BAKISKOMA

Idag har jag verkligen gjort NADA! Har legat i sängen och halvsovit hela dagen. Har haft världens huvudvärk..

Igår var vi ju uuuuuute. Det var mucho ruligt! Jag tror aldrig jag har tagit så många bilder under en utekväll. 161 bilder tog jag hahaha... Men inte många är visbara. Jag och Elina kan inte vara normala på bild haha.
Det var iaf en trävlig kväll med min vännet..

Nu har jag suttit framför datan typ två timmar, o nu orkar jag inte mer. Ska nog lägga mig o kolla på Sagan om konungens återkomst. Så jäkla bra!
Sätter in bilder från gårdagen sen..

PUSS


I got a feeling, that tonight's gonna be a good night

Äntligen är lördagen här. Imorse gick jag upp vid tio, sen tog jag elva bussen ner på stan o mötte Elina. Vi traska runt och Elina shoppade ännu mer. Jag såg min DRÖM partytröja på BikBok. Fuck asså! Kunde inte tänka på annat än den haha..
Som avslutning käkade vi Nancy's. Elena bjöd. DANKE ♥!

Nu sitter jag här nyduschad och ska snart börja föna håret och platta det. Det är ju nämligen PAARTY IKVÄLL! Fyfan vad jag är taggad. 550 har ju öppet till tre så självklart ska partyprinsessorna diit(haha nu la jag prinsessa igen Elena, Benjamin min prinseeeessaa hahaha).

Nej, men ni får ha en supertrevlig lördag everybody! Det ska iaf jag ha..

PUSS!


IKVÄLL SKA VI FUCKA UR ELENA! Hahaha...


Helt sluuuuut

Gud vad trött jag är. Känns som jag har haft värsta workouten idag! Men allt jag har gjort är städa rummet, och gått på stan. Haha! Det är illa när man känner sig utmattad efter städning och shopping.

Iaf, jag mötte Elina efter att hon slutade jobbet. Runt fem tiden! Vi gick direkt till Nancys och tog en fika. Sen vandrade vi runt på stan. Elina var ute efter lite nya saker. Själv hade man inte ett öre att shoppa för, även fast jag hittade massa fint. Speciellt skor.. I LOVE SHOES!
När klockan blev sju och vi avslutade våran stadsvandring skulle vi bestämma nånstans att äta. Ingen av oss var sugna på Donken (konstigt nog), så vi traskade upp till Kolgrillen och köpte med oss mat. Riktigt gott var det!

Nu sitter jag och tittar på Big Brother. Känner mej helt död.  Imorn blir det stan igen, Elina hann inte kolla ordentligt haha. Sen blir det hem och börja fixa inför kvällen. Då blir det PARTYPARTY! Fyfan vad jag har längtat efter den här lördagen. Har kirrat 20krs bille också. Fifaan vad bra!

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och fortsätta glo på BB..

GT gånger tre

Ge mig dessa tre t-shirtar från Gina Tricot tack. MJ inspirerade och fett coola.. 99 kr styck bara! Rena kapet.





Not so händelserik dag

Idag har det inte hänt mkt. Vaknade senare än vanligt idag. Jag hade skippat ställa klockan, så jag sov till halv två. När det regnar och är grått och mulet ute, då kan jag sova hur länge som helst. Regn är rena sömnmedlet för mig!
Efter att jag ätit frulle och sådär tog jag en prommis med Tyris. Mamma åkte och sålde mina skor också. Ett par gamla stövlar och mina Lacosteskor. Skönt med lite pengar...

Sen har jag inte gjort mycket mer faktiskt. Har precis läst igenom lite bloggar och sådääär.. Nu blir det 1½ timme med Simpson och Family Guy. Bästabästa!

Hej!

Tisdag

Idag gick jag upp vid elva. Käkade frulle och lite sådär. Packade ihop tröjan som jag skulle skicka iväg också. Sen åkte jag och mamma till MAXI och skickade iväg den. Vi åkte förbi Skopunkten också för att jag skulle se om mina stövlar fanns, och det gjorde dom. Så jag bestämde mig för att slå till. Jag måste ju ha ett par vinterskor. Mamma köpte ett par skor till Vilma också, så då fick jag välja ett till par gratis :D! Jag valde ett par andra höst/vinterskor.. Dom va skitsnygga på!
Vi va hemma vid halv två och då gick jag ut o satte mig i solen. Fick lite panik för att jag inte hade solat på hela dagen, så var tvungen och sitta en stund i solen. Jag gav upp vid fyra! 
Sen dess har jag bara suttit här. Funderar på om jag orkar städa mitt rum, men jag är nog för hungrig för det. Kanske efter maten höhöhöhö...

Adjöken!
 

Boots från Skopunkten.com

Boots från Skopunkten.com

Va tvungen att köpa båda skorna i storlek 39. Fick inte i foten annars, för det var ingen dragkedja. Dom e asstora i foten, men de e bara ha några mysiga sockar på sig :)!

Uttråkad till tusen

Guuuuuuuuuud vad jag är uttråkad just nu! Det var länge sen jag hade såhär tråkigt. Skulle vilja ha körkort och bil just nu. Då skulle jag sätta mig i bilen med bästa musiken och bara köra runt. Fyfan vad skönt.. Har också sån jävla lust o bara gå ut o gå. Men jag är för feg o gå ut själv när det är mörkt haha.
Aja, det är ungefär en timme kvar tills Prison Break börjar. Så jag får väl hålla ut en timme innan något underhåller mig.
SUCK!



 


Release me

Idag ringde klockan vid tio. Jag va äääckligt trött, men jag pallrade mej upp och gjorde mej i ordning. Sen tog jag bussen ner på stan och mötte Nina utanför Nancy´s. Det var så jäkla kul o se henne igen. Vi pratade käkade och pratade om massa saker. Vi bestämde att vi skulle ta en fika igen snart, men då måste Cilla joina. Trion måste återförenas.
Efter vi sagt hejdå så mötte jag upp syster Fiiiia och syster Eeeelin, och Alfons såklart. Vi åkte hem till Fia och satt där ett tag, sen skjutsade dom hem mej och Elin.

Sen jag kom hem har jag bara gosat med Tyris och letat jobb på Platsbanken. Usch, så jävla deprimerande. Måste skriva ett bra fucking CV också. Tror jag ska be syster Elin och hjälpa mig. Hon är bra på sånt :)!
Nu har jag gett upp jobbletandet och sitter o kollar på America's best dancecrew. Hungrig är jag också... Åh!

HAJDO!

Vila i frid lilla Eskil ♥

From G's to Gents all day long

Idag har jag inte gjort mkt. Svarat på lite mail från blocket. Har lagt ut massa skit där som ändå bara ligger i garderoben och skräpar. Har iaf sålt en tröja och troligtvis två par skor. Bra bra! I neeeed money..
Annars har jag bara legat och glott på TV hela dagen. Och haft ångest såklart. Ere söndag så ere söndag!
Det har ju varit "From G's to Gents" weekend break på MTv, och det var säsong ett. Som jag inte har sett. Så jag satt fastklistrad. Älskar det programmet!
Om typ 45 är det final (tror jag) av säsong två. Fast har redan sett det på mtv.com moahaha.. Så jag vet vem som vinner.
Aja nog snackat om det. Imorn blir det fika på stan meeeed NINAAA! Ska bli snoppkul. Har inte träffats sen den där underbara dagen den 4 juni. Studenten asså! Ska bli så jääkla kul o träffa henne.

Ha en bra söndag allesammans!



Scary movie 2

Film nummer två på schemat är Scary movie 2. Hahaha älskar den filmen! Sitter och garvar högt åt den just nu. "USE MY STRONG HAND"... Hahahaha!
Eller som jag och Nina alltid körde förut "coming through" sen gick vi med asset först.. Haha! Äsch ni fattar säkert inte.

Men ska fortsätta kolla på den nu.

Anchorman

Såg NU att det var Anchorman på Femman. Hur kunde jag missa det? En timme kvar iaf :). Will Ferrell och min favorit Steve Carell i samma film. Det kan ju inte bli bättre!


God morgon

Vaknade för en halvtimme sen. Kunde inte somna igår. Låg och tänkte på allt möjligt. Som vanligt! Hatar när man har massa obesvarade frågor som man går och tänker på 24/7.
Jahapp, lördag idag då. Vad som händer idag har jag ingen aning om. Antagligen ingeting...
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fresha till mej lite...

Stuck inside my head

Jag kan inte sluta tänka på dom! ÅH, ge mej nuuuu dåååå.... Känner mig helt deprimerad. Inte okej!


Boots från Skopunkten.com

Igår och idag

Igår vaknade jag vid halv elva ( inte av mig själv utan hade ställt klockan höhöhö) och så gick jag ut o solade ett tag. Efter en stund ringde syster Elin o frågade om jag ville följa med till Skärholmen. Och jag kunde inte tacka nej, även fast jag fick fetaste ångesten för att jag inte kunde sola. Jag var ju tvungen o kolla om min jacka fanns där.
Tror ni den fanns? NEEEJ.. Åh! Blev galen. Vi åkte till H&M i  Kungens Kurva också, men den var slut där med. Den är slut EVERYWHERE!
Aja, när vi kom hem så vände vi nästan lika snabbt. Jag följde med mamma till Hundklubben. Det var nämligen dags för valpkurs för Tyyyyyris. Hahaha shit vad jag garva. Olydigaste hunden var hon iaf!
Efter Hundklubben köpte mamma Kolgrillen och jag dog när jag åt det hemma. GOOOODASTE!
Sen var det bra TV-tittande resten av kvällen/natten.

Idag ringde klockan tio. Hade planerat att sola järnet. Men det blåste iskallt så det kändes inte så lockande att sitta ute i bikini. Plus att molnen kom rätt snabbt!
Istället åkte jag ner på stan och mötte Fiiia (som jag skrev lite snabbt förut). Vi käkade Nancys och traska runt lite. Köpte ett par nya tights. Var tvuuungen! Även fast jag fick lite ångest. När man får ångest efter att ha köpt ett par tights för 79 kronor, då ere illa!
Sen åkte vi förbi Skopunkten också. Hittade FINASTE skorna! Jag är kär. Det är lite mer kängaktiga skor. Lite MAN typ hahahah! Men jag vill verkligen ha dom. Hatar när man blir helt kär och inte kan släppa det. Tänker på dom hela tiden haha. 400 kr kostade dom! Bajs asså..

Juste, beställde min jacka från H&M idag. Ännu mera ÅNGEST! Men jag måste ju ha en jacka visst?
Nej, ska kolla på Big Brother nu och äta Djungelvrål :).. Och juste, FUCK vad jag e partysugen! Andra helgen nu då jag inte festa. Rekord!!

KRAM!


Staaan

Nu ska jag alldeles strax bege mej ner på stan. Ska möta systeryster Fia och så ska vi väl gå runt o glo lite! Har på mig min nya skjorta som jag köpte. I LOVE IT!

Smell ya later!


Like holy water, passing over me

Jag kommer aldrig tröttna på den här låten. Gåshud varje gång. Helt underbar!



If you're not in, you can't win

Idag har jag passat Tyris. Vi har mest sovit och gått på promenader hela dagen. Hon lyckades dreggla ner hela min säng. Mysig hund det där!
Vid fem åkte jag ner på stan och mötte Elina. Traska runt en stund på stan. Skulle prova min älsklingsjacka, men hittade den inte inne på H&M. Den är säkert redan slut! Fuck säger jag då. Måste till Skäris snarast.
Istället tröstshoppade jag en flanellskjorta på BikBok! Skitsnygg. Har letat efter en sån skitlänge. 300 spänn gick den på. Inte mkt, men för mej känns det som miljoner. Ångest ångest!
Vi avslutade iaf stanrundan med en Nancys. As usual.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska upp tidigt imorgon och gå på en prommis. Jag tror mamma går med Vilma till skolan vid åtta tiden. Så funderar på om jag ska be henne väcka mig då så jag kan traska med och sen gå en lite längre prommis. Måste komma igång med nån slags träning. Och Friskis kort har jag ju INTE råd med. Så det får bli prommisar. Och jag hatar o gå svettpromenader på dagarna när hela Södertälje är ute o går, så det får bli tidigt på morgonen.
Nej, ska kolla Big Brother och sätta in lite ny musik på min gamla MP3 som jag hittade. Ingen prommis utan lite music...


The new shirt. Ser skitful ut men den e skitsnygg :)! Älskar färgerna..



The jacket! Jag MÅSTE ha den. Undra om man ska beställa den istället? Hmm... Nej, jag vill prova innan!

What a feeling

Jag hatar den här känslan. Känslan av skuld och dåligt samvete. Jag känner mig dålig. Allt jag vill är att känslan ska försvinna och att du ska förstå.



JOBB!

Det ordet snurrar i mitt huvud hela långa dagarna. Det höll mig vaken hela natten igår. Somnade inte förns 5-6! Kunde verkligen inte somna. Det enda jag tänkte på va JOBB. Jobb, jobb, jobb! Och varför jag ska va så jävla osäker på mig själv. Varför kan jag inte ha världens självförtroendet? Osäkerheten gör det inte direkt lättare att få jobb.
Jag vill verkligen ha ett jobb nu, men jag vet ju inte ens vad jag vill jobba med. Visst, nu ere ju inte så att man kan välja och vraka bland jobben, utan man får ta första bästa. Men jag tänkte mer på framtiden. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill bli eller vad jag vill jobba med. Jag vet att jag, nån gång, vill plugga vidare. Men när och till vad har jag ingen aning om. Allt är bara som en enda stor dimma av frågor, och det tar kol på mig!
Jag måste göra någoting åt det här...




Gröna Lund bilder

Blev rätt många bilder från när vi var på Grönan! Så här kommer ett bildregn. Enjoy!



Jag var redo för en heldag på Grönan! Ser fett sliten ut haha. Sov ingeting på natten!



Ebba och Vilma i kön till Flygande maaattan



Flying carpet hehehe



Inne i Skrattkammaren haha



Hahahhaha!



INSANE!



Haha, lyckades ta en bild när Magnus, Elin, Vilma och Ebba åkte Vilda Musen :D!



Slänggungorna :)!



Mongos haha..



Ebba gillade Radiobilarna haha



När vi stod och tittade på ungarna som körde Radiobilarna, kom ett liiiitet oväder!!



Det var helt vitt på marken av allt hagel!



Vi såg Måns höhöhö



Och så åt vi goooooodaste pizzan!!



Vilma var glad haha



Ebba knasboll



Bläckfisken at night



Ebba och Vilma Lustiga huset :D



Elin i Lustiga huset haha



Ebba och Vilma ville vinna en Crazy Frog



Den nya "Lilla frittfall"



Hahaha roligaste karusellen! Ser ni hur alla asgarvar hahahah?



Helt galet hahaha



On our way home! Väntar på Tunnelbanan med våra priser höhö.
Daimen är Kikis, Maraboun mammas (men jag, Vilma och Ebba fick
dela på den moahaha), och Geishan Elin och Magnus!



Så fort vi satte oss i bilen deckade ungarna hahaha!






Now I'm alone again

Nu har min kära vän Elina åkt hem. Hon kom hit viiiid typ kvart över fyra, sen traskade vi ner på stan och bara gick runt lite. Allt var ju stängt men det visste vi ju. Satte oss vid Maren ett tag och njöt av kvällssolen. Sen blev det lite kyligt, det märks att sommaren är påväg mot sitt slut...
Mamma hämtade upp oss på centralen när hon var på väg hem från jobbet. Så åkte hon till MAXI med oss och vi köpte guuuuuudis. Och chirre med dirre såklart!
Sen åkte vi hem och kollade på fiiilm. Hade sett några dagar innan att filmen Thirteen gick på TV4 film idag vid halv åtta, och när jag sa det till Elina blev hon avis och ville också se den.
Efter filmen glodde vi lite på TV o sådär. Elina va så jävla trött så hon nästan deckade i soffan! Ovanligt hahaha... Så hon tog bussen hem nyss!

Nu sitter jag här och kollar på Scary Movie. Känner att jag är lite irriterad på vissa människor. Ibland känns endel så falska. Tycker det är rätt dålig stil, därför orkar jag inte ens dra upp det. Men men! Tur att man har vissa underbara människor i sitt liv...

Nej, nu ska jag sluta snacka bajs. Ha ett bra liv!!


Gröna Lund (lååångt inlägg)

Igår var det ju dags för Grönan. SOM jag har längtat!
Dagen började med att vi (mamma, jag, Vilma och Ebba) hämtade upp Elin och Magnus, sen bar det av mot moster Kiki i Bromma. Där ställde vi bilen (gratis parkering) och tog tunnelbanan in till t-centralen. Sen äckelvarmsvett buss därifrån till GRÖNAN! Vi var väl där runt tolvtiden.

Vi kirrade åkband och allt sånt där, och sen var det bara o börja. Första karusellen blev Popexpressen. Det var jag och Vilma som åkte den. Vilma åkte för första ggn så hon var lite nervös:D! Ebba var för kort för dom största karusellerna (1.40 karusellerna) men det gick bra ändå.
Efter Popexpressen var det full rulle hela dagen. Vilma åkte ALLA karuseller för första ggn. Dom stora alltså! Tillochmed Insane. Modig unge det där!
På tal om Insane, FYFAN VAD ROLIG DEN VA!!!! Jag dog.. Vilken kick man fick asså. Enda nackdelen var när man skulle upp i stolen haha. Både jag och Elin kunde inte komma upp. Skitpinsamt ju hahaha! Men efter många försök så tog vi oss upp (andra ggn vi åkte den såg vi att det fanns en pall haha).
Den var helt galen iaf! Riktigt kul..

Till middag blidde det pizza. Godaste pizzan EVER! Sen var det igång igen haha. Såg lite på Måns också som var där o uppträdde.
Efter maten gick vi över till andra sidan. Där åkte Vilma och Ebba nån ny "lilla fritt fall". Sen åkte jag, Ebba, Vilma, Magnus och Elin, dom nya kaffekopparna som fanns där. Fan va roliga dom va! Det fanns ju sån där ratt i mitten så man valde själv hur mkt man ville snurra. Och gissa om vi snurrade hahahaha! Det blev typ som Popexpressen, jag skojar inte haha. Jag grät av garv. Magnus fick sendrag mitt i allt och han tappade balansen och flög åt alla möjliga håll... Fyfan vad jag skratta. En ny favorit på Grönan säger jag bara hahaha. Och det bästa va att det var inge folk. Så vi åkte den typ tre ggr på varandra.
Sen fortsatte vi o åkte massa andra karuseller. Tills tiden var slut! Klockan elva, efter elva timmar på Grönan vandrade vi ut genom utgången. Helt halvdöda! Och jag hade damp för att jag hade slösar 250 spänn på lotter men inte vunnit ett skit! Men det hör väl till antar jag :)..

Juste, glömde berätta om haglet som kom :O! När vi åkte dit, var det strålande solsken och skitvarmt.. Sen senare mot dagen såg man molnen komma. Sen när vi stod och titta på när Vilma och Ebba åkte Radiobilarna, kommer VÄRSTA ovädret. Det började hagla och det blev helt vitt på marken. Roligaste var när man såg minerna på alla ungarna som kom ut från Radiobilarna. DET VA SNÖ PÅ MARKEN! Haha.. Det var helt galet!
En riktigt lång men VÄLDIGT rolig dag blev det. TAACK MAMMI FÖR ATT DU BJUSSA HHIHIHI! (Bilder kommer senare när jag fört över dom till datorn)

Va väl hemma runt kvart i ett. Då la jag mig i soffan och kollade på Big Daddy som gick på sexan. När den va slut la jag mig i sängen och deckade på två minuter. Helt slut!

Idag vaknade jag vid halv ett. Kände att jag va tvungen o sova ut. Lite ångest eftersom det va fint väder. Men men! Har inte gjort ett piss sen jag vakna. Läst bloggar och lite sådär!
Senare kanske Elina skulle komma förbi. Får väl se vad vi ska hitta på!
Men ha en härlig lördag allesammans...


Jag saknar er så det gör ont


♥♥♥


OMG, I'm in love


Det blir aldrig som man tänkt sig...

Jag vill ha choklad. Eller godis över huvudtaget! Hatar den här "speciella" veckan i månaden. Inte konstigt att humöret går som en fucking bergochdalbana och man är sugen på godis nonstop.

Idag har jag inte gjort mycket. Vart hemma med fucking mensvärk (som jag aldrig annars brukar ha) och inte så mkt mer. Mamma prata om IKEA imorn så det blir väl planerna för morgondagen. På fredag tror jag det blir Grönan? Men inte så som det var tänkt. Mycket tråkigt!

Förresten, jag drömde hemskaste mardrömmen inatt. Usch vad hemsk den va! Vaknade vid fem av att jag grät. Hatar när drömmarna känns sådär läskigt äkta.


Nej nu ska jag länsa skafferiet i hopp om att hitta något gott.
 
Ciao!

Pruttdag

Denna dag raderar vi ur minnet. Nu ska jag duscha och sen kolla på So you think you can dance!

Hej!

Jag räknar ner dagarna

På fredag smäller det.. Så jäkla taggad haha!



Jag har blivit människa igen

Har vaknat upp ur min bakiskoma nu. Har verkligen varit sjukt seg hela dagen! Sovit och kollat på TV är det jag har gjort. Det blidde inge Kolgrillen, men det blev nånting som är minst lika bra. Grillad kyckling, båtar och tzatzikiiiii.. Och självklart sallad och fetaost. Jag tror aldrig jag har varit så mätt som efter den måltiden. Jisses asså!

Nu sitter jag här skitpigg och uttråkad. Önskar att det kunde gå nån bra film på TVn! Bara tråkiga filmer eller filmer som man har sett en miljon gånger som e på Tvn nu. MEN jag kom på att om 20 minuter börjar "From G's to Gents". Nu blev jag glad! Efter det ska jag kika på TV3s hemsida o kolla om man kanske kan se gamla Prison Break avsnitt. Missade ju det i måndags, och reprisen i onsdags natt. Hoppas hoppas!

Aja, nu ska jag sluta skriva och lägga mig tillrätta i soffan haha!

ADIOS!

Träningsvärk

Jaahapp, igår var det party som gällde! Riktigt kul faktiskt. Började med förning hemma hos Jennie. Sen tog vi taxi ner på stan och gick in på 550. Det var typ helt tomt! Men det är det alltid vid den tiden. Sen kommer alla som en bomb och det blir PROPPAT! Och såklart blidde det så nu också.
Vi dansade och hade oss. Efter blev det kebab som vanligt! Riktigt gott. Kebab är bästa fyllematen, kan bara äta det då. Tycker typ inte om det i vanliga fall haha..
Det var en väldigt rolig kväll helt enkelt. Tack allihop :)!

Idag vaknade jag och hade FETASTE huvudvärken. Ville bara dö! Har tagit alvedon så nu ere typ borta. Har bara legat som en död fisk och kollat på TV idag. Börjar bli hungrig. Riktigt sugen på kolgrillen (ovanligt). SÅ SNÄLLA MAMMA HÖR MIN BÖN IDAG DÅ!!!

Nej, nu ska jag sätta punkt! Bjuder på lite bilder från kvällen...



Kubbelikubb



Elena med sin bästa vän i handen... Hahaha vi blev kallade alkisar hela kvällen för att vi drack 7.0er!



Heeej, vi fejkar inte alls våra smiiile haha. Jag ser ut som en hamster! VAR ÄR MIN ÖVERLÄPP?!!?



Maria anlände :)



Habbuuuuu giiiirlzzzz



Hahaha älskar Elenas smile på den här bilden. Riktig manssmile!



Enligt tradition körde Magnus robotdansen (och en hel del andra dansstilar hahaha)!



Jävla brunis Elin!



Bibilsarna



Bästa ♥



I taxin påväg ner på stan :)!








Eating dinner

Sitter och äter mat just nu! Jag lagade kyckling och klyftpotatis, och gjorde sallad med fetaost till. Skitagott! Ikväll kl nio är det en av mina älsklings filmer på ettan. Vägen ut! Jag sitter bänkad.

Ciao!



I love sunshine

Guuuud vad härligt väder det har varit idag! Har legat ute o solat hela långa dagen. Elin och Magnus kom förbi och satt i solen ett tag, sen åkte dom igen haha.
Jag älskar verkligen att ligga o steka i solen. Önskar bara att man låg och stekte någon annan stans. Typ Greeeekland eller Spanien. Det skulle INTE vara fel!

Nu har jag iaf kommit in och käkade nyss en macka. Tänkte städa rummet nu, för det ser verkligen förjäääävligt ut! Men jag känner mej skitseg och vill bara dö i sängen. Suuuuuck, JAG ORKAR INTE!

Hajdo!

Rätt trött faktiskt.. Och klockan är bara halv två?!?

Det blidde en mysig fika vid Maren idag. Jag och Elina traskade till Nancys och köpte med oss mat och satte oss på bryggan i solen. Riktigt skönt! Som vanligt började vi snacka om att det var heeelg och aa... Hahaha, sen gled samtalet in på party. Så nu blir det utgång på lördag! Även fast båda två sa att vi inte ska festa på läääänge. Men jag känner oss båda ganska väl och kände på mig att ingen av oss skulle hålla det särskilt länge haha. Men man lever bara en gång right?

Vid halv tio tiden traskade vi till centralen och Elina tog bussen hem. Sen kom Fia o co o hämtade mej och vi åkte mot Arlanda. Vi skulle överraska Ebba som kom hem från Cypern idag (efter tvååå långa månader). Och lilla Ebba bus blev såå glaaad. Hon såg ut som en bajskorv också!
Jag fick sån ångest när vi stod där på Arlanda. Ville bara lägga mej ner på marken o gråta. JAG VILL UTOMLANDS! Att åka till Arlanda när man själv inte ska utomlands, är bland det värsta jag vet. Fan! Jag säger bara nästa år, då MÅSTE jag utomlands. Och jag skojar inte, jag ställer mig o horar på gatorna om jag måste för att få ihop pengar haha..

Nej, nu tror jag att jag ska hoppa i säng o läsa Veckorevyn som mammi köpte idag. Läste den lite halft när jag låg o sola, men jag måste alltid läsa tidningar flera ggr så jag verkligen läser ALLT!

GOD NATT!


Ganska trött faktiskt! Och klockan är bara halv två...

Det blidde en mysig fika vid Maren idag. Jag och Elina traskade till Nancys och köpte med oss mat och satte oss på bryggan i solen. Riktigt skönt! Som vanligt började vi snacka om att det var heeelg och aa... Hahaha, sen gled samtalet in på party. Så nu blir det utgång på lördag! Även fast båda två sa att vi inte ska festa på läääänge. Men jag känner oss båda ganska väl och kände på mig att ingen av oss skulle hålla det särskilt länge haha. Men man lever bara en gång right?

Vid halv tio tiden traskade vi till centralen och Elina tog bussen hem. Sen kom Fia o co o hämtade mej och vi åkte mot Arlanda. Vi skulle överraska Ebba som kom hem från Cypern idag (efter tvååå långa månader). Och lilla Ebba bus blev såå glaaad. Hon såg ut som en bajskorv också!
Jag fick sån ångest när vi stod där på Arlanda. Ville bara lägga mej ner på marken o gråta. JAG VILL UTOMLANDS! Att åka till Arlanda när man själv inte ska utomlands, är bland det värsta jag vet. Fan! Jag säger bara nästa år, då MÅSTE jag utomlands. Och jag skojar inte, jag ställer mig o horar på gatorna om jag måste för att få ihop pengar haha..

Nej, nu tror jag att jag ska hoppa i säng o läsa Veckorevyn som mammi köpte idag. Läste den lite halft när jag låg o sola, men jag måste alltid läsa tidningar flera ggr så jag verkligen läser ALLT!

GOD NATT!


Time for some writing

Tänkte att det var dags att skriva några rader här igen...

Denna vecka har gått snabbt. Det är redan fredag imorn! Har bla. varit på Sagostigen (i Malmköping) och så blev det en heldag på Torekällberget med ungarna. Var ju barnvakt åt Alfons och Nora, och så tog jag med mej Joline och Vilma också. Så det var jag plus fyra ungar! Men det gick superbra.. Dom e så underbara dom där småskitarna. Senare kom även Äääälin upp till Tore o joinade oss.
Det var en mysig dag faktiskt!

Idag har jag solat hela dagen. Och sagt hejdå till Mamma o dom. Dom åker ju upp till Dalarna idag och lämnar Joline, och så stannar dom där till på lördag. Så är själv två dagar! Det ska bli skönt faktiskt.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och smörjt in mej med några kilo Nivea. Allt för att behålla den där liiiiilla färgen man har. Senare blir det fika nere på stan med Elina :)!

Förresten, så är jag ganska sugen på att gå ut imorn (vad hände med "festcelibat"?). Väldigt sugen faktiskt. Ganska mycket beror på att det är Michael Jackson fever night på 550 imorn. Jag vill verkligen gå på det!
Men tror icke det blir nåt... Men man kan ju hoppas!



Kan man vara mer sliten? Festcelibat nästa...

Usch, känner mej helt död idag alltså. Gårdagen var som den var. Inga kommentarer. Mamma var en hjälte som vanligt o kom o hämtade mig! Hon är bra hon ♥.
När jag kom hem från krogen igår la jag mig i sängen och grät. Vet egentligen inte varför jag grät, men det bara spruta tårar. Fast, egentligen vet jag nog varför. Och har man alkohol i sig kan man lixom inte kontrollera sig! Känner mig bara så trött på allt och alla, inklusive mig själv.
Vaknade iaf idag med helt rödsprängda ögon. Såg ut som jag hade knarkat sönder mig eller nåt haha.

Har inte gjort ett piss idag. Kollat på Americas Best Dance Crew och läst massa bloggar! En sak som skulle kunna rädda den här dagen lite är Kolgrillen. Så snälla mamma HÖR MIN BÖN! Heehee...

Ciao!


Förresten så måste jag säga att jag längtar så sjukt mkt till nästa fredag. Alltså inte nu på fredag, utan fredagen efter. För dååååå, då blir det GRÖNAN för hela slanten. Syster Linda o co kommer ner från Dalarna och så blir det lite Family time på Grönan. Jag hoppas Joline och Vilma är 1.40 så dom får åka allt så jag har nån att springa runt med där. Jag är sån som vill åka så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Ni vet, typ springa mellan karusellerna. Åh, I LOVE GRÖNA LUND!


Extreme är lätt EN av favoriterna på Grönan!!