Uttråkad

Usch vad tråkigt det blidde nu när alla bra program är slut. Sitter här och käkar tortilla (två L blir J haha) chips och glor på Americas best dance crew. Borde egentligen plugga! Känner mig så jävla stressad över massa saker som jag egentligen inte borde känna mig stressad över. Sjukt jobbig känsla!
Iof så har vi massor i skolan, projektarbetet gnager i huvudet heeeela tiden. Drömde tillochmed om det inatt! Vi har en redovisning som måste bli klar, nationella i svenska på onsdag. Fem härliga timmar med bara skrivande! Hääärligt.. Sen har vi prov nångång i veckan oxå. Bra koll där! Och juste, jag har två APU uppgifter som jag inte har gjort klart ännu. Uscha!

Imorn är det iaf skola som gäller. Börjar kvart i tio tror jag, och då har vi gympa. Jippiiiie! Sen nångång under dagen har jag utvecklingssamtal. Sen slutar skoldagen KVART I FEM! Hääääärligt. Efter skolan ska jag iaf steka mig lite i solariet. Gäller att sola järnet nu dagarna innan studentskivan om inte alla ska bli rädda för mig. Är ju fan genomskinlig snart!

En annan sak som stressar mig är alla studentgrejer den här månaden. Det är så mycket som behövs göras och betalas och lalalaa... Pengarna bara flyger iväg! Men det är väl sånt man får ta antar jag.. Det blir nog en skitbra månad trots allt! Önskar bara jag hade lite mer pengar i plånkan.

Nej, nu sätter jag punkt. Ska kanske göra lite på APU-uppgifterna. Det finns ju inget att titta på på tvn, så då kan man ju passa på!

Hejsvejs!

ÄNTLIGEEEEN!

Jag har fått tillbaka mitt underbara internet... Jag är såå glaaaad! TAAAACK TAAACK TAAACK Magnus som fixade det.
Men jag har inte tid o sitta o uggla framför datorn nu faktiskt. Ska plugga lite samtidigt som jag kollar på OTH, sen är det ju Gossip Girl och alla andra bra program...

CIAO!

Bajs på rubriker

Jahapp, behöver väl inte skriva att jag blir galen på mitt internet? Har fortfarande inte fått det fixat. Vettefan vad som e problemet.

Dagarna rullar på iaf. Nu har man kommit in i allt skolarbete igen. Så jäkla sjukt att de e så lite tid kvar. Tiden går fööör snabbt!
Den 8 april är det dags för studentskivan. Hör av er om ni vill ha billisar :)! Längtar så äckligt mkt. Ska bli så jäkla kul.

Idag då... Har bara varit i skolan. Efter det tog jag, Cilla och Nina en fika på Nancys och sen agerade jag och Nina jury när Maria, Tessan och Malin hade sitt projektarbete Lilla Melodifestivalen. Det var jätte kul och allt gick super bra :D! Kom hem nyss typ. Är helt slut! Har ingen energi kvar i kroppen. Förkyld e jag oxå! Skönt att vi är lediga imorn.
Imorn ska jag sola, måste få lite färg till studentskivan, sen ska jag o Cilla ta en tripp på stan och göra lite ärenden.
Annars har jag inga planer inför helgen. Känns riktigt bajsigt. Eller jo iof, jag och Elina ska upp till Stockholm och shoppa lite på lördag :)! Men annars är det tomt på schemat..

Nej, det var allt för den här gången. Vet inte när nästa inlägg kommer, men det råder nog ingen nöd på alla mina tusen läsare haha!

ADJÖKEN!



Jävla skitinternet

Ååååh, nu börjar jag få panik. Jag klarar inte av att vara utan internet längre! Orkar inte sitta här i köket  varje gång jag ska in på datorn.

Jaajaa.. Vad har hänt sen senast? Har ju börjat i skolan igen efter 7 veckors praktik plus en veckas lov, alltså åtta veckor borta från skolan. Det kändes väl bra! Men jag saknar alla på praktiken så gaaaalet mkt. Jag och Nina grät när det var våran sista dag haha. Men jag måste tillbaka nu i veckan. Måste ha kommentaren till min ledaruppgift o sådär.
På tal om APU uppgifter så borde jag sitta och göra dom istället för att sitta här. Men nej nej!

Jahapp... I fredags då var jag och Elina ute på bravader. Det var utgång som gällde. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi drog upp till Sthlm och till La Isla. Blev väl lite mkt att dricka haha! Elina loosade sin mobil... Lite smått kaos kan man väl säga. Men kul hade vi väl! Haha.. Minns inte riktigt! Vi åt på donken efter iaf. Det minns jag lite svagt. Sen kuta vi till nattbussen. Deckade! Hahaha... Sen byta nattbuss på centralen och sen sov jag hos Elina. Klockan va väl runt sex-halv sju!
Mamma hämtade mej när hon slutade (hon jobbade natt), så klockan åtta ringde hon och jag satte på mej jackan och gick ut som en zombie hahaha.

Resten av helgen har jag inte gjort så mkt. Tänkte iaf gå ut på en liten prommis med Elina nu! Måste klä på mej litegranna! Men vi hörs när vi hörs. Hoppas att jag kan fixa mitt internet snart!

PUSS


Tisdag!

Tänkte skriva några rader här innan jag springer till bussen i detta hääärliga vårväder. Jag ska nämligen ta en fika med Elina...

I helgen var jag ju som sagt i Daaaalarna. Hade det supermysigt verkligen! Härligt att umgås med familjen :D. Och Liams min när jag, mamma och Vilma hämtade honom på hans dagis var oslagbar hahaha. Han blev helt till sig och man såg hur överlycklig han blev haha :D! Lilla Titi... Berättar mer om den trippen när jag har tiiid! Massa bilder tog jag oxå. Hoppas min dator bestämmer sig för att funka snart! Börjar bli riktigt irriterad.

Nej, nu ska jag snart klä på mig och sen springa till bussen. Tror jag slänger på mig nya vårjackan faktiskt!

Adjöken!


Helt slut

Denna dag tog verkligen på krafterna. Det har varit fullt upp hela dagen på praktiken! Så nu är jag helt död.. Men det har varit kul :), som vanligt.

Fick sällis på bussen hem oxå. Lille Julia som man inte träffar allt för ofta nu för tiden! Mucho tråkigt. Men vi snacka om studentskivor och studenten o allt sånt. Helt otroligt att det är MIN tur att ta studenten i år. Helt galet!

Nu sitter jag iaf här vid mammas och deras dator eftersom min fortfarande inte vill samarbeta med mig. Blir galen!


Juste, igår åkte mamma och skulle se om mitt paket hade kommit till MAXI, men det hade det inte. Dom sa att det hade kommit bort. Jag blev tokiiiiig! Men idag fick jag reda på att det hade kommit till Saltskog (som egentligen är våran postgreja) även fast jag hade valt att den skulle komma till MAXI. Men men, huvudsaken är att det har kommit :). Så nu är Jocke och hämtar ut det. Hoppas man kan hämta ut det även fast jag inte är med.

Imorn är det sista dagen på praktiken för den här veckan. Är nämligen ledig på fredag för då ska jag, mamma, Vilma, Jocke, Elin, Magnus och jag tror Ebba och Nora ska med oxå, till Daaaaalarna. Vi ska hälsa på systeryster o co i deras lille hus. Dock ska mamma, Jocke och Vilma bo på hotell. Men skit i dom! Moahahha... Anledningen till våran lilla tripp är att Joline ska tävla med friidrotten (ja hon är med i Säter IF hahahah) och då ska vi komma o kolla och heja på henne. Ska bli skitakul o träffa dom där skitkorvarna igen! Kommer nog vara där hela helgen, så kommer hem på söndagen igen. Hoppas det blir Melodifestivals mys på lördagen med allihopa oxå :D. Det är väl finalen?

Nej, nu ska jag kolla fejsan, och sen hitta på något annat!

Adjöken!


"Jag har inge internet"

Haha jag fick mej ett gott skratt när jag kollade kommentarerna... Hahaha cp!

Igår vart det en riktig IKEA dag. Jag, mamma och Vilma sprang runt där o tittade o klämde. Köpte lite grejer! Jag fick bland annat ett nytt täcke och nya kuddar. Så direkt när jag kom hem bäddade jag rent med nya täcket och det. Fyfaaan vad skönt jag sov haha! Vi råkade va där lite längre en beräknat haha. Tiden bara springer iväg när man är på IKEA. Klockan va väl runt halv sju när vi var hemma!

Idag är det ju härlig måndag. Gissa när jag gick upp idag? KVART I FEM. Det var verkligen svårt o komma upp idag!
Skulle vara med o öppna, så jag va på förskolan vid 6.15. Häääärligt! Eller inte.. Men dagen gick fort. Jag tycker verkligen om den där praktikplatsen. Det är den bästa jag har varit på dom här tre åren faktiskt! Hela förskolan är skitbra och både personal och barn är underbara. Så jag trivs verkligen! Men nästa vecka är ju sista veckan. Buhuuu!

Men men, klockan två fick jag sluta. Åkte hemmåt. Höll på att somna på bussen haha! Väl hemma käkade jag macka, sen däckade jag i soffan. Sov från fyra till sex. Skööönt vare! Hade fått min avi från H&M idag oxå. Mina skor och bikini är det :)! Så direkt när mamma kom hem vid halv sju, så åkte vi till MAXI så jag kunde hämta ut paketet. Men tror ni det fanns? NEEEJ.. Jag blev galen! Men ska dit o kolla imorn. Så förhoppningsvis finns det där då. Annars blir jag galen!

Nej, nu ska jag kolla på Design: Simon och Tomas, sen efter det blir det Spårlöst. Jag älskar det programmet! Kommer ligga o dränkas i mina tårar haha..

Det va min uppdatering! Håll tummarna att mitt internet blir kirrat snart.. Börjar få bloggabstinens när jag inte får läsa alla min bloggar!

PUSS

Lördag...

