Lalalalalaaa

Jahapp, kanske ska skriva här igen!

Idag ska jag o Cilla ut. Vi ska till Olearyyyys... Lr som Cilla säger "Lääärys". Haha! Dom har nämligen dansgolvet öppet idag. Så då måste man ju självklart dit moahaha. The problem e hur man sen ska ta sig hem. Vågar man ta nattburren själv? Jaja, det löser sej nog.

Om två timmar kmr Cillus o då ska vi PUUUMPAA! Haha.. Nej, men de kmr bli fett kul ikväll. Det kan inte bli annat när jag o Cilla e i farten :D.
Vi ses i dimman!

Pusssss


Kan man bli hetare ? Hahahaha


Några av inköpen från igår

Jeans - Gina Tricot, 399 kr





Stor stickad kofta - Gina Tricot, 149 kr (fick inte till någon bra bild)





Skor - Wedins, 125 kr på rean





Klänning - Gina Tricot, 29 kr haha





Örhängen - Åhlens, 40 kr





Stora guldörhängen - Glitter, 55 kr


Måste hålla mej vaken!

Shit vilken otroligt seg skoldag! Vi hade ju engelska B idag för första gången. Shit, jag vette fan om jag kmr klara de där asså. Sjukt mkt grejer att göra på bara en termin. Det är en kurs som egentligen ska vara på 3-4 terminer.  Det kmr bli jävligt tufft!
Sen va skoldagen som vanligt. Absolut roligast va teckenspråk. Älskar att verkligen känna att man har lärt sig något på en lektion. DEt är fan inte ofta det händer haha!
Klockan 16.20 slutade vi o vi tog tåget hemmåt. Va hemma vid fem!

Nu är jag fett trött. Vill egentligen bara lägga mej o sova, men då kmr jag inte somna inatt. Imorn ska vi ut på "äventyr" med klassen. Får se vad de blir för kul!
En sak jag har kommit på nu när jag börjat skolan igen, är att varje gång jag ritar lr sitter o kluddrar på blocken, då ritar jag antingen snoppar lr hjärtan hahaha. Undra vad det betyder?

Nej, nu ska jag glo på tvn. Har en känsla av att jag kmr somna!

Pussss

Rubrik?

Hejhejhallå!
Idag är det måndag. Skolan började kvart i tio. Gick väl rätt bra att gå upp imorse! Första lektionen var halvklass och vi hade teckenspråk. Verkar skitkul! Men jag har hört vad Elina har sagt om det och det kmr bli jobbigt. Men lärorikt!

Sen rullade skoldagen på. Åt höns till lunch hahaha! Slutade vid två eftersom vi inte har kört igång med projektarbetet än. Skönt! Efter skolan drog jag o Elina till Estocolmo. Mitt underhåll hade ju kommit och jag va i desperat behov av höstkläder!
Hittade massor. Bästa kapet var ett par skor för 125 spänn! Så jääkla glad blev jag. Dom hade ju kostat 500 spänn så de var ett riktigt kap. Fick även med mej en stickad kofta, ett par jeans, tights, en klänning, örhängen och nagellack! Tror det var allt. Är nog rätt nöjd :P! Mindre nöjd är jag med att det enda som e kvar i plånisen e en tjuga. Men men! Det var mkt välbehövliga saker.

Vid sju traska jag o Elina mot tåget. Va hemma vid kvart i åtta. Kollat tv sen dess! Känner mej rätt seg så jag somnar nog gott inatt. Men jag känner mej lite småhungrig. Åt typ en kvadratcentimeter med lasagne när jag kom hem. Så jag känner att jag behöver nåt i magen!

Imorn ringer klockan 6.15! Döööda mej långsamt...

Ciao

Love can touch us one time, and last for a lifetime

Igår var det ju bröllop. Det var Fia och Mattias som gifte sej. Jag var ju tärna! Gud vilken hektisk dag. Inte en lugn stund. Men det var såååååååå kul och så jäkla fint. Det absolut finaste bröllopet jag varit på.

Dagen började med att vi åkte till Uppsala klockan halv sju på morgonen (gick upp kvart i sex, SNARK).. Där väntade Malin(Mattias syrra) och hennes kompis. Dom skulle fixa våra fripps. Det var jag, Anna, Katten som var tärnor. Sen Ebba, Nora, Joline och Vilma som va brudnäbbar. Och självklart Fia då! Allas hår skulle fixas.
När man inte blev fixad fick man hjälpa till o locka håret på näbbarna. Annars skulle vi aldrig bli klara! Vid tio-halv elva tiden nångång, va alla klara! Alla va jätte fina, och speciellt Fia.
Vi åkte förbi donken så ungarna fick i sej varsin hamburgare, sen körde vi mot Taxinge. Det var en lång o obekväm resa eftersom man inte fick luta sej mot något för då skulle frippen förstöras.
Men tillslut kom vi fram och gick in på slottet där vi började sminka oss o så. Klädde på oss o fixade näbbarna. Alla va skitnervösa.
Fias brudbukett och våra buketter kom oxå. Så jäkla fina! Sen var det bara att bege sig till kyrkan. Då blev jag riktigt nervös o ba stod o skaka typ haha. Men det gick så bra så! Och allt va så fint. Började gråta när jag stod där framme. Fias kompis sjöng två låtar oxå, de va så jäkla fint. Inte ett öga va torrt haha!
När det va dags och sjunga i psalmboken fick jag o Katten världens skrattanfall. Skitjobbigt hahaha! Bara för hon tanten som spelade orgeln satt precis bakom oss, och sjöng typ opera. Och så härmade Katten henne o jag började asgarva. Sånt där jobbigt skratt som inte gick o stoppa. Men jag behärskade mej tillslut hahaha!

Efter kyrkan åkte brudparet hästochvagn medans alla gick vidare till slotträdgåren. Vi inväntade brudparet o sen bjöds de på champagne och chokladdoppade jordgubbar. Mumma! Sen gick alla in och vi käkade mat o hade det trevligt. Blev ett antal tal och så. Massa roliga bilder visade dom oxå! Så jäkla kul haha:D. Vi surprisade Fia, och resten av  gästerna, me o spela upp låten som hon spelade in på möhippan. Alla tyckte hon va så duktig hihihi!

Kvällen fortsatte och det blev lite dans, lite tårta och väääääääldigt onda fötter haha! Klockan ett var det dags att avsluta kvällen. Det blev lite strul med de sista gästerna som inte kom hem på nåt sätt, för Taxisarna hade slutat gå dit ut.. Helt sjukt ju! Men som tur va fick dom tag i en som kunde komma. Så det ordnade sej! Fia o Mattias åkte med mej o mamma och vi skjutsade dom till hotellet där som skulle sova.

Det blev en sjukt lyckad dag och jag e så himla glad för deras skull! Älskar dej syster ♥


Idag vaknade man halv två. Va väl helt slut efter gårdagen så jag sov som en stock! Har inte gjort mkt idag. Mest glott på Tvn och filosoferat. Tog en dusch för en timme sen typ. Det var riktigt jobbigt! Skulle nämligen kamma ut mitt härliga hår som såg ut som ett riktigt skatbo efter all tupering och spray. Jag lovar er, jag skulle skrämma livet ur varenda en av er om ni såg mej imorse när jag vakna.
Efter mkt balsam och mkt borstning så blev det som vanligt igen. Men det tog sin tid!

Nu sitter jag o kollar på Fantastic four på trean. Imorn blir det skola (USCHUSCHUSCH) och efter det Sthlm. Måste försöka hitta nå jeans och lite höstkläder. Har inte mkt i plånisen men jag måste ha nånting. Har absolut INGETING att sätta på mej.

Adios!



Lite pics från bröllopet

























Jag älskar denna bilden! Den ser så härlig ut :). Förutom pappa i bakgrunden då. Haha!
Fler bilder kommer upp i Bilddagboken sen.




Uppgång om sex timmar

Japp! Om sex timmar ringer min underbara klocka. Då ere bara slänga på sej kläder o sen sätta sig i bilen påväg till Uppsala. Det är där vi ska få håret fixat.
Jag skulle behöva gå o lägga mej. Men jag e inte en gnutta trött efter mina 13 timmars sömn inatt. Istället sitter jag o käkar tortilla chips o dricker uff fanta.

Börjar bli lite smått nervös inför morgondagen. Tänk om jag snubblar lr nåt när jag går där i mittgången med alla blickar på en. Kan inte ens tänka mej hur nervösa Fia o Mattias är. Gifta sej e fan stort asså!
Kommer garanterat börja böla när jag står där framme o dom säger sina löften. Vet inte om dom skulle ha egna lr inte. I vilket fall som helst kommer jag börja gråta. Gör alltid det på bröllop. Det är så himla fint!

Har fixat mina naglar oxå. Gjorde lite fransk manikyr. Men hade inget genomskinligt nagellack, så istället tog jag mitt jääätte ljusa rosaskimmrande nagellack. Det blev jätte fint :)! Bröllopet går ju i rosa o silver, så de passar ju perfa.
Nej ska sluta skriva massa strunt o fortsätta glo på tvn med mina chirre.Hoppas Elina inte är allt för bakis imorgon. Hörde att hon va på fyllebravader hos sin kusin. Haha!

Hade bäst ♥

Sssssssssssssssssssseg dag

Igår va jag helt jävla död, tydligen... Klockan halv tolv typ, la jag mej o läste för Tvn fuckade sej. Sen helt plötsligt somnade jag. Vaknade vid ett o stängde av datan o allting, sen hoppade jag i säng.

Idag vaknade jag ett. Så jag sov 13 timmar. Haha! Är lagom utvilad nu.. Har hunnit käka frulle o kollat lite på OS. Nu sitter jag här o snart dör jag va tråkighet. Skulle va så skönt att gå ut ikväll. Mitt o Elins kääraste underbaraste Viper room öppnar ju idag igen efter att ha haft sommarstängt.
Men de går ju inte eftersom imorn ska jag upp med tuppen. Fia gifter ju sej o jag e tärna. Så det blir tiiiiiidig uppgång! Mycket fixs som ska fixas.

Nej, onödigt inlägg. Hejsvejs!

Och så var helvetet igång igen

Idag var det dags för första dagen i skolan.. Klockan halv ett mötte jag Nina på centralen. Saknat den där chocolatebear'en. Haha!
Sen åkte vi till skolan. Mötte alla andra tjejor. Sen fick vi reda på lite info o sånt där. Som man hört en miljon ggr. Trodde inte att ett upprop kunde ta 2 timmar. Men tydligen så kan de det.

Klockan tre skjutsade Maria hela packet ner på stan. Jag o Tessan mötte Elina o sen in på Nancys där Fia befann sej. Hon berättade lite om lördagen. Elina o Tessan ska ju va "barnvakter" på bröllopet :)..
Sen efter fikan gick jag o Elina en runda på stan. Och jag skojar inte.. Jag hittade en miljon saker i VARENDA affär. Fan jag blir så jävla irriterad. Jag måste verkligen ha höstkläder NU! Allvarligt asså. Har absolut inget att sätta på mej.

Åkte hemmåt vid halv sju (?).. Käkade keeebab. Sen har jag bara glott på TV'n o dampat.
Imorn är jag ledig. Av en väldigt tråkig anledning iof :(. Imorn är det Margreths begravning. Men har bestämt mej för att inte gå. Orkar inte bli mer ledsen. Speciellt inte när Fia sen gifter sej på lördagen.. Vill vara glad o pigg då! Så orkar inte deppa ner mej imorn.

Nej, ska väl kolla på tvn (som knappt funkar).. Kan denna dag bli bättre? Suck.


Blä!

Så känns allting just nu.. Skolan börjar på torsdag. All stress och press kmr tillbaka. Åååååååååååh jag orkar inte! Vill bara att de här äckliga året ska gå snabbt så jag får sommar och semester igen.
Jag vill ha nåt som kan göra en glad. Just nu vill jag ha en mysig vovve som kmr inspringandes i rummet o viftar på svansen o lägger sig i knät och gosar. Istället har jag en cpkatt som kmr in o glor på en o sen går sin väg.
Jag vill ha fetaste filmkvällen med alla underbara vänner. Istället sitter jag här själv o kollar på vänner...
Jag vill ha sol så man slipper bli ännu mer deppig av de här skitvädret.
Jag vill ha pengar. Pengar e fan alltid ett problem...

BAJS!


Bjuder på några videos

Här kommer några videos från Tööörki :)

Här sitter vi o tar en drink på underbara Lambada :)! Hör ni vilken låt det är :D? Snacka jag blev tokig..




Här e en film från när vi va på stranden :)




Här är när vi e ute o partar med våra svenska vänner Sandra och Elin :)!




De här är från Turkiska aftonen :)




Liam dansar magdans haha :D!



I miss turkey

För en stund sen blev jag klar med att kolla igenom allt jag har missat under dessa 2 veckor. Läsa alla miljoner bloggar, kolla Bilddagboken, Facebook osv. Det tog lång tid!

Nu sitter jag här o deppar över mitt liv haha. Jag vill verkligen inte bo i det här skitlandet. Jag vill ha solsemester hela dagarna. Men det går ju tyvärr inte. Längtar redan till nästa år då jag redan planerar den fetaste partyresan nånsin. Vet inte med vem lr vart. Allt jag vet är att den ska bli den bästa! Bara börja spara nu flickor..

Jag vet iaf vad jag ska göra imorgonkväll. Kolla på fyran klockan nio. Då är det en dokumentär som heter "Hjälp, jag kan inte sluta fisa". Måste se den. Måste sätta alarm på mobilen så jag inte glömmer. Informerade Elina om denna underbara dokumentär oxå. Haha!

Nej, man kanske ska krypa till kojs nu. Kommer inte kunna somna me alla tankar i mitt huvud. Men det blir inte bättre av att jag sitter här. Imorn sätter jag in bilderna från Turkey i Bdb. Mest bilder på Joline o Liam, men ändå..

Adjöken och godnatt!


Asså jag asgarvar åt den här! Dålig humor lr vadå?

Sällskapssjuk

Jahapp, då var det dags o skriva här igen.

Har ju varit i Turkiet i två veckor. Kom hem i lördags eftermiddag.
Resan va bra! Chillresa typ. Men när vi partade, då partade vi. Spårade ut lite väl kanske! En kväll slutade med att jag åkte med 6 okända svenska killar till deras hotel. Haha! Sen tog taxi hem helt lost. Men ja jag kom hem helskinnad iaf.
Solade inte alls lika mkt som förra året så är inte alls brun. Jag solade typ normalt mkt i år haha. Inte som förra året när vi låg från 10-17 utan att röra oss från solen.

Dagen då jag kom hem körde vi tjejor utgång på kvällen. Surprisade dom på centralen haha. Bara Maria visste om det mohahaha. Så skönt o få träffa dom igen! Nina o Malin e dom jag har träffat minst i sommar. Saknar dom massaaaaaaaaa!!
Kvällen blev iaf lyckad. Mkt skratt, dans o drickande. Mötte Elina utanför Stanleys vid två, drog till Olearys, fick skjuts av min syrras kompis hem. Hon ville inte att jag skulle bli tagen av badparksmannen haha.

Jag o Elina snacka hela natten. Vid fem gick vi o sov, det va SKÖNT! Somnade så fort jag la huvudet på kudden. Dagen efter vaknade jag halv fyra höhöhöhö. Men det va verkligen välbehövlig sömn..
Jag o Elina käkade kolgrillen, och vid elva drog Elina hem. Jag somnade på soffan.

Idag va jag på stan, växlade in mina pengar som försvann lika snabbt eftersom jag hade lånat pengar av Elin till utekvällen. Käkade på Nancys oxå. Såååå efterlängtat!
Sen när jag kom hem packade jag upp alla grejer. Allt åkte typ ner i tvättkorgen. Så nu vet jag inte vad jag ska sätta på mej. Behöver verkligen höstkläder NU på momangen. Så fort jag får underhållet måste jag köpa lite kläder. Jeans är nåt som står högst på listan.

Jaja, vet inte vad jag ska skriva här. Vet bara att just nu för tillfället är jag sjukt sällskapssjuk. Har inte varit själv på två veckor. Och nu känns de så sjukt deprimerande o sitta här i kalla regniga Sverige helt ensam. Usch! Vill bo i ett land som har sol dygnet runt, som har roliga trevliga människor. Inte dryga äckliga Stockholmare. Ååååååååååååååååååååååååååååååååh!

Nej, ska sluta skriva massa strunt. Imorn ska jag deppa hela dagen! Är själv hemma.

Hejdååå!

I Turkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiet!

Sitter just nu pa internetcafe ı Turkey :D. Vet ınte vad jag ska skriva. De e sjuuuuuuukt varmt har nere. Svettas som en gris nonstop. Solar o badar varje dag. Men har fan ınte fatt nan farg. Jag skojar ınte assa. Men det e ju en vecka kvar sa jag far pressa pressa pressa.
JAg kan ju saga att jag e sa jaaaaaaaaaaaaaaavla sur att ınte elına e med. Fan jag vıll parta varje dag, men ıngen vıll joına mej. Vı va ute ı mandags. Det blev en mısslyckad kvall kan jag meddela. ALLDELES fşr mkt att drıcka hahahaha. Men sğ e de!
 Borjar fan grata snart. Sısta ggn jag aker tıll ett sant har stalle med famıjen. For jag vet att jag blır bara sur for att jag ınte kan festa som jag vıll. Men men jag ska val va glad for att jag e har lr nat.. Vıll bara ha alla mına underbara vanner hos mej NU sğ vı kan ha kulkulkulkulkuuuuuuuuuuuuul.. Nasta ar sager jag bara...........

Vet ınte mkt mer jag ska saga. Jo juste, jag ska tatuera mej dagen ınnan vı aker. Lında oxo mohahahahahaha. Men vad lr vart sager jag ınte. Det blır en surprıse.

Fyfan va svettıgt de haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar. Snart maste jag ga o ata maat pa hotellet. Sen vet jag ınte vad som hander. Vıll ju parta som sagt. Men de blır nog ınte sa!

Ne, nu ska jag sluta skrıva. Men tjejor,- kan vı ınte kora en utgang pa lordagen nar jag kmr hem ? SKulle va fetıng najs eftersom de e sısta helgen ınnan skolan borjar.
Men vı hors alla nar jag kmr hem. SAKNAR ER JATTE MKT! Onskar alla kunde vara har med mej  nu :(.

Vılma jag vet att du kanske ınte laser det har, men jag saknar dej ın ı bomben. Du ar bast lıllasyster ♥♥♥

PUSS PA ER ANDRA OXA!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Hejsan svejsan allesammans!

Nu skriver jag sista inlägget innan jag åker. Hoppas ni har det bra här i Sverige utan mej! Kommer sakna vissa bajskorvar. Men det är ju bara två veckor!
Förresten så kan jag ju meddela att jag kmr ha fetaste övervikten på väskan haha. Hoppas bara jag får igen den. Haha!
Nej, men nu ska jag packa det sista, sen ska vi åka till pappas lägenhet i Sthlm. Så sover (jag ska dock inte sova) vi där, sen tar vi taxi till Arlanda vid 5-6 nångång imorn bitti.

Men hejdå da allihop!

Massa pussar o kramar JOHANNAAAA!



AAAAAJ!

Har precis vaxat benen lite halft. De e första ggn jag vaxar ordentligt! Har aldrig haft tillräckligt långt hår. Men nu så! Fifaaaan va ont de gjorde. Vilma stod brevid o asgarva åt mej när jag skrek.
Men nu e mina ben helt rödprickiga. Hoppas det går bort :O! Annars kmr jag dö.

Har städat mitt rum lite oxå. Har bara damsugningen kvar. Har inte börjat packa lr nåt än. Men det går väl snabbt. Eller nåt! Måste köra min skrubbning oxå. Och basta... Mycket på schemat idag. Och här sitter jag o kollar på Ebba och Didrik med Vilma.

Skriver nog senare oxå... Har faktiskt ingen resfeber alls. Känns inte ens som jag ska utomlands lr nåt. Känns lite skumt!

Jaja.. See you later!