Vart tog det vägen?

Jag vet inte vad det är som har hänt. Jag har vart så sjukt pepp inför nyår i flera veckor. O sen nu för en stund sen, försvann det helt. Känns som att jag bara kan ligga hemma i soffan o göra ingeting. Vet inte varför det känns så!
Det känns som att jag har "för höga förhoppningar" på kvällen. Som att dom andra inte tänker samma sak som jag. Men jag tar kvällen som den kommer. Får ju hoppas på att det blir en bra kväll. Jag har räknat med en riktig partykväll, men det känns som att jag e ensam om det!

Hejs!

30 december

Jahapp, då sitter man här med en död kissemiss i knät. Hon sover som en stock och är helt slapp haha. Hon ligger med huvet på min arm, så när jag skriver rörs hel huvet. Men hon bryr sej inte haha! Söt..
Kollade precis klart på miami ink för en stund sen. Och innan det var det ju one tree hill :)! Mucho gooodie programisar.. Nu sitter jag här o ska snart börja med mina naglar höhö. Det blir guldnagellack... Det är ju ändå nyår imorn :D! Så ska börja fila o ha mej nu. Snart så börjar ju "min stora kärlek" på trean. Och den måste man ju se. Tror inte jag har sett den faktist! Så det är ju typ "planerna" för kvällen. Ladda upp sej inför nyår som ska bli så bra med mina tjejor..

Adjöken!

image183

Saturday


Idag vaknade jag runt halv fyra. Kunde inte somna igår. Somnade vid fem.
Vaknade iaf av att elin ringde o sa att pappa skulle komma till södertälje. Så alla skulle hem till elin o typ "fira jul" igen. Fick lite smått o gott, o sen pengar. Kom hem igen vid sex och åt o sådär. Nu sitter jag här o kollar på "My super sweet 16, the movie" på MTV. Den suger haha! Men det finns inte mkt annat o kolla på.
Nu ere bara en dag kvar till nyår. Fan vad jag längtar! Det ska bli så kul o få mysa med mina sötbollar igen. Saknar dom massor!
Ha en trevlig lördagkväll allihop..

Adjöken!

Det är så irriterande när en sak sätter sej i hjärnan och aldrig försvinner. Jag känner mej helt tom!
Vet fan inte hur jag ska göra, vad jag ska göra eller om jag ska göra det.
Det enda jag vill är att allt ska bli bra igen. Hur ska jag annars kunna överleva?
Men jag blev bara så sjukt besviken på det du sa.

-

Fyfan vad jag e irriterad. Jag verkligen hatar människor som säger en sak o sen gör en annan. Man blir bara sviken av sånna människor. Jag trodde inte du va en sån människa, men jag hade tydligen fel.
Du kanske tkr jag förstorar upp det här men jag blir fan besviken.
Men nu orkar jag fan inte bry mej. Du gör som du vill!

Hem ljuva hem

Shit vilken dag säger jag bara.
Den började med att klockan pep kl halv tio. Gissa om jag ville kasta den i väggen. Gick o la mej halv fem igår, så att vakna halv tio var inte speciellt skönt. Men vad gör man inte för lite mellandagsrea?
Iaf, jag fixade mej o sådär. Sen tog jag kvart i elva burren o mötte elina o sen tåget mot estocolmo.
Där var det kaos. Människor sprang omkring som galningar o slet o drog i kläder. De kändes som jag bara ville vända o åka hem o sova igen. Men istället begav vi oss in i galenskapen.
Och som vanligt hittar man ingeting när man väl har pengar. Jag var ute efter ett par nya jeans, och en nyårsklänning. Efter många om och men o massa provingar köpte jag en svart klänning på hm, o sen typ en guldig glitterkofta/bolero. Måste prova allt igen för o se om jag verkligen vill ha det. Sen hittade jag även en klänning från gina tricot och ett armband. På rea dessutom :)!
Vi sprang runt där som galningar o provade o provade. Men ingen hittade nåt speciellt. Så typiskt! Men klockan fem stängde ju allt, eftersom de e en röd dag idag... Så då begav vi oss mot donken där vi satt från halv sex till nio (?). Haha! Cpn.. Men vi va så döda så ingen av oss orkade lyfta ett finger. Men tillslut så blev vi tvungna. Ching chongen började ju ställa upp stolar o grejer haha. Så de va bara o traska iväg till tåget. Fittkallt va de ute oxå! Hade bara min tunna jacka för jag orkade inte springa runt me goosen o löka.Vi missade kvart över tåget preciiiiis. Så vi fick vänta på 42 tåget... Höll på som jävla cpn på perrongen oxå. Shit! Människor måste tro man är psykad i huvet.
När vi kom fram till södertälje orkade vi inte åka hem, så vi satt kvar på tåget mot märsta, o sen åkte vi tillbaka o hoppade av i tullinge. Sen så tog vi södertälje tåget hemmåt igen. Men ist hoppade vi av i östertälje o tog 753 till centralen. O sen bussen hem!
Kom hem för en stund sen. E helt jävla slut! Har så jävla ont i mina anklar. Tror  jag börjar bli gammal. Haha!
Imorn blir det sthlm IGEN. Jag måste hitta ett par jeans!
Jaja, nu ska jag lägga mej o dö i soffan o fortsätta kolla sex & the city.
Hade bäst!

Puss!

Julafton

Jahapp, så va all julstress o allting över på några timmar. Här har det typ vart full rulle. Men saknade fia & co. Men nästa jul e alla med!
De vart rätt många klappar under granen även fast alla sa " den här julen har jag inte råd med så mkt julklappar, " Det blir inga leksaker i julklapp i år". 90% av alla julklappar var leksaker. Men men!
Jag är väl nöjd med mina julisar. Får väl inte säga annat! Man måste ju tänka på dom som inte ens har nån o fira jul med, eller inte får några julklappar alls. Men de e svårt o tänka så ibland.
Höjdpunkten idag va lätt Kalle Anka! Det är de som gör julen så bra. Utan kalle, ingen jul!
Men nu ska man vara glad o tänka positivt. Hoppas ni har haft en mysig jul!

God jul på er!

Stress och bullbak

Äntligen fick jag sätta mej i soffan o andas ut. Idag har det vart en mkt stressig dag.
Jag vaknade vid två, då hoppade jag direkt in i duschen för o piggna till. Efter det, lr vid typ halv fyra, åkte jag o mamam o kolla runt på kamera. Det va mamma som fick nå ryck o skulle kolla på ny digitalkamera till mej (?). Hon skulle köpa den där rosa samsung för 999 kr som hon sett i nån annons. Men sen när vi väl va där så va den inte så fin. Jätteklumpig o plastig typ! Så istället köpte hon en rosa sony till mej, som kostade typ 1999! Men de va HON som sa det. Jag sa ingeting... Men jaja! Jag tackar o tar emot mihi. TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!


Efter det åkte vi o fixa lite småsaker. Åkte till maxi o köpte allt som mamma o dom glömt första ggn dom va där. Sen åkte vi till elin o lämnade hennes tvätt o hämtade lite julisar. Sen fick jag reda på att fia o mattias inte ska va me imorn :(. Dom ska till uppsala till mattias föräldrar! Och linda, joline o liam kmr inte förns efter kalle anka. Så det kmr nog bli en rätt så lugn julafton haha. Men nästa år, jag säger bara ojojoj!
Men när vi kom hem, då va kl typ sju. Då klädde vi granen o sådär. Den blev finig :D! Sen så gjorde vi tacos o åt tills vi sprack. Vi hade ju köpt bingolotter oxå, men dom hann vi inte spela. Så ska kolla snart om jag vunnit nåt eller inte. Vem vet, jag kanske sitter här som en blivande miljonär. Stor chans höhö!
Sen började bullbakandet. Först gjorde jag o vilma kokosbollar med rött och vitt strösocker haha. Sen så började vi med bullarna. Vi gjorde dubbla satser o jag gjorde ALLA bullar! Förutom vilmas småfisbullar. Vi blev klara NYSS med alla bullar. Och vi hann inte göra nå kokostoppar :(. Dom som jag vill ha mest! Men mamma skulle göra dom imorgon.. Det går så snabbt.
Nu sitter jag här o kollar på ett päron till farsa. Kmr nog somna rätt skönt sen... När jag väl går o lägger mej!
Men hoppas ni får en underbar jul allesammans.. Skriver nog imorgon kväll eller nåt :)!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ♥

I don't want a lot for christmas. This is all i'm asking for..

Om tomten kmr med Ryan Gosling från The Notebook i säcken. Då blir jag glad!

image181



Seg lördag

Idag vaknade man klockan 16! Det var såå skönt o sova. Jag låg i sängen säkert en timma efter jag vaknat oxå. Kollade på peking express finalen. Men efter det tvingade jag mej upp. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag, och det gör det fortfarande. Det ligger julklappar och julklapps papper i hela rummet. Sen känner jag mej som quaziemodo i ryggen för jag har suttit o slagit in resten av julklapparna idag. Men nu e allt inslaget... Tror jag!
Det är i princip vad jag har gjort idag. Slagit in julklappar! Kollade klart på elf för en halvtimme sen. Så jävla bra haha. Älskar will ferrel! Nu sitter jag o kollar på saturday night live, där de e will ferrel special höhö.

Nu är det bara typ en dag kvar till julafton. Shit vad snabbt det går! Och på tisdag kanske det blir utgång. Får se vad linda har o säga. Sen på onsdag blir det sthlm o mellandagsrean. Sen är det ju redan nyårsafton på måndagen. Och den stora frågan är... VAD SKA JAG HA PÅ MEJ? Måste hitta nåt på onsdag. Annars är jag deadmeat!
Nu ska jag kolla klart på saturday night live o sen kanske sätta på nån film.

God jul på er!

The Notebook

Denna natt blidde en film natt. Vid tolv tänkte jag att jag skulle gå o lägga mej för jag va så sjukt trött. Men sen tänkte jag att "nej nu ere första dagen på lovet o jag kan inte gå o lägga mej kl tolv". Så istället satte jag på en film.. The notebook! Trodde jag hade sett den, men de visade sej att jag tänkte på helt fel film.
Kollade klart på den för några minuter sen. Och asså jag e helt stum! Den va så äckligt bra.. Riktig kärleksfilm!
Som vanligt så va jag så värdelös och börja böla haha. Filmer påverkar mej mucho! Jaja, men för dom som inte har sett den rekomenderar jag den VERKLIGEN!
Nu ska jag kolla klart på rescue me o sen ska jag sussa.
Sleep well!

Puss


Julstress

Jag e så trött så jag avlider snart... Idag väckte mamma mej runt halv tio! Kände hur äckligt trött jag var. Men jag tvingade mej upp. Vid halv elva bar det av mot skärholmen. Där var det proppat med folk. Fick knappt nån parkering! Men tillslut så hittade vi en. Jag letade o letade efter nåt o ha på mej på juldan när vi ska ut. Men utan resultat! Men köpte 4 skärp från hm :P. Haha! Det var rea (19.50 st) så jag tog i alla färger. Sen fortsatte vi leta julklappar. Mamma hittade lite, men jag hittade ingeting till elina. Vid två käkade vi lunch typ! Sen åkte vi vidare till kungens kurva. Där hittade jag en julis till elina! Hoppas du gillar den maha :D. Sen fick vi i typ alla affärer där runt omkring. Snacka om att mina fötter dog!
Sen åkte vi hemmåt till södertälje igen. Åkte till moraberg o kollade lite! Mamma hitta ännu mer julklappar. Och jag hittade en mobil som jag blev kär i. GE MEJ SNÄLLA TOMTE!?  Sen åkte vi till weda och leksaksaffären där vi köpte liams dockhus haha :D. Sen när vi trodde att vi skulle få åka hem, så ringer linda o säger att hon måste åka o handla. Så det blev bara att åka o hämta packet o sen mot maxi.
Sen när vi handlat klart var vi tvungna o åka o hämta elin på stationen. Anledningen: Hon orkade inte ta bussen! Haha.. Taxi schwerin :D!
Men sen så fick vi äntligen åka hem.
Det första jag gjorde va att slänga av mej skorna o byta om till myskläder. Sen satte jag mej o började slå in alla 5000 paket.  Jag e familjens officiella paketinslagare. Ska fan börja ta betalt! 10 spänn per paket. Det är ungefär det jag har gjort sen jag kom hem. Men gav upp nu så nu sitter jag här o väntar på att det ska börja något bra på tv.
Men de e inte så stor chans! Imorn e det lördag o jag ska sova hur länge som helst. Mmm!

Kram!


image180

Jullov

Åh, finally! DET ÄR JULLOV. Känns som det är väldigt behövligt just nu. Så skönt med en paus från skolan!!
Dagen började som vanligt med historia. Kollade lite filmer om kalla kriget o så gjorde vi inte så mkt mer. Sen vare lunch, o sen hade vi psykologi. Där kollade vi oxå på film, ett päron till farsa firar jul. Den e kul höhö!
Sen hade vi religion. Fick tillbaka islamprovet. Fick VG :)! Det är jag mucho nöjd med.
Sen kom nora till skolan. Ja, hon va ju sej själv. Garva åt allt och alla o pratade om kiss o bajs. Inte så stor skillnad på mina konversationer med henne jämfört med mina andra kompanjoner. Mkt kiss o bajs där med!
Kl 15 vare dags för avslutning. Höll på i typ 45 minuter. Sen åkte jag elina, o nora ner på stan o fika på nancy's. Gotti! Träffa julia oxå :).
Kl typ sju träffade jag mamma o elin på stan. O dom skulle precis åka hemmåt, så jag o elina joinade. Sen tog vi en tripp till maxi. Jag o elina traska runt där o va allmänt cp. Haha! Sen följde hon med mej hemmus. Kollade på spice girls official reunion. Vi fick värsta flashbacks. Alla jävla konserter vi hade med amanda&emma. Shit! Gamla tider det där. Men aa, skulle fan vilja gå på deras konsert om dom kmr till sverige. Bara för att lixom :)! Dom va verkligen minet IDOLER när jag va liten. Va typ besatt! Hade allt man kan tänka sej i spice girls haha.
Efter det satt vi o snacka lite, sen kom vi på att vi va hungriga. Så vi drog till donken o käka. Satt där till kvart i tolv. Sen tog vi burren hem!
Nu sitter jag här o har ont i fötterna. Imorn måste jag upp tidigt!! Kl halv tio, bara för jag mååååste följa med mamma o julhandla, för jag måste till skärholmen o kolla klänning OCH julis till elina. Suck! Det blir nog en mammatrosa iaf...
Jaja, men nu ska jag njuta av mitt jullov o hoppas ni oxå gör det :). Sov så gott!

Puss och God jul



Haha, fan va skön!

Blood, bästa klippet i världshistorien



Alltså nu känner jag mej allmänt deppig. Hur kan det komma sej? Jag fick två par skor idag OCH det är julavslutning imorn. Varför kan jag inte vara glad när man ska vara glad, och ledsen när man ska vara ledsen? Varför måste jag vara tvärt emot.
Men alltså det här klippet får mej alltid på bra humör. Spelar ingen roll hur nere jag känner mej. Jag vill bara äta upp den där ponken o slå pappan som sitter o asgarvar åt honom haha.
Tacka gud för youtube!

Julklappsshopping

Idag har det varit en skönig dag. Började med tom tits vid elva. Frågade lite om anläggningen o sådär. Sen så åt vi lunch på nancy's. Har nog aldrig ätit sådär snabbt nångång där haha! Va tvungna o va klara på en halvtimme. Sen traska jag o nina vidare till tåget o lämnde cillis på stan :). Vi mötte maria o hoppa på tåget till skolan. Där var det dags för matte prov.
Det gick väl sådär. Om jag inte får g på det provet vet jag inte vart jag tar vägen. Bara att hålla tummarna!! Efter provet letade jag rätt på gunnis o frågade om det var okej att nora följde med på julavslutningen imorn. För fia o mattias skulle iväg o shoppa julisar, så dom ville inte ha med sej snoran :P. Och gunnis svar blev "sjääääälvklart" haha.
Sen åkte vi med kvart i två tåget. På centralen kom mamma o elin o hämta mej o sen åkte vi o hämta linda o packet. Sen bar det av till el giganten, rusta o det där! Hittade lite julklappar. Sen åkte vi till kungens kurva. Hittade julisar där med. Sist blev det toysrus! Sen bar det hemmåt. Alla ungar somnade i bilen haha. Fick ha en tjockisvilma på mej hela vägen hem.. Sen åkte vi till leksaksaffären i weda. Snackade lite me marius höhö..
Sen så skjutsade vi hem elin o linda o sen så åkte vi vidare till coop och maxi. Där mötte vi jocke o köpte julgran :D. Den va väldans fin hihi! Sen gick vi in på coop o småhandla lite. Fick två par stövlar i julklapp av jocke. Det va 70% på typ alla skor. Så det blev 210 kr för båda paren :o. Vadå kap!!! Så jag vart överlycklig... Sen köpte jag även ett par nya strumpisar, mina e hål i på tån höhö. Sen gick vi vidare till maxi, där hitta jag julklapp till vilma. Så nu har jag köpt till alla förutom elina. VAD VILL DU HA DITT OLLON??
Men sen så åkte vi hemmåt igen... Har precis ätit mat o sitter o kollar på bonde söker fru :). Efter det ska jag hoppa in i duschen o sen blir det tvn.
Imorn e det avslutning! OH YEAH.. Nån som har lust o ta en fika efter med mej o nora :)?

Puss o kraaaooom..


Isn't he lovely

Åh, de e tråk! Från och med idag, så finns det typ ingeting o kolla på på vardagarna. Inge depserate, inge betty, inge greys NADA. Deprimerande att ens liv består av massa tvprogram haha.
Jag har precis lagt ner matteboken. Skulle kolla lite på ekvationer men jag orkade inte. Så la ner den lika snabbt som jag tog upp den. Men de känns som att jag e redo för en bajsigt prov. Om jag inte får g den här ggn vet jag inte vad mer jag ska göra. Ju mer jag pluggar, så blir jag bara mer o mer förvirrad. Ser bara massa x och y överallt.
Imorn ere en skönis dag (om man bortser från matteprovet). Egentligen har jag bara matteprov, för på samhälle skulle vi göra klart frågorna vi fick förra veckan, hemma. Och på gunillas lektion ska jag, cilla o nina till tom tits o intervjua o grejer. Efter det bär det av till skolan för matteprov, o sen hem igen. Så jag börjar elva imorn. Sköönit!
Ne nu ska jag gå o borsta tänderna o sen lägga mej i sängen o kolla på sex and the city. Hade bra!

God natt!


image179



Tänkte bjussa på en lista när jag ändå var på G:

Uppskatta värdet hos dig själv.
Hur billig är du?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[x] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[x] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[x] Vit - 4500 kr
[x] Svart - 4500 kr

[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[ ] Röd - 6000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[x] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[x] Brun - 500 kr

[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[ ] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd:
27200


Isbit

Fyfan vad kallt det är.  Både ute o inne! Men nu funkar äntligen min data igen. Har kännt mej helt lost utan alla bloggar..
Idag kollade vi på film på historian. Alla somna typ! Det va nog den segaste historielektionen nånsin. Även fast filmen var helt okej så kändes det som lektionen var 6 timmar lång. Men när den äntligen tog slut gick vi o åt lurre. De va typ julbord, prinskorv, köttbullar potatis o allt.. Sen hade vi quuaziie, men hon var sjuk. Så jultomten kom o satte på filmen till oss. Vi hade inte så mkt kvar, typ en halvtimme, sen så fick vi sluta. Sen hade vi rast i typ 50 minuter.
Sen hade vi klassråd, där hände det inte så mkt. Fick busskort o sådär! Sen skulle vi haft utliv lektionen, men eftersom vi inte hade nåt o göra så fick vi gå hem. TACK GUNNIS! Du gjorde min dag. Fem minuter till i skolan o jag skulle dött.. När jag kom hem rostade jag macka, o som alltid börjar brandvarnaren pipa.. Vadå överkänslig! Så jag fick ställa mej o vifta bort röken med en tidning. Tillslut slutade den! Efter mackorna gick jag o la mej.. Då va kl typ kvart över tre. Så vaknade jag för ett tag sen, typ sex. Så skönt o sova.. MEN SÅ KALLT! Frös som en apa.
Nu sitter jag här o har precis käkat mat. Ska snart hoppa in i duschen! Idag ere bara ugly betty på schemat.. Och girls of the playboymansion.
Nu ska jag läsa bloggar o sen duscha..

