there's one for all.

Idag har det varit en händelserik fredag. Som vanligt började vi kvart över åtta med svenska. Kollade klart på Troja.. Hade inte sett den innan. Den va ju bajsbraa! Älskar sånna filmer. Efter svenska va de typ gunnis lektion. Skulle jobba själva så de blev inte så mkt gjort. Inte bra! Men sen så gick vi mkt tidigare från hennes lektion för o hinna äta innan vi åkte iväg till beachvolleyboll hallen :). De va ju askul där :D. Värsta härligt när de riktig sand o sån där härlig miljö. Sen vare ju inte fel att instruktören såg fett bra ut mahah. Men iaf jag va redan död efter uppvärmningen. Men de va fan askul :D! Vi skulle dit en gång till nångång..
Efter volleybollen kom mamma o hämta mej eftersom jag bara hade shorts på mej o verkligen inte hade nån ork att byta om. O jag kan ju inte åka hem i värsta sommarshortsen när de e svinkallt ute!
När jag kom hem tog jag världens snabbaste dusch o satte på mej kläder sen så bra de av mot skärholmen. Hade 5 kr i plånboken, så de va inte direkt kul o gå runt där o se alla fina kläder o grejer :(. Men fick en mössa o en typ halsduk / sjal av mammi. Alltid nåt!
När vi hade shoppat klart åkte vi till donken o käka. Va inte ens hungrig o blir sur på mej själv att jag ens åt! Sen åkte vi hemmåt o skjutsade hem elin o magnus. Sen så åkte jag, mamma o vilma till syster fia :). De va aslänge sen jag träffade alfons så jag va tvungen o åka dit.
Sen åkte vi hem precis till idol. Så jag la mej i soffan o skulle kolla på de, men jag somnade efter en halv timme.  Var så sjukt trött.. De va läskigt! Sen så vaknade jag nyss typ... Ska typ borsta tänderna o gå o lägga mej! Seg fredagkväll haha. Imorn blir de barnvaktning igen. Alltid lika mysigt :).

God natt mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah jånas sover före ellenaaaaaaaaaaaaa:O:Okabbastorf fel på kartan tror ja haha

2007-10-27 @ 00:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback