Keep your love lockdown

Ååååååh knarkar mina tre älsklingslåtar just nu, Kanye West-Love lockdown, Coldplay-Viva la vida och James Morrison-You make it real. Jag blir glad av dom dom e så braaaaaaaaaaaaaaaaaa...


Aja, idag har det hänt abosolut nada. Legat i sängen i princip hela dagen. Känns skönt att jag kan sova hur mkt jag vill utan att tänka "jag måste ju kunna somna inatt så jag kmr upp till skolan imorn". Mohahahaha!

Har gjort något nyttigt idag iaf. Läste typ 70 sidor i min tråkiga bok vi har i Engelska B. Den ska va utläst efter lovet och jag har fett mkt kvar.
Ne, usch vilken åndgest dag. Imorn måste jag göra nåt, och min syrra frågade om jag kunde hjälpa henne o städa hennes förråd, så jag va snäll o sa ja höhö! Nånting o göra iaf :). Hon o ungarna flyttar ju upp till fucking DALARNA. Bajskorvar:(!

Men åh, ge mej nåt att göra jag e så sjuuuuuuuuuuukt rastlös. Iof så har jag ungefär en miljon skolgrejer o göra, skulle kunna städa mitt rum oxå, lr hoppa in i duschen för jag e så sjukt snygg nu, men inget av de e roligt.
Äsch, får väl städa upp lite här i mitt rum då. De ser faktiskt förjävligt ut. Eller så kan jag ju fota det jag köpte i fredags. Det lät roligare.

Adiossssss

Im not lovin you, the way I wanted to
See I wanna move, but cant escape from you
So I keep it low, keep a secret code
So everybody else dont have to know



 


Kommentarer
Postat av: Elina

ja e oxå raaaaaaaaaaaaaaaaaaastlöööööööööööös


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback