WOHOOOOOOO!

Living the dreeeeeeam..

Haha nee men aa. Gissa vart jag ska på onsdag.... PÅ KRYSSNING! :D:D:D:D. Mutta va glad jag är.
Jag o Elina låg här i soffan o dampa för att de va så jävla tråkigt o att de aldrig händer nåt i våra liv.
Sen så började vi kolla lite på sista minuten kryssningar.
Så på onsdag morgon åker jag o Elina på en dygnskryssning o kmr hem på torsdag morgon.
Fyfan va kuuuuuuuuuul de ska bli!!!! Supa, dansa o ha allmänt kul.




Ne, nu ska jag fortsätta kolla på Last man standing. Bjussar på lite gamla bilder från min o Elinas "partykryssning" för två år sen haha. Shit då va jag 16.. En liten plutt!











Idioter

Asså jag säger bara en sak... Jag vet inte hur denna vecka ska sluta.
Jag e ju själv hemma men Elina sover ju här. Och aa.. Asså vi är inte normala! Haha.. Våran humor och aa allting. Shit vi garvar åt ingeting o skriker o sjunger o har oss. Jisses säger jag bara!

Igår så satte vi iaf på en film viiiid halv ett (?).. Vi kollade på Apocalypto. Vi hade redan sett den men den e så braaaaaaaaaaaaaaa.. Asså jag dör! Om ni inte har sett den så KOLLA PÅ DEN! Sjukt bra gjord.
Elina somnade medans jag kollade på bonus materialet på DVDn höhö. Sen kollade jag på nån sjuk dokumentär på fyran. Sen väckte jag Elina o så gick vi o sov runt fyra.

Jaja, nu sitter jag iaf här själv i vardagsrummet. Elina är i sin bruurs lägenhet o städar. Syster va o titta förbi en snabbis oxå o hämtade mammas bil. Lär ju blir en sitta-i-soffan-och-glo-på-tvn dag idag med. Vädret e ju inte det bästa om man säger så.
Kom på att jag o Elina snacka ju om att åka till Estocolmo imorn. Hoppas vi ska.. Orkar inte sitta hemma. Men det värsta e ju att alla SL bussar ska sluta gå imorn. Dom ska ju strejka! Och ingen vet hur länge den där jävla fucking strejken ska hålla på.. Fan, bussen e mitt liv typ haha. Nee, men tur att man inte bor jätte långt från stan.
Man får väl röra på arslet o traska ner istället :).

Nej, ska lägga mej o kolla på tv o mysa med Mysan höhö.

Kram 



                                                        

Haha så jävla snögga!

"tack för att ni kunde komma o kolla" hahahahaha

Haha jahapp, då vare dags att skriva här igen då...

Igår vaknade jag vid två, storstädade mitt rum eftersom Elina ska bo här i en vecka. Så det kändes som att en storstädning av rummet var behövligt..
Mamma o dom åkte vid sex, och då kom typ Elina. Vi fixade o hade oss. Sen började drickande..
Haha, ja men de va fett kul och som vanligt börjar vi snacka om ALLT! Varför gör alkohol så med en haha..
Jaja, kvart över tio tog vi bussen ner på stan. Lagom runda om fötterna traskade vi till Stanleys.. Börjar ju bli stammisar haha. Oh no!
Det första vi gjorde va o ställa oss i toakön (as usual). Träffade skönaste tanten i kön hahaha.. Hon va från Ecuador och körde Björn Gustafssons "kanon kul" hela tiden.. Haha jag o Elina dog.

Sen dansa vi hela kvällen, Maria och Tessan kom förbi en stund efter Avril konserten. Men dom va inte så pepp höhö! När de stängde drog vi till kringlan kiorren. Käkade mat, snacka med polacker hahaha och så spillde jag ketchup på hela min klänning (eftersom en viss "nalle i de blå huset" sarrade ner hela mina pommes med tre liter ketchup).
Sen kom Elin o Magnus o hämtade oss o körde hem oss... Dom släppte av oss vid busshållsplatsen. O direkt när vi hoppade ut började vi ASGARVA. Asså jag dooooog. Jag har aldrig garvat sådär mkt.  Shit asså! Vet inte ens va vi garva åt..
Men vi kom iaf hem säkert och chillade lite ett tag innan vi däckade i sängen..

Idag vaknade man klockan ÅTTA! Törstig som en jävla ökenråtta.. Drack två stora glas med vatten sen somnade jag om.
Vi vaknade väl runt halv tolv båda två. Mådde ju lite sisådär haha.. Men men!

Allt vi har gjort idag äääär kollat på TVn haha. Kollade på "mannen som kunde tala med hästar" som gick på fyran. Love that movie! Sen har vi garvat ännu mer o kollat igenom bilderna från kvällen hahaha..
För en stund sen käkade vi matis. Det blidde tacos. FETT GOTT! Maria och Malin kom förbi på ett besök. Sorry om vi såg ut som spöken haha.

Nu sitter jag o kollar på TV medans Elina ligger här brevid o snarkar. Så lockande o ta kort o sätta in här. Men så dum ska jag inte va haha.
Men ska väl joina henne o kanske ta en nap jag med höhö.

Puss på er

Lite bilder från kvällen :)









Tack för en cpkul kväll Bibil <3


Dagens inköp

Detta fick följa med mig hem idag:

Ett silvrigt linne från H&M, 99 kr på rean (ursäkta mina mjukisar haha)




Ett vanligt grått linne med knappar, H&M 79 kr




Ett par prästkragsörhängen från Gina Tricot, 30 kr på rean




Och så mina "inte jag" skor, 99 kr på Maxi haha






Köpte även en maskara och ett par trosor. Men det känns som jag kan skippa att sätta in bild på det!
Snart börjar Scream på fyran, får se om jag vågar titta på den :P!

Hade bäst ♥


you blow my mind

Idaaag blidde det inge jobb. Av olika anledningar!
Så istället åkte jag o mamma till Stjärtholmen (skärholmen). Jag va fett pepp för jag skulle äntligen få köpa min klänning på Gina som jag har sett. Men tror ni den fanns eller? NEJ.. Jag började typ gråta! Så ja, Elina, Sthlm nästa vecka? Måndag kanske?

Aja, hittade inget annat heller.. Kom endast därifrån med ett par örhängen. Men innan vi åkte hem åkte vi förbi Kungens Kurva. H&m o de dära. Gick in en snabbis på hm o kollade! Hittade två linnen :).. Och ett par trosor oxå om ni ville veta haha..
Sen åkte vi hemmåt, men vände lika snabbt. Åkte till Maxi och handlade maaaat till min ensamma vecka. Imorn åker mamma, Jocke och Vilma till Deeeenmaark. Så jag ska va själv en hel vecka. Men Elina håller mej sällis moahha! Annars skulle jag typ prutta på mej.
Köpte iaf ett par skor på Maxi oxå. 99 kr bara! Men som sagt, jag vet inte om det är "jag". Men dom va så söta mihihi!
Tar kort o visar allt jag köpt sen :). Intressant jag vet....

Nu sitter jag o kollar på Smekmånaden o luktar turkgubbe (åt tzatsiki förut).
Mamma skulle åka o köpa godis, så snart får jag en påse kinapuffar i handen. Moahaha!

Kram på er!

Åh!

Jag var glad nyss.. Men så ska det alltid komma nåt som förstör! Orkar fan inte.. Kan du bara vara normal nån gång och FÖRSTÅ!


Jag älskar min mammi bara för att hon är bäst (även om hon kan vara en pain in the ass sometimes)♥

Rör om som du rör om i kaffe.... HAHA

Idag var de oxå stan som gällde. Jag blir tokig! Vill bara shoppa, shoppa, shoppa.
Gjorde lite ärenden först med Elina o så.. Haha jag dog litegranna en stund men det gick över! Haha..
Efter det gick vi iaf på stan o kika lite. Hade spanat in en klänning på H&m som jag typ va kär i. Men efter att ha provat den dog kärleken. Den va inge fin! Så ingen klänning blidde det idag. Men köpte iaf mina skuuuuur. Inte bruna utan svarta! Men dom e sååå fina. Och sköna dessutom!

Jaja, va på stan till sju (?).. Sen blidde de bussen hem! Precis när jag kom hem kom även mina systrar hem, som hade lånat mammis bil o åkt till skärholmen. Så jag åkte med dom till Maxi o kika runt lite. Hittade ett par jätte söta skor där med! 99kr bara.. Ska nog inhandla dom imorn. Men jag vet inte om de e "jag".... Höhö!
Sen åkte vi förbi muuurmuuur en snabbis oxå.
Nu e jag äntligen hemma och har världens största snoppskavsår på tån. Nån som vill slicka? Haha... CP!

Sen blir det även jobb imorn med pappi. Är så sjuuuuuuukt opepp så de e helt sjukt! Orkar verkligen inte.. Känner mej helt slut oxå. Men men! Och stackars Elina som ska jobba med urinvägsinfektion o grejer.
Nej, ska äta jordgubbar nu!

Pussis



Äta upp!

En klassiker

Hahaha asså jag gråter av garv varje gång jag ser den här. Så jävla bra! Bara jag som tkr den e kul?



"Får jag bajsa på din fis?"  HAHA

Fucking äckeldjur

En väldigt otrevlig händelse inträffade nyss...
Jag skulle gå på toan o tvätta bort mitt smink. Och som alltid när jag kmr in i ett rum och ett fönster har varit öppet, måste jag kolla igenom hela rummet efter spindlar eller andra småkryp. Detta gjorde jag även denna gång eftersom de hade varit öppet.
Och vad ser jag? En äcklig hemsk jävla spindel uppe i taket. Jag fick panik o ropade på mamma (som alltid). Men hon nådde inte, så Jocke fick döda den. Och när vi trodde att den va död o allt va chill, jaa då ligger den på golvet o krälar. O jag skriker "DEN ÄR INTE DÖÖÖÖD!" Så Jocke tog en pappersbit o döda den. Den va inte stor, kanske en cm... Högst!
Kunde inte koppla av i badrummet sen. Jag blir helt paranoid och tror att de e spindlar överallt. Va tvungen o skaka handuken för tänk om de skulle sitta en spindel där. Jag blir helt psyk! Nu kmr de ta minst 2 dar innan jag kan vara normal i badrummet.

Asså jag vet inte om de bara e jag som e såhär, eller om det finns många som mej. Visst att man tkr småkryp e äckliga. Men jag klarar verkligen inte av dom.. Jag börjar gråta! På riktigt asså. Spindlar är värst. De går inte. Jag kan inte ens döda dom. Springer bara ut ur rummet o ropar på mamma lr någon annan så får dom ta hand om det.
Det värsta som kan hända är om jag ser en spindel i MITT rum. Då kan jag knappt sova där!

Förstår egentligen inte vart min spindelfobi kmr ifrån. Det är ju inte så att jag varit med om värsta spindeltraumat när jag var mindre. Men skulle fan vilja bli av med den fobin. Men jag kan inte ens tänka tanken att ta i en spindel... Men egentligen, vad kan dom göra mej? Ingeting. Okej giftspindlar. Dom kan ju döda. Men en ynklig liten fisspindel i badrummet. Vad kan den göra mej? Inte äta upp mej direkt....

Skulle egentligen satt in en passande spindelbild här, men jag kan inte leta efter sånna på Google. Klarar inte ens av o se dom på bild lr TV....
Så ni får en bild på de enda småkryp jag tkr är okej. En söt liten nyckelpiga :) (sniglar, daggmaskar och fjärilar e oxå helt okej)




Så var man hemma igen

Japp, efter en lång vandring på stan med mor och syster + kids! Jag hittade såååååååååå mkt fint. Asså jag blir tokig! JAg hade besämt mej för att köpa ett par skor på den där skoaffären i telgehuset. Massa rea där o skorna e cpfina. Sen skulle jag bara kolla så de va säkert att jag fått mitt underhåll. TROR NI JAG HADE FÅTT DE ELLER? NEEEEJ.. Asså jag började nästan gråta. Så jävla sur blev jag! Har fan hållt på o fixa o trixa me de där jävla underhållet aslänge nu o de fixar sej aldrig. Hoppas jag får de imorn.. Annaaaaars!

Men nu e jag hemma igen. Och har tråkigt som vanligt! Varför kan det aldrig vara kul här hemma? Jag vill ha en tvilling som e exakt som jag. Fatta skönt! Man kan göra allt tillsammans.
Aja ska väl slänga på mej mjukisarna o kolla på tv. Wihoo!

Krams

Det kommer ordna sig. Jag lovar!

Vuxna diarrépruttar

Det kallade Nora oss idag när vi skällde på henne. Hahah hon e så bra den där ungen!

Iaf, klockan ringde tio. Va trött som ett svin! Men jag pallra mej upp. Klädde på mej o åkte till syster. Va där nån timme tror jag!
Sen kom mamma o hämta mej.
Nu sitter jag här o vill ner på stan. Men de verkar inte som att nån vill joina mej... Får väl åka ner själv lr nåt! Orkar inte sitta hemma för då kmr jag bara somna. Känner redan nu hur ögonlocken blir tyngre o tyngre... Not good!

Adios!

nattprommis

Jahapp, då va man hemma. Eller aa har vart hemma en timme nu typ!
Runt tio fick jag o Elina damp. Så vi gick på en liten prommis. Vi gick runt Scaniarinken, sen där vid Wasasskolan, genom Geneta, sen vid bårstafältet o förbi Max, sen ner på stan. Fett skönt vare! Pratade om lite allt möjligt höhö.
Sen så tajmade vi sista burrarna hem.

Imorn ska jag upp tiiiidigt. Typ tio! Sen ska jag möta systeryster på stan. Hoppas inte Mattias syster dödar mej när hon ser mitt hår. De e sjukt slitet! Höhö...

Nej, ska kolla Tv!

Puss

Sommarklänningar från Forever 21

Nu har jag suttit o dregglat framför datan i flera timmar haha. Har kollat igenom allting på Forever21. Det finns sjuuuuukt mkt fint. Men deras klänningar slår ALLT! Så jäkla fina klänningar. Skulle mer en gärna beställa några stycken höhö. Men orkar inte med frakt o grejer.

Här kmr några favoriter:

















Den första är min absoluta favorit. Så jäkla fin! I love blommigt..


You are my luckypill

Idag vaknade man alldeles försent igen. Vaknade runt halv två av att lilla Alfons kikade in i mitt rum haha! Blev genast pigg o hoppade in i duschen.. Så skönt!
Sen käka jag "frulle" och glodde på Tvn. Och det är väl ungefär det jag har gjort idag. Inte mkt alltså!

Imorn ska jag nog till Fia, för Mattias syrra kmr på besök från uppsala höhö. De e hon som ska fixa frippsen på bröllopet. Hon är nämligen frisör! Så ska väl dit o kolla när hon fixar Fias hår. Höhö!

Nej, nu ska jag fortsätta mitt TV-tittande. Ring om ni vill göra nånting haha! Jag e SJUKT uttråkad.

Puss

Tv-måndag

Först klockan åtta blir det Outsiders




Klockan tio är det Norges Herligaste




Och det absolut bästa programmet, Last man standing klockan elva!



Det är min måndagkväll det!




Kanske dags att uppdatera!

Kanske dags att skriva här igen.

Dom här dagarna har jag inte gjort nåt speciellt!
Igår va iaf jag plus systrarna uppe i Sthlm o träffade Pappii. Vi skulle snacka om resan som han planerat att bjuda på!
Planerna var att vi skulle åka till Turkiet allihop, nu i sommar. Men efter många om och men, så blev det istället....... THAILAND! Fett skönt. Men då åker vi i december. På juldagen! Och vet ni, pappa bjuder ALLA! Mej, Elin, Fia +barnen, Linda+barnen, Jackline och sig själv. 11 pers asså. TACK BABBAA!!!! Sen ska Mattias och Magnus med oxå! Så allt som allt blir vi 13 pers.
Haha, vi kmr ta upp ett helt flygplan..
Ne, men asså fett skönt! Första ggn jag e utanför Europa i vuxen ålder. Mohahaha!

När jag kom hem från Sthlm så kom Elina efter ett tag. Hon skulle sova här för mamma o dom va på kryssning. Och neverever att jag sover själv. Så hon va så snäll o gjorde mej sällskap!
Vid typ tio kom vi på att vi va sugna på chips o godis. Men inget va ju öppet! Så Magnus o Elin skjutsade oss till Statoil som har öppet jämt, och så shoppade vi lite där haha.
Sen när vi kom hem kollade vi på Lilla Kycklingen o fettade i oss godis..
Det spöregnade ju hela kvällen, så efter vi kollat klart på filmen fick jag o Elina ett ryck, vi ba sprang ut i regnet o dansa o hade oss hahahaha.. Cpn asså! Sen gick vi in, sprang ut när det ÖSTE ner, sen in igen, sen ut... Osv! Haha..
Sen satte vi på bastun o satt där kl tre-fyra på natten. Men de va skönt!
Sen skulle vi kolla på nån läskig film. Hade bara Beck. Så den kollade vi på! Va så jävla trötta så ingen orkade kolla klart. Klockan fem däckade vi i sängen haha..

Vaknade idag kl fyra höhö.. Och Elina gick precis hem! Nu sitter jag här o väntar på mat. Ska väl inte göra nåt speciellt idag.Typ tvn och datan som vanligt haha...

Ciao!




Koh Samui, hit ska jag i December! Moahahaha

-

Svensk midsommar, gå och dö!

Bakis, stan, bubbel, bastu!

Så har typ min dag sett ut.

Gårdagen var fett kul! Vi tjejer körde gärnet även fast de  va dött på Stanleys. Men det blir ju vad man gör det till! Och när vi är i farten blir det alltid kul :D.
Vi drog iaf hem när det stängde. Eller jag gick till min syrra, och Cilla typ förföljde mej dit för de kom massa äckel turrar. Men sen blev de att vi stod där utanför o snacka om allt o ingeting i typ två timmar haha. Så klockan fyra traska jag upp till min syrras lägenhet. Somnade på bums!

Gissa när jag vaknade idag då? Klockan ÅTTA.. Så fyra timmar har jag sovit inatt. Ungarna vaknade då o Linda skulle iväg på möte. Så jag passade dom några timmar. Sen kom mor o hämta mej o Joline. Så köpte vi Nancys o satte oss med en filt vid slussen. Jag mådde inte bra imorse kan jag ju säga haha! Men de gick över rätt snabbt.

Mätta och glada åkte vi hemmåt. Jag ville egntligen bara lägga mej o sova. Men istället drog jag ner på stan med Elina! Traska runt lite, hittade en jättesöt klänning på Indiska som jag köpte. 129 kr bara! Men har egentligen inte pengar. Men man lever bara en gång... Hahaha!
Sen käka Elina Nancys, jag va fortfarande mätt höhö. Sen åkte vi hemmåt, Elina följde med hem o så basta vi o bubbla vi. Fett skönt! Störda vi är asså. Jisses..
Hon åkte iaf hem för en stund sen så nu sitter jag här alone. Är så jävla sur oxå! Imorn skulle vi typ på ferre. Så jag tänkte köpa några cider, men jag e så trög så jag tror att systemet är öppet imorn. FAAAAAAN! Låter så jävla fjortis, men jag vill faktiskt supa imorn. Säg vad ni vill!

Men ja, de blir väl en lugn fucktråkig kväll hemma! ÅÅÅÅÅÅH...

Hejdå!



Hej, vi kokar i en gryta! Haha


Reklam!

Förresten, tänkte göra lite reklam för familjen ingeberg/schwerin's blogg haha. Där kan ni läsa om deras crazy liv med tre ungar! Jag lovar att de blir underhållande haha.

http://ingeberg.blogg.se


Puss o kram!

God morgon!

Typ haha.. Vaknade för ca en timme sen! Cilla höll mej uppe till halv fyra inatt. Så jag va tvungen o sova ut. 
När jag vaknade stod en påse utanför dörren. Mammi hade köpit! Bästa bästa.
Det blir utgång ikväll. Först Olearys o va lite man, sen Stanleys. Det blir jag, Cilla, TESSAN SKA MED, och så Maria :)!
Det blir nog kuligt!

Fick betygen idag oxå. Mihihi! Är nöjd faktiskt. Förutom de där G-minuset i Samhälle. Fett störande! Men men, annars så e allt perfa. Fick MVG i natur och friluftsliv. Det trodde jag ALDRIG! Trodde knappt jag skulle få G. Men se där! Fick MVG i Fritidens betydelse oxå. Bästa Gunnis moahahah! Sen vare 2 Gn och resten VG. Så de känns helt okej!

Nu funtar jag på vad jag ska ha på mej. Alltid de största problemet! Vill ha shorts, men mina ben e ju så vackert solbrända. NOT! Gimmie sol vafan...
Nej, ska väl leta upp nåt nu och sen hoppa i duschen. Klockan sju kmr Cilla o förar med mej. Alla andra bangar förandet! Bajskorvar på dom..

Pusspuss!





KOM IGEN NU SVERIGE! HEJA HEJA..

Nattinlägg

Nu sitter jag här sjukt uttråkad. Filmen var underbar och jag grät lika mkt som alltid. Spelar ingen roll hur många ggr jag ser den. Gråter alltid lika mkt! Cilla gjorde detsamma. Det var första ggn hon såg den. Det är ju skandal! Men hon älskade den. Så jag förlåter henne!

Jaja, nu har jag suttit o snackat med sen fisringen i flera timmar. Vi har besämt att jag ska med ut imorn. Så nu blire röj Tessan :D! Och Cilla då...
Först Olearys, kolla matchen, sen vidare till Stanleys. Får hoppas att Sverige vinner och att det blir mkt folk ute :). Och så kan vi ju hoppas att bjudar-bartendern jobbar så man kan få lite shots haha.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Jerry Springer. I love it!

Natti!

Överlycklig

Jag är överlycklig. Läste nyss att Moulin Rouge kommer ikväll kl 21.00 på Trean. Såååå glad mihihi!
Fram med näsdukarna säger jag bara.




Bajs

Vet inte vad jag ska skriva här längre. Inget intressant som händer! Fast det gör det väl aldrig i mitt liv.

Ciao

Äckligt seg dag

Gud vilken produktiv dag det här har varit.. NOT! Har inte gjort ett piss. Dampat på msn med Elina. Haha!
Pratade med Fia oxå. Hon sa att pappa hade ringt och sagt att vi skulle ha ett möte? Jaba Whaaaaaat?..
Vi ska ha ett möte om att han kanske ska bjussa på en Turkiet resa. Han säger så mkt den där gubben. Men vi får väl åka upp till Sthlm o ha det där mötet.. Haha!

Jag vill fortfarande ha party. Vill spola tillbaka hela helgen o göra allt om igen haha.
Vette fan vad som händer på midsommar. Blir ingen utgång för det är helt fucking tomt i plånisen. Men nån hemmeferre skulle ju inte sitta fel!
Jaja, det blir som det blir..

Nu ska jag titta på Two and a half men!

Adjöken


Tråkigt

Jahapp.. Vågar man säga när man vaknade idag haha. Jag hade bestämt mej för att sova länge! Så jag vaknde runt halv fyra haha. Tog igen alla sömn man missat under dom här dagarna haha.

Mina planer för dagen e o göra ingeting. Jag e sjukt uttråkad! Men men. Får väl hitta på nånting! Jag e fett sugen på party haha. Vad har hänt med mej? Nej, men fatta mys o dra till nån strand o grilla o dricka lite o sådär. Fett mys!

Kram

Vilka händelserika dagar

Den här helgen har varit helt crazy. Vet inte vart jag ska börja haha! Det blir ett långt inlägg känner jag på mej..

I torsdags va det ju iallafall skolavslutning, och ELINAS STUDENT! Vi hade våran skolavslutning där, sen stod vi i väntade på att treorna skulle komma. Tillslut kom dom o shit va alla va galna haha. FAN! Jag vill oxå. Men de e ju bara ett år kvar nuu.. Bara hålla ut!
Sen träffade jag Elina, o självklart ska jag börja storböla hahaha. Jag e alltid sådär! Men iaf, jag hängde gosedjuret, champagnen och blommorna på henne sen försvann hon haha.
Malin, Tessan och Maria lämnade oss. Så jag, Cilla, Anni och Jennifer traska ner på stan för o kolla på the flaaaakes. Sen när alla kört klart kom Elina o mötte mej, helt neräggad :(. Sen så kom henne  bruuur o hämtade oss sen så åkte vi till hennes mottagning.
Efter det va de hem o fixa sig. Drack lite samtidigt! Tog burren ner på stan, mötte tjejorna o sen vare bara DANSA DANSA DANSA på Olearys. Maria lämnade oss först. Hon skulle ju köra på morgonen, sen efter ett tag så lämnade även Tessan o Malin oss. Så de va bara jag o Cilla kvar... Och Jennifer men hon försvann lite då och då haha!
Men vi dansade med våra offer och hade det så treeevligt så hahaha. Kvällen blev mucho lyckad och mamma kom o hämtade mej på centralen sen :).

fredagen mådde man ju som man förtjänade. Jag o Elina tog en chillrunda på stan o avsluta med Nancys. Det satt som en smäck! Sen vart vi sugna på utgång? Hahaha.. Så ja, vi åkte hem o fixade oss o lalala.. Sen åkte jag till Elina där vi småföra lite. Sen drog vi till Stanleys. Där va de typ dött o musiken SÖG! Och det blev ju inte bättre av att Tixet/Rycket va där. MED SVERIGETRÖJA dessutom.. Hahah usch vilken människa!
Men vi dansa iaf lite o sådär. Sen drog vi när det stängde. Vi gick till kiorren o Elina köpte mat. Vad har hänt med min fyllehunger? Haha jaja. Snacka med Elinas classmate o jag garva som en gris " bubbubiiibuuu"..  Sen kom bästa mammi o hämta oss.

Mådde faktiskt helt okej igår när jag vaknade haha. Klockan ringde ju tolv för jag skulle upp o duscha o greja. Skulle ju på 50-års ferre. Så de va bara in i duschen o på med kläder o smink. Fast i sen-gångs fart haha.
Det va jätte treeeevligt hos Kikki, min moster. Det va hon som fyllde! Käkade god mat o glass o jordgubbar. Vädret kunde ju varit bättre, men men.
Fick ett sms av Elina mitt i kalaset. Kände på mej vad hon ville. Haha hon va sugen på utgång, IGEN! Och jag kände samma sak... Sååå när jag kom hem fixade jag mej snabbt som attan. Sen drog vi till Linda, min syrra, o shotade Raki. Hade inget annat o föra på! Haha fyfaaaaan va starkt de va. Helt sjukt!
Men sen iaf traska vi till Stanleys.  Precis utanför kom jag på att jag glömt min bille. Och jag hade itne pengar till o betala inträde. Så jag ringde mamma o så kom hon o lämna den. BÄSTA MAMMIII!
Vi tog en cider det första vi gjrode när vi kom in. Sen bjussa bartendern på en varsin shot. Så de va bara o tacka o ta emot haha! Shit god va den.
Sen när vi skulle köpa igen, så bjussa han på shotar igen. Och så höll de på hela kvällen hahaha! Men man klagar ju inte.
Vi dansade som grisar o va helt jävla döda. Tiden gick så snabbt. Så helt plötsligt blev klockan två o dom stängde. Vi drog på efterferre i Hovsjö, med människor vi känner inte nå jävla turrar som alla tror haha. Det va fett skönt o jag drack ÖL! ÖÖÖÖL.. Jag dricker ALDRIG öl. Har druckit en klunk öl i hela mitt liv. Men igår, då drack jag det som om det vore saft. En riktig man va jag.
Sen däckade alla o sov till kl tolv. Sen traska jag hemmåt! Somnade i sängen o sov till fem haha.

Nu sitter jag här och gör nada. Här aphungrig men de verkar inte som man får nå mat i de här huset?! Ska nog kolla igeom alla bilder från dessa dagar haha. Det lär ju va endel!

Puss!!

TRÅKIGT!

Haha, bara Cilla och jag som kanske tycker den här e rolig. Förresten så ere jag som har gjort den! Jag e fucking bra på det där med paint asså.



Hejdå bajs

Imorn smäller det!

ÄNTLIGEN! Dagen är kommen haha. Imorn är det skolavslutning. Ska bli såååå skönt me sommarlov. Det kmr verkligen i rättan tid.

Efter skolavslutningen ska jag på Elinas mottagning. Fett kul ju :)! Dricka lite bål o inte äta smörgåstårta haha. Men de ska bli mucho ruuuligt. Helt sjukt att du tar studenten fan. Vi va ju nyss små töntar som lekte med My litte pony och lyssnade på Markoolio. Ja vad ska man säga? Tiden går sjukt snabbt. Och nästa år är det min tur. LÄNGTAR!

Efter mottagningen ere bar o jalla sig hemmåt o stressa gärnet. Vette fan hur jag ska komma hem! Orkar inte gå, och buss känns så onödigt. O mamma kan inte hämta för hon ska på ferre med jobbet så hon e inte hemma. Jaja, det löser sig väl!
Vet inte hur det blir med förandet innan Olearys. Maria och Tessan ska ju till Malin. Men jag kmr inte hinna ut till Järna tror jag. Så ja, jag får väl sitta här hemma själv o dricka mina cider hahaha.
Sen blire iaf PARTY på slutskivan. Säger bara watch out för oss haha!

Kraam


GRATTIS!




I'm done!!

JAG ÄR KLAR MED ALLT!!!!!!!!!!!
Gjorde nyss klart samhällsuppgiften så nu är allt kirrat o klart. Äntligen kan jag andas ut. Meeeen, jag gjorde samhällsuppgiften på en timme. Så ni kan ju räkna ut själva hur bra den är hahaha! Jaja, den är gjord iaf.

Nu funtar jag på om jag ska ringa mamma o kolla vart hon är. Dom har stuckit härifrån haha! Sen kanske fråga om hon kan skjutsa mej till skolan så jag får lämna in alla arbeten och sen lämna böcker.
Sen måste jag kirra drickan till imorn oxå. Mihihihi..
Ne, skulle bara säga att jag äntligen var klar med allting :D.

Hade bra!




Här är förresten klänningen jag köpte igår. Visst e den fiin mahaha? Riktigt kär är jag!


Nyduschad

Idaaag hade man ju sovmorgon till klockan halv ett. Jätte skönigt! Men jag tog burren ner på stan en halvtimme tidigare än vad jag skulle. Och så tog jag en tripp på stan o köpte min klänning som jag förälskade mej i. Så där blåste jag 300 spänn till på nåt jag egentligen inte behöver. Men men! Blir man kär så blir man. Kan ju inte förneka mina känslor.. Höhö!

Sen hade vi typ en halv lektion lr vad man ska säga. Snurrig skoldag va de iaf! Snackade betyg med Anna-Zara. Min "konflikter i naturen" uppgift hade inte kommit på hennes mail. De hade blivit nå strul. Så ska lämna den i hennes fack imorn. Men hon sa iaf att om jag gjorde den bra så hade jag ett MVG! Gissa om jag va chockad. Men jag tror bara att jag kommer få VG för den där uppgiften gjorde jag verkligen SÄMST.. Men we will see we will see!

Sen när vi slutade letade jag, Cilla o Nina upp Laila som ville prata lite med oss. En och en så frågade hon ut oss om sånt vi hade gått igenom på hela terminen. Det va inte så svårt! Så där fick man ett VG. För att vara Laila så e jag fan nöjd haha..
Jaja, nog betygsnack. Efter det så drog vi hemmåt. Det första jag gjorde va o äta, sen la jag mej o sov. Så jäkla skönt! Hade verkligen inte energi till nåt. Sen när jag fått vila ut gjorde jag klart Lailas och Gunnis uppgift. Så nu ere "bara" Nymans kvar. Som skulle vart inne för länge sen. Men bättre sent än aldrig. Iaf så ska jag göra den imorn då vi e lediga. Måste förbi skolan oxå o lämna massa böcker. Ska nog be mamma köra mej! Måste ju kirra dricka o sånt till på torsdag oxå. Fan va vi ska röja! Ojojoj..

Nej, ska kolla på Cheers nu haha. Bästa ju!

Puss och kram

TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK

Shit va uttråkad jag är! Jag vill göra nåt, men samtidigt orkar jag inte ta mej ur soffan. Vad e problemet!?
Men jag ska snart iaf räkna mina sparpengar. Sen ska jag kolla om jag har råd o köpa min klänning som jag såg idag på Åhlens. Så jäääkla fint! Måste ha nånting på midsommar när jag o Elina ska ut  mihihi :). O den va verkligen perfekt.

Ska nog förbi imorn om min ekonomi tillåter.

Ciaaaaoo

what a beautiful day

Idag skuuulle klockan ha ringt halv nio. Men det gjorde den inte, tror de e batterierna som börjar ta slut. Så detta resulterade i att jag försov mej. Lyckat!
Men det enda dom hade gjort på svenskan va o snacka betyg. Och Nyman har vi ju inte o på Gunnis lektion fick dom gå hem.
Så jag frågade damerna om dom ville joina mej på en fika på Nancy's. Och det sa dom inte nej till. Jag, Nina, Maria och Cilla käkade där o de va mucho gotti. Sen gick vi en stund på stan oxå :)!

Sen blev det så att Therese erbjöd mej att följa med på 18-års fest imorn. 20 spänn inträde så ja sa jag höhö! Massa folk tror jag de skulle va. Så de blir väl kul :)! Vi kör på Tessan :D..
Biljetterna till slutskivan är oxå kirrade nu. Mihih! Fan va vi ska shaka tjejor!!

Om cirkus en timme ska jag o Elina ta cyklarna till Friskis o träääna. Har absolut iiingen lust med det! Är sjukt seg i kroppen. Sen skulle jag verkligen behöva plugga. Men men!

Ja de va väl allt från mej denna gån höhö!
Hade bra.

Tjingeling

bajs, bajs, bajs

Jag har fortfarande inte gjort klart Gunillas arbete. Asså jag ger fan upp! Jag e så äckligt skoltrött nu så de finns inte. Kan de där jäkla sommarlovet komma nu.
Dom här tre dagarna som är kvar skulle inte vara ett dugg jobbiga om man inte hade massa läxor. Alla dom uppgifterna jag har kvar fick vi typ förra veckan. Varför ger man uppgifter så nära inpå sommarlovet för? Lärarna borde fan veta hur äckligt trött man är o verkligen inte orkar. Men nej, de e ju alla lärare de ä synd om som måste rätta prov hit och dit. Sug ballefjong säger jag!!

Kollade igenom bilderna på Viper's hemsida. Dom tog inte med min o Elinas bild haha! Vi var väl för snygga höhö.. Men Elina va ju med på lite bilder ;D haha. Och jag va me på typ alla bilder I BAKGRUNDEN! Pinsamt ju haha..
Jaja. Nu ska jag gå o duscha.

HEJDÅ!

Vaaaarmt

Igår satt vi ju barnvakt åt Joline och Liam. Vi åkte till Maxi och köpte godis ocg gott som vanligt haha. Sen träffade vi Fia och Mattias där oxå. Så vi fick åka med dom hem.. Men först åkte vi förbi kolgrillen o så köpte jag o Elina mat. Båda va extremt hungriga. Hade inte ätit nåt på hela dagen. Så kolgrillen satt som en smäck kan jag ju säga!

När vi käkat klart dukade vi fram godiset o allt. Kollade på "the green mile" som gick på sexan. Äckligt bra film! Det blev en liten paus från filmen då Liam skulle visa sina break dance moves. Filmade när han dansade! Ni ska se asså. Väärldens inlevelse o han e fan duktig haha..

Sen somnade ungarna o jag o Elina satte oss o tittade på lejonkungen. Aaaaslänge sen jag såg den! Vi satt o sjöng me i alla låtar o aaa.. Fick typ rysningar. Bästa tecknade filmen ever ju! Sen somnade Elina oxå så jag satt där själv o kolla klart på den haha.

Vi tog nattbussen hem vid 2.20.. Sprang genom skogen som en idiot haha. Hjärtat i 180! Uscha.. Sen stannade de en bil o tuta o grejer då höll jag på o bajsa på mej. Fattar inte varför jag ska skrämma upp mej själv sådär.
Sen när jag skulle gå under bron så hörde jag massa turre röster. Så jag fick panik o sprang andra vägen hem över gatan mohaha.. Kom hem säkert iaf!

Idag ställde jag klockan på halv elva. Planerna va att jag skulle steka på baksidan. Men hade sån äcklig huvudvärk när jag vaknade så jag orkade inte. Kändes som jag var bakis typ. Usch! Så jag har bara legat i sängen idag o gjort nada. Svettats som en gris för de e typ 40 grader i mitt rum.

Nu tänkte jag att jag skulle göra klart Gunnis uppgift. Sen ere bara två skolgrejer kvar. Nymans och Lailas. Ge mej sommarlov nuuuuuuuuuuu...

Puuuuuss

Lyckad kväll :)

Igår var superkul. Massa massa dans haha! Snacka träningsverk i benen jag har nu haha. Shit va crazy mother fuckers vi blev när ALLA SOM INTE DANSAR kom.. Shit!
Ja, men som sagt vi dansa som maniacs och kvällen gick apsnabbt! Sen tog vi tuben till centralen o käka donken. Fyfan va mätt jag blev asså.
Sen fick vi rusha till nattbussen hahaha... Inte lätt när man har stått o dansa flera timmar i sträck i högklackat. Men vi hann med den preciiis mohahah..
Va hemma runt sex. Somna som en stock!

Vaknade halv elva idag. Gick ut o checka vädret (det regnade nämligen igår när jag gick från bussen) och det var inte ett moln på hilmen. Så jag tog min olja och la mej ute o stekte...

Nu sitter jag här nyduschad o redo för att åka ner på stan. Jag o Elina ska in på Nancys o köpa mat sen sätta oss vid maren. Hoppas vi hinner bara innan Nancys stänger höhö..
Efter det ska vi va barnis åt Joline o Liam igen :). Money, money, money..

Nej, ska leta efter nå skor jag kan ha.

Puss och kram!

Invaderad på självaste nationaldagen

Idag ringde klockan tiooo.. Va sjukt seg men jag tvingade mej upp! Gick o la mej ute på baksidan på en gång. Det var redan svetthett, men sååå skönt. Älska sooool!
Hann ligga där i lite mer än 1½ timme innan baksidan blev invaderad. Så då orkade jag inte ligga kvar utan la mej inne i sängen igen o sov. Det var min stekdag det :(!
Men får väl ta igen det imorn... Då hoppas jag på en lugn dag i solen. MÅSTE FÅ FÄRG!