Ciao!

Spiderpig, spiderpig



Nu har vi kollat klart på alla filmer. Kollade först på ett öga rött. DEN SÖG SNOPP kan jag ju säga. Sämsta filmen!
Sen såg vi simpsons the movie. Den va asbra såklart! Sen kollade vi på supersugen. Haha så jävla bra film. Exakt lika sjuk humor som man har. Inte konstigt att man dog av garv. Nu sitter vi här o gör ingeting. Prutthunden tino ligger o sover. Elin o dom lär ju komma nångång snart! Men jaja, hoppas ni sover gottigt allesammans.

Ciao!

Baby, all I want for chirstmas is you

Jahapp, då sitter man här i syrrans lägenhet o har ett fungerande internet. Min data har typ fått damp o vill inte funka. Men iaf.
Igår var det fredag och skola. Det började med svenska som vanligt. Alltid lika kul.. Sen hade vi gunnis o där gjorde vi inte så mkt som vanligt. Sen åt vi lunch snabbt o sen bar de av till bowlingen. Vi va där i typ 1 timme. Jag o cilla stannade kvar lite mer o spelade. Cilla gav nina en strike.. Grr ;)! Sen traska vi hemmåt.
Jag, therese, maria och cilla bestämde att vi skulle på bio på kvällen. Men sen helt plötsligt kunde varken maria lr therese. Så jag o cilla sket i dom fisarna o gick själva. Romantisk kväll säger jag bara.
Vi tog iaf sju tåget mot stuvsta o sen burren till heron. Vi va där typ kvart över åtta. Sen så skulle vi bestämma film. Men alla gick så tidigt så vi skulle inte hinna äta. Sen så bestämde vi oss för en film som hette leo. Josef fares nya  filmis. Jag o cilla förberedde oss på att den skulle vara asdålig. Sen när vi kmr in i biosalen ser vi att de e typ 20 pers o bara killar typ. Men jag o cilla e ju män så det passar ju oss. Vi hade det mysigt i biomörket grr ;D haha. Efter filmen tog vi burren mot tumba c o sen tåget hem. Som va PROPPAT! Men vi kom hem tillslut. Så gick cilla o köpte comviq inne på kiorren o sen gick vi en runda på stan. Vi hade ju ändå missat våran sista buss så vi kunde lika gärna ta 753an som gick 1. Sen åkte vi hemmåt, o sen gick vi en liten bit från burreplatsen. O cilla insisterade på att följa mej en bit hem. Men jag sa till henne att vända. Då kom hon med sitt jävla rim "ja det kan ju hända, om du tar på min ända". Suck! Haha.. Störd hon e! Men så stod vi aslänge o bara dampade. Gjorde skuggfigurer o javet inte vad. Trodde jag skulle dö av garv o typ kissa på mej. Men tillslut skildes vi åt o gick hemåt. Va lixom hemma typ halv 3. Gick o la mej typ halv 4.
Vaknade kl 3 av att min mobil ringer. O jag har julefis som ringsignal så jag fattade ju fan ingeting. Haha trodde de va nån som var dålig i magen som kom in i rummet. Men iaf så vare elin som ringde o sa när jag skulle komma dit. O nu sitter jag här med elina. Gick o mötte henne med tinuuu :D! Vi ska kolla på massa filmer, ska typ kolla på ett öga rött nu. Sååå, nu sätter jag punkt! Jag vet inte när jag skriver nästa gång. Får se när min data vill samarbeta med mej. Ha en trevlig lördag!

Puss&Kram


Lucia!

Idag va man i skolan som vanligt. Det var världens julstämning i skolan. Dom stod i korridoren o baka pepparkakor o lussebullar. Bjöd på glögg o spelade julmusik i matsalen. Mysigt! Nina vart helt hypad av alla lussebullar hon snodde. Typ 6 st haha! Det som hade gjort allt ännu mysigare e lite snö. Vart e den?
Jaja, hade först historia 3 h. Blev ett litet avbrott när luciatåget smög in på lektionen o sjöng så vackert för oss mihi. Redan lucia lixom, shit vad tiden går fort.
Sen vare lunch. Risgrynsgröt.. Dom slog på stort med julstämningen! Men jag köpte en macka ist. Hatar gröt. Sen hade vi psykologi där vi kollade på film. Såg på boys don't cry. Har redan sett den o den e faktist rätt bra!
Sen var de dags för religion och prov. Det gick väl rätt bra! Ett g tror jag iaf..
Efter religionen vare ju tänkt att vi skulle ha matteprov, men ist hade vi lite repetitioner eftersom ghada ansåg att vi inte var redo för prov än. Så det blir på onsdag ist! Och håll i er nu, jag börjar faktist fatta ekvationer. Det trodde jag aldrig. Så nu hoppas jag verkligen på ett G i det, annars vet jag inte vad jag gör.
Efter matten åkte vi hemmåt. När jag kom hem åt jag en panpizza o gick o la mej o sov. Vaknade sex.. Kollade igenom skolkatalogen :D. Sen vare matdags. Godaste maten.. Kyckling, ris o tzatsiki! Mmmmm..
Sen gick jag o duscha. Måste duscha i källaren nu, för våran andra dusch funkar fortfarande inte. Och den kmr inte göra det förns typ i vår då vi ska renovera baddrummet. Menmen, huvudsaken är att man kan duscha.
Nu sitter jag här o ska läsa lite bloggar. Sen ska jag väl kolla på tv! Hoppas ni har haft en mysig lucia allihop :).

Puss&Kram!

image178

Plugg..

Har inte uppdaterat på länge höhö. Så tänkte det va dags nu!

Igår var det tisdag. Och skolan va som vanligt! Efter skolan åkte jag o elina ner på stan o hämtade ut korten från engångskameran. Sen satte vi oss på nancy's o kollade på dom. Shit vilka flashbacks man fick! Vart rätt många bra bilder. Med bra bilder menar jag alltså kvaliteten på bilderna o inte föremålet haha. På varenda bild som man typ helt fuckad ut. Meen meen! Bästa bilden e på elina när hon ligger i sängen med sina jävla chilichips. Jag garva på mej haha! Efter stan åkte vi hemmåt. Men vände typ lika snabbt när jag kom hem. Packade bara ihop mina saker o tog burren till centralen, o sen 760 till syrran. Hon va inte där så jag bodde där under natten. Eftersom vi fortfarande inte hade nå vatten då. Lite läskigt o sova själv.. Jag blir alltid knäpp när jag e själv på nätterna. Men jag somnade tillslut :)!
Idag tog jag gamla kära burre mot centralen igen. Så va tågen försenade så vi tog burren ist. Hade samhälle första lektionen, o som tur va hade nyman glömt att vi skulle redovisa MOAHA! Efter det va de lurre.. Sen gunnis lektion! Och sen matte. Gick igenom ekvationer med mattebruden eftersom jag o nina fick ig igen haha! Så sämst man e. Men nu börjar det faktist klarna. Kors i taket! Ska göra omprov imorn igen, o jag hoppas verkligen jag klarar det. Håll tummarna för mej!
När vi skulle åka hem från skolan, så gick inte tågen. De va förseningar igen! Så de blev burren igen. Åkt mkt buss idag höhö! O precis när vi var vid köpmangatan ringer elin o säger att dom e på hm. Så jag springer av o möter dom där. Elin shoppade julklappar så de bara skrek om de haha. Jag köpte oxå en julis, till nora. Så nu är det bara 6 st kvar. Va inte kvar på stan så länge. När jag kom hem, vid halv fem, skulle jag egentligen börja plugga islam. Men ist sov jag till sex maha. Sen så pluggade jag lite smått.. Kollade bonde söker fru oxå, sen top model, sen fråga olle och sist girls of the playboy mansion. Sen pluggade jag tills nu! Nu började precis sex and the city. Så ska kolla på det o sen hoppa i säng tror jag. Har ju faktist två prov imorn som jag måste klara. Aja, sleep well sötnosar.

Natti!

Åh, döda mej nu!

Asså jag känner mej helt fuckad. Jag är från och med nu den nya "fuckade emil". Shit!
Jag somnade runt 3-halv 4 inatt. Så kan ju säga att jag va helt jävla borta imorse när jag vakna. Mådde typ illa o kände bara att de enda jag ville göra va att slänga mej i sängen igen. Men tapper som jag e så tvingade jag mej upp. Svenskan första lektionen gjorde ju inte att jag mådde bättre. Fast jobbade faktist rätt mkt på den lektionen. Hissa flaggan!
Efter det vare lunch. Berättade typ helgen för mina kompanjoner. Jupps! Sen vare dags för natur och friluftsliv. Orkade inte anstränga mej det minsta. Sen hade vi gunnis, skrev typ massa sammanfattningar o grejs. Inte så värst jobbig skoldag. Men den kändes som en långsam död just då..
När jag kom hem möttes jag av min trevliga mamma som såg ut att typ kollapsa när som helst. Hon kämpade gärnet med köket o alla lådor o skåp o allt som skulle upp. Hon dampade redan efter första lådan. Haha, no tålamod ALLS! Jaja, försökte lunga henne men satt mest o pussa på mysan..
Klockan kvart över sex tog jag bussen till stan o skulle passa min kära systers gullungar, liam o joline. Dom gjorde att jag mådde mkt bättre för dom e så underbara mihi.. Haha jag dog av garv när liam ba "JAG VILL VARA HAMBURGARE, FLYTTA PÅ ER". Då mena han att han skulle lägga sej mellan "lagrena" på bäddsoffan o låtsas va en hamburgare. Tur att dom e lika normala som mej haha. Dom höll på o lura mej att dom inte hade fått nå mat o att vi skulle äta donken haha. Sen när vi skulle spela nåt spel, så hade jag råkat satt på 4an där dom visade nobelmiddagen. Och joline vart helt fast i det. Så det blev inge spel! Haha..Knäppungar!
Klockan typ tjugo i tio kom mamma o hämta mej. Det första hon säger är att det har blivit nån jävla läcka i vårat hus. Så vi har stängt av vattnet HELT. Så vi kan varken borsta tänderna, spola, duscha NADA! Asså döda mej nu. Ursäkta om jag kmr som ett slemmigt stinkmoln imorn. Men kan göra så mkt åt de! Ni får stå ut. Men mamma åkte till elin o hämtade massa vatten i flaskor. Så vi har till tandborstning o så. Vägrar gå till skolan utan o borsta tänderna. Isch! Prison break lugnade mej inte heller särskilt mkt. Jag låg typ o fick spasmerryck av programmet.. As usual! Men fuck vad det är bra.. Regissören lr vafan de heter, borde få nobelpris för världens genialiskaste upptäckt, WENTWORTH MILLER aka MICHAEL SCOFIELD!
Matte nationella gör mej verkligen psyko. Jag har typ tänkt på de non-stop sen jag kom hem från skolan. Varför ska matte ens finnas? Skolan överhuvudtaget gör mej helt fuckad. Jag har ju fan inget liv, så varför inte satsa (ja cilla, jag sa satsa) på skolan.. Men nej då ska man vara cp o typ skita i allt! Typ när man läser blondinbellas blogg känner man sej så sämst. Hon e ju fan hypad dygnet runt o har aldrig en lugn stund. Själv e man död efter en skoldag med tre lektioner. Haha I suck!
Och julklappar, varför måste man köpa julklappar? Kan man inte bara få haha. Jag e så extremt fattig just nu så jag vet inte hur resten av julklappsinköpen ska gå till. Måste man ha så feting stor släkt. Mamma + pappa hade räckt. Nej, fan va tråkig jul det hade blivit.
Jaaajaa, nu är inlägget tillräckligt långt o fyllt med massa onödig fakta som ingen egentligen behöver veta. Nu ska jag nog lägga mej i sängen o kolla sex and the city . Kanske meditera inför nationella SOM JAG INTE HAR PLUGGAT NÅT PÅ!
Aja, sov gott alla fisar!

Hajdo!

Brilly, din julefis var väl uppskattad bland mina yngre vänner!
Haha, har nog aldrig sett dom garva så mkt.


image175image177

Jag kan inte sova och jag har tråkigt

Från tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~15 står vid naturgodiset.
Tjej 1: Kom nu, vi går till chokladen.
Tjej 2: Vänta en stund.
Tjej 1 (högre): Kom igen, I want some chocolate!
Färgad man ~50 (går förbi och flinar glatt): Here I am!



Tjej och kille ~20 slår sig ner för att äta. Bredvid sitter en kvinna med sin nyfödda bebis, som gnyr till. Killen hoppar upp och stirrar på hamburgaren. Han tittar sig omkring och då inser han vad som hänt och börjar skratta.

Killen: Shit, jag trodde det var hamburgaren som lät!


Haha, jag sitter o asgarvar för mej själv. Jag är inte normal!


Shanghai Knights

Åh, bästa filmen :D! Älskar Jackie Chan.. Den e på tv400 nu. Denna söndag har innhållit många bra filmer o program :D. Men sov gott alla, jag kmr nog inte göra det på ett tag.

Syns imorn!

image174


Andra advent

Så, nu ere bara två veckor kvar till julafton. De e hel sjukt! O jag har fortfarande massa julklappar att köpa, men inge pengar. Vad fan e problemet med mej o pengar? Bajs..
Aja, helgen har vart hel okej. Igår var det ju 18 års ferre som gällde. Marcos fyllde 18! Så runt nio kom elina hit o vi "föra" lite haha. Sen traskade vi vidare mot saltskog där lokalen var. Möttes av tre killar som skriker "ere ni som e elina och johanna" haha. Så vi följde med dom! När vi kom in så var det inte så mkt folk. Det hade precis varit bråk o lalala.. Så många hade dragit! Men iaf vi satte oss o fortsatte drickandet. När vi började bli på g, skulle alla typ dra till La Isla. Då va kl typ två. Fattade inte vad dom skulle göra där i typ en timme? Men jaja, vid tre nångång drog vi hemmåt. Träffade några välbekanta ansikten där oxå. Men det va väl trevligt!
Jag o elina skildes åt o hon gick hemmåt o jag gick hemmåt. När jag kom hem gjorde jag en panpizza tydligen och så tog jag dom två kexchokladerna som låg i kylen, o sen när jag ätit upp det däckade jag i soffan haha. Vaknade kl nio på morgonen. Gick o drack 2 stora glas med vatten o återvände till sängen. Sov till kl två! Sen har jag spenderat hela dagen i sängen :). Har hunnit kolla på ice age, barnen från frostmofjällen, o sen självklart ONE TREE HILL. Från och med nu är söndagar min favorit dag. Har saknat de programmet så sjukt mkt! Världshistoriens bästa serie. Efter det var det ju miami ink och yippe ki-yay mf. Det får man inte heller glömma!
Hoppade in i duschen, var ju inte världens fräschaste. Gårdagens smink o allting! Nu sitter jag här o har tråkigt. Undrar när jag ska somna inatt. Jaja, nångång blir det väl! Men ska kila nu.

Adjöken!

Lördagkväll

Jupps! Idag har det inte hänt mkt. Vid halv två åkte jag ner o mötte syrran på stan. När jag kom till centralen va hela centralen avspärrad och det va poliser överallt. Ingen aning om vad som hade hänt. Nån som vet?
Åkte hem lika fort som jag kom dit. När jag kom hem gick jag o sov igen haha. Va astrött!
Sen gick jag o duscha o nu sitter jag här. Kollar på "tonårsliv" på femman. Med lindsay lohan. Haha astöntig film! Men men. Ska snart börja göra mej i ordning. Men har ingen aning vad jag ska ha på mej. Ge mej en ny garderob NU NU NU!
Jaja, nu blir det panpizza sen att göra sej i ordning.
Trevlig lördag..

Ciaaauuu!

The pursuit of happyness

Kollade precis klart på den. Den var faktist rätt bra! Grät lite oxå haha. Som vanligt. Gråter fan alltid när jag kollar på sånna filmer.
Men den fick en o tänka till lite. Att man ska vara glad för det man har och inte klaga på småsaker. Det finns dom som har det så mycket värre.
Will Smith och hans son var med. Världens sötaste unge! Ville bara äta upp han :). Nu sitter jag o kollar på Jay Leno show. Lär ju vara ett tag kvar innan jag hoppar i säng. Är inte särskilt trött. Men ska typ upp tidigt imorn ( 12-13 ) och möta syrran på stan. Fixa dricka till kvällen o så! Höhö.
Men sov så gott allihopa.

Natti!
image173

Suspicious minds

Så då va fredagen över igen. Har inte bloggat på hela dagen. Har inte orkat!
Idag va jag hemma från skolan. Mådde inte bra imorse när jag vakna.. Så jag sa till mamma att sjukanmäla mej. Och sov vidare. Så jävla skööööööönt!
Vaknade igen vid två. Satte mej o kollade på tv. Och det är det jag har gjort hela dan i princip. Mamma har vart på IKEA hela dagen så jag har vart helt ensam. Men mysan joinade mej i soffan o sov med mej :).
När mamma o dom kom hem så sa hon att vi skulle äta mos med korv. Vi har ingen spis, så dom grillade korven i brasan i källarn haha. Och sen gjorde hon pulvermos med vattenkokaren. Det lät inte så lockande, så jag bad mamma hämta kolgrillen till mej. Har inte ätit det på år och dar. Egentligen har jag ju inte pengar till sånt. Nu har jag 300 och jag har fortfarande SJU personer o köpa julklappar till. Lyckat! Men ska ju sitta hundvakt åt tino så då blir det ju några ören extra.
Det va ju idolfinal idag oxå. Visste att Marie skulle vinna, men tyckte att Amanda skulle vunnit. Hon e mycket mer annorlunda o speciell än vad marie är. Marie låter som vilken sångerska som helst. Amanda har en speciell röst! Men jaja, det kmr gå bra för amanda oxå tror jag..
Nu funtar jag på om jag ska sätta på en film. Tänkte kolla på "the pursuit of happyness". Alla har sagt att den är så bra, så det är på tiden att jag ser den. Imorn blir det 18års fest! Hoppas bara att kvällen blir bra.

Puss&Kram

Cry Baby

Kollade precis klart på den. Den var väl helt okej! Trodde den skulle vara image172
bättre :P. Men Johnny Depp är ju aldrig fel att se på. Jag blir alltid lite kär i
han när jag ser han i filmer haha.
Egentligen e han inte så snygg men han e sjukt bra skådespelare så man dör ju. Har typ älskat alla dom filmer jag sett med han. Dom bästa e ju Edward scissorhands och Pirates filmerna. Kalle och chokladfabriken är oxå bra :D. Men nog snackat om Johnny Depp..
Nu ska jag kolla på scrubs o försöka bli trött. Kmr inte kunna somna inatt! Suck.


Godnatt!


film

Så då va man nyduschad då. Låg o kollade på kustbevakarna o kände hur mina ögon bara föll ihop hela tiden. Fattar inte varför, jag sov ju typ två timmar på dagen haha. Men iaf, jag hoppade in i duschen för att piggna till lite. Och det gjorde jag :)!
Tänkte hämta lite glarre med chokladsås nu, o sen sätta på nån film. Finns absolut ingeting att titta på på tvn. Så tänkte kolla på cry baby. Har ju hört av Maria att den ska vara så bra :).

Ciao!

