Sunshine sunday

Underbart väder även denna dag. Klockan tio la jag mig ute o stekte... Klockan halv tre gav jag upp. Det gjorde ont på min stackars brända rygg. Fast det ser inte så brändt ut. Tur det!
Så hela helgen har i princip bestått av sol. Mucho härligt!
Nu har jag precis varit lite duktig och gjort klart en idrottsuppgift. Men jag har en annan viktig uppgift i Psykosocialt arbete som måste va klar tills imornbitti. Och jag har inte ens börjat. BRA GJORT! Blir väl o sitta uppe hela natta för o göra klart den. Det är den sista uppgiften vi haaaaar, så därför skulle det kännas väldigt skönt att få den avklarad, för då behöver man inte tänka nå mer på den där skiten.

Ikväll blir det Gossip Girl tittande och sen en efterlängtad dusch. Man luktar inte gott efter två svettiga soldagar haha! Sen ska jag smörja in heeeela mig, så jag inte börjar flagna. Intressant info I knoow!

Hajdo!

Stekning och glada nyheter!

Igår var det ju paddling för alla Södertäljes gymnasium. Klockan halv elva var det dags för BF3. Vi paddlade mot SPA, och vi VAAAANN! Men det spelade egentligen ingen roll vem som vann omgången, utan det är bästa tiden över huvudtaget.. Men jag tror vi kom rätt bra till i våran skola!
Det var jäkligt kul iaf, och vi var så snygga i våra pyjamasar haha!

Idag vaknade jag upp av klockan som ringde. Hade ställt den på tio, så jag kunde sola. Så jag satte på mig bikinin och sprang ut på baksidan. Möttes av att syster Elin va här... TIO på morgonen. Trodde hon var galen haha! La mig iaf och stekte, och gick inte in igen förns runt halv fyra. Tog inga pauser, förutom när jag fyllde på vattenflarran. Så jäkla skönt o bara ligga o dö i solen! I love it.. GE MEJ UTOMLANDS NU!
Lyckades få liiite färg också. Men det blir überpressning imorn också! Måste vara bajskorv till studenten. FEM dagar kvar nu bara... GAAAAH!

Fick reda på VÄLDIGT glada nyheter idag också. Ska bli moster för sjätte gången :D:D:D:D:D:D! SÅ JÄKLA KUUUUUUUUUUUUUUUUUL... GRATTIS GRATTIS GRATTIS BÄSTA SYSTER ♥!!!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på The Illusionist.. BYE!


Jag och bortamatch Nina hahah!



Yeeeeeeah!



Cilla och Maria körde papiljottstylen! Trötta va dom också..




BF3 råkade somna mitt på Maren!



Jag och Cilla va trötta haha..



Men sen blev vi fett pepp!



Alex var fett het i sin outfit!



Fett taggade på att köra igång!



Och så bar det iväg...



Starten! Man ser oss knappt..



Vi låg lååångt före SPA, moahaha!



Vinnare  BF3! Syns det att jag var fett taggad hahah...

Exakt en vecka kvar...

Sen SMÄLLER DET! Helt galet att det är EEEEEN jävla vecka kvar tills JAAAG tar studenten. Iiiiiih jag blir helt galen!

Idag har det varit en väldigt BLÖT, men ändå rätt skön dag. Det började med Idrottsdag för Foucault gymnasiet (handikappsgymnasium). Vi fick stå ute i regnet och ha femkamp och grejer. Men det var roligt :)!
Vi blev klara lite tidigare än väntat, vid tio nångång. Så hela packet åkte ner på stan och käka Naaaancys! Massa gott... Kul att alla tjejor var samlade för en gång skull! Även fast det bara va en fika.
Blev lite titt i affärer också. Funtar på ett par skor på Belle Shoes, men jag har fan inte pengar. Men jag vill verkligen ha dom till Slutskivan till min klänning som jag hittade igår. Det skulle va massa fint. Men men...

Klockan halv ett var  vi iaf tillbaka till skolan igen. Hade Siwan men vi satt mest bara o snacka om saker som ska hända dom här sista dagarna och sådär. Sen skulle vi rösta i skolvalet.. Det var den lektionen.
Klockan två var det svenska B och betygsnack. Det började bra. Hon sa att jag hade fårr VG+ på muntliga nationella, vilket jag ALDRIG trodde, och VG på skriftliga. Sen sa hon att mitt slutbetyg blev ett VG. FETT BESVIKEN! Margreth lovade i princip att jag skulle få ett MVG i slutbetyg, men när allt de där hände, och när vi hade Therese (som vi bara fick en uppgift av och jag fick MVG, hur kunde hon då sänka mej till VG:S) så blev allt bara bajs. Men jag fick en kompleteringsuppgift som jag kan göra och bevisa att jag förtjänar ett MVG. Men jag vet inte om jag orkar, och då ere ändå inte ens säkert att jag får MVG.
Jaja, blev mucho besviken, men vad ska man göra?

Under betygssnacket höll vi också på att fixa en av skyltarna vi ska ha på flaket. Fett bra blev den :)! Vi stannade kvar längre en vad vi behövde bara för att vi skulle bli klara. Men vad gör man inte för ett snyggt flak?!

Efter skolan hände inte mkt. Jag deckade här hemma och vaknade vid åtta! Inte bra haha.. Har bara glott på TVn, och förberett outfiten till morgondagen. Då ere nämligen drakbåtsrodd! Klockan halv elva vid Maren, KOM O KOLLA OCH HEJA PÅ OSS :D. Vi kmr lätt vara bäst utklädda!

Nej, nu ska jag kolla på Animal Cops.. Och juste GRATTIIIIIIIIS IGEN BÄSTASTE SYSTER ELIN TILL KÖRKORTET IDAG! ÄNTLIGEN (nu blir det många trippar till Skäris utan att behöva fråga mammi hela tiden moahahhaha)!

Hej!

Åtta dagar kvar

Idag är det tiiiisdag, vilket innebär kort dag i skolan.
Dagen började med lite Siwan.. Gick igenom det sista och vi fick även tillbaka proven om ABC (aa, asså inte alfabetet utan första hjälpen). Jag fick alla rääätt :)! Mucho bra..
Sen vare lurre och vi satt ute o käka i solen. Det var mysigt. Skolan var bombaderad med massa skit om EU-valet. Jag e så oinsatt som det bara går. Man borde väl vara mer engagerad men jag orkar inte just nu.
Efter lunchen va det idrott. Vi gick på en prommis och satte oss på en brygga och sola och pratade lite skit. Det var mysigt! Skulle kunnat sitta hela dagen.
Sen var det bara en lektion till, och sen sluuuutade vi.

Va hemma vid tre tiden och sprang direkt ut på baksidan och la mig och stekte. Måste ju ta vara på dom få soltimmarna man kan få. Inte mkt färg blev det, så jag tog en runda till solariet också. Men känner mig lika blek som vanligt. Pengar i sjön!
Nu sitter jag och glor på Big Brother och försöker klura ut hur man ska göra den sista Idrottsuppgiften som jag måste göra. Fattar verkligen ingeting! Men Nina hjälper mej på MSN, mycket bra :).

Puss!

Helgen är snart över

Söndag igen då. Som vanligt känns söndagar sega och tråkiga. Jag hade planerat att sola järnet idag, men jag hann typ ligga ute i en halvtimme innan solen gick i moln och det såg typ ut som det skulle börja regna. Så jag gick in o väntade en timme, men det var fortfarande molnigt, så då tog jag en nap istället. Har knappt sovit nåt på hela helgen så det behövdes.
 
I fredags var det ju utgång på 550 som jag skrev. Det var mycket trävligt! Men fortfarande känner jag att jag är så jävla trött på den här stan och alla människor här. Men självklart är det kul att gå ut i Slöddertälje också. Det beror ju helt på sällskapet. Och jag och Elina har väldigt sällan tråkigt när vi går ut! Ja, det var en rätt spårad kväll och vi klarade oss på fem cider var haha. Inte likt oss!

I lördags kom mamma o väckte mig efter tre timmars sömn. Då va klockan typ tio-elva och hon frågade om jag verkligen skulle med till Naturhistoriska.. Jag kände mej helt fucking död och visste knappt vad jag hette. Men jag var inte så bakis faktiskt. Så jag pallrade mig upp, fixade mej och sen var jag fit for Cosmonova.
Vi som åkte på äventyret var jag, Elin, Magnus, Vilma, Joline och Liam... Det var en mycket trevlig dag med skitungarna. Och museet och Cosmonovan var också väldigt trävligt :)!

Och idag dårå, så har jag gjort absolut ingeting. Men det finns så mycket jag borde göra. Städa, plugga, ut på prommis, rensa garderoben ooosv. Men jag orkar inte!
Satt och tänkte lite på det som komma skall. Om ELVA dagar står jag på flaket och skriker "JAG HAR TAGIT STUDENTEEEN" och jag har fortfarande inte fattat det. Det känns helt overkligt! Man är ju vuxen när man har tagit studenten. Jag kommer ihåg när både Linda och Elin tog studenten, och jag tyckte att dom var jätte vuxna och det kändes som en evighet tills det var min tur. Och nu är det min tur, men inte fan känner jag mig vuxen haha. Känns som jag fortfarande är 14 barre och är sådär supercool.
Nej, men man har väl mognat en del och det ska bli jävligt kul och SKÖNT med studenten. Den dagen som många beskriver som den bästa i ens liv. Vi får hoppas att det blir så för oss med.

Oj vilket långt inlägg det blidde nu. Men va bara tvungen och skriva lite, men nu sätter jag punkt.

Adjöken!

Bilder från gårdagen:


Liam var taggad. Härligt skitiga naglar hade han också haha!



Vilma var också taggad!



Söta ungar vi har i familjen haha!



Frammeeeeee!



Liam blev helt extas när han såg dinosaurieungen som andades haha!



Liam var lite nervös i kön till Cosmonova haha



Vi fick låna snygga 3D glasögon haha



Vilma var snygg i sina glasögon!



Joline posade för fullt!



Efter museét och Cosmonova var det dags för middag. Självklart blev det Burger King haha!



Liam var trött efter en lång dag!

Fredagsutgång!

JAG KLARADE AV TANDLÄKAREN! Nu behöver jag aldrig mer gå dit om jag SJÄLV inte vill.. Helt amazing.
Efter tandis gick jag o Elina en tripp på stan. Mycket stan nu på sista tiden haha.. Samma gamla kläder o samma folk.
När vi satt o fika blev vi sugna på utgång (som vanligt) så vi bestämde oss för att gå ut ikväll. På 550 faktiskt! Så jag hoppas på en bra kväll för jag lägger mina sista ören på denna kväll haha.

Elin får jag låna pengar till Cosmonova och det imorn? Du får det på måndag I promise..

Nej, nu ska jag börja sminka mig. Börjar bli lite stressad! Bedövningen har släppt helt nu, så nu börjar jag känna smärtan i munnen. Inte skönt!

Ha en bra fredag!



Fredag och tandläkartid

Inatt har jag sovit riktigt dåligt. Vet inte varför. Tänkte på allting, och så fick jag ont i magen över tandläkaren och grejer.
Men tillslut somnade jag väl. Vet inte vad klockan va då!
Vaknade iaf för typ en halvtimme sen. Skulle egentligen följt med till Torekällberget med ungarna, men jag kände mej så seg och äcklig.
Nu har jag precis ätit frulle. Sitter o har ångest inför tandis. Men VARFÖR? Förrra gången var ju inte alls farlig, så varför ska jag jaga upp mej nu för?!Jaja, det går nog bra hoppas jag. Pappa ska komma till Södertälje idag också för att träffa Linda och dom. Så det blir väl o träffa han också..
Annars vet jag inte vad som händer denna fredag. Skulle sitta fint med en utgång! Men det ser mörkt ut..

Nej, nu ska jag kolla lite på tv, innan jag börjar göra mig klar för tandis. ÅNGEST! Tur att Elina följer med mig. Jag skulle aldrig gå själv. Haha man kan inte tro att jag är nitton år!

Adjö!


Jag och Elina när vi va småttingar haha!

Humörsvängningar

Nu har mitt humör gått från überglad, till trött och energilös. Jag skulle vilja hyra massa filmer (videofemman, here I come) och köpa massa godis och bara chilla. Synd att jag har noll kronor just nu! Och finns det nå tråkigare än o kolla på film själv?!

Nej, nu ska jag ta en tupplur med Tyra här i soffan.

Hajdo!

Uno, dos, tres, cuatro

Jahapp, så var det torsdag igen då.
Idag hade jag ställt klockan på tio, för jag skulle lägga mig ute o pressa då. Men när jag vaknade såg jag att det var jätte molnigt. Då blev jag fett deprimerad..
Hoppade in i duschen istället, och sen dess har jag bara suttit här o lyssnat på musik som Elina har skickat. Massa bra musik! Några låtar tänkte jag ta till flaket också.. Shit vilken mix det kommer vara på låtarna. Alla i klassen har jätte olik musiksmak. Det kommer vara allt från Pontiak till Ingen sommar utan reggae till Reggaeton... Det blir nog skitbra! Vet bara inte hur vi ska fixa alla låtarna.

Jaja, nu sitter jag o snackar med Elina på msn. Tänkte väl börja klä på mig o sådär snart. Mamma sa att Linda o co skulle komma vid två-tre. Mihihihi längtar!
Nej, ska klä på mig nu..

Adjöken!

Juste, jag kollade igenom maaaassa gamla bilder på datorn. Shit vilka minnnen och shit vad man förändras!

<- Balen i nian    Jag förberedd för utgång förra helgen->



Jag och Nina i nian! Fett små haha :D..





 


Hahahaha!

Fick nyss sms från bästaste Cilla som jag bara måste skriva här haha!

"Haha jag har nyss kissat på toan som har lämnat många roliga minnen! Jag är hos Robert, vi ska akut ut, vart är du?! Kändes fett tomt utan dig! :) massa fina hängpung. (jag menar jag är ju med dem) haha!
Puss o mega kläm på vingmuttan! Jag är nästan full åh vad jag längtar efter dig vill skratta åt typ spiderman o sånt! Du är typ min man i kvinnlig form! Haha nu ska jag va tyst innan jag spårar totalt haha :) puss på min favvo johannes! Fett långt sms god natt! :) <3"

Bästa smset jag har fått på länge hahaha. Det gjorde mej glad även fast det var ett fyllesms haha! Du är så bäst little mutt  <3



Det börjar bli en tradition med "Spiderman" på toaletten.. Hahaha vi e så långt ifrån normala som det bara går!


Skön dag!

Idag har det varit en riktigt skön dag. Har känt mig glad hela dagen!
Det började med att jag fick sova ut ordentligt.. Klockan tolv vaknade jag. Riktigt skönt var det! Sen ringde Elina som precis slutat jobbet (när jag precis har vaknat haha) och frågade om jag ville ta en runda på stan. Och det ville jag! Så jag gjorde mig i ordning snabbt och tog ettbussen ner på stan. Vi gick en runda och jag fick panik för jag e så fattig och jag behöver så jäkla mycket grejer just nu. Bajs!!!
Efter rundan bjussa Elina på Nancys (IGEN, måste bjuda dig sen när jag får pengar). Mötte systeryster Fia också! Så gick vi runt lite till. Fia köpte present till Affie som va hemma och som hade klämt fingret stackarn.
Sen åkte Elina hemmåt, och jag och Fia åkte hem till dom. Alfons blev överlycklig av sin present. Det var ett par spindelmannen badbrallor, spindelmannen tofflor och en hatt! Han satte på sig det direkt och sprang runt i lägenheten och va skitstolt. Så jäkla söt!
Vid sex åkte vi hem hit och grillade lite kööörv. Packet åkte för ett tag sen!
Som sagt, en väldigt skön dag. Imorn skulle det bli ganska bra väder, så då ska jag försöka pressa lite. Jag är fan genomskinlig.. Sen får vi ju storbesök imorn också. Syster Linda och Johan, och Nin och Titi kommer ju från Daaalarna och hälsar på. Jag saknar dom så galet mycket! Ska pussa sönder ungarna när dom kommer. I helgen blir det Cosmonova och Naturhistoriska med dom oxå. Mycket mysigt!!

Nu ere Greys Anatomy!

CIAO!


Lilla Affie i sin beach-outfit!

Bildregn..

Här kommer lite random bilder som jag precis laddade över från min mobil... Haha, vissa bilder får en att börjar asgarva!
Nu: Big Brother


En trött Tyra snarkar i soffan


Hahahahaha, asså mongogänget nr ett! Kolla hur vi ser ut...


Såhär kul har vi i skolan.. Haha!


I'm pilling on Cilla.. Ahhhgrrr!


Såhär brukar hon se ut då.. Haha!


Galenmuttor haha!


Thomas och Cilla samma kväll :)


Hahaha några timmar senare.. Samma kväll! SPIDERMAN PÅ MINI-TOLETTEN...


Galen utgång med Elina.. Sambuca shot och Redbull vodka. Detta var bara början haha!


Detta var slutet på kvällen. Vi missade stationen vi skulle av på, så vi fick promenera en bit! Haha


Smygtitt på studentklänningen, minus det fula sidenbandet!


Söta Norasnoran i solskenet :)!


En däckad Alfie när vi tittade på Eurovision :)!


Tjockis Mysan la sig på mina papper när jag skulle plugga..


Finaste konstverket jag har på min bok :)!


Tyris ville också sola :)!

SLUT PÅ PICTURES!

Nostalgi och drömmar

Sitter och väntar på att Big Brother ska börja. Nu är säsong tre avslutad, och nu har dom gått bakåt i tiden och börjat sända säsong Omgången då Kitty,Ulrika, Dominique, Benji, Marie, Jakob, Elin, Emma-Maria, Alex, Peter och många andra idioter är med, då den legendariska kycklingfesten spårar ur och Peter kissar inne, och Kotten (Kittys Hello Kitty) blir ollad... Hahaha, så jääkla kul att se den omgången. Riktig nostalgikick! I love Big Brother...

Men i väntan på BB så borde jag egentligen plugga lite Arbetsmiljö&säkerhet, men nejnej. Istället sittar jag o kollar runt på datorn och drömmer mig bort. Jag skulle bli så jävla glad om det blir som vi vill. Skulle vara helt fucking underbart. Håll tummsen!
Nej, ska väl läsa igenom häftena en gång till. Nu är klockan 22.22 också, så passa på att önska er nåt.

Puss!


Överlycklig

Kom hem för skolan för en stund sen, och så tänkte jag att jag skulle prova sätta på min dator för att se om den funkade.
Det hände nämligen en olycka för några dagar sen.. Jag satt o glodde på tv här i min soffa och på bordet stod ett glas vatten som nästan var slut. Det va typ 2-3 cm med vatten kvar! Sen bestämde jag mig för att jag skulle lägga mig ned, och så råkar jag slå ner vattenglaset, rakt på datorn och hela tangentbordet. Jag fick panik, och tog min filt och tryckte mot hela datorn, sen sprang jag och hämta papper och torkade datorn snustorr. Men det hade hunnit rinna ner vatten mellan tangenterna. Så jag stängde av datorn och lät den vila!
Dagen efter satte jag på den, och då surrade den lite, och det kom inte fram någon bild. Då ville jag döööö! Mamma sa att hon fortfarande har 7000 kvar o betala på datorn, och då ville jag gå o hänga mig. Men jag lät den va i några dagar. Och nu när jag kom hem satte jag på den för att se om det var bättre. Och TADAAAAAAA, den funkar utmärkt! Jag blev så glad så jag tog lilla Mysan och pussade ihjäl henne.. Riktigt skönt! Nu blir mamma glad också..

Nu funderar jag på allt vi har o göra i skolan. Varför spara allt till slutet?! Detta har vi kvar:

♦ Två uppgifter i Idrott&Hälsa B
♦ Hålla en egen idrottslektion
♦ En uppgift i Psykosocialt arbete
♦ Redovisning om pedagogiken Reggio Emilia
♦ Prov i arbetsmiljö&säkerhet (imorn)
♦ Rapportskrivning i projektarbete
♦ Slutprov i teckenspråk

Det var allt tror jag.. Kanske inte låter mycket, men det känns väääldigt mycket! Har säkert glömt nåt också. Nej, ska väl kolla om jag fattar nåt av Idrott&hälsa B uppgifterna..

See ya! 

,

Det är inte en sak som bidrar till hur jag mår just nu. Det är inte bara det, som alla andra tror. Så dom som inte vet nånting kan helst strunta i och yttra sig över huvudtaget. Ni andra, tack för att ni finns!


Miserable

Jag önskar att jag bara kunde försvinna genom jorden just nu. Allt känns bara tungt och förjävligt. Men det är bara måla på det där falska leendet och låtsas som ingeting.

Hahahahahaha!

Asså jag kan inte sluta garva efter gårdagens HÄNDELSE!!!

Men första ska jag berätta lite om vad som hände innan. Tessan kom hit vid sju typ, så fixade jag hennes hår o lite sådär. Sen skjutsade mamma ner oss på centralen där vi mötte Maria. Hoppade på tåget och Cilla hoppade på i hamn.
Vi va väl framme hos Thomas runt kvart över nio-halv tio. Då satt han och Micke och kollade hockey. Sverige loosade ju, men vi var glada ändå.
Vi drack och pratade och samtalsämnena var väldigt spridda haha. Mycket pats blev det iaf hahaha!
Vi drog ut rätt sent, och efter många om och men blev det Göta Källare som Thomas rekomenderade. Det var egentligen 21 där, men vi kom in iaf mahaha. Det var väl inget superställe, och det kändes rätt surt att betala 120 spänn. Men men, man måste ju prova.
Musiken stängdes av vid halv tre, även fast stället stängde vid tre. Rätt dåligt! Vi hämtade iaf ut våra jackor, och styrde våra klackar mot donken. Och det var DÅ det hände.... Hahhaha asså jag börjar bara garva när jag tänker på det.
Men iaf vi var som sagt påväg till donken, och så står vi och väntar vid ett övergångsställe och det är röd gubbe. Efter ett tag ändrar det till grönt, och vi börjar gå. Helt plötsligt kommer en bild, och tutar och killen i passagerarsätet skriker typ "JÄVLA IDIOTER NI KAN JU INTE BARA GÅ", eller nåt sånt, och jag och Cilla dampar ut och skriker "DET ÄR JU GRÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT", och så kollar vi in i bilen, och gissa vem det är som kör. MAGNUS FUCKING CARLSSON HAHAHAHAHAHA! Asså vi dog av garv, och han såg ju att vi såg att det var han, så han skämdes ju järnet. Fyfan vad kul det va! Jag garvade hela vägen till donken, och hela nattbussresan hem. Helt sjukt!
Väl hemma deckade jag i sängen och det var sjuuuuukt skönt.
Helt okej kväll med underbart sällskap. Jag är så glad att jag har er som vänner!


Nu sitter jag här med lilla Tyra i famnen, och funderar på om jag ska hoppa in i duschen. Men jag vill inte väcka henne! Ikväll tänkte jag och Elina hitta på något, men vad vet vi inte. Men det visar sig. Vi kanske åker förbi hem till Cilla som är själv hemma. Det visar sig helt enkelt!
Men ni får ha en mysig lördag allesammans!

PUSS!


Watch out for Mange!!

Partyfredag!

Äntligen fredag! Idag blir det party för hela slanten. Klockan åtta tar vi, (jag Cilla, Maria och Tessan) tåget upp till Sthlm och hem till Cillas Thomas. Det blir nämligen förning där, och sen bär det ut i Sthlms natten. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska ut. Det får vi se ikväll!
Tänkte hoppa in i duschen nu, för klockan halv fem kmr nån gubbe hit och ska gå igenom hela huset. Så då vill jag inte springa runt här nyduschad o grejer.
Måste bestämma vad jag ska ha på mig ikväll också. Alltid lika svårt!

Ha en trevlig freeeedag. Ta det lugnt med drickan, för det ska inte jag göra! Moohahaha...


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LILLESYSTER!

Grattis världens bästa Vilma på 8-års dagen. Älskar dej skitkorv ♥!





I need to plugg!

Vi har teckenspråksprov imorn, och jag borde plugga. Men jag är för trött för det. Får hålla tummarna på att det går bra iaf!

Det har varit en rätt seg dag idag. Va sjukt trött imorse när jag skulle upp. Jag ville verkligen inte! Men vi hade bara två lektioner, och sen BF-film, så det var rätt skönt.
Efter skolan mötte jag min kära syster på centralen, och så gick vi en tur på stan. Vi skulle kolla på present till lillesyster Vilmis.. Hon fyller ju åtta imorn! Både jag och Elin hittade fina saker höhö :).. Hoppas hon blir glader.
Råkade köpa en klänning, ett par örhängen och ett armband oxå. Nu är jag pank! Not fun.. Men är lite fundersam över klänningen. Får se om den stannar eller om den åker tillbaka till H&M! Ska prova den en sista gång.

Jag va hemma vid sextiden, och då läste jag igenom lite i teckenspråkshäftet. Sen tog jag mig i kragen och fixade i ordning mitt sugiga tal. Har ju nationella på torsdag! Så nu är det klart också.

Nu ska jag kolla på Christine, sen blir det nog sängen. Jag måste hitta någon bra bok igen! Hatar att inte ha något att läsa innan jag ska sussa...

Shulululuuuu

Måndag idag igen... Seeeeeegaste dagen! Har garvat och dampat hela dagen. Har även haft fetaste ångesten när tjejorna berättade om Valborg haha. Jag trodde inte jag hade skämt ut mig alls, men idag fick jag höra ett och annat. Men det är väl sånt som händer. Bara glömma och gå vidare haha!
Vi bestämde även att vi antagligen ska ut i helgen, wiiiiie. Då blir det nog på fredagen och vi går ut i Sthlm. Vill BORT från den här stan, och träffa nytt folk. Känns så jäkla skönt! Spy på Södertälje...
Sen ska jag nog träffa Elina i helgen också. Känns väldigt behövligt. Har inte träffats på skitlänge och det känns väldigt skumt!!

Slutade sent idag. När jag kom hem råkade jag somna i sängen med voffsingen. Det var så skönt! Sen blev det fullt hus med Fia o co.. Målade Affis naglar också som han hade tjatat om haha :D! Så söt..

Nej nu är reklamen slut på Färjan! Vi hööööörs...

Time to write!

Då var det dags att skriva några rader här igen då. Har blivit sjukt dålig på att uppdatera! Jag var ju fan bloggberoende förut. Vad har hänt?

Jaja! Det har väl hänt lite grejer sen jag skrev sist.. Bland annat hade vi mösspåtagning i torsdags. Sicken dag säger jag bara!
Dagen började med Igelstaloppet. Fyfaaaan vad jobbigt det va haha. Men jag klarade mej igenom det! Sen fick man jalla sig o byta om o sådär. Vi stod o trängdes inne på handikapp toan för omklägningsrummen var proppade. När alla var färdigpiffade var det dags för lurre, men jag åt inget. Det var liksom chiliconcarne... Not my cup of tea!
Sen var det dags för lite snack i klassrummen. Varje klass skulle utse en "klassens siren", "klassens härmapa" och "klassens tumrullare". Vi valde Maria, Cilla och Alex.. Det var typ som som vågade ställa upp haha!
Efter det var det Igelgalan.. Fan va kul det va haha :D! Då skulle dom man hade utsett göra vissa saker.. Vi vann inte, men det var jävligt kul :)!
Sist var det själva mösspåtagningen. Då gick vi ut och lyssnade på lite tal, satte på oss mössorna och sjöng lite. Fick rysningar när man tänkte att det bara va lite mer än en månad kvar tills vi står där på studentdagen. Helt sjukt!

Sen skyndade jag mig hemmåt och började fixa mej inför kvällen. Körde på barbent och endast jeansjacka över klänningen. Kändes lite skepptiskt, men fan det kändes som sommar så jag slog på stort :D!
Vid halv åtta var jag hos Maria där vi började dricka lite smått.. Det var jag, Cilla, Maria och Tessan! Vid nio (?) tog vi tåget till Sthlm, och sen begav vi oss till Thomas kompis Robert. Där var det lite folkt och drack vi och hade sjukt kul. Väldigt skönt att träffa nytt folk och komma bort från äckel Södertälje. Det blev lite mycket dricka för mig, så jag minns typ bara förfesten haha! Inte bra inte bra... Men när kvällen var över tog jag, Tessan och Maria nattburren hem! Mamma kom och hämtade oss på centralen, och sen skjutsade hon hem dom, och åkte förbi Donken och köpte mat till mej. TAAACK MAMMIII!
Men trots lite väl mkt dricka så hade jag sjukt kul i torsdags :). Tack flickor!

Resten av helgen har jag inte gjort så mkt. Men nu ska jag kolla på Wipeout, medan jag laddar upp lite bilder här!



Cilla och Nina innan loppet :)!



Yeeeaaah!



Efter loppet blidde det lunch utomhus! The bloooonds..



The brunettes.. Haha fan va snygga vi är!



Camen posar innan vi ska in till Igelgalan :)!



Cillus, Tessan och Nina, som ser ut att ha tagit en sup innan galan hahaha!



Love my shooooes!



IGELGALAN :D!



Engelska Nina var konferencier :)!



Maria sjöng Lips :D (som är som Sing Star typ)



Cilla shakade haha..



Alex spelade Guitar Hero, och trashade gitarren haha!



Lite tal, som faktiskt var riktigt bra. Första gången man verkligen lyssnade haha!



Mössorna PÅ!



Tessan, Cilla, jag och Nina :D!



Solig bild på bästa trion!!!



Jag och Nina posar i solen!



Megamuttan :)!



Nu har det blivit kväller och partyoutfiten är på! Jag sitter som en gubbe hemma hos Maria och läser tidningen...



Vad annars? Haha...



Cilla och Maria på tåget. "Hej vi är inte alls blonda".. Haha!



Fiiina haha!



Hemma hos Robert! Titta vilken fin bild jag fick på Cilla och Thomas.. Älskar bilden :D!



Folk :)!



Mer folk!



Det ser ut som Maria håller på o ramla ur soffan, och Tessan lipar åt någon haha!

Det var dom bilderna det! Nu ska jag kolla klart på Wipe out, och sen platta håret!

Adjöken!