soliga stockholm

Idag gick jag upp rätt tidigt! Kl halv elva faktist.. Sen så gjorde jag mej i ordning o hoppade på bussen. Sen kom systeryster elin på. Och så ringde vi o fråga om lille joline ville följa med sina kära mostrar till sthlm. Och det ville hon :).
I sthlm så hittade jag lite grejor. En VÄLDIGT eftersökt alfonsdocka som jag ska ge till sötbollen alfons :). Sen så köpte jag en present till lillesyrran som fyller 6 år nästa vecka :).
Till mej själv köpte jag ett par skor :D, DÖDA MEJ! Sen två klänningar..  Skulle egentligen träffat far min men han jobbade  :/. Skitgubbe!
Nu sitter jag här, o hoppas att elina ska logga in på msn, för hem till mej kan man inte ringa! Båda våra telefoner har fått cpryck så dom funkar inte. O min mobil e mongo den med! Nå fel på comviq lr nåt.. Jaja, ha en härlig fredag allesammans!


Adjö <3

image55

ALFONS :)

Stressigt!

Idag är det torsdag. Gick inte till skolan idag! Vaknade imorse o mådde piss så jag sjukanmälde mej. Sen la jag mej o sov o vakna ett igen. Mådde mkt bättre då :)!
Så då följde jag me mamma o kolla på en bärbar data som jag ska fååå :)! Hihi.. Sen så kollade vi på massa nya grejor som vi ska ha i huset.. Längtar tills allting e klart fan! Orka bo i ett ruckel...
Sen så har vi ätit mat.. Grillade kyckling :). GOTT!! Nu sitter jag här o gör absolut ingeting.. Mamma o dom åkte o fixa lite i huset. Haha, jag har bara sett det en gång o de e utanpå :P! Jag vill inte inse att jag ska flytta. Har inte ens packat en endaste liten fjärtgrej i mitt rum.. Jaja! De blir väl o stresspacka sen!

Igår va det skärholmen på schemat. Jag, mamma och vilma tog en tur! Hittade typ ingeting:/. Köpte en vit vanlig tröja, en bikini o ett par skor :). Måste köpa en hylla till alla mina skor mahaha! '
Imorn e vi lediga, mkt skönt:D! Ska till sthlm me elin o träffa min kära far som har kommit hem från chile nu. Han e brun som en bajskorv! Fast det e han ju alltid iförsej..

Hare bäst! CIAO


just let it be

Då va man hemma från stockholm då. Lr jag kom hem för nån timma sen:P! Åkte me mamma o syrran o handla lite oxå:).. Va med om värsta dramat på maxi. Dom tog fast en snattare! Ojoj, inte kul..

I stockholm så hittade jag en klännig:). Den e så fiiin, jag älskar den:P! Men den klänningen jag egentligen skulle köpa, som min kära mor har krympt, den hittade jag inte:(! Gick till varenda Gina men ingenstans fanns den.. Men ska åka till skärholmen på onsdag o kolla. Det är bara att hålla tummarna!
O idag ere säsongsfinal på prison breeak.. Kmr dööö!! De e så spännande.

Puss

kort dag!

De blidde en kort dag i skolan idag. Vi hade gunilla en lektion sen så hade vi svenska, men då fick vi gå tidigare så vi slutade typ halv 12 :). Skönit!
Skulle ju möta julia kl två, men jag orkade inte gå på stan i 2½ timme så jag åkte hem. Men ska snart åka tillbaka igen :).
Nu ska jag titta på tv, skriver mer sen om jag hittar nåt fint i sthlm:).

Hejsansvejsan<3

Så var helgen över..

Lika snabbt som alltid. Hinner knappt känna att det är helg förns den är över! Jaja...
Det har vart ännu en segarhelg. Inte gjort mkt! Idag lr imorn kommer pappa hem från Chile. Får se vad han har med sej för grejor haha :D.
Imorn blir det skolan, sen sthlm me Julia! Länge sen man träffade den där klutten:D. Ska leta efter min klänning som min SMARTA mamma krympte idag. Men hon lovade att köpa en ny hihi :)! Hoppas bara att den finns kvar..Annars!!!

Men nu ska jag kila o titta på världens bästa film, Titanic! Kmr börja gråta:(..

Adiooos<3


Usch vilken tråkfredag..

