-

No brain. No pain.

Inget att skriva

Rubriken säger allt. Har absolut ingenting att skriva här. Händer inte mycket nu för tiden! Det är dött...

Hör av mig när det händer något roooligt. ADJÖKEN!

Half past twelve

Har setat hela kvällen och spanat in skor på flera miljoner sidor. Utan resultat. Är ute efter ett par knallrosa skyhöga skor i fuskmocka. Typ som dom jag beställde från Nelly (men som var för små). Men har inte hittat ett enda par som ens kan jämföras med dom skorna. Dom va helt fucking bajs perfekta, men typ 2 mm för små. Jag grät när jag skickade tillbaka dom.
"Men det är ju bara ett par skor" intalar jag mig.......

Nu ska jag nog tvätta bort äckelsminket och hoppa i säng. Imorgon är det onsdag och LÖNING WOHO! Efter jobbet ska jag nog ta en runda i stan och checka läget. Gick en stund efter jobbet idag också. Hittade lite fint men hade ju inge pengar. Men imorn så...

Nej, nu blire säääängen! God natt..


VÄRLDENS FINASTE SKOR BUUHUUUUU :(!


CONGRATULATIONS....

AND CELEBRATIONS!!! Grattis bästaste storesyster Äliiiiiiiiiiiin på födelsedagen. Vi ses imorgon. Då blir det en liten födelsedagsfika gammeltant :D.

PUSS OCH KRAAAAAAAAM

PS. Jag kommer ihåg när jag var liten och gjorde födelsedagskort till mina kära storesystrar. Jag tyckte det var så jobbigt att jag inte kunde skriva "bästaste" eller "världens bästa" eftersom jag hade flera systrar. Så jag skrev alltid "en av dom bästaste systrarna" hahahaha. Vilken tönt jag är. Idag däremot skriver jag "bästaste" eftersom mina systrar är BÄSTASTE!
Aja, ni fattar säkert inte vad jag snackar om. Men nu ska jag iaf hoppa i säng för jag är grymt trött. Imorgon blir det som sagt lite fika på stan med Fia och Elin innan jobbet. DS. (Vad betyder DS egentligen?)

PUSS och God natt!


Dress

Det är ju dop nästa helg. Sötnosen Majken döps. Jag ska va fadder. Och då måste man ju vara snygg. Haha. Nervös ju.
Nej, men jag har spanat in en långklänning ganska länge nu. Den är från Gina och är helt sjukt fin. På onsdag är det lön, och då ska jag ta en tripp förbi Gina Tricot och prova den. Förhoppningsvis sitter den fint.
Sitter den inte fint, och jag inte hittar någon annan fin klänning, då blir det nog tunikan från H&Ms Garden Collection som ännu hänger oanvänd i garderoben. Men jag kommer känna mig som Thomas Di Leva i den typ.



Klänninge från Gina :)!





Mmmmmmmåndag!

Gaaaah vad trött jag är. Som alltid på måndagar.
Har ändå vart en helt okej dag. Förutom att jag satte på mig alldeles för lite kläder. Det var inte direkt jättevarmt ute. Men jag överlevde. Sen bröt jag en nagel också. Skit.
Men förutom det har det varit en ganska bra dag.

Efter jobbet hämtade mamma mig i hamn och så åkte jag och tittade på slutet av Vilma och Ebbas fotbollsträning. Körde lite fotboll med lilla Affeliiiiito, vilket resulterade i att mina nya favorit gladiatorskor blev helt förstörda. Men mamma ska åka och byta dom på onsdag. Fan dom ska ju klara lite.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och tittar på TV. Norska Hollywoodfruarna. Fan vad jag älskar norska språket!!!
Imorgon är det ingen vanlig dag, för det är min kära storesyster Elins födelsedag. Så jag, Fia och Elin ska mötas på stan imorn och ta en fika. Kommer bli en väldigt snabb fika eftesom jag måste ta tolv tåget mot jobbet sen. Men det blir nog mys.

Nu ska jag fortsätta gosa med lille Tyris som har bosatt sig i mitt knä haha. Knäpphund!

Ha det!

Skor

Igår tog jag en sväng förbi Skopunkten innan jobbet. Köpte tre par skor. Ett par gladiatorsandaler, ett par vanliga svarta ballerina och ett par leopardballerina. Har blivit kär i gladiatorskorna. Dom är så enkla men så jävla snygga haha. Och SKÖNA!

Även idag fick ett par skor följa med hem. Skorna som jag hade spanat in på Belle Shoes för ett tag sen. Jag tror jag är lite kär i dom.
Jag tror aldrig jag kommer tröttna på skor. Det är fan det bästa som finns.

Jaja, nu ska jag nog hoppa i säng. Har en snarkande lillesyster som redan ligger där. Imorgon vet jag inte vad som händer. Förmodligen ingenting.

God natt!


Ignorera min dubbelhaka och mina bruna ben haha. Men visst är skorna fina :)?


Summertime

Denna vecka har det verkligen varit underbart väder. Nu är sommarn här på riktigt.

Strax ska jag iväg till Skärholmen med Elin och co. Kul att man har fem spänn på kontot hahaha. Men men, har ändå inget annat att göra. Dock får jag lite ångest eftersom det är sol ute. Skulle ju pressa idag. Men det är moln-sol-moln-sol-moln-sol.. Och då hatar jag att sola.

Nej, nu ska jag sätta på mig skorna och sätta mig på framsidan. Om tio min kommer Elin och dom.

CIAO!


Take a dirty picture for me

Fattar inte hur det kan vara fredag imorn. Vart tog veckan vägen? Men men, jag klagar inte. Idag blev det lite brännbollsspelande i parken. Jag var inte med. Jag var domare. Sjukt härligt väder var det iaf. FAN JÄVLA PISSBAJS att det ska bli regn i helgen. Varför :(!!!!???? Jag som tänkte pressa järnet så man kan visa sig i shorts. Nu är jag alldeles för blek. Jaja, man får väl knarka solarium istället.

Men, imorgon är det som sagt fredag. Tänkte åka upp en timme tidigare till jobbet och gå runt lite i stan innan. Inte för jag har nå pengar, men tänkte ta sparpengar och köpa skor HEHEHEHE. Neee, men jag måste verkligen ha lite nya ballerinas. Jag håller på o smälta i mina Converse. Så det är faktiskt nödvändigt. Men jag skriver upp varenda krona jag tar från sparpengarna. Så lägger jag tillbaka allting så FORT jag fått lön. Så, det skadar ju ingen att jag köper lite skor imorn.
Efter jobbet blir det kanske lite solhäng med Elina. Slutar ju fem så då får man ta vara på dom sista solstrålarna.

Jaja, skulle bara skriva några rader här. Nu ska jag kolla lite TV och sen sova (om typ femton år).

Hare bäst!


Tisdag

Lång tisdag. VARM tisdag. Ganska skön tisdag. Hängt i parken. Chillat i solen. Mycket skönt. Infomötet gick bra. Behövde iof bara svamla lite om mig själv. Va iaf hemma vid nio. Käkade sallad och sen kollade jag DH. Missade Ugly Betty :(.

Nu ska jag snart gå och sussa. Är så sjukt trött. Imorgon blir det parken igen. Pressapressa!

Haare!

Fashion against AIDS

Kollade in H&Ms kommande kollektion Fashion against AIDS. Grymma kläder. Här kommer favoriterna.







Finfint sörrö. Idag har det varit en rätt bra måndag. Förutom att jag har sovit pissdåligt inatt, och va därför sjukt jävla anus trött imorse. Men dagen har varit bra och otroligt varm. Sjukt underbart väder. Hoppas det håller i sig lääääääääääänge nu.
Jag skulle precis skriva att jag ska kolla på South Park (som vanligt) och sen sova, men såg nu att det inte är så SP :O. Har dom slutat med det :(. Buhu! Jävla pisskit. Det gjorde ju mina kvällar.
Wellweeeell, inget att göra åt.
Imorgon blir det iaf jobb som vanligt, sen stannar jag kvar på jobbet för vi ska ha infomöte för nya föräldrar. Tycker sånt är jobbigt. Nivet, prata framför massa folk är INTE min grej. Men det går nog bra :)!

Adjöken


Helgen

Har vart en knasig helg. Upp och ned. Har haft för mycket tid för att tänka. Grubbla. Fundera. Huvudet har gått på högvarv.
Imorgon är det måndag. Ny vecka. Nya tag.
Nu ska jag kolla på South Park och sen försöka sova. Vill verkligen inte gå upp i morgon bitti.

God natt.


"Fylle" inlägg

Nejdå, är inte full. Är iaf hemma från krogen nu. Jag och Elina fick panik vid tiotiden och bestämde oss för att gå ut. Tog pengar ur sparbössan och drog ut på 550. Vi trodde vi skulle bli fulla. Men vi hade fel. Kalla mig alkis, men nyktra utgångar är inget för mig.
Det var iaf grym musik, trots att det var House DJ. Det var bra house. Tänk att det finns sånt också.
När det stängde velade jag mellan att dra med Elina hem till några gamla vänner (haha), eller att åka hem. Efter många om och men satte jag mig på bussen hemmåt. Men jag var tvungen att ta 753an, för min mongobuss slutar ju gå så jävla tidigt. Så fick gå från typ Allaktivitetshuset, och det var LÄSKIGT. En bil stannade och tutade och skrek nåt, men jag bara gick. Barfota. Att gå snabbt i klackar funkar inte. Mobilen var död också så ingen kunde jag ringa för undsättning.

Men jag klarade mig hem och nu sitter jag här och är lite depp. Alla tankar bara attackerar mig. Orkar inte. Hugga av mitt huvud någon?

Nej, nu ska jag sluta skriva massa skit och kolla på Saturday Night Live. Skönt att det är måndag imorn. NOOOOOOOOOOOOOOT! Bajs.

HEJDÅ!

 


Den enda riktigt trogna mannen i mitt liv. Peter Griffin in my heart ♥!


Kvällen i bilder.

Kvällen var bra. Men inte jätte bra. 550 sög penis. Men jag hade kul med mina tjejor!


Ser du Linda, jag HAAAR sparat kartongen hahahahaha! Den står fint uppe på hyllan.





































Taggad!

Sitter och sminkar mig nu och lyssnar på grym musik. Ikväll blir det party. Jäkligt taggad faktiskt. Det blir jag, Elina, Tessan och Maria. Kommer bli en bra kväll. Hoppas jag!
Nu ska jag fortsätta sminka mig.

Ha en jäkligt bra fredagkväll!


Har ju helt glömt...

Min man fyller ju 24 år idag! Han lovade att komma förbi senare.




I'm on fire

Det bara ramlar in blogginlägg idag. Väldigt meningslösa, men ändå.
Har suttit och asgarvat en stund nu åt dessa klassiker hahahaha. Fyfan. Så jävla bra! Sitter verkligen och asgarvar.


"Den hatten lever så roooligt".. HAHAHA!




Belle Shoes

Vad har hänt? Belle Shoes har ju blivit grymma på skor. Kollade in deras hemsida nyss. Blev lite kär. Ett par såg jag i Skärholmen förra veckan, och har inte kunnat sluta tänka på dom sen dess. Har varit sugen på ett par kilklackar länge nu. Jag tror jag måste slå till! Någon som är sugen på Skäris eller Sthlm imorgon :)?






VILL HAAAAA! DREGGEL....


Hunks

Idag på vägen hem från jobbet dog jag lite. Jag såg en så sjukt snygg kille på tåget så jag höll på att dööööö. Har sett massa snygga män på väg till eller från jobbet den senaste veckan. Har också insett vilken jävla blandning det är på killar jag tycker är snygga. Helt olika stilar. Från typ värsta "street" stilen till världens bratstil. Men det är bra. Man ska inte fastna på ett spår. Haha!

Aaaanyway... Denna dag har varit sjukt skön. Har bara vart i parken och glassat i solen. Hoppat lite hopprep och såntdär. Snoppigt härligt väder har det varit. Synd bara att det inte kan hålla i sig över helgen. Orka regn :(!
Nu är det iaf heeeeeeeeeeeeeelg. Galet skönt. Det var inge barn på fritids på fredag, så vi fick ledigt. Så det blir en långhelg. Har typ inga planer. Fika har jag planerat haha. WOHO! Fartfylld helg med andra ord.

Jaja, nu ska jag vänta tills klockan blir niooo. Då är det Grey's. Är sugen på en prommis innan. Men det är ju bara 40 min kvar tills det börjar. Så jag orkar inte.

Ha en bra onsdagskväll!


Hahaha bild från förra helgen. Vafan gör jag för min?? Ser ut som jag ska börja gråta vilken sekund som helst haha. Nån hade väl snott min shot eller nåt haha!


Our day

Här kommer lite bilder från i lördags då jag och Vilma hade en heldag på Heron. Så mysigt ♥!



















Nu ska jag klä på mig och traska till bussen. Äntligen är solen tillbaka också!

Ciao

Time to sleep

Sicken händelserik fredag det har varit idag. Skansen med treorna, och sen avslutningsmiddag med tvåorna. Åkte från jobbet vid niotiden. Helt slut på pendeln hem.
Men det blev en jäkligt lyckad dag och våran middag va ju bäst.

Nu har jag precis kollat på Bella&Tyra show som jag missade. Ska hoppa i säng nu. Imorgon blir det en heldag på Heron med lillesyster. Jag har bokat biljetter till Draktränaren 3D, och så ska vi spela och käka och sådär. Bara jag och Vilmiiiiiis :)!
Kvällen blir dock lugn. Sugen på party. HAHA, ovanligt!

Gooood natt!

5 maj

Tänkte bara skriva några ointressanta rader. Bara för att lixom. Imorgon är det redan torsdag. Säger det ännu en gång, fyfan vad tiden går snabbt.

Har fortfarande inte berättat om helgen. Men kan väl säga att den var galen och sjukt rolig. Sätter in lite bilder imorgon eller nåt.

Nu tänkte jag iaf hoppa i säng och läsa lite. Sjukt skönt. Imorgon är det ingen vanlig dag för då är det världens bästaste lillesyster Vilmas födelsedag. Min present till henni blir en dag på Heron på lördag med mat, spel och bio :)! Massa mys. Hoppas hon blir glader den lilla skitungen.

Nej sängen nurå. Börjar halv två imorn. Skönt!

Ciao!


Snabbis

Tänkte bara skriva att jag lever. Eller knappt haha. Är så sjukt sliten efter denna helg. Två spårade partykvällar på raken. Börjar jag bli gammal? Brukar ju klara av det annars haha.

Nu ska jag och min helvetes mensvärk hoppa i säng. Deckade vid åtta förut, så nu är jag superpigg. Bra där!

Skriver mer om helgen imorgon!

GOD NATT!