RHODOS 2010!!!!!!!!

Nu drar jag till Rhodos med min bästaste vän. Fyfan vad vi ska ha kul. Sola, bada, parta järnet! Kommer bli så jävla bra.
Ni får ha det skittråkigt här i Sverige och jag hoppas ni får massa regn moahahahahha. Ses om två veckor!!

PUSS OCH KRAM!


Vår förra resa. Alanya 2007. Svettiga och härliga inne på Robin Hood haha!


Sweat

Kom precis ur duschen. Stod där i en halvtimme med ISKALLT vatten. Ville kyla av mig lite. Det här jävla bastuhuset tar kol på mig.
Jag var sval i 5 minuter. Nu sitter jag redan och lökar. Fyfan. Flyttar ut på baksidan snart...


Fredag

Kom för en stund sen. Jag, Elina, Maria och Tessan åkte ut till Hawaii med massa gott och satt och chilla på stranden. Grillade marshmallows, snackade, garvade och blev lite smårädda haha. Mycket mysigt. Måste göras om.

Nu är jag tillbaka i bastuhuset. Fyfan det är helt sjukt jävla varmt i vårat hus. Helt galet. Spelar ingen roll hur många fönster man har öppna. Ändå lika svettigt.

Nu ska jag småkolla lite på TV och vänta på att bli trött. Vilket kommer ta ett tag. Har kommit in i sommar dygnsrytmen nu. Vilket betyder läggdags vid tre-fyra tiden haha.

Nighty!












Breaking Dawn

Behöver jag säga att jag längtar. 499 dagar kvar!





Tisdag

Igår var det en riktigt härlig dag.

Började med att jag vaknade vid elva. Klädde på mig, fixa mig och åkte ner på stan och mötte Elina. Vi traska runt. Tittade i affärer. Köpte lite smått. Käkade Nancy's. Vi va kvar på stan till kl blev kvart i sju. Då traskade Elina hem och jag mötte upp Cilla och Nina och vi köpte med oss Nancy's (två ggr på en dag haha. bra jobbat) och satte oss och njöt av solen på Marenbryggan. Så jäkla skönt. Återigen var trion återförenad som det SKA vara. Saknar skoltiden då vi tre i princip satt ihop. Men vi måste göra om det här oftare. Vi måste göra det till en rutin haha.
Anyway. Va väl hemma runt tio tiden efter en riktigt skön dag.

Idag däremot känns allt lite sisådär. Vaknade vid halv två, vilket iof va RIKTIGT skönt. Länge sen jag sov så länge. Sen dess har jag inte gjort mycket. Egentligen skulle jag iväg ikväll. Jag och Cilla och två tjejer till från jobbet tänkte ta en drink inne i stan och bara chilla typ. Men jag insåg att jag har fan inte pengar. Sorgligt men sant. Va riktigt sugen på lite chillmys i stan.

Nu sitter jag och tittar på Tyra Show. Sesame Street special. Vill äta Elmo. Men aja. Det var väl allt jag hade att skriva för den här gången. Nu tänkte jag ta mig i kragen och rensa lite i garderoben. Börjar bli överfull av massa skit.

Adios!





Nu drar jag!

Ska glömma all skit och bara njuta av goda vänners sällskap och världens underbaraste film.





Eclipse one more time

Har varit en lite uppochner dag. Men nu har jag precis ätit mat (som smakade skit) och nu ska jag klä på mig och vänta på att klockan ska gå. Vid sju tiden kommer nämligen Maria och hämtar upp mig och så bär det av till Heron. Ska se Eclipse. För mig blir det andra gången. UNDERBART!