Tooorsdag

Idag innan jobbet åkte jag, mamma och Fia ner på stan och tog en fika. På Nancy's såklart. Efter det åkte jag och mamma till Elgiganten och köpte en iPod. Köpte en rosa. Det fanns bara rosa och svart och eftersom jag älskar rosa så blev det självklart den.
Köpte med mig Vecko Revyn på tåget (har blivit tidningsberoende, är så trött på att läsa metro varje morgon) så tågresan gick extremt snabbt.
Jobbet rullade på som vanligt. Slutade halv sex. Raka vägen hem. Elina åkte samma tåg så hann träffa henni ett tag.

När jag kom hem fixade jag mina naglar direkt. Har köpt et nytt nagellack från h&m som är riktigt härligt. Sen har jag inte gjort mycket mer. Nu försöker jag förstå mig på itunes. Det går inte så bra. Kanske ska be någon annan om hjälp, men jag orkar inte vänta.

Imorgon är det äntligen fredag. Och inte vilken fredag som helst. Det är ju Vaaaalborg. Suparhelgen nr ett haha! Nejdå.. Men det blir iaf utgång i Sthlm med tjejerna och lite annat folk. Kommer bli riktigt kul. Dock känner jag
mig galet stressad. Slutar fyra imorn. Är väl inte hemma förns halv sex-sex nångång. Så det kommer bli riktigt stressigt. Men jag duschar och plattar håret och det på morgonen imorn, så jag spar lite tid. Sen duschar jag bara kroppen när jag kommer från jobbet. Det blir nog bra!

Nej, nu ska jag fortsätta knepa och knåpa med iTunes.

Byyyye!

Irriterande

Denna onsdag har gått snabbt. Efter jobbet blev det fika med Cilla på vårt vanliga ställe. Alltid lika träääävligt att träffa den där muttan. Vi snackade om massa gamla partyminnen och hur jävla sjuka vi är hahaha. Vi pratade lite om fredage också som kommer bli så jäkla bra. Kommer inte bli som förra Valborg/mösspåtagningen då jag var så jäkla full att jag inte visste vad jag hette haha. Fyfan! En av dom värsta fyllorna ever.
Nej, men det blir nog jäkligt kul :)!

En sjukt irriterande sak som hände idag var när jag kollade min mail när jag kom hem. Hade fått ett mail från Nelly (beställde ju ett par skor därifrån). Då skrev dom att "produkten i din beställning har utgått pga lagersaldofel som upptäckts först vid plockning av dina produkter". Alltså var skorna slut. Blev sjukt irriterad. Ville verkligen ha dom skorna. Har ju spanat in dom så länge, och så när jag väl slår till är dom slut. Bajs!

Jaaaaja, livet går väl vidare trots allt. Haha. Nu ska jag kolla klart på South Park och sen gå och sova. Imorgon innan jobbet ska jag förbi El Giganten och kirra en ipod och sen ner på stan för en liten fiiiika.

Hade!

Hahahahaha alltså, jag sitter här och asgarvar för mig själv. Åt South Park alltså. Fyfan vad bäst hahahaha!



Update: Beställde hem skorna i en strl mindre. Hoppas dom passar!!!


 


Grattis Cilla och Thomas!!!

Gick precis in på Facebook och såg att Cilla och Thomas hade förlovat sig i Paris. Jag dog lite! Så himla glad för deras skull och jag visste att det var dom två forever lixom. Jag sa det första gången vi träffade Thomas. Jag sa till Cilla att hon skulle "tacka mig på deras bröllopsdag" eftersom det var jag som bestämde att vi skulle ut på Victoria (där hon träffade sin man :)).
Grattis ännu en gång bajskorvar. Ni är verkligen the perfect couple ♥!

 


Shop til you drop

Goddagens allesammans! Måndag idag. Har haft en helt okej måndag. Förutom att jag ville skjuta mig själv imorse för jag va så jääääävulskt trött. Helt sjukt. Fyfan vad jag hatar tidiga mornar. Haha vilket fult ord egentligen. Mornar. Haha!
Jaja. Jobbet rullade på som vanligt. Blev ingen date med Cilla i parken som vanligt. Hon är nämligen i Paris och pillar på baguetter hahahaha. Ahhgrr!
Efter jobbet så tog jag en runda i stan och shoppade lite. Fick ju den efterlängtade lönen idag. Och jisses amalia vad jag shoppade. Jag gick först och bytte ett par byxor på Vero Moda. Sen traska jag iväg till Gina (den bästa som ligger i PK huset). Där inne dog jag lite. Galet mycket REA. Blev helt svettig efter min runda där inne haha. Ni skulle sett högen med kläder jag hade med mig in i provrummet. Men typ bara hälften fick följa med. Köpte även en liten present till mamma. Om tanten inte kan köpa kläder till sig själv får väl någon annan göra det haha.
Men iaf, gjorde några riktiga fynd där inne. Sen sprang jag iväg till H&M och blev en sån där kund som alla hatar. Jag kom nämligen in i butiken fem minuter innan stängning. Men jag var tvungen att köpa strumpor. Sen råkade två klänningar följa med också. Hehe! Men en var på rean och den andra kostade bara 150 spänn. Varför intalar man sig alltid att det är bättre att shoppa när det är rea? Det betyder ju bara att man handlar ÄNNU mer.

Var helt död efter all shopping, trots att jag bara hann gå 1½ timme eftersom jag slutade 17.30. Mamma var iaf snäll och hämtade mig på centralen och när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen. Mycket skönt. Sen blev det toast och mys framför TVn, och här har jag suttit sen dess. Och läst lite bloggar of course.

Nu sitter jag och tittar på South Park och ska snart prova allting jag köpt idag. Sen blir det nog sängen. Är helt jävla slut.

Hoppas ni har haft en bra mååååndag!

Ciaooooo

PS. Juste, glömde ju säga att jag precis beställde hem ett par skor från Nelly. Mamma kommer döda mig :(. Haha!


Right now;





Sliten i en gammal snobben t-shirt. Fortfarande galet uttråkad. Finns nada att göra. Den enda som håller mig sällskap är Tyra. Som gärna sitter i knät och tror att hon är en liten chiuaua.

Update

Igår vart det galet haha. Det blir alltid så när jag och Elina är ute. Men än en gång har jag insett att jag är ganska trött på den här stadens såkallade uteliv. Samma folk, samma musik, aldrig nåt kul som händer. Jäkligt tråkigt alltså.
Men det blir vad man gör det till, och jag hade askul igår haha.
Blev utgång på 550, as usual. Träffade på massa gamla kompisar. Skitkul! Vi hade en liten reuinon haha.

Vid stängning drog vi till kebaben som vanligt. Vi hade preciiiis tillräckligt med pengar så att vi kunde köpa en kebab tillsammans. Fyfan vad glad jag va haha! Sjukt hungrig.
Satt o ruttna inne på kebaben ett tag för det va så jäääävla kallt ute. Började gå mot bussen, men det slutade med att vi fick skjuts. Skönt!

Nu sitter jag här, inte ett dugg bakis men SJUUUUUUUUUUUUUUUUUKT rastlös och uttråkad. Jag är helt hypad. Vill hitta på nånting nununununu! Skulle vilja åka till Skärholmen och shoppa loss. Det skulle sitta bra. Och sen avsluta med kolgrillen. Åh! Perfekt söndag.

Bjuder på lite bilder från kvällen;








GODASTE cidern!



Kimmy och Carro!



Ludde, Kimmy och Carro haha. Saknar Blombacka!!!!!!!


Let's get ready to ruuuumbleeeee

Vet ni när jag vaknade idag? Klockan TIO. Helt av mig själv. Var inte ens trött. Fan det har nog inte hänt på evigheter.
Låg iaf ett tag i sängen och myste med Tyyyyris. Sen fixade jag mig och gick på en liten prommis med henne. Sen lämnade jag henne hemma och tog bussen ner på stan. Mötte upp Elina. Jag shoppade lite smått hehehehehe. På måndag blir det ordentlig shopping. Behöver mycket nytt!
Debut på systemet blev det också. Kände mig som en riktig man. Haha! Ne, men fan vilken frihet att slippa fråga någon VARJE gång man ska ut. Jäkligt skönt!
Självklart avslutade vi med en Nancy's.

Nu sitter jag här nyduschad och ska snart börja föna burret och sen platta. Det blir nämligen utgång ikväller. Dock har jag absolut iiiiiiiiiiiiingen aning om vad jag ska ha på mig. Trots att mina garderober typ svämmar över av kläder kan jag inte hitta nånting fint. Sjukt det där!

Aaaanyway. Ska börja med fixet och trixet nu. Vid åtta bär det av till Elina för lite förferre och sen mot 550 (såklart).

Ha det bra!


We do not remember days, we remember moments.

Har läst igenom lite gamla blogginlägg. Har skrattat och gråtit om vartannat. Så glad att jag har haft bloggen i så många år. Många sjuka underbara minnen som är bevarade här. Även tråkiga och sorgliga.
Men det är jäkligt kul att läsa igenom några inlägg då och då.
Läste nyss juli, augusti och september 2008. Mycket som hände då. Margreth och Norbas död. Började trean. Åkte till Turkiet. Va vaken till sex varje natt på sommarlovet. Min skolmotivation var nere på NOLL! Men så otroligt kul att läsa och minnas.

Jaja, nu SKA jag stänga av datorn. Är faktiskt inte så trött som jag brukar. Åh, nu är det bästa videon på MTV. Lady Gaga-Telephone. Så sjuk, men så bra!

Men god natt på er allesammans!


Bild från Turkiet 08 :)


Dålig humor

Har börjat kolla på South Park väldigt mycket på senaste tiden. Har alltid gillat det programmet, men nu inser jag att jag älskar det. Varför gillar jag alla dom här sjuka serierna som South Park, Family Guy (utan tvekan BÄST) och Simpson. Det är så sjuk humor att jag ibland blir rädd för mig själv när jag sitter och asgarvar åt det.
Aja, kan inte hjälpa att jag har grym humor. HEHE!

Funderar på om jag ska stänga av datorn och tvn och lägga mig i sängen och läääsa lite. Mamma kom precis in i rummet och sa att det är snöstorm ute. Härligt....... DET ÄR FUCKING APRIL VAFAN!!! Suck..
Imorgon blir det iaf en tripp på stan med Elina. Och förmooodligen utgång. Om jag hittar nån att låna pengar av. Får ju lönen på måndag och inte idag som resten av mänskligheten (förutom Elina haha).
Är iaf riktigt sugen på en spårad utekväll. Nästa helg hoppas jag på en utgång i Sthlm. Det är ju Valborg :)!

Puss och kram!


GAAAAAAAAAAAH!

Den slutgiltiga trailern för Eclipse är här. Jag avlider. Andnöd. Ge mig 30 juni NU tack!!!!




22 april

Amagaaaash vad snabbt denna vecka har gått. Alla veckor går snabbt. För snabbt. Tycker det är lite läskigt när tiden går för snabbt. Man hinner inte stanna upp och ta vara på ögonblicken. Iof så är det väl inte så många speciella ögonblick av denna vecka som jag känner att jag måste ha kvar i resten av mitt liv.
Aja strunt samma vette fan vad jag surrar om.

Jobb idag. Tyvärr blev det park. Ingen ville, men alla måste. Det var bara att pallra sig ut i det hääääärliga vädret. Men hade faktiskt jäkligt kul. Jag tvingade några barn att köra basket och massa andra kul lekar med mig. Dom tyckte också det var askul. Så mot all förmodan blev det en asrolig dag i parken.
Dock var jag galet frusen när vi kom tillbaka till fritids. Har känt mig som ett sockervaddshuvud hela dagen. Riktigt jobbigt. Skönt med helg imorgon.
Men innan helgen kan börja måste jag stå ut med en enda jobbdag till. Imorgon blir det iaf ingen park. Vi tvåor ska vara inne. Jag ska göra hemligt mellis med några av barnen. Det blir marängsviss. Blir nog ett bra avslut på jobbveckan.  

Helgens planer är lite luddiga. Vet inte riktigt vad som händer. Men förhoppningsvis händer det nångting.

Weeeell weeell. Nu ska jag glo lite på tv hade jag tänkt. Ovanligt. Finns absolut ingenting att göra eller att kolla på. Är grymt uttråkad!

CIAO!

Förresten, Skopunkten har ju blivit grymma på skor. Dessa skulle jag mer än gärna ha i min skosamling;
Favoriterna är 2, 4 och 5! Tror nästan jag ska slå till. Iaf på leopardballisarna.












Fuck it...

... vad trött och seg jag är! Sugen på godis är jag också. Suck. Orkar inte ställa mig och baka eller nånting. Är alldeles för trött för det.
Denna onsdag har varit galet seg. Skulle egentligen ut i park idag, men pga vädret så sket vi i det och stannade inne. Vilket iof var rätt skönt eftersom det har snöregnat i princip hela dagen.
Men dagen kändes jäkligt lång och jag gick typ och gäspa hela dagen. Tror det är det här jäkla skitvädret som gör det.

Slutade iaf halv sex. Blev raka vägen hemmåt. Väl hemma käkade jag, sen åkte jag, mamma och Vilma till Elin och Magnus nya lägenhet och kika lite. Det går framåt!

Nu sitter jag och kollar på nån störd film på sexan. Väntar på att Sex Rehab ska börja. Det börjar senare idag för att det är bajshockey.
Imorgon är det redan torsdag. Läskigt vad veckorna går fort alltså. Snart är april slut liksom. Jaja! Innan jobbet blir det den traditionella torsdagsfikan med syster Fia (och kanske Elin och mamma också :)). Mys!

Nej, ska kolla skafferiet efter nåt gott.

Pusshej!

Live laugh love

Gud vad tråkigt jag har. Riktigt segt. Har precis kollat klart på två av fyra obligatoriska tisdagsprogram; Dating in the dark och Desperate Housewives. Nu sitter jag och kollar på Cougar Town. Helt okej, men inte jätte kul. Efter det är det Cristine. BÄSTA! Fyfan vad jag älskar henne. Haha.

Idag blev det inge spring på jobbet. Jag och John bytte, så jag var inne istället. Med maaaassa barn. Men det gick bra. En skön dag på jobbet alltså.

Bajs, jag har så tråååååååååkigt. Känner mig skit partysugen. En tisdag lixom. Det var för länge sen jag festade. Förra helgen. Inte okej!
Haha det var så kul igår på jobbet, så satt vi alla och snacka gamla fylle historier. Jag vågade inte berätta alla mina crazy partynights. Det verkade som jag var den värsta av dom haha!

Jaaaaaaaaaaaajaaaa! Ska väl fortsätta glo på tv. Imorgon jobbar jag 12.45-17.30. Inga andra planer förutom jobb. Som vanligt då alltså. Gud vad händelserikt liv jag har.................

HEJDÅ!


Kollade igenom en gammal bildmapp och hittade dessa. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH fan vad dålig humor jag har hahahahahahahahaha! "Beroger med mött kott". Jag garvar fortfarande lika mycket!










Tisdag - jobb

Sitter här, ready for work! Idag blir det mycket spring på jobbet. Jag har judobarnen idag, så då blir det spring mellan judon och fritids i princip hela eftermiddagen för att hämta och lämna barnen.
Slutar klockan fem. Då blir det raka vägen hem och göra nada. Som vanligt!
Nu är klockan 11.11 också. Önska er nåt!

Nej, ska väl börja klä på mig och sen kila till bussen. Tar bussen en kvart tidigare idag, så jag är garanterad att jag inte missar tåget. 751:an har blivit helt handikappad på senaste tiden. Ska ringa SL och klaga!

Ciao!

Alltid lika trött

Är alltid lika trött och seg på måndagar. Bara för att jag går upp så tidigt. Resten av veckan har jag ju chill tider.
Igår gick jag och la mig vid halv två, och klockan ringde halv sju. Ville gråta när den där hemska signalen började pipa. Fyfan alltså!
Men som vanligt gick jobbdagen sjukt snabbt. Fyfan vad jag är glad att jag jobbar med dom jag gör. Man garvar konstant på jobbet haha.
Jobbdagen gick som sagt snabbt. Slutade halv sex. På vägen hem hoppade jag av i Flemingsberg och mötte upp mamma på jobbet och åkte resten av vägen med henne.

Sen dess har jag inte gjort mycket. Önskar att klockan var lite mer så jag kunde gå och sova. Är galet trött! Men det dröjer nog 1-2 timmar tills jag hoppar i säng.

Jaja, ska fortsätta kolla på Svenska Hollywood fruarna nu. Maria Montazami in my heart!!

Hejsvejs!


Jag måste lära mig!



Tänker för mycket på hur det kunde vara, hur det kommer bli, eller kanske inte bli. Grubblar för mycket på vad som kommer hända i framtiden. Istället borde jag leva i NUET. Leva som att varje dag är den sista. För det kan det vara. Livet är alldeles för kort!


Happy birthday to me (en vecka senare)!




Mina fina armband som jag fick av Ebba och Nora :)!











Blev inte mycket bilder. Orkade inte. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. Imorgon är det måndag, vilket betyder ny vecka. Måndagar är förövrigt min favoritdag på jobbet. Förutom att jag börjar halv tio och måste gå upp halv sju. Men annars så älskar jag måndagar på jobbet

Det var allt jag hade att säga denna söndagkväll!



Kalasdags

Igår var det en riktigt seg lördag. Hände absolut iiiiingenting.
Men idag är det söndag. Trycker bort söndagsångesten långt ner i magen. Idag är det nämligen kalasdags. Vi ska "fira" mig. Så snart ska vi åka och handla så jag kan göra mina tårtor, enligt tradition lixom.
Så det är vad som händer idag.

Den här veckan har gått så sjukt fort, även fast jag inte har gjort ett piss. Uscha! Jag längtar till löning för jag vill shoppa. Tröstshoppa. Vad jag ska trösta mig ifrån vet jag inte. Men shopping gör en alltid gladare.

Nej, nu ska jag gå och tjata på mamma att vi ska åka.

Puss!


Lipgloss

Jag är kär. I mitt rosa läppglans. Det är bäst. Underbar färg och håller aslänge. Impuls köpte det på H&M för en månad sen typ. Använde det i helgen för första gången. Alla blev kära i det.
Så fort jag får lön ska jag köpa mig några stycken så jag har på lager IFALL det skulle försvinna. Det kommer ju bli superfint i sommar när man är lite solbränd.


Läppglanset heter "Pink me later"

Tog även ett par dåliga bilder på skorna jag hämtade idag;




Båda paren är från Nelly.se och kostade 100 spänn! Galet...

 




Fredagkväll

Idag när jag vaknade SPÖREGNADE det ute. Jag ville inget annat än att gå och sova igen. Vädret påverkar verkligen ens humör.
Men jag kom upp. Och när jag vandrade till bussen tittade tillochmed solen fram. Blev en lugn dag på jobbet. Skansen hela dagen. Mycket mysigt. Vi klarade oss från regnet tack och lov. Det kom när vi satt på bussen tillbaka till fritids. Mina barn var så himla duktiga och jag älskar verkligen min grupp. Bästa barnen ever!

Efter jobbet kom mamma och hämtade upp mig på centralen. Vi åkte och hämtade ut min Nelly besällning. Beställde ju två par skor och en tunika. Tunikan var jätte för stor haha. Men ska nog be mormor sy upp den. Skorna var också lite för stora. Men jäkligt snygga. Dock tyckte jag klackarna var lite låga. Dom var 12 och 13 centimeter. Haha vad händer med mig? Snart kommer jag få gå i styltor.

Nu sitter jag och väntar på mat. Är så sjukt jävla bajs hungrig. Har bara ätit frulle på hela dagen. Så lite mat i magen skulle sitta bra.
Blir en lugn kväll. Både Cilla och Tessan frågade om jag ville följa med ut. Men har faktiskt ingen lust. Inte pengar heller för den delen.

Nu blir det Talang!

Ciao

God must hate me

Shululu!

Har precis proppat i mig blodpudding och bacon. Så sjukt gott! Speciellt när man är så jävla anushungrig som jag är varje gång jag kommer hem från jobbet.
Idag har jag bara varit ute med barnen i park. Det blir mycket park nu på jobbet haha. Men när det är sånt här väder klagar jag inte. Jag fick sluta lite tidigare och då hann jag med mitt tidiga tåg. Men ALLTID när jag får sluta tidigare, så är det förseningar, som gör så att jag ändå missar bussen. Så blev det idag. Ville gråta.

 

Nu är jag iaf hemma och är helt slut. Ska ta mig i kragen och hoppa in i duschen nu. Hatar att ta steget IN i duschen, sen när jag väl står där vill jag inte gå ut istället huhu.
Förresten, såg en av mina typ största idoler idag haha. Anna Hibbs. Såg henne bara en pytte stund. Hon hoppade på tunnelbanan och jag hoppade av. Ännu en "kändis" att lägga till i listan. Såg även Björn eller Benny (vem är vem haha?) häromdagen också. Cooolers!

Nej, duschen nuuuuu!

Hejrå


Oooops (igen)!

Råkade beställa hem två par skor och en tröja/tunika från Nellys medlemsrea. Hehehehehe! Det var inte meningen. Men det blev bara 319 kronor alltihop. Tyckte det var värt det.

Nu ska jag fortsätta kolla på Sex rehab!

Puss

Nothing special

Har inget speciellt att skriva. Allt bara rullar på som vanligt. Igår fyllde jag ju år. TJUGO år! Helt galet. Kändes iof inget speciellt. Födelsedagarna bara blir minde och mindre "speciella" ju äldre man blir.
Firades iaf ordentligt på jobbet med skitgod lunch som dom fixade medan jag blev instängd i pianorummet och fick inte komma ut och tjuvkika haha. Det var skitgott! Fick även lite presenter. En fin bukett med rosor, biobiljett och ett halsband. Det var en riktigt bra jobbdag! Fick en sån där brakänsla igen. Jag älskar verkligen mitt jobb!

När jag kom hem blev det en snabbfika med allihop. Hoppas vi firar ordentligt i helgen. Vill ju göra tårta och allt sånt där som jag brukar.
Nu sitter jag och kollar på MTV och lyssnar lite musik. Måste verkligen köpa mig en Ipod snarast alltså. Nästa lön måste jag införskaffa mig en. Klarar inte av att åka tåg och skit utan musik.

Nu ska jag väl fortsätta kolla lite på tv sen sova. Igår däckade jag kl ELVA i sängen. Var helt jävla slut! Idag råkade jag ta en nap, så jag är inte lika trött idag.

Hare!


En bild på lillfisan Majken när dom var här på besök förra helgen :)!
Söt jäkla unge!!!!

Sista timmen som 19-åring

Om en timme fyller jag 20!!! Jag kan inte förstå det själv. Tycker det är läskigt att tiden går så jäkla fort. Jag fyllde ju nyss 18 och DÅ tyckte jag att jag var gammal. Uscha!

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på dom två avsnitten av Bella&Tyra show som jag har missat. Har ont i huvudet och har fetaste söndagsångesten. Det är ju inte söndag utan söndagsångest. Fyfan alltså! Mitt huvud ibland, det är nåt som inte stämmer.

Jaja, vi hörs väl imorgon då. Då får jag handla på Systemet! Galet...

God natt!


Baby Balla balla

Igår var vi ju ute. Det blev väl inte direkt som jag planerat eftersom Tessan inte kunde komma och Maria var sjuk, men kom ändå. Men det blev en lyckad kväll iallafall.

Elina kom hit vid sextiden. Vi proppade i oss tacos, och vid sju kom Cilla och Maria. Jag hade bakat kladdkaka och fixat massa gott som vi svulla i oss. Vi drack, åt och garvade. Vid halv tolv tiden åkte vi mot 550. Maria drack inte, så hon skjutsade oss. Hon orkade inte följa med ut så vi sa hejdå till henne.
Inne på 550 var det asmycket folk. Massa dans blidde det. Jäkligt kul!
Självklart blidde det kebab efteråt, sen vandrade vi mot centralen. Cilla tog nattbussen hem till Gullmarsplan och jag och Elina fick skjuts av mamma.
Tack för dom fina presenterna och en lyckad kväll ♥!

 

Idag har jag bara legat och degat i sängen. Haft lite ångest för det har varit så fint väder och jag har bara legat inne. Men men!

Imorgon fyller jag år. TJUGO år. Förstår inte! Jag kan inte vara så gammal. Börjar fan få en ålderskris. Födelsedagen kommer iaf spenderas på jobbet. Jobbar 9.30-17.30. HATAR att fylla år på skolan/jobbet. Gillar inte när all uppmärsamhet är riktad mot mig.

Jaja, det var den helgen. Nu ska jag äta lite godis som blev över från igår.

Hej!






















Like fire and ice

Har känt mig rätt glad och nöjd idag. Det har varit en ganska bra dag. Men så BOM, kommer den där jävla äckelkänslan. Den bara kommer som en smäll i ansiktet. Hatar det. Finns inget att göra åt det heller! Bara leva med det lixom.

Har iaf suttit och satt ihop lite partymusik till imorgon. Kände mig superdupermegapruttanus taggad. Men som sagt, äckelbajskänslan tog bort allt det och helt plötsligt vill jag inget hellre än att bara ligga inne och ruttna imorgon. Men det funkar ju inte riktigt så.

Nu tror jag att jag ska stänga av här och lägga mig och titta på TV. Imorgon tänkte jag gå upp relativt tidigt, cykla iväg till solariet. Sen hem och fixa och trixa lite inför kvällen! STORSTÄDA rummet.. Fyfan vad det ser ut här inne alltså.

Men, god natt på er då!


Haha, finn ett fel?


















Ser ni vinflarran som ligger gömd innanför jackan hahahaha? Jag började
asgarva av den här bilden. Tror inte alls att busschaffisen såg det haha!


Oooops!

Alltså, när jag väl börjar kolla runt på alla nätshoppar så kan jag inte sluta. Har suttit flera timmar och bara dregglat framför allt fint som finns. Råkade besälla hem lite från H&M.. Ooopsie! Men jag ser det som en "present till mig själv" haha. Ska beställa en till present sen, fast i slutet av månaden då jag har pengar haha. Måste besälla skor från Nelly :D!
Men det dåliga med H&Ms shoponline är att deras grejer kommer typ 4093 år efter att man har beställt. Som vissa grejer jag besällde kommer i mitten av juli! JULI?!?! Fan då har man redan glömt bort vad man besällt och då vill man inte längre ha det. Men men.. Det finns fan inget bättre än att shoppa!!

Nu ska jag nog lägga mig och läsa. Ska ju upp relativt tidigt imorn. Runt sju tiden tror jag! Sååååå, god natt då...

Solig dag på Skansen

Idag var jag på Skansen. Det var tolv barn på fritids. Så skönt. Men det blir nästan för lugnt. Jag nästan tvingar barnen att göra nåt bus så jag får nåt att göra.
Nej, men det har varit en riktigt skön dag. Började ett, drog direkt till Skansen. Men innan jag åkte iväg snackade jag med Tessan om det som hände i tisdags. Vi bara stod och asgarvade åt det haha. Hon ba "jag kände verkligen din panik och fyfan vad jag led med dig!!" haha. Shit! Usch, får ont i magen när jag tänker på det.
Iaf, jag och kidsen lulla runt på Skansen i 1-2 timmar. Sen tog vi bussen tillbaka till fritids. Chillade lite granna. Siste barnet hämtades kvart i sex. Då stängde jag och vandra mot tunnelbanan, som det var TOTALstopp i. Jag ville gråta. Istället fick jag ta ersättningsbuss som tog typ 40 minuter att åka med. FYRTIO minuter för att åka från Karlaplan till Centralstation. Kom iaf fram tillslut och tåget tajmade perfekt som tur va.

När jag väl va hemma proppade jag i mig mat och sen dess har jag bara suttit här framför datorn. Nu sitter jag och kollar på Supersugen på sexan haha. Så jävla bra film!!

Imorgon blir det en kort dag på jobbet. Jobbar 10-14. Efter jobbet ska jag sola, sen åka med mamma och kirra lite grejer till på lördag då tjejorna kommer hit. Vi ska ju fira mig då. Fyller ju fucking 20 barre på måndag! HELT GALET..

Nej, nu skriver jag bara massa strunt! Ska fortsätta kolla på filmen och försöka att inte somna. Är helt slut!

Hejs!


Tom i huvudet

Är helt slut. Trött. Utslagen. Samtidigt har jag sån oro i kroppen att jag inte kan koppla av. Denna kväll har inte vart bra för mitt huvud. Känner mig helt tom, samtidigt som det är massor som händer i huvudet.

Aja, ska lägga mig och läsa nu och sen sova. Förhoppningsvis är det sömn jag behöver för att må bättre. Egentligen skulle jag bara vilja försvinna ut i skogen eller någonstans långt långt bort.

God natt ♥


Mardrömsdag

Fyfan vilken dag det har varit idag. Är fortfarande helt skakis. Idag skulle jag ju öppna. Kände på mig att nåt skulle gå fel. Och fan vad rätt jag hade. Larmet gick när jag skulle larma av och det gick igång igen när första barnet kom. Jag ringde Tessan kl sju på morgon i ren panik och grät i telefonen hahahaha. Jag ville dö. Efter många samtal till larmcentraler och jag vet inte vad så fixade det sig.
Men jag kunde inte koppla av alls. Hade ont i magen och mådde typ illa. Helt traumatiserad haha. Sen att jag hade sovit tre timmar inatt gjorde inte saken bättre.

Ringde iaf min chef och hon lugnade mig och sa att det inte var någon fara och sådär. Men fan vad hade jag gjort utan Tessan imorse haha. Stackarn blev väckt av en galen idiot som skrek och grät i telefonen! Jävligt tacksam för all hjälp!!!

När jobbdagen var slut vid halv ett så var jag heeeeelt slut. Däckade på tåget hem. Jag har fan aldrig somnat på tåget, men nu kunde jag inte hålla mig vaken. Innan jag åkte hem gick jag till solariet. Men när jag skulle växla pengarna till tior ville automaten inte ta min hundring. Så jag bajsade på det och gick hem. Käkade mackor och däckade i sängen helt utslagen. Sov i tre timmar.
Åkte och sola efter maten och nu sitter jag och kollar på Dating in the dark. En gammal barndomskompis är med. Sjukt kul o kolla på!

Ska bara ligga och glo på TV ikväll och försöka att inte tänka för mycket på incidenten imorse. Det kan hända vem som helst! Fyfan alltså...

Ciao!

Ångest ångest ångest!

Vaknade med samma äckliga känsla i kroppen som jag hade igår när jag gick och la mig. Det blev heller inte bättre av att jag kollar ut genom fönstret och ser att det snöar massor. Ville skrika då.

Idag ska jag väl inte göra ett piss. Skulle egentligen fikat med Nina och Cilla, men det blidde inställt. Såååå, jag har absolut inga planer alls. Borde städa mitt rum. Orkar inte. Det ser verkligen ut som ett bombnedslag.

Gaaaaaah varför ska jag hålla på o tänka som jag gör. Orkar inte med mitt huvud. No brain, no pain. Stämmer så jävla bra.

Aja, ska försöka äta lite frulle nu. Hejsvejs!

JAG AVLIDER NU!!!!!!!!!

KOLLA VAD JAG NYSS LÄSTE! JAG KAN INTE TRO DET.. JAG AVLIDER! SVIMMAR.. SHIT.
Dom kommer till Sverige. Kristen, Robert och Taylor. Drömmer jag? Är det ett fucking aprilskämt så går jag och hänger mig, men fyfan vad taskigt det skulle vara mot alla fans.
Shit. Jag tror jag avlider! 


"We are happy to announce that Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner are paying a visit to fourteen countries in Europe to promote The Twilight Saga: Eclipse."


Great Britain: June 30th
Netherlands: July 1st
Sweden: July 2nd
Finland: July 3rd
Germany: July 4th
Poland: July 5th
Russia: July 6th
Ukraine: July 7th
France: July 8th
Spain: July 9th
Portugal: July 10th
Italy: July 11th
Hungary: July 12th
Serbia: July 13th


Källa: Thetwilightsaga.se




Update: Det var ett aprilskämt :(. Buhu! Jävla skitbajs.


Kändisar och lurisar

Har faktiskt inte lurat någon idag. Fan vad tråkig jag är. Men blivit lurad har jag. Jag måste vara extremt lättlurad. Idag sa jag till en flicka på fritids "jag har inte gått på ett enda aprilskämt idag". Då säger hon " neeej, inte jag heller. Men vet du, jag fick en hundvalp idag :D". Och självklart går jag på det. Det var ett aprilskämt. Jag är så trög. Sen blev jag lurad att jag hade svart målafärg på kinden och massa annat haha. Vi målade inte ens idag lixom.

Väldigt lugn dag på jobbet idag. Väääääldigt lugn. Dock blev jag en halvtimma sen imorse. Jävla skitbussen gjorde så jag missade det där jävla skittåget, och nästa tåg va inställt. Så 12.55 gick tåget från Södertälje, och jag började 13.30. Jag var inte alls stressad :O!
Men det var lugnt. Ingen fara skedd. Fick iaf sluta mer än en timma tidigare idag. Efter nån timme på jobbet var det bara 4 barn kvar på 3 personal haha. Det kändes lite överdrivet. Så det va skönt o sluta lite tidigare :).

På väg hem från jobbet tänkte jag på vad mycket kändisar jag har sett sen jag börjat jobba på fritidset. Inte bara på fritidset utan jag ser ALLTID någon "känd" person på vägen till eller från jobbet. Speciellt på tunnelbanan.
Har bla sett Mogi, Dessie, Petra Tungården, Erik Gadd, Magnus Samuelsson, Lennart Ekdal(haha) Greta från Paradise Hotel och massa fler. Kan inte komma på fler nu. Inte direkt kändisar haha, men lixom människor man känner igen från Tv och sånt där. Kul tycker jag som älskar att se "kändisar" på riktigt moahaha.

Nu ska jag käka lite mat och som efterrätt blir det godis från ännu ett påskägg vi fick från en förälder på jobbet idag. Vi har inte bara bästaste barnen utan bästaste föräldrarna också. Mihihihihi!

Ciao!

Skärtorsdagen

Idag är det första dagen på den bästa månaden. Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag fyller 20 barre. Galet! Jag känner mig fortfarande som 15.

Aaaanyway, sket i stan idag. Orkade inte gå upp haha. Fattar inte vad som är fel med mig. Är det inte meningen att man ska bli piggare av mer sömn på nätterna? För mig är det helt tvärt om.
Tar nog stan imorgon istället. Är ju ledig, och tror stan har öppet några timmar iaf. Det är ju trots allt långfredagen.
Nu har jag precis ätit fruuuulle och ska snart klä på mig. Ska ta tolv bussen ner till centralen. Jobbar 13.30-17.30. Efter jobbet ska jag nog sola. Måste komma igång med solningen fan, ser ut som ett lik!

Ha en bra torsdag!


Nothing to wear

Har provat lite klänningar såhär på kvällskvisten. Har fått lite smått panik. Har ingenting att ha på mig nästa helg då vi ska fira min 20-årsdag med en spårad utgång. Jag har ingenting. Har inte råd att köpa nånting nytt heller. Har ju den där underbara klänningen från H&M. Men den känns för somrig och för "HEJ ALLIHOP SHULULULUU KOLLA PÅ MIG!!!" och speciellt i det här gråa vädret.
Provade nyårsklänningen också. Men den känns så himla tråkig. Jag vill ha nåt fint. Fyller ju ändå 20 lixom :(! Men men, det känns som det kommer bli någon gammal trasa ur garderoben. Men man får väl göra det bästa av situationen.

Nu tänkte jag hoppa i säng och läsa lite. Imorn tar jag nog en runda på stan innan jobbet. Dock blir det ingen lunch med systeryster Fia för hon jobbade. Hon bröt våran torsdagslunchtradition med andra ord. Svikare! Frågade mamma om hon ville luncha, men hon visste inte om hon orkade eftersom hon jobbar i natt och måste sova imorn. Får väl helt enkelt skita i lunchen för jag vägrar sitta där själv som ett mobboffer haha. Jag kanske KAAANSKE köper med mig Nancy's och äter på tåget. Men det är så jävla slemmigt att äta den där mackan, och mobbat att sitta själv och slemma på tåget....
Äsch, nu vet jag inte vad jag skriver för onödig skit. Tror det är dags för sängen. Måste vara pigg imorgon så jag kan stå emot alla Aprilskämt som kommer komma haglande från ungarna haha. Jag är så jävla lättlurad!

GOD NATT♥

 


The dress. Från H&Ms Garden Collection.