Kaos

Shit, jag är helt skakis!
För ett tag sen satt jag här o skulle börja skriva på historiearbetet. Så kmr Vilma upp o skriker att Mysan är i tvättmaskinen. Så jag kutar ner o ser precis hur mamma drar ut Mysan ur tvättmaskinen. Helt dygnsur och jamade som en galning. Sen kunde hon inte gå utan bara snubbla runt! Usch, hemskt o se. Alla fick panik. Sen tog vi en handduk o försökte få henne torr och varm. Hon skakade som ett asplöv! Sen ringde mamma Animlen o dom sa att vi skulle vänta ett tag o kolla så att hon åt o drack och kolla så att hon inte hade brytit nåt. Annars skulle vi åka dit! Nu ligger hon i mammas säng med täcke o allt. Vi försöker värma henne med hårtork för hon e fortfarande blöt.
Mamma brukar alltid kolla igenom tvätten innan hon sätter på den, just för att vi vet att kattjäkeln ska vara överallt. Men idag struntade hon i det.
Precis när mamma satt på maskinen kmr Vilma ner o säger " Vad ere som låter?". Och då säger mamma på skämt " Jag kanske har slängt in Mysan i tvättmaskinen". Precis då ser hon en tass i tvättmaskinen. Och det går ju inte o öppna den på en gång, utan man måste först stänga av den o sen vänta 30 sek innan de går att öppna.
Hade inte Vilma kommit ner då så hade mamma inte märkt nånting. Då hade vi inte haft nån Mysan längre! Det var
 på håret att hon ens klara sej nu. Katter har verkligen nio liv!

Om ett tag ska jag bege mej till Lindas gamla lägenhet o städa den. Så får vi lite extra money :)!

Puss och kram

image203

Tokig misse!

The last king of Scotland

Såg precis klart på The last king of Scotland. Skitbra film kan jag säga er! Handlar om Idi Amin och då han var diktator i Uganda.

Forest Whitaker spelar Idi Amin och det är fan sjukt hur bra han är i den här filmen. Man blir helt fascinerad!

Filmen var jätte hemsk i slutet. Uscha! Men den rekomenderas skarpt.

Jaja, nog babblat om filmen. Ska fortsätta kolla på Forever Eden på trean haha. Kmr ihåg när man följde det förut!


God Natt!


Ångest, ångest, ångest

Igår bestämde jag mej för att idag när jag vakna skulle jag direkt börja med historiearbetena.
Så, hur gick det idag då? När jag vaknat gick jag o åt lite frulle. Sen när jag precis skulle börja, frågade mamma om jag villa följa med till Rusta o lite sånt. Och det gjorde jag! Så jag gjorde ingeting på nåt av historiearbetena.
Kom hem vid halv fem, rushade o bytte om, sen cykla vi iväg.
Tränade, cyklade hem, åt, duscha! Sen har jag suttit här bara.
Har sån äcklig ångest över alla läxor som måste göra. Och speciellt historian. Jag kan börja gråta bara jag tänker på det. Usch! Ska vara klart om EN VECKA. Snälla, döda mej nån....

Hejs


La bamba

Ja, idag var det som sagt träning igen. Va så opepp som man bara kan va!
Proppa i mej sånna där dimage201ruvsocker grejer haha. Men dom hjälpte inte.
När vi väl var där vart man lite mer sugen på o träna så de va bara o köra på.
Va hemma vid kvart i åtta. Åt matis, sen bastade jag o allt sånt där härligt.
Satte mej o kolla TV sen. Såg att de va BlackJack på Tv4 film haha. Så satt o kolla på den.
Sen satte jag på en favvis film höhö. La Bamba! Älskar den verkligen. Värsta flashbacks från när jag va mindre o alltid kollade på den haha. Så äckligt bra film! Nu ska jag kolla lite på Hajen 4 haha. Undra hur många ggr man har sett den. Dnananananana! Ja, ni fattar :D.

Adios




Upp o hoppa

Igår var ju jag och Elina barnvakt. Och självklart köpte vi massa godis o gott. Sen kollade vi på melodifestivalen. Den bästa låten va ju LÄTT upp o hoppa. Haha, så jävla söt han som rappade. Äta han! Jag, Joline o Elina shaka gärnet till den haha. BWO sög ju som vanligt! Äckliga människor med äckliga låtar haha. Men, man visste ju att dom skulle gå vidare. Och så jävla knäckande att inte dåliga Patrik Isaksson kom med. Hatar han. Moaha de va bra!
Iaf, efter melodifestivalen så åkte vi hem till Linda. Kolla lite filmer o sådär. Ungarna somnade rätt snabbt! Vid 4 kom Linda hem. Så då traskade jag o Elina hemmåt. Somna som en stock sen.

Idag vaknade jag två. Skönt o sova! Jag får damp för min tandställning, den som sitter bakom tänderna, har gått sönder. Jag bet i nån godis igår och så knakade det till o så gick den sönder. Så nu måste man ringa tandis oxå. Suck!
Idag ska vi träna igen. Skönt! Nej, ska väl kolla lite på TV sen måste man göra sej i ordning för work outen.

Ciao!

You give me fever

Igår efter let's dance utröstningen kollade jag på Bee-movie. Den var bra! Fast den sista halvtimmen somnade jag. Inte så lyckat. Fattar inte hur jag kunde somna, när jag sovit TRE timmar på dagen. Helt sjukt! Gick iaf o la mej halv ett.
Idag så vaknade man ett :). Sov alltså i 12½ timme. Så jäkla skönt! Det första jag gjorde va o ta en dusch. Sen åt jag lite frulle o sådär. Sen började jag lite smått på samhällsuppgiften som skulle vart inskickad i torsdags. Men jag orkade inte fortsätta. Så tråkigt!
Har kollat bilderna från igår haha. Många heta bilder på vårt Bad-Gang! Annars har jag inte gjort så mkt mer. Kollat på Tv o såntdära.
Ikväll ska jag o Elina sitta barnvakt åt Liam och Joliiine. Lär ju köpa massa gott och kolla på melodifestivalen. Jolines absoluta favoritprogram haha! Vi ska först vara här hemma hos mej. För Linda skulle först va hemma hos dom sen skulle dom ut. Så då kan ju inte vi sitta där. Men sen efter melodifestivalen så sticker dom o så skjutsar mamma oss dit. Höhö!
Nu ska jag försöka få tag i Elajna och informera henne om kvällen :).
Hoppas ni får en mysig lördag allihop.

Tjingeling!


ÄNTLIGEN LOV!

Sista dagen idag. Såååå skönt! Den gick fett segt eftersom vi hade tre lektioner innan lunch. Kändes som det tog evigheter tills man fick äta.
Men efter lunch kom det kuliga :D. Vi hade gympa o spelade match mot RMID 1. Värsta idrottsklassen! Och så kmr vi, helt ofit haha. Några, däribland jag höhö, hade glömt gympakläder. Så vi var hejarklack. Den bästa hejarklacken ever ju! Dom vann, 21-2 blev det haha. Men det va kul haha! Nina, du missade verkligen nånting.
När vi var påväg hem bestämde jag o Maria att vi skulle köpa Nancy's o ta med hem. Har aldrig gjort de höhö.
När jag skulle ta bussen ser jag Julia komma gåeende. Så jag fick sällis på burren! Vi bestämde en dejt haha. Nee, men vi ska ut på krogen när hon fyller år höhö. Hon, jag o Faris! Vilket gäng. Men det e lååångt kvar. 4 juli
lixom.. Men det va trevligt o få snackelisnacka lite med henni.
När jag kom hem käka jag! Feting gott.. Sen la jag mej o sov! Då va klockan typ halv fyra. Sen sov jag till halv sju. Helt jävla utslagen! Drömde sjukaste drömmarna. För skumma för att skriva dom här haha.
Har precis käkat mat nu :). Gissa vad :D? Nej, inte kyckling, ris o tzatsiki. Idag blev det blodpudding och bacon. Gott!
Har väl inge andra planer för kvällen. Fan, det händer aldrig nånting nu förtiden! Jag blir galen.

Puss

Sommarjobb

Istället för att plugga har jag suttit o letat sommarjobb. Har inte hittat nånting! Alla jobb kräver ju tidigare erfarenheter eller utbildningar. Och jag har ju NOLL erfarenheter om man säger så.
Hoppas verkligen att jag får det där sommarjobbet på Scania. Fatta va kul lixom! Åh, de skulle verkligen vara perfekt. Jag skulle typ börja gråta om jag fick de haha. Så jävla fattig e jag! Måste ha varenda krona jag kan få i sommar. Sen skulle de ju va kul eftersom man får leka o massa sånt med barnen. Ett perfekt sommarjobb helt enkelt. Men, inte så stor chans att man får det. Men, hålla tummarna kan man ju alltid göra.

Jag fick lite tråkigt för en stund sen. Så jag börja klippa min lugg. Den hade blivit så lång! Nu blev den helt fuckad. Men orkar inte bry mej om mitt bajshår längre. Det går aldrig o fixa det så som man vill ha det ändå. Snart blire o köra en Brittan o raka av allting.
Nej, ska kolla på L-word nu.  Finns inget annat på tvn!

Hejsvejs!


Sova är livet

Jahapp. Idag var det en fett jobbig skoldag! Hade bara två lektioner, men dom va jobbiga. Även fast vi typ inte gjorde nånting. På lunchrasten spelade vi tecknet. Haha, Nina och jag i par. Det går inte o slå oss o självklart vann vi :). De gamla takterna sitter i från alla våra turneringar i Oxbacken och Blombacka haha.
Sen efter lunch vare samhälle. Och vi hade massa att göra. Satt hela lektionen o jobba som grisar. Vi slutade egentligen kvart över två, men dom som va klara fick gå. Gissa när åkte hem? Kvart i FYRA.
Och det var verkligen på håret att vi hann med kvart i tåget. När vi kmr ut ser jag att det fortfarande står massa folk på perrongen, vilket e rätt konstigt eftersom tåget precis borde gått. Sen hör man Cilla skrika " DET KOMMEEER" o så kutar vi o vi hinner.
Det var skönt! Tog sen bussen hem. Höll på o somna! Hade ingen energi till nånting. Hade inte ätit på hela dagen typ. Förutom några äckliga spagettisar i skolan. Smaka rumpa. Feting huvudvärk hade man oxå. Jävla samhällsskit som skulle döda en. Så jag skickar ett sms till Elina o säger att jag inte orkade träna idag plus att jag hade massa skolskit att göra.
När jag kom hem åt jag ett äpple, sen la jag mej o sov. Sov från halv fem till halv sju. Asså inte bra!! Kmr inte kunna somna inatt. Men de e så sjukt skönt o få sova när man verkligen känner att ögonen inte kan vara öppna längre.
Vaknade av att telefonen ringde. Hann inte svara! Trodde att alla hade kommit hem, men här hemma var det helt tomt. Har fortfarande inte ätit nåt, o jag undrar vart alla är. Haha! Men dom lär väl komma snart. Hoppas jag.

Adjö!

En äcklig dag kvar nu sen är det loov!

Skolan

Just nu sitter vi här i skolan o gör nada. Ska kolla nånting på folkhälsoinstutet egentligen, men ingen hittar det vi ska kolla på. Såååå, vi sitter o gör ingeting. Min granne e då Nina! Hon e pluggis o kollar lite på skolportalen.
Jag har tråkigt.. Blöh!

Ne, ska sluta skriva massa bajs!

Hejdå

Boooobil....

Haha ja, idag har det varit en seg skoldag. Hade snoppont i huvet sista lektionen oxå. Kom hem vid kvart över tre tror jag. Åt lite mellis, sen så la jag mej o sov! Sov från fyra till fem. Sen klädde jag på mej träningskläderna o väntade på Elina. Motivationen fär o sätta sej på den där äckliga cykeln var verkligen i botten. Men när vi väl va framme var vi pepp. Skönt pass vare oxå. SKulle kunnat träna ett till. Men vi var tvungna o jalla oss till Grey's Anatomy.
Har precis kommit ur duschen.  Va ju tvungen o kolla på alla mina program innan jag kunde duscha bort svetten haha. Först Grey's, sen Fråga Olle och sen Girls of the playboy mansion. Nu sitter jag o äter bokstavskex o kollar på scrubs. Sovmorgon imorn! Skööööööööönt..

God natt mina vänner!


image200


Sego

Usch, måndag igen. Skolan va rätt chill! Allt rulla på som vanligt höhö.. Efter skolan hämtade mamma mej vid centralen och så åkte vi o handla o lite sånt. Kom hem vid typ kvart över fyra. Käka macka o bytte sen om till träningskläder. Sen väntade jag på Elina!
Vid tio i fem satte vi våra ömma rumpor på cyklarna igen haha. Och så begav vi oss mot Friskis! Vi cyklade på typ en haltimme haha. Raceade hela vägen. Sen vare skönaste passet! Allt var lagom. Inte för jobbigt o inte för lätt. Skitskönt! Längtar till nästa.
Efter träningen vare bara o cykla den härliga vägen hem. Shit va trötta vi var! Skrattade åt ingeting. Sen började cp Elina sjunga den där jävla kebabpizza låten. Så den sjöng vi typ hela vägen hem. Haha!
Bastade och tog en dusch när jag kom hem. Det var mucho skönt! Höll på o somna i bastun haha. Kollade lite på outsiders o sen American Idol. Nu kollar jag på ett program på femman som handlar om att några människor låtsas vara ungdomar på internet o sen bestämmer träff med peddosar. Sen tar polisen dom MOAHAH! Äckliga människor. Nej, ska fortsätta kolla nuue.

Adjöken!!

Kolgrillen

Det var skönt o träna idag. Längtar tills nästa gång, som e imorn höhö. Cykelturen hem va seg o mina ben kändes som spagetti. Men vi klarade det.
Det är typ 7-8 km dit bort till Weda. Så vi cyklar runt 15 km 3-4 ggr i veckan. Plus träningen. Fan om inte kondisen förbättras haha.
När jag kom hem så hade mamma o dom redan käkat. Så hon köpte kolgrillen till mej. Jag o Elina typ drömde om de på vägen hem haha. O så fick jag de! Det var äckligt gott kan jag ju informera er om, speciellt dej Elina. Moahaha!
Har precis kollar klart på Accepted. Den va faktist bra :)! Ska väl snart lägga mej i sängen o läsa lite. Men först ska jag kolla lite på King-Kong. Länge sen jag såg den ju.

Good night

Plugg

Idag ringde klockan 12.00. Ställer alltid klockan på söndagar för annars sover jag bara bort dagen. Och då går det inte så bra att somna inatt.
Jag låg kvar i sängen en halvtimme. Sen bestämde jag mej för att äta frulle. Men vi hade ingen ost, och brödet var mögligt. Sååå, det blev ett glas juice till frukost.
Sen såg jag den där äckliga historieboken i soffan. Och så tog jag mej i kragen och började skriva "Brevet från fronten". Det gick väl bra. Ända tills näst sista punkten. Då fastnade jag! Plus att jag insåg att jag skrivit alldeles för lite. Så då blev jag deprimerad och slutade skriva haha. Istället tänkte jag att jag skulle skriva här i bloggen höhö. Mkt roligare!
Förresten igår, melodifestivalen.. Vad hände? Varför tillåter man ett "band" som sjungeer "kebabpizza, slivovitza" att ens få delta i melodifestivalen. Jag förstår ingeting! Samma hon den där Nicole. Hon kunde ju inte ens sjunga. Jag blev typ rädd. Jag tyckte lätt att Sanna Nielsen var bäst. Och det var bra att Carola och Andreas bara kom vidare till andra chansen moahahaha. Dom va så säkra på att dom skulle gå vidare direkt till Globen!
Men aja, nog pratat om melodifestivalen. Efter det var det ju filmen "Se upp för dårarna". Den va asrolig ju :). Sen skulle jag kollat på filmen "Accepted" men satte mej vid datan istället o väntade på att "willow" skulle börja på trean. Den e så bra den filmen :)! Ni vet den där dvärgen som ska lämna tillbaka prinsessan Elora till människorna. Fick värsta flashbacks från när man var liten!

Snart ska jag försöka hitta något att äta. Annars kmr jag dö när vi ska träna sen!
Klockan kvart i fem beger vi oss av på våra cyklar. Hetingar haha.. Men de ska bli skönt. Kanske skriver senare..

Hejsvejs!


Min lördagkväll

Melodifestivalen kl 20. 00 på Ettan

image197

Filmen " Se upp för dårarna" kl 21.35 på 4:an

image198

Filmen "Accepted" kollar jag på när jag har lurre. Blir väl inatt nångång :).

image199


Nån som vill joina? Tar emot vem som helst. Haha!

Ta mej tillbaka

Fyfan! Det går inte o beskriva hur mkt jag vill ligga där just nu. Bara glömma allt o leva livet!

image196

Bara ge mej!


Fredag

Ja så var det fredag igen. Inga planer! Har ingen lust o göra nånting heller typ. Känner mej bara så blööh just nu. Blir väl Let's Dance o sen nån film.
Iaf så vare en skönig skoldag idag. Först hälsopedagogik där vi satt i datasalen o gjorde massa tester om kost o så. Inte så ansträngande! Sen vare dags för BF-film :). Tzatsiki- Morsan och polisen. Den e så braa! Kan typ alla repliker i den haha. Kollade jämt på den när jag va mindre höhö. Man bjöds på bulle o festis oxå. Gotti!
Efter det skulle vi egentligen haf gympa. Men som vanligt har Louis inte informerat oss om nåt. Tydligen så var han borta o ingen visste vem eller om vi skulle ha vikarie. Inte ens Gunilla i luckan ( She's got the LUCK, visst Cilla?) visste o då ere problem. Men iaf, eftersom alla hade dragit hem o gympan inte började förns en timme senare och vi visste ju inte ens om vikarien skulle komma, så tog vi en prommis från skolan till centralen. Det var skönt faktist! Förutom att mina öron höll på att frysa bort. Och nu är jag allvarlig!
Sen tog jag bussen hem som var proppad. Jag ville gråta!  När jag kom hem kände jag mej så sjukt seg. Så jag la mej i sängen o läste några kapitel i boken och åt geléhjärtan, som jag egentligen inte ens tycker om haha. Men efter ett tag så blev jag så seg så jag la mej o sov. Sov från ett till HALV SEX!
Haha, när jag vakna så va min första tanke " NEEJ, jag har försovit mej!" Sen så jag att jag hade två missade samtal på mobilen o då tänkte jag direkt att de va Nina eller Cilla som ringt o försökt väcka mej. Men det var min systeryster som hade ringt. Men sen när jag såg att klockan var 17.32 så fattade jag bara var snurrig i bollen.
Sen dess har jag bara suttit här o läst bloggar höhö. Sitter o väntar på mat. Men inte vilken mat som helst. Kyckling, ris o Tzatsiki faktiskt :)!

Trevlig fredag på er!



Grattis Nora som fyller en hel hand idag :D! Hela fem år nu.  MASSA grattispussar och kramar från moster hannapanna!


image195

Äntligen!

Alltså fan vad jag hatar tekniska grejer ibland. Det bara lägger av och man fattar inte varför! Men nu äntligen så har min dator börjat fungera igen. Praise the lord!

Idag var det ju alla hjärtans dag. Kändes väl inte särskilt speciellt haha! Kändes som vilken torsdag som helst.
Började med Hälsopedagogik, seeeegt. Sen vare lurre! Och dagen till ära var det köttfärsbiff. Ville jag spy eller.
Men jag köpte macka o va glad. Fick chokladhjärtan av min kära syster oxå haha.
Efter lurren hade vi samhälle. Satt o jobbade första halvtimmen typ. Sen kom Malin, Therese o Maria o förstörde vår arbetsro genom o talla alla på patsen. Åh, peddosar dom e ibland! Men sen gick dom o vi fortsatte jobba. Vilket inte gick så bra för vi bara aa.. Vi kunde inte koncentera oss helt enkelt! Så vi sket i det o åkte ner på stan. 
Jag o Cilla tog en romantisk fika på Nancy's. Nina dissade oss :(! Men vi hade det trevligt utan henne. Fick inget utbrott på BJ'n som tur va. Hahaha! När vi käkat klart gick vi till biblioteket. Men orkade inte leta efter böckerna som jag skulle ha, så Cilla låna sin bok sen gick vi vidare. Traska runt lite på stan o hittade lite smått o gott.
Haha, alltså de går inte o vara en sekund med den där personen ( Cilla för ers om inte förstod ) utan att man garvar. Fast ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta haha " C- Jag tror jag ska ha på mej min gröna tröja imorn. J- Grön tröja? C- Eller jag mena kofta! J- Men ÅH! Säg KOFTA! ". Haha, dagens mening. Men jag gillar henne ändå o jag e såååååå ( haha Gunnis) glad att jag har fått lära känna henne :) ♥.
När vi spanat klart i alla affärer och på Hajen och Cilla dansat alla sina "provhyttenmoves" så gick vid mot centralen.
Va hemma vid halv sju. Gav Vilma sitt armband som jag köpte i alla hjärtans dag present. Och jag fick världens finaste kort som hon hade gjort i skolan. Måste ha världens bäste lillesyster :)! Sen gjorde jag o vilma ett kort till mamma. Tönt jag vet! Men hade inte råd o köpa nåt, så jag o Vilma slog våra kloka huven ihop o designade ett väldigt vackert kort. Haha! Hon blev glad iaf.
Sen åt jag kycklingkebab sen har jag inte gjort nånting. Nu är klockan snart kvart över tolv. Om typ sex timmar ska jag upp. Härligt! Men ska väl läsa några kapitel i min snoppigt braiga bok o sen ska jag försöka sova.

Glad alla hjärtans dag förresten ♥!

Puss!

Min måndag

Vakna, Skola, Pannkakor, Hem, Sova, Äta..

Det samanfattar min dag! Nu ska jag skriva klart samhällsuppgiften. Längtar till Outsiders. Vad e grejen med o va rädd för gamla tanter? Jisses.

Adjö!

Helt slut

Jag vet inte om jag kan förklara hur död  jag är nu! Som sagt så var det första friskis passet idag.
Elina kom hit vid kvart över fem, sen tog jag min cykel o vi traska vidare till fia. Som bor i Rosenlund. Vi skulle hämta hennes cykel som Elina ska låna. Sen så märkte vi att vi va tvungna att pumpa däcken på cyklarna. Så vi gick förbi Shell macken innan vi gick till Friskis.
Väl framme vid friskis Köpte vi korten o sådär! Haha, nu för tiden måste man ha en bild på sej på kortet. Sen satte vi oss o väntade på att passet skulle börja. Vi hade tagit fel på tiden, så vi råka komma på de jobbigaste passet. Men vi tänkte att de inte skulle vara såååå jobbigt! Haha, men båda var förkylda o hade knappt ätit nåt på hela dan, så de va ingen bra idé att börja med de svåraste passet kan jag ju säga. Men vi klarade oss igenom det, men nöd o näppe! Sen var det bara att cykla vidare hemmåt. Fyfan va trött jag va! Sämsta kondisen i Sverige.
Jag var hemma vid NIO. Trött som ett as bad jag mamma göra en omelett till mej. Men det kunde hon inte, hon kollade på Wallander. Så jag bajsa på henne o gick ner o duscha. Jah duscha i en timme hahah! Så jävla seg. När jag kom upp igen så sa mamma att hon kunde göra en omelett iaf, för det va Nyheterna nu höhö.
Så nu e jag mätt o glad, men trött! Längtar till min nybäddade säng som jag bytte lakan på idag. Håller med Therese, de e så härligt o lägga sej i en säng med helt nya lakan :).
Blev ett rätt långt inlägg iallfall.. Nu ska jag fortsätta kolla på Mr. Deeds. Sen får vi se när jag hamnar i säng. Höhö..
Fetaste träningsvärken kmr jag ha imorn iaf.

Puss

Söndag

Igår var det först Melodifestivalen som gällde. Ja, vad ska jag säga. Christer Sjögren i melodifestivalen. Döda mej! Sen kollade jag på Titanic. Grät lika mkt som alltid! Den filmen slår fan alla filmer. Gick o la mej vid typ halv fem haha. Läste lite i min bok oxå moaha!
Idag va jag duktig. Vaknade vid tolv, gick ner o duscha. Sen storstädade jag hela mitt rum. Det behövdes kan jag ju säga! Dammråttorna började ta över i rummet. Efter det  åt jag lite o gjorde lite andra välbehövliga grejer.
Idag blir det träning. Äntligen kör vi igång! Vi kmr va snyggast. Haha, eller inte. Men vafan, ofta man e snygg när man tränar lixom. 
Friskis&Svettis, here we come!


image194

seg helg

Usch vad dagarna går segt. Inte för att jag vill att dom ska gå snabbt o skolan ska börja. Men det händer verkligen ingeting.
Idag har jag läst o kollat på tv. Det är allt! Det lär ju inte hända så mkt resten av dagen heller. Ska väl typ ta en dusch snart o sen vänta in melodifestivalen. Efter det är det ju Titanic. Den kan man ju inte missa.. Så ja, det är min lördagkväll! Kul....

Juste, fick betygen i torsdags. Är väl nöjd! Fick iaf MVG i psykologi och Utveckling, livsvillkor o socialisation. Sen har jag ju 2 MVGn från förra året. Så nu har man fått ihop sammanlagt 4 MVGn. Trodde jag aldrig att jag skulle klara i gymnasiet. Sen hade jag två Gn o resten VG/VG +. Så det är helt okej enligt mej!

Hejsvejs!

Ledig dag

Så, idag var man ledig.
Vaknade klockan halv två. De va verkligen superskönt att få sova ut o ta igen alla timmar man missar under skolveckan. När jag vakna åt jag lite frulle sen gjorde jag klart samhälle uppgiften som vi fick istället för prov. Kände mej duktig! Men den känslan försvann när jag såg den resterande läxhögen i bokhyllan.
Efter pluggandet glodde jag på tv o sådär. Sen blev de tråkigt så jag la mej o läste boken från skolan, "snabba cash". Läste över 100 sidor. Kunde inte sluta haha! Den e så bra.. Till middag blev det en pan pizza. Mamma och dom åt köttfärslimpa, inget jag gillar höhö!
Läste enda tills det var dags för Let's dance. Sen kollade jag på det o sen dess har jag bara suttit framför tvn. Och det ska jag fortsätta med, men tänkte att jag bara skulle uppdatera lite om min roliga dag... Höööhööö! Om en halvtimme börjar filmen "Anaconda" på trean tror jag det va. Den e så bra moahah! Eller den e så dålig så den blir bra. Bara jag inte blir rädd. Den e ju lite småläskig. Men vafan, de e ju inte så att en jätteorm kmr komma slingrandes i mitt rum.. Eller?
Jaja, hoppas ni har haft en trevlig fredag.

Tjing!

Är fan besviken på dej!

Film

Ursäkta förgående inlägg. Haha! Jag e så jävla bitter ibland.
Dagen har faktist varit helt okej. Om man tar bort dom grejerna jag skrev i förra inlägget. Skoldagen var kort! Men gick segt. Men de va bara o tänka på att de e långhelg (ledig imorn).
När jag kom hem försökte jag sova. Men det gick inte. Av olika andledningar! Jag o mamma åkte runt lite överallt, rusta, maxi osv. Roliga ställen I know.
Fick typ precis lite mat i magen. Har inte ätit nåt på hela dan, förutom dom där mackorna. Kanske därför jag va så aggro i förra inlägget. Jag blir tjurig om jag inte får mat på en hel dag höhö.
Jaja, nu ska jag äta skumdelfiner o sätta på film. Idag blir det "Take the Lead". Imorn ska jag sova, sova, sova, sova o sova!

Hejrå!
image193


Gud vad jag är positiv

Jag idag:

- Hungrig ( har ätit tre mackor på hela dagen )
- Mensvärk
- Förkyld
- Ont i halsen
- Irriterad
- Trött
- Frusen

Ledig imorn. Sova! Det är positivit.

Adjö!


Onsdagkväll

Jahapp. Då sitter man här mätt o belåten!
Känner att jag verkligen börjar bli förkyld nu. Näsan e snorig o halsen gör ont. Fuck oxå!
Sitter o kollar på vänner just nu. Det är inga speciella program idag förns vid tio. Då är de Fråga Olle och efter det Girls of the Playboymansion. Så om en stund tänkte jag gå ner o basta o göra hårinpackning, ansiktsmask o sen ta en lång varm dusch. Ska bli skönt! Tror ni man kan läsa i bastun? De e inte så att boken typ fattar eld eller nåt? Haha.. Måste fråga jocke..
Jaja, men ska kolla klart på vänner sen blir det "minispa" :).

Puss&Kram


Usch vilken skitdag!

Idag vaknade jag o kände bara "neej jag orkar inte". Men jag va tvungen o gå till skolan eftersom jag har vart borta så mkt pga av vattkopporna. Så jag tvinga, verkligen tvinga mej upp! Intalade mej själv att dagen skulle gå fort. Men det gick inte så bra eftersom tankarna på de där äckliga samhällsprovet ploppa upp...
Slänge på mej mjukisar o fixa mej sen tog jag burren. När vi väl kom till skolan så hade vi den tråkigaste lektionen i världshistorien, samhälle. Så extremt segt!
Sen var det lunch. Blev macka idag med! Sen hade vi hälsopedagogik, och sen Gunilla! Vi fick gå en kvart tidigare för vi skulle hinna äta mellis. Det var typ det roligaste på hela dagen (bögjävel haha). Sen skulle jag egentligen gjort samhällsprovet på omprovs tiden. Men jag orkade verkligen inte! Det var 45 minuter kvar och jag orkade inte sitta helt själv och göra ingeting. Kände att den här dagen inte var rätt dag!
Så jag ringde mamma o hon kom o hämta mej. Så åkte vi förbi Friskis&Svettis o hämta schema o sånt. Så vi ska betala kortet nångång innan söndag. Då blir det första passet!
Sen åkte vi till Fia o Vilma provade brudnäbbklänningen som hon o resten av ungarna ska ha. Jätte fina :)! Sen begav vi oss hemmåt.
När jag kom hem la jag mej i sängen. Med jacka o allt på! Bara la mej o blunda. Önskade att man bara kunde fortstätta blunda tills sommaren var här. Till sommarlovet då man kan skita i allt o alla o bara va. Jag orkar inte bry mej i nåt just nu! Läxhögen blir bara större o större o jag gör ingeting åt de. Allt känns bara meningslöst på nåt sätt. Vädret är ju inte direkt uppmuntrande heller! Men vad göra man. Ler o ser glad ut o låtsas som ingeting.
Ne, nu ska jag sluta va så deprimerande. Ska lägga mej o sova! Det behövs.

Puss


Tredje och sista inlägget för idag

Varför jag skriver så många onödiga tråkiga inlägg idag vet jag inte. Är väl bara allmänt uttråkad!
Pluggandet gick ju åt skogen. Men det är bara o försöka och se hur det går imorn.
Nu har scrubs precis slutat och jag ska hoppa i säng o fortsätta läsa Snabba Cash av Jens Lapidus. Den är mucho braig! Imorn ringer klockan tidigt. Döda mej!

God Natt.

Varför känns det såhär?!

en liten update

Jahapp! Skrev ju förut att jag skulle plugga. Men har inte gjort det! Har hållt på o fixa o trixa på bilddagboken med alla vackra bilder från helgen haha.
Jag börjar få asont i halsen oxå! Vettefan vad de e. Orkar inte bli sjuk igen! Då dör jag.
Nej, nu ska jag äta macka och sen ska jag plugga.

Hejs!

femtefebruari

Idag va det dags för skola igen. Kändes ju inte så kul eftersom vi hade religionsprov och jag hann inte plugga nånting igår. Men det gick väl rätt bra! Det var ju bara ett G prov och det ska man nog klara av.
Efter nyman vare lurre. Köpte macka.. Kände inte att "svensk moussaka" lockade mej särskilt mkt.
När lunchen var slut hade vi Gunnis. Så kom även Anna-Zara o snacka om framtida Natur&Friluftsliv lektioner. Hoppas bara att hon håller det hon sa.. Bara praktiska lektioner!
Sen fick vi jobba själva på lektionen o vi ringde kommunen o fråga lite om Pershagen. Sen åkte vi hem!
Kom hem för en timme sen o har inte gjort nånting sen dess. Ska kanske plugga lite snart. Har ju prov imorn med. Men först ska jag sätta in lite bilder på Bdb. Har inte orkat det!

Adjöken


Helgen

Äntligen har man ett fungerande internet.
Helgen har varit väldigt skön..

I fredags var det skola som vanligt. Dagen gick extremt segt! Jag o Nina gymmade på gympan haha. Jag typ sträckte axeln o kände mej som ett mongo. Men vi fick sluta lite tidigare iaf! Men såklart skulle tågen va helt cp försenade o grejer. Kändes som jag aldrig kom hem!
Men när jag väl gjorde det hoppade jag in i duschen. Sen åt jag lite! Sen la jag mej o sooooov. De va så skönt så de går inte o beskriva! Jag sov 2½ timme. Sen fick jag skynda mej o göra mej i ordning. Vi skulle ju på kalas. Ebba bus fyllde ju ÅTTA år. Shit vad tiden går snabbt! Men bilder därifrån kmr upp på bilddagboken snarast möjligt.
Efter kalaset åkte vi hem o käka mat. Kyckling, ris o tzatsiki. Jag dog! Sen kollade vi klart på Let's dance o sen så kollade jag på Good luck Chuck. Den va bra! Det blidde en lugn fredag :).

lördagen vaknade man vid två. Jag sov TOLV timmar. Det va länge sen jag sov sådär länge en natt! Men de va skönt.. Låg i sängen o gjorde ingeting! Sen var det ju helt plötsligt dags o börja fixa sej för kvällen. Så jag duschade o allt sånt där. Sen kom elina hit och vi traska mot busshållsplatsen. Där mötte vi Therese, Maria och Cilla. Sen gick vi vidare till Jennifer. Där var det lite folk o alla började dricka lite smått. Det tog inte lång tid förns alla va lite runda om fötterna haha. Men det va en mkt trevlig kväll! Slutet är lite dimmigt.. Men sånt e livet haha. Kom hem vid två tror jag ? Började käka kinapuffar o chips hahaha.. Men sen däckade jag! Tack alla för en trevlig kväll!

Vaknade klockan sju idag av att jag dog av törst. Som vanligt! Så jag gick o hämta ett stort glas vatten som jag klunkade i mej. Sen fortsatte jag sova! Vaknade igen vid tolv o kunde inte sova längre.
Märkte att jag hade kinapuffar o chipssmulor hela sängen haha. Extra fresh!
Sen har jag bara legat som en död fisk hela dagen. Har inte haft energi till något annat. Till middag blev det kebabtallrik haha. Nyttig helg! Nu sitter jag här o kollar TV. Har en snarkande Vilma i sängen haha. Hon kom in vid tio o frågade om hon fick sova här. Mamma jobbar natt o så sa hon att hon inte kunde somna inne hos Jocke. Så hon la sej här o somna på en gång haha.
Imorn e vi "lediga".. Egentligen ska vi plugga o sånt där. Men de lär ju inte bli så mkt sånt. Fast lite måste jag ju. Har ju religionsprov på tisdag. Kan absolut ingeting! Menmen..
Ne nu ska jag kolla vidare på Tv. Bilder från helgen finns på bilddagboken så fort jag har satt in dom på datan...
Sov gott allesammans.

Puss&Kram