Nu sitter jag här o tänkte börja på Gunnis uppgift. Den e egentligen inte så komplicerad men jag orkar ändå inte ta tag i den. Längtar tills om några timmar då jag ska hoppa in i duschen o sen börja fixa mej för kvällen. Ska bli så skönt o gå ut ikväll. Hoppas på en lyckad kväll :)!

Soliga pussar..

Besviken

Ja, jag är faktiskt lite besviken på att inte fler kommenterade youtube klippen, hahaha.. Men alla kanske inte tkr dom e lika roliga som jag. Har en ny favvis faktiskt. CHAAAAAAAAAAALEEEEY! Haha.. Så jävla skön engelska.

Nej, nu e jag så äckligt uttråkad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kanske ska ta kort på det jag shoppade idag. Inte mkt o hurra för men har inget annat för mej. Haha!

Jag längtar sjukt mkt tills imorn kväll. Vill paaaaarta! Ska supa o dansa som en galning. Så kul ska det bli. Sen får man spara sej till avslutningen. För då ska vi på slutan visst girls? Oj vad vi ska dansa dansa dansa.

Jaajaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Ska sluta tråka ut er med mina onödiga ord.

Hejbajs på er

och så var man hemma igen...

Igår efter barnpassningen kom mamma o hämta mej runt halv tre.. Kom hem o somna som en stock typ. Va sjukt trött!

Sen idag ringde klockan vid tolv. Hoppade in i duschen för att piggna till. Sen klädde jag på mej o fixa mej! Sen bar det av ner på stan. Kirrade lite bankärenden med mor min! Så nu är allt fixat med underhåll och studiebidrag. Skönt...
Sen mötte jag Elina o vi stod o glodde på alla studenter. Faaaaaan... Ett jävla anusår kvar! Men det är ingeting i jämförelse med dom 11 år man har gått i skolan. Ojojoj..
Träffade Cilla oxåååå hihi. Vi planerade redan vårat flak o våran musik haha. Hej vi tror att vi bestämmer allt! Nej, men fan va kul. Bästa dagen i ens liv!

Efter att vi nästan blivit neräggade av nåt jävla skitflak gick vi till Nancy's o käkade. Dom snålade verkligen med röran idag om ni ville veta. Sen gick vi runt i våran vackra stad o kikade i affärer. Hittade en väska, köpte min efterlängtade bikini, och lite smågrejer. Har egentligen inte pengar men jag orkar inte bryyyyyy mej. Man lever bara en gång, right? Miihihi...

Efter att ha gått i alla affärer satte vi oss vid maren o njöt av kvällssolen. Så sköönt! Satt där i nån timme tror jag. Sen tog vi åtta bussen hem.
Hemma var det grillning som gällde. Men jag va inte så hungrig så jag skippade det. Dom käkade lax, o de e inte riktigt min grej. Men nu börjar jag bli hungrig. Jaja.. Blir väl en macka.

Imorn ska jag upp tidigt, runt tio iaf.. Sen ska jag lägga mej ute o preeeeessa i solen. Ska försöka o inte bränna mej som Tessan. Shit asså! Men de e nog ingen risk eftersom DEN HÄR JÄVLA FITTSOLEN INTE TAR PÅ MEJ. Får ju inte en gnutta färg.
 Sen på kvällen blir det utgång med Elina på Viper Room.. Såååå kul mihihi!

Nej, ska följa med mamma o skjutsa hem Joline. Ha en trevlig torsdagskväll!

Puss


Pluggdag

Som jag skrev igår så tog jag en pluggdag idag. Mamma väckte mej runt halv åtta o så sa jag att hon skulle sjukanmäla mej. E faktiskt sjuk oxå! Kunde knappt prata imorse o näsan bara rinner. Men men! Inge feber så då ere bara o köra på.

Har faktiskt pluggat idag. Ställde klockan på elva. Men va sjukt trött så jag somnade om, till halv ett höhö!
Käkade frulle sen så började pluggandet. Hann iaf göra klart Anna-Zaras båda uppgifter, pissdåligt, men iaf. Gjorde klart Gunnis APU-uppgoft oxå :).  Sen så har jag börjat lite smått med Lailas. Rätt enkel faktiskt. Men tidskrävande!

Nu har jag precis klätt på mej, har ju suttit i pjamas hela dagen. Ska snart åka ner på stan o möta Linda. Sen ska jag o ungarna dra till Donken o käka sen ska jag va barnvaktis. Måste in på Hm innan oxå o köpa ett linne till på fredag. Det blir fortfarande utgång va Elina :D? Jag räknar med det nu. Måste ju säga farväl till vårat kära Viper Room.

Nej, ska ut o snacka lite med mor min om hon kanske kan komma o hämta mej inatt. Känns inte så lockande o ta nattbussen hem kl tre på natten ( då brukar Linda komma hem efter sina bravader höhö).

Puss på er!

Jag e på G

Hittade två till Youtube klipp som ni måste kolla på...
Jag dör av båda två. Fast ingen slår  BLOOOOOOOD! Hahaha...



Haha älskar hur denna unge pratar! Älskar sån där riktig engelska :D

Varför inte bara prata om vädret?

Cilla sier:
haha på slutferren så ska vi göra nåt på alla våra offer

Cilla sier:
haha typ pilla dom i rumpan lr slicka i deras öra

Cilla sier:
haha

- Johanna sier:
haha juste vi kanske ska fråga tessan o dom om dom vill följa med haha... haha aaa pilla alla i anuset typ! o på BA försvinner handen in i asset

- Johanna sier:
hahahahahahah ssluta tänka samma sak

Haha, ibland blir jag lite rädd!


Förresten tänkte bara bjuda på ett youtube klipp som jag ÄLSKAR! Asså kolla in ungen... Shakar som aldrig förr haha :D. Ge mej henne!  NI MÅSTE KOLLA



pluggångest

Idag har det varit en skön o slapp dag. Förutom den där äcklig pluggångesten som ploppar upp då o då när man minst anar det. Det får mej att nästan börja gråta. Allavarligt asså!

Jaja.. Idag hade vi iaf sovmorgon till halv ett. Feting skönt! Sen hade vi bara Gunnis där vi fick arbeta själva. Men jag, Cilla och Nina kirrade femkampen som vi skulle ha senare på dagen. Och vi fick bara en uppgift av Anna-Zara så vi hade ingen lektion.

Klockan halv fyra samlades klassen utanför Östertäljehallen. Först körde vi brännboll.. Sen kl fem kom maten! Sååååå gooooott. Kolgrillen ofcourse :D!
Efter det vare darre för femkampen. Det var kul! Roligaste va ju norsk fylla. Haha! Shit. Bästa va alex när han skulle sparka bollen o så ramlar han. Jag höll på o kissa på mej hahahah!

Vid sju var dagen slut o jag o Cilla tog tåget hemmåt. Va hemma typ kvart i åtta så jag kom precis tajmat till Gossip girl. Asså det där programet har verkligen förbättrats. Så sjukt bra nu tkr jag hihih! Sen vare självklart Desperate.. Säsongsavslutning desutom. Shiiit va spännande de där programet är.

Och gissa om de blev nå plugg idarå? Nooope. Plus att jag fick två nya uppgifter i läxhögen denna dag. Åhååå!
Tror faktistk jag tar en ledig dag imorn för baaara plugg. Jag kmr verkligen inte hinna annars! Ja, så får det bli..

Kram!

CEPEBLOGG

Skrev ett inlägg för typ 4 timmar sen som inte publicerades. De stod väl inget superviktigt där men iaf. Det är ju irriterande!
Så här kmr det igen:

Gissa hur mkt jag har pluggat idag? INGET.. Absolut ingeting.
Gick upp vid elva, tog med mej sololjan o MP3'n o så la jag mej ute o stekte. Inget plugg där inte.
När solen gick i moln.. Typ vid tre nångång! Då tänkte jag "äh nu går jag o pluggar lite".
Men när jag kmr in i mitt rum o ser att det ser förjääääävligt ut. Kläder, skor o skolböcker utspridda över hela golvet.
Så jag tog mej i kragen o storstädade hela rummet. Såå skönt att de e gjort nu!

Efter det va jag helt slut. För att undvika att behöva plugga var jag "tvungen" att fixa mina naglar. Gjorde allting extra noggrant för att det skulle ta längre tid haha.
Efter det skulle jag bara vila mej lite tills naglarna hade torkat. Så råkade jag somna o vakna för en halvtimme sen.
Och nu har jag ingen energi till o plugga. Har inte käkat på hela dagen typ. Är aldrig hungrig när de e såhär varmt ute.

Så just nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar. De blir korvstroganoff! Fiiifaaan va gott de ska bli.

Detta MÅSTE göras denna vecka :

· Arbetet i Hälsopedagogik

· Nymans samhällsuppgift

· Göra klart Gunnis APU-uppgift (bara en fråga kvar)

· Gunnis andra arbete i Fritidens betydelse

· Sen kmr vi säkert få en uppgift av Anna-Zara imorn som vi måste göra


Ja, det var väl allt! Det kanske inte låter så mkt, men att göra allt på en vecka är snoppanusjobbigt. Speciellt när de är sånt här härligt väder. Det enda man vill göra då är ligga ute o sola.

Nej, nu är maten strax klar. Ska svulla i mej massor. Är aphungrig!

Pusspuss




Nu sitter jag o kollar på Scrubs. Ska väl typ sova snart lr nåt! Har ju sovmorgon till halv ett imorn, sååå skönt. Men fetaste ångesten över pluggningen som skulle pågått idag. Men men! JAg får köra hårt imorn.. Lr nåt!

Puss o God natt på er!

Åååh, varför e jag ingen plugghäst?!

Gissa hur mkt jag har pluggat idag? INGET.. Absolut ingeting.
Gick upp vid elva, tog med mej sololjan o MP3'n o så la jag mej ute o stekte. Inget plugg där inte.
När solen gick i moln.. Typ vid tre nångång! Då tänkte jag "äh nu går jag o pluggar lite".
Men när jag kmr in i mitt rum o ser att det ser förjääääävligt ut. Kläder, skor o skolböcker utspridda över hela golvet.
Så jag tog mej i kragen o storstädade hela rummet. Såå skönt att de e gjort nu!

Efter det va jag helt slut. För att undvika att behöva plugga var jag "tvungen" att fixa mina naglar. Gjorde allting extra noggrant för att det skulle ta längre tid haha.
Efter det skulle jag bara vila mej lite tills naglarna hade torkat. Så råkade jag somna o vakna för en halvtimme sen.
Och nu har jag ingen energi till o plugga. Har inte käkat på hela dagen typ. Är aldrig hungrig när de e såhär varmt ute.

Så just nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar. De blir korvstroganoff! Fiiifaaan va gott de ska bli.

Detta MÅSTE göras denna vecka :

• Arbetet i Hälsopedagogik
• Nymans samhällsuppgift
• Göra klart Gunnis APU-uppgift (bara en fråga kvar)
• Gunnis andra arbete i Fritidens betydelse
• Sen kmr vi säkert få en uppgift av Anna-Zara imorn som vi måste göra

Ja, det var väl allt! Det kanske inte låter så mkt, men att göra allt på en vecka är snoppanusjobbigt. Speciellt när de är sånt här härligt väder. Det enda man vill göra då är ligga ute o sola.

Nej, nu är maten strax klar. Ska svulla i mej massor. Är aphungrig!

Pusspuss


Gårdagen

Gårdagen blev riktigt lyckad! Jag o Tessan på Viper va ju en rikig hit. Ni som bangade missade nånting!
Vi dansa o shota o dansa lite till o shota lite till. Sjukt skön kväll. Snacka jag va svettig efter all dans haha! Sköna människor va de ju oxå höhö..
Vi tog tunnelbanan hemmåt o träffade på nå andra kisar som inte lät oss gå av förns vid Gullmarsplan. Så ingen donken blev de haha! Från gullmarsplan tog vi nattburren hem.
Väl hemma i Södertälje fick bajskorven Therese skjuts hem av sin mor, medans jag fick sätta mej på den där äckliga nattbussen..
Va hemma runt halv sex tror jag. Deckade i sängen som en död katt!

Idag vaknade jag typ tre haha. Jag va verkligen helt död o sov som en gudinna haha! Även fast dom borrade o hade sig i köket. Hörde inte ett smack!
Satte mej ute på baksidan o åt en snickers till frukost haha. Där ute satt jag tills det var dags att cykla till Friskis.
Där svettades jag som en gris för de e så sjuuuukt varmt i den där lokalen. Kom iaf hem precis perfa till maten..
Proppa i mej för allt jag hade ätit va den där snickersen.
Nu sitter jag här nyduschad o e typ aptrött. Men jag kan ju inte sova ännu lixom. Man e ju ledig imorn så måste passa på o va vaken.
Imor blir det bara pluuuuugg plugg plugg. Mår illa bara jag tänker på det! Jag orkar verkligen inte. Känner på mej att jag kmr skita i allt o lägga mej ute o steka istället.

Ne ska nog kolla på nån film nu. Blir nog Stomp the Yard. De va länge sen :)! Har ju bara sett den typ 3000 ggr haha.

Kram på er!



Tack Tessan för en superkväll! <3