dagens köp :)



Klänning - Gina Tricot
Vita & svartrandiga skorna - Skopunkten
Guldskorna - H&M
Jordgubbshalsbandet - Guldfynd
Hjärtat - Gina Tricot

Blev skita nöjd me mitt lilla jordgubbshalsband :). Har letat efter ett sånt i evigheter!

Idag hände det inte mkt. Satt hemma o myste o kollade på let's dance. Fan vad sur jag blev när inte tobbe vann. Äckelmartin sög ju bajskorv! Jaja... Sen har det inte hänt så mkt mer. Kom nyss ut ur duschen höhö:).
Imorn blire barnkalas haha:D. Ska hjälpa syrran med jolines kalas.. Trevligt :)!

Puss&gonatt

Skärholmen.

Så var det helg igen :).

Idag hade vi bara 2 lektioner, matte och gympa! På matten gjorde jag inte ett piss o på gympan räkna jag poäng på brännboll. Inte direkt jobbigt:P.
Efter de så kom min kära mor o hämta mej o så åkte jag hem o bytte om sen så bar det av till skärholmen :). Ojoj va mkt de fanns :D. Köpte 2 halsband,en klänning, 3 par skor o lite smått :). Sen så köpte jag en present till joline som fyllde år i måndags. Ett par jätte söta ballerina skor :). Mihih! Visar bild på allt sen!

Idag vet jag inte vad som händer... Blir väl hemma kväll antar jag! Kanske sover hos syrran eftersom jag ska hjälpa henne me barnkalaset imorn :). Får se hur det blir!

Ha en super fredag alla!
Pussar


Torsdag.

Idag va det en konstig dag i skolan. Vi skulle ju bara ha naturkunskap o sen skulle vi till scaniarinken o titta på hockey. Men sen när vi frågar gunilla i luckan om man va TVUNGEN o gå.. Så sa hon att man kunde stanna kvar i skolan lr åka hem o plugga oxå.
Så vi slutade vid 9.20 :D. Men så kom jag på att det va pannkaka idag i skolan. O jag vägrade missa de för de e väldigt sällan den chansen kmr haha. Så jag,nina o cilla stanna kvar i typ 1½ timme o gjorde ingeting..Satt o kolla på massa klipp på youtube o sen dampade lite. Cilla gjorde masken :D haha! Yeeah!
Sen så åt vi massa pannkakor o sen så begav vi oss hemmåt. Men så tänkte vi att idag kan vi ju gå till maren o mysa lite i solen. Men då säger nina att hon tkr de e för kallt, hon e lite mysko den där kisen. De va lixom strålande sol o inte ett moln på himmlen. Jaja! Hon vill väl inte va me oss haha..
Men så satte jag mej på min kära buss o åkte hem. Väl hemma la jag mej helt död o kolla på tv o somnade efter 5 min :D. Sov  till två så nu e jag utvilad :).

Hejs<3


Lillördag

Jaa, lillördag idag haha:D. De känns det inte som..Måste Plugga hela dan o sen så ere inge top model idag :(. Skandal ju.
Idag så började dagen som vanligt med att man gick upp 6.15 o gjorde sej i ordning till skolan. Sen gick hela skoldagen o den va lika seg som alltid. Men det blev mkt skratt haha:D. Power puff pinglorna kan göra den tråkigaste dagen hur kul som helst! Efter skolan tänkte jag, cilla att vi kanske kunde gå till maren o äta glass o sola lite, men neeee nina den bajskorven skulle till sin mormor! Så vi åkte hem.. Cilla skulle göra sina "könsbollar" HAHA:D.
Nu sitter jag här med världens ångest för jag inte har pluggat ett skit på naturkunskapen. Jag fattar verkligen ingeting! Men de e väl sånt man får leva med..Ett ig hit lr dit spelar väl ingen roll! Haha...

Imorn har vi bara naturkunskapsprovet, sen ska vi till scaniarinken o titta på hockey! Hela skolan ska dit.. Man måste ju heja på :P.

Puss&kram


Sometimes I just want to hold you.

a little bit of love

Då sitter man här igen då. Efter en seg tisdag :P. Skoldan kändes lång även fast vi bara hade 2 lektioner. Säkert bara för de va så häääääärligt väder idag:D. De va ju rena sommarn! När jag kom hem kollade jag hur många grader de va. På framsidan va de 22 grader :O. Så jag gick en liten prommis med min kära mp3! Riktigt härlig.. Hoppas bara det håller i sej. Orkar inte med regn!
Annars har det inte hänt så mkt mer.
De e inge desperate housewives idag :(. De e hockey istället! Tråk.. Får väl hitta på nåt annat kul!

Hade!

i'll be right here waiting for you

Sitter här i väntar på bussen :). Ska ta kvart i 11 bussen! Vi har sovmorgon till 11.20 idag :D. Mkt skönt!
Har bara 2 lektioner men en av dom e prov :o. Har inte pluggat nånting :/. Men de går säkert bra :P! Haha..
Vad ska man hitta på idag då? Kanske tar en tur ner på stan lr nåt, får se :).
Skriver mer senare..


ciao bella<3


i see your true colors shining through

Monday today. Början av veckan uscha!
Som saft så va jag egentligen ledig idag, men jag o min filmgrupp va så smarta att vi filma hela filmen idag så får vi ledigt från typ 3 svenska lektioner sen :D. Skönt!  De va askul o spela in film ju.. Jag va värsta kameramannen. Filmen kmr bli så braa så bra. Kmr få en oscar moahah:D.
Jag hade med mej vilma oxå för hon ville inte gå till dagis o då tänkte jag att jag lika gärna kunde ta me henne. Hihi! Hon va så lycklig så.. När vi kommit hem från skolan o allt så va kl tre ungefär. Både jag o vilma va helt slut. Jag hade bara sovit 3 h inatt :(. Jaja! Men för att inte vilma skulle somna så börja vi baka muffins, som blev klara för några minuter sen:D. Asgoda!
Ska väl ägna resten av min kära måndag till o plugga, uscha! Har kommunikationsprov imorn o har inte ens kollat i boken. Bra där! Jaja, de går som de går:). Idag ere prison break oxåååå :D! Alla måndagars höjdpunkt moahah.. Love it. Min man e ju me ;D haha.

Farewell<3


GRATTIS JOLINE, 6 ÅR IDAG :D<3
image22


when the night comes falling

Ännu en söndag är över. Idag har de varit kalas :). Lilla joline fyller 6 år imorn men hade kalas idag! Så vi åkte hem till linda o åt massa tårta o sjöng. Trevligt trevligt.. Imorn e jag ledig men jag o min "filmgrupp" ska till skolan o filma :P. Måste passa på när de inte e nå människor i skolan:D. Ska ta me mej vilma oxå så hon slipper gå på dagis :).
Juste, köpte ett par till skor idag mihi :). Samma som brilly o ida har! Hoppas dom inte blir sura på mej :(. Men nu ska jag titta på film.. Ha en trevlig söndagskväll!

puss<3

another day goes by

Seg dag idag. Vaknade runt halv tre av att solen lyste in genom fönstret. Trevligt sätt o bli väckt på :). Gick upp o käka "fukost" haha. Sen kollade jag lite på tv o sådära. Kollade brasilien-chile matchen. Chile fölora :(. Men brasilien e ju sjukt bra så jaja:P.
Nu ska jag snart äta mat o sen vet jag inte vad som händer. Ingeting händer ju, jag blir knäpp i huvet snart! Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag allihop :).


Hejs <3


nothing compares to you

Äntligen fredag.. Skönt! Kom nyss ut från duschen, så nu luktar jag gott som en sommaräng haha:D.

Idag va det en vanlig skoldag, lr vanlig o vanlig. Började fem i tio o hade matte. Hade vikarie så de blev inte så mkt gjort :). Sen så åkte vi till nancy's o käka, sen åkte vi till bollhallen. Vi skulle bowla på gympan :D. Haha! De va kuligt.. Självklart så vann jaaag, mästerbowlaren:D! Sen fick vi sluta vid ett, skönit. Så traska vi iväg till bussen...Men precis när vi va framme vid busshållsplatsen så ska jag kolla så att jag har mitt busskort. Men de hade jag inte.. O jag fick värsta paniken o kollade igenom alla fickor o allt men hittade de inte. Så jag fick springa tillbaka hela vägen o så hittade jag de :). De va turis! Sen så sprang jag tillbaka o så tog vi bussen till centralen o sen bussen hem.

Vad händer idag då :/? Ååh, kmr bli ännu en tråkfredag... Vad ska man hitta på i den här staaaan?! Jaja, ni kan ju alltid ringa om det händer nåt kuligt..

Ciaao

GE MEJ SOMMAR!


everything i do, i do it for you

Idag ringde klockan som vanligt 6.15. Va extremt trött imorse..Inte så konstigt jag somnade vid typ 2 :(. MEn det var bara o bita ihop.. Jag gjorde mej i ordning o gick iväg till bussen me mp3n i öronen!
Väl framme på centralen mötte jag nina o cilla o vi satte oss på tåget påväg till skolan.
Skolan flöt på som vanligt o på sista lektionen kom en författare o prata. Då höll jag på o somna, shit vad trött jag va! Sen slutade vi halv två o vi tog tåget hem. När jag va hemma så gick jag o kolla på tv o somna direkt. Sen vaknade jag 2½ timme senare haha. Kmr ju inte kunna somna inatt. Åhåå!
Nu ska jag gå o kolla om de finns nåt o äta i kylskåpet.
Se you laatöööör..


CIAO

it's just to little to late

Va hemma från skolan idag. Mådde piss imorse när jag vaknade så jag bad mamma sjukanmäla mej o de gjorde hon :).
Har bara legat o kollat på tv hela dan. O gjort massa uppgifter, blee! Men nu e de skönt att dom e gjorda.
Imorn måste jag väl pallra mej upp till skolan, orkar inte missa massa grejer...

Puss


fly me to the moon.

Hejsan hoppsan..

Kollade nyss på american idol haha. Jag förstår inte hur vissa människor kan skämma ut sej sådär. Men de e kul o kolla på maha :D.
Idag e det tisdag. Dagen började med ett dataprov  på morgonen. Gick väl sådär. Sen på engelskan hade vi oxå prov, uscha! Sicken stressdag...
Sen när vi hade naturkunskap ringde min käraste syster fia och frågade om jag ville följa med till skärholmen. Och det ville jag såklart. Så jag tog bussen med tessan och sofie o mötte henne vid hagaberg och så kom mattias o så åkte viiii. När vi väl va framme så märkte jag att jag hade vääärldens skavsår, kunde knappt gå. Så jag köpte ett par nya skor mihi. Kmr slösa alla mina pengar på sommarskor :(.
Men iaf så gick vi där ett tag o sen så åkte vi till badhuset. Ebba skulle ha simtävling o jag hade lovat o komma o kolla. O de gjorde jag såklart :)! Träffade bjilly-malin o fjong-tessan där oxå.. Dom va så söta i sina sss kläder ;D haha!
Sen så åkte vi hem o så kollade jag på desperata hemmafruarnaa :D. Mkt spännande!
Nu så sitter jag här o pratar me alla kuliga kisar på msn haha... Ska väl sussa snart!
Hare bästast..

Adjöken<3


Lista :)


Namn: Johanna
Smeknamn: Bajskorv kanske ;D 
Ålder: 16, fyller 17 12/4
Längd: 1,61 cm
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Bruna
Favoritfilm: Måånga många, men just nu Apoclaypto
Favoritfärg: Ljusgul
Favoritmat: Kyckling,ris och tzatsiki
Favoritbutik: MQ & gina tricot
Går i sömnen: Nej
Har på mig just nu: Mjukisar och t-shirt
Tror på spöken: JAA!
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder och skor: Så mkt som möjligt ;D
Hur många skor har du: Orkar inte gå o räkna dom haha... 
TV-program: One tree hill & prison break
Favorittidning: Bild extra & vecko revyn
Länder du varit i: Spanien,Chile,Brasilien,Danmark,Finland,Turkiet,Tyxkland,Frankrike mm.
Länder du vill till: Thailand, bulgarien(ska dit i sommar), nya zeeland, dominikanska
Favoritplats i hela världen: Finns massor
Favorithändelse i hela ditt liv: Kan inte välja :P
Drömmer om: Ta studenteeeen
Tror på evig kärlek: Ja
Är bra på att lyssna: Ja
Vilken kändis var du mest sugen på: Ojojoj,finns många :D haha
Motto: Hakuna matata

Har du någonsin:

Önskat att du var någon annan? Ja
Gjort bort dig för den du höll kär?Ja
Snubblat runt i dina klackar? Ja
Varit avundsjuk på någon? Ja
Hatat någon? Ja
Druckit / rökt / knarkat: Ja/Nej/Nej
Gråtit dig till sömns: Ja
Velat ta självmord: Nej
Hämnats: Ja
Ätit bajs: NEJ
Hoppat ner från 2 meters höjd: Vet inte haha
Brytit mot lagen: Inte vad jag vet :P


Long time ago..

Länge sen jag skrev :P, men det har inte hänt så värst mkt.

I fredags åkte jag och elina till ida i fruängen. Skulle partajat men så blev de ju inte. Men vi hade de väl trevligt iaf. Sen så åkte vi hem, kika lite på centralen om de va nån kul där men det va de ju icke. Så vi tog käraste 760 hem :).

I lördags så va jag o elina hundvakt åt valentino haha. Vi åt kolgrillen o svulla med massa godis o sånt dära gott :D. Moahaha! Sen kollade vi på apocalypto, bästa filmen jag lovar! Man blev helt fast.. Sen så kollade vi på en natt på museet oxå. Men då somnade elina så jag satt själv :(.

Och idag då, skolan som vanligt. Haha, jag,nina o cillen blev besvikna på kiorren idag :(. Inga kexchoklader!
Efter skolan åkte jag hem o möttes av mamma som va i full gång med o ta ner gardinerna o ha sej. Ska ju flytta snart :/.
Nu ska jag väl plugga, har dataprov imorn! Det kan väl inte va så svårt.. Hoppas jag!

Pusshej


Hundvakt

Jahapp, så var det lördag då.
Igår vart en liten knasdag haha. Jag o elina åkte hem till ida i fruängen. Sen kom det lite folk men dom slängde ida ut haha. Så då åkte jag o elina oxå hem! Men vi hade de trevligt iaf. Som alltid :). Vi va väl hemma vid 1 ungefär. O då va jag skithungrig, så jag gjorde goooda mackor. Sen så råka jag somna i soffan o så vaknade jag vid halv sju på morgonen haha. Så då gick jag o la mej i sängne o sov till två :). Skönt!
Nu så sitter jag hemma hos syster elin, me elina! Vi ska va hundvakt åt tiiiino. Ska kolla på masa filmer o hare trevligt :).  Men nu ska jag gå o titta på top model som jag missade i onsdags.
Kanske skriver mer senare!

Puss&kram


Beutiful soul

Hej o hopp.

Idag har vart en sego dag. Har bara vart i skolan, sen så åkte jag hem o typ sov! Och pluggade lite.. Inte särskilt kul dag.
Imorn, vad händer då :/?! De e frågan.. Finns ju inget o göra i den här skitstan. Menmen, på lördag ska jag iaf  va hundvakt åt valentino, me elina. Ska kolla massa filmer o svulla ;D. Haha, de va länge sen :). Kmr ha lika kul som alltid!

Nu ska jag fortsätta "plugga" lite. Har matteprov imorn, kmr gå åt skogen säger jag bara.
Take care.

Puss

"Lilla" Valentino :)

image8

Släpp fångarna loss det är vår !

Igår så var det tisdag. Då hände inte mkt! Gjorde massa läxor typ. Inte så värst kul :/. Men vad ska man göra!?
Idag så har jag varit o hälsat på min gamla praoplats. Oxbacksdagiset :D! Dom blev så glada så. Fick massor med myskramar av alla barnen:).
Sen så mötte jag syrran o så gick vi o köpte min vår jacka. Smälter ju i min goose jacka! Sen mötte vi fia&mattias +ungarna o så gick vi till dalparken o satt där o sola lite. Fan va härligt det e med vår :)!
Nu så ska jag passa systeryster vilma :). Vet inte vad vi ska hitta på!

Pussa


Beautiful liar

Tjenis penis..
Har inte skrivit på länge. Inte så mkt som har hänt direkt.
Helgen va rätt seg, i fredags var jag me malin, mickis och marcus o fula oss. Haha! De va lite kul. I lördags va jag bara hemma o dog o tittade på bajsmelodifestivalen. O igår så gjorde jag inte heller så mkt.

Idag däremot har det varit full rulle. Först skolan, haha garva som en gris hela dan! Sen när vi skulle åka hem..Så hitta jag 3 kr i selecta automaten. Så jag cilla o nina dela på en maltesers påse lr vare heter. Sen så stod de fortfarande kredit:10 kr. Så jag tröck på en kexchoklad oxå. Så vi fick en sån på köpet:D. Sen så skulle vi prova om det gick o göra så igen. Så vi satte in 10 spänn o tröck på en kexchoklad. Så blev det sådär konstigt så vi fick SEX st :D haha. Fan vad jag garva!
Sen så hämtade mamma o syster mej på centralen. Så åkte vi hem till mormor o åt tårta o firade henne. Sen tvinga jag mamma o åka till ikea moahah. Så åkte jag,fia,linda,mamma,mattias,vilma,nora,ebba,joline,liam o alfons till ikea. Alltid hela släkten vart vi än åker haha. Men så ere! Sen så gick vi där o hade oss. Sen när vi åkte hem åkte vi o handla lite oxå:). Så det har vart en fullspäckad dag haha. Känns det som iaf!
Men nu ska jag gå o göra chokladpudding, med KRISP! :D

Pussciao


-

Fan vad du snackar! Tänk på vad du säger nångång...

Fredag

Idag e det fredag. Va ledig idag moahaha! Sov till kl 14 : ).. SKÖNT!
Snart kmr lillesyster vilma hem från dagis o så ska jag passa henne till fem typ.. Mysigt! Sen vet jag inte vad som händer.. Brilly o jag vill hitta på nåt, men VAD?! Jaja, får väl se vad som händer. Nåt måste jag göra iaf, annars ruttnar jag här hemma.             
 
Puss


IBO&METIN :D

image5

Alltid vi, IBO&METIN

ÅHÅÅ

DAMP, de går inte o sätta in några bilder :(

Kvinnodagen..

Hej hopp!

Idag ere internationella kvinnodagen o allt. Haha! Inte för de känns så speciellt men tänkte bara att jag skulle säga det.
Skolan idag var lugn. Hade prov sista lektionen. Gick väl sådär! Men men..Kan ju inte göra så mkt mer. Och imorn e vi lediga oxå : ). För våran gympa blev inställd och då hade vi bara en lektion, matte. Men hon va sjuk så då fick vi ledigt! Mihi.. Ska nog bara ligga o sova hela dan o titta på film : ).
Nu kmr min systeryster snart me lille ponken alfons. Har inte träffat han på länge : (!


Juste måste berätta, i helgen så började jag o elina snacka om aladin. Vet inte varför! Men ingen av oss kom på vad staden hette som han bodde i. Haha! Fan va damp..Jag sa att den hette bagdad men de va ju inte rätt. Sen så kollade elina på sin aladin film igår. Staden hette ju AGRABAAA:D. Fan va skönt de va o få reda på det. Har gått o tänkt på de skit länge haha.


Puss&kram


Kul att du bryr dej...

De e så sjukt jävla irriterande!


I got lucky.

Hej o hå!
Vi hade ingen matte idag så vi fick sluta 11 :). Mkt skönt! Sen när jag, nina o cilla skulle ta tåget hem så skulle jag köpa nått i den där selecta automaten.. Så såg jag att det stod kredit:20 kr. Så jag bara tröck på nåt. Så ramlade de ut en kexchoklad. O så fick jag 10 kr som blev över. Haha! Men då köpte jag en till hihi. Så delade vi på dom o hade en trevlig tågtur hem.
Nu sitter jag o väntar på min kära syster som ska hit o hämta nycklarna till mammas bil. Sen ska jag väl plugga:/. Har ju prov imorn!

Pussar


I got to know.

Ännu en skoldag över. Skönt! Nu ere bara 3 dagar kvar till helg. Men vad händer då? Får väl hitta på nåt, orkar inte sitta hemma iaf.

Idag ska jag väl inte göra nåt speciellt. Måste plugga men jag orkar verkligen inte. På tal om plugga så fick vi våra omdömmen idag. Rätt nöjd faktist : )! Hoppas bara att jag klarar att läsa klart engelskan den här terminen så jag slipper den nästa termin.
Nee, nu ska jag sitta här o njuta av min braiga musik : )!

Hade bäst, pussar

Första dagen i skolan...

Så va första skoldagen efter lovet slut. Blöööh, jag vill ha mera LOOOV! Men de var en rätt lugn dag idag faktist. Gjorde inte så värst mkt. Trevligt o träffa alla sötbollar igen:).
På lovet hände väl inget speciellt. Va mest me vännerna! O shoppa hann jag ju med oxå hihi. Längtar redan till påsklovet. Men de e bara o stå ut!
I helgen vart de lite party me tjejorna o sen myskväll me elinaa:D. Myspys!
Men nu ska jag ta o göra en macka.

Se you later alligator, puss.


Fredagen..

Igår fredag va en kulig dag haha. Jag åkte ner på stan o mötte Malin,Tessan o Maria. O sen gick vi till donken..Där mötte vi Ida och Jimmy! Hade lite kul där o sen så tog vi bussen till Rosenlund, till Mickis, vid typ halv åtta. Där va de ju lite jobbiga människor men vad ska man göra ? Sen så kom de lite gamla kamrater haha. De va kul o träffas! Sen så tog alla bussen hem vid typ tjugo över 12 men inte vi för vi skulle GÅ hem till Malin i pershagen haha. Jaja! Men sen så kom jag ihåg att mamma hade sagt, ring om du behöver skjuts, så jag ringde henne kl halv 3 på natten o hon kom o hämta mej,Tessan o Malin : ). Sicken mamma! Men Ida o Jimmy vart kvar hos Mickis :/. Men iaf så skjutsade vi Malin o Tessan till  p-hagen o jag åkte hem till min kära säng!

Nu sitter jag här o funderar på om jag ska ringa Elina. Men jag vet inte om hon sover :P haha. Vill ju inte väcka henni. Nej men fan klockan e snart halv tre så nu får hon ta o pallra sej upp! '

Ha en bra lördag allesammans!
Pussar