The hills are alive, with the sound of music

Åh, Sound of music började precis på trean. Gillare! Perfekt att ha i bakgrunden när man håller på med allt fix oxh trix inför kvällen. Nu har jag precis plattat håret. Vet inte om jag ska börja locka det, eller om jag ska börja sminka mig först. Känns lite tidigt. Det är ändå 2 timmar o 45 minuter kvar höhö. Men det är ju nyår så man ska ju vara fixad till tänderna. Börjar nog med håret.

Kanske skriver mer senare. Annars får ni ha en superbra nyårsafton. Varannan vatten, glöm inte det ;D!

GOTT NYTT ÅR



New years eve!

Nu är det då officiellt nyårsafton. Vart fan tog detta år vägen? Så jäkla mycket som har hänt. Helt sjukt vad tiden går snabbt.
En sak har jag bestämt. 2010 ska var mitt år. Det ska bli ett bra år. Det bästa året. Det gäller bara att tänka positivt. Bort med allt negativt och bara köra. 2010 vill jag få ett jobb, flytta hemifrån, skaffa körkort, resa och mycket mycket mer. Det kommer bli bra. Jag känner det på mig!

Nu tänkte jag lägga mig och läsa (ovanligt). Men först ska jag proppa mina nya skor fulla med blött papper. Förhoppningsvis töjer dom ut sig en aning tills imorgon. Vill verkligen ha dom imorn. Blir så arg att jag var så dum o inte provade BÅDA skorna i butiken. Vänsterskon är typ en hel storlek för liten. AJ säger jag bara. Vill verkligen inte lämna tillbaka dom :(. Är in love!

Nåååväääl, får hoppas att min önskning slår in och skorna har ökat en storlek till morgondagen. Nu blir det sängen+boken. Hörs imorn!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER


 

 


Trettionde december

Näst sista dagen på året idarå. Känns väl inget speciellt. Jag har spenderat min näst sista dag med min kära lillesyster. Vi har kollat på massa film och sådär. Jag fixade även mina naglar tills imorn.
Sen har jag väl inte gjort så mycket mer.
Nu sitter jag och kollar på Two and a half men och äter kinapuffar. Pratade med Maria för en stund sen. Klockan sex imorgon ska vi befinna oss hos Maria och då blir det middag och lite sånt. Sen lite senare beger vi oss upp till Sthlm och hem till Cilla och Thomas. Det skulle vara massa folk där så det blir nog kul. Sen blir det utgång efter tolvslaget. Blir nog superbra! Det enda jag har lite ångest över är mina skor. Ena skon är asliten. Kan inte röra mig framåt med dom på. Skulle tagit en storlek större. Bajs!!! Jag är helt kär i dom, och det är rätt jobbigt att jag inte ens kan gå i dom. Funderade på om jag skulle gå upp tidigt imorn och åka upp till Sthlm och byta till en större storlek. Men jag vette fan om jag orkar :(. Ganska jätte mycket tråkigt om jag inte kommer kunna ha dom. Dom är ju så jäkla snygga.

Jaja, hur som helst så blir det nog bra imorn. Måste bara komma över skogrejen :(. Buhu!

PUSS!

Good night!

Nu har jag provat hela "nyårsoutfiten". Känner mig inte helt hundra på allt. Klänningen va bra. Paljettkoftan jag har köpt känns lite sådär. Känns för stor. Skorna känns för små. Ont i fötterna+is på asfalten = en full Johanna på marken haha. Kommer typ slå ihjäl mig. Måste försöka töja ut skorna imorn.
Förutom att töja ut skorna ska jag passa Vilma hela dagen. Eller passa och passa, hon sköter väl sig själv. Sen måste jag fixa mina naglar till torsdagen. Tänkte måla manikyr. Hoppas jag har allt hemma.
Jaja, väldans intressant inlägg detta blev. Tror jag ska koka lite nudlar och sen lägga mig och läsa. Jag är sjukt hungrig.

GOD NATT

PS. Jag har ju helt glömt bort att säga att jag har fått en ny fin TV :). Här kommer en bild. Självklart har jag på Twilight. Hihi!


Long time ago

Länge sen jag skrev här känns det som. Senast var väl juldagen, som förövrigt var spårad, galen, KALL, aa allt möjligt höhö.
Har även vart på världens jävla klänning safari. Jag ville ju ha MIN klänning. Men igår när jag och Elina var i Sthlm, där jag var helt säker på att den fanns, hittade vi den iiiiiingenstans. Jag var även på intervju igår. Håller tummarna hårdare än någonsin. Detta jobb verkar så jävla kul.

Iaf, vi var i Sthlm från 10 på morgonen, till klockan fem på eftermiddagen. Mina fötter va d ö d a... Men vi gav oss inte. Istället tog vi tunnelbanan till Skärholmen i hopp om att hitta klänningen där. Men nej, den turen hade jag inte. Men fick iaf med mig ett par skor. Vanliga svarta pumps. Skitsnygga. Elina köpte likadana haha. Ovanligt att vi gillar samma skor.

 

Idag tvingade jag mamma att åka runt på alla små H&M butiker, typ Kungens Kurva, Huddinge och Tumba. Och vet ni, JAG HITTADE KLÄNNINGEN!!! Inne på H&M i Huddinge hittade mamma den. Helt sjukt glad jag blev. Efter allt jävla slit haha. Vi åkte även förbi Skärholmen där jag försökte hitta nå fina smycken. Utan resultat :(.

Men, nu tror jag iaf att jag är redo för nyår. Hoppas på att det blir bra, annars hoppar jag fan från en bro efter allt slit. Säger bara en sak, hoppas jag har ett par hela strumpbyxor i byrålådan. Har inte ett öre kvar att slösa på något höhö.

 

Nej, nu ska jag nog prova klänningen igen. Gjorde aldrig det i butiken så jag hoppas den sitter lika bra som senaste gången jag provade den haha. Jobbigt om den sitter asdåligt.

 

Adjöken!

 


Bild från juldagen hahaha. Dock fattas Tessan, men jag tror det är hon som är fotografen :D!


Christmas day

Jahapp, då var julafton över. Vi åkte ju upp till Dalarna tidigt igår. Va framme runt elva-tolv. Firandet hade vi hos Johans syster. Dom blev nog lite chockade när familjen Schwerin kom med sitt LASS med paket. Vi fick knappt plats i bilen på vägen upp till Dalarna haha.
Det var iaf mycket mysigt, tomten kom på besök med häst och släde och allt. Ungarna blev helt extas. Speciellt Liam haha.
Vid nio-halv tio åkte jag, mamma och Vilma hemmåt. Elin stannade kvar där uppe :). Va hemma runt tolv. Deckade i sängen vid ett. Va så sjukt trött efter tre timmars sömn natten innan.
Tack allihop för en supermysig julafton, och TACK för alla paket ♥!

Idag vaknade jag efter tretton timmars sömn (vaknade alltså för en halvtimme sen höhö). Så nu är jag fit for fight inför kvällen moaahhaha. Är fett taggad. Ovanligt taggad. Det kmr bli så jävla bra! Hoppas Maria har kirrat lakritsshots som förra juldagen. Då ere jag som slickar upp sista droppen haha.

Nej, men nu ska jag leta lite bra musicooo till kvällen. Vet inte riktigt när det bär av till Maria, men det blir nog runt sju-åtta kanske.

Hoppas ni får en mysig juldag allihop♥!


Gänget som kommer röja på juldagen!

Send your own ElfYourself eCards


Movies

Tre filmer som jag måste se nästa år.

Remember Me med Robert Pattinson (Edward) i huvdrollen. Måste jag säga varför jag vill se den haha? Nej, men den verkar faktiskt grymt bra.

Valentine's day där Taylor Lautner (Jacob) har en roll. Sen är det förövrigt sjukt många bra skådespelare i. Verkar som en riktig mysfilm :)!

The Runaways med Kristen Stewart (Bella) i huvudrollen där hon spelar Joan Jett. Hon är sån grym skådespelerska. Love her!




Thoughts and memories

Nu har jag suttit och läst igenom massa gamla blogginlägg i några timmar. Skulle egentligen kollat på Twilight, men fastnade i bloggen. Så jäkla kul att gå tillbaka och läsa.
Man har så sjukt mycket minnen, och jag tror aldrig jag kommer ta bort den här bloggen, även om jag slutar blogga. Tänk, jag har bloggat nästan varje dag i ca tre år. Helt galet!

Nu tänkte jag lägga mig och läsa. Min kära syster Elin har börjat läsa Twilight serien (WIHO, äntligen någon som lyssnar på mig). Hon är inne på andra boken nu. ÄNTLIGEN någon att prata om böckerna med. Älskar att prata om Twilight för det känns som jag kan allt och lite till om det haha. Ni skulle bli förvånade över hur mycket jag vet. Twilightnörd gånger tjugo!

Har funderat typ hela dagen. Eftersom man inte gör mycket om dagarna så hinner man tänka VÄLDIGT mycket. Mest har jag tänkt på juldagen och nyår. Som vanligt är jag sån som vill ha planerna klara. Annars går jag och stressar över det hela tiden. Och tillslut blir jag knäpp. Juldagen är väl realtivt färdigplanerad. Förferre hos Maria, sen 550. Nyårsafton däremot är som ett enda stort frågetecken. Men jag hoppas det blir bra. Jag hoppas verkligen det. Jag behöver en bra start på 2010. Jag vill att det året ska bli positivt. För första gången på länge har jag ett nyårslöfte också. Jag ska sluta vara så negativ (för ibland kan jag vara sjukt negativ och bara se det dåliga i ALLT), och börja tänka mer positivt. Orkar inte slösa tid på att gå runt och klaga och deppa. Livet är kortare än vad man tror.

Nej, nu ska jag sluta med mina filosofiska tankar. Jag ska fly verkligheten och hoppa in i den lilla staden Forks.

God natt


Såhär ska jag se ut hela 2010! Med ett leende på läpparna.


OMFG!

Får typ andnöd av den här scenen. En av favoriterna! Åh vad jag vill se den igen....


"You're everything to me.."

All I want for christmas...



Ja nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp. "The vamp", eller den sk. Twilightdildon. Den ska in i frysen för att få den rätta vampyreffekten. OCH den gnistrar. Kan det bli bättre?


Nej, nu tänkte jag lägga mig och läsa. Men såg att White Chicks precis börjat på trean. Nu är frågan, ska man kolla eller ska man läsa? Hmmm..


Sleepy sunday

Usch vilken seg söndag det har varit idag. Har inte gjort mycket idag alltså. Kollat på tv, läst, suttit vid datorn. Väldigt ansträngande saker alltså.

Nu sitter jag och kollar på Anna Ankas jul. Tål inte den kvinnan. Men det finns inte mycket annat att kolla på. Klockan tio hade jag sett fram emot Paradise Hotel, men kollade tvplaneten.se nu och såg att det inte var nå Paradise idag. VARFÖÖÖR?!??!?! Nån jävla skitfilm istället. Fattar nada.
Får väl kolla Coyote Ugly som man inte alls har sett en miljon gånger och typ kan utantill. Jaja!
Imorn är det måndag. Har zero planer. Kul kul!

Nej, hade väl inget speciellt att skriva. Bjuder på två bilder som jag blev typ kär i. (Ni som inte läst alla Twilight böcker och inte vill spoila nånting ska inte titta haha)




Det var EXAKT såhär jag föreställde mig Renesmee när jag läste boken.

Helt på pricken. Så jäkla söt!



Den här bilden är också så hilma fin. Jacob och hans Renesmee. Åh :)!



Hahahaha

Igår var det en galen fredag haha. Det började med en mysig fika med tjejorna. Så härligt att alla va samlade igen. Det blidde mycket skratt och prat om minnen. Vi satt på Nancy's från tre till halv sju haha.
Det började även pratas om utgång. Så efter många om och men bestämde vi oss för att gå ut. Elina joniade också.
Vi förade hemma hos Maria. Det var galet haha. Sen tog vi taxi ner på stan. Sen blev det 550! Där inne var det ännu galnare haha. Blev lite väl mkt av det goda. Iaf för mig haha. Shotar hit och drinkar dit. Men jävligt kul hade jag. Trots att det inte var supermycket folk.
Kvällen avslutades med en kebab haha. Tur att det finns generösa människor när man är en fattiglapp som jag. Sen fick jag och Elina skjuts hem. Va väl hemma runt fyra. Deckade på momangen..
Helt galen kväll med andra ord. Mycket som hände haha.

Idag vaknade jag tidigt :O. Runt halv tolv. Det var Tyris som väckte mig. Sen dess har jag bara legat och myst med henne. Hon har varit så gosig hela dagen.
Nu sitter jag och kollar på Shrek på femman. Är sjukt hungrig men vi har ingenting hemma. Väntar tills middagen istället, som kmr bestå av TACOOOOOOS. Fyfan vad GOTT!

Tack allihop för igår ♥

 
















Hahahaha vadå alkisar!




En klassiker haha! Ni ska veta hur många sånna här sexy bilder
jag har på Cilla haha...




















Ännu en klassiker hahaha. Spiderman!




Fishermen, mmmmmmm!




Detta vaknade jag upp till idag haha...


Goooosssiiiiii!

 


Friday

Fredag idag. Känns inget speciellt faktiskt. Vaknade vid elva, eller rättare sagt dog av att klockan ringde elva. Men jag sprang in i duschen för att piggna till. Och det hjälpte!
Sen hade jag så tråkigt så jag satte mig och platta håret. Nu har jag precis sminkat mig. Vid tre ska jag möta tjejooorna på stan och så blir det fika. Åååh mys ju! Alla samlade igen, förutom Mallan som inte kunde :(.

Nej, nu ska jag hjälpa mamma slå in paket och sen klä på mig.
Juste har ju glömt berätta. I onsdags ringde de från en tjänst som jag har sökt. Så den 28 december ska jag på intervju. Verkar skitkul. Men man vågar ju aldrig hoppas för mycket för då blir man så besviken. Sen så på måndag ska jag till Elinas förskola på rundvandring, de har några lediga tjänster. Så ja, jag håller mina tummar hårt.

Nej, nu måste jag sätta puuunkt.

ADJÖKEN!

Frusen!!!!

Idag har det varit en kall dag haha. När Vilma kom hem från skolan bestämde vi oss för att göra en snögubbe på baksidan. Så vi klädde på oss varmt med termobyxor och hela skiten. Men när vi kom ut märkte vi att det inte va nån bra snö att göra snögubbar i. Så vi busade ett tag med Tyra, tills hon började frysa, sen fick hon gå in och jag o Vilma började skotta på framsidan. Shit vilket träningspass det var. Det var mest jag som skotta, även fast Vilma var fett taggad i början, innnan hon insåg hur mkt snö det var haha. Hon tog väldigt många pauser. Vi va nog ute i två timmar och skotta järnet.

Efter var vi helt slut. Vi typ dog i soffan framför Tvn. Sen kom Jocke och så åkte han och köpte donken till oss. Underbart gott var det. Sen däckade jag nån timme i soffan och vakna för en halvtimme sen.
Nu är det "Bonde söker fru". Har tänt massa ljus och satt elementet på högsta värmen. Håller på att frysa ihjäl.

Imorgon blir det en mysig fika med Cilla, Maria och Tessan. Saknat dom så in i bomben.


Fuck you.........

Så har jag lust och säga till vissa personer just nu. Känner mig så sjukt irriterad och mitt humör blev piss på bara någon sekund. Fuck alltså.

Jaja. Idag har jag iaf vart med mina kära systrar Vilma och Elin. Vi har gått promenad i snön, bakat kladdkaka, och slagit in paket. Det har varit mysigt.

Om tio minuter börjar Scrubs. Efter det måste jag kolla på "Bonde söker fru" på tv4play. Har typ sett ett avsnitt av det programmet, men dagens avsnitt måste jag se. Jag måste se när den där rödisen säger "jag kastar ett getöga på hennes....kropp". Det har blivit min och Elinas favoritreplik för tillfället. GETÖGA! Haha.

Nej, ska kolla om det finns någon kladdkaka kvar och sen lägga mig i soffan.

Adjöken!

I'm in loooooove

Idag har det varit en SNÖIG dag. Dagen började vid halv tolv (skulle gått upp en timme tidigare egentligen, men var så äckligt trött). Då gick jag ut mer Tyris på en gång. Sen klädde jag på mig och fixade mig för en tur på stan. Sen gick jag och Tyra och mötte Elina, sen lämnade jag Tyra och jag och Elina tog bussen ner på stan.
Vi gick runt överallt, tittade i affärer. Provade massa fina nyårsklänningar på H&M. Och då blev jag kär. Har älskat denna klänning sen jag såg den första gången. Och den var sååå mkt finare på. Jag MÅSTE ha den på nyår. Annars kommer jag stanna hemma. Jag ber till gudarna att den finns kvar efter jul. Annars vet jag inte vad jag gör.



Efter att vi gått i alla roliga affärer satte vi oss på Nancy's. Satt där i typ tre timmar. Äckligt gott som vanligt. När ska jag tröttna på den där jäkla mackan?
Vid sju åkte mamma hem från jobbet och hämtade upp oss på stan. Vi hade tänkt att gå hem, men mamma räddade oss i nöden. Skulle sett ut som en snögubbe efter en promenad hem.

Nu har jag precis kollat klart på Ugly Betty. Sitter och tänker på juldagen och nyårsafton. Vill verkligen att det ska bli bra. Det måste bli bra. Känner mig sterssad inför allting. Fattar inte varför.

Nej, nu ska jag tvätta bort sminket och kanske sätta på en film. Kan ni gissa vilken moahahaha? Twilight såklart...

PUSS!


The twilight saga... is MIIINE!

Idag hämtade mamma ut böckerna jag beställde. Det var ju hela the twilight saga. Åh, jag blev helt jätteglad när jag fick dom. Fast blev lite besviken att det bara var "pappersutsida". Alltså böckerna är hårda men att själva framsidan och baksidan är papper. När man tar bort det är böckerna helt svarta. Ni vet som det brukar vara på vissa böcker? Trodde inte det skulle var så på dessa :(. Men men! I love them anyway höhö.


Ska lägga mig och börja läsa Twilight nu :). Har längtat efter att få läsa de tre första på engelska. Dom är sååååååå mkt bättre än dom svenska.

 

GOD NATT ♥!

 




I made it!

Idag var jag uppe med tuppen. Klockan halv åtta ringde klockan. Ville jag dö eller ville jag DÖ! Men jag kom upp. Dock försov sig mamma och Vilma. Så typiskt dom. Men jag väckte dom och Vilma kom iväg till skolan.
Efter det åkte jag och mamma till Östertälje och ställde bilen där. Sen tog vi tåget till Sthlm. Skulle nämligen på arbetsintervju idag. En tjänst som personlig assistent.
Jag visste inte riktigt vart det låg, men mamma sa att hon visste. Så jag litade på henne. Vi började gå mot gamla stan, sen runt hela skiten och sen till gallerian. Då frågade mamma om vägen, och vi följde den och kom tillbaka till Åhlens (där jag hade trott att det låg ända från början, men hade litat på mamma). Så vi hade gått världens omväg haha. Men som tur va hade vi tid på oss. Kom tillochmed 20 min innan intervjun började.

När jag satt där i väntrummet höll jag på att dö av nervositet. Det kändes som att sitta o vänta på tandläkaren haha. Samma känsla. Ville bara att det skulle vara över. Men som vanligt ska jag göra allting 20 gånger värre och förstora upp allting. Intervjuen gick helt okej. Dom var jätte trevliga och allting. Så nu är det bara att hålla tummarna. Men man vågar inte hoppas på för mkt, för då blir man bara besviken. Men som sagt, jag håller tummarna.
På vägen hem köpte jag och mamma med oss fika på tåget, och jag kunde ANDAS ut!

Idag blir det lite mer luciafiranden. Klockan tre har Affie uppträdande på dagis, och klockan fyra är det Ebba och Noras uppträdande. Ska bli mysigt nu när det har kommit lite snö. Man kanske får dom där julkänslorna som verkligen inte finns nu.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar. Hejsvejs!


TRÖTT PÅ ATT VARA JAG!

Idag har jag varit så extremt trött på mig själv. Jag vill bara hoppa ur min kropp och hoppa in i någon annans.
Jag hatar mig själv för att vara så osäker på ALLT. Hatar att jag har typ sämst självförtroende i världshistorien. Hatar att jag alltid ser det negativa i allt, istället för det positiva. Är helt enkelt sjukt trött på mig själv. Jag behöver en spark i baken, eller en smäll på käften för att inse att det bara är J A G som kan ändra på detta.
När ska jag inse att jag lika gärna som någon annan kan få DET DÄR jobbet. Att jag kan få DEN DÄR killen. Att jag passar i DEN DÄR klänningen.
Jag är så trött på att jämt och ständigt gå och ser ner på mig själv. Men jag vet att det kommer ta tid innan jag någonsin kommer kunna säga att jag ens har en gnutta självförtroende. Och det gör mig galen.

Så ja, idag är jag bara trött på mig själv. Trött på allt som har med mig att göra. Jag vill bara försvinna. Jag vill absolut inte ha morgondagen. Jag vill sova tills jag känner mig redo att vakna.































Glad Lucia (säger man så?)

Idag är det söndag och helgen är snart över. Har inte gjort ett piss denna helg. Eller jo, igår åkte jag, Elin och Magnus till Hedlandet haha. Det är väl typ det jag har gjort. Jätte rolig helg.......
Imorgon är det ny vecka. Har panik inför morgondagen. NERVÖS.se! Jag vill bara att veckan ska vara över och det blir fredag. Då ska jag träffa min lilla muttiiiis moahaha ♥! Åh vad jag vill dampa loss med dig haha. Vara sådär sjuka som bara vi kan. Don't overdrive when you overdrive a icebear in the back. Ååååh MINNEN!!

 

Min söndag kommer väl inte innehålla mycket. Elin ringde och fråga om jag ville följa med till Skärholmen. Men jag pallar inte fixa mig och klä på mig. Plus att jag inte har nå pengar. Jag vill inte bli ännu mer deprimerad genom att se massa fina kläder som man vet att man inte kmr kunna köpa :(. Så jag lär väl bara sitta framför TVn och datorn. En vanlig dag i mitt liv med andra ord. Men men...

 

Glad lucia på er allesammans!


Movies

Har precis gråtit mig igenom filmen "Vid din sida" som gick på fyran. Spelar ingen roll hur många gånger man ser den filmen. Man gråter alltid lika mycket.
Nu funderar jag på om jag ska sitta uppe och titta på "Mannen med järnmasken" som börjar nu (ÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR den filmen!!) eller om jag ska lägga mig och läsa och somna i "tid". Hmm......
Åh, varför måste alla braiga filmer vara på nätterna för??? Irriterande. SHIT mitt hjärta bara hoppa till när jag hörde MUSE låten från Twilight på TV alldeles precis nu. Den låten från baseball scenen.. Samma sak när jag gick på stan och hörde samma låt inne på BIKBOK. Blev helt chockad. Så fort nånting som har med Twilight att göra, uppenbarar sig så typ stannar mitt hjärta haha.

Nej, jag ska nog skippa filmen och lägga mig och läsa och sova samma tid som jag brukar. Runt fyra då alltså. Åh, nu börjar filmen :(. Jag dör!

Jaja, nu pratar jag bara i nattmössan.

GOD NATT!

Borat!

Nu är Borat slut. Har suttit och skrattat för mig själv hela filmen. Fyfan vad jag älskar den haha. Så jävla sjuk. Jag skulle kunna gifta mig med honom. Borat ♥!

Idol var bra. Erik vann. Det var huvudsaken. Jag har ätit chips och dipp hela kvällen så nu känns det som att jag ska spy vilken sekund som helst. Men är det fredagsmys så är det fredagsmys.

Nuuu ska jag lägga mig och läsa tror jag. Har setat framför den här äckliga datorn i princip hela dagen. Uscha!

HEJDÅ och god natt!




Man ska aldrig hoppas på för mycket

Idag har det varit en seg fredag. Har inte gjort mycket. Fixat naglarna och glott på TV typ. Händelserik dag alltså.
Fick dock ett roligt besked idag. Men man ska inte hoppas för mycket.

Ikväll blir det fredagsmys. Tvingade mamma att hon skulle laga kyckling till middag. Längtar tills maten är klar. Lär ta ett tag eftesom hon är o handlar allt nu. Suck!
Sen blir det gotti och självklart IDOL finalen. Har missat de tre senaste programmen, så är inte så insatt. Men jag vet att det står emellan Erik och Calle. Vinner Calle så vet jag inte vad jag gör. Tål inte den människan. Erik ska vinna. Punkt slut!

Hoppas ni får en mysig freeeedag!

Usch och fy!

Såg ni "Mammas pojkar" eller? Bobby och Christian gjorde heeelt fel val. Men men. Ingen av dom är tillsammans idag ändå. Så det spelar väl inte så stor roll vem dom valde i programmet.

Nu sitter jag och kollar på Shanghai Knights. Älskar Jackie Chan! Jag känner mig trött. Eller inte trött, mer seg. Vet inte om jag ska lägga mig och läsa istället. Men jag vill inte somna tidigt idag. Vill inte att det ska bli helg. Hatar helger när man inte har några planer, och denna helg kommer vara döööööd. Och det är lixom LUCIA helgen. Inte okej! Just nu känner jag att jag skulle vilja bosätta mig i en stuga mitt ute i ingenstans över helgen. Utan TV, internet eller telefon. Fast då skulle jag nog bli knäpp.
Jaja, vet inte varför jag skrev det här tråkiga inlägget.

Nu blir det boken! God natt ♥

Torsdag

Idag blev det stan igen. Jag och mamma åkte ner på förmiddagen. Vet ni när jag gick upp??? KLOCKAN TIO :O. Hur klarade jag det haha. Men jag gick och la mig rätt tidigt igår, vid två typ, så det va nog därför.

På stan lämnade jag tillbaka Breaking Dawn. Skulle låna någon av dom andra böckerna på engelska men de fanns inte inne. Buhu! Efter det gick jag och lämnade tillbaka min tröja och köpte tunikan från Lindex.
Sen gjorde jag syntest. Jag såg utmärkt höhö. Tog typ fem minuter.
Efter det köpte vi med oss Nancy's och åkte hemmåt.

Har setat här och hållt på med körkortspapprena. Komplicerat ju! Jag har också beställt hem hela the twilightsaga moahaha. Det va mamma som sa. En tidig julkapp hihi :)! Så nu är jag mycket glad.
Om typ 1½ timme ska vi bege oss till Vilmas skola. Det är nämligen luciauppträdande idag. Mysigt!

Ha en bra torsdageftermiddag.



Fullspäckad onsdag

Idag har det faktiskt hänt något i mitt liv. WOHO!
Jag vaknade vid halv tolv och var galet trött. Kändes som klockan var sju på morgonen. Men jag kom upp tillslut. Gick på långprommis med Tyra. När jag kom in igen tog jag en dusch. Sen la jag mig och kollade lite Ellen och sen gjorde jag mig redo för en runda på stan.
Tog bussen ner, för jag orkade verkligen inte gå. Mötte iaf Elina runt fyra. Vi kollade runt. Elina shoppade massa kul som vanligt. Jag hittade en sjuuukt jävla snygg klänning på Lindex. Ska lämna tillbaka en tröja jag köpte på H&M och köpa den från Lindex istället. Myyyyycket finare :)!
Efter att vi glott runt i alla affärer satte vi oss på Nancy's såklart. Åt min godaste macka. Aslänge sen faktiskt.
När det stängde traskade jag och Elina hemmåt. Det var faktiskt skönt att gå, trots att vädret sög.
Här hemma har vi kollat på massa gamla bilder och garvat åt vilka idioter vi är haha. Och kollat Paradise Hotel såklart.

Bajskorven åkte hem för en stund sen och nu sitter jag här och läser lite bloggar. Börjar känna mig lite hungrig. Nancy's mackan är det enda jag har ätit idag. Får kirra en macka eller nåt kanske.

Måste bara säga TACK för alla kommentarer i inlägget innan. Trodde inte så många skulle kommentera :)! Har fortfarande inte besämt mig, men det står nog mellan 1,2,3,5,6,7,8,9 och ett som många kom med som förslag; "Look after my heart, I left it with you.". Hade helt glömt det och det är ju så himla fint. Har iaf minskat ner det lite haha. Åh, det är så svårt.

Imorgon blir det stan med mammi. Ska lämna tillbaka Breaking Dawn, kanske låna Twilight, New Moon eller Eclipse på engelska också. Sen byta tröja och göra syntest så jag kan skicka in dom där jävla körkortspapprerna. Måste komma igång med den där skiten.

Nej, nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar. Sen ska jag nog lägga mig och läsa. Har snart läst ut "Så länge vi båda andas". Då är det bara börja om med böckerna igen haha. Tredje gången! Men jag gillaré..

Ciao!



twilightquotes

Detta är några av mina favorit citat ur The Twilightsaga. Det är både från böckerna och filmerna. Jag har säkert glömt nåt. Men frågan är bara, vilket är bäst? Mina favoriter är 1,2,3,5,6,7,8 eller aa alla är mina favoriter haha.
Juste, missade ju ett;
13."And so the lion fell in love with the lamb...".

Så, vilket ska jag välja? Det är ju assvårt.





Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Imorn blir det stan och fika med Elina!

Sov gott ♥


My room

Jag vill göra om mitt rum. Måla om köpa nya möbler och allt sånt där. Vill ha det fint. Nu är jag så galet trött på mitt rum. Kanske för att jag spenderar nästan all min tid här.
Jag vill antingen ha ett mörkt mysigt rum med murriga färger och massa kuddar och filtar. Eller så vill jag ha det jätte ljust, vitt, och sen massa fina "gammeldags" möbler. Lite romantisk stil typ. Somrigt och fräsht.
Men jag är sämst på sånt där. Inredning är inte min starka sida. Är inte lika duktig som min kära syster Linda som alltid har det så mysigt hemma.

Jag har också funderat på att kirra ett Twilightsaga citat på väggen. Det finns så många fina ur böckerna. Det skulle vara fint att måla upp det på någon vägg med samma teckensnitt som filmernas titlar. Jag är mycket sugen höhö. Det svåra blir bara att välja ut ETT citat.




Min önske önskelista

Jag önskar mig ingenting i julklapp i år. Faktiskt. Det är sant. Men OM jag skulle önska mig något, skulle det vara detta;


En flytt till en annan stad. I princip vilken storstad som helst skulle sitta bra. Bara jag kommer bort från denna lilla skithåla.




I den staden skulle jag gärna ha en egen lägenhet också. Gärna en billig mitt i centrum. Det blir bra det!





Ett jobb är en väldigt bra julklapp tycker jag. Helst ett som är skitkul!




En man. Okej, det behöver inte vara Robert Pattinson. Men helst.




Ett körkort.




Sist men inte minst. Några miljoner.


Har inte så höga krav med andra ord...


Julklappar

Jag älskar att köpa julklappar. Det är en av mina favoritgrejer med julen. Att KÖPA julklappar. Och slå in dom. Det gillar jag.
Denna jul, då kommer jag inte kunna köpa nå julklappar. Jag är pank. Eller visst, nu har jag typ 300 spänn i plånboken. Men det kommer man inte långt med. Jag vill kunna köpa ordentliga julklappar. Inte en prydnandstomte för 15 kronor. Det känns inte kul. Att inte kunna bidra med några klappar på julafton.
Men jag kom på en idé. När jag väl får ett jobb, och när jag väl får min första lön (eller om ett mirakel sker och jag vinner några tusen på triss) så ska jag ha en egen jul. DÅ ska jag köpa mina julklappar. Det blir bra. Frågan är bara när den där första lönen kommer. Det kan ta en vecka eller ett halvår. Men nångång kommer den och då blir det julklappsshopping.
Tills dess får jag nöja mig med att känna mig som en värdelös människa som inte köper julklappar på julen.


Hemmakväll

Det blidde ingen utgång. Trots att jag är sjukt jävla sugen! Men men. Sånt är livet ibland.

Istället kommer jag sitta i min ensamhet och titta på Robinson, Paradise Hotel XL och sen ska jag se Twilight har jag bestämt. Det var för länge sen! Det enda som fattas är en stor fet godispåse och kanske lite sällskap. Men man tager vad man haver. Tyra får va sällskapet och istället för godispåsen får jag skramla ihop nåt gott från skafferiet.
Usch vilken tråkig lördag............

Lite bilder från utgången igår;










Maria aka JW, haha!







HAHAHAHAHA!













När jag kollade igenom alla bilder från igår, fanns det massa bilder där vi gjorde ledsna-minen-posen. What's up with that? Jag var allt annat än ledsen igår haha. Känns som jag skrattade konstant hela kvällen.

Crazy kväll!

Gårdagen var verkligen spårad haha. Började med att föra här hemma hos mig. Jag, Maria och Elina. Det var mysigt! Vid kvart över elva tog vi bussen ner på stan och vandrade vidare till 550. Dansade som idioter. Reggaeton vs. RnB kväll. Så det var mucho bra musik! Som vanligt träffar man på lite folk och sådär, bla fis Tessan som också var ute :)!
Efteråt blev det kebaben. Men innan det träffade vi på lite människor. Träffade Monica, en gammal classmate från Blombacka. Aslänge sen jag såg henne. Vi stod typ och garva nonstop. Från att vi sa hej, till att vi sa hejdå. Vi stod bara och garva åt alla sjuka minnen från Blombacka haha. Men det var trevligt! Julia kom förbi också.. Mycket bekanta ansikten höhö.
Iaf så blev det ingen kebab för oss. Båda var panka haha! Men det blev så att vi följde med några eeh vänner på "efterfest". Alltid samma misstag. Suck!
Mamma kom iaf och hämta oss vid hmm, typ 6? Deckade i sängen direkt när jag kom hem.

Nu sitter jag här och mår prima. Inte ett dugg bakis. Brukar iof inte vara det. Sitter och funderar på om man ska köra en dubbel och dra ut ikväll igen. Min ekonomi tillåter inte det, men jag kmr ha damp ikväll när jag vet att alla andra festar anuset av sig.

Jaja, den som lever får se helt enkelt. Bilder från crazykvällen kommer senare!

PUSS!


Tävling!

Just nu är jag med i en tävling på bloggen Annawii (Elins Magnus brors flickvän om ni ville veta höhö) där man kan vinna ett par skor. Och jag säger aldrig nej till skor hehe. Skorna man kan vinna kommer från Vivistyle.se.
In och tävla. Håll tummarna att jag blir den som vinner haha!


Sleep tight

Sådär ja. Då var det dags för mig att stänga av datorn och lägga mig i sängen och få mina tre-fyra timmars läsning som jag behöver haha.
Imorn ska jag passa Tyra igen. Sen på eftermiddagen blir det en liten Stockholmstripp med Elina. Hon ska köpa löshår, så jag tänkte göra henne sällskap. Kanske blir någon fika eller något också (läs:Donken haha). Hur som helst så blir det nog en mysig onsdagkväll.

Sov så gott!


Två alkisar inne på 550 förra helgen!


Första December

Först av allt måste jag säga GRATTIS BÄSTA MORFAR 75 BARRE! Världens bästa morfar fyller år idag :).

Idag har jag mest hängt med Vilma och Tyra. Vi har julpysslat lite, eller ja jag och Vilma alltså. Det var mysigt. Sen har vi gått promenader. Sjukt kallt var det. Sen hjälpte jag Vilma att fixa MSN och hotmail haha. Hon var skitstolt när hon satt där och chattade med Ebba. Hon hade Hannah Montana som visningsbild också. Det var hon skitstolt över.
Läskigt att dom har blivit så gamla att dom kan börja använda msn och grejer. Lite småläskigt hur snabbt tiden går alltså..

Nu har jag precis käkat mat och nu är jag så sjukt sugen på godis. Blandgodis. Åååh dreggel.. GE MIG NÅN!!!!!
Imorn vet jag inte vad som händer. Ska väl bara vara hemma som vanligt antar jag.
Jaja, onödigt inlägg höhö.

HEJRÅÅ!