Vilken dag

Usch. Den här dagen har jag inte gillat! Den började med historia. Iof så hade vi sovmorgon. Men när man väl kom till historian så insåg jag att jag har fett mkt o göra. Kmr få sitta hela jullovet för att jag aldrig kmr igång med arbetena. Suck.
Efter historian hade vi lunch. Spagetti o köttfärssås. Bleeeeee! Så äckligt.. Sen så hade vi quazii. Där va väl allt chill. Fick veta vart man låg i betyg oxå. Hade ett starkt VG. Och hon sa att hon skulle göra en speciell mvg uppgift för dom som var nära mvg. Så det ska jag göra :)! Får hoppas på ett mvg i psykologi då ..
Efter psykologin vare religion. Där gjorde vi ingeting. Satt i bibblan o dampa loss typ haha!
Sen så vare dags för matte för dom igbarn som fått ig på nåt prov. Och jag har fått ig på ett prov. Det var ekvationer. Jag fick 6 p och 7p var G. Fatta hur jag dampa! Och det va jätte länge sen vi gjord det. Innan sommarlovet nångång. MEn jag kmr ihåg det klart och tydligt. Så jag frågade Ghada om jag bara kunde få göra nån kompleteringsuppgift istället eftersom jag va så när ett G. Orkade inte göra om hela provet. Och då sa hon att hon skulle kolla på mitt prov igen. Sen så idag när jag frågade henne hur det blev, då sa hon att hon inte hittat mitt prov. Shit vad sur jag blev... Vafan ere för lärare som tappar bort prov!??? DUKTIGT säger jag. Så jag fick göra de där jävla fucking omprovet. Och jag kunde INGEN uppgift. Jag skrev på 7 av 13 frågor och jag chansade på ALLA dom sju. Ett G på det provet ser vääääldigt långt borta ut. Så vettefan hur jag ska göra. Fattar inte hur man kan få ig på en kurs pga ETT jävla prov. Där jag dessutom var ETT POÄNG FRÅN G.
Det där förstörde verkligen min dag. Va så sjukt sur när jag åkte hem! Så fort jag kom hem la jag mej o sov. O vaknade vid sex. Nu har jag precis ätit panpizza eftersom mamma o dom ska käka när rörmokaren är klar i köket. Och det lär ju ta några år till. Så jag åt panpizza. Va aphungrig!!
Nu sitter jag och bara tråkar. Varför inte ta mej i kragen o kanske börja lite med historian. Nee, de kan man ju lika gärna göra imorn! Såhär kmr det låta tills dagen innan deadlinen.

Adios!

Elina, dog du på msn eller? Bajs på dej..

Sorry seems to be the hardest word

Japp, då sitter jag här och kollar på Top Model eftersom de inte är nå mer Grey's Anatomy :(. Tycker inte svenska top model e så bra. Men det finns inte så mkt annat att kolla på!
Ikväll ere inge myggan heller. Rena skandalen! Men de e ju fortfarande fråga olle.. Och sen så ere girls of the playboy mansion! Det är kul :).
Så det blir en tvkväll me härliga program. Även fast jag borde plugga ekvationer. Ses imorn!


Hejs!

image171

Ekvationer

Idag vare dags för skola igen. Jag kunde inte somna igår. Tog fler timmar innan jag tillslut somnade. Det var typ runt tre. Så jag va ju trött som ett fishål i morse när klockan ringde. Att vi hade matte nationella direkt på morgonen gjorde ju inte att skolan lockade mer.
Va cpnervös inför nationella. Men jag gjorde allt jag kunde. Skrev på alla frågor! Nu ere bara o hoppas på det bästa. Andra delen har vi på tisdag nästa vecka. Då är det den svåra delen! Mamma mia...
Efter nationella hade vi matte repetition ist för samhälle. Sen var det lunchdags.. Va inte så hungrig. De va spyfisk o den såg inte så lockande ut...
Efter lunchen hade vi gunnis. Gick igenom våra "påhittade" fritidsanläggningar.. Sen fick vi en ny uppgift. Vi ska undersöka olika fritidsanläggningar här i Södertälje. Kuul höhöhö..
Sista lektionen va matte... IGEN! Usch vilken mattedag.. Men iaf, på den lektionen berättade hon vilka som hade typ klarat alla prov o sådär. O så fick vi tillbaka våra prov som vi gjorde förra veckan. Om kordinatsystem.. O gissa vad jag fick!! JAG FICK G :D. Asså jag blev så glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen haha. Trodde verkligen inte jag skulle klara det. Men måste fortfarande göra kompletteringsuppgifter för jag klarade ju aldrig ekvationsprovet. Så nu sitter jag o försöker fatta det. Men det går inte! Det spelar ingen roll hur många ggr nån förklarar det för mej.. Jag fattar ändå inte. Åh, varför kan man inte vara värsta snillet!
Efter skolan tog jag, cilla o nina en nancy's. Jag firade mitt G haha! Sen runt tre så åkte vi hemmåt. När jag kom hem la jag mej o sov, o vaknade igen vid sex av att maten va klar.

Ne nu ska jag sluta skriva. Blev bara massa matteprat. Tråkigt o läsa om ju höhö!
Skriver kanske igen senare..

Pusss

Ångest, ångest, ångest!

Kollade precis igenom ett gammalt nationellt matteprov som vi fick av Ghada i torsdags. Och jag fattar ingeting! Jag tror fan inte jag kmr klara ett G. Vafan ska matte vara bra för? Plus och minus räcker.. Men inte massa x, %, grafer och vinklar. Man blir helt snurrig av allt onödigt bajs vi måste lära oss. Åh! HATA MATTE..

Wish me luck!

Tisdagkväll

Idag va alla igelstavikens elever lediga. Det tackar vi för :D!
Klockan ringde vid halv tolv idag. Och jag va aptrött! Men va tvungen o pallra mej upp o göra mej i ordning. Sen traska jag iväg till bussen. Men när jag va på väg kom jag på att jag hade glömt min mobil. Så jag fick springa tillbaka. Sen när jag väl stod på busshållsplatsen o väntade på burren, så kom jag på att jag skulle ta me engångskamerorna som vi skulle lämna in. Så då fick jag springa tillbaka igen. Sen så tajmar jag bussen perfa. Tur att jag inte missade den höhö!
Sen mötte jag elina på centralen o så började shoppingturen. De första jag sa var "jag får verkligen inte köpa nåt till mej själv idag".. Och det höll jag faktist:D! Om man inte räknar nancy's höhö. Annars så blev det bara julklappar faktist. Köpte till mamma, fia, linda, elin o liam. Nu ere "bara" sju st kvar. Vi blev klara me shoppingen vid halv sju. Så då traska vi mot centralen som döda ostar. När jag kom hem hoppa jag direkt in i duschen. O precis när jag kom ut ur duschen kmr mamma o jocke hem med donken. Jag blev glad! Va ashungrig..
Nu sitter jag här mätt o belåten o väntar på att reklamen i ugly betty ska vara slut. O det är den snart! Så nu blire tvn igen.
Imorn e det skola igen.. Med matte nationella o allt! Det suger!

Puss

sometimes I wish I could act like a boy

Hela den här dagen har bara varit grrr. Allt var grr! Förutom cameltoens äckliga cameltoe.. Jag dog!
Men iaf, på svenskan jobbade jag lite grann. Sen berättade jag om flygande snoppar för cilla och nina. Mm, trevligt! Seeen kom jag o nina på den briljanta idén att vi skulle åka till nancy's o käka lurre. Alla tyckte det var en superidé så vi satte oss på tåget o rulla iväg.
Väl på nancy's satt alla rätt tysta. Låt maten tysta mun, brukar man väl säga haha. Och jag va så fett hungrig så nancy's mackan gjorde så jag kom till himlen för en stund! Men sen kom jag ner när jag insåg hur äckligt mätt jag va. Ville bara spy på nån!
Men efter lurren traska vi vidare till tåget. Kom till skolan! Hade natur&friluftsliv. Kollade på nån jävla klimat film som typ gjorde mej nersövd. Gjorde fina tattooos på cilla o nina. Haha!
Efter det vare darre för förskola.. Där gick vi igenom dom uppgifterna vi fick förra ggn o sen kollade vi på film. Fick sluta en haltimme tidigare, alltså kvart i fyra! Sen tog vi tåget, som va försenat som vanligt.. Men jag o cilla hann me burren iaf. Den va så snäll o vänta höhöh! Fett mkt folk oxå. Luktade typ gammal ostbåge. Sen när jag kom hem vid kvart över fyra städade jag upp lite. Sen la jag mej i sängen o kollade på tv. Men mina ögon ville verligen inte vara öppna. Sen vaknade jag för 45 minuter sen :). Sov runt 3½ timma. SÅ SKÖNT! Sova e den bästa sysselsättningne nånsin. Och nu sitter jag här, hungrig som en gnu eftersom ingen väckte mej till maten. Damp! Snart ere prison oxå. Mm GRR! Ännu mera grr är att vi är lediga imorn. Åh vad jag älskar igelstaviken ibland. Ska ner på stan då med elaaajna. Ska lämna in våra engångskameror från turkiet. Haha jaa jag vet typ 93024029 år sena.. Ska oxå kolla juklappar. De e ju fan typ tre fucking veckor kvar till julafton. Oh mamma!
Men jag tror jag sätter punkt här för jag vet inte vad jag skriver.

Puss&knull i en fucking kastrull (inte jag som kom på o skriva så, det va PEDDOCILLA)


Intressant konversation

- Elina . sier:

men asså vart kommer snoret från?

- Johanna sier:
hahahahhahahahahahhahaha

- Johanna sier:
jag döööör

- Elina . sier:

hahahahhaa

- Elina . sier:

men sant

- Elina . sier:

ja undrar

- Johanna sier:
stööööörd!! haha

- Elina . sier:
men allvarligt vet du? neej

- Elina . sier:
de e ju interessant

- Elina . sier:
:D

- Johanna sier:
neej o jag vill inte veta heller! cp haha

- Elina . sier:
hahaha

- Elina . sier:
joooooooooooooooooooooooooooooooooooo


Asså, äta upp!! :D


Jag säger bara en sak.. Klyftpotatis haha!

Söndag, söndag, söndag! Usch va deprimerande dag. Igår vet jag inte när jag somnade. Pratade me elina på msn iaf, sen så måste jag ha somnat typ sittandes haha. Sen vaknade jag vid fem o va helt borta. fattade ingeting. Jag bara la mej död i sängen.
Idag vaknade jag runt ett av att vilma håller på o dampa loss o sjunga lilla melodifestivalen låtar. Så då var de inte lätt o sova kan jag säga. Så jag tvingade mej upp! La mej o kollade på tv. Sen kom mamma o sa att vi skulle tilmormor o morfar o fira morfar. Han fyllde ju år igår. Så vi hämtade alla o så åkte vi o fika hos dom. Sen när vi skulle hem packade vi in alla i bilen haha. Det va mamma, jag, elin, linda, magnus, vilma, joline o liam. I våran liiillla micra haha. Men vi e vana! Sen skjutasde vi hem alla o så kom jag hem precis till miami ink. Nu sitter jag o kollar på yippee ki-yay MF. Mucho braooo! Fick lite ångest nu oxå när jag tänker på att de e skola imorn o allt jag måste göra. Uschaaa! VI HAR MATTE NATIONELLA PÅ TORSDAG... Jag börjar gråta!
Jaja, de e fortfarande helg höhö.. Så nu ska vi inte tänka på sånt! Har ledigt på tisdag dessutom. Skönit värre.

Adios!

Bästa igår:

Therese- KLYFTPOTATIS!
Jag- Ja det är gott..
Therese- Ja, jag skulle kunna äta de igen.
Jag- MEN VAR E BEARNEISESÅSEN?

HAHA, ni som va med ni fattar! Resten får väl garva åt de iaf.. :D


Donken<3

Kom nyss hem från ferren i Gnesta. Va hos co. De va mkt trevligt! Härligt folk, men mycket skumt folk oxå höhö. Sista tåget hem gick 12.17. Jag mfl ville stanna kvar.. Men de blev tillslut så att vi åkte hem. Va apsur på tåget. Bara allmänt irriterad. Men jaja! Ringde mamma eftersom hon sa att jag skulle ringa o kolla om hon va vaken när jag va påväg hem. O eftersom hon e världens bästa mamma så kom hon o hämta mej på centralen. Vilma va med oxå. Hon hade vaknat när mamma hade gått.  Tvingade henne o åka till donken o köpa mat till mej oxå. Och som jag sa förut, hon e ju världens bästa mamma så de va klart att hon gjorde det. Ringde elina i bilen medans mamma sprang in o handla. Haha dampade lite! Sen tillslut kom mamma o då bar det av hemmåt. Så nu kom jag hem för några minuter sen. Har typ redan käkat upp maten! Fan va hungrig jag va! Elena e lite avis höhöhöhöh...
Meeeen jaja, nu ska jag kolla bridezillas till jag somnar. O de lär vara snart! GODNATT


Lölölöördag!

Japp. Nu var det lördag igen! Dagen började med en tripp till torekällberget. Där tittade vi på lille vilma som hade julkonsert och dansade. Jätte duktig va hon:)! Sen vid tre åkte vi hemmåt. Efteer ett tag hoppade jag in i durren o så. Sen så när jag satt o plattade håret så ser jag en spindel krypa över bordet. Och jag hatar spindlar mer än allt annat. Så jag slänger plattången o hoppar upp ur stolen. Sen skriker jag som en galning på mamma så hon får döda den. O de gjorde hon :)! Vet inte hur jag ska klara att bo själv sen. Vem ska döda mina spindlar?
Jaja, nog pratat om äckelspindlar. Nu sitter jag här o väntar på att tiden ska gå. Om ett tag ska jag klä på mej o fixa mej. Sen bär det av mot gnesta med tjejorna! Mysigt o göra nåt alla igen. Länge sen ju.
Men ska väl börja lite smått o göra mej i ordning. Ha det bra!

Puss!

Idag fyller världens bästa morfar 73 år! GRATTIS BÄSTASTE MOFFA SONNY ♥


Natt tråk

Jag har så tråkigt! Så jag tog lite bilder för att underhålla mej själv haha.. Här har ni dom :)

image167

Mm, så gott. Elina kmr du ihåg när vi drömde om det här i Turkiet haha ?

image168

Min fina julstjärna som jag satte upp idag :)

image169

Haha, tur att Mysan håller mej sällskap på nätterna. Även fast hon har onormalt stort huvud på den här bilden! :D

image170

Mys! Det är exakt 24 dagar kvar till julafton nu :)

Nu ska jag lägga mej o kolla på TV tror jag. Imorn blir det torekällberget :)!
Sov så gott allesammans. Puss&Kram