Och fortfarande inget internet! Sitter vid mammas och deras dator nu också. Tänkte bara skriva att min lördag kommer att bestå av Wild Kids (ÄLSKAR det programmet haha) och sen melodifestivalen. Händelserik lördag! Men jag är fortfarande sjuk och känner mej helt död. Ingen engergi alls. Tidigare idag kändes det bättre i huvudet men nu känns det som att febern har kommit tillbaka.. Jaja!

Förresten, så ni min kära mor i LT idag? Hahaha.. Hon va på den där jätteREAn ute i Weda. Hon var först i kön  haha! Hon jobbade natt, och så åkte hon dit direkt och ställde sig för hon hade inget annat för sig. Så blev hon intervjuad av LT o skit. Kändiiiis haha! Hon shoppade loss riktigt ordentligt! En jacka som kostat typ 3000 köpte hon för 400. Helt galet!

Skulle egentligen till tandläkarn igår oxå. Men eftersom jag va sjuk (Tack gode gud, har fasat över den där dagen skit länge) så bokade jag om tiden.

Nej, nu ska jag kolla Fejsan (Facebook alltså) och sen blir det Wild Kids...

Ha en bra lördag allesammans!

Man vill inte tro det

Blir så jävla förbannad när jag läser det här! Jag älskade hans musik, men känns liksom inte rätt o lyssna på han längre. Är glad att man inte slösade en enda krona på hans jävla konsert. Bajs på Chris Brown!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/magnussundholm/article4574621.ab



Bild på Rihanna efter misshandeln


Uppmuntrande sms

Fick ett sms nyss av min kära muttCilla..

"Aaahhgr jag sitter o kollar på AGs mage tröjan har åkt upp lite så man ser lite Aaahhgr! Hon har suttit o svullat massa bulle! Haha jag dog hon berättade att hon ramlade igår fatta synen haha! Tänkte att du ville ha nåt fint att tänka på när du e sjuk! ;) Aaahhgr! Puss o pill! "

Hahaha vad ska man säga... Hon e bra den där muttan!


Bajsinternet och förkylning

Mitt internet har lagt av totalt. Sitter nu vid mammas och deras dator. Måste fixa de där skiten!

Jag har också gått o blivit rejält förkyld. I onsdags kände jag mej hängig o sådär, och sen när jag vaknade på torsdagen va jag helt borta. Hade feber och näsan va helt täpt. Så jag va hemma torsdag och idag. Det känns typ värre idag. Har fått skit ont i halsen oxå. Jippiiie! Men men...

Annars har det inte hänt så mkt. Har haft on i magen inför vårat projektarbete. Men det kommer nog gå bra! Eller nåt..

Nej, nu ska jag äta frulle! Ha en trevlig helg allesammans... Det kommer itne jag ha!


Äntligen!

Mitt fucking jävla bajsinternet har inte funkat på hela dagen. Fett irriterande! Men nu är jag äntligen inne, men det kommer sluta funka vilken minut som helst känner jag på mej..

Tänkte bara uppdatera lite om läget. Har haft en bra helg! Eller ja, i fredags va det ju party för att fira Maria..Ojoj, vad ska man säga hahaha. Spårat blev det iaf! Dock drog Maria och Tessan hem tidigt. Tråkigt tråkigt!
Men resten hade kul kan jag ju säga. Lite dimmigt där i slutet hahaha (ovanligt).. Men det blev efterfest och jag kom hem i sängen runt sextiden. Gaaaalen kväll, men jävligt kul! TACK TJEJOR <3.

Resten av helgen har jag inte gjort ett piss. Idag blidde det Kolgrillen till middag. Annars har det inte hänt så mkt annat kul haha!
Imorn är det praktik igen. Saknar faktiskt mina barn :)!
Nu bjussar jag på några bilder (både från min mobil och Marias kamera), sen blir det tvn igen..

KRAM!



Cilla var på G!



"Hej vi gillar att ha händerna i munnen"


Födelsedagsbarnet och Tessan :)



Min mobil var mkt intressant



Mmm, ciiiider haha



Cilla och jag med våra partybrills (vi köpte dom när vi leta present till Maria, hon fick oxå ett par, men det blidde ölglas till henne haha)



Jag snodde Marias present som hon fick av Tessan haha



Haha fråga mej inte vad vi gör...



Skönaste partybilden på Maria :D!



Maria och Thereeeese :)



Äääälex och Laaarzzzzz



Uppdaterade bakgrundsbilden på mobilen haha



Maria och hennes ölbrills och Tessan födelsedagskort



Maria läser mitt och Cillas kort haha.. Jag är bäst på att skriva födelsedagskort!



Om ni vill veta vem det är som är i den lilla båten så är det Färjan- Håkan (Marias lover)



Cilla och jag gillade Marias present (AAHGRRR). Det ser ut som jag har världens största hand jämfört med Cilla haha!



Vi träffade Anni ute :)!



Och Elina, som joinade oss resten av kvällen :D!




Kvällens bild HAHAHA! En favorit i repris... Jag dör!



Och så självklart en liten video.. Lyssna och njut av våra vackra stämmor!