Uttråkad till tusen

Ååååååh jag vet inte vad jag gör snart. Har så jäkla tråkigt! Har suttit o kollat igenom massa webshoppar och hittat massa fint. Kan nån ge mej pengar.. Eller åtminstonde ett jobb. Jag vill verkligen jobba. Maria, jag måste få jobba med dej nångång på ditt lyxjobb. I NEEED MONEY!
Har redan gjort slut på underhållet och nästan hela studiebidraget och det har vi lixom inte fått än. Det kmr imorn! Men då ger jag 700 till mamma som jag har lånat till skor o utgång. Så de blir 300 kvar i plånkan. Inte okej!

Jag vill gå ut i helgen. Min ekonomi håller inte för mitt partyliv. Men som sagt, nån som vill ut i helgen? Kan lika gärna göra slut på dom där sista 300 örena!

Imorn tror jag åker till min syrras lägenhet o degar. Hon e ju i Dalarna så jag tänkte utnyttja det o chillipilla där. Men förhoppningsvis blir det party ju :P..

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Besviken

Åh, jag e ledsen. Skulle ha fått kolgrillen nu, men det va stängt. Så fick ta donken istället. Vet ni hur mkt jag ville ha kolgrillen eller.
Mamma o dom blev bjudna på smörgåstårta hos grannarna så därför blidde det hämtmat för mej.

Förresten, min msn har fått allvarliga problem. Jag loggas ut o in hela tiden, och ibland ser jag inte om någon skriver. Ibland går det inte o byta status så bli inte sura om jag inte svarar även fast jag e onlinge. Eller pålogget som jag kallar det.. Norsk msn is the shit!

Kram



Seg som bara den

Nu har jag samlat ork till o förflytta mej till soffan och datan. Har legat i sängen  hela dagen o kollat på TV. Vaknade vid tolv och jag va så sjuuuuuukt törstig. Drömde tillochmed att jag drack massa olika drickor. Gick iaf upp o drack ett stort glas vatten. De va gott!
Kände att huvudet snurra lite men annars mådde jag prima. Inte bakis lr nånting. Skönt :)!

Hur va kvällen igår da? Den va FETT BRA! Började hemma hos mej med drickandet. Cilla kom lite senare. Dansade och snackade lite o sådär. Vid kvart i elva kom Anni o hämta oss o skjutsade oss till Olearys. Snällt av henni!
Väl inne röjde vi gärnet. Dansade och hade sjukt trevligt! Trodde faktiskt det skulle vara lite mer folk. Men det va kul iaf :)!
Jag tror att vi drog när det stängde. Lite luddigt där i slutet mot kvällen haha! Fick skjuts av Micke hem. Tog några varv runt stan haha. Ville inte hem! Jag ville åka bil.
När jag väl kom hem så kom jag på att jag inte hade nå nyckar eftersom mamma egentligen skulle ha hämtat mej. Så då hade jag skitit i nycklarna. Så jag knackade på dörren och Jocke kom o öppna. Jag tror de va han iaf haha!
Somnade iaf på momangen. Skönt! Tack tjejor för en askul kväll :)!

Som sagt, idag har jag inte gjort mkt. Legat i sängen o degat. Längtar tills maten e klar. Undra vad det blir! Nåt gott hoppas jag.

Adjöken!

Kvällens låt hahaha:


I am superwoman

Älskar låten mmmmmmmm!

Jag vaknade för en timme sen. Sov så jäkla gott. Drömde härliga drömmar oxå så jag ville inte vakna. Drömde att jag var utomlands och massa grejer.
Jag sitter här o lyssnar på lite chillmusik och inser att jag inte har nå ny och bra partymusik till ikväll.  Får väl köra på youtube höhöhö!

Jag har typ bestämt mej vad jag ska ha på mej. Antingen blir det samma klänning som i lördags. Känns lite uff, men aa.. Jag tänkte ha den "riktiga" urringningen idag. Det är det som gör själva klänningen lixom. I lördags satte jag säkerhetsnålar så det såg ut som en vanlig klänning. Men ikväll kör vi på urringat aahhggrr... Haha!
Eller så blir det min gamla vanliga rosa klänning från Indiska och mina nya skor. Får se helt enkelt. Måste prova den första klänningen med bikini för man kan inte ha vanlig BH under.
Jaja, det blir en surprise vad det blir höhö.

Tjejerna kmr iaf till mej o förar. Hoppas Cilla hinner hit. Hon kmr hem från Gbg idag så det blir mucho stressigt för henne. Men förhoppningsvis hinner hon hit :)! Måste ju shaka lite innan till "YOU GOT THE SWEETEST ASS IN THE WOLRD" haha...

Aja, nu ska jag typ äta frulle..

PUSS


Två listor

Vara för jag har så sjukt tråkigt så bjussar jag på två tråkiga och otroligt intressanta listor. Enjoy!

LISTA 1:


DAGENS VILL HA: Skorna jag visade i inlägget innan. Kan nån ge mej dåååå?!?!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, tröja, nya skinnjackan, stövlar och mysig halsduk
DAGENS SMINK: Foundation, puder, mascara och rouge
DAGENS FRISYR: Utsläppt med mittbena
DAGENS HÄNDELSE: Äta Nancys. Mmmm!
DAGENS LÅT: James Morrison- You make it real
DAGENS PLANER: Dagen e ju över. Men mina planer är väl att snart gå o sussa höhö!
DAGENS SAKNAD: Pengar
DAGENS DUMMASTE: Att jag inte har mer pengar på mitt konto :(
DAGENS DROG: Pucko
DAGENS ROLIGASTE: När Linda berättade om mina dikter som jag skrev när jag va en liten fis. Jag asgarvade hahaha!
DAGENS FAVORIT: Alfons, Nora, Ebba, Vilma, Joline och Liam! Dom ungarna är alltid mina favoriter
DAGENS KÖP: Nancysmacka mahaha
DAGENS GODIS: Inge godis, åt glass förut :)
DAGENS HUMÖR: Helt okej. Trött typ..
DAGENS ORD: "HAHA"... Vi kallar det för ett ord :P

LISTA 2:

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att Prison Break va på Tvn :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sussade gott i min säng
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste lite bloggar
Det sista du sa högt: God natt :)
Det senaste någon sa till dig: God natt
Vad har du druckit idag: Cola, vatten och juice
Vad var det senaste du åt: Glaaass mahaha
Vad var det senaste du köpte: Hänt BILD
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit tror jag hahaha..
Vad är det för väder hos dig nu: Regn och rusk. Hualigen!
Godaste glassmaken: Choklad och jordgubb :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut
Sover du tungt: Ja, när jag e trött så går det knappt att väcka mej
Drömmer du mardrömmar: Ibland händer det väl
Trivs du med ditt jobb: Om man ändå hade nåt...
Favoritklädsel: Partyklänning.. Haha
Favoritlåt just nu:Finns ju så många
Vad ser du om du tittar till höger: Min vägg haha
Vad gör dig glad just nu: Att jag o tjejorna ska parta gärnet imorn!!
Vad ska du göra härnäst: Soooova..
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uttråkad och seg
Favoritgodis: Gillar typ allt godis. Men inte sånna där med "öl" i som Vilma säger. Typ punchpraliner o sånt haha.
Kläder just nu: Mjukisar och T-shirt
Hur många kuddar sover du med: Tre stycken :)
Spelar du något instrument: Nope
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska, lätt haha
Vad är viktigast för dig: Att alla nära och kära är friska och glada.
Är du kittlig: Skoja inte haha
Snarkar du: Nepp, inte vad jag vet?
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: SPINDLAR, harskrankar, nattfjärilar, kackerlackor, tvestjärtar. ALLA insekter är äckliga. Förutom nyckelpigor :)!
Stökigt eller välstädat: Lite blandat är alltid bra.. Haha
Längtar du mest efter just nu: Sommar, pengar och utgången imorn :)


Nej, nu stänger jag av datorn och hoppar i säng. God natt på er!



Paus i Ugly Betty

Alltså jag e seriöst förälskad i dessa skor från Scorett. Såg dom svarta för nån månad sen. Men nu i veckan såg jag att dom hade kommit i lila, och jag älskar doooooooom. Och jag tkr inte ens om lila!
999 kr kostar dom. Nån som vill köpa :)?


Ska önska mej i julklapp, perfekt till nyår ju :)!

Busy day

Idag vaknade jag vid halv nio av att Jocke höll på o banka o hammra nere i bastun, vi håller ju på o renoverar. Men de e INTE okej o börja hålla på kl halv nio. Jag dampade! Lyckades iaf somna om.. Sen ringde klockan halv tio.
Klädde på mej o sådär, tog bussen till Linda. Skulle ju hjälpa henne rensa förråden. Asså den där människan, hon har så sjuuuuuuukt mkt grejer. Tre förråd fulla med saker, medans dom andra hade ett förråd lite halvfullt. Ja, det va mkt saker kan jag säga. Vi va klara vid halv tre, och vi började vid elva haha.

Efter jobbet va vi hungriga så vi gick till Nancys och käka. De va såååå gott! Kollade lite på stan oxå. Kirrade dricka tills imorn oxå höhö.
Sen kom mamma o hämtade oss, så åkte vi o handla lite. Mötte Fia och co på MAXI! Kom hem för typ en timme sen. Har målat naglarna i mitt nya nagellack :). De e fint! Jätte rosa och härligt.
Linda ringde nyss och berättade att i nå brev som vi tog ner från förrådet hade hon hittat massa dikter från mej som jag hade skrivit när jag va typ 8-9 år. Hahaha! Hon läste upp dom. Shit va jag garvade! "Dikten om sköldpaddan Linda och sköldpaddan Micke", hahaha. Ja jag va en riktig poet när jag va liten!

Nu ere bara en kvart kvar tills Ugly Betty börjar, och efter det ere Desperate! Nu ska jag måla sista lagret av nagellack. Höhö!

Hajdo


I can't find the words you teach my heart to speak

Nu är jag nyduschad och härlig. Sitter o väntar på att min man ska uppenbara sig på Tvn. Menar såklart Prison Break! Mmmmm...

Precis innan jag hoppade in i duschen fick jag sms av Cilla. Hon hade kirrat biljetter tills på ondsag. Då blire party på Olearys med tjejorna. Fan vad kul vi ska ha!! Och tjejor vi kan va hos mej o föra om ni vill. Det ger mej en anledning till o städa mitt rum haha.
Men vad ska jag ha på mej? Har sett en snoppfin klänning på H&M, men har bara 300 o de e lixom det den kostar. Och jag måste ju ha dricka och lite pengar till själva utgången oxå. Aja, får se hur det blir med den saken.( Nån som vill låna mej pengar till fredag haha (A)?)
Längar fett mkt iaf. Skulle vara med en utgång i helgen oxå. Måste försöka ragga upp nån. Julia och jag sa ju att vi skulle gå ut nångång. Men det har alltid bestämts på fyllan så de e inte så lyckat haha.

Nej, nu ska jag kolla om det finns nåt gott här hemma.
Kramkram








Det borde vara olagligt att ha en sån söt huuuuuuuuuuuund. Ge mej den och jag lovar att jag kommer vara glad resten av mitt liv. Ååååh sötboll! Bilderna är tagna från
Anna Hibbs blogg.


Fortfarande tråkigt

Jag har så sjukt tråkigt och är äckligt rastlös. Snart kmr jag ta mitt busskort o sätta på mej min jacka o sätta mej på bussen o bara åka. Hoppa av nånstans, ta nästa buss, kanske åka lite tåg, och så får man se vart man kmr.
Eller så skippar vi det o kollar på Färjan som börjar om 20 min..

Iaf så har jag lyssnat på denna låt säkert 20 ggr o fattar fortfarande inte hur man seriöst kan göra en sån låt? Haha asså jag blir äcklad när jag hör den. Uscha haha! Ni måste lyssna och kolla haha. Så sjuk låt...



Southparks version är mkt bättre hahaha... Sjöng den i lördags minns jag haha!


Nej, nu ska jag leta efter en låt med Alicia Keys, Superwoman tror jag den heteer. Den blir nog en ny favorit haha. Gud vad många bra låtar det finns nu.

Puss på BUTTEN! Haha

Keep your love lockdown

Ååååååh knarkar mina tre älsklingslåtar just nu, Kanye West-Love lockdown, Coldplay-Viva la vida och James Morrison-You make it real. Jag blir glad av dom dom e så braaaaaaaaaaaaaaaaaa...


Aja, idag har det hänt abosolut nada. Legat i sängen i princip hela dagen. Känns skönt att jag kan sova hur mkt jag vill utan att tänka "jag måste ju kunna somna inatt så jag kmr upp till skolan imorn". Mohahahaha!

Har gjort något nyttigt idag iaf. Läste typ 70 sidor i min tråkiga bok vi har i Engelska B. Den ska va utläst efter lovet och jag har fett mkt kvar.
Ne, usch vilken åndgest dag. Imorn måste jag göra nåt, och min syrra frågade om jag kunde hjälpa henne o städa hennes förråd, så jag va snäll o sa ja höhö! Nånting o göra iaf :). Hon o ungarna flyttar ju upp till fucking DALARNA. Bajskorvar:(!

Men åh, ge mej nåt att göra jag e så sjuuuuuuuuuuukt rastlös. Iof så har jag ungefär en miljon skolgrejer o göra, skulle kunna städa mitt rum oxå, lr hoppa in i duschen för jag e så sjukt snygg nu, men inget av de e roligt.
Äsch, får väl städa upp lite här i mitt rum då. De ser faktiskt förjävligt ut. Eller så kan jag ju fota det jag köpte i fredags. Det lät roligare.

Adiossssss

Im not lovin you, the way I wanted to
See I wanna move, but cant escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else dont have to know



 


James Morrison

Så jävla härlig röst den mannen har. Jag vill bara dö. Här kmr en ny favvolåt! Älskar den.



Ska nog sussa nu, annars ligger jag bara o tänker på massa onödigt trams. Natti!

Helgen

Helgen har varit asbra tycker jag.

I fredags åkte ju jag o mamma till Skärholmen. Blev mkt shopping för min del. Köpte en klänning som jag e kär i, en skinnjacka, halsduk, 2 par skor och lite småsaker. Mamma bjussa på ena paret skor(SOM JAG ÄLSKAR)! Hon e så bäst ibland. Kom hem runt halv åtta tiden, köpte med mej Donken o mötte Elina utanför Linda. Så sov vi där. Kollade Idol o spanade på alla partypeople utanför.

Igår vaknade vi runt 1(?)... Låg o degade hela dagen typ. Tog en tripp till Nancys oxå där vi käkade lite mackisar.Sen blev partysuget för extremt, så vi försökte kirra lite fördricka o sådär och sen åkte vi hemmåt. Stressa som apor. Åkte tillbaka till Linda och förade (tack för Smirnoffen förresten bästa syster mohaha) sen vid typ tolv drog vi till Olearys.
Fett skönt kväll va de. Lagom full o glad och kul människor. Träffade Elinas kusin o co så de va kul :).
Efter Olles blev det lite korv på Sibylla för Elinas del hahaha.. Lite diskussioner där oxå, men jag hade trevligt haha.
Drog hem till Linda. Fick ju en trevlig inneboende på köpet oxå haha. Störd! Hade min värsta natt på länge. Sov så jävla dåligt haha.. Undra varför!

 Idag vaknade man o va fett seg, inte bakis utan SEG! Typ mör i hela kroppen. Jag o Elina gick igenom hela kvällen o garva åt vissa grejer hahaha. Jaa, men fett bra kväll blev det ändå. Vill köra en favorit i repris på lördag igen, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Vi gjorde äggröra och vid typ fyra drog Elina hem. Jag glodde på TV och vid halv sju kom mamma o hämta mej.
Just nu sitter jag o kollar på 40-year old virgin. Bäääääästa filmen hahaha! Känner att jag kmr somna gott inatt i MIN säng..
Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag :)!

Puss o kram!


fridayfridayfriday

Usch vilken natt de va. Kunde inte sova........

Vaknade idag vid tolv. Snart ska jag, mamma o Vilma möta moster Kikki på stan o käka Nancys. I need it! Sen åka till stjärtholmen. Mmmm, skooor!
Jag vill inte visa mej ute i allmänheten. Ser ut som en babianfalukorvsanus. Känner mej bajs. Vill ha en papperspåse på huvudet, men hur skulle det se ut lixom....
Aja hejdå.

Film

Har precis kollat film. Det blev The Notebook igen. Vet inte hur många ggr jag har sett den. Jag älskar den!



Godnatt

Bajsbajsbajs

Vilken skum dag det har varit idag. Iof har jag sovit mestadels av dagen. Och dom få timmarna jag inte har sovit har jag lyssnat på massa musik, mest Kanye West-Love Lockdown och Coldplay-Viva la vida.....

Känner mej konstig i huvet. Kanske har blivit hjärntvättad av låtarna. Nånting ere iaf!
Aja, ska väl kolla på Tila Tequila nu och sen blire nog nån film. Lär ju inte somna på ett tag.

Kram


Åh, jag blir så ledsen på dej.
Du ska vara den som bryr dej mest.
Det känns verkligen inte så.
Jag bli så ledsen!
Du är ju den viktigaste personen i mitt liv...
Önskar bara att du skulle förstå.
Jag vet att du inte läser detta, men måste skriva det ändå.
Jag älskar dej!


Äckligt bra låt!

Jag e helt fucking kär i den här låten. Så jävla bra! Låter inte alls som hans andra låtar.
 Kanye West - Love Lockdown


Världens tröttaste människa?

Idag ringde klockan halv nio. Det tog ovanligt snabbt o klä på sej o slänga på lite smink. Fick typ sitta och vänta i en kvart. Höll på o somna!
Iaf, utvecklingssamtalet gick bra. Det jag irriterar mej sjukt jävla anus mkt på är att jag har IG i samhälle. Jag fattar ingeting. Är han dum i huvudet lr! Han skrev att jag inte hade gjort examinationen "Media&Påverkan", MEN DET HAR JAG VISST. Har det fan tillochmed kvar på datan! Ska skriva det till han. Blir så jävla irriterad. Gunilla blev oxå sur hahah! Bästa Gunnis.
Va hemma vid elva igen. Käkade lite kladdkaka sen la jag mej o kolla på TV i sängen. Sen somnade jag. Vet ni när jag vakna?  Vågar inte säga hahaha... FEM! Jag fattar inte. Har sovit bort hela dagen. Såg att Elina hade skickat sms o frågat om jag ville gå på en prommis och de ville jag juu. Men jag va nersövd! Helt sjukt. Men nu är jag iaf utvilad till tusen.
Det känns som att det e fredag idag. Blir helt snurrig ju! Helgens planer e noll. Vill gå ut.. Men ska antagligen ut på onsdag. Så aa, får se hur det där blir!

Nej, nu ska jag se om man får nå mat, lr frukost kanske man ska kalla det haha!

Kramkram



That was when I ruled the world

Det blev en snabb runda idag på stan. Hittade en fin väska, men har ju inge pengar. Det är alltid så!
Iaf, efter att ha kollat i lite affärer köpte vi lite gott, sen åkte vi bussen hem till mej. Så bakade vi kladdkaka och käka godis. Kollade självklart på "Bonde söker fru" och "Greys anatomy"... Massa bra!
Elina åkte för tio minuter sen. Det kändes skönt att prata med henni. Kändes som gamla tiden då vi alltid satt uppe hela nätterna.
Nu är jag iaf mätt som en gris och tänkte snart hoppa i säng. Ska ju upp kvart över åtta imorn och sen iväg på utvecklingssamtal. Sen ska jag nog hem o fira mitt lov genom att sooova, sova och sova lite till.

Förresten har jag poppat Viva la vida hela dagen idag. Fyfan va den låten är GRYYYYM! Brukar inte gilla coldplay men den låten är verkligen underbar. Ska nog lyssna på den en sista gång och sen sussa!


God natt på er vänner!



Lyssna och njuuuuut!

Onsdag

Usch va jag e trött och seg. Skulle bara vilja lägga mej o sova o sova tills jag inte är trött igen. Men det kmr aldrig hända. Jag e fan alltid trött.

Meeee iaf, skön skoldag idag. Hade sovmorgon för vi hade ingen svenska, sen på Gunillas lektion fick vi sluta tidigare så vi fick lång rast. Sen slutade vi lite tidigare från Siwans lektion oxå. Fett skönt! Fick en väldigt bra nyhet idag oxå. Vi ska inte ha nån gympa på fredag, och vi har inge samhälle heller. Så egentligen skulle vi bara ha Gunillas lektion, men hon sa att vi kunde få en hemuppgift istället. Jag blev så glaaaad :D!
Och imorn äre ju bara utvecklingssamtal, sen hem igen. Skönskönt! Så man kan väl säga att man har lov nu :P..

Nu har jag iaf precis käkat mackor, ska snart åka ner på stan med Elina. Vet inte vad vi ska göra. Ska väl gå runt o glo antar jag. Har absolut inge pengar. Jag har sju kronor i plånkan. Jag e så riiiiiiiik!
Aja, hejdå bajskorvar!

Allt är annorlunda

-Eng
-Mat
-Foto
-Klassråd
-Teckenspråk
-Hem
-Sova

Det är vad som har hänt idag. Kul dag va? Vaknade vid sex och fick ångest. Vet inte för vad egentligen. För att allt känns så jävla annorlunda.

Jag har typ inte träffat dej på.... Vet inte hur länge. Känns så konstigt. Känns på nåt sätt som att vi glider isär. Det känns förjävligt. Vi va typ som syskon förut, gjorde allt tillsammans. Nu träffas vi knappt nånting. Va det inte vi som sa att vi aldrig aldrig skulle sluta vara bästa kompisar? När vi va små sa vi att vi skulle flytta ihop o ha en kennel med massa hundar. Det var våran dröm typ.
Jag gillar inte tanken att inte ha dej i mitt liv. Men jag vet inte vad jag kan göra. Tanken att jag skulle förlora min bästa vän som jag är absolut närmast av alla personer i mitt liv, gör mej livrädd.
Vet inte vad detta beror på. Är det för att vi e lata, är det andra personer.. Eller är det bara vi själva som kan ändra det?
Aja, ville bara skriva av mej. Hoppas du förstår, du kmr alltid vara den som är mej närmast!


skorskorskooor

Jag skrev ju förut att jag ska köpa ett par stövlar på skopunkten så fort jag får pengar. Och jag läste idag att min kära vän Elina hade köpt ett par stövlar där. Så jag va nyfiken på vilka o bad henne skicka bild! Det visade sej att de va samma stövel hahahaha.. Hur stor e chansen att vi väljer samma skor av alla skor i den affären lixom. Hahaha de va lite kul! Men jaja, vi brukar ju köra på de där med samma skor höhö. Tyckte bara det va lite kul..

Längtar som en fucking idiot tills det blir fredag. Då får jag köpa skor och kanske nåt mer fint, får ju underhållet då maha, sen så ere ju LOOOOOOOOV oxå. Ojoj! Fuck vad skönt.

Nej, om man skulle sussa nu kanske... Japp så får det bli! Klockan ringer ju typ snart.. 6.15, zzzzzzzzzz!

Nattinatti


I'm so excited (som Siwan skulle sagt)

Ååååh va hemskt de va o gå upp idag. Helt sjukt! Ville bara skjuta mej själv. Men jag klarade mej upp, ända fram till skolan faktiskt. Seg skoldag. Va trött o äcklig hela dagen!
Klockan två, efter den där äääääckligt sega samhällslektionen, så åkte jag, Nina och Cilla till Vege igen och snackelisnackade lite med kidsen där. Många skrev upp sej till våran lilla konsert. Ojoj vad den kmr rocka assåååå...

Va väl hemma runt halv fyra kanske. Åkte med mamma o handla lite. Kollade lite på skopunten. Ååååh hittade ett par så jävla snygga skor. Ska köpa på fredag! Ska även köpa ett bar stövlisar, sånna som Maria har fast svarta. Mina bruna går snart sönder. Fan om dom försvinner.. Då dööööööör jag! Måste även hitta ett tredje par eftersom jag ska köpa två så får jag ju ett par på köpet maha :). Kmr va fattig efter det köpet. Fuck bajs ollon! Men men.

Vet ni vad det e för dag idag? Idaaaaaag börjar PRISON BREEEEEEEEEEEEEEEEEEAK!!!!! Asså jag e typ i extas. Det enda positiva med måndagar är ääääntligen tillbaka igen. Min man is back in the Tv-ruta.... Det är exakt 11 minuter kvar tills det börjar. Tur att jag köpte lite godis på Maxi mahahaha...
Nej måste förbereda mej mentalt för denna underbara händelse.
Hade!

Pöössss



Gårdagen+idag

Jaha, dags o skriva här igen då.

Igår va det ju som sagt partylördag. Trodde vi! Festen va väl inte det vi hade förväntat oss. Men de va kul iaf. Det blir vad man gör det till... Typ! Iaf så drog jag o Maria vidare ut me min syrra o co. Skulle egentligen till Hamnmagasinet men det blev Oleary's istället. Så jäkla kul! Träffade massa kul människor.
Mamma kom o hämta mej vid två, så skjutsade hon hem Maria och sen bar det av hemmåt. Va rätt rund under fötterna när jag kom hem men lyckades ändå slänga ihop en macka, va sjuuukt hungrig! Efter mackan blidde de sängen, somna på bums.

Sov rätt dåligt inatt. Vet inte varför! Snurrade o hade mej typ hela tiden. Vaknade vid halv elva o va skitpigg. Men jag tvingande mej själv att sova. Gick upp igen vid tolv nångång. Satt o kollade på "stjärnor på is" reprisen. Typ halv fyra kom Linda o co o hämta mej så åkte vi till Sthlm och firade pappa. Grattis pappi i förskooott ♥!
Fick världens skrattattack där. Jag o Elin kollade sånna där omgjorda bilder på Magnus mobil. Shit va jag garva. Helt sjukt! Grät som en idiot hahaha..
Va iaf hemma 18.59, preciiiiis lagom till bästabästa Gossip Girl. AMAGAAAD va spännande de eeeee! Efter det blev de "hål i väggen" och sen filmen på trean, "i hennes skor". Den va bra tyckte jag:)!

Imorn ere skola igen då. JAG VILL INTE! Usch, jag sån jääääkla ångest. Det bara känns som jag samlar på mej mer o mer grejer att göra. Skolan kan verkligen suga just nu! Det e fan inte okej när man börjar må dåligt över SKOLAN...

Nej, nu ska jag nog gå o sova. Eller iaf försöka! Mitt huvud bara snurrar av grejer. Och gissa vad? Skolgrejer, det o det ska va klart, då o då har vi prov... Fuck!

GODNATT!

Party all night long!

Nu e man tillbaka i partymooodet... Efter många om och men så har jag bestämt vad jag ska ha på mej. Får bli min älsklingsklänning från Indiska. Det stod mellan den och en ny svart från Gina!
Sitter här o e lite halvklar. Klockan NIO ska jag va på centralen o så kommer Maria o Tessan o hämtar upp mej me bilen. Sen bär det av till Pershagen. Fett länge kvar!
Jag kör på mittbena ikväll. Känns så ovant.. Men orkar inte ha den gamla vanliga frippen. Så nu blir det såhär!
Nej, ska väl fördriva tiden me o kolla på High school musical 2 på femman. Kan tiden gå saktare lr?

Pusssss




Ikväll tjejer, då ska vi spåra!(Mallanbrallan oxå som tyvärr inte e me på bild)


Mitt humör alltså!

Mitt humör kan verkligen ändras på en sekund. Nu är jag helt plötsligt inte alls sugen på att parta ikväll. Vet inte varför egentligen. Känns bara jobbigt när jag knappt vet hur kvällen kmr bli. Vet inte hur jag ska komma dit, eller hem.. Men självklart ska jag dit iaf. Kan ju inte hoppa av nu lixom. Äsch, det blir nog super.. Eller nåt!

You got the sweetest ass in the world

Nu har jag faktiskt varit duktig o städat hela mitt rum. Det behövdes kan jag säga er. Fyfan va dammigt de va! Nyser som en idiot.. Har väl flera kilo damm i näsan.

Åh jag e så pepp inför ikväll.. Men måste fortfarande hitta nåt o ha på mej. Och ett annat problem är hur jag ska komma hem :/. Vet inte om de blir att jag sover hos nån (?), eller om jag får ta sista bussen hem. De blir ju inge kul eftesom den går astidigt. Men men, det blir som det blir!

Förresten, Tessan lr Maria nån av er får gärna ringa lr smsa mej så jag vet vilken tid vi ska åka. Har inge pengar på mobilen! Call meeeee

Nej, ska kolla igenom garderoben nu.

Då va man vaken!

Vaknade kl halv elva egentligen.. Men låg o segade i sängen till tolv!
Äntligen e de ju lördag. Som vi har väntat tjejor haha.. Ikväll blire ferre hos Marcus i Pershagen. Det blir jag, Cilla, Malin, Tessan o Maria. Like old times mahaha! Länge sen man va på hemmafest ju :). Men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Hur kan de va så att jag har fullt med kläder i garderoben, men aldrig nåt att sätta på mej? Det är nog ett mysterium för alla tjejer.

Nej, nu ska jag nog käka frulle, lr lunch kanske man ska säga. Sen måste jag kolla igenom min garderob.

Ciao

Tacos

Åh, vi ska äta tacos idag. Eller rättare sagt JAG ska äta tacos idag. Mamma o dom ska äta potatisbullar!? Sicken fredagsmat.

Iaf, idag har jag bara legat o segat. Har läst lite i min engeleskabok som snart ska va utläst. Inte bra! Den e ju skitfet oxå. Kommer fan inte hinna. Har sovit en massa oxå. Fattar inte hur man kan sova så mkt!

Kvällens planer e inga speciella. Ska bara sitta hemma o göra nada!  Är inte sugen på o parta faktiskt.. Måste ha slagit i huvudet lr nåt haha! Men de e bara för jag vet att imorn kmr bli så jääävla bra..Moahaha!

Förresten läste ni SP idag? Syrrans man, Mattias, har blivit kändis haha :D




Nej nu ska jag nog börja med tacosen. Är ashungrig!
Ha en bra fredag ♥

Jag hinner inte ens fråga.
Jag förstår inte.
Allt känns så jävla fel!

To cool for school

Ja, det blir ingen skola för min del imorn. Dels för att jag har sockervaddshuvud som jag o Cilla så fint kallar det. Sen för att jag har massa plugg att göra. Ska nog vara extra produktiv imorn o städa mitt rum o sådär. Orkar inte leva i den här röran nå mer!

Nej, nu tror jag att jag ska sätta på en film o chilla ner mitt huvud lite. Men ni får ha en bra skoldag imorn ni andra!

Kram

Love and marrige

Jag älskar våra värsta år :)!

Idag va det ju en väldigt kort skoldag. Kortaste nånsin tror jag tillochmed. Vi kom till skolan kvart över åtta som vanligt. Det va riiiiiktigt svårt o komma upp i morse. De va kolsvart o spöregnade! Men jag satte på mej mina mysskor, leta upp mina vantar o hade en mössa på huvudet. Då blev det bara mysigt!

Iaf, vi hade bara engelska idag. Vi fick ha "rast" till klockan nio för Anna-Lena hade två lektioner för Skurt är sjuk, sen skulle vi ha reading test. Va klar kvart över tio, och då fick vi sluta.
Jag o Nina åkte med Maria in till stan istället för o sitta på de där skittåget. Va hemma halv elva tror jag..
Då käkade jag lite o sen la jag mej o sov ett tag. Sov till typ ett-två. Skönt vare!
Sen har jag inte gjort så mkt mer. Tagit lite kort med nya kameran! Blir fina bilder faktiskt. Jag längtar tills de e mat för jag e snopphungrig. Men de lär ju ta ett tag!

Puuuusss


Lite bilder från nya kameran














Skolångest

Usch, hatar den där äckliga ångesten man får av skolan. All stress och alla förväntningar! Bajs på skolan..

Men idag iaf va jag ju i skolan. Vi kmr till svenskan, Skurt e inte där! Vi kunde ha fått sovmorgoooooooooooooooooooon. Damp! Så istället fick vi jobba med det vi behövde. Det va ju bra iof för vi hade inte förberett vår redovisning i Arbetsmiljö och säkerthet. Så de va bra!
Sen hade vi bara två lektioner till. Slutade tio min tidigare så vi hann med halv två tåget. Va hemma två.
Åt en glass som  mellis för vi hade ingeting hemma.. Inge ost lr bröd lr nånting.
Sen iaf så la jag mej på soffan. Slummrade till.. Eller rättare sagt typ dog haha. Vaknade inte förns SEX! Så jag fick mej en rejäl nap.

Nu har jag precis käkat mackisar och korvstroganoff. Gotti! Ikväll ska jag kolla på Bonde söker fru och GREYS ANATOMY! Jag dör. Så spännande!
Nej, nu ska jag läsa lite bloggar.

Ciaociaociao

"Woow, vilka babes"

Hahaha jaa rubriken e från i lördags när jag o Elina var påväg till centralen när vi skulle till Viper. Då står det typ tre medelålders äckelgubbar utanför Limerick o skriker "WOOOOOW.... Vilka babes". Hahaha jag o Elina dog av garv. Äckelmänniskor de finns asså!

Jag har sjukt jäkla tråkigt nu asså. Sitter o kollar på Americas got talent. Min favorit, Kevin James, som e en magiker framträdde nyss sitt nymmer. Han gjorde mej besviken. Inte lika bra som förra ggn!

Jag vill att de ska bli helg. Jag vill ha lördag. Då ni tjejor! Vi kör gärnet like old times. Länge sen man va på hemmafest så de e bara köra. Skulle egentligen följt med min syrra och hennes gaang ut, men jag ville inte svika mina underbara flickor. Jag vill ju inte missa en sån partychans med er lixom :D!

Min hals gör ont. Tänk om jag blir sjuk till på lördag. Åh nejnejnej! Får inte bli så. Never!
Vet ni imorn har vi Skurt och jag orkar inte med deeeeeeeeeeeet. Men vi ska kolla klart Frankenstein filmen de e mys. Och vet ni en till sak. Jag har fem kronor i min plånka.. Ja, kalla mej rik!

Nej, vilken konstig och osammanhängande text det blev. Men så blir det när man har tråkigt! Äsch, jag bjussar på ett Kevin James klipp istället. Ni måste kolla.. Jag blir tokig! HUR FAN GÖR HAN?



God nattnattnatt!

Glader!

Ja jag e väldigt glader just nu :)! Har kirrat en kamera. Vi polisanmälde ju min förra. Så idag åkte vi o kirra en ny! Den e lite bättre för den jag hade förut fanns inte kvar. Men det blev en svart för dom hade ingen rosa. Men jag bryr mej inte för jag har en kameraaaaaa :D! Nu ska jag inte vara slarvig o looosa den igen..

Egentligen borde jag plugga nu men jag orkar inte. Har bara gjort det nödvändigaste som ska vara klart tills imorn. Kommit på en fråga om örat haha! Jätte svårt. Har egentligen massa plugg, men de får bli imorn lr nåt.
Ikväll blire Ugly Betty, Desperate och Christine, sen duschen!

Och systeryster Eeeelin, om du läser det här, ring mej dååååå :)! Har no money på mobilen.

Ha en trevlig tisdagkväll sötnötar!

Kryssning!

Sitter o väntar på att kladdkakan ska bli klar, medans jag väntar på den så kollar jag på "Färjan" på Femman. Blir så sugen på kryssning när jag ser de så de e sjuuuuuuukt.
Gick in på Viking Line o kollade lite. Hittade en kryssning för 240kr den 29 Oktober. En fyrhytt med fönster! Det blir 60 spänn om man delar på det. Ingeting ju! Kom igen tjejer.. Är ni på lr :D?

Nej, nu ropar kladdkakan!

Jag tror...

att jag ska göra kladdkaka! Blev så sugen mohaha..

MåndagMondayLunes

Gillar inte måndagar särskilt mkt. Men denna måndag va rätt okej! Förutom att jag hade sockervadd i huvudet hela dagarna och mina ögon ville inte vara öppna. Men annars va den helt okej...

Fick en myyyyycket trevlig överraskning idag. När vi hade Pedagogiskt ledarskap så kmr Anna-Lena in och säger att alla som läser Engelska B får sovmorgon imorn för Nina e sjuk. Ååååh jag blidde så glad! Sen så har vi ju inte nå foto imorn heller. Så vi börjar klockan halv två! Fetaste sovmorgonen haha.
Men jag o Nina ska mötas lite tidigare så vi kan fota lite ute på stan..

När jag kom hem från skolan idag kände jag mej död. Så jag la mej o sov. Sov från tre till kvart i sex! Det va skööööönt. Men kmr inte kunna somna inatt. Men whateveeeer jag har sooovmorgon :D!

Hejsvejslingonfejs


Ännu en vecka avklarad

Japp, då va denna vecka oxå avklarad. Tiden går så sjuuukt snabbt! Vet inte om de e bra eller dåligt...
Iaf, igår blidde det ju utgång som sagt. Runt åtta drog jag o Elina till min syrras lägenhet på stan. Hon e ju i Dalarna!
Där förade vi o fixade det sista. Vid halv elva tog vi tåget upp till Stockholm. Skönt att slippe åka upp så tidigt eftersom jag har det där gratiskortet på Viper nu :)!
Där dansade vi o shotade vi och det va en mycket trevlig kväll. Men jag kan ju säga att vissa människor vill man bara strypa. Och man märker att fler o fler upptäcker Viper för det e sjukt mkt folk där nu förtiden.
Iaf så drog vi när det stängde och självklart blev det donken. Hade som tur va lite pengar över till det. Lika ljuvligt som alltid!
Sen blev det nattbussen hem. Va hemma runt fem nångång! Kom in i lägenheten o decka på en gång.

Vaknade två idag. Vi låg o segade till typ fem. Sen kom mamma o hämta oss o skjutsa hem oss! Käkade pannkakor till middaag och sen har jag bara kollat TV. Och jag säger bara en sak OMGOMGOMG va Gossip girl är bäst.. Jag typ dör!
Nej, nu ska jag nog kolla klart på Pretty woman och sen kanske sussa.. Känner mej rätt seg!

Nattinatti på er..


Haha, hej här e vi överlyckliga!

Change of plans

Trodde det skulle bli en seg o död lördagkväll. Men ack nej! Elina ringde o så bestämde vi oss för att vi skulle gå ut. Gissa vart? På VIPEEER. Va skitlänge sen vi va där tillsammans. I början av Juni nångång. Så nu ere dags!
Har iof bara 300 som ska räcka till både mej och Elina. Men vi får väl se till o bli bjudna haha ;).

Jag har precis duschat och målat på mitt nya nagellack. Åååh I love it! Mavala-Graphic heter det :). Nej, nu ska jag noppa ögonbrynen och bestämma vad man ska ha på sej.

Pusso Kram


Blöö!

Finns inget o skriva. Men tänkte bara visa att jag lever!

Adjö


Trötter

Så va man hemma i den här äckliga stan igen.. Igår åkte vi ju till Östervåla till Mattias föräldrar. Det va mysigt! Vi åt godis o kolla på Greys anatomi. Kollade lite på Tarzan oxå haha! Sen skulle Fia o dom sova så då fick jag o Elina gå in i "vårat" rum där vi skulle sova. Och där fanns de itne någon TV. Men vi låg o snacka om allting i typ fyra timmar! Sen deckade vi.

Idag ringde klockan nio. Vid elva begav vi oss mot Gävle! Där det va dags för Graffiti battle. Men innan gick vi runt lite på stan i Gävle. Fan va mkt affärer dom hade! Södertälje suger snopp. Köpte iaf en t-shirt på Gina, sen så köpte jag upp mitt presentkort från KICKS som jag vann :). Det blev 2 nagellack och ett läppglans!
Sen gick vi till platsen där battlen va. Två timmar stod vi o kolla på dom när dom målade! Skitkul tyckte jag :D. Ser så jävla lättt ut när dom gör det.
Tyvärr vann inte Mattias! Jag tyckte verkligen hans va finast. Men men! På hemfärden käkade vi donken

Vi va väl hemma runt åtta. Hoppade in i duschen och sen har jag bara suttit här. Är jääääätte trött och seg i hela kroppen! Ska nog sova tidigt ikväll.. Eller nåt!
Imorn är det ju fredag oxå. Wiiiee... Eller inte! Första ggn jag inte ser fram emot helgen för jag har NADA planer. Det finns ingen som vill joina mej på en utgång. Vet inte vad de har hänt med alla partypeople? Jaja, får väl ligga o dö här hemma as usual.

Nej, ska kolla på Tv4 fakta nu o fortsätta smaska på mitt godis.

Hajdo!

Gävle nästa!

Då var man hemma då. Kom precis ut ur duschen! Ska börja packa lite. Runt fem så åker jag, Elina, Fia o co upp till Östervåla. Sen sover vi där hos Mattias föräldrar. Sen så imorn åker vi till Gävle där Mattias ska va med o tävla  i "Graffiti battle". De e nån hip-hop festival som åker runt i hela Sverige lr vad det va Fia sa. Sen så e typ finalen i Sthlm! Så hoppas det går bra imorn :).
Ja, så det blir en liten roadtrip för min del. Skönt o komma bort! Även fast det bara är en dag.

Nej, nu ska jag plocka ihop lite grejer som ska med. Kanske skriver innan vi åker :)!

Kram


Ett av Mattias konstverk :)! Kommer gå super imorn ju.

Dagens sista inlägg

Mycket snurrar i mitt huvud just nu. Det är sjukt att se hur allt kan förändras på bara någon sekund. Mitt humör kan verkligen ändras från hur glad som helst, till ledsen arg och irriterad.
Jag sitter och gråter fast jag egentligen inte vet varför. Det är så mkt som pågår i mitt huvud.. Det känns som det fattas nåt i mitt liv. Men vad?

Man kan väl säga att vi har "talat ut" men samtidigt är det nåt som känns konstigt. Förr gjorde vi allt tillsammans, det var lixom du och jag mot alla andra. Nu känns det helt annorlunda! Visst tider förändras, men vissa saker vill jag inte ska förändras. Självklart kan man inte vara som när man va liten att man typ satt ihop, men det känns verkligen annorlunda. Och jag vill inte det! Men jag vet inte vad man ska göra åt det. De är väl vi som ska ändra på oss...

Nej, nu vart det mkt känsligt bajs här. Varför ska jag hålla på o skriva det här! Nu ska jag gå o sova. Orkar inte med mitt huvud just nu.

Puss o kram på er alla underbar människor i mitt liv! Älskar er mer än allt annat ♥























En snabbis

Kände för att skriva lite snabbt här i bloggen. Kollar Desperate Housewives nu men de e paus. Spännande spännande :D! Pratade även med Fia nyss. Hon sa att vi skulle åka nångång på eftermiddagen imorn. Hon undrade oxå om Elina ville följa med. Hoppas hon vill :)! Kul ju.

Jag kollade igenom gamla partybilder förut när jag inte hade nåt att göra. Och baaaaaajs va jag e partysugen! JAg vill verkligen ut i helgen. De va fan två veckor sen jag va ute! Men som vanligt ere väl ingen som vill ut när jag vill ut... Bajs!

Nej, tillbaks till hemmafruarna

En helt vanlig tisdag

Japp, skolan as usual. Hade det kul på fotolektionen idag (woho första ggn). Men de va bara för jag o Nina va så konstnärliga idag haha. Eller inte!
Sista lektionen va teckenspråk. Alltid lika kuligt :)! Vi slutade vid fem över fyra... Vi kirrade våra affischer till projektarbetet sen så åkte vi till Vg fritidsgården och lämnade allting. Sen traska jag hemmåt o Nina o Cilla gick till burren.

Va hemma halv sex. Nu har jag precis käkat korv med bröd! De va gott. Imorn e det skola som vanligt och sen får jag se om de blir nå Gävle lr inte. Måste snacka me syrran!
Nej, ska glo på Tvn nu. Längtar till Ugly Betty och Desperate. JUSTE, de e nya Christine avsnitt idag oxå. Mihihih!

Adjö

Lång dag

Äntligen är man hemma! Idag blev det en lång dag i skolan. Va kvar till halv fem typ! Satt o gjorde projektarbete. Fan va kul det ska bli :D!
Mamma kom o hämtade mej på centralen och så åkte vi o hämtade Elin o Vilma o så åkte vi o käka på donken. Vi fick ju inte åka hem för vi har slipat om o lackat golven o grejer här hemma. Så man får inte gå här.. Så iställlet åkte vi till donken o käka. Juste, vi hämtade Fia, Ebba och Affe oxå. Alla ska ju med när familjen Schwerin gör nåt.. Ja, tillochmed åka till donken haha!

Efter donken så åkte vi förbi o hälsade på kära mormor o morfar! Deras buskisse har växt skitmkt :). Så jäkla söt! Kom hem därifrån runt åtta. Nu har jag suttit o läst igenom bloggar o sådär. Känner mej sjukt seg i kroppen o vill egentligen bara gå o sova. Men klockan e ju bara nio! Så de e bara o hålla ut.

Sitter o funderar på om jag ska följa med till Gävle på onsdag lr inte. Fia o Mattias ska ju upp dit för Mattias ska va me i den där graffititävlingen. Jag vill följa med, men jag får ångest när jag tänker på att jag skippar engelskan på torsdag. Missar man en eng-lektion så ere typ kört. Men ska fråga Nina imorn om det är något superviktigt som händer då! Förhoppningsvis ere inte de o då kan jag följa med :D. Håll tummarna.

Nej, nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen ska jag glo på Two and a half men..

Wallååååw (jag kör en Nina hahaha)

You win some, lose some!

Ojojoj va spännande Gossip girl va. Och alla e så grymt snygga i den serien. Och kläderna... Man dööör ju! Kollade ju självklart på Hål i väggen oxå. Låg o asgarva som vanligt hahaha.. Älskar Morgan Alling :D!
Nu ska jag kolla klart på Stor i Japan, sen blir det duschen. Ska nog platta håret idag. Känns som jag vill vara platthuve imorn!

Adjöken från fröken


Mätt och belåten..

Idag väcktes man av dom där två skitungarna runt klockan åtta... Försökte sova vidare medans dom kollat på Cartoon. Men klockan tio gav jag upp! Vi käkade frulle o sen åt vi lite godis. Halv två kom mamma o hämta oss o så åkte vi på tjejernas bandyträning! Satt där o hejade lite höhö.

Nu har jag precis mumsat i mej kycklingspett o ris och sjukt mkt tzatsiki. Vi beställde mat från kolgrillen :)! Kan ju meddela att jag e sjukt mätt just nu..
Söndagskvällen består av massaaa TV. Klockan sex är det "One tree hill", efter det (kl sju) är det premiär av "Gossip Girl" (äntligenäntligenäntligeeeeen). Sen kl åtta e det "Hål i väggen", och sist men inte minst kl halv nio är det "Stor i Japan" :). En riktig TV-söndag helt enkelt. Tur att jag har godis kvar från igår.

Kram



Barnvakt

Japp, nu sitter jag här och kollar på sjukhuset och Joline och Liam sitter inne i deras rum o leker.
Jag kom hit runt tio, sen chillade vi lite hemma och sen så tog vi en tripp på stan. Ungarna ville köpa nått för sina sparpengar. Liam köpte en pruttkudde och Joline en såndär fjädergreja typ.
Efter det käkade vi på Nancys och gick en runda på stan. De va typ studentkamper på stan så vi gick o tittade lite på de :)!
Ikväll ska vi väl käka donken o svulla godis o kolla på TV. Vi har inte bestämt om vi ska kolla på Stjärnor på is, lr Lilla Melodifestivalen.. Svårt val! Haha..

Nej, nu ska Joline göra en tatuering på mej. Ha en härlig lördag!

Ciao




Haha knäppungarna när vi va i Turkiet! :)

Jag signar ut!

Jag e så sjukt trött just nu. Kan knappt hålla ögonen öppna. Ska lägga mej o sussa i min varma sköna säng! Inte tänka på nånting jobbigt och irriterande utan bara försvinna in i drömmarnas värld. Bara för de kmr jag säkert drömma nån cpdröm.
Nej, ska upp halv nio imorn och åka till dom där skitungarna, så de e bäst man går o sover :)!

God nattttt


Bajsbajs!

Åh jag e på så dåligt humör nu så om nån säger det minsta fel till mej kmr jag typ slå dom. Allt bara känns så jobbigt nu helt plötsligt! Allt känns så annorlunda. Och jag vill inte att de ska göra det!

Har tänkt massa på utlandsresa nästa år. Men jag ser inte alls fram emot nästa sommar längre! Av en speciell anledning. Jag blir bara sur o ledsen om jag tänker på de. De e fan töntigt egentligen. Men de bara känns så.
Och de verkar som om alla ska ut ikväll. Men inte jag! Har ändå tappat lusten...typ! Ska dampa här hemma istället.....

Skolan och Stjärtholmen(skärholmen)

Idag skippade jag gympan. Kände att jag va inte helt frille för att köra gärnet på gympan. Maria och Cilla gjorde oxå det, så istället fick vi ta en mysig prommis vid båtklubben. Så härligt väder var de!
Sen vare lurre, fick bli en macka. Efter det hade vi Nyman. Fick tillbaka proven. Ett G blidde de! Skönt :).

Efter skolan åkte jag o Maria till Skärholmen. Shoppade lite saker. Har typ ångest nu! Köpte en jacka, en klänning, nagellack och örhängen. Kom hem för typ en timme sen!
Nu sitter jag här o e på dåligt humör o e hungrig. Jag vill ut o parta... Kan nån förstååååå deeeeeeee!!?!??!

HejDÅ

Ge mej då!

Jag har verkligen hakat upp mej på dom där skorna i förra inlägget. Är helt in love! Varför måste dom finnas ända bort i fucking USA. Sverige kan suga snopp!
Nu sitter jag iaf o kollar på American gladiators. Saknar de svenska programet faktiskt :)! Kommer ihåg när man va liten, när de gick på TVn. Då köpte vi alltid massa gott o hade myskväll framför det.

Imorn ere gympa, sen samhälle och sen schluuuut! Vi har inge förskola imorn för vi har fått hemuppgifter. Så vi slutar två! Då ska jag hänka på Maria till Stjärtholmen. Ska kika lite. Kanske blir att jag köper min kappa. Måste köpa busskort oxå! Räkna med att jag är bankrutt efter imorn :(.

Efter American gladiators tänkte jag lägga mej o läsa min bok som jag valde på engelskan. Den verkar bra :)! Den ska va utläst om typ 4 veckor så de e dags o börja. Den e rätt tjock oxå. Men det ska nog gå bra! Älskar att läsa innan jag går o lägger mej :).
Nej nu blev det bara massa svammel.
Sov gott!


Puss

Wiie jag e glad :)

Idag blev det skolan för min del iallafall. Va tvungen o gå på engelskan och så blev de att jag stannade på fotolekitonen oxå. Inte så ansträngande! Men min jobbiga feber e borta. Men halsen gör ont i huvet är fortfarande tungt. Men det känns bättre :).
Nyss hände en kulig grej. Jag gick igenom alla mina miljoner bloggar. Och tillslut kom jag till
http://www.gaybloggen.com. Där va jag med o tävla för ett tag sen. Man kunde vinna ett presentkort på KICKS för 150 kronor. Så jag tänkte varför inte :)! Och idag när jag läste såg jag att JAG hade vunnit. Jag vinner ALDRIG! Så då blev jag glad :D.

Imorn vill jag köpa min kappa. Jag vill verkligen ha den NU! Ska fråga mamma om hon kan betala halva, lr åtminstonde låna mej pengar så jag kan köpa den. Den kostar ju bara 600,men jag måste köpa busskort oxå. Och ska jag köpa båda, så försvinner mitt studiebidrag på en gång. Iiiinte så smart!
Planerna för helgen e inte många. Imorn skulle jag vilja gå ut. Men aa, de ser mörkt ut! Men på lördag till söndag, ska jag passa skitungarna Liam och Joline. Ska bli mysigt :)!

Nej, nu ska jag kolla om det blir nån jäkla mat här hemma. Jag e hungrig!

Pusss


Förresten, kan nån köpa detta till mej?
Klänningen e från forever21.com och skorna från gojane.com.




Jag säger god natt

Nu ska jag ta min onda hals och mitt tunga huvud och lägga mej i sängen. Måste upp till den där skit engelskan imorn! Förresten kollade jag precis klart på So you think you can dance. De blidde Joshua som vann :D! Hejade på han lr Katee. Men hon blev ju bästa tjej och vann 50000 så man kan säga att båda vann :). Massa härlig dans blev de iaf.
Nej sängen va de ja..

God natt

Sjuk

Gick inte till skolan idag. Vaknade och va så jäkla frusen men ändå kokhet. Kände att jag hade feber! Plus att min hals är helt cp och jag hostar. Så jag skippade skolan. Känner mej helt död!
Har iaf gjort klart svenska uppgiften om gruppspråk nu. Skönt! Men nu har jag ångest inför imorn. Måste gå på engelskan imorn för vi har den där jävla skrivgrejan som jag inte fattar nånting av. Får verkligen ont i magen på riktigt av den där skiten! Hatar att gära något när man känner sej helt lost och inte fattar något. Men aja, de går som de går. Går nog bara på engelskan imorn och sen hem. Får se om jag har feber!

Kram på er