Kvällen

Haha, ska jag berätta hur mkt plugg det blev:D?! INGET.. Jag ooooooorkade inte.
Nymans äckeluppgift e så jobbig så jag läste bara den o sen gav jag upp. Får plugga imorn lr nåt.. Höhö!

Det ser ut som det bara kmr att bli jag o Tessan ikväll. Men det ska bli skitkul iaf! Vi ska röja o dansa till "LOW LOW LOW LOW LOW LOW LOW" haha..
Ne, men de kmr bli kul! Vi drar upp till Sthlm till Viper room. Palla Södertälje.. Höhö!

Ska snart hoppa in i duschen o duscha av all soloja har har på mej. Är helt slemmig haha! Har ju stekts i solen som en köttbulle. Men ingen färg blev det typ :(!

Jaja! Ska mysa med Mysan nu, sen blire durren.

Hade!


Färdigstekt

Nu orkar jag inte ligga i solen längre. De e så tråkigt o ligga där ute själv!
Har legat sen tio så nu får det räcka.

Tänkte faktiskt sätta mej o plugga lite smått. Får se hur det blir med det. Har massa skit o göra!
Planerna inför kvällen är utgång. Jag, Therese, Cilla har jag inte pratat med men vi får hoppas. Alla andra bangar! Men men.. Va tråkmånsar ni!

Men nu ska jag ta tag i pluggandet. Får se hur länge jag håller på höhö!

Puss

Torsdag

Idag ringde klockan kvart över åtta. Va inte ett dugg trött faktiskt! Kors i taket säger jag bara..
Klädde på mej o sminkade mej o allt sånt, blev väldigt somrig klädsel eftersom de var underbart väder ute :).
Vi hade bara två lektioner idag, Hälsopedagogik och Samhälle.
På hälsopedagogiken fick vi en ny uppgift som ska va klar innan skolavslutningen (TACK LAILA). Bara lägga till en läxa till i högen. Suck!!'
Sen vare lurre. Vi satt ute i solen o åt! Fett mysigt :). Efter lurren vare samhälle. Vi fick gå hem o jobba så de va skönt.
Men jag skulle ju på stan med Elina så det blev inte så mkt pluggande haha.

Jag o Elina traska runt o kollade lite överallt. Hade snoppskavsår av mina nya skor så jag gick som ett mongo.
Vid 15.40 så hade Elina tandis tid så vi traska dit. Satt o läste tidning medans Elina plågades där inne haha. Ne men de gick snabbt!
Sen fortsatte våran runda på stan. Och självklart blidde det en Nancy's oxå. Lika gott som alltid!
Mamma kom och skjutsade hem Elina o sen åkte vi hemmåt.

Nu sitter jag här i soffan o glor på So you think you can dance finalen. Skulle verkligen verkligen verkligen behöva plugga. MEN JAG ORKAR INTEEEEEEEEE! Har noll energi till fittskolan nu asså. Ge mej bara sommarlov!
Imorn ska jag iaf till sthlm o slösa upp mina sista pengar haha.. Måste hitta nåt till skolavslutningen!
Nej, ska fortsätta titta nu. Kan ju inte missa nån dans :P!

Puss på er!

Förresten, jag vill ut i helgen. Nån som är på? :D

Oj,oj,oj

Shit vilka dagar det här har varit. Eller aa, igår iaf!

Gårdagen började med att jag tog tolv tåget med Cilla o Nina till skolan. Vi hade våra snygga blaffa väskor med oss!
I skolan satt alla ute på gräsmattan o chilla tills de va dags för alla o samlas.
Sen tog vi tåg och sen bussen ut till Enhörna. Och där började vandringen! Shit va jobbigt det va. Min väska vägde ton o de va gassande sol.
Vi hade några stop på vägen för att vila o sådär! Och efter 3 timmar va vi framme vid vårat sovställe..

Vi började fixa mat o sådär. Gick ju inte helt lyckat haha. Marken började brinna och min mat blev trashad haha! Men de löste sej.
Sen efter vi hade ätit satt vi bara o chillade o käkade kladdkaka o sådär.  Fett mysigt va det!
Jag, Cilla och Nina valde att sova under bar himmel.
Hela klassen satt runt brasan till typ 12-1.. De va jätte mysigt och träääävligt! Haha.

Sen när det väl va dags för oss o sova så gick de verkligen inte o somna. Asså jag låg vaken o bara glodde upp på alla stjärnor, medans Nina o Cilla låg o snarka brevid mej haha.
Men efter typ en halv timme-45 minuter hör jag att Nina börjar röra på sej. Så kollar jag upp o så ser jag att hon sitter upp.
Hon frös så mkt så hon kunde inte sova. Så kl halv fyra började vi traska runt lite där i "lägret" haha. Satt lite vid bryggan o käka chirre o kollade på dimman.. De va mysigt!
När kl va typ fem hade vi tröttnat. Vi orkade inte va kvar! Så vi väckte Cilla o så gick vi o fråga Anna-Zara ifall vi fick ta en tidigare buss hem för vi frös som grisar o hade typ inte sovit nåt. Och det fick vi!
Så vi gick en lång o jobbig väg tillbaka till bussen. På centralen kom mamma o hämta mej o jag höll på o dö. JAg va så sjukt trött!
Så det första jag gjorde när jag kom hem va o lägga mej ute i vår "solsäng" o sov i bikini så jag kunde få lite färg höhö. Det va fett skönt! Så från kl nio, till nu har jag legat där ute o pressat. Asså jag har inte sovit hela tiden haha. Bara nån timme!

Men nu tyckte jag det va nog så jag satte mej här istället. Tänkte börja ta tag i min läxhög som bara växer o växer..
Försöker även få tag o Elina muttan som itne vill svara på msn. Vill ju se hennes tänder hihihi:D!

Nej, plugg vare!

CIAO!

Halvt avliden

Shit vad jag är trött och seg i kroppen. Är inte alls pepp för våran friluftstältning/vandring/grillning lr vad det nu är.

Idag så vaknade jag halv tio och mådde inge bra. Så jag sjukade mej! Sov en timme till och sen gick jag upp o åt frulle.
Snacka lite med mammsen. Och vi bestämde oss för att åka till Jober Max (jag mådde faktiskt bättre (a)).
Vi var ute efter ett regnställ. Det är alltid behövligt. Vi hittade inget på Jober, så vi åkte till Inter sport i Moraberg. Där fanns ett Mc Kinley för 400. Så det köpte vi! Så nu är jag redo för morgondagen.
Sen åkte vi lite hit o dit. Åkte till skopunkten. Råka köpa lite skor där som jag egentligen inte borde! Men jag va tvungen. Hade sånt äckligt shoppingbehov så de va läskigt! Så 3 par skor fick följa med hem :).

Efter allt farande hit o dit åkte vi hemmåt. Käkade en macka lite snabbt.. Sen så var det bara på med träningskläderna och upp på cykeln till Friskis. Både jag o Elina va helt döda. Men vi kämpade igenom passet som döda ostar. Sen körde vi lite på det andra passet oxå. Den värsta delen haha! Så efter det va jag riktigt död kan jag meddela.
På vägen hem hände en läskig sak. Jag skulle berätta nåt för Elina när v cyklade, o helt plötsligt känner jag att jag får nåt i halsen. Värsta flugan som bara surrar rätt ner i magen haha! Skitäckligt.. Började hosta som en idiot. Men det va bara att inse, den va redan nere haha. Men, lite skit rensar magen!

Nu ska jag nog ta o packa ner mina saker i min übersnygga väska. Haha de e värsta vandringsväskan o den e asstor. Fett pinsamt o åka burren imorn med den, SJÄLV! Åh, alla turrar kmr stirra på mej :(.
Nej, ska väl packa ner all skit jag ska ha med.

Men vi hörs på onsdag när jag är hemkommen från alla frilufts bravader!

Adios mina vänner!

Det här med självförtroende

Självförtroende är komplicerat. Jag tror att alla har något de är mindre nöjda med hos sej själv. Det behöver ju inte vara något med utseendet. Det kan ju vara hur man är som person!

Jag har riktigt sugigt självförtroende. Både fysiskt och psykiskt. Önskar att det kunde vara bättre! Det är lixom inge kul att må dåligt över sånt.
Det fysiska ska vi inte ens snacka om. Det finns inte nåt jag är nöjd med! Och det är ju lite deprimerande.
Sen har jag så dåligt självförtroende när det gäller skolan oxå. Eller inte skolan.. Men typ uppgifter och sånt! Jag tror aldrig att jag kmr klara mej på ett prov eller nån större uppgift. Jag gör aldrig MVG uppgifterna för jag VET att jag ändå inte kmr få MVG.
Och det värsta är sen när lärarna kmr o frågar varför man inte gjorde MVG-uppgifterna för dom vet att man skulle klara det.

Men självförtroende är väl sånt man får träna på. Man hoppas väl att det kommer med tiden. För visst vore det skönt att kunna gå på stan o känna "fan vad jag är snygg".
Men jag tycker att alla, framförallt tjejer, ska känna sej nöjda med sej själva och inte jämföra sej med pinnsmala übersminkade modeller.
Håll huvudet högt! Ni är bra som ni är :)


Kalassöndag!

Igår var det ju Eurovision song contest. Jag o Vilma åkte ner till Linda och kollade där.
Käkade massa godis o chips mohaha.
Det gick ju sämst för Sverige! Tyckte fan alla låtar va asdåliga. Den bästa va ju Spanien hahaha! Nej, men blev faktiskt besviken. Och Ryssland SÖG ju verkligen. USCH!
Roligast va ju Björn Gustafsson när han skulle lämna poängen hahaha. Så jävla bra! "12 points toooo... SWEDEN!" Haha.. Det går inte att inte gilla honom. Blondinbella har ingen humor!
Efter ESC så kom Elin o Magnus o hämtade mej o Vilma och skjutsade hem oss..
Vilma sussade hos mej!

Idag vaknade man vid halv tolv. Tänkte först lägga mej ute i solen men sen så aa blev de inte så.
Vid halv två kom Elin o Magnus o hämtade mej o så åkte vi hem till dom. Jag skulle hjälpa Elin kirra tårtorna. Det e ju hennis födelsedag idag :)! GRATTIS
Tårtorna blidde jätte goda och det var ett mysigt kalas med fiskedam o grejer hahaha..

Jag åkte hem med mamma och sen åkte hon o jobba. Sen kom Elin o dom hit o grillade lite o sådär. Vi körde lite basket oxå hahahaha.. Dom åkte hem för en timme sen!
Nu sitter jag här nyduschad o uttråkad. Kollar på "Sanningens ögonblick", men de e inge kul! Jag har ångest över att jag inte gjort NÅN läxa under helgen. Sug ballefjong säger jag bara!

Nej, ha en fortsatt härlig söndagskväll. Syns i skolan imorn! Suck

Kram

Löööördag

Idag vaknade jag runt halv två. Såg att det va soligt ute och fick ångest för att jag hade sovit bort hela dagen och inte pressat i solen. Men men..
Jag hoppade direkt in i duschen för att piggna till lite. Det va skönt! Sen käkade jag lite.
Sen runt tre-halv fyra ringde Elin o jag följde med henne o Magnus o handla lite grejer. Vilma völjde självklart oxå med haha.
Kom hem för en timme sen typ. Har bara suttit här vi datan o läst bloggar :)!
Idag ere ju Eurovision song contest :D. Den ska jag titta på hemma hos Linda med fisungarna :). Oooch självklart ska Vilma med haha. Vi har köpt massa godis så ikväll blir det svullning i högsta grad haha.
Men jag hoppas ni får en härlig lördag :)! Det ska iaf jag ha hihi..


