Same same

Det här är andledningen till varför jag har blivit sämst på att blogga. Det händer aldrig nånting kul i mitt liv. Skriver alltid samma sak. Jobbar på vardagarna och festar på helgerna.
Det blir liksom tråkigt att läsa om i längden.

Men en sak jag börjat fundera väldigt mycket på är att tatuera mig igen. Vet vart jag vill ha den och jag vet vad jag ska skriva. Så, jag tror att jag ska önska mig det i present. Men det är så långt kvar, och jag vill ha den nuuuuuu!

Jaja. Ikväll blir det tv som vanligt. Imorgon är det äntligen fredag och det känns så jäääääääääääääävla skönt.

Hare bäst ♥

KAAAAALLT!

Jag håller på att dö av nerkylning. Det är så jävla kallt. Överallt. Hela tiden. På jobbet, på tåget, på tunnelbanan, hemma. Överallt. Jag dör. Kan inte skitsnön bara smälta nu så våren kan komma. Fyfan vad underbart.

Annars då? Har inte hänt mycket idag. Jobb 9-17. Förseningar på ditvägen och på hemvägen. Blir inte ens chockad längre. Har vant mig vid att vara sen till jobbet. Dock blev jag bara 3 min sen för jag kutade igenom hela t-centralen.

Nu sitter jag och tittar på världshistoriens bästa serie. Family Guy såklart ;). Ska väl fortsätta glo på tv. Klockan tio är det ju Big Brother som jag redan är fast i. Även fast deltagarna suger penis. Så tråkiga! Men Big Brother är ändå Big Brother liksom heeeheee...

Ciaociao♥


22 februari

Satt precis och käkade och läste lite bloggar. Gick in på en blogg som inte hade uppdaterat på hela dagen, blev skitarg och tänkte "men vafaaaaaaaan, skriv lite då". Och så kom jag på att jag måste ju uppdatera. Ett inlägg per dag var det ju! Hehehehehehehe.

Har iof inte speciellt mycket intressant info att komma med. Jag var på nya jobbet idag och skrev på kontrakt och allt sånt där. Känns skitbra. Nervöst, men skitbra. Så den 10 mars börjar jag där.
Igår berättade jag det för barnen. Det gjorde ont i mig när vissa grät. Jag ville bara säga "okej, jag skiter i det. jag stannar här med er istället". Åh, världens bästa ungar.

Efter kontraktskriveriet så åkte jag mot jobbet. Sjukt jobbig dag.

Nu ska jag titta på Sofias Änglar och gråta ögonen ur mig.

Ciao ♥

One shot for my pain, one drag for my sorrow

Alltså, Bruno Mars. My man. Jag dör. Hans skiva är helt jävla fucking underbar. Kan inte sluta lyssna. Man blir så jävla glad av hans musik!
Jag borde egentligen gå och sova. Ska upp 7.15 imorgon bitti. Klockan åtta bär det av mot Dalarna och familjen Moström. Ska bli så mysigt att se dom igen :).

Nej, nu ska jag fortsätta lyssna lite på min man, sen försöka sova.

God natt på er ♥


Lite random partybilder

Bjuder på lite partybilder från senaste utgångarna, enjoy ;)






















































Hahahaha, gruppbild på särbarnen! Älskar Tessans lilla huvud som knappt syns, och Elinas uppknäppta byxor haha. Bästa ♥!

Förlåååååååååt

Haha, alltså, det här med bloggning? Vad har hänt? Jag skulle ju skriva minst ett inlägg per dag. Men det gick ju inte så bra. Men nu lovar jag. Jag ska bättra mig. MINST ett inlägg/dag!

Har legat deckad i flera dagar i feber och har haft ont i kroppen och frossa och skit. Men nu börjar jag bli bättre. Tur det för på söndag blir det en heldag i Dalarna för att fira lillsessan Majken som fyllde ett den 5 februari. Det blir mysigt. Har inte sett dom sen julafton, och det var ett tag sen.

Idag är det iaf fredag, och planerna för dagen är fredagsmys med lillesyster. Detta blir den första helgen på länge som jag inte går ut.
Det roligaste var förra helgen, Maria frågade om vi va på för utgång här i Södertälje. Jag och Elina sa ja. Var inte jättepeppad eftersom det var här i stan, men det kunde bli kul tänkte jag.
Maria smsade sen och sa att hon mådde dåligt och bangade. Så det blev bara jag och Elina.
På förferren satt vi och snackade och pumpade schhöööön musiko. Jag blev bara mer och mer otaggad på att gå ut i Södertälje. Så efter ett tag frågade jag jätte försiktigt om Elina kanske ville gå ut på Amba istället haha. Och det ville hon verkligen!! Så vi sket i Slöddertälje och drog till Amba istället. Och fyfan vad kul vi hade. Alltså, det stället i mitt hjärta. Sån grym musik att jag trodde jag skulle svimma. Dansade så svetten rann. Snygg tjej!
Så, ännu en gång, Sthlm är såååååååååååååå  jäääävla mycket roligare än Södertälje!!!!

Veeery weell, nu ska jag kolla igenom lite typsnitt på dafont. Har kommit på en tatuering jag vill göra, eller jag vet vart jag vill göra den, men är osäker på texten. Så sjukt taggad. Ska beställa tid så fort jag bestämt mig.

Hare bäst hörrni!