Tänkte bara...

Visa en bild på våran söta vovve. Lilla Tyra :)!


Vadå puppy-eyes :D!

I'll be there for you, when the rain starts to fall

Jahapp! Så var det torsdag redan. Veckan har gått snabbt, och imorn är det redan freeeeeedag. Det blev inge nationella för mig idag. Det var bara några som hann redovisa, och lyckligtvis var jag inte en av dom. Höhö!
Så det kändes skönt, för jag va verkligen inte nöjd med mitt tal. Så resten får göra om två veckor, för nästa torsdag är det mösspåtagniiiiing. Fett pepp inför kvällen, då blir det utgång på Gyllene Cirkeln i Sthlm! Men först middag hos Maria, och sen lite brastittande. Sen tåget upp till Sthlm..
Måste upp till Sthlm innan också, och kolla på nån klänning till kvällen. Har ju inget o sätta på mig.

Nej, nu ska jag måla om mina naglar. Undris vilken färg det blir.... Huhu!

Puss

Jag längtar till Grönan!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article4958891.ab

Helt galet!

Popcornfest

Såg på fejsan (Facebook) att Olles ska ha popcornfest på lördag. Sista popcornfesten dom hade var juldagen (som förövrigt va en av dom bästa utgångarna jag har haft) så det va på tiden. Hoppas det är nån som kan hänka, för jag e fett på! Ska snacka med gänget imorn. Säkert ingen som har pengar! Iof, det har inte jag heller. Men äsch!

Nu ska jag plugga på mitt sugiga tal!

Onsdag

Blev ingen skola för mig idag. Känner mej helt död! Mitt huvud är inte okej. Har pluggat lite svenska och har precis gjort klart mitt manus till talet. Det suger verkligen. Känns iiiinte bra! Hatar när andra ska lyssna också, för då ere inte bara jag och läraren som vet hur sugigt dåligt det va haha... Sen blev det lite kort också. Det stod att det skulle vara i ca 5 minuter, men mitt är bara 3½ minut. Men men!

Nu ska jag snart skriva PM:et som man måste lämna in imorn också. Typiskt mig att göra allting dagen innan. Att jag aldrig lär mig!

Hej..


Nu äre sovdags

Jobbat med projektarbetet hela långa dagen. Har nyss bakat typ 50 kokosbollar! Nu ska jag sova. Klockan 6.15 ringer klockan, sen är det bara iväg och förbereda inför kvällen.

GOD NATT!

Du ska vet att jag finns här, varje tid på dygnet.
Det kommer att bli bra.
Du kommer klara det här. Du är bäst!

När din väg känns tung att gå,
när du är mycket långt från din trygga vrå.
När du är ensam ska du tänka på att
jag är din bäste vän!

I made it!

JAG KLARADE AV TANDLÄKARBESÖKET! Men jag skojar inte, jag va helt svettig när jag kom därifrån. Shit vad jag va nervös innan. Kände typ gråten i halsen. Helt sjukt!

Väl där inne va det första dom gjorde att köra upp den där sprutan i munnen. Shit jag klämde typ sönder stolen haha! Fick ta en till spruta för det kändes när dom borrade, och det va inte skönt.
Han sa att hålet var jätte djupt :O. Fattar noll! För bara ett år sen hade jag inga hål alls, och nu har jag TRE.. Tror inte jag har haft hål sen mjölktänderna.
Men men, nu är den skiten över iaf. 8 maj ska jag tillbaka! Hualigen..

Sitter justn nu och glor på Talang 2009. Fett tråkigt! Vill bara att det ska bli morgon, för då ska vi ju hämta vovven :D.
Borde egentligen plugga lite på Svenska B nationella, har det på torsdag. Då ska vi hålla ett tal om en bild och en text. Fett jobbigt!

Nej, ha en trävlig helg allesammans! Imorn lär det komma massa bilder på lilla Tyra :)..

Ångest och nervös

Varför är jag rädd för att gå till tandläkaren? VARFÖR? Jag fattar egentligen inte vart min tandläkarskräck kommer ifrån. För några år sen  tyckte jag det var obehagligt att gå till tandis. Nu får jag panikattacker när den där kallelsen dimper ner i brevlådan, och har typ ångest ända fram tills det är över.
Och jag vet att jag har hål som ska lagas. Så då måste jag få dom där äckliga HEMSKA bedövningssprutorna uppkörda i käften. Jag kommer göra som Lotta på bråkmakargatan imorn. Vägra öppna munnen!
ÅÅÅH! Jag vill verkligen inte. Springer hellre naken på stan än o går till tandläkaren...

Nej, nu ska jag försöka sova ( lycka till med det).. Tänk på mig klockan 13.15 imorn och liiiiiid med mig!

God natt!


Som sagt, VÄLKOMNA!


Trött som bara den

Gud vad jag är seeeeg! Man blir trött av att jobba med projektarbete en hel dag..

Klockan elva idag kom mina kära kompanjoner Nina och Cilla hit. Vi satte igång med en gång, och vi var faktiskt riktigt effektiva för en gång skull! Ibland blir jag lite rädd för oss när vi får våra cpryck hahaha, störda, men annars rullade det på rätt bra!
Nu känns det mycket bättre inför projektarbetet. Innan hade jag riktig ångest..
Vi satt enda fram till klockan sex o jobbade, så nu e jag helt slut.
Men bara så ni vet, på måndag 20/4 klockan 18-ca 19.30, i Igelstavikens samlingssal, hålls den bästa konserten ni någonsin kommer få se. Inträde kostar 50 kronor, men alla pengar går oavkortat till Barnfonden (VI BEHÖVER BESÖKARE!!). VÄLKOMNA!

Nu har jag precis käkat och målat naglarna. Har sån extrem ångest inför imorn. Klockan 13.15 ska jag till tandis. Jag kommer DÖ! Jag vill verkligen inte.. Vill bara att det ska vara över. Usch, usch, usch!!! Skulle göra vad som helst för att ha det överstökat NU!

Efter det tror jag att jag, mamma och Vilma ska åka runt och köpa lite hundgrejor till voffsingen. Läääääääääääängtar till lördagen!

Nej, nu tror jag att jag ska börja med Gunnis APU-uppgift som skulle vart inne för läääänge sen. BRA GJORT!

Hej!


THE TRIO!!

Onsdagsfika

Efter all uppståndelse med voffsingen behövde jag avreagera mig på nån. Så Elina och jag tog en fika på Nancys vid fyra. Elina bjöd för jag är luspank! Satt där och snackade o sådääär..
Efter gick vi en snabbrunda på stan. Impulsköpte en BH och en "pyjamas", det var ett linne och shorts. Tyckte det var så sött :)! Men behövde jag det? Nej....
Sen blidde det bussen hem.

Nu sitter jag här och tänker på vovven som vi hämtar på lördag. Kan inte förklara hur mycket jag längtar. Vi ska åka vid halv nio ner till Borås där sötnosen finns. Vi har besämt att hon ska heta Tyra (inte som Tyra Banks, utan med svenskt uttal höhö), det var mitt förslag moahaha.
Men innan det där roliga händer så måste jag gå igenom nåt heeeemskt. På fredag ska jag till tandis. JAG VILL INTE! Har haft sån äcklig ångest hela veckan. Min tandläkarskräck blir bara värre och värre. Jag kommer sitta och skaka i väntrummet. Har haft riktigt ont i magen inför den dagen! Men tänker jag på lilla vovven hela tiden, så kommer jag klara det :)!

Nej, nu ska jag titta på Room Service, sen blir det Grey's Anatomy och sen Fråga Olle :)!

Ciao!

Mina inköp idag :


Äntligen en FIN BH i min storlek. 149kr på H&M!



Sovoutfit, 149kr på H&M!


En dröm som blir sann

Ända sen jag var liten, och vi lämnade bort våran dåvarande hund Zimba, så har jag velat ha en hund. Varje år har jag skrivit, högst upp på önskelistan, att jag velat ha en hund. Men aldrig har jag fått nån! Tänkte mej typ som ett Lady&Luffsen moment där under granen. Att man får en liten vovve inslaget i ett paket.

Men vet ni? Vi har tingat en hund som vi ska hämta i helgen tror jag :). Jag är helt överlycklig! Känner mig typ gråtfärdig. Jag kan inte ens fatta att det är sant. Vi ska bli med hund :D!
Rasen är en blandning av tysk terrier och dansk/svensk gårdshund. Den blir inte högre än 30-40 cm, vilket blir perfekt för vi vill att Vilma oxå ska kunna gå ut med den och sådär.
Egentligen var vi ju ute efter en hane. Men efter att ha kollat igenom typ hela Blocket och Eniro, hittade vi ingen som passade. Så det fick bli en hona istället :)!
Så kom gärna med namnförslag. Sjukt svårt att komma på ett flicknamn tycker jag!

Här är en bild på nån av hundarna vi får:


Såååååå underbart söta!!! KOM MED NAMNFÖRSLAG :)..

Sthlm all day long

Denna dag började med att klockan ringde vid halv tio. Riktigt seg var jag! Pratade lite med mamma och Vilma som hade hittat en hund på Blocket ( ja vi ska köpa hund :) och som dom ringde på o sådär. Vi har kollat på dom vaplarna förut, men nu bestämde vi oss. Och gissa vilken otur vi hade... Idag kom ett par och köpte sista hanen som dom hade. Faaan! Hade vi ringt nån dag innan hade vi fått den. Så jäkla irriterande!

Men iaf, jag klädde på mig och sådär, sen mötte jag systeryster på stationen och vi begav oss till Sthlm. Elin klippte sig, och så shoppade vi lite. Tog även en fika på Sandys med kära far.
Med mig hem fick jag inget av de jag egentligen var ute efter, vilket var chinos och en jeansjacka. Istället kom jag hem med två klänningar/tunikor, ett linne och en studentklänning :D!
Jag funderade verkligen länge om jag verkligen skulle ta den studentklänningen. Jag hittade den på Cubus av alla ställen. Men jag tänkte att jag köper den o provar ordentligt hemma med skor o sådär. Det är inte samma sak som att prova i dom där ångestframkallande provrummen!

Jag provade iaf den alldeles precis nyss. Och nu är jag supernöjd :D! Är helt kär i den faktiskt, så det känns bra. För de e ju inge kul o gå med en klänning som man är halvnöjd med på sin student. Men den är superfin :D! Nu är det bara ett par fina skor som fattas. Tänkte kolla lite nu på nelly.se och se. Dom brukar ha fina, billiga skor! Känns ju som att man vill ha ett par som e rätt bekväma. Det blir ju ändå en rätt lång dag höhö!

Hade!


You have to follow through

Då var även denna måndag över.. Har inte gjort något speciellt idag. Funderat o tänkt fram och tillbaka.
Imorn händer det iaf nåt. Jag och syster Elin ska upp till Sthlm. Hon ska klippa sig och sen ska vi träffa våran kära far. Sen tänkte jag passa på o shoppa lite. Vet inte om Elin orkar, men annars kan jag gå själv. Har sånt shoppingsug. Tänkte kolla på en jeansjacka, nya chinos och kanske kolla efter studentklänning. Börjar få lite panik! De är inte länge kvar nu.

Nej, nu ska jag kolla på "ballar av stål". Hade bäst!

KRAM


Söndagsnatt..

och jag är uppe fortfarande! Kollade hela säsong två av The Hills, sen har jag suttit o läst lite gamla inlägg här i bloggen. Ganska kul o titta tillbaka ibland faktiskt.

Just nu skulle jag vilja gå o sova, men det går inte. Känner ingen trötthet. Istället känner jag mej avslagen och tom. Jag funderar på en massa saker, som bara gör att jag känner mig tyngre och tyngre. Hur blir det med projektarbetet? Vad händer efter studenten? Hur ska jag ha råd till allt? Vad vill jag plugga vidare till? Varför händer inte det mig?
Så mycket frågor men så lite svar. Känner mej bara förvirrad och konstig. Men jag antar att det tillhör åldern. Man har liksom inte "hittat" sig själv än.

Nu tänkte jag iaf kolla igenom bilderna från min och Elinas turkiet resa Aug -07. Det var dom två bästa veckorna i mitt liv! Då var jag riktigt lycklig.



Så var födelsedagen snart slut

Kalaset är över och man är ensam i rummet igen. Tack allihopa för fina presenter och alla sms och sådär!
Det är ganska kul när man tänker på vilken skillnad de är på födelsedagarna nu, och när man var mindre. När jag va mindre kunde jag knappt sova natten till min födelsedag. Jag va så förväntansfull och nervös så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Imorse när jag vaknade vände jag på mej och sov några timmar till. Det är liksom inte samma sak! Men det blir väl så när man är äldre antar jag. Känns liksom inte lika speciellt längre. Och nitton känns ju inte så stort o fylla heller! Men nästa år, då smäller det..

Nu ska jag kolla lite på The Hills och drömma mig bort bland alla fina kläder och snygga människor. Imorn blir det en tråkdag igen. Ring om ni vill hitta på något!
Fan va desperat man låter haha...

Hejsvejs!

Åh

Jag säger som på reklamen.. Det känns inte bra!

Det är ingen vanlig dag...

för det är min födelsedag! Wihoo, 19 barre idag. Kalaset är ikväll. Ska baka baka tårta hela dagen.

Ciao!



Longfriday

Jaha, då va den typ tråkigaste dagen på året här. Allt är dött och stängt! Därför passade jag på att sova ut ordentligt. Vaknade vid ett. Fett skönt :)!

Det snackas om utgång ikväll. Men för det första så har jag typ noll kr i plånkan, och för det andra är systemet stängt. Inte bra! Så vi får väl se hur det blir. Bajs!

Men aja, skulle bara skriva några rader!

Adios!



Update: Det blir utgång iaf. I Stockholm, på La Isla. Jag fick ett samtal av  min far att jag ska "akta mig för idioterna där" haha. Bara för att han är en av dom som är en idiot där. Gubbstrutt!

Spårad men SJUKT KUL kväll!

Jag vet inte vart jag ska börja. Det var så jääääkla kul igår! Världens bästa studentskiva. Fyfan va lyckat allt blev. Alla var fulla och glada, och dansade som galningar. Jag tror inte jag har druckit så många shotar på en o samma kväll.
Känns lite sorgligt att det är över nu. Men ååååååh fan va kul det var!
Roligast var när nån berätta att Lars, en kille i klassen, hade typ kramat min syrra bakifrån och trott att det var jag, sen börjat dansa med Ninas syrra bakifrån, och trott att det var jag. Asså jag grät av garv när jag hörde det!


Va hemma vid halv fyra o somna på stört. Va inte allt för bakis idag faktiskt. Inte som vissa andra... Höhö! Pallrade mig upp till svenskan som va viktig att komma på iaf. Den va ju kl två så då hade jag piggnat till. Efter den lektionen gick jag o Nina till Nancys o käka baksimat. Juste, kom på att chokladbollen ligger kvar i min väska. Orkade inte käka upp den!
Annars har det inte hänt mkt idag. Kollat igenom alla galna bilder från gårdagen haha... Dom kmr upp sen!

Nej, nu ska jag hämta min boll och glo på tv. Imorn blir det kanske utgång igen. Men fan, systemet är stängt imorn! Får se hur det blir. Och förresten, på söndag fyller jag år. Har typ inte tänkt på det alls! Men men, 19 känns ju inte så jätte speciellt.

GLAD PÅSK ALLESAMMANS!

Måsta komma igång igen!

Måste komma igång med bloggen igen.. Men datorn lockar inte längre. Orkar liksom inte ödsla tid på att sitta framför datorn. Men det vänder nog snart!

Jahapp.. Annars då? Dagarna går. Vädret är underbart. Tänk vad lite sol kan göra :)!
I helgen iaf, så var jag och Elina ute på gamla hederliga O'learys här i Slöddertälje. Var länge sen faktiskt. Så det var trävligt! Blev bjuden på middag hemma hos Elina innan. Det blidde tacos. Och jaa, vi ville spy efter haha! Sen snackade vi om allt möjligt, som vanligt. Sen drog vi ner på stan och in i dimman! Eller vi va väl rätt inne i den där dimman innan haha..

Söndagen bestod av bakiskoma haha. Huvudet kändes som att det blivit överkört av en fucking lastbil! Uscha.. "Jag ska ADLRIG mer dricka" sa jag, men sen kom jag på att på onsdag är det vår STUDENTSKIVA, och då ere jag som ligger full som en kastrull på dansgolvet hahaha.. Jag och Cilla! Spårat kan jag ju säga...

Nu sitter jag o kollar på Ballar av stål. Lite småkul faktiskt! Ska väl lägga mej o läsa lite efter det. Sen sussaaa! Men först bjussar jag på lite bilder från våran tripp till Daaaalarna :)!

PUSS!











Melodifestivalenmys.. Skitungar haha!







När vi var i kupolen i Borlänge såg vi att Kevin Borg hade skivsignering. Liam var i extas, fast han inte ens visste vem Kevin var hahaha! Så söt lille Titi...







Man blir trött efter en helg i dalarna haha :)!