Ville bara säga att...

Jag har världens bästa systrar♥ och världens underbaraste vänner ♥. Vad mer kan man begära?!

Ni ska vet att jag älskar er otroligt mycket!







Vilka jävla idioter det finns!

Ryser i hela kroppen när jag läser det här...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4284833.ab

Jag orkar inte mer..

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep

Jag ger upp snart!



Praktik + Stora Bloggpriset

Idag rinde den hemska klockan 6.15! Jag va helt fucking död och ville bara gräva ner mej nånstans. Meeeen, det funkar ju inte.
Tog iaf halv åtta bussen. Lyssnade på musik hela vägen. Höll verkligen på o somna. Ville bara fortsätta åka i bussen o aldrig gå av.
Kom iaf fram till min blivande praktikplats dom närmaste 7 veckorna. Dagen gick galet segt till en början. Inte mkt att göra. Inskolning va det oxå så det va massa föräldrar med hela dagen. Jag o Nina hade rast samtidigt. "Mina" barn sov under tiden. Sen kom jag tillbaka till avdelningen och alla sov fortfarande. Satt där helt själv o gjorde nada (andra fröken låg inne i vilorummet med barnen). Sen kom Ninas handledare in på avdelningen o skulle hämta nåt, så frågade hon om jag ville komma över dit ett tag eftersom jag inte såg ut att ha så mkt o göra haha. Så det gjorde jag! Och fan va kul det va. Trivdes skitbra verkligen! Så från typ halv två till halv fyra då vi slutade va jag där inne. Myyyycket roligare!
Känner lite sådär inför praktiken. Dom är verkligen supertrevliga o så på min avdelning, men jag känner att småbarnsavdelning inte är min grej. Jag gillar o prata mycket med barnen och kunna spela och göra massa kul. På småbarnsavdelningen är det mer att passa barnen bara. Men men, det kmr säkert gå bra.. Eller nåt! Känns ju inte sådär superkul om man inte trivs på ett ställe man ska vara på i 7 veckor. Men men...

Kom hem, käkade, nu e jag skittrött och känner mej lite nere. Det enda positiva som har hänt idag är att Tessan frågade mej om jag ville följa med på Stora Bloggpriset. Hon står nämligen på gästlistan och fick ta med en vän. Så på måndag blir det bloggmingel höhö. Ska bli skitkul! Och självklart alla söta barn man har träffat idag. Gud vilka underbara ungar det finns...

Hejsvejs!


Me and FjongTherese :)!


Varför är jag vaken?

Ååh, jag önskar att jag va kvällstrött. Jag är aldrig trött på kvällarna. Spelar ingen roll vilken tid jag går upp eller vad jag gör på dagarna..

Idag så va jag iaf hemma. Kände mej typ halvdöd imorse. Lite tråkigt eftersom det va första praktikdagen idag. Men vi praktiserar ju trots allt i 6 veckor och 4 dar till, så jag klarar mej nog.

Har gjort absolut ingeting idag. Tror det har hjälpt för jag känner mej mkt piggare och motiverad. Men vi får väl se hur länge det håller i sej.
Läste ni LT idag förresten? Haha, där va det en längre intervju och en ännu snyggare bild på oss. Usch haha.. Ser hemsk ut!

Nej, ska väl kolla klart på  Scrubs och sen försöka sova. Hoppas inte fröknarna är sura på mej imorn för att jag va sjuk första dan. Mamma mia!

God natt!


Den snygga bilden från LT's hemsida..Ja, vi ser ju glada ut iaf haha :D!
 

I hate söndagar

Gårdagen var askul! Kvällen började hemma hos mej. Vi drack o prata o hade det trevligt.. Kvart över elva tar vi bussen mot stan. Traska mot Stanleys. Där drack o dansade vi lite grann... Men jag säger aldrig mer. Eller inte på ett långt tag iaf. Musiken sög och människorna ska vi inte ens prata om. Efter ett tag bestämde vi oss för att dra till Oleary's. Det gick inte o va kvar haha..
Sprang iaf dit. Elina vurpade IGEN! Haha... Kom in, tog en Redbull vodka på en gång (as usual haha) sen dansade vi och hade skitkul.

Klockan två drog vi oss mot utgången.. Jag hamnade med Julia och Emma och vi traskade till kebaben. Sen kom Elina.. Vi åt lite, sen kom mamma o hämtade oss och skjutsade hem allihopa :D! Bästa mammi..
Deckade på en gång..
Vaknade vid halv tolv idag. Kunde inte sova längre för jag va så jävla förkyld. Kunde inte andas. Gick upp o drack typ 20 glas vatten.. Sen ringde Elin o frågade om jag ville följa med till Heron. Så jag gjorde mej klar på rekordfart och vid tolv hämtade dom upp mej. Sen åkte vi till Fia o dom o hämtade upp Ebba och Nora som ville åka i vår bil höhö... Sen åkte vi mot Heron..

Där spelade vi massor o hade trevligt. Va hemma vid fem! Har bara segat. Känner mej sjukt trött. Ingen energi allls. Känns lite sådär o gå till praktiken imorn. Men men!
Juste haha, intervjun har kommit upp på LT's hemsida. Hahahah jag dör! Den lär ju komma ut i tidningen imorn..
Här  kan ni läsa den :D.

Ni ska få se en video på Nora när hon dansar sin robotdans hahaha.. Skitduktig!

Hejsvejs!



Lite mörkt, men man ser ju movesen :)!

I'm ready to party

Inväntar Elina. Hon är här om typ 20 min. Då börjar krökandet höhö!

Ikväll kör vi! PUSS


Vartfan e min överläpp? Läppförstoring nästa...


Utgång

Gårkvällen var skön. Kollade som sagt Let's Dance.. Blev lite chockad att Blondinbella åkte ut.. Lite tråkigt faktiskt! Inte för att hon dansar bra, men det är kul att se..
Efter Let's Dance tog vi fram allt gott. De va inte lite heller! Sen började vi spela. Varvade hela spelet och var klara vid halv fem haha. Vi gick o sov o båda somna som stockar..

Idag vaknade vi vid halv ett. Snacka om utgång. Båda va fett sugna. Så ikväll blir det utgång på Stanleys faktiskt. Känner mej lite skeptisk till det stället för jag tkr att de har blivit sämre. Men ska väl ge det en chans! Känns lite sådär inför utgången nu faktiskt. Av olika anledningar. Hoppas bara det inte blir som förra gången :/!

Nej, nu ska jag börja sminka mej lite smått. Måste komma in the mooood!
Men hoppas ni andra får en trevlig lördagskväll o så ses vi i dimman, höhö.

Puss!

How could you be so heartless?

Sitter o väntar på att klockan ska bli tjugo i åtta. Då ska jag möta Elina som kmr med bussen, och sen vandra till Jätten o köpa gotti.
God mat blir det idag oxå. Vad tror ni det blir ;D? Kyckling, båtar och tzatsiki såklaaaart. Det är egentligen klart nu, men orkar inte stressa i mej maten (speciellt inte när det är min favvo, då vill man ju njuta av varenda tugga höhö) så jag äter när vi kmr tillbaks.

Jag blir så glad när jag vet att du och jag har planer. Det är inte vanligt nu förtiden. Man får lixom flashbacks from the old times när man typ satt ihop. Minnen minnen!
Nej, ska väl klä på mej. Kan ju inte gå till jätten i ruttna mjukisar..

Adjöken!


Lagom nyktra i väntan på bussen mot Olles! Jag saknar våra spårade utgångar. Det var länge sen!


Förresten, måste bara säga att jag är kär,kär,kär i Kanye West's låt Heartless. Hörde den för första ggn för rätt länge sen, men som vanligt tar det lite tid innan jag börjar gilla en låt. Och nu ÄLSKAR jag den! Kan typ börjar gråta för den är så bra haha.. Se bara på refrängen! I LOVE IT...

In the night, I hear 'em talk,
the coldest story ever told
Somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..
How could you be so heartless?
Oh.. How could you be so heartless?



It's like I waited my whole life, for this one night

Freeedag idag. Såå skööönt! Dagen började med prov. Hoppas att det gick bra. Men det gjorde det nog. Lunch efter det.
Efter lunchen var det dags för intervju. Länstidiningen kom o skulle intervjua mej, Cilla och Nina (BF-ambassadörer) om barn&fritidsprogrammet, för det hade kommit ut nån artikel om att BF är den sämsta linjen man kan gå för att den nästan alltid leder till arbetslöshet. Vilket verkligen är bullshit! Så vi blev intervjuade o dom tog massa snygga bilder. Hahah usch, jag vill inteeeeee att den ska komma ut. Jag såg hemsk ut som vanligt haha! Men håll utkik imorn, eller på måndag, då våra vackra nunor kmr finnas med i LT!

Aja, efter intervjun slutade vi. Jag tog en tripp på stan. Nina joinade mej en stund, men sen va hon tvungen o dra. Hände en kul grej när vi va inne på den där väskaffären brevid Lindex. Jag o Nina stod o prata om hur äckligt bajs anus korv mkt vi vill gå på Chris Brown konserten, och helt plötsligt strömmar Forever ut ur högtalarna. VÄRSTA SIGNET!! Vi skulle ha varit på Hovet och sett honom. Vi var mende för det! Men nästa gång Nina, nästa gång.

Nina lämnade mej sen, men jag traskade vidare i min ensamhet. Blåste 700 spänn på ingeting! Ångest.. 700 låter kanske inte mkt, men för mej är det mkt haha. Men köpte present till Ebba och Nora (måste hitta till Alfie oxå) sen köpte jag primer, foundation, rouge, ögonfransböjare, en väska, och ett par skitcoola örhängen. Tror det var allt!
När jag var nöjd så traskade jag till bussen på köpmangatan. Bussen kmr precis så jag får springa lite. I farten försöker jag leta efter mitt busskort, men hittar det inte. Lät bussen åka o jag stod där som en idiot o leta i väskan och i jackfickorna, men inget busskort. Jag va nära till tårar kan jag säga, jag hade absolut inte pengar till o köpa ett nytt busskort. Ringde iaf mamma.. Medans jag väntade på henne kolllade jag igenom allting. Bläddrade i boken jag hade i väskan, och vad fanns längst bak om inte busskoret. Vilken lättnad!

Nu sitter jag här o e ganska seg. Funderar på o ta en nap så jag orkar vara uppe hela natten o spela Supermario :D.. Japp så får det bli!

Hoppas ni får en trevlig fredag!




Idag körde jag på den berömda "The Hills" frippen som alla bloggar skriver om



The baaag, 124 kr på den där affären brevid Lindex. Minns ju inte namnet höhö!



Stora örhängen för 30 spänn på Ur&Penn's rea. Perfekta för party höhö!


 


Ont i kroppen

Det blidde ingen skola för mej idag. Hade feber i morse och fortfarande ont i halsen! Så min dag har bestått av att bara slappa. Kollat igenom massa gamla fotoalbum på mamma o pappa när dom va unga haha. Shit vad jag garva!
Pluggat har jag gjort oxå. Prov i Psykosocialt arbete i kapitlet "Signaler & riskbeteende". Rätt intressant faktiskt..

Drömde riktigt sjuka drömmar inatt. En dröm va typ en mardröm. Jag drömde att vi bodde i nåt konstigt hus. Jag hade fått tillbaka min gamla loftsäng i mitt rum, och så skulle jag gå o sova. Precis när jag ska lägga mej ser jag något stort svart i taket. Det var en megastor skorpion. Asså den va typ 30 cm! Jag skrek och fick panik och sprang in till mamma. Hon tog lugnt ner den med händerna och sen gick hon o sov. Sen när jag skulle försöka sova igen, ser jag nåt annat kryp, fast i normal size haha. Men ber mamma plocka bort det oxå!
Morgonen efter så går jag in i mammas rum o börjar prata om megaskorpionen. Då säger hon att de va nåt konstigt djur (minns inte namnet) och tar fram det. Då var det typ som en miniliten GRIS hahaha. Sen minns jag inte så mkt mer! Tror jag vaknade. Men de va en riktigt sjuk dröm o den kändes skit verklig. Och det va mkt hemskare än det låter! Så är det alltid med drömmar haha..

Men iaf, imorn är det freeedag. Får underhållet imorn! Så ska beställa lite smått från H&M. Bikini, skor och armband har jag hittat :). Får se om jag köper skorna. Måste överleva den här månaden oxå. Men dom kostar ju bara 129 kr på rean! Jag viiiiiill..

Ska förhoppningsvis till Skärholmen med Fia o co imorn oxå. Ska ni dit så RING MEJ FIA!!!!! Måste köpa smink o kolla lite på kläder. Extremt shoppingsug kan jag meddela!
Sen senare mot kvällen kmr Elina. Vi lär väl kolla Let's Dance, och sen ska vi ha TV-spels kväll haha. Supermario hela natten lång. Vi ska klara hela världen! Längtar som fan haha..
Och ut vill jag på lördag. Det blev ju ingen "fira-tessan-utgång" nu i helgen eftersom hon e sjuk :(. Men skulle vilja dra ut på Olles här hemma. Det va TVÅ fucking helger sen jag va ute! Inte okej...

Nej, ska kolla TV och plugga lite mer nu!

ADIOS!


Ny favoritlåt

Hahaha jaa, denna låt är underbar. Jag o Cilla sjunger den everywhere everytime haha! Så sjuk låt.. Men den passar ju perfa på mej. Eller hur Cilla? Speciellt i backen i måndags... Hahaha!




 Haha, människan kan ju inte vara frisk?

Nej, nu ska jag knarka lite alvedon, och käka glass.
Hejsvejs!

Påväg att bli sjuk?

Jag tror jag börjar bli sjuk. Har skitont i halsen och har världens huvudvärk. Känns som jag har lite feber. Men måste till skolan imorn, måste hämta APU uppgifter, men jag får se om jag stannar hela dagen.. Känns som att alla går o blir sjuka nu. Tråkigt, tråkigt!

Dagens skoldag va skön. Två föreläsningar, och en timmes teckenspråk. Inte så värst ansträngande! Jag o Cilla snackade "engelska" hela dagen. Asså jag menar hela dagen haha.. Shit va jag garvade. Störda!
"Don't overdrive when you overdrive a icebear in the back", översättning " Överdriv inte när du kör över en isbjörn i backen".. Haha fråga mej inte hur vi kom på det, men det är iaf vårat nya motto!

Aja, nu ska jag kolla på Top Model!

Hajdo!


Supernintendo

Har inte uppdaterat här på ett tag faktiskt. Har lixom inte orkat!
Igår var det ju Romme som gällde. Jäkligt kul va det! Skulle vilja åka upp igen. Helt slut efter den långa dagen. Somnade direkt efter Prison Break (som jag typ halvsåg för jag somnade till då och då haha).

Idag började vi 13.15, så de va en rejäl sovmorgon. Gick upp vid elva, men va ändå trött. Helt sjukt! Efter tolv timmars sömn va jag ändå trött.
Hade en lektion i skolan. Det va inte ens en lektion utan vi pratade mest om nödvändiga saker. Så det blev en 45 minuters lång skoldag!

Hemma har jag inte gjort nånting. Vid sju? kom Elin förbi, sen kom Fia och dom oxå. Så dom va här ett tag. Körde Mario Kart mot Elin. Fan vad bra jag är haha!
Sen när Magnus hämtade henne passade han på att kolla om han kunde fixa mitt gamla Supernintendo. Jag o mamma försökte i helgen men det funkade inte.
Men vet ni, han fick igång det :D! Så jäkla glad.. TACKTACKTACK! Så Elina jag tänkte bjuda över dej på en Supermario natt i helgen, antingen fredag eller lördag (beror på vilken dag vi går ut). Om du vill och inte har något annat för dej :P! Vi e ju fan bäst på det där spelet och har klarat hela världen typ 20 ggr. Men man blir aldrig trött på det :D! Hör av dej penis.

Nu har jag precis slutat spela min "testrunda" med Vilma haha. Va tvungen o prova lite. Kunde inte låta bli! Och ja, takterna sitter kvar haha. Nu ska jag göra klart min Idrottsuppgift som jag skulle vart inne igår. Not gooood!

Hejråhejrå!


Mysan försökte fånga alla figurer på Tvn haha! Cpkatt..


"Hej allihopa!"

Hahahaha ni måste kolla denna. Så bra haha!



Nu blir det fortsätta kolla på United 93. Förresten, tror ni jag gjorde idrottsuppgiften eller? Nej.. Åååh vad jag suger anusrumpa ibland!

Austin Powers

Hahaha shit vad dom filmerna är bra. Älskar dom!!!

Här är några klipp som jag älskar iaf (finns massor haha, skulle kunna sätta ut hela filmerna):

 

 


Bara jag som tänker på en viss lärare i våran skola när jag ser det här klippet haha?
(NÅNSTANSCHHH)



Nu ska jag fortsätta kolla på Austin Powers-The spy who shagged me... Haha!

Taking is so easy but giving is unusual

Åh, jag känner mej så fattig just nu. Den som säger att man inte kan köpa lycka har fan fel.
Visst om man är världens ensammaste person, som inte har några vänner eller familj utan bara massa pengar. Då är det väl inte så kul att ha flera miljoner på kontot. Men om man säger att en vanlig person helt plötsligt skulle vinna 10 miljoner, visst fan skulle den personen bli lyckligare?
Men ska man välja något av dom, pengar eller "kärlek" så är det ju självklart man väljer kärlek. För som sagt, hur kul är det att vara ensam med massa miljoner? Då har man hellre en underbar familj och vänner.

Men jag menar att man skulle bli lyckligare om man hade per pengar. Det skulle iaf jag bli. Det krävs pengar för nästan allt idag. Och har jag pengar kan jag göra det jag vill, dela med mej till nära och kära, ge bort pengar till välgörenhet. Alla vinner på det. Så nu tkr jag att jag borde vinna några miljoner!


Imorn är det Romme som gäller. Fett taggad! Blir lite nervös, det är ju min debut på Blades, men det borde ju inte vara så mkt svårare än vanliga slalomskidor? Vi får hoppas på det iaf. Annars ere jag som ligger i backen halva dagen haha.
Klockan ringer kvart i fem, INTE OKEJ! Det borde vara olagligt att gå upp så tidigt asså. Vadå död när man kmr hem sen!
Nej nu ska jag kolla Austin Powers som börjar på fyran nu :D! Bästa.. Efter det måste jag plugga. Idrottsuppgiften måste vara klar tills imorn!

Adjöken!





I fredags kom jag o mamma mitt i rushen när finska presidenten
Tarja Hallonen skulle till Astra o ha sej. Coolt ju! Värsta pådraget
var det..



Onormalt uttråkad

- Johanna sier:

snoooopp

- Elina. sier:
pen is?

- Elina. sier:
asså mutta kan de vara tråkigare?

- Johanna sier:

neeej jag tror fan inte det

- Elina. sier:
HARU EN PENIS

- Johanna sier:

EEEEH HEHEHE NEEEEEJ VARFÖR TRUR DU DE

- Elina. sier:
eeheeeeeh ja såg den
- Johanna sier:

hahaha

- Johanna sier:

åååååååh

- Johanna sier:

va buring de eeeeeeeeeeeee


Jag har galet tråkigt!


Lördaglördag

Igår var det en lugn dag. Elina kom runt åtta tiden! Vi glodde på Let's dance o käkade godis. Efter det satt vi o snacka o kolla igenom massa bilder. Runt halv tre tiden hoppa vi i säng o somna på bums.

Vaknade halv två idag, spelade MarioKart hela dagen och hon åkte hem för nån timme sen. Jag har precis läst igenom min "lilla" lista med bloggar. Nu har jag tråkigt.. Jag vill utututututututut! Men jag får väl vänta till nästa helg helt enkelt.
 
Hoppas ni får en mysig lördag!

Adios!

Bajs

Nu kommer ett klagoinlägg så sluta läs om ni inte orkar höra..

Va hemma från skolan idag. Hade bara en lektion, där läraren inte ens va där. Så jag kände att jag hellre stannar hemma. Har haft världens huvudvärk hela dagen oxå.
Har varit hemma själv så har hunnit tänka på massa grejer, och det har bara gett mej mer huvudvärk. Drömt sjuka drömmar har jag gjort oxå..

Allt känns konstigt. Har ingen lust till nånting. Jag vill att det ska hända nåt nytt i mitt liv. Nån förändring.
Jag känner mej som ett nervvrak. Går nånting fel blir jag ledsen och arg. Börjar böla för minsta lilla, fast så är jag iof alltid.
Idag började jag storgråta när jag kollade på Oprah, en tjej fick sjunga med sin största idol Celine Dion på Madison square garden. Så jäkla fint!
Ni måste kolla...




Hejsvejs!

Vad gör jag uppe?

Klockan är över halv två och jag är uppe fortfarande. Är superpigg dessutom! Har legat o kollat igenom typ hela Kenzas blogg. Nu funtar jag på om de e dags o sova! Men har ju iof sovmorgon imorn till 11.40..

Äsch, kan glo lite på Tv och sen sova! Kmr inte somna förns om nån timme iaf..

Nattinatti!


Jag är skuuuuuurrrrrt, du får ta mig i min prrrruuuuutt!

Denna är en favorit just nu. Jag, Cilla och Nina förgyller våra skoldagar genom att sjunga denna underbara låt!



Blööh!

Orkar inte skriva nånting. Jag har i princip sovit hela dagen efter skolan!

Hejdå!

KAOS!

Fyfaaaan vad död jag är. Kom hem från MAXI för typ en kvart sen. Klockan halv åtta bestämde jag o mamma oss för att ta en tur dit o kolla om det fanns något.
Det var fortfarande kö utanför entrén. Så vi stod där i kanske 30-45 minuter. Sen kom vi iaf in. Det var typ urplockat överallt! Fyndade iaf tre par jättesöta spetstrosor för 30 spänn haha, ett läppglans och godis haha... Sen köpte mamma lite saker oxå.
Men de va helt GALET. Asså folk trängdes och puttades och slet o drog i varandra. För vad lixom? En rutten tröja som har legat på marken o skräpat.

Nu e jag helt slut iaf. Vi åkte dit vid halv åtta (missade Top Model BUHUUUUUU) och kom hem halv elva. Hinner inte duscha heller. Eller tänkte bara duscha kroppen, känner mej inte så fresh, men håret struntar jag i. Jag har verkligen ingen ork!

Nu ska jag skriva min presentation som vi ska lämna till praoen imorn, sen blir det sängen!

CIAO!


Ciderrumpa

Denna dag började inte bra. Klockan ringde 6.15. Det kan inte vara hälsosamt o gå upp sådär tidigt. Men jag kom upp iaf! Drog till skuuuulan. Där trodde vi att vi skulle ha engelska, men det var bara dom som skulle kompletera som skulle komma, så jag kunde fått sovmorgon till TJUGO I TOLV! Fett segt..
Men jag och Maria satt iaf o väntade på Nina som skulle göra listening och reading som hon missat. Vid tio tiden va hon klar. Då tog vi tåget till stan o  mötte Cilla o så käkade vi på Nancys. Massa gott!

Åkte tillbaka till skolan och skulle ha foto. Läraren va sjuk, men vi fick va i bildsalen iaf. Hann skriva ut två bilder, bra där. Min fotobok kmr fan inte bli klar. Och det är INTE mitt fel, det är lärarens. Sämst planering!
Aja, hade lite fler lektioner och slutade fyra.
Så åkte jag, Cilla och Maria och skulle checka in MAXIS rea. Tänkte kolla smink och sånt. Men det var kö från entrén ända bort till återvinnings grejsen. Så vi skippade det och åkte hemmåt!

Spelade lite Mario Kart hööhööö... Sen käkat och inte gjort så mkt mer!
Juste, kanske ska förklara min rubrik. Det var när vi åkte till MAXI i Marias bil, och så när jag hoppar ut ur bilen känner jag att jag e dyngsur i röven. Då hade tydligen en cider ( Maria har en platta cider i bilen, och ja hon är alkis) spruckit och sprutat ner hela sätet. Och där satt jag! Så jag stank cider och alkis haha..

Nu ere bara 45 minuter kvar tills Top model börjar. Jag är galet trött oxå... FÅR INTE SOMNA!

Adjööööken

AAAAH, jag blir galen!

Ååååååh asså fan vad jobbigt program Prison Break är. Det är galet! Men så jäääääävla bra. Shit, man blir helt knäpp i huvudet av o kolla på det haha. Man blir helt hypad! Det är så bäst, bäst, bääääääst...
Ni som inte tittar på de ni e galna.. Ni missar verkligen nåt!

Nej, nu ska jag kolla Sex and the city och sen försöka sova!


Pussen!





Mario Kart

Första skoldagen idag då. Kändes ju sådär imorse! Men det va trävligt att ha alla underbaringar samlade igen :). Dagen började med Teckenspråk. Det blev mest lite prat om Siwans resa.. Men några meningar hann vi med. Shit vad man glömmer när man inte tecknar nånting.
Sen vare lurre! Sen hade vi bara en lektion till, den va oxå med Siwan. Blev inte heller så mkt jobb utan mest prat om studentflak, Rommeresan o sådär. Vi fick oxå reda på att våran nya svenskalärare har slutat. Jag blir så irriterad. Hon va typ sjuk hela förra terminen, och när vi väl hade lektioner va hon ju helt jävla lost. Och svenskan känns ganska viktig om man säger så. Vi har lixom nationella snart och vi har inte tränat nånting. Jag vill gärna ha mitt MVG som bästaste Margreth lovade. Åååh, kan du inte komma tillbaka :(?

Aja, det va en rätt skön första skoldag helt enkelt :)!

När jag kom hem råkade jag somna. Sov i typ en timme! Sen satt jag o Vilma o spela Mario Kart tills alldeles nyss. Så jävla kul :D! Nu har jag precis proppat i mej mat. Ris och köttfärs blidde det! Jag är proppmätt.

Imorn är det ännu en ny dag. Vet inte riktigt hur det blir med engelskan eftersom vi har avslutat den kursen, men vissa måste kompletera (dock inte jag) o sådär. Aja, får väl gå upp 6.15 iaf då!
Nej nu skriver jag massa strunt! Ska spela lite mer Mario Kart nu.. Ska bli proffs haha!

Hejdååååå!


Saknar dom här bakskorvarna massor! Dom har ju gått o blivit dalmasar och dalkullor nu.. Hoppas på o träffa dom på måndag när vi åker till Romme :)!

Trollkarlens hemligheter

Äntligen är det premiär. Har väntat på det programmet länge! Klockan nio på femman börjar Trollkarlens hemligheter. Där avslöjar dom  massor av kända trolleritrick. Älskar sånt :)!
Efter det vet jag inte om jag ska kolla på Pamela Andersons nya serie, eller filmen på trean. Aja, jag får se!
Nu ska jag hämta glarrre!

Hade bäst!

GRATTIS!

VAD ÄR DET FÖR EN DAG, ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR VÄRLDENS SÖTASTE ALFONS FÖDELSEDAG, HURRAHURRAHURRA!!!!

Grattis lilla Alfiiiiie på 2-årsdagen. Tiden går galet snabbt! Kommer ihåg när han va helt nyfödd. Åh :)!






Idag har jag inte gjort mkt. Ovanligt.... Kollade precis på Shool of rock på fyran. Älskar den filmen :)! Målade om naglarna oxå. Intressant fakta.
Imorn är det skola igen efter det här långa sköna lovet. Känns förjääääävligt!!!! Men ska bli skönt o komma in i rutinerna igen. Men att gå upp kl 6.15 känns INTE lockande!

Hoppas ni har haft en roligare söndag än mej!

-

Jag känner fan inte dej längre...

Hungrig, trött, arg, ledsen, irriterad.........

Listan kan göras lång. Mitt humör e inte det bästa just nu! Allt bara känns så jävla bajs igen och jag hatar den känslan... Allt går fel känns det som.

Lördagsförmiddagen spenderades iaf hos pappa. Hans kära döttrar o co åkte upp till han för o lämna lite julisar o sådär. Självklart blev det piroger oxå. As ususal!

Annars har jag inte gjort så mkt idag. När jag kom hem blev jag bara på skithumör så har inte haft lust till o göra så mkt. Sista partydagen innan skolan blir alltså lugn framför TVn. Inte direkt vad jag hade hoppats på.......

Hej!


Och så var det över...

Ja nu va det roliga över! Let's Dance alltså... Mina favoriter är Hasse Aro, Morgan Alling, Magnus Samuelsson, Laila Bagge och Magdalena Graaf :). Men tyckte faktiskt alla va grymt duktiga.

Nu sitter jag o kollar på LA Ink på Discovery. Roligare än så blir det inte! Tänkte att jag skulle måla om mina naglar. Min manikyr som jag målade innan nyår sitter fortfarande kvar. Har bara blivit lite skavt på ena fingret. Fett bra ju! Det håller fan skitlänge.

Nej, ska fortstätta glo på LA Ink, sen får jag se hur det blir med naglarna höhö. Orkar nog inte måla dom idag!
Hade bäst!




Ojämna och härliga jag vet, men nagellacket ser väl ganska fresh ut :)?


Let's Dance

Just nu är det reklam och Morgan Alling har precis dansat. Haha han va ju grym. Ganska otippat om man säger så! Blondinbella va sämre än jag trodde, men jääävligt modig som ställer upp. Hasse Aro va ju lika söt som i Myggan, även utan sin poliströja.

Nej nu börjar det! CIAO


Hemkommen från stan!

Japp, kom hem precis efter att ha tagit en fika på stan med lille Cillus. Det va mkt trääävligt! Fick höra lite details om aa... Hihihi! Satt på Nancy's två timmar o bara prata. Självklart fick hon min snygga present och kort oxå hahaha. Massa fiiiiin!
Ni får se bild nedan haha!

Ikväll blir det lugnt. Tänkte glo på Let's dance o ta det lugnt. Hade vart trevligare med sällskap dock! Blir nog ingen utgång i helgen. Känns lite sådär.. De e ju faktiskt sista helgen innan skolan, så jag skulle vilja parta gärnet. Men har ingen kompanjon! Det där FELLOWS låter faktiskt ganska lockande. Fri entré och halva priset i baren! Mucho frestande.

Jaja, ni kan ju höra av er om ni e på ;D!

Puss!



Idag var det vårväder så skinnjackan åkte på! Shit vad jag e blek.. Solarium nästa!




MMMMMMM :)



Cilla kämpar med presenten haha!




Jätteglaaad haha :D!



Mitt otroligt vackra hemmagjorda kort, ni skulle sett inuti. Så fint! Haha..



Hahah så jävla het T-shirt!



Haha, baksidan! Bara jag o Cilla som fattar bakgrunden till det haha... Visst va den fin:D?

Tomma dagar!

Inget speciellt har hänt idag. Jag gjorde ett snyggt grattiskort till Cilla!
Nu sitter jag o kollar på den där übertöntiga filmen på trean. Suck! Imorn blir det fika med Cilla. Då får jag höra everything... Cant wait :)!


Blev taggad av "juldagen" på fejsan. Het bild haha!


Nanthin, jag, Cilla och Stina!

Memories

Vet ni när jag somnade igår? SEX... Jag låg o kolla på Animal Cops på Animal planet till klockan va fem. Men då tvingade jag mej o sova, även fast jag va skitpigg.
Låg o vred och vände i en timme innan jag somnade!
Jag ställde iaf klockan för annars skulle jag sovit heeela långa dagen idag med. Så klockan halv tolv ringde klockan. Men jag stängde bara av o la mej o sov igen. Men vid tolv nångång hörde jag att det ringde på dörren, sen kom mamma in i rummet. Då va det grejen till Cilla som äntligen hade kommit :D! Och då kunde jag inte sova mer.
Presenten va skitsnygg hahahaha. Jag dör! De är så vi. Köpte ju en till mej oxå :D!

Jaja, slog in presenten och sen tänkte jag göra ett kort till henne oxå. Och så kom jag på en super idé. Jag skulle leta upp lite material till kortet i min "lilla" minneslåda. Tyvärr hittade jag inte det jag ville, men jag hittade massa annat kul. Min lilla låda börjar bli lite fuull nu. Har så sjukt mkt grejer där i. Jag sparar fan ALLT som går :D!

Tänkte visa lite fina saker som finns i lådan :


Jag sparar ALLTID dom här när jag e på kryssning eller utomlands, haha.
Och dom lyser lixom inte ens längre




Jag o morfar åker Flumride på Liseberg 01, haha!




Klassresa till Gotland i sjuan, MINNEN!!




Grönalund med klassen i nian :D!




Miniburkarna man alltid fick på flyget förut :D! Fett tråkigt att dom inte finns längre :(





Min ÄLSKADE Spice Girls "parfym" som jag fick julen -98 :)! Man kan fortfarande känna doften..




Haha, jag dog när jag såg det här. Ett JULKORT jag fick av pappa nåt år! Pappa i ett nötskal haha..




Varför sparar man massa gamla använda armband? Jo för att dom ger minneeeeen :)..




Självklart sparar man alla drinkpinnar och sånt :D!




Mitt kära hår. Kommer så väl ihåg när jag klippte av det :(!




Haha, ojoj, kmr ihåg att jag sprang genom hela stan (vi bodde på jovisgatan då) ända bort till mormor som bodde på badhusgatan, bara för att få en pokal och kunna va me i uppdragsgrejen. Ni minns väl att dom sa en viss sak som man skulle ha så mkt som möjligt av. När dom va i Södertälje, va det bla. pokaler. Man såg fakist en glimt av mej i TV rutan höhö!




Jag vann våran sagotävling i sjuan, snacka om att jag va stolt haha!




Haha, åh jag minns det som det va igår. Det va i ettan vi gjorde denna! Det va första gången jag fick vara i ateljén på min nya skola (Oxbacken). Checka in mitt snygga namn oxå haha. Helt fel, skriver baklänges lixom!




Alla minnen är ju tyvärr inte glada minnen :(! RIP Margreth..




Min "lilla" låda börjar bli full höhö, men mkt mer ska ner under åren :D!


Kanske inte så kul för er o se dessa grejer, men för mej ger dom MASSA minnen! Nu ska jag försöka kirra det snyggaste Grattis kortet nånsin till Cilla. Sen måste jag fundera på om det blir utgång i helgen eller inte, jag e ju inte rik :/!

Fint till fossingarna (kan nån ge meeej!!)






Alla tre paren är från gojane.com



Forever21.com



Topshop.com





Båda paren är från H&M, på rean dessutom :)

Jag får önska mej något!

Ja, för klockan är 22.22 :)!
Kollade som sagt på Top model, och efter det kollade jag på Shear Genius. Blev lite irriterad när jag kollade på Top model. Tyckte det va så töntigt hela den där rymdgrejen dom körde. Som ett dåligt barnprogram typ! Men det va ändå lika kul o se alla deltagare :).

Kollade precis runt lite på H&Ms shop online. Hittade min drömbikini. Asså det är verkligen den finaste bikinin jag har sett och jag SKA ha den!  Så fin :). Synd att man inte hade den där heta bodyn och perfekta solbrännan till oxå.
Kan nån ge mej sommar NUUU!?!?


Jag tkr verkligen den är lovely :D!

Forrest Gump och Donken

Nu har jag precis kollat klart på Forrest Gump som gick på fyran. Grät en skvätt oxå! Så bra film :).
Hann med o trycka i men Donken oxå. Duktigt gjort! Resten av kvällen lär väl bestå av mer TV-tittande. Americas next top model börjar ju idag, så det ska jag se :).

Onödigt inlägg höhö, men hade bara lust o skriva några rader.
Hade bäst!













Bajs Kanada

Igår satt jag uppe länge. Först kollade jag alla tre Weeds avsnitten, och efter det kollade jag på junior VM finalen. Fifan va spännande de va! Me jävla cp dommare säger jag bara. Synd att inte Sverige vann.

Jaja, idag vaknade jag TRE haha! Usch, ångest. Hatar o sova bort hela dagarna. Skulle egentligen följt med Elin och dom till IKEA och Skärholmen men jag orkade inte haha. Har ändå inge pengar så jag orkar inte se massa fina grejer som man vill köpa. Då ere bättre o stanna hemma!

Jag har iaf gjort nåt nyttigt idag och städat upp lite i mitt rum. Det låg grejer överallt! Nu sitter jag o kollar på TV och ska väl äta frulle snart haha. Frukost klockan halv fem.. Bra där!

En sak till, jag vill verkligen börja träna. Men det e så jävla dyrt, och med min ekonomi så går inte det ihop lixom. Men skulle vilja börja på Friskis igen, då kan man både gymma och köra gympapassen som jag saknar så mkt!

HEEEEJDÅ!

Mätt och belåten

Nu är jag mätt som en bajskorv. Schnitzel och båtar blidde det! Nu tänkte jag sätta mej nere i bastun och efter det ta en lång härlig dusch. Ska bli såååå skönt! Måste komma tillbaka till mej själv igen. Känner mej som en zombie..

Haha såg nu att Kristinia Lugn är med i "Sjön suger" haha. Min och Cillas favorit organorkan :D.

Hejs!


Fyfan vilken natt!

Hemskaste natten på länge! Jag gick o la mej vid halv två..Sen vaknade jag nångång vid kanske fyra-fem tiden av att jag frös som en idiot. Asså jag låg o skaka, men samtidigt va hela jag kokhet. Så jag satte på mej mina mjukisar, tjocktröja o raggsockor och så rullade jag in mej i min filt, och sist kröp jag ner under täcket. Men jag frös fortfarande!

Halvsov tills klockan va typ nio. Vaknade ordentligt runt ett! Då va det som att inget hade hänt. Måste ha haft värsta feberfrossan under natten, men nu har jag ingen feber. Men jag har min jävla hosta! Låter som en gammal gubbe.

Jaja, annars har den här dagen bestått av tv och ligga i sängen. Riktigt produktiv dag haha! Känner att jag måste göra nånting imorn. Nån som vill ta en tripp på stan eller nåt?
I helgen tänkte jag o Cilla köra en utgång med våra nyfunna vänner från nyår, men måste fan kolla min ekonomi. Men jag viiiiiiill. Sista helgen innan skolan börjar ju!

Hejdåhejdå!

Some pics!

Lite fina bilder från gårdagen höhö!






Åsas present till flickorna. Hon är SJUKT duktig på att rita!











Hahahaha, lagom dragna?























Hahahaha, skönaste bilden!!





Det var en skitkul kväll och hoppas Cilla och Karin fick ett bra födelsedagsfirande :D! Nu blir det tillbaks till TVn.

Adjöken!


Victoria's secret

Kollade precis klart på det! Missade ju det på nyårsdagen.
Vadå ångestframkallande program haha. Alla e så sjukt snygga! Men tyckte faktiskt detta året va ganska tråkigt. Men det är ändå kul att kolla på :)! Min favorit är fortfarande Miranda Kerr. Så sjuuuukt vacker människa!

Nej, nu ska jag kolla på Mean Girls. Jag har så tråkigt and I need som sällis!

Bye!



Sliten är bara förnamnet!

Uuuuusch vad seg jag känner mej. Det här partandet kan itne vara bra för kroppen asså haha! Känner mej typ 70 år gammal.

Gårkvällen va iaf superkul :)! Började hemma hos Cillas pappa. Bästa förfesten på länge. Alla va galna :D! När alla va lagom runda under fötterna begav vi oss mot Olles. Några vurper på vägen av bla. Maria och Åsa hahaha! Jag klarade mej.
Det var ganska tomt på Olearys. Men det är det alltid i början! Men efter ett tag började människor välla in. Vi dansade och hade trevligt hela kvällen. Klockan två begav vi oss mot jackorna. Då märkte jag att de typ bara va jag, Tessan, Cilla och Simon kvar av hela gänget. Och vi va säkert mer än 10 pers när vi kom. Jaja..
Vi vandrade mot centralen där jag skulle ta nattbussen. Men aa de blev som det blev och Therese bästaste snällaste mamma kom o hämta oss. Fyfan vad glad jag blev!

Kom hem, gjorde mackor för jag va sjukt hungrig. Sen deckade jag i sängen! Imorse vaknade jag vid åtta-nio när mamma kom hem från jobbet. Gick upp o tog ett glas vatten för jag va bajstörstig.
Tog sin tid innan jag somna om, men vaknade igen HALV FEM! Haha.. Vadå död!

Nu väntar jag bara på mat (när den nu kommer) och sen ska jag fortsätta dega i soffan. Lägger in bilder från igår lite senare! Orkar inte hämta kameran som ligger i väskan.

Ciaaaaaaao!

Ikväll blir det party!

Just nu sitter jag o käkar.. Hamburgare med pommes! Är fett pepp inför kvällen, men samtidigt känner jag lite smått panik. Jag vet inte hur jag ska ta mej hem. Om jag ska ta sista bussen (som typ går tolv, kul i jul lixom) eller om jag ska ta nattbussen hem sen. Men då åker jag lixom själv och får gå genom skogen själv. Inte så lockande! Det är okej på sommaren när det är ljust, men nu är det KOLSVART!
Men aja, det löser sej väl. Man får hoppas man är full fortfarande, då bryr man sej inte om rädslan haha. Det kanske inte heller e så jätte bra iof!

Jaja, kul ska jag ha ikväll iaf. Kvart över sju går bussen mot centralen där jag ska möta Maria och Tessan, sen traskar vi till Cillas pappa.

Nej, ska äta klart sen sminka mej lite mer!
Hoppas ni får en trevlig lördag :). Puss!

Shulululu!

Har haft lite smått panik den senaste timmarna. Jag har ju inge dricka till morgondagen, men jag tänkte att de va lugnt för mamma kunde ju kirra imorn. Men så sa hon att hon, Vilma o Fia och allihop ska på Disney on Ice. Så hon hinner inte! Och jocke ska oxå iväg, Elin jobba och Linda bor ju i Dalarna. Vadå panik!
Men mamma ringde Magnus så nu ere fixat.

Kom på att jag inte längre har pluskort heller. Så kan ju inte åka på helger eller efter kl sju! Ganska irriterande. Så imorn får jag köpa ett dygnskort, för jag har inte råd o plusa på mitt kort. Sen kom jag på att jag måste åka nattbussen hem själv, för mamma jobbar natt. Mamma Mia! Jag kmr dö..

Har precis kollat Dodgeball. Älskar den filmen haha!


Ja må hon leva, ja må hon leeeeva, jaaa må hon leva ut i hundrade åååååår!

Idag fyller ingen mindre än min kära vän Cecilia Jonsson 19 år! MASSA MASSA MASSA MASSA grattis till den lilla pungungen ♥♥.. Hoppas du får en superduper undebar födelsedag! Imorn kör vi utgång med karatefylla.. "Håll upp händerna ;D"





Annars då! Den här dagen har varit död typ. Kunde inte sova inatt, så jag kom i säng runt femtiden. Det resulterade i att jag vaknade väldigt sent idag haha.. Typ halv fyra! Resten av dan har jag bara degat i soffan. Och jag är skitirriterad för jag besällde ju några saker för en vecka sen, och jag valde att det skulle ta 7 dagar innan det skulle komma, för att det är en present till Cilla. Men har det kommit? NEEEJ.. Damp! Jag som ville surprisa henne imorn. Skitirrterad! Det va ju bästa bästa presenten oxå haha. Jaja, den kmr när den kommer!

Nu ska jag läsa bloggisar!
Hajdo

Bilder;

Tog inte mkt bilder faktiskt. Lite tråkigt! Men minnena finns ju i huvudet :). Tog inte med mej kameran ut. Vågade inte riskera att loosa den igen. Så därför är bilderna från utgången dåliga för dom e tagna med mobilen!








Hur många blondiner krävs det för att korka upp en champagne? Haha..






Schkåååååååål!




Bild snodd från Åsa (fin min jag har jag vet haha)








Oxå snodd från Åsa :)






Jag och Cilla vid tolvslaget :)








Ser ni BB där bakom eller ;D?


Dansandet fortsatte hela natten lång!


Det var dom bilderna det. Åter igen måste jag säga tack för en underbar kväll asså! Sjukt lyckad. Nu ska jag fortsätta kolla på E.T :)!


010109

Läksigt o se att det står så på mobilen. Har inte riktigt fattat att det är ett nytt år!

Men iaf, såhär såg min superduperfuckinghärliga nyårsafton ut ;

Jag vaknade klockan två, fick lite panik eftersom jag skulle vara hos Cilla halv sex, och jag e så jävla seg på o fixa mej. Men jag hann iaf :)! Som sagt, klockan halv sex va jag hos Cilla, mamma skjutsade mej. Där väntade Cilla såklart och även Annie och Åsa.
Vi gjorde skitgod bål o käkade godaste tacosen. Drack lite till o snacka o sådär! Sen fixade alla sig det sista.. Sen drog vi till bussen, eller sprang rättare sagt. Detta gjorde att jag stukade min cpfot igen (inte lätt o springa på svinhal asfalt i 11 cm klackar). Och vi missade bussen! Men som tur va kom den andra rätt snabbt så vi fick sitta inne i bussen o värma oss. Fett trevlig busschaffis:D!
Iaf, vi hoppade av i hamn. Cilla och Annie hade de trevligt på toan haha. Sen kom tåget.. Mötte Elina o co där haha! Sicket sammanträffande att vi tog samma tåg höhöhö. Dom hoppade iaf av i Tumba och vi fortsatte mot Estocolmo!

Väl framme gick Åsa o Annie o kissade, jag höll själv på o dö av kissnödighet, men jag höll mej. Sen sprang vi igenom hela centralen läääängst ner för o ta tunnelbanan till Kungsträdgården (ja vi är lata och orkar inte gå haha).
Sen traskade vi vidare till Victoria. Som tur va så var det inte så lång kö, så vi kom in rätt snabbt. Började dricka lite och så fortsatte kvällen med massa dans med massa människor haha. Vid tolvslaget gick jag o Cilla ut. Vi tappade bort Annie och Åsa!
Vi såg massa fina raketer och kramades haha. Förresten gissa vem vi stod brevid haha? Ingen mindre än Blondinbella. Yeeeah. Hon o Nils stod o pussades precis brevid oss haha. Det var kul o se henne på riktigt :)!
Sen när vi va på dansgolvet va vi precis brevid henne, och jag kände att jag va tvungen o säga nåt till henne, så jag går fram o ba "Åh, jag tkr din blogg är jätte bra och lycka till i Let's Dance" haha. Hon tackade så glatt! Sen fortsatte vi shaka.
Såg även han Bobby, ni vet kändisfrisören.

Aja, kvällen fortsatte med maaaassa dans. Tror inte vi satt ner en enda gång! Annie åkte hem lite tidigare, så det var bara jag, Cilla och Åsa kvar till slutet. Klockan halv tre tände dom lamporna, en halvtimme för tidigt.
Vi träffade några trevliga kisar och drog till Donken. Efter det blev det lite velande om vi skulle dra med dom hem lr om vi skulle ta nattburren hem. Men efter många om och men så åkte Åsa hemmåt, och jag o Cilla drog med boysen haha.
Eller vi dumpade resten av deras gäng och tog en taxi hem till Tompa som han så fint hette hahaha. Han bodde på Sööööder, med Håkan hahaha. Aa, men dom killarna (dom va två st) va typ som manliga versioner av mej och Cilla. Fett sköna hahaha!

Vi satt o snacka om kvällen i typ en timme, sen ville dom sova. Det var nära att vi sov över, men tillslut beslöt vi oss för att åka hemmåt. Så vi sa hejdååå, och gick mot bussen. Lämnade ett secret message i Tompas brevlåda oxå hahaha.
Nattbussen va lugn. Den gick bara till Tumba, men där såg vi att tågen hade börjat gå, så då tog vi tåget resten av vägen. Det va skönt! Bästa va när vi va på väg till tåget o vi går i den där gångtunneln, så säger Cilla väldigt diskret "Ja nu har vi iaf spräckt oskulden på kyssar det här nya året". Haha jag började asgarva!

Vi va hemma i Slöddertälje klockan sex. Cilla tog sin buss hem men jag ringde mamma (min mongolid buss hade inte börjat gå) och hon skulle ändå åka till jobbet så hon kom o hämta mej. Men jag fick vänta i typ en kvart helt alone på Centralen. Fyfan va rädd jag va haha! Sen när jag står där så kmr det en bil och ställer sig precis utanför pressbyrån. Så går det ut en turre och kollar in där, sen frågar han mej "är det stängt?" jag ba, "ANTAGLIGEN" skitirrterat hahaha. Sen frågar han om jag ska åka med till javet inte vart, jag ba "NEJ!!". Då fattade han piken och drog. Men mitt hjärta slog i 180 haha. Det va heeeeeeelt tomt på centralen!
När jag såg mammas bil komma blev jag så jävla lättad haha. Va väl hemma runt halv sju och somnade på stört!

Det var min nyårsafton i detalj haha! Bilder kommer senare.
Tack till er som gjorde min nyårsafton till den bästa :).


Nu: Åka till Cilla och hämta min stora väska som jag lämna där. Ska smöra för mamma o fråga om jag kan få Donken oxå! Är galet hungrig.. PUSS!