Ultimate survival

Har ni sett det programmet någon gång på Discovery? Det har blivit mitt nya favorit program. Har sett det några ggr! Det är ett överlevnads program där en kille, Bear Grylls, ger sej ut i dom mest extrema miljöer och "låtsas" gå vilse (exp. där han har varit är Sahara, Sibirien, Amazonas) och visar olika överlevnadstekniker och grejer. Låter skittråkigt! Men han gör helt galna grejer.

Här är två youtube klipp från programmet. I det ena klippet pressar han vattnet ur en nybajsad elefantbajskorv, bara för att få i sig vätskan. Han har även druckit sitt piss och grävt i en kamelmage för att få tag i vatten
I det andra klippet käkar han rått zebrakött. Han har oxå smarrat på giftiga skorpioner, fårbollar, getögon, spindlar, ormar.. Allt äckligt ni kan tänka er helt enkelt!

Blir helt fascinerad av att titta på det där programmet. VARFÖR i hela friden utsätter han sig för sånt där. Han är ju galen! Men det är ju bra erfarenheter om man (mot förmodan) skulle gå vilse i Sahara eller något annat galet ställe..

Titta och njut haha (sämst kvalitet dock :( )!

 


 

Nu är det snart dags för Prison Break, sen sussa! GOD NATT

Kommentarer
Postat av: Linda

Thihihihhihi idag kommer vi till Tälyeah!!!!!

Postat av: fia

usch....fy fan!!!

2009-02-10 @ 13:08:49
URL: http://ingeberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback