Måste bara säga en sak...

Jag förtjänar inte alla underbara människor i mitt liv. Dom är för bra ♥!

Jag vill gräva ner mig

Ååååh, asså jag tror aldrig jag velat gå ut såhär mycket... Eller jo, typ varje helg. Men ändå! Det är verkligen så att ALLA ska ut. Jag kommer sitta ensam här i mörkret och titta på Körslaget. Jag pallar inte. Fans jävla skit ballefjong anus!
Jag vet tillochmed vad jag skulle ha på mig. Har tillochmed något NYTT att ha på mig för en gångs skull. Jag har tiiiiillochmed en fripp som jag hade tänkt prova. Allt är lixom färdigt.
Men en sak som fick mig skratta nyss va när jag fråga Elina vad hon skulle ha på sig ikväll. Då sa hon att hon hade köpte en ny tunika från Vero Moda. Så beskrev hon den och jag insåg att det var exakt samma som jag hade köpt i onsdags hahahaha. Inget ovanligt iof! Det brukar vara så med oss haha.

Nej, nu ska jag fortsätta deppa. Finns ingen chans att jag somnar åtta ikväll. Jag vaknade lixom två idag. Undra om vi har sömnpiller hemma?


KLNSAÄÖFAKOFIEAKNFÖL

Idag känner jag mig frisk. Jag har legat med feber sen i måndagskväll! Men i onsdags, då trodde jag att jag var frille. Så jag gjorde misstaget att åka med Mamma till Skäris. När jag kom hem dog jag typ. Feberfrossan var tillbaka!

Men igår hade jag ingen feber på hela dagen, och kände mig pigg. Idag känner jag mig helt frisk.
Jag har sån ääääääääcklig ångest. Hade sett fram emot denna helg. Jag och Cilla hade bestämt en fikadejt igår. ÄNTLIGEN tänkte jag. Men både jag och hon låg sjuka haha. Så de var väl tur i oturen.

Idag ska ALLA ut. Det är ju lixom Halloween. Åh! Jag blir helt jätte ledsen.. Jag vill med! Åh. Jag vill inte vara vaken ikväll. Jag vill somna klockan åtta. Åh. Idag känns allt skit igen. Har inte kunnat känna nå känslor den här veckan fan. Har legat som en död sill!

HEJDÅ!

Turn it up

Helloooo everybody!

Idag är jag på rätt bra humör. Beror nog bara på en sak. Jag och Elina ska göra stan ikväll. Det var på tiden tyckte jag. Har inte vart ute sen förrförra helgen. Not okeeej! Så ikväll ska jag och Elina röja på 550, men först blir det förning här. Ska bli jäkligt kul! Något som är mindre kul är att jag har absolut INGETING att ha på mig. Jag skojar inte. Usch! Inte roligt längre.

Nu sitter jag och lyssnar på lite partymusik. Skulle behöva städa rummet, eller rättare sagt jag måste städa rummet. Annars kommer Elina svimma.
Juste, i förrgår natt hade jag tråkigt. Så jag provade göra en rosettfripp. Tycker det är rätt coolt, men vet inte om jag själv skulle gå runt i det.


Gjorde jäkligt slarvigt som ni ser... Mitt hår är för tungt och "glatt" (säger man så?) för att göra massa frisyrer med. Trööökigt!

Tänkte bjussa på min absoluta favorit partylåt för tillfället! Vill bara dansa järnet när man hör den.. David Guetta är så jävla bäst!


IKEA

Idag blidde det IKEA. Jag, mamma, Vilma och Elin tog en liten tripp. Kände mig på CP humör så jag va väl inte mycket till sällskap. Vaknade verkligen på fel sida idag.
Men vi käkade lite mat, kollade runt. Bunkra upp med mer doftljus så nu fan ska det lukta tropiska frukter här inne.
Vi var hemma vid sex. Alltså för ungefär en timme sen. Jag tänkte lägga mig och läsa när jag kom hem, men sen kom jag på att jag läste ju ut bokenigår natt :(. SHIT JÄVLA GETANUS vad spännande det var i slutet. Och jag får panik att jag inte har den fjärde boken att börja med på en gång. Vet inte när den kommer ut på pocket, men så fort den gör det blir den MIN! Tills dess ska jag läsa om de tre andra böckerna :).

Imorn fyller min kära pappi år. Fia och Elin ska åka upp med tåg och träffa honom. Jag vill med, men jag har ju inget busskort. Men jag kollade upp vad ett dygnskort kostade, 60 kr, så jag kanske får låna pengar av mamma eller nåt. Shit vad jag saknar att åka buss. Jag har inte åkt buss på jag vet inte hur länge. Det gjorde man fan dagligen förut! Trodde aldrig jag skulle sakna det.

Aja, nu sätter jag punkt! HEJDÅ

My day

Idag väckte mamma mig vid tio. Det var meningen att jag skulle följa med henne och klippa sig, men jag var för trött, så jag somnade om. Hon gjorde ett till försök vid elva. Då tog jag mig i kragen och gick upp. Dock sket hon i mig och åkte o klippte sig utan mig. Istället ställde jag mig i duschen för att piggna till. Det var skönt!
Sen gjorde jag mig i ordning och sådär. Börjar få lite panik. Mitt smink börjar ta slut. Och smink är inte billigt. Och hur många ören har jag i min plånbok? NADA.. Jag kan ju inte visa mig i allmänheten utan smink. Det funkar ju inte. Får väl ta itu med det problemet när det kommer...
Efter att mamma hämtat Vilma från skolan åkte vi ner på stan. Vi hämtade upp Elin också. Traska runt lite. Ansträngde mig verkligen för att inte titta på allt fint. Men det gick inte. Hittade massa fint. Och vi gick i typ tre klädaffärer?!!! Hittade en skitsnygg pälsväst för TREHUNDRA kronor, rena kapet ju (men för min plånka känns 300 spänn som typ 3000 spänn). Vågade inte prova den för då kanske jag hade blivit kär. Och det är inte bra! Försöker att radera den ur mitt minne, men det funkar inte.
Fan vad jag hatar att inte ha pengar. Tror jag skulle känna mig en aning nöjdare med livet om jag fick shoppa lite. Bara liite.. Eller okej, helst JÄTTE JÄTTE MYCKET!

Jaja, jag sa farväl till västen och vi åkte hemmåt. När jag kom hem blev jag så deppig över att jag inte kan shoppa så jag stängde in mig i rummet och läste. Vet inte varför jag envisas med att följa med på stan när jag vet att jag bara blir på ännu sämre humör..
Jag läste iaf i flera timmar, vilket fick mig att tänka på annat. Är snart klar med boken. Men en sak är klar, boken är inte bra för min dygnsrytm haha. Igår låg jag och läste till klockan blev halv fyra (det var nog anledningen till att det var så svårt att komma upp i morse). Och jag vet att jag kommer läsa länge länge inatt med. Även fast jag känner mig ganska trött. Jag glömmer lixom bort tröttheten när jag kommer in i boken.

Nej, ska väl inte sitta och skriva massa ointressant. Fast det är ju allt som jag skriver här ändå höhö! Jag kan ju iaf meddela att jag hittade min blivande man idag när jag kollade på Färjan. FREDDAN in my heart ♥! Han är MIN Elina och du kan aldrig ta honom ifrån mig. Hahahaha!

Om en kvart börjar Roast på Berns, så jag måste förbereda mig och bädda in mig i filten! Nattinatti...

PS. Hur lyckas jag skriva så långa inlägg om ingeting?




Over and out

Känner mig konstig och seg i kroppen. Huvudet känns snurrigt. Hela jag känner mig trött. Vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag inte rört mig från soffan idag. Men det har vart mycket känslor som snurrat runt i huvudet, det är väl anledningen till att jag känner mig helt slut. Hatar att se människor jag älskar må dåligt. Men det kommer ordna sig. Allt kommer bli bra. Jag bara vet det. Nu tänkte jag gå och göra några knäckemackor och sen sätta på Twilight. Det hjälper mig faktiskt att glömma alla tankar för en stund.


I hate this feeling

Idag är det en bra och dålig TV-kväll. Det är nämligen så att GOSSIP GIRL har säsongspremiär idag. Jag dööööööör! Meeeen, Top Model går ju samtidigt :(. Buhu! Men Gossip Girl går före. Top Model går ju i repris nångång.

Nu ska jag fortsätta läsa om hur kul alla bloggare hade på Blogawards igår.

Hej!


Glader!

Elin och Magnus räddade defenitivt denna dag. Dom kom med Twlight till mig. Så nu har jag den ÄNTLIGEN! Har precis kollat klart den. Kändes konstigt att kolla på den efter att man har läst boken. Det är såååååååååååååå mycktet från boken som inte kommer med i filmen. Så är det väl alltid. Böcker är oftast bäst. Men jag ÄLSKAR filmen ändå! Min man är ju med.. Höhö!

TACK BÄSTA SYSTER ELIN OCH MAGNUS!

Nu ska jag borsta tänderna, och sen lägga mig och läsa. Ljudet av ditt hjärta of course!

God natt


Skulle göra vadsomhelst....

för att ha Twilight filmen i min hand just nu.
Annars då? Denna lördag har sugit kopenis. Känner att mitt humör är i botten och har gråten i halsen. Ovanligt! Åh vad jag hatar det här.


Shitshitshit!!!

Asså jag dör av denna trailer. Har kollat på den flera gånger nu. Fan vad jag längtar tills filmen kommer! Allt som händer i trailern läste jag om alldeles nyss i boken. Åååååh jag blir helt till mig!



Fredagsmys

Idag har jag farit runt lite överallt. Mamma väckte mig vid tolv (hon sa att hon skulle väcka mig vid tio, därför ställde jag ingen klocka, så det var hennes fel att jag sov länge höhö). Sen bestämde jag mig för att hjälpa min tekniskt efterblivna mamma att fixa en e-mail haha. Så nu har äntligen min kära mor en mailadress haha. 100 år efter alla andra!
Vid ett kom Vilma hem. Vid två bestämde vi oss för att ta en tripp på stan. Jag och Vilma fikade på Nancy's och mamma tog en kaffeeee. Jag blev så mätt så jag trodde jag skulle dö. Aldrig blivit så mätt av det (är tillochmed fortfarande mätt haha). Sen traska vi runt lite på stan en stund. Hittade massa fint, även fast jag inte kollade. Det liksom bara uppenbarade sig framför mina ögon. Suck!
Efter det blidde det Rusta. Hittade en skitsnygg flanellskjorta där hahaha. Riktig skogshuggarskjorta! 99 kr kostade den. Ett riktigt kap, OM jag hade haft pengar.
Sen åkte vi föbi ÖB och shoppade lite fredagsmys och sådär. Så det är väl så min fredag kommer se ut. Fredagsmys framför IDOL (som förövrigt har MICHAEL JACKSON tema, och jag kommer DÖÖÖÖÖÖ) och Blades of glory som går idag. Roligaste filmen haha!

Ha en mysig fredag ♥


Hungrig

Sitter och väntar på mat. Mamma kom med en överraskning nyss. Hon såg att jag snart läst ut När jag hör din röst, så hon köpte fortsättningen Ljudet av ditt hjärta. Nu kan jag läsa ut den utan att få ångest över att jag inte har något att läsa sen. Den sista delen hade inte kommit ut på pocket än. Fan! Jag får helt enkelt snålläsa Ljudet av ditt hjärta. Eller så läser jag om alla igen. Haha, vilken tönt jag är alltså.
Nej nu är maten klar!

Ciao

Nyduschad

Idag känns det lite bättre. Men det är ju så det är. Det går upp och ned som en jäkla bergochdalbana.
Tog sovmorgon idag. Vaknade halv ett höhö.. Men jag råkade va uppe lite längre än jag tänkt igår. Jag gick och la mig i sängen vid elva, och klokan kvart över två släckte jag lampan. Jag kunde inte sluta läsa min bok. Jag bara läste och läste och läste. Jag vet att jag tjatar massa om dom där böckerna. Men dom är så jäääkla bra!!
Läste över 200 sidor, så nu är boken snart slut. Inte kul!

Jag har precis duschat, och nu tänkte jag gå och göra lite frulle. Sen läsa min bok igen. Slutade nämligen när det var som mest spännande. Moahaha! Fattar inte hur jag klarade det haha. Jag låter helt psyko. Men det är som en drog. Det går inte att sluta!
Jaja, ska sluta skriva massa strunt och göra frulle istället.


Detta är nummer tre och fyra, som jag MÅSTE läsa (Eclipse och Breaking dawn på eng)


Robert Pattinson

Ursäkta men han har inte frågat mig?



 

 


Trött och frusen

Gud vilken seg dag. Jag har bara varit hemma med Tyra hela dagen. Vi tog en rejäl sovmorgon, sov till tolv-halv ett haha. Fattar inte att den där hunden kan sova så mycket.
Det första vi gjorde när vi vakna var att gå ut på en prommis. Det var kallt och blåsigt. Hualigen!
Sen har det inte hänt så mycket mer. Gått på några fler promenader, fortfarande lika kallt och blåsigt.

Nu ligger jag nerbäddad här i soffan. Slumrade till ett tag. Kände mig helt död. Fattar inte hur jag kan vara trött?
Idag har jag verkligen längtat efter ett jobb. När man bara går hemma har man så mycket tid till att bara tänka. Och tillslut kommer det göra mig tokig (om det inte redan gjort det).
Jag har hållt mig från att läsa min bok idag. Det har verkligen kliat i fingrarna. Har bestämt att jag bara ska läsa den innan jag ska sova. Då håller den längre. Annars skulle jag nog läsa ut den på några dagar!

Nu hör jag att maten är klar. Schnitzel, pommes, sallad och massa fetaost. Gotti!



Förresten, igår hade jag lite tråkigt och gjorde en ny skrivbordsbakgrund. Hade velat få plats med såååå många fler bilder. Blev lite tårögd när man kollade igenom alla bilder!

 


När jag hör din röst

Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och sen hoppa i säng med min nya bok moahaha. Mamma var snäll och köpte den åt mig. Jag tror jag har blivit en Twilight nörd...

God natt♥


Hopplöst

Har suttit och skickat in massoooor med CVn idag. Till alla möjliga jobb. Har kollat runt på alla möjliga jobbsidor. Kollat på utomlands jobb. Funderat på massor av saker.
Nu orkar jag inge mer. Det känns så hopplöst. För varje CV man skickar in får man alltid till svar "tyvärr tjänsten är redan tillsatt" eller något annat icke-positivt svar. Blöh!

Nu sitter jag och kollar på Canada's next top model. Det blir strömavbrott typ var tionde minut i huset, vet inte vad det är för fel. Hela området har så. Skitirriterande!
Mamma åkte och handlade nyss. Bad henne köpa boken "När jag hör din röst" så jag har nåt att läsa på nätterna. Jag längtar till den 20 november, då New Moon har premiär. Jag måste gå på premiären!!




Trötter

Jahapp, ska väl skriva lite om gårdagen heehee....

Det började med att vi förade hemma hos Eliiina. Det blev groggar och shots för fulla muggar! Lakritsshotar såklaaaart. Äckligt gott!
Iaf, så bestämde vi oss för att ta en taxi ner istället för o ta bussen. Sååå mycket skönare. Så vid halv tolv kom taxin. Chaffisen va snäll och lät oss dricka i bilen haha..
När vi kom fram till 550 var det värsta kön. Vad har hänt med människor? Går alla ut tidigt nu förtiden? Vi stod kanske en kvart i kön, vilket inte är så farligt iof, men ändå.
Väl inne dansa vi som galningar. Som vanligt alltså. Jag och Elina sitter aldrig ner när vi är ute på krogen. Maria och Tessan kom förbi också. Det kändes som dom kom och gick typ. Lite dimmigt det där.
Efteråt vandrade vi mot kebaben. Elina köpte kebab som jag smarra av. Lika gott som alltid. Sen blev det så att vi åkte med några "vänner" på efterferre i södra. Vi satt och lyssnade på gammal fjortismusik och kollade sjuka klipp på Youtube. Jag och Elina tog ton till Fredrik och jag, och jag tror resten av sällskapet blev lite smårädda haha. Dom tyckte väl inte heller våran humor va den bästa hahaha.. Jisses! Jag körde lite charader från IDOL. Bara Elina som fatta dock. Konstigt. "Jag är lite torr" hahahaha!
Vid sex satte vi på en film, Män som hatar kvinnor. Eller som Elina kallade den "män som söker kvinnor".. Haha cp. Fyra pers låg huller om buller i en säng och glodde på filmen. Jag och Elina kunde inte riktigt koncentrera oss där i början haha. Vi låg och ASGARVA åt allting. Värsta superseriösa hemska filmen och vi sitter o asgarvar. Men tillslut skärpte vi oss. En efter en deckade alla i sängen, medan jag låg klarvaken helt inne i filmen. Helt plötsligt plingar det på dörren och jag höll på o DÖ. På riktigt! Då vare Elenas gamla classmate som joinade efterfesten haha. Även han deckade i sängen haha.

Vid åtta ringde mamma, jag bad henne hämta mig och Elina i södra (hon kom nämligen från jobbet) och jag var väl hemma i sängen runt halv nio. Däckade på en sekund! En väldigt kulig kväll med sjukt mycket skrattattacker blev det haha.

Idag har jag inte gjort ett enda dugg. Vaknade vid ett, låg i sängen fram tills det var middagsdags. Sen har jag bara kollat TV! Nu känner jag att mitt huvud börja snurra. Beror nog på sömnbristen haha. Ska väl kolla en stund till på TV innan jag går och sussar. Önskar att jag hade en bok. Läste ut den förra för några dagar sen. Ska be mamma köpa "När jag hör din röst" som är fortsättningen.
Oj, sicket långt inlägg det blev nu hehehe...

SOV GOTT!

Top Model + Ensam mamma söker

Berättar om gårdagen efter dessa program. Hahaha! Den va galen...

PUSS

Partylördag

Såååå, det blidde utgång trots allt. Kände på mig det redan imorse haha! Det finns inget stopp på mig och Elina.
Det blir förning hos Elina och så sover jag där efter kruuugen. Mamma jobbar natt, så det finns ingen som kan hämta mig haha. Så jag sover hos Elina så hämtar mamma upp mig på morgonen när hon åker från jobbet.
Jag har lite ångest, eller rättare sagt FETASTE ångesten. Jag har verkligen ingeting att ha på mig. Jag blir helt deprimerad och tappar helt lusten till att gå ut. Jag känner verkligen att jag behöver uppdatera min partygarderob. Eller min garderob över huvudtaget!
Sen är jag lite nervös för jag ska föra med vodka ikväll haha. Jag är ju van med mina cider, men ikväll kör vi groggar för hela slanten. Senaste gången jag förade med enbart vodka spårade det totalt! Har nog aldrig varit så full i hela mitt liv (eller jo, Turkietfyllorna var i samma klass haha). La mig ner på Stanley's golv, tappade bort min kamera, spydde ner hela mitt badrum osv. Ingen superlyckad kväll direkt! Men ikväll tar jag det lugnt med vodkan.

Nej, nu ska jag kolla igenom min garderob och försöka hitta nå skit att ha på mig. Jag önskar att jag kunde ha outfiten i inlägget nedanför. DET skulle göra min kväll! Speciellt skorna.. Mmmmm!

Aja, HEJHEJ!


Boring day

Vaknade för typ 1½ timme sen. Har bara läst bloggar och glott runt på Fejsan. Inte mycket med andra ord.
Jag är sugen på party, men samtidigt inte för min ekomomi är... ja, inte på topp om man säger så. Men det är ju lixom lördag. Känns inte så lockande att sitta hemma och ruttna. Men men!
OM jag skulle gått ut skulle jag gärna sett ut såhär;



Allt är från Gina, förutom skorna som är från Gojane.com.


Nej, nu ska jag rota i skåpen och försöka hitta någon frukost. Ha det!


TGIF

Äntligen fredag. Även fast alla mina dagar känns som fredagar, så märker man på alla andra att det är fredag idag. Människor är mycket gladare och aa, bättre stämning överallt lixom.

Igår var en av dom bajsigaste dagarna på länge. Så den nämner vi inte mer!
Idag däremot har det varit en rätt skön dag. Vaknade vid halv tio. Vilma var ledig från skolan idag och mamma och Jocke jobbade, så vi var ensamma. Vi satte oss och käkade frulle tillsammans. Sen gick vi ut på en prommis med Tyra. Sen hade vi tråkigt. Vi försökte komma på nåt kul att göra. Så vi spelade mitt gamla Markoolio spel haha. Kommer du ihåg det Elena? Shit, vi spelade det fan varje dag när vi var små.
Efter att vi hade spelat en omgång kom Fia och lämnade Ebba här. Så satt vi alla tre och spelade haha. Jag vann andra omgången, wohoo!

Vid två var det dags för smink och hårfixning. Tjejorna skulle nämligen på disco haha. Så jag sminkade dom skitsnyggt. Ebba ville att jag skulle krusa hennes hår, så det gjorde jag. Vilma ville ha lockar, så jag lockade hennes med plattången! Dom blev så söta :).
Sen traska dom iväg till discot. Helt själva. Skoja inte att dom var stolta och tyckte att dom var skitsnygga haha!
När dom gick så gick jag ut på en långprommis i skogen med Tyra. Det var så jäkla skönt väder så jag skulle kunnat gå i evigheter.
Sen kom Fia, Mattias och Affie förbi en stund. Målade Affies naglar som vanligt haha.

Nu kom precis Ebba och Vilma hem. Dom hade köpt en present till mig haha. En lakritsklubba. Så söta! Nej, men nu ska jag spela Markooliospelet med dom. Dom älskar det haha.
Ikväll blir lugn. Jag och Elina funderade på utgång, men kom fram till att en hemmakväll skulle sitta bättre. Vad har hänt egentligen?
Meeeen, ha en härlig fredag allesammans ♥

 


God natt

Nu ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket, krypa ner i sängen och drömma mig bort i min underbara underbara bok.

Sov gott♥


Paus

Just nu är det paus i DH. Så jäkla bra! Efter det är det säsongspremiär av Christine också. Sicken TV-tisdag. Efter det tror jag att jag ska hoppa i säng och läsa. Tror jag kmr läsa ut boken ikväll. Jag är verkligen fast. Känner mig besatt. Helt sjukt! Hur kan en bok beröra en så mycket?

Nej, nu är reklamen slut!

Sjätteoktober

Tänkte berätta lite om helgen eftersom jag inte har skrivit på ett tag.

I lördags blidde det ju utgång. Förfesten var hos Maria och vi hade det jätte mysigt :)! När vi skulle bege oss ner på stan bestämde vi oss för att skippa bussen och beställa en taxi istället. Såååååå mycket skönare! Gå i Marias mördarbacke med snorhöga skor är ingen höjdare.
När vi väl va inne på 550 var det bara dans som gällde. Vi dansade och drack haha! Mycket rolig kväll alltså :)..
Det blidde ingen efterfest men hade ett trevligt samtal med en kille som hade gått i Blombacka några år innan jag började där. Han dog när jag sa att jag hade haft Sterby som handledare. Varför börjar man alltid snacka om honom när man träffar människor som gått i Blombacka haha? Iof så är han ju ganska söt hehehehe...

Va väl hemma ruuunt 4-5(?). Somnade på stört! Dagen efter ringde klockan NIO. Jag ville dö. Som tur va var jag inte bakis, men väääldigt trött. Vi fixade allt det sista och proppade bilen full med saker, sen begav vi oss iväg mot Täby galopp. Det var ju bakluckeloppis som gällde :)!
Sålde massa skit och jag fick ihop några hundringar för mitt skit. Dock var vi tvugna att abryta försäljningen för klockan två kom världens ösregn. Så alla bara slängde in grejerna i bilen och drog därifrån.
När jag kom hem var jag så frusen och trött att jag inte visste vilket ben jag skulle stå på. Så jag kröp ner under täcket och läste några kapitel i boken och sen somnade jag. Sov från fem till sju! Tror aldrig jag sovit skönare.

Iaf, idag är det tisdag och jag har läst lite mer i min bok. Jag kan inte lägga undan den. Sen åkte vi till Skärholmen en stund. Hittade maaaaassa fint, men har inge pengar så inget fick följa med hem! Inte bra att gå i Skärholmen med noll kronor i plånboken. ÅNGESTFRAMKALLANDE!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli åtta. Då ere säsongspremiär för Ugly Betty, och efter det Desperate Housewives :D! Nej, ska kolla klart på Christine nu. Så jävla bra haha!
(Bilder från helgen kommer när jag orkar sätta in dom från kameran, höhö)


Om jag kunde drömma

Jag längtar tills jag ska sova. Då får jag läsa min bok. Jag har läst hela dagen, men var tvungen att lägga den ifrån mig efter några timmar. Vill ju inte att den ska ta slut. Jag är helt fast!
Och bokens namn passar mig så jäkla bra.

Berättar om helgen imorn. Bilder kommer också!

Ciao


Rock this party, dance everybody

Sådärja, då var man ready to parteeeey höhöhö. Känner mig jätte tråkigt klädd. Svart klänning, svarta skor, svart jacka. Men jag har provat hela min garderob 15 gånger om, och inte hittat nånting. Så jag får nöja mig med detta. Har bara ben så jag hoppas inte jag dör av kylan. Men jag är rätt varm av mig, huhu.

Om ungefär 10 min åker jag och mamma o hämtar upp Elina, sen skjutsar hon oss till Maria  där förfesten drar igång moahaha.. Nej, ska väl fixa sista touchen nu, sen spänna på mig klackarna. Kör på 15 cm idag (aahgrrr) så jag kommer ha lagom ont i fötterna vid kvällens slut.

Vi ses i dimman


Damn you so sexy bitch

Sitter och lyssnar på lite partymusik för att komma in the mooood. Just nu lyssnar jag på the best of the best. POP CHAMPAAAAGNE OOOOH! Så äckligt jävla bra. Får seriöst rysningar över hela kroppen.
Jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen snart och värma upp mig efter promenaden till Systemet. Jag och Elina lyckades tajma spöregnet perfekt.

Men jag tror denna lördag blir bra. Jag, Elina, Maria och Tessan. Det kan inte slå fel. Lite mer dineros i plånkan så hade allt vart perfa haha. Men det blir bra, det vet jag!



Maria, Tessan, jag och Elina! A loooong looong time ago hahaha. Titta så små vi är!


JagvillutJagvillutJagvillutJagvillutJagvillutJagvillutJagvillutJagvillut

Ååååååh, mitt partysug är på topp idag alltså. Och typ ALLA ska ut ikväll. Vill jag börja gråta eller? Jag har verkligen noll kronor i min plånbok, hur fan ska jag kunna gå ut? Men jag får se hur kvällen slutar. Kanske sker ett mirakel.

Gårdagen var iaf väldigt mysig. Vilma däckade dock vid nio och tog upp hela soffan, så hon var inte så fredagsmysig haha. Kollade på IDOL, och jag DOOOOOG när hon idiot Camilla kom med. Asså på riktigt. Hurfan tänkte dom? Och så gjorde hon samma misstag igen. Dödade en sjukt bra låt! Hoppas hon åker ut FÖRST av alla..
Blev rätt sent inatt, somnade väl vid tre tiden. Låg och lästa min braiga bok rätt länge. Kan inte sluuuta!

Jag drömde sjukaste drömmen inatt. Jag drömde om BEBISAR! Syster Linda hade fått sin lille, Elin hade fått en liten, ELINA hade fått en liten flicka och sen kom Stina-Lee där med sin lilla flicka. Bebisar everywhere! Helt galet, men väldigt mysigt :). Undra vad detta betyder? Hmmm...

Men nu ska jag följa med Elina till Systemet. Det lutar åt utgång ikväll faktiskt. Måste bara smöra så jag kan låna pengar av någon heheheheh!

CIAO!

Det är dags för fredagsmyyyyyyys

Idag har jag hunnit byta ett par skor, köpt massa fredagsmys, käkat mat, gått långprommis med Tyra och nu sitter jag här och har precis läst igenom alla bloggar. Väntar på att fredagsmyset ska dukas fram och IDOL ska börja :)! Såg ni utröstningen igår förresten? FYFAN vad pinsamt haha. Rätt åt henne som förstörde en av dom bästa låtarna i hela världen.

Nej, nu ska jag väl joina Elin och Vilma i soffan och vänta på IDOL. Jag hoppas på att Clara, Nicklas, Reza och Eddie går vidare :)!

Ha en mysig fredag


Let's get loud, let's get loud

Imorgon är det fredag, dvs helg. Jag önskar att jag kunde säga "äntligen helg" men alla mina dagar känns som helgdagar. Jag längtar tills då när man får känna "FYFAN VAD SKÖNT MED HELG" när man kommer hem på fredagen, helt slut. Nu smälter alla dagar samman till någon konstig sörja och man uppskattar inte alls helgerna lika mycket. Speciellt inte när man inte har några speciella planer.

Men iaf, mina helg planer ser ut såhär; Imorn blir det fredagsmys här hemma med Elin, Vilma och Tyris. Vi lär väl köpa massa gott och glo på IDOL typ :). Det blir mys!
På lördagen har jag inga planer alls. Det känns PISS! Skulle sitta perfekt med en liten utgång då. Tror 550 har öppet till tre också. Det var länge sen jag missade en "öppet-till-tre-kväll". Fyfan för denna fattigdom asså!
På söndagen ska jag upp rätt tidigt (så därför kanske det är bra att jag inte ska ut på lördagen), och så ska jag, mamma och Vilma bege oss ut till Täby galopps loppis. Vi ska sälja massa skit som vi har här hemma. Förhoppningsvis blir jag av med massa skräp och tjänar några ören. Allt jag äger just nu är 50 kronor. Så KOM OCH FYNDA, haha!

Nej, nu börjar utröstningen av IDOL. Hoppas på att Reza (hette hon så??) och Tove går vidare :)...
CIAO!


Brrrrr

Fyfan vad kallt det är i det här huset, OCH ute. Hur kunde kylan komma så snabbt? Ta mig till värmen NUU tack!!

Idag så har det inte hänt mycket. Passat Tyra och gått på prommisar med henne. För en stund sen kom mamma och Vilma hem. Vi ringde och beställde mat från Kolgrillen. Så nu sitter jag och väntar på det. Är galet hungrig så det kommer sitta som handen i handsken höhö.
Ja, det var väl allt för idag antar jag. Om 25 minuter är det IDOL! Wiee..

PUSS!