Dagen började med att vi hade engelska nationella. Skulle skriva en uppsats! Gick väl rätt bra, hoppas på ett g iaf :P.
Sen så hade vi bajsmatte.. Efter det så skulle vi till badhuset! Men jag, cilla och nina hade ingen lust o bada. Så vi gick prommis istället :).
Sen tog jag bussen hem, o la mej o kolla på tv. Va så jävla trött! Sen så somnade jag o vakna för typ 20 min sen :). Mihih de e skönt o sova :D!

Vad händer idarå : / ? ....

Ciao<3


känns asskumt :(

Torsdagen

Torsdagen började som vanligt med o sega sej upp ur sängen kl 6.15! Klädde på sej o gjorde mej i ordning för ännu en trevlig skoldag..
Skolan rulla på som vanligt. Hade prov sista lektionen, lr prov o prov.. Typ förhör om påsken :P! Gick väl rätt bra.. Sen efter skolan skulle jag o någa fler tjejor i klassen + några från BF 2an va "guider" till några nior som skulle komma o hälsa på. Så fick vi berätta lite om utbildningen o sådär. Så fick vi havreboll o festis maha:D.. Man fick lixom sätta sej själv vid ett bord me massa nior helt själv, men som tur va satte jag mej vid ett bord me en tjej o hennes mamma& pappa bara.. Så det var inte så pinsamt:P!
Sen så va det information i samlingssalen, sen gick vi en rundtur:D! Vi fick låna värsta snyggis t-shirtarna haha.. Vi va så stiliga..
Så istället för att va hemma typ halv tre va jag hemma kvart i fem :P.. Men vad gör man inte för skolan höhö!
Sen när jag stod på busshållsplatsen o hade precis sagt hejdå till cillen, så kmr hon helt plötsligt springande tillbaka o ba " AAH KOLLA BLAFFA BLAFFA PETRA MAGE" haha. Då vare en tjocksgubbe som hade asliten t-shirt på sej o typ visa halva magen.. Jätte söt va han:D! Shit va jag garva.. Satt fan själv inne i bussen o garva haha! Hon e lite småkonstig den där actionmuttan:D.

Sen när jag kom hem så va fia o mattias o dom här :). Åt lite o sen så skulle jag plugga, har nationella imorn! Men jag råka somna:P.. Men jaja! Skitsamma:)
Nu ska jag göra macka o läsa igenom alla nationella pappper.. Inte kul!

Hade, PUSS

i got you babe

Åhå, den låten har  surrat i mitt huve hela dagen haha. Bara för vi ska ha med den i våran braiga film:P.

Idag så var det onsdag, shit va dagarna går snabbt! Snart helg igen ju.. Jaja, men idag så hände inget särsklit. Hade bara massa tråklektioner, o sen ett informationsmöte om individuella valen! Vet inte vad jag ska välja, men funtar på psykologi och historia! Får se vad det blir:).
Vad händer resten av dagen då? Måste plugga lite, har prov imorn och eng nationella på fredag :(.
USCH! Sen blir det väl ut o springa/gå igen :). De e så skönt!

Au revoir<3

Jokkmokk,Tjocksmock & Rocklock  HAHA :D



 


en helt vanlig dag

Idag började skolan igen, uscha! Men det var en rätt skön dag, hade bara typ 1½ lektion :P. Sen så fick vi gå hem.. När jag kom hem la mej direkt på baksidan o skulle försöka få lite färg, men det gick inte så bra eftersom solen hela tin gick i moln. Så jag gav upp o gick o la mej o sov i soffan istället :).
Efter det tog jag en tur till spåret, gick/sprang! Det var riktigt skönt.. Ska börja göra det 3-4 ggr i veckan!
Och idag e det ju bästa programmet, det får man inte glömma! PRISON BREAK :D.. Mihi! Nu ska jag gå o käka popcorn..

Hade bäst allesammans<3

Pictures

Lite bilder från kalaset i torsdags :)



Och några bilder från maria i fredags :P





Sista dagen på lovet idag, inte gjort så mkt! Setat ute i solen litegranna.  Helt underbart väder :). Ska bli lika fint imorn me, men sen ska det bli kallare :(. Så njut så länge det varar..
Nu ska jag nog gå o sova lr titta på tv, syns imorn.

Pussgonatt


Skitblogg

DET GÅR INTE O SÄTTA IN NÅGRA BILDER, IRRITERANDE!!!


saturday

Uppdatering på veckan/helgen :)

Torsdag:
Då hade vi kalas, lilla jag fyllde 17 haha.. De kom lite släkt o sådära! Jag bakade 2 tårtor som blev gudomligt goda hahaha ;D. Fick lite småsaker o så. Fick en resa av mamma&pappa:). Så nu gäller det bara att elina pratar me sin mor så kanske de blir Bulgarien i sommar. Hon o jag, ojojoj haha!
Senare på kvällen satt jag o elina barnvakt åt joline o liam. Sötbollarna! Sen traska vi hem vid ett

Fredag:
Följde me syrran till sthlm. Hon skulle på casting för ett nytt program som ska börja på femman. Identitet :). Hoppas hon kmr me hihi.. Man kan vinna massa pengar :P.
Efter turen till sthlm åkte jag hem o duscha o gjorde mej i ordning o så bar det av till maria. Där vare party haha.. Kom lite folk o så!
O jag e så klantig :(. När jag skulle gå ut från toan så ramla jag o stuka min jävla fot för 894390 ggn. Shit va ont de gjorde! Jag ramla fan rakt in i väggen haha. Nu e den helt svullen :(.
När marcus,mickis o lousie hade åkt hem så var det bara jag,malin,tessan o maria kvar. Kollade på jalla jalla o sen så somna typ alla. Men inte jag :D. Jag satt o titta om de va nåt kuligt som hade hänt på aftonbladet.
Sen väckte jag malin o tessan o vi tog bussen hem. Va hemma vid 7, gick o la mej o vakna vid fyra:P.

Lördag:
Vaknade som sagt klockan fyra, hade sovit bort hela dan:(. O de som va så fint väder idag! Men men, vad ska man göra:/. Jag gick iaf upp o drack typ 10 stora glas me vatten, GOTT! Sen grillade vi lite korv o de blev min frukost:). Lärde ebba o cykla oxå:D. Hon blev så glad när hon kunde mihihi. Johanna, mästercyklisten! Yeah ;D.
Sen åkte jag, mammi o vilma till maxi o köpte godis hihi. De blir väl en hemmakväll antar jag!

Pussar


Det är ingen vanlig dag.....

för det är Johannas födelsedag HURRA HURRA HURRA!

Moaha, fyller 17 idag! Bara ett år kvar till 18 :D

bleeh

Vaknade me världens huvudvärk o känner mej helt seg. Ännu en segardag.. Men ska väl följa med mamma senare o köpa allt till "kalaset" imorn. Jag blir ju hela 17 år ojoj..Haha!



Asså shit, jag fattar inte vad som händer :s. Allt blir som det var förut, o det e inget jag gillar!

Ha en bra dag, <3

  Brilly&Brilly <3




Grejor

De här grejerna köpte jag idag :) :

image31



Klänning - MQ
Tights - Zara
Skor - H&m
 

Det var inge Desperate Housewives idag :(. Bara bajshockey! O jag som satt redo me glass o saft :/ .

sthlm all day long

Idag va det bara o pallra sej upp efter 5 timmars sömn o göra sej i ordning för shopping i sthlm. Jag, elin o elina skulle egentligen åkt upp. Men elin latmasken orkade inte följa me haha. Så de blev bara jag o elina! Så jag tog 11.15 bussen till centralen o mötte henne där. Hon hade ju vart hos tandläkarn o fått teddybearsnoddar HAHA.
Sen hoppa vi på tåget o åkte iväääg. I sthlm hittade man massa fint. Köpte en klänning,ett par skor, nagellack och ett par bruna tights! Sätter in bild på allt senare... :)
Efter att ha gått i alla affärer så tog vi halv sex tåget hem. Såg många downienecks på tåget shiiiiid hahaha.
O nu e jag hemma o trodde att jag skulle få lite mat i magen.. Men neej! Alla har redan ätit o inge macka lr nåt finns det. O jag e ingen mästerkock direkt så vet inte hur jag ska göra haha!
Idag ere desperate housewives, SPÄNNANDE SPÄNNANDE:D!

Adios<3



Someting is wrong

Jahapp, då va påsken över. Skönt! Orkar inte me nå fler röda dagar..

Den här påsken har faktist varit ovanligt tråkig. Brukar annars tycka att påsken e kulig, men det här året vare nå knas!
Allt har bara kännts skit hela tiden typ. Sen har det hänt vissa grejer med vissa personer som jag inte fattar nånting av :s.Jaja! Sånt e livet antar jag. 
Imorn blire sthlm me syrran o elina. Ska väl kolla om jag hittar någe kul!

Satt o kolla på massa bilder nyss. Så såg jag bilderna från avslutningen i nian.. Shit vad jag saknar alla! De e helt sjukt. Vi har bara tappat kontakten helt sådär... De måste göras nåt åt!!

Nu ska jag fortsätta titta på lite bilder, de blir man glad av :).


Hejs!


<3

långfredag

Idag har det varit en cpdag. Allt har bara känts bajs! O de blir inte bättre av den där jävla flytten..Orkar fan inte! Skulle göra vadsomhelst för o flytta hemifrån. Men vad ska man göra...

Glad påsk allesammans

image26


påskkäringar överallt

Kom nyss hem:P. Har varit ute o gått påskkäring me vilma,ebba och nora! Jag hade lovat dom så jag var tvungen :D. Shit va godis dom fick haha:D! Påsarna gick tillome sönder...så mkt godis fick dom! Så nu räcker det i år framöver.

Annars så har jag inte gjort så mkt idag. Vart i skolan o så! På sista lektionen fick vi påskgodis av gunilla:), hon e så snäll så!
Skulle egentligen hittat på nånting me tjejorna idag men de blidde inte så:/. Får väl hitta på nåt på lovet istället! Men då e inte fjongen här :(.

Jaja, ska käka mat nu! Har inte ätit på hela dan..
Påskpussar :)


All out of love

Det känns som de va evigheter sen man träffa dej. Känns som det är något som har förändrats! Men vad ska man göra ? :/

fjärde april.

Idag tvingade jag mej upp till skolan. Även fast jag fortfarande var sjuk! Men det e ju bara 2 dagar så man får stå ut :P. 
Inget speciellt som hände i skolan idag. Lika tråkigt som alltid:/! Men efter skolan så fråga ida om jag hade lust o hänga med till sthlm. O jag hade ju inga andra planer så jag följde me henne:). Vi åkte först hem till ida o hämta hennes pengar i fruängen sen så åkte vi tunnelbanan till sthlm:). Där hjälpte jag henne o hitta en påskoutfit :D haha. Fick vara smakråd! Hon hittade en jätte söt vit klänning o ett par svarta leggins :). Mkt fint! Efter de så åkte vi hem, inget långt besök i sthlm direkt:P! Men ida skulle ju med på elias bandyträning så hon var tvungen att åka hem. 

När jag kom hem så satte jag mej o gjorde klart påskarbetet som ska va inlämnat imoorn. Sen så har jag inte hunnit med så mkt mer :P. Joo ätit mat, de gjorde jag nyss hihi!
Imorn ere sista dan i skolan innan påskloveet. Fan vad skönt det ska bli o va ledig!
Vet inte vad man ska hitta på imorn, kanske skulle göra nåt me tjejorna men vi får se :).

Hejrå, GLAD PÅSK :)
                             

Bara åtta dagar kvar nu :)








Längtar tillbaka till dom tiderna

Ojoj, nu va det länge sen man skrev bloggis:P. Men det har faktist inte hänt så mkt.

I lördags hjälpte jag ju syrran me barnkalaset. Va jättekul:D! Alla va så söta i sina prinsessklänningar hihi! Efter det så promenerade jag hem i det vackra vårvädret.
När jag kom hem kände jag att jag inte mådde bra! Jag hade ont i huvet o hostade som en gris. Så kollade jag om jag hade feber o jag hade typ 38.5 lr nåt. Så det var bara o lägga sej o vila!
Så de blidde ingen kul helg :/. Har legat sjuk hela tiden!
Men idag kände jag mej lite bättre, fast e fortfarande förkyld o låter som en uppstoppad anka när jag pratar haha.

Idag va vi lediga från skooolan, alla hade utvecklingssamtal så då får man va ledig:D! Skönt..
Utvecklingssamtalet gick väl bra! En konstig grej va att några hade sagt att jag o mitt GANG hade gett konstiga blickar o kommentarer till vissa i klassen. Fattade ingeting! Jag skulle tänka på hur jag pratade med mina klasskamrater:s haha. Skitskumt! Jaja..
Efter det lilla besöket i skolan så bar det av till hedlandet med hela tjocka släkten igen haha. Det e fan omöjligt o åka nånstans själv! Jag,mamma,vilma,fia,elin o alfons:D. Men de va trevligt! Tog en tripp till rusta o skopunkten o de där oxå. Köpte en bh på kappahl om ni ville veta haha:D. Men inga skor den här ggn:P.. Men det va nära!

Men nu ropar min mamma att maten e klar, så nu måste jag sluta!
Hade bäst, puss&gull