Kram!


image234

27 dresses

När Elina åkte hem, tjugo över tolv, så satte jag på en film. Det blidde 27 dresses :). Den va bra! Sådär romantisk och härlig höhö. Sen va ju hunken James Marsden med så det va ju ett plus i kanten. Hihi!

Nej, nu ska jag slänga bort alla kläder från sängen, ner på golvet, o så ska jag lägga mej o sussa.

God Natt mina vänner!

image233































Så var det helg igen..

Då var dessa projektdagar över. Torsdagen och fredagen bestod av bara projektsnack.
I torsdags fick vi även ett uppdrag. Vi skulle göra ett mini-projekt på 24 h.  Uppdraget var att marknadsföra BF.
Jag, Cilla och Nina slog våra kloka ambassadör huven ihop o spåna på lite saker.. Haha!
Vi kom fram till att vi skulle baka muffins till några klasser i skolan. Och så skulle vi gå runt o dela ut lite till lärare och andra elever på skolan.
Det gick super bra och alla BF-muffins gick åt. Skit kul va det :)! Asså min redovisningsskräck börjar gå bort. Eller aa! Blir ju fortfarande nervös. Men inte alls som det var förut. Då kunde jag typ spy o börja gråta! Men nu, nu känns det mkt bättre. Iaf i grupp! Ensam har jag inte redovisat ännu. Men det lär ju komma i trean. Mamma mia!
Men iaf, nästa termin ere bara o köra hårt med projektarbetet. Ska bli superkul! Har redan några idéer  o så. Vi får se vad det blir :)!

Va hemma runt halv fyra och va sjukt seg. Så gissa vad jag gjorde :D? La mej i sängen o sooooov. De va så skönt! Men drömde lite läskiga drömmar. Klockan halv sju vaknade jag av att Elin ringde på mobilen. Hann inte svara, men tack för väckningen iaf :)!
Snacka med Elina för ett tag sen o hon kmr hit snart hihi :). Länge sen vi bara umgicks o snacka typ! Men vi ser vad vi gör. Kanske bara kollar på film eller nåt. Who knows?
Nej, ska kolla om jag får någon mat i det här huset. Är aphungrig!

Trevlig helg sötnosar ♥

Bröllopsfeber

Jahapp. Fia ringde för någon timme sen och sa att hon har fått hem sin klänning. Och hon behövde hjälp med att prova den och Mattias får ju inte hjälpa till. Så dom åkte hit och så hjälpte jag henne o prova den.
Den va SUPER fin! Den satt perfekt och den var verkligen jätte jätte fin. Hon kmr va som en prinsessa på bröllopsdagen :D.

Nu sitter jag o kollar på TV o dricker päronsoda höhö. Har det bajstråkigt! Skulle ju va bra om jag tog tag i min läxhög. Men det lär ju inte bli så!

Adjöken

Jag MÅSTE plugga!

Men varför gör jag inte det? Iiiih.. Blir tokig. Varför kan jag inte bara ta tag i allting o göra klart det. Ska det va så jävla svårt?

Jaja, vanlig skoldag idag. Hade sovmorgon till 9.10 o när jag står o väntar på bussen skickar Nina sms att hon inte kmr till skolan idag. Så jag fick åka tåg själv. De va inge kul ju :(!
Sen hade vi Newman. Gjorde ingeting! Fick en äcklig bajsuppgift som vi måste göra. Sen hade vi lurre. Åt äcklig slemsallad.
Efter lurren och letande efter Nonstop marabou så hade vi klassråd. Vi bestämde vad vi skulle göra på klassens dag. Våran klass har ju sån gemenskap så det är alltid så roligt när vi ska göra något sånt här.. NOOT!
Men iaf, de blir typ Fem-kamp o brännboll och sen käka pizza haha. Gunnis tjata om sin jävla pizza hela lektionen.
Sen hade vi Laila. Gjorde hälsokontraktet o sen inte mkt mer. Började med sex o samlevnad oxå. Kolla på film! Aahgrr.. Haha!
Sista lektionen var Gunnis. Vi typ repeterade allt för 34903 ggn. Men det gick snabbt! Slutade typ halv tre o vi hann preciiis med kvart i tåget. Så jag va hemme runt kvart över tre.
Käkade och sådär. Sen hade jag planerat att plugga. Men när jag väl satte mej här i soffan kände jag hur äckligt trött jag va. Och jag vet att jag inte kan plugga om jag e trött. Så jag tänkte att jag skulle vila en timme. Som istället blev 2½ timme. Ååååh, så inte bra! Och inge plugg blev det heller.
Kanske ska börja lite smått nu. Uppgifterna har bara ökat o ökat den här veckan. GE MEJ SOMMARLOV NUUUU!

Puuuuss

RESOR

Idag i skolan snackade vi om resor. Alla e så sjukt sugna på att åka utomlands.
Men en sak jag vet säkert är att jag SKA åka till Turkiet i sommar. Jag SKA! Om jag så ska ställa mej o hora på Sthlms gator för att få ihop pengar.
Det är så sjukt underbart härligt. Och dom där två veckorna jag o Elina tillbringade i den ljuvliga staden Alanya, va dom bästa två veckorna i mitt liv haha. Man blir så lycklig och man mår så bra! Sol, bad, sova o dansa. Kan det bli mer perfekt?
Jag lider verkligen med er som aldrig varit utomlands. Ni missar något underbart!

Bjussar på några bilder från Turkiet. Bara för att fresta er lite mer ;D!


På flyget påväg till härliga Turkiet!

image219


Underbara Robin Hood

image220


LAMBADA <3<3<3

image221


Redo för en partykväll!

image222


En Tequila Sunrise i hettan. Kan det bli bättre?

image223


Men ja, jag vet att jag e snygg. HAHA!

image225

Bästa resekamraten man kan ha!

image226


Eeh ja det var svettigt att dansa 4 timmar i sträck haha!

image227


Åh, stekas i solen är underbart

image228


Sista kvällen :(

image231


På flygplatsen. Hejdå Alanya :(

image232


Det blidde många bilder. Men ja, det var en SNOPPHÄRLIG resa. Ni förstår inte! Och den i sommar ska bli minst lika härlig.

Nu ska jag tvätta bort sminket och kolla på TV.

Hej!



Darre för Gossip Girl och Desperate Houseviwes

Kom nyss hem från Fia. Vi va där o lämna av Ebba som har varit här hela dagen. Har spelat finns i sjön med henne o Vilma i flera timmar haha..
Myste med lilla Alfons oxå haha. Så jävla sööööt! Han har klippit sej :D. Typ rakat på sidorna o sen resten lite längre. Hade lust o ba äta upp han haha:D!
Nu sitter jag o dricker pucko och väntar på att Gossip Girl ska börja och sen Desperate.. Moahaha!
Det är min tisdagkväll det.
Men ni får ha det så bra!

Kram

Önsketänkande

Alltså finns det verkligen någon för alla? Kommer man hitta sin soulmate någongång?
Just nu känns ju det väldigt overkligt. Men det tar väl den tid det tar. Inget man ska tvinga fram. Men man börjar ju tvivla..


Jag känner mej på någorlunda bättre humör. Jag har kollat igenom gamla videosar som Elina skickade igår. Vi spelar in våran älsklingsreklam. Haha! Störda.

"Vart är du påväg nånstans?"
"Magaluf"
"Nej mannen, värsta svennestället. Helt dåligt"
"Nej, jag skoja. Jamaaaicaaaa!"

Det är typ AMF's reklam. Ni vet när man "träffar sig själv i framtiden". Haha våran favorit reklam förut!


Fan vad jag vill vara 8 år igen. Man bara är då lixom. Behöver inte tänka på nåt. Veckans höjdpunkt var när man fick sin veckopeng och gick o köpte godis på macken. Man var ute hela dagarna och lekte och blev sådär härligt smutsig som bara barn kan bli. Man sov över hos varandra och lekte med Barbies och My little pony hela kvällarna.
Allt var så problemfritt då. Nu är allt jobbigt och komplicerat. Men måste det verkligen vara så?
Nej, ska väl ta o lägga mej i sängen så man slipper alla jobbiga tankar.

God natt på er!

image218

Haha våra kvällar i radhuset kmr jag alltid minnas!
(Checka in min tandställning;D)


Varför kan det inte vara positiva nyheter för en gång skull?!

En helt vanlig måndag idag. Sovmorgon till tio i ett. Fett skönt! Hade Newman.. Sen blidde de redovisning på Gunillas. De va kul :)!
Hemma kl tre typ.. Chillipillade lite! Tiden gick o klockan blev träning. Tränade, de va skönt, cyklade hem.
Duschade och åt o sen har jag suttit här. Nu e jag på sjukt dåligt humör. Fan vad jag hatar den här stan ibland.
Alla bara snackar så äckligt mkt skit! Vill flytta långt härifrån o ta med mej vänner o familj sen aldrig komma tillbaka. Ge mej nytt folk i mitt liv!

Nej, ska sluta klaga o kolla på High Chaparall!

HEJDÅ!


It takes a fool to remain sain

Så var det slut på helgen då. Känns ju sådär! Pallar inte snoppskolan asså.. Men det är ju inte långt kvar nu.

Vid sex idag så följde jag med till Eskilstuna där Magnus och Elin skulle kolla på en bil. Jag hade så tråkigt och jag älskar o åka bil långt så jag följde med. Dom köpte bilen sen så åkte vi hem. Så nu är dom en bil rikare :D! Mhiihi..
Va hemma runt nio. Hoppade in i duschen snabbt. Sen har jag suttit o kollat på Bodyguard. Den e så braaaa! Kollar på den nu, men tog en liten paus för att skriva lite här.
Imorn har vi ingen Cameltoe. Så vi börjar 12.50! Feeett skönt.
Nej, ska väl fortsätta kolla nu.


Adjöken


Lördagen+Söndag

Igår vart det ju party.
Kvällen började hemma hos mej. Elina kom hit vid typ sex.. Så satt vi o snacka lite o sen så käkade vi tacos. Anus va mätt jag blev haha! Men gott vare. Sen började vi dricka lite granna. Fett gott vare.. Vi drack o snacka o man kände hur man sakta men säkert försvann in i dimman hahaa...
Vid kvart över tio tog vi burren ner på stan. Vinglade oss vidare till Stanley's.
Där mötte vi resten av tjejorna, Cilla, Therese, Malin och Maria :). Vi joinade dom på uteserveringen. Men vi satt inte där länge utan vi gick upp o satte oss o vänta på att dom skulle öppna dansgolvet.. Och det gjorde dom!
Vi shakade o shakade.. Vid halv ett lämnade Malin och Maria oss.
Men kvällen fortsatte o vi va nog på dansgolvet hela tiden. Snacka om att jag hade ont i fötterna sen ojojoj..
Två så tände dom lamporna och vi fick pallra oss ner till garderoben. Sen gick vi vidare till kringlankiorren där alla köpte pommes, o burgare o grejer. Själv va man inte så hungrig faktiskt! Kors i taket.
När alla käkat upp traska Cilla och Therse hem till sej och jag o Elina tog nattbussen..
Va hemma runt halv fyra kanske. Somnade som en död fisk.

Idag så vaknade jag runt tolv. Hörde att mamma o dom skulle till Hedlandet. Så då gick jag upp o så åkte jag med.
Kom därifrån för en stund sen. Nu sitter jag o längtar efter mat. Är aphungrig!
Borde egentligen göra klart Gunnis APU-uppgift men jag ooooorkar inte. Och jag borde även städa mitt rum. Det ser verkligen förjävligt ut. Men äsch, istället sitter jag vid msn och kollar lite på gårdagens bilder haha. Jisses!

Ha en härlig söööndag ♥

Utgång

Nu är mana typ färdigfixad och just nu sitter jag i väntar på Elina. Hon är här snart tror jag! Hoppas hon hann med burren på stan bara..
Ska käka Tacos idag oxå mahah.. Kan det bli bättre!
Men hoppas ni får en kul lördag allesammans. Det ska iaf jag ha :D

image217

Nyduschad :)

Så va man nyduschad o luktar apelsin haha. Skönt vare o duscha!
Ikväll blir det utgång. Från början var det jag o Elina som skulle ut. Sen läste jag att Maria, Tessan o Malin oxå skulle til stanleys. Så lär ju se dom underbaringarna där :D!
Har kirrat dricka o allting nu. De blidde lite problems med det. Men mina kära systrar kirrade det. TACK <3!
Ska väl smörja in mej med lite Dove och sen kanske jag ska platta håret. Får se om jag orkar. Annars kör jag krullet idag. Höööhööö!
Ne ska b.u.s a mej lite nu :). Vi syns ikväll på dansgolvet..

Adjöken!

And it hurts with every heartbeat

Freeeedag idag då. Klockan ringde 6.15 imorse och jag vill gå o dö. Det enda jag tänkte på var när jag skulle komma hem o få lägga mej i sängen igen o sova...
Men jag kom iväg till skolan iaf.
Första lektionen var Hälsopedagogik. Hade ju inge böcker eftersom jag, smartot själv, loosade dom någonstans på stan igår. Men det funkade finfint iaf!
Efter det vare Cameltoen. Vi hade genomgång av nationella provet (ett år kvar tills vi ska göra det lixom?).. Hon vill väl vara ute i god tid. Eller så har hon inget annat o hitta på till oss. Jag tror det sistnämnda!
Men iaf.. Satt mest o gjorde ingeting haha. Som vanligt!
Sen vare äntligen dags för våran redovisning om Pershagen på Gunnis lektion. Den gick superbra! Jag känner att jag har blivit bättre på de där med redovisningar. I grundskolan fick jag typ spyattacker varje gång vi hade redovisningar.. Även fast de va i grupp! Men nu känns de ingeting alls. Blir inte ens nervös lixom.. Höhö! Men när man står där SJÄLV.. Då ere en helt annan sak.
Jaja, nog snackat om det. I slutet av lektionen berättade Gunnis en "tråkig" nyhet. Vi skulle haft vikarie på idrotten. Men han kom aldrig. Så vi fick sluta moahah:D! Så vi gick o käka o se åkte vi hemmåt.

Va hemma kl halv ett. Och gissa vad jag gjorde :D? Gick o sov hahaha.. Sov till fyra :P! Låg typ i koma. Helt sjukt. Men skönt var det! Smsade Elina när jag vakna o fråga hur det gick på jobbintervjun o sådär. Sen bestämde vi oss för att ta en vända på stan, så jag kunde leta upp mina skolböcker.
Vi gick först till Wedins. Så frågade jag om dom hade fått in nå skolböcker. Hon ba "neee".. Fan tänkte jag.. Sen så kolla hon under disken o så var dom där. Sicken lättnad! Men smart tant o säga nej innan hon ens hade kollat. Pucko! Men jag fick dom iaf.
Sen vart vi sjukt partysugna. Som alltid i sista sekunden (eller sista prutten som Linda sa) haha.. Efter många om o men så blidde det ingeting. Blev en hemmakväll med lillesyrran istället.
Vi har kollat Talang, och Berg flyttar in och så har vi svullat massa godis. Så nu är vi "mätt som en fläskkomplett" som Vilma säger hahaha.
Hon gick faktist in till sin far nu (mamma jobbar natt) och skulle prova sova. Hon hatar när Jocke somnar före henne så hon skulle komma in hit om han hann somna. Så får hon sova här!
Sitter o småkollar på hockeyn nu. Fan om inte Sverige vinner asså. 1-0 till Kanada redan. Ollon oxå!
Nej, skriver massa strunt nu bara. 
Förresten, imorn blir det utgång för er som är intresserade. Och på söndag blir det förhoppningsvis teater. Hoppas, hoppas, hoppas...

Hej på er!

Åh, jag blir tokig på mej själv

Vet ni vad jag kom på? JAG HAR TAPPAT BORT MINA HÄLSOPEDAGOGIKBÖCKER NÅGONSTANS PÅ STAN... Hur fan ska jag hitta dom nudå?! Åh.. Jag blir tokig! Jag måste verkligen skaffa mej en ny stor väska. Fuck..

Iaf så hade vi sovmorgon till 10.10. Skönt o få lite sovmorgon! Tog halv tio bussen o så va jag på centralen kvart i. Så såg jag en bajskorv som stod där o vänta på perrongen. O denna bajskorv var Nina! "Eeeh nej jag e inte så brun". Eller hur.. Doppad i bajs eller nåt.
Ja men iaf, vi tog tåget till skolan och hade jätte trevligt på Hälsopedagogiken... Segt som bara den! Sen vare lurre. Köttfärssås och spagetti. Iuuuuuuuuuu! De e nog bara jag i hela skolan som inte tkr om det haha.
Efter lurreburren vare The Neeewman.. Samhälle alltså. Och som vanligt var lektionen sjukt seg o jag ville bara gå o hänga mej. Men vi fick sluta liiiite tidigare iaf!
Efter skolan gick jag på stan me Maria en snabbis. Sen dumpa jag henne o mötte Elina haha! Vi käkade på Nancy's och kollade runt. Hittade lite fint men köpte inge. Har noll öre i plånkan. Det var nångång under dessa timmar som jag tappade bort mina böcker. Hade min lilla väska idag så böckerna fick inte plats. Så jag bar på dom ist. Så jag tror att jag la ifrån mej dom när jag va på Wedins o provade ett par skor. Så ska väl gå förbi där o fråga om dom har hittat dom. För de lär ju inte vara nån som har tagit dom. Vem vill ha en rutten Hälsobok lixom?
Hoppas dom har fått in dom. Annars måste man ju betala! Men men..

Träffade Linda, Liam och Joline vid kvart över fem. Sen traska vi upp mot Oxbacken :)! Det var Oxbacksskolans dag. Träffade alla söta barn och fick en miljon kramar. Det va mysigt! Kom hem vid halv åtta. Käka o sådär. Fett gott vare!
Sitter o kollar på Efterlyst nu och gråter :(. Mamman från Arboga som fick sina underbara barn mördade har gått med på en intervju. Så nu sitter hon o berättar om sina barn. Usch! Jag ryser i hela kroppen.. Förstår inte hur någon människa kan göra något så hemsk. Jag förståååår verkligen inte!!

Nej, usch.. Nu ska jag ta o tvätta bort mitt smink o sen kolla på nåt trevligare. Annars kmr jag inte kunna sluta gråta!
Massa kramar!

image216

Vila i frid Saga och Max!

djungelboken

Innan jag går in o duschar kom jag på att jag skulle kolla upp teatern Djungelboken. Typ, den bästa teatern i världen. Haha!

DatumTid
fredag, 16 maj kl: 12:00
söndag, 18 maj kl: 12:00
tisdag, 20 maj kl: 18:00
torsdag, 22 maj kl: 12:00
söndag, 25 maj kl: 13:00
tisdag, 27 maj kl: 18:00
lördag, 31 maj kl: 12:00
onsdag, 4 jun kl: 12:00
torsdag, 5 jun kl: 12:00


image215
Inträde

Ord: 230 kr,
Pensionär: 195 kr,
Studerande: 195 kr,
Ungdom <26 år: 95 kr,
Barn t om 12 år: 70 kr




Nu tjejer väljer vi ett datum och så drar vi på teater. Haha! Man börjar fan bli gammal när man börjar gå på teater istället för bio. Vuxenpoäng ju! :)

NU ska jag duscha. Ciao!

Åh,åh va de är skönt o va naken

Alltså jag e inte naken. Men kom inte på nån rubrik, så jag tänkte att den passar väl bra.. Eller nåt!

Jaja, idag är det onsdag. