Shopping och huvudvärk

Så va man hemma efter en runda i Skärholmen. Klockan elva kom Fia och Mattias o hämta mej o så åkte vi. Traska runt o hittade självklart massa fint.. Men köpte en klänning på Gina och fick en likadan fast annan färg i julklapp av Fia :)! En e svart med vita prickar (emo-varning) och den andra är blå med en vit och röd rand längst ner. Lite sailor inspirerad sådär! Gillar den skarpt.. Tror det blir den ikväll.

Nu ska jag ta nåt o äta, är grymt hungrig. Sen blir det nog duschen o sådär. Kan inte tiden gå lite snabbare. Jag vill ha kväll nuu!

Adios!

Älskar denna lååååååt. Så skön! Den poppar vi ikväll, visst tjejor :)?

Nationella, stan och 30-års firande!

Dagen började ju underbart med nationella. Fatta verkligen ingeting! Känner att det absolut inte gick bra. Men men!
Gick hem efter det. Hade huvudvärk och va sjukt seg. Men det blev att jag gick på stan med systeryster Fia istället. I fyra timmar traska vi runt på stan och kollade present till vår kära storesyster. Tillslut köpte vi ett skitfint pilgrim halsband :)!
Efter allt traskande käkade vi såklart på Nancys, Fia bjussa TACK hihi! Sen kom mamma och hämtade oss.
Satt hemma o uggla och efter ett tag kom Linda o co o dom gjorde tårta o sådär. Min kära syster fyller nämligen 30 år idag. Så vi firade henne här hemma :)! Kalaset slutade runt åtta-halv nio och nu e jag helt slut. Kollade precis IDOL och nu e det fredag hela veckan.

Imorn ska jag till Skärholmen med Fia och Mattias. Dom är helt barnfria i helgen så jag får följa med o agera barn åt dom hahaha. Nej, men ska kika på Gina om man hittar nåt kul. Har inte pengar men jag har hittat en kjol där på deras hemsida som jag tänkte ha som klänning. Jag hoppas den sitter bra för då blir jag glaaaaaaad!

Nej, fredag hela veckan var det!

PUSS!

PS. Jag har ångest för jag har inte gjort samhällsuppgiften som skulle vart inskickad idag. Känns skitskönt verkligen! Suck....


GRATTIS KÄRA STORESYSTER ♥ !!


I love Pucko

Har precis druckit ett stort glas pucko. Det var gott. Imorn ringer klockan 6.15 och dagen börjar med Nationella i Eng B. Listening och reading. Får hoppas att det går bra! Känns inte så, men vi får hoppas.
Får se om jag åker hem efter det. Ingen energi för nånting just nu. Men nationella måste ju göras.
Nej, ska fortsätta kolla på Hells Kitchen. Ska försöka somna tidigt inatt vilket jag inte kommer lyckas med för jag vaknade klockan ett inatt (även fast jag gick o la mej tio igårkväll).

/ J♥


Här är iaf väskan jag köpte igår. 129 spänn på JC! Som hittat...

Torsdag

Nu har jag gjort två uppgifter i samhällsekonomi. Det är så sjukt tråkigt! Orkar inte göra mer. Gör det sista imorn. Ska nog bara på nationella imorn. Får se om jag stannar kvar efter det!
Skulle bara skriva några rader.

Hejsvejs!


God natt!

Vet ni vad? Jag ska gå o sova nu. Mitt huvud pallar inte mer. Så jävla mkt skit i min skalle så allt jag vill är att bara sova. Blir ingen skola för mej imorn. Måste plugga plus att jag verkligen inte orkar! Måste rensa skallen.

Natti!

Mina underbara vänner,
jag hoppas ni förstår
hur mkt ni betyder.
Ni är guld värda!

Segobert

Då va man hemma efter en busy day... Skolan va rätt chill iof. Första lektionen satt vi bara o skrev våra skräcknoveller, andra lektionen läste vi och åt mat tidigare o bara slappa i soffan. Sen klockan tolv va det BF-film. I am Sam hette filmen. Den va massa bra! Några tårar kom oxå. Varför ska jag va så jävla känslig?

Efter skolan åkte jag med Maria ner på stan. Lämnade henne efter ett tag då Elina kom ned på stan. Vi hade ju bestämt en julklappsrunda. Köpte typ hälften av alla klappar. En bra början! Men pengarna bara försvinner och ångesten bara ökar. Meeeen vad ska man göra! Julafton e ju bara en gång om året (SOM TUR ÄR!!).
Köpte iaf puder, sminkborttagning och en partyväska till mej själv. Mmm jag blev kär i väskan. Hittade även världens sötaste klänning på HM. Blommig o söt! Åh, ge mej den bara..

Nu ska jag käka upp mitt godis från igår o kolla på Bonde söker Fru. Jag kmr somna tidigt ikväll för jag e sjuuuukt trött!

Pussar

Andra dagen i veckan...

Japp, snart e denna dag oxå över. Va i skolan som vanligt. Inget speciellt som hände! Fick ett samtal av min kära mor som säger att hon blivit utelåst. Så hon o Vilma hade ingenstans o ta vägen. Smartass! Men dom hade tagit burren ner på stan så jag mötte dom efter skolan. Så kom Jocke med bilen och vi åkte till  Dressman. Jocke shoppade loss och vi hälsade på Elinpelin som jobbade oxå..
Sen åkte vi hemmåt och jag o mamma åkte o handla och så köpte hon kolgrillen till mej :). De va fett gotti! Hände en kul sak när jag satt o åt ute i köket. Helt plötsligt från ingenstans hoppar Mysan upp på bordet från golvet och rakt i min mat. Hela tassen landade rakt i tzatsikin. Jag blev tokig och skrek "JÄÄÄVLA GALNA KATTJÄVEL!" haha. Så hon sprant ner i källaren o skämdes och tvättade sej i typ år. Så nu stinker hon vitlök i munnen. Skönt att jag slipper vara ensam om det höhö!

Nu sitter jag o käkar godis (äntligen har jag fått min blandgodispåse) och kollar på Ugly Betty. Snart ere Desperate Housewives... Efter det ska jag duscha sen kmr jag nog somna rätt tidigt. Är jäkligt seg!

Imorn blir det lite julklappsshopping på stan med Elina...

PUSS!

Julklappsångest

Åh, det här med julklappar asså. Förut älskade jag o köpa julisar. Men nu, när min ekonomi knappt räcker till för mej själv, så e de inte alls lika kul att köpa juklappar. Jag vill lixom kunna köpa rejäla klappar och inte bara småskit, men det går ju inte eftersom jag absolut inte har råd. Man vill ju nångång verkligen kunna skämma bort sina nära och kära med en rejäl julklapp.
Nej, får pengar imorn och om jag orkar åker jag ner på stan efter skolan o kollar på lite julisar. Har ju ändå 13 st o köpa till så de e lika bra o börja nu. Det är ju bara en ynka månad kvar!

Nighty nighty!



Ingen bra början

Denna dag började traumatiskt. Kom nästan lite tårar!
Såhär va det... Jag o Nina åkte tåget som vanligt till skolan. Och ni vet där vid Östertälje station så hoppar man ju av och går ner igenom en tunnel.. Så kollade jag upp i taket, vet inte varför det bara blev så. Och gissa vad jag såg? EN STOR FET FUCKING SPINDEL. Asså den va enooorm! Jag ba skriker o typ börjar nästan gråta och Nina blir lika rädd haha. Men inte för spindeln utan för att hon "såg skräcken i mina ögon" och trodde de va nån som skulle anfalla lr nåt. Usch de va hemskt. Och det värsta va ju att den jäveln satt kvar när vi åkte hem. Nina stod och inspektera den medans jag sprang snabbt upp för trappan. Hua ligen asså!

Jahapp, inge plugg blev det idag heller. Så jävla dålig självdiciplin så de e inte sant. Tänkte att jag iaf skulle göra klart häftet i engelska som ska va klart imorn. Så Nina kan bli lite glad över mina prestationer i engelska.

Förresten, jag får panik på en sak. Har haft den här datan i snart ett år men vet fortfarande inte hur den där fucking inbyggda webcameran funkar. Blir tokig!

Aja, Hejsvejs!




Förresten igen.. Jag har jag gått o blivit kär i ett par Christian Louboutin klackar.
Kolla dom svarta där uppe, sååååååå underbara! Skulle inte
banga på dom rosa heller. Älskar att han har röd sula på typ alla sin
skor! Mmm, snälla tomten?

Skitungen Alfie!

Jag och lilla Alfons har pusskalas :)!


when we walked in fields of gold

Sitter o pratar med lite folk på msn. Med Tessan pratar jag om nyår och vad vi ska hitta på då. Fortfarande ovisst vad vi ska hitta på men nånting måste jag göra. Klarar inte av o sitta hemma på nyårsafton. Jag vill ha en braknyår!
Cilla och jag sitter o pratar om mysiga grejer som man inte kan nämna här haha. Ahhgrr! Och jag o Elina dampar loss som vanligt.

Nej, men allvarligt. Vad händer på nyår? Jag vill göra en repris av förra årets nyårsafton. Impulsiv och sjukt kul! Men vi får se helt enkelt. Ska ta ett allvarligt snack med tjejorna imorn. Måste kirra biljetter till juldan oxå. Olles blir det då!

Nej, vet inte varför jag skrev de här inlägget. Ville bara skriva nåt! Och juste, tack för kommentarerna :D. Inte allt för ofta det händer att främmande människor kommenterar på min lilla blogg. Det uppskattas :D!

God natt på er!

söndag

Så var det söndag igen. Tänk vad helgerna går fort. Och ändå har jag inte gjort ett smack i helgen. Jaja!
Idag va mina planer att gå ut o fota lite för jag såg i tidningen att de skulle va jätte soligt idag. Men när jag vaknade så var det ju molnigt o tråkigt. Så det får bli nån annan dag när solen e framme. Blir mkt mysigare bilder i snön då :)!

Nu sitter jag iaf o käkar frulle. Denna söndag blir nog seg. Skulle verkligen behöva plugga. Men jag ignorerar det o kollar på Tvn istället. Jag blir galen på mej själv....

Adjöken!

Uttråkad

Har precis kollat klart på Nyckeln till frihet på Tv400. Den e bra den filmen! Nu har jag tråkigt. Men garvar alltid när jag ser den här reklamen. Haha! "Jag har inge internet"... Min o Elinas favoritreplik i reklamen hahahaha.



Nothing to do

Jag har tråkigt, så jag bjuder på en lista

HUR

Svarar du i telefon: Hemma:Schwerin, Mobil: Hallåååå
Gör du när du är kär i fel person: Jadu...
Tycker du om gul-bil-leken: Den e kul haha
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 15 KRONOR! Yes....
Mycket är klockan: 21.33
Många kontakter har du på msn: Inte många haha
Spenderar du en regnig dag bäst: Kollar på nån mysig film typ

VEM/VAD/VILKA

Är ditt tionde sms ifrån och vad står där: Rensade inkorgen nyss så har bara 2 sms haha
Pratar du med på msn: Elina :)
Ringde dig senast: Systeryster
Pussade dig senast: Fick en långtradare av Alfie igår haha :D. Sötunge!
Vill du kasta en sten i huvudet: Ingen för tillfället haha..
Saknar du mest: Sommar och sol
Ska du träffa imorron: Ingen speciell faktiskt
Sov du med senast med: Minns inte
Vem fick du senast sms av: Elina

JA- OCH NEJ- FRÅGOR

Cyklat utan händer: Jaa
Gråtit en hel natt : Mjo :(
Druckit så du spytt: Haha nej, men varit så jävla bakis så jag har spytt
Åkt vattenskidor: Nej :o
Åkt rullstol: Haha jaa
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja men dom blir alltid misslyckade och jag typ bryter nacken
Köpt lösgodis för över 50 kr: Jaa mahaha
Haft träningsvärk: Haha jaa de e klart
Önskar att du var av det andra könet: Klart man har tänkt tanken nångång haha. Tpy när man har übermensvärk!

Snart kmr mamma med kinapuffar och djungelvrål.. Gott gottigottgott!


Tårarna sprutar

När Anna sjöng Over the rainbow dog jag. Shit vad jag gråter och har gåshud på hela kroppen. Så sjukt jävla fint! Älskar verkligen den låten..


Åh...

Jahapp då va man hemma. Idag va det en skön dag i skolan!
Klockan elva hade vi "gympa".. Va inte med hade lite ont i ryggen haha. Neee men aa vi hade typ ändå ingen gympa för alla va tvungna gå tidigare för vi skulle hinna äta innan högskolemässan.
Jag,Cilla och Nina åkte med Maria i valbilen till mässan. Poppade gärnet as usual haha!
Va på mässan i typ 2 timmar. Kollade runt lite. Spanade mest hunks men hittade ingen haha.. Efter mässan så kom jag med de briljanta förslaget o ta en Nancys. Så det gjorde vi och vi satt där o snacka till kl va fem.. De e skönt o prata. Det är mysigt o sitta på ett fik o bara prata prata prata.
Sen tog vi bussen hem. Eller jag o Cilla missade precis våra bussar så vi gick en runda inne på kringlan. Vi kom på värsta framtidsplanerna. Hahaha! Fett bra asså. Säger bara barskola, fiskrensning, Norge, parta gärnet! Ser ni sammanhanget haha? Jag e lätt på asså.. Ska kolla google nu på en gång. Du bangar inte va Cilla? Vi skulle ju bilda nya Wisteria Lane hahaha...

Nej men när jag kom hem hade vi lite besök. Fia, Affe o Ebba va här. Myste med den där lilla skitungen Alfons. Han har börjat prata lite nu. Kan säga traktor, lampa, ajabaja, bajs o lite sånt :D! Mihihih.. Sa till Fia att jag villa vara barnvakt åt dom nångång har fan inte vart de.
Kom iaf precis hem från att ha skjutsas hem dom. Eller mamma skjutsade ju men jag joinade såklart.

Så nu sitter jag här o har typ damp. Jag orkar inte sitta här i mitt äckliga rum helt jävla själv. Inge jävla godis lr nåt har jag heller. Orkar verkligen inte me de här fucking huset längre. Vill bara flytta hemmifrån.

Nej men jag ska väl deppa ner mej o glo på IDOL. Vilken fredag....................

gratismode

Japp, tänkte tipsa om en sida gratismode.se som är jätte bra. Brukar inte orka bry mej i sånna där gratissidor men den här verkar bra och det e jätte enkelt att samla ihop poäng.
Du får 50 poäng för varje vän du värvar men han/hon måste vara aktiv.
Du får även 40 poäng om du skriver om gratismode.se i din blogg eller bilddagbok (20+20 poäng).
Presentkorten kan användas på affärer som H&M, Lagerhouse, Siba, Cubus mm.

Så jag tycker faktiskt ni ska bli medlemmar. Och om ni blir det får ni gärna  bli medlemmar genom min länk http://www.gratismode.se/?c=11059.

Hejsvejs!

You make it real for me

Dags o skriva här igen då...

Igår var det en 13 timmar lång skoldag. Först hade vi vanliga skoldagen, slutade halv två! Men jag skulle ju göra ett prov som jag missade, men omprovstiden va inte förns halv fyra, så jag skulle inte hinna hem i mellan. Istället stannade jag kvar i skolan själv o ugglade. Pluggade lite i sista minuten o sådär!
Provet gick nog bra. Ett G ere iaf! När jag skrivit klart provet satte jag mej i skolan o läste och väntade på att Nina och Cilla skulle komma. Vid fem kom dom. Vi skulle ju va me på Igelstas öppet hus. Det var kul! Pratade om linjen o skolan o sådär. Frågade mej några ggr varför jag gör det där. Det är ändå det värsta jag vet att stå o prata inför folk. Men igår kändes de helt konstigt. Va inte alls pinsamt typ. Jag vet inte, kanske min skräck börjar försvinna?
Hur som haver, va hemma kvart över nio, kollade på Greys anatomy, sen Insider.
Sen läste jag en halvtimme o slockna sen i sängen. Helt slut va jag. Måste somnat så fort jag la huvudet på kudden.
Det var den onsdagen det.

Men idag är det ju torsdag. Och denna härliga dag började med inget mindre än nationella writing i Eng B. Snacka ångest! Och jag som hade fått pengar av mamma för o köpa en macka så jag fick i mej lite energi, så hade inte caféterian öppet. Buhu!
Men aa, provet gick som det gick. Känns alltid lite osäkert efter nationella eftersom man vet ju inte vad dom kollar på egentligen. Men nu är det gjort iaf! Bara 3 kvar nu va?

Efter nationella käkade vi lurre. Första ggn (förutom när det är pannkakor) som jag va riktigt mätt efter att ha ätit i skolan. Det var nämligen hamburgare och klyftpotatis. Skit gott! Så efter vi hade käkat typ rullade vi ut ur matsalen.
Sen var det bara foto som gällde sen hem. Skönt!

Tog en nap på tre timmar, vaknade för en timme sen. Har ont i huvudet och är hungrig. Känner mej nere. Vet inte varför. Sitter här i mörkret och lyssnar på You make it real på repeat. Haha vad deprimerande det låter. Nej, men känner att jag inte e på topp just nu. Bara vissa saker som känns blä! Men det går väl över får vi hoppas..

Kram!


Idag fick tjocka jackan komma fram! Så jäkla kallt imorse..


There's so much crazyness
Surrounding me
There's so much going on
It gets hard to breathe






Sängen nästa

Usch vilken hemsk dag det har varit idag. Äckligt väder, förseningar på tågen och massa massa plugg. Bajsdag helt enkelt! Sjukt kallt e det oxå. Fick stå o vänta på min jävla buss i 20 min i spöregnet o jag skakade som ett asplöv efter det. Undara om jag ska ta fram Goosen snart. Det kmr väl nån riktig snöstorm snart och då e den bästbästbäst.

Nu har jag iaf avslutat mitt pluggande för jag känner att mina ögon pallar inte mer. Har somnat till lite då o då under kvällen haha. Men tror båda proven kmr gå bra! Eller nåt..

Morgondagen ser ut såhär:
-Vakna av den där helvetesklockan
-Uthärda ännu en skoldag, slutar kl halv två
-Åka ner på stan o vandra runt där i min ensamhet (hinner inte åka hem), ta tre tåget tillbaka till skolan o göra prov
-Cilla och Nina kmr till skolan och vi ska va med på Igelstas öppet hus o prata om vårat härliga BF
-Hemma kl halv tio kanske
-Kolla Insider
-Läsa lite papper inför nationella på tors
-DÖ I SÄNGEN!

Ja, det ska jag göra nu oxå. Ville bara skriva några rader!

Godnatt folks!


Hej igen!

Ursäkta mitt tidigare dampinlägg haha. Är bara så sjuuuukt trött! La mej inte förns tre inatt. Fick iaf 4½ timmes sömn. Låg o kolla på massa sjuka program om nåt fängelse i Utah med några va Usa:s farligaste fångar. Blev så fascinerad så jag kunde inte slute kolla. Så jävla sjukt!
Men kom iaf upp till skolan. Hade teckenspråksprov första lektionen. Gick jätte bra! Vi fick meningar som vi skulle teckna. Inte alls svårt. Sen va de dom andra tråklektionerna. Jag, Cilla o Nina gick tidigare från samhälle för vi skulle till Vege o snacka med barnen. Allt där gick bra oxå! Skrev loggbok nyss. Höll på att glömma det!

Börjar känna lite smått panikartade känslor över allt som överöser en i skolan. Vi har:
-Sämhällsuppgift om samhällsekonomi
-Bokpresentation i Eng B
-Den viktigaste uppgiften i Eng B, Social Studies. Skriva en uppsats på typ 8 sidor+redovisa för klassen
-Nationella i Eng B på torsdag
-Två prov på onsdag, Organisation&Ledarskap och Arbetsmiljö&Säkerhet
-Skriva en skräcknovell i Svenska B
-Prov i Förskola, skola och fritidshem
-Läsa ut två böcker, en engelsk och en svensk

Det var allt tror jag. Har säkert glömt nånting! Jag kan säga en sak att jag har inte börjat med nåt av de här. Eller jo, har börjat läsa engelska boken. Kan man typ anställa nån plugghäst som bara kan göra allting åt mej? Jag betalar bra.. Eller inte haha!
Nee, men pratade med lillesyster Vilma idag o hon tyckte de va så jobbigt att hon fick läxor (läsa en sida i LasseMajas detektivbyrå) och hon går bara i ettan. Jag bara kollade på henne o kände hur SYND jag tkr om henne. Vänta bara säger jag! Usch usch.. Men allt e väl inte dåligt med skolan. Har ju en miljon bra minnen från skolan oxå. Men just de där med läxor. Usch asså!

Nej, slutpratat om läxor. Snart börjar Färjan och då får man skratta åt alla fylletanter o fyllegubbar. Sen klockan tio är det ju Prison Break. Då ere bara drömma sig bort!

Hejdååååå!

Trött!

TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött
TröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTröttTrött

Det va bara det jag ville säga......

Jag e så smart!

Kom typ nyss på att vi har teckenspråksprov imorn, och jag har glömt boken i skolan. Känns riktigt bra! Jag e så jävla smart ibland.

Aja, denna söndag har varit otroooooligt seg. Har bara segat hela dagen. Inte haft energi till nåt annat! Kollat på alla braiga program oxå mmmm..... Kom precis ur duschen o kollar på Tvn. Dregglar över Paul Walker i Into the blue på trean. Låt mej äta med kniv o gaffel. 

Nej, men hoppas ni har haft en trevlig helg allihopa. Adjöken pöken... höhö


Min man, om ni ville veta!

Söndagsångest

Ska fatta mej kort om gårdagen. Den var galen!

Kvällen i bilder:















Inge festande för min del på ett tag nu. Måste iaf ta en helgs uppehåll!

Ciao!

Mysigaste Mysan








Nu: Duschen!

Lördag

Idag vaknade jag runt halv elva av att en galen hund sprang runt i huset. Det va lille Tino, eller lilla o lilla haha.. Sa iaf hejdå till den där bästa bästa voven. Många minnen med den voffsingen! Kommer ihåg när Elin köpte honom o jag, mamma, Vilma o Elin åkte till Vårbygård o hämta honom. Jag va i extas. Asså jag skojar inte! Höll typ på o spy för jag va så glad. Hade alltid velat haft en hund o nu när min syrra köpte en så va de de bästa som kunde hända. Han va så liten o söt lilla Valentino :)! Men nu får han leva livet ute på landet. Kommer sakna den lille ponken!

      
Världens bästa Valentino, kolla hans puppy-eyes :)!

Jag lyckades iaf hålla mej vaken efter att dom hade åkt. Satt o kollade på Made på MTv. Nu ska jag käka nån macka lr nåt för jag e ashungrig.Ikväll blir det utgång. Moaha! Lånade pengar av bästa bästa syter Elin, så ikväll ska jag o Elina röja på Olles igen. Fett pepp! Men den eviga frågan.. VAD SKA MAN HA PÅ SEJ? Måste verkligen ha en ny partygarderob. Känns som man har samma kläder varje gång.

Kram på er


Vi ses i dimman ;)!

One of a kind

Idag är det torsdag. Vilket innebar endast två lektioner. Men två lektioner är sjukt jobbigt om man är så trött så man knappt kan ha ögonen öppna. Hela jag va som en zombie idag!

Engelska lektionen idag va den bästa på länge faktiskt. Vi har ju två lärare i Engelska B och den ena e lixom "huvudläraren". Men den andra kunde inte ha våran lektion längre för hon skulle bli biträdande rektor så hon dissa oss haha. Så idag fick vi en ny. Snacka ont i magen man hade! Tänk om det va värsta häxan lixom. Engelskan e jobbig som den e. Men vi fick en skitbra lärare, Maggan hette hon :)! Man blev fett motiverad o peppad av henne för hon berömde en verkligen och gillade ens idéer. Så ska lärare va! Då känns det kul att göra arbeten o sånt.

Efter engelskan va det iaf lunch. Åt inget som vanligt! Sen skulle vi haft foto men jag o Maria sa till läraren att vi skulle ut o fota lite haha. Fast de gjorde vi inte :o! Oh noooo busfrön. Men orkade verkligen inte va kvar. Som sagt va som en zombie hela dan.

Maria skjutsade hem mej (TACK), va hemma runt halv ett, käka mackor, sen sov jag. Vaknade halv fyra! Såååå skönt..
Elina ska nog komma förbi en stund sen. Kolla på tvn o bara va antar jag!

Ciaaaooo!

Hemska människor

Kollade på Insider som handlade om djur som blivit sexuellt utnyttjade av människor. Om man ens kan kalla dom människor. Jag blev så irriterad när jag såg de programmet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Hur fan kan man ge sej på ett hjälplöst djur och göra nåt så hemskt. Jävla idioter asså! Och att inte lagen för tidelag är tydligare är helt sjukt. Att människor kan hålla på som dom gör utan att bli straffade. Förstår inte hur det kan gå till så!

Nu sitter jag iaf o kollar på Scrubs o tänker lite. Tänker på julen, julklappar, juldagen, nyår. Jag vill ha en bra jul i år. En mysig med hela familjen och alla härliga ungar. Det är alltid kaos på familjen Schwerins jular, men det är så det ska vara tkr jag. 
Om typ en månad är det Lucia. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Vi började ju nyss skolan. Känns inte alls som vi har gått länge i skolan. Och tänk, efter jullovet så är jag inne på min sista termin i skolan.... EVER! Jag dör. Vad händer efter det? Måste skaffa jobb? Plugga vidare? Vad vill jag bli? Vad har jag för mål?.. Alla dom frågorna snurrar runt i mitt huvud typ varje dag. Men man ska väl ta varje dag som den kommer. Man vet aldrig hur framtiden blir!

Puss och kram på er!

Cecilia Jonsson

Cilla...pluggar... sier:

hallo sexy ass nr 2, you know who has the sexASSt of them all

Cilla...pluggar... sier:

haha oh noo siwan inspire me

Cilla...pluggar... sier:

cant stop

Cilla...pluggar... sier:

ohh noo

Cilla...pluggar... sier:

I are babon your facking babkek

Cilla...pluggar... sier:

are you there my sexy mutt prutt

Cilla...pluggar... sier:

okay I leave you alone your facking fuck fuckelifuck

Cilla...pluggar... sier:

ahhhgrrr

Cilla...pluggar... sier:

I are (babon) cp stooord I know

Haha den kvinnan asså. Vi är sån perfect match! Tänk att vi gick tre år i samma skola utan att ens prata med varandra. Men nu i gymnasiet kom bomben haha. Du är så bäst!


We got the sweetest asses in the world! Hahaha


En riktig tupplur

Idag när klockan ringde 6.15va min tanke ( som alltid) DÖDA MEJ! Klarade iaf men fram till skolan men va seg som jag vet inte vad. Svenska första lektionen. Sen prov i Psykosocialt arbete, gick helt okej. Fick kramp av o skriva allting bara! 6½ sida blev det. Men vet inte riktigt vad jag skrev haha. Blev så stressad.
Sen vare lurre. STRÖMMING! Allvarligt. Jag spydde typ. Aa, men sen hade vi Arbetsmiljö&Säkerhet och slutade halv två.

När jag kom hem åt jag mellis.. Huhu! Läste ut sista sidorna i min Engelska bok. Sen skulle jag bara ta en liten nap. Och då va klockan tre. Vet ni när jag vakna? För en kvart sen. Hahaha! Vadå död.se. Lycka till o somna ikväll. Jaja, men det va otroooooooooooligt skönt iaf.
Nu ska jag försöka göra klart engelskan. Alltid den där jävla engelskan. Men vet ni? Vi har typ nånting stort o göra i VARJE ämne. Tror ni jag e glad?.....Helt sjukt!

Hejsvejs!


Såhär trött var jag!

I can't take it anymore

ÅÅÅÅÅÅÅÅH! HATAR SKOLAN SÅ JÄVLA MKT JUST NU.....

Engelskan idag va en pärs. Inte själva lektionen utan all jävla information vi fick. Vi fick så jävla mkt grejer. Min engelska mapp exploderar snart av alla papper och häften och nationellaförberedelsepapper.... Började nästan gråta på lektionen. Jag skojar inte!

Något positivt med dagen va ju att Siw va sjuk. Eller asså inte att hon va sjuk, utan att vi då slapp ha teckenspråk och fick sluta tidigare. Behövs verkligen för jag har en miljon saker att göra. Men först av alla tror jag att jag ska rensa garderoben, och hänga in alla kläder som ligger utslängda över hela rummet. Sen kanske jag tar en nap. Kan verkligen inte plugga när jag e trött som en ko.

Hasta la vista!

Engelska B=döden

ÅÅÅÅÅÅÅH! Varför skulle jag envisas o välja engelska B som individuellt val. Varför, varför,varför? Uppgifterna tar aldrig slut. När man väl har avklarat en grej och klumpen i magen fösvinner, så kmr 50 nya saker som ska va klara inom typ en månad. Åh, döda mej långsamt.
Fyfan va jag ska fira när den här äckliga kursen e över. Eller inte bara den kursen.. ALLA kurser.
Tänk o stå där på flaker o sjunga "VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VA VI ÄR BRA!". Ni förstår inte hur mkr jag längtar......

MOOLE MOLE MOLEEE!




Hahahahahaha asså jag va tvungen. Asgarvar lika mkt varje gång! Bäst i slutet ju.. Hahahahaha!

Do I look like I sell drugs?

Gillar den låten mkt nu efter många lyssningar!

Tänkte bara skriva lite här för jag har väldans tråkigt. Käkade precis knäckemackor och julmust. Skulle haft oboy till egentligen men vi hade inge :(.
Kollar på reprisen av MTV music awards. Missade det förut! Klockan halv ett börjar insider reprisen oxå, så tänkte glo på de. Sen ska jag nog sussa. Kommer inte kunna somna eftersom jag vaknade så jävla sent idag.

God natt på er!

Äntligen klar!

Sådär, nu e jag klar med bokanalysen. Skickat in den nu oxå. Hon kmr typ döda mej den kmr ju in liiiite sent haha! Men men. Bättre sent än aldrig.

Snart börjar One tree hill, sen Gossip Girl och sen hål i väggen. Sen var det nåt annat jag skulle kolla på men minns inte. Stor i Japan är ju slut nu  så inte med sånt på söndagar.

Efter alla program blir det duschen och sen plugga teckenspråk. Tror vi har prov imorn. Vilken kolla jag har asså!


Adios

Everybodies talking in words i don't understand

Igår va jag ute. Mötte Cilla och Jennifer nånstans i Bodastigen djungeln haha. Sen gick vi upp till Karin där resten av människorna va. Drack o sådär!

Vid elva sljutsade Anni oss ner på stan. Vissa drog till Stanleys, men jag, Cilla, Karin och Jennifer drog till Olles höhö.
Va rätt lite folk och de va rätt segt. Jennifer drog hem och jag funderade oxå på det. Men sen ändrade jag mej. Fan hade ju ändå payat garderob o allting haha! Men vi sprang iaf över till Sibylla och Karin åt pommes för hon va så hungrig haha.
Mötte Elina oxå. Sen dansade vi lite o drack lite! En lugn kväll för att vara mej hahahaha. Såg massa kul människor!
När de stängde hängde vi lite utanför (varför gör man alltid det?). Ville inte gå ut i spöregnet ju. Usch pissväder asså! Men iaf så vandrade vi vidare till kebaben. Inte för att äta utan för att ringa min käraste systeryster som skjutsade oss hem. Vi ville på efterfest. Men så blev det inte haha!
Det var en kul och rätt lugn kväll :)!

Idag vaknade jag o kände mej seg. Vaknade vid tolv men kände mej helt död i ögonen. Så jag fortsatte sova. Vaknade halv två haha! Men de e ju så underbart skööönt o sova.
Nu efter att jag har läst alla bloggar o sådär tänkte jag göra klart bokanalysen som skulle vart inne i freeeeeeeeeeedags. Asså jag får ont i magen!!!!!!!!

Hejdåraaa!

Hur ska jag göra?

Börjar tveka lite till kvällens utgång. Jag e fett pepp och vill ut men vet inte hur jag ska komma hem :/. Mamma jobbar natt så min chaufför är inte tillgänglig haha. Antingen får jag ta nattbussen hem själv, eller så aa... Finns inga andra alternativ. Men tror fan de blir nattbussen asså! Orkar inte sitta hemma.

Sitter o typ hungrar ihjäl. Men orkar inte äta macka för jag vill ha maaaaat. Ska tvinga dom här hemma o göra tacos idag. Mmmmm fuck vad gott!
Får lite ångest oxå över att jag bara festar bort mina pengar.. Som jag egentligen inte ens har. Men äsch. Man lever bara en gång lr hur :)? Och jag har typ ont i magen för att jag inte har gjort engelska bokanalysen. Skulle vart inne igår asså. Blääääää!

Men bajs hejdå på er!


Lördag+gårdagen

Kvällen igår va bra! Mycket bra. Fick ju reda på att vissa människor verkligen är rena idioter. Men det är sånt man får stå ut med i den här skitstan. Så jävla glad att det inte hända nåt den dan!
Förade iaf hos Elina. Snackade om allt möjligt. Som vanligt ska vi bli så jävla känslosamma så efter ett tag satt båda o böla haha. Kolla ltie på IDOL oxå! LARS ÅKTE UUUUUUUUUUUUUT. Så jävla braaaaaaaaaaaaaaa!
Vid kvart över elva tog vi bussen till Olles! Precis när vi nästan kommit fram till busshållplatsen kmr Elina på att hon hade glömt sin sista cider. Så hon kuuuuuutar tillbaka haha! Det skulle varit bättre om vi hade struntat i den cidern haha. Blev lite mkt där ett tag haha. Eller hur Elina :D?
Sen när vi ska gå in på Olles får jag gå in före. Så jag står där i garderobskön helt alone. Ringde mallanbrallan så kom hon till mej. Men sen kom ju Elina o Kata in.
Drack,dansade och hade jävligt kul. Haha! Hela kvällen e lite luddig. Men de e väl så det ska va. Blev bjuden på en öl hahaha. Kände mej som en riktig man! Gav typ hela till Alex. Öl är verkligen inte min grej.
Kommer inte riktigt ihåg hur kvällen slutade. Haha! Usch får ångest när de blir sådär. Jag o Elina mötte iaf nå kisar utanför Sibylla som vi snackade med sen skjutsade dom hem oss. Haha dom kallade Elina för Jenny hela tiden o asså jag grät av garv. Shit låg typ dubbelvikt haha!

Vaknade och mådde rätt okej idag faktiskt. Lite snurrig i bollen bara haha! Blir en återställare idag haha. Drar ut me Cilla o dom på Olles igen haha. Blir nog lite lugnare kväll idag haha. Eller nåt! Brukar inte funka så bra när jag säger så haha.
Hade ju mina nya skor igår. Fuck va dom e sköna :D! Inte alls ont i fötterna. I love them!

Aja, nu ska jag dricka julmust och piggna till lite. Är väldans seg!

PUSSAR


Jag o Cilla är riktiga män. Vi va tvungen o dokumentera detta haha!



Haha jaa, vad säger man?

ÄNTLIGEN FREDAG!

Åh, älskar fredagar. Skoldagen gick chill! Garvade åt allting idag kändes det som.
Slutade lite tidigare och va hemma vid halv fyra. Övertalade Elina att följa med ut. Hon har inte vart ute på 1000 år. Tillslut sa hon ja och jag blev glaaaaaaaaaad. Skulle egentligen ut me Tessan o dom men dom träffar vi där sen :). Kommer bli superkul ikväll. Känner på mej det! Det kan inte bli annat när vi tjejor är i farten.

Har iaf precis duschat och fönat håret. Ska börja platta det nu! Känner för att vara platthuvud idag. När jag e klar så drar jag till Elina o börjar förningen. Hon e ju själv hemma! Sen drar vi till Olles. Möter resten av gänget o bara partar gärnet. Mmmm, de kmr bli bra!

Vi ses i dimman!

Kram


I'm so tired

Äntligen e man hemma!

När jag kom hem efter våran onödiga skoldag (gjorde ingeting på engelskan, och ingeting på fotolektionen) så sa mamma precis när jag kom innanför dörren att dom skulle åka ner på stan o ta en fika på Nancy's. Och jag e inte den som tackar nej till Nancy's. Så jag hängde på, även fast ett moln av engelskaarbeten hängde över mitt huvud.
Nancys va gottgottgott. Träffade Therseresan och Brillan oxå.

Efter fikan gick vi in på Scorett. Dregglade lite över mina skor. Ge meeeeeeeeeeeeeej! Men sen gick vi till den lite billigare affären Belle shoes. Hittade ett par skor som jag kollat på förut. Och de va ju rabatt så va tvungen o slå till. 199 kr kostade dom! Behövde verkligen nya skor. Typ.. Haha! Mamma blev galen och bara skrattade åt mej. Finns det nå underbare än skor?

Efter den lilla trippen på stan åkte vi o hämta Elin. Sen åkte vi till stallet och lämna av Ebba och Vilma. Sen lämnade mamma mej och Elin hos Linda. Vi gick o köpte mina skor och sen gick vi till donken för dom skulle käka. Jag åt inte. Va fortfarande proppmätt av fikan.

Kom iaf hem nyss efter att ha hämtat o lämnat allihopa. Har ångest för att jag inte läst ut min engelska bok. Och bokanalysen ska va klar imorn innan 00.00. Och jag ska ju typ ut imorn, så de lär ju gå bra! Skulle vara underbart ifall vi helt plötsligt bara fick ledigt imorn.

Aja, fick skolkorten idag oxå. Eller fick ju bara klassfotot eftersom jag inte tog nå ensamkort. Hahah så jäkla snygga vi e asså! Blev faktiskt bättre än jag trodde.

Nej, ska försöka börja på bokanalysen. Ska försöka o inte somna!

CIAO!


Ursäkta blixten mitt i bilden!

Huvudvärk

Har haft ont i huvudet sen i måndags. Börjar bli lite rädd. Ingen alvedon har vi heller! Suck.

Jag har iaf precis duschat och målat fransk manikyr i brist på annat att göra. Tycker de e skönt o måla naglarna. Som meditation typ. Kanske för att man blir hög av lukten? Haha.

Kollar sammandraget av Filip och Fredriks valvaka eftersom jag bara lyckades hålla mej vaken till klockan tre inatt, och missade det bästa. Hoppas att dom visar Obamas tal. Vill se!
Blev så jäkla glad när jag vaknade idag och såg att Obama hade vunnit. Helt rätt tkr jag! Vem vill ha en knäpp 72 årig gubbe som president lixom? John McCain asså. Nej det va helt rätt att Barack Obama vann tkr jag. Även fast jag inte är superinsatt.

Aja, nu ska jag fortsätta titta. Lär ju inte somna tidigt ikväll. Vaknade trots allt halv två! No good.

Hejsvejs!

USA:s nya president

Always by your side

Allt man behöver för att må bra är en underbar vän! Du betyder mest


Jag lever... typ

Har inte skrivit här på länge. Har lixom inte orkat.

Dom här dagarna, mån, tis, ons, har jag varit helt knäckt. Det började i måndags efter att jag jobbat med Maria. Va hemma halv elva. Började plugga på ett prov vi skulle ha dagen efter. Men de gick inte jag bara somnade. Så jag gav upp. Med världens klump i magen la jag mej o sov. Har aldrig struntat o läsa på till ett prov. Visst har man nångång pluggat väldigt lite, men denna gång läste jag ingeting.

Vaknade av klockan som ringde 6.15. Haha vet ni va jag gjorde? Började gråta. Det ba kom som en våg. Inte bara skolan utan allting. Världens jävla huvudvärk hade jag oxå! Bad mamma sjukanmäla mej och det gjorde hon. Dagen spenderade jag i sängen o bara låg. Läste lite då o då! Men rörde mej knppt därifrån. Bara när jag skulle äta.
Låg o tänkte på allting o mådde typ ännu sämre. Vet egentligen inte varför, men det känns bara förjävligt just nu. Vill bara gräva ner mej och försvinna.

Igår natt låg jag o kolla lite på Filips och Fredriks valvaka. Men orkade inte hålla mej vaken så länge så jag la mej o sov. Bestämde mej för att inte gå till skolan idag heller. Utan struntade i att ställa klockan och sov tills jag vaknade. Gissa när jag vaknade? Klockan halv två.
Nu har jag käkat lite frulle och läst lite bloggar som jag har missat.
Imorn måste jag till skolan. Annars blir klumpen i magen bara större för jag hatar o missa mkt i skolan. Även fast jag inte har energi till nåt måste jag plugga hela veckan.

Aja, det va de!

Kram

you're in my head

Usch vilken ångestdag. Hatar verkligen söndagar. Borde döpas om till ångestdag.
Aja, åkte ju till lägenheten igår. Låg för mej själv o glodde på tv ända in på småtimmarna haha. Stod o smygkika ut på alla fylleglada människor. Linda bor ju precis ovanför kebaben så man hör ju en hel del. Hörde syster Fia som va ute på bravader oxå. Hahaha! Men orkade gå ut på ballen o skrika på henne.

Gick o la mej tre. Idag vaknade jag halv ett. Inte bra! Kände direkt när jag vaknade "JAG ORKAR INTE MEEEEEEEEEEEEER". Började tänka på skolan o allt annat skit. Under den här lovveckan har jag kunnat göra alla läxor o allting. Men tror ni jag har gjort det lr? NEJ. Åh, jag blir så jävla irriterad på mej. Läxhögen bara växer o växer och jag orkar inte ta itu med den. Min motivation finns inte där längre. Fuck!
Som Tessan skrev, jag trodde oxå att detta lov skulle göra att man kanske fick lite mer energi till skolan. Men de e tvärtom. Känns ännu värre o behöva gå upp för o pinas igenom ännu en seg skoldag.

Nej vilken negativt inlägg. Men va tvungen o skriva av mej. Snart ska jag iaf kolla One tree hill, och sen ere ÄNTLIGEN Gossip Girl. Kyckling, ris o tzatsiki blire till middag oxå. Yummie!

Hejsvejs lingonfejs.......


Lördagens planer

Ne nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag klä på mej o sådär sen drar jag nog till lägenheten igen. Orkar inte sitta här hemma. Kollade nyss vad som kmr på tvn, och jag dog när jag såg att de va The Grudge 22.30 på femman :o! Jag vill se men om jag gör det kmr jag inte kunna sova. Och definitivt inte själv!

Aja, ha en bra lördag!

Puss

Haha sicken kväll

Jag vet inte vart jag ska börja haha. Börjar bara garva när jag tänker på gårdagen. Den va rätt sjuk!

Började iaf förandet i lägenheten. Börjar känna mej hemma där nu höhö! Malin, Tessan, Alex o Lars kom. Drack lite o så.. Sen drog boysen lite tidigare för vi va så sega. Men vi kom vi med! Drog till Olearys. Träffade några härliga norrläningar på vägen haha.

Rätt tomt på Olaerys. Men det blir vad man gör det till. Första drinken jag beställde lyckades jag spilla ut över hela bordet. Då kom vakten o dryga sej. Aja sket i honom o hade kul! Alex fick en öl i födelsedagspresent av mej o Malin. Snälla vi eee haha!
Maria och Malin drog tidigare. Massa ledsen :(! Alex o co drog till CP. Orkade inte dra dit. Inte min typ av ställe! Jag o Tessan fortsatte iaf på Olles. Träffade norrläningarna och hängde med dom. Hahaha asså skönaste! Bjussade på shotar o cider o grejer. Dansade och hade kul hahaha! När de stängde chillade vi lite utanför, sen drog vi till Kringlankiorren för dom skulle käka. Sen ba drog dom o hoppa in i en taxi. Jag skällde ut dom på telefon haha!

Jag o Tessan vandrade iaf mot lägenheten. Precis utanför träffade vi på ett härligt gäng haha. Så de blev "efterfest" hos dom. Dom bodde i samma hus som Linda.  Så där blev vi kvar till klockan va typ sju? haha.. Sötaste hunden fanns de där oxå. Asså jag dooooog ville äta! Jag blev käääär.
Jag o Tessan deckade iaf hemma. Vaknade av ett sms "trött idag haha".. Så jag gick upp o kolla om Tessan va vaken. Men hon va inte där :o! Antar att hon hade dragit hem haha.
Låg o degade och sen kom mamma o hämta mej och nu e jag hemma. Känner att jag har lite ångest för jag lämnade ut mitt nr till lite väl många igår haha. Men jag tror jag kanske sa rätt nr en gång haha! Kan ju inte mitt nr.

Idag ska jag nog va hemma. Kanske åker till Lindas lägenhet sen och chillipillar. Får se.. Vill inte höra alla glada partymänniskor utanför. Blir bara avis!

Aja, de va allt för mej!

Kram på er!


Bild från kvällen, innan det spåra ut haha!