flyttning på g!

Nu sitter jag här hos syster yster o passar lille aaalfons medans alla andra flyttar! Jag, klantarslet själv, har ju stukat foten IGEN. Så nu e min fot som en stor boll höhö. Jag ramlade igår på h&m när jag gick ner för trappan. Asså jag gick helt som vanligt sen så ba vek sej hela foten. Bajs vad ont de gjorde!
Så nu sitter jag här, handikappet själv o tittar på när alla flyttar! Men ska nog försöka hjälpa till lite nu. Alfons börjar skrika på sin mooooder haha.
Planerna inför helgen e filmkväll imorn, och bio på lördag :)! Söndag blir väl o bara slappa.
Imorn e vi lediga oxå så jag tror jag ska ta en tripp upp till sthlm. Själv :)! Skönt o shoppa själv!
Men nu måste jag hjälpa till lite..

Puss, hadet bra!

senaste inköpen+annat :)

Ojsan hoppsan! Nu var det länge sen jag skrev höhö.
Har väl hänt lite smått o gott sen sist. I helgen var jag bla på the wave me tjejorna, elina, therese o snoppcilla moahaha! Det va rikigt kul.. Skönt o bara dansa gärnet!
Sen så i fredags så var vi på IKEA o shoppade loss! Köpte möbler till mitt rum,vardagsrummet och mammas o deras sovrum! Mitt rum e så fiiiint nu :). Har en stooor skön säng ! 1.40 :). Så nu e det bara lite smågrejor kvar som måste fixas! Och i fredags fyllde systeryster eeeeelin år oxå:). Hihi!
GRATTIS!
Annars så har jag väl bara tagit det lungan. Kämpar mej igenom dom sista skoldagarna! Det e fan inte länge till sommralovet nu :). Gud va skönt! Har en del uppgifter kvar som ska va klara den här veckan, men efter det så ere bara o glida med haha!
Men ska väl göra dom där sista uppgifterna nu så jag blir klar. Ha de mys!


Puss&Kram♥


Senaste inköpen :)



Klänningen - Vila
Halsbandet - H&m
Skorna - Lindex


ge mej maat!

Då var det onsdag igen då. Har gått snabbt! Tog burren o tåget med en halvdöd cilla idag. Sen så mötte vi hurtNina som cyklade till skolan o så traska vi in på lektion! Hade svenska första lektionen... Så vi gjorde klart filmen o den vart skita bra :D. Kmr få en oscar fan!
Sen efter svenskan hade vi utliv me lille gunilla. Gjorde faktist inte så mkt! Kollade på två filmer o så. Sen va de lunch o sen hade vi bajsmatte! Ghada va sjuk så vi hade bara ankan höhö.
Gjorde typ två tal sen så orkade jag inte mer. Har prov på fredag oops!

Efter skolan tog jag burren hem me cilla pilla! O precis när jag hoppat på bussen får jag ett sms av vännet som fråga om vi kan gå på stanet.. Så jag åkte hem o sen vände jag haha!
På stan köpte jag nytt puder och ett bajsfint halsband :). Sen så märkte jag att de va lite lite pengar på mitt konto höhö, men jaja! Det kmr mer nästa fredag. Bara o hålla ut!
När jag kom hem var jag hungrig som en varg o hoppades på att mamma hade gjort nån god mat. Men icke! Dom hade redan ätit, korv med nudlar! Vilken kombination! Ryser jag bara tänker på o stoppa det i min mun. Så nu sitter jag här, fortfarande hungrig som en varg o funtar på om jag ska fråga mamma om hon orkar hämta kolgrillen åt mej :P! Slösa dom sista pengarna på mat när det finns mat hemma..Smartooooe! Men vad ska man göra? Flytta hemifrån som lotta på bråkmakargatan kanske.. De låter som en bra ide! O få pannkakor i en korg av tant berg.. SUPER!

Jaja! Ska läsa lite engelska nu, har faktist redovisning imorn! Ha en bäst tisdag...
Puss&hej!

Everything comes down to poo

Ny start på veckan igen då. Veckorna går fan assnabbt! Men de e ju bara bra för då kmr sommarlovet snabbare :).
Allt e som vanligt i skolan. Bara några småsaker som e lite konstiga men jaja! Bara o leva med...
Den här veckan har vi typ 4390283 grejer som ska va gjorda i skolan.

-Engelska, projektarbetet
-Engelska, bokanalys
-Svenska, bokanalys
-Svenska, bildanalys
-Kommunikation
-Naturkunskap
-Matteprov
 
Det var allt tror jag! Så det är mkt o göra den här veckan! Så nu ska jag sätta igång med engelska projektet. Ska ha redovisning på torsdag. MAMMA MIA!

Ciao♥



ÄLSKA SCRUBS :D

http://www.youtube.com/watch?v=jsVgi8hoFFc&mode=related&search=


Bajs, bajs, bajs!

Allt är bara bajs! Jag förstår inte varför.. Kan inte allt bara vända! Det är bara den ena dåliga nyheten efter den andra. Har lust o bara gräva ner mej nånstans! FAN.



GE MEJ SOMMARLOV!

I want you to want me.

Ingen skola idag. Jag försovde mej :P! O så blev de att jag bara låg kvar i sängen.. Aja, hade inget speciellt o göra i skolan iaf!
Vaknade sen klockan ett. Åt lite frukost me min kära mor o lillesyster.. Sen hade jag tråkigt så jag satte mej o platta håret. Kul höhö! Sen så fick jag ett ryck o började krusa vilmas hår. Så nu ser hon typ ut som ett monster för igår så ramla hon o skrapa upp hela ansiktet. Klanto haha!
Sen så gjorde jag mej i ordning o tog burren ner till stan. Julia hoppade på oxåå! Sen mötte vi nina vid nancys, o carro o lisa vid hm! Sen gick vi o tog en fika, mysigt :).
Pratade massa minnen o allt, haha! Länge sen, längtar tillbaka ibland :/..
Men vi bestämde iaf att vi skulle gå på nrj in the park på lördag, så de blir kuligt :). Ska förtära lite dricka oxå som lisa sa haha! Annars har jag väl inga direkta planer för helgen. Ska kolla på norasnorans dansuppvisning på lördag oxå. Sötboll :D! Sen på söndag blir de IKEA med mor. Ska köpa alla möbler till mitt rum o resten av de här bajshuset!
Nu ska jag gå o göra klart svenska läxan, kuligt värre! Sen ere top model final, amagaad :D! Ha det bästast ♥


ännu en helg är över

Japp, det va den helgen det!
Riktigt tråkig helg. Det ända roliga va väl Eurovision Song Contest som va igår..
Uscha! Fattar inte vad det e som händer. Allt bara känns bajs! Kan det inte hända nåt som gör en glad för en gångs skull.

Imorn e det skola igen. Ska hämta ut biljetterna till the wave oxå :). Kuligt värre! Längtar verkligen efter att bara dansa järnet!
Jag hoppas verkligen på en resa i sommar. Visste på nåt sätt att det skulle bli såhär. Men man kan väl alltid hoppas!

Adjö

Varför blir det alltid såhär?
Fattar inte vad som har hänt!
Varför kan du aldrig säga sanningen?
Jag själv gör det bara värre!
Varför kan jag aldrig fatta att det aldrig kmr bli som förr?
Jag kan lika gärna ge upp!

läxor överallt!

Shit vad mkt de e i skolan nu! Måste läsa ut två böcker som jag knappt har börjat på. O sen ere typ en miljard uppgifter som jag inte ha gjort som måste göras. Men det e väl bara bita ihop o tänka att snart kmr sommarlovet :).

Idag gick jag upp kvart över 6 som vanligt! Fixa i ordning mej o traska iväg till burren. Sen när vi kom till cillas busshållsplats så såg jag ingen cilla. Sen när bussen åkte såg jag henne komma springandes! Haha, men hon missade den!  SEGO ACTIONMUTTA :D haha.
Men jag o nina tog iaf tåget till skolan o väntade på henni där :).
Skoldan gick väl som vanligt! Garvade typ åt allt o alla haha:D. Men tur att de finns människor med sjuk humor! Annars skulle jag inte överleva haha.
Efter skolan tog jag burren hem. Men förädaren cilla skulle på stan så jag fick åka själv. Jaja! Väl hemma så möttes jag av en zoombie mamma som precis hade vaknat haha. Hon hade jobbat natt! Jag gick in i mitt "rum" o la mej o sov. Så sov jag i två timmar:D! Så skönt..
Sen har jag bara suttit här o gjort lite läxor.. Lr inte haha! Försökt iaf:D.
Sen så blev de bestämt att vi ska på the wave den 26 :). Jag, therese, elina o kanske ida o malin! Kuligt värre!
Men nu ska jag gå o hälsa på min kära syster som kom på besök..
Seeee you latöör..

puss

Kaniner,kaniner!

Idag e det tisdag! Gick till skolan idag. Var tvungen :P!
Allt va väl som vanligt, hade engelska nationella, muntliga :o!  Jag, nina o cilla satt o diskuterade. Gick väl rätt bra :)!
Efter engelskan hade vi naturkunskapsprov, ekologi! Det gick väl sådär.. Ett G ere iaf :P! Haha, annars dör jag. Orkar inte göra omprov..
Efter skolan tog vi tåg & buss hem. När vi va hemma så tvingade jag mamma & vilma o åka o titta på en kanin :D. Vilma skulle få en i födelsedagspresent! Så åkte vi ner till stan o kollade. Så köpte vi en svart liten vädurskanin :). Så söööööt :D! Vilma döpte den till Kung Triton först haha. Bara för att Ariels pappa heter så :s :P! Men sen så bytte hon till Kalle, o sen bestämde hon sej för Stitch!  Men det kmr nog ändras ett antal ggr innan hon bestämt sej ordentligt:P!.. Så nu har vi precis fixat hans bur o allt så nu har han det mysigt :).
Resten av dan måste jag göra massa uppgifter som skulle vart färdiga för länge sen.. Så de e på tiden! Sen e de ju Ugly Betty och Desperate Housewives som man inte får missa :D.

Hej hopp!


image60image61




Mycket o göra!!

Helgen som har gått har varit okej. Skulle ju partajaa i fredags me elliiizz! Men icke blidde de så :/. Istället låg jag hemma helt död o såg på massa bra filmer som gick på canal + :). En av dom va "the 40-year old virgin". Asså de måste va den roligaste filmen som nånsin har gjorts. Jag älskar den :D!

I lördags fixade vi lite här hemma  o va o handla lite grejer :). Sen kom elina hit o vi tittade på tv o åt massa glass o sådära! Haha nördisar.. Jaja! Sen blev de lite problem när hon skulle hem mitt i natten, eftersom vi inte bor så nära längre. Så hon tvinga sin lillebrorsa att komma o möta henne haha. Sen så satte jag mej o titta på tv, o somnade i fåtöljen! Vaknade mitt i natten av världens nackspärr. Så gick jag o la mej i sängen :)! Mkt skönare...

Igår så fyllde lillesyster vilma & år :). Så då var de kalas! Massa släktingar kom o åt tårta o allt sånt dära. och idag så mådde jag inge bra så mamma sjukanmälde mej!
Nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag göra ordning datan. Allt e hullerombuller!

hejs♥


image56

Det var inte igår!

Ojoj, nu vare länge sen man skrev. Det har hänt mkt..
Det har hunnit vara valborg, o jag har flyttat!

Flytten gick bra. Började packa samma dag som vi skulle flytta! Ville inte inse att jag va tvungen haha :(. Sen så såg jag huset för första ggn. Allt e ju typ från 1800-talet. Men vi ska renovera
ALLT o då kmr de bli jätte fint. Så nu bor jag inte längre i geneta, nu bor jag i västergåååård! Jaja, man vänjer sej.

Valborg var rätt lugn. Hade grillkväll med lite folk o kollade på brasan vid maren :). Det måste man ju göra, annars e det inte valborg :P.

Idag var det en kort dag i skolan. Matte o gympa! Sen blidde de bussen hem me min nya busskompis :D haha. Nu slipper jag åka själv:D!
Men nu ska jag hoppa in i duschen o sen ringa elina tror jag!


PussCIAO!