå in o lägga sej i Jolines säng sen. Måste väcka dom för jag orkar inte bära dom.. Plus att Joline har min gamla våningssäng. Så de blir rätt svårt o få upp dom där haha. 
Morgondagen ser ut så att mamma kmr o hämtar Vilma kl 12. Då ska hon på kalas. Sen så tänkte jag o Joline ta en  flurre vid maren. Hörde att de skulle bli kanonväder så de blir härligt :). Senare på kvällen skulle jag gärna vilja gå ut. Nån frivillig :( ? 
Ne, nu sitter jag bara o skriver massa strunt. Känner mej faktist oxå rätt seg. Ska väl försöka hitta något någorlunda bra program på TVn. Finns verkligen ingeting!

Puss & God Natt
 

Behind these hazel eyes

Usch, jag vet inte vad det är med mej. Känner mej helt avslagen o aa, javet inte vad. Asså dom här dagarna när jag har varit sjuk har jag tänkt på massa o jag blir så irriterad på mej själv. Jag håller alltid på o klaga o ha mej, men fan jag gör aldrig nånting åt det.
Jag känner att jag behöver någon att prata med om allt allt allt. Jag vet inte om jag har en sån person! Jag hatar att bara ha kvar allting inom sej och sen en dag bubblar allt upp. Åååååh.. Allt känns så äckligt jävla jobbigt.

Fick ett samtal från Linda nyss. Hon ska ju till Tunisien på fredag. Men nu kan helt plötsligt inte hennes kompis åka med. Och hon får inte tillbaka sina pengar. Så dom fråga om jag kunde åka ist. Jag behöver inte betala biljetten, bara fickpengar. Det skulle va så SJUKT skönt att åka med o bara slappa en hel vecka i solen. Men jag känner att jag kan inte. Skulle vilja, men kan inte. Fan...


Mmm, sallad

Kom hem från träningne för ca 1½ timme sen. Hoppade direkt in i duschen eftersom de inte va nå Grey's :(. Och så bastade jag lite oxå. Fett skönt! Efter duschen så skulle jag ta nåt  litet o äta. Men de fanns INGETING hemma. Asså jag lovar de ekar i kylskåpet. Men jag tog det som fanns. Gjorde en gurk&tomat sallad och kokade tre ägg. JAg som va så jävla hungrig. Och vet ni vad jag dricker till? Ett stort glas vatten för vi har varken saft eller juice hemma. Och mjölk kmr inte på frågan. Jaja! Ska sluta klaga. Tänk på barnen i Afrika lixom.. Höhö

Sitter o väntar på att "Sverige pussas o kramas" ska börja. Men de e jävla hockey fortfarande. Dom hindrar mej från att se lille Björnis Gustafsson ju :(. Efter det e de ju Myggan oxå :D. Mihi! Längtar.
Nej, ska fortsätta äta min "goooda" sallad.

Adjö!


Tiiiiiiisdag

Blidde ingen praktik idag heller. Men imorn ska jag dit. Saknar mina barn!
Har inte gjort någonting idag. Har endast legat i sängen o kollat på TV. Mkt ansträngande!
Fick ett samtal från min kära syster Linda för en stund sen. Gissa vad hon säger... Hon ska dra till Tunisien på fredag :(. Iof bara i en vecka moahah. Men ändå! Så jag ska bo i hennes lägenhet :). Kanske inte hela veckan. De vågar jag nog inte hahaha.. Men i iaf i helgen! Tänkte att jag vill gärna gå ut i helgen o hennes lägenhet ligger ju på stan, så jag bjussar på sovplats. Nån som e på?
Förresten, de första jag gjorde när Linda lagt på luren va o kolla resor till Turkiet i sommar. Hittade en den 8-22 aug. Exakt samma datum som vi åkte förra året haha. Den kostade lixom 3990 kr för TVÅ VECKOR. De e ju ingeting! Fan. Jag vill, jag vill, jag viiiiiiiiiiiiiiiiiill!

Bajshejdå

Forever21

Har hittat massa underbara sommarklänningar på Forever21. Och så sjukt billigt oxå! Men det kostar ju med frakt o sånt oxå. Har sån lust o beställa några!


image206


image208image209image207

Ge mej sommar NU!

Sjuk

Usch.. Känner mej helt halvdöd! Har legat o hostat hela natten. Somnade inte förns 3-halv 4 tror jag. Har pissont i halsen oxå! Så det blev ingen praktik för mej. Vill ju inte smitta barnen! Men jag måste träna idag. Jag får panik annars.
Sitter o kollar på reprisen avb One tree hill nu :)! Ska väl fortsätta med det.
Ha det bra..
Puss

Klockan är ett..

Och jag kan inte sova. Jag är typ astrött. Men jag kan inte koppla av! Känner mej helt snurrig i bollen o massa tankar som bara vimlar runt i huvet.
Jag känner inte för att gå till praktiken imorn. Jag känner inte för att göra nånting.
Nåt som gör mej ännu ledsnare är när man läser på Aftonbladet om Engla. Jävla idiot äckel 42-åring. Skulle kunna skjuta en sån person asså. Förstår inte hur man kan göra en sån sak. Helt jävla sjuk! Jag blir så sur och ledsen och arg och irriterad.
Nej, nu ska jag försöka sova igen. Fan! Jag vill ha sommarlov o va solbränd och glá.


GODNATT


Vilken helg

Och än är den inte över! Den här helgen har varit underbar.
I fredags så hade jag middag at my place. Runt sju kom alla underbaringar o vi börja käka på en gång eftersom alla va ashungriga! Maten va super god. De blidde tacos. Efterrätt blev chokladmousse med grädde och hackade jordgubbar. Efter de satt alla proppmätta o va lite runda under fötterna. Höhö! Sen shaka vi till gamla spice girls skivorna o så. Fick även ett exklusivt uppträdande av Vilma och Joline haha :D.
Vid tolv så sjöng alla för mej mihi. Sen runt ett´-halv två tror jag, så åkte alla hemmåt. Men Elina stanna kvar o sov här.

Igår så var det ju min födelsedag :D. Så det blev utgång på kvällen med Elina, Fia, Elin, Linda och en kompis till Linda. Vi föra hos Linda, sen så gick vi i REGNET till centralen o tog halv elva tåget till sthlm tror jag. Så hoppade vi av i Södra o gick till studio 54. Dansa, drack o sådär haha! Och VET NI VEM VI SÅG.... BJÖRN GUSTAVSSON! Han satt vid bordet bakom oss så jag satt o tog massa smygbilder på honom haha. Men sen gick Linda fram o fråga om hon fick ta ett kort :D. Mihih! Det gjorde min födelsedag :D.
Elin o Fia åkte hem lite tidigare. Och vid tre (?) så tog vi en taxi till Patricia haha. Men jag o Elina palla inte gå in så vi tog en taxi till donken. Skönaste taxichaffisen haha! Jaja, donken va ju ljuvligt som vanligt. Typ det godaste jag har ätit. Sen tog vi nattbussen hem. Va väl hemma runt halv sex. Deckade i sängen på en gång!

Och idag vaknade man vid ett :). Helt snurrig i bollen. Men inte så bakis faktist! Skönt :P. Ska ju ha kalas idag så de va väldigt skönt o slippa illamående o de där skiten.
Klockan fem kmr alla. O jag bjussar självklart på mina goda tårtor moahah.
Förresten bilder från kvällarna kmr upp på bilddagboken :D!
Tack för en underbar helg allihop♥


Vilken kväll

Kvällen igår bestod av både bra och dåliga saker. Kvällen började bra.. Vi föra o så hemma hos mej o hade de trevligt! Sen när vi tog bussen o kom fram till hamnmagasinet blev allt kaos. Vafan ska vakterna va så jävla otrevliga för. Shit! Men iaf, efter många om och men ( TACK SYSTER LINDA!!!) så kom jag in. Väl inne dansade vi o hade supertrevligt. Jag o Tessan var mest på undervåningen medans Maria o Cilla va där uppe.
Klockan två drog sig alla mot garderoberna och jag, Maria o Therese fick våra jackort snabbt. Men Cillas tog tid. Det var någon som hade snott hennes jacka. Asså vem gör så? Varför lixom. Men hörde att hon fick pengar och dom fick skjuts hem. Jag ringde min kära mammi o hon kom o hämtade mej :)!
Tack för en härlig kväll tjejor, även fast det blev lite knas

Idag vaknade jag halv ett. Inte ett dugg bakis faktist. Men mitt rum ser förjävligt ut. Cider och ölburkar i hela rummet. Ser ut som en alkis bor här. O jag har fortfarande inte orkat plocka bort allt haha! Jaja, de kmr sen. Snart ska jag iaf åka o köpa mat o sånt till my dinner imorn höhö. Nej, ska klä på mej nu.

Ciao


image205


Lilla Al Fadji

Haha, så jävla klockren! Sitter o asgarvar. Ni som inte tkr de här e kul, ni har ingen humor haha!

 




Nej, nu ere sängen som gäller! Godnatt på er

Nylackad

Japp, har precis målat klart mina nails i en härlig korallröd färg :). Måste ju se bra ut på min käraste väns studentskiva imorn höhö.
Idag så blev de ingen praktik för mej. Jag följde med Elin o co till den familj som dom ska ge bort Tino till. Det blev några tårar. Fan! Underbaraste hunden ju. Men han kmr få det så bra där. Han kan springa ute hela dagarna helt fritt o leka me sin hundkompis Nellie :). De kmr bli super!

Innan vi åkte hann jag iaf gå o sola. Måste ju få lite färg! Kan ju inte se ut som ett spöke dom här dagarna. Men mina planer att städa mitt rum hann jag inte med. Så de får jag göra imorn innan tjejorna kmr hit. De kan ju inte se ut som de gör nu. Då svimmar dom haha!  Ne, nu funtar jag på o läsa "the truth about diamonds", Nicole Richies bok nivet. Har börjat på den men de va länge sen jag läste. Men först ska jag nog se klart Animal Cops :D.
Vi hörs imorn allesammans!
Förresten, kl halv åtta hos mej imorn :D! Haha, men vi lär ju höras.

Puss och kram♥

I'll stand by you

Äntligen fick jag sätta ner rumpan i min sköna soffa. Har inte varit hemma på hela dagen!
Dagen började som vanligt med att klockan ringde halv sju. O så var det bara att ta sig iväg till praktiken! Så jävla trött. Dagen var som vanligt. Barnen var söta o mysiga :)! På min rast sprang jag ner på stan o köpte lite smått på H&M. Hittade inga jävla tights där heller. Vafan e problemet me o sälja ett par svarta långa bomulls tights. Träffade även på Tamara i kön på hm :). Småpratade lite o sen va jag tvungen o springa upp till skolan igen.
Slutade 15 och tog bussen hemmåt. Men hoppade av några stopp tidigare o gick till solariet o la mej där o stekte. Så skönt! Sen gick jag hem, bytte om, åt en banan, sen vare bara o sätta sej på cykeln till träningen.
Träningen va fett seg. Har så jävla ont i mina vader. Vet inte va jag har gjort. Typ sträkt mej eller nåt! Aja..
När jag kom hem gick jag o duscha o sen åt jag. O nu sitter jag här! Helt förlamad i benen typ haha.

Imorn blire skogen, sen fortsatt dag i skolan. Efter ska jag sola igen! Sen så ska jag följa me o lämna Tino :(. Han ska flytta till en familj ute på landet nånstans vid Nynäshamn. Han kmr få de jätte bra där! Men fan. Jag kmr gråta :(. Älskade Valentino ♥!
Denna vecka kmr bli späckad.
På onsdag blir det RÖJ. Elinas studentskiva. Så då blire partyyy kan jag ju säga! Torsdag lär jag ju ligga halvdöd i sängen. E ledig då! På fredagen så ere ju min middag maha.. Sen på lördag ere min FÖDELSEDAG o då blir det utgång med systrarna och Elina. Nån mer som hänkar ;D? Ja, o söndagen vill jag inte ens prata om. Vet inte om jag kmr vara kontaktbar haha.
Ja, de e min vecka. Fullspäckad :).
Ne, nu börjar Prison Break. Nu börjar stressen haha!

Puss puss


Trött som en åsna

Shit vad jag är seg. Kom hem från träningen för ca en timma sen. Vi körde dubbelpass plus att vi cykla dit o hem! Snacka om att vi var döda efter det. När jag kom hem sprang jag in i duschen medans mamma gjorde blodpudding o bacon till mej :D. Va ashungrig! De va gotti moahah.
Nu sitter jag här helt död o kollar på Dukes of Hazzard. Den e inge bra :(! Vet ni vilken film som kmr inatt klockan halv ett? Edwars scissorhands :(. Den bästaste bästaste filmen. Måste dom sätta den mitt i natten. Åh! Jag blir ledsen.
Jaja, imorn blire upp i ottan igen o ta sig till praktiken. Måste springa ner på stan på min rast o köpa ett par nya tights. Mina e helt fuckade!
Ne, ska väl fortsätta kolla på den här otroligt inte bra filmen. Eller så sätter jag på Ice age som jag inte orkade kolla klart på igår. Somnade ju klockan tolv haha!

Puss!

Sex dagar kvar


pluggsöndag

Idag vaknade jag halv elva. Inte av mej själv om ni tror de. Utan av att klockan ringde. Måste ställa den på söndagar annars sover jag hela dagen. O de e inte bra! I
allafall så bestämde jag mej för att göra klart min fördjupningsuppgift i historia. Och blev äntligen klar! En sak att kryssa från listan av läxor. Nu ere bara 893 kvar.
Jag känner mej inte helt nöjd med arbetet. Men orkar inte lägga ner mer tid på det. De får bli som de blir. Bara hoppas på ett G.
Tänkte att jag skulle göra samhällsuppgiften nu oxå. Men jag ångra mej! Jag orkar inte haha. Ska ändå snart åka o träna så orkar inte börja på det. Men svenskan ska jag nog göra klart. De e inte så svårt!

På onsdag ere äntligen Elinas studentskiva. Mihi! Längtar. Vi ska väl föra här hemma hos mej o sen dra oss mot hamnmagasinet runt halv elva-elva. Det blir nog super kul!
Jaja, ska väl skriva klart min bokrecension nu.

Adios!

Äntligen helg

Den här veckan har gått fort. Jag är helt slut! Det är ansträngande o springa runt me små barn hela dagarna. Men kul :D! Idag iaf så satt jag o prata lite smått med min handledare o så. Vi kom överens om att jag o Cilla ska ha samma tider o så. Bästa handledaren måste jag bara säga :D! Eller båda fröknarna där e verkligen jätte snälla. Trivs jätte bra.
Fick gå hem lite tidigare idag o så tog jag Joline med mej. Alla barnen blev så avundsjuka o frågade när dom skulle få följa med mej hem haha. Men iaf! När vi kom hem åkte mamma o dom o kolla på kakel. Jag däremot la mej o sov. Sov i tre timmar. Helt utslagen!
Sen var det mat. Kyckling, båtar och tzatsiki. Så jäkla gott! Sen kollade vi lite på Talang 2008 och sen åkte vi o lämna Joline.
Jag har haft typ sprängande huvudvärk sen jag vaknade idag. Och mot kvällen nu så blev det värre. O inte hade vi nån alvedon heller. Men som tur var hade Linda det. Så nu känns det lite bättre :)!
Har precis duschat o sitter o funderar på vilken film man ska sätta på. Blir antingen Ice age 2, eller Djävulen bär prada. Får se vilken jag väljer :P!
Men ni får ha en trevlig helt allihop.

Tjingeling!

Åtta dagar kvar

Spårlöst

Just nu ere paus i Spårlöst. Shit vad jag gråter! Min tröja e helt blöt. Kan inte kolla på sånt där utan o börja böla haha. De e så kul o se när dom letar efter släktingar dom aldrig träffat förut. Nu handlar det om en tjej, som aldrig har träffat sin pappa som bor i Japan. Efter pausen kmr man få se när hon äntligen får träffa honom. Jag kmr dö! Haha. Cp jag e! Aja, nu börjar det snart :D.

Adjö!



Fick ett samtal nyss från min syster Fia! Hon frågade om jag hade kollat på Spårlöst o så sa jag att ja de hade jag. Så berätta hon att Nora hade suttit o storgråtit av det programet haha. Hon e lixom fem år! Hon hade varit helt inne i det. Fia hade fått sitta o översätta allt dom sa haha. Sen var Fia tvungen o ringa runt till alla o fråga om dom oxå hade gråtit. Så jäkla söt unge :D! Nora snoran :)..

Min dag

Jahapp! Idag pallra jag mej upp till praktiken. Även fast det kändes förjävligt. Kmr inte klara dom här sex veckorna utan någon sovmorgon. Men men!
Dagen idag var mysig. Gick tidigare idag, 13.15, o alla barn blev jätte ledsna. Men jag o Cilla skulle till skolan o kirra våra IV val. Men för det första hade Cilla glömt sin lapp med lösen  o grejer. Och bibblan va stängd så vi kunde inte skirva ut nån lapp. Och så va inte ens Gunnis i skolan så hade ändå ingen o lämna de till. Så efter att ha småpratat lite med Siw och Laila så åkte vi hem igen.
Va hemma runt halv fyra. Hantverkarna var här o fixa o trixa i badrummet. Så jag la mej o sov. Sov från fyra till sex.
Åt precis mat nu så e mätt o gla nu :).
De blidde ingen träning idag eftersom min cykel fortfarande har punka och ingen kunde skjutsa. Och buss är inget alternativ. Palla åka buss hem när man e helt jävla svettig. Fresh lixom! Jaja, måste fixa cykeln till på söndag. Då MÅSTE jag träna. Blir tokig annars!
Idag är det äntligen premiär för "Spårlöst". Har längtat efter det! De e så spännande o kolla på sånna program. Så klockan 20 sitter jag bänkad framför tvn :).
Ne, ska väl läsa lite bloggar nu.
Ha en fortsatt mysig torsdag.

Puss&Kram

nio dagar kvar

Måste sova

Idag blidde de ingen praktik för mej. Vaknade imorse och mådde verkligen skit! Mådde illa o grejer. Så sjukanmälde mej.
Vaknade igen vid halv tolv. Åt frulle o sådär. Sen la jag mej i vardagsrummet o kolla TV. Men somnade efter ett tag!
Låg där ett tag o halvsov men sen tvingade jag mej själv att hålla mej vaken. Kunde ju inte sova hela dagen! Kvart i sex så tog jag bussen till centralen. Skulle iväg till träningen. Tog bussen eftersom min cykel har punka. Träningen va seg. Det va de sämsta passet idag! Men bättre än ingeting.
Kom hem o käka omelett och så köpte mamma en grillad kyckling till mej. De va gotti! Kollade på So you think you can dance, sen var det Greys Anatomy. Sen var det ju premiär för Sverige pussas&kramas och MYGGAN. Nu är mina onsdagar räddade :). Efter alla program hoppa jag in i duschen o nu sitter jag här. Jag måste gå o sova NU. Men jag e inte trött. Jag kmr va helt jävla död imorn! Bajs.
Aja, skulle bara informera er om hur min otroligt intressanta dag har varit.

God natt!

Tio dagar kvar

Din dumma sill

Jaha, då var det dags för bloggen att börja funka igen! Finally.. Inte för att det har hänt så mkt under dessa två dagar.
Igår så var det iaf min första praktikdag på Oxbacksskolan :). Min gamla skola! Där ska jag spendera mina närmaste sex veckor.
Hade världens ångest i söndags. Jag ville verkligen inte till praktiken. Jag hatar att komma till nya ställen där man inte vet nånting och inte känner någon. Man känner sig bara i vägen. Men det har helt vänt! Jag känner mej så välkommen så :). Det är jätte kul och barnen e så söta. Kallar mej skolans prinsessa o grejer. Yeah right haha!
Då och då stöter jag på min kära vän Cilla som oxå praoar där. Vi hinner tyvärr inte prata så mkt :(.
Igår blidde det ingen träning. Elina skulle plugga! Och jag känner mej inte redo för att ta mej dit själv ännu haha.

Jaja, idag efter praktiken for jag runt i kungens kurva och kolla på kakel med mamma och dom. Äntligen ska de där äckliga badrummet fixas. Äntligen slipper vi duscha nere i källaren! Men det lär ju ta sin tid :P..
Idag blir det nog tidig sänggång! E så sjukt trött. Kmr va helt slut efter dessa sex veckor. Ingen sovmorgon alls. 8-15 vare dag. Snark.
Förresten, de e ju första april idag. Har faktiskt lurats ganska mkt haha. Sen blev jag lurad x antal ggr på praktiken haha.
Ne nu ska jag fortsätta kolla på Animal cops, Phoenix hihi. Vi ses imorn!

Puss och kram

Elva dagar kvar