Out of order

Jag blir snart knäpp. Min dator är sönder. Eller har virus. Typ. Eller jag vet inte. Hoppas bara på att den mirakulöst blir lagad snart. För nu har jag levt utan dator i typ 2-3 veckor. I'm looooosing it!
Sitter just nu framför mammas och deras sjukt sega dator.

Well well, vi hörs när vi hörs.. Dvs när min bajsdator börjar leva igen.

Gooood night!

Mood swings

Blir nästan rädd för mig själv hur mitt humör kan ändras på två sekunder. Igår kändes allt okej. Allt var lugnt. Under kontroll.
Idag raserade allt. Vet inte varför men allt bara sprack och allt känns skit igen. Hur kan det va så? Att allt känns skit bra ena stunden och andra stunden känns det som att varenda grej som händer är bara för att förstöra och göra allting lite extra jobbigt.
För mycket känslor och för mycket tankar i mitt ändå ganska stora huvud, det tror jag är svaret.

Men nu har jag fått skriva av mig lite, och nu ska jag fortsätta med min deppfredag. Mina kära vänner sitter just nu och dricker och är partyglada, vilket gör mig ännu mer depp. Men jag har lovat mig själv att jag INTE ska gå ut i den här äckliga stan nåt mer, och det ska jag och har jag hållt. Plus att jag ska upp tidigt imorn. Kolmården står på schemat. Tillochmed det har jag tappat lusten för.

Jävla negativa människa!

Back on track

Jag tror jag är back on track. Redo to face the world. Okej, nu tog jag i lite. Men det känns bättre.

Nu har jag kollat lite PH avsnitt och ska hoppa i säng nu. Imorgon är det fredag och helgens planer är många. Det blir fullspäckat. Gillas. Det enda som fattas är en utgång. Ingen helg utan party right?

Nehepp. Sängen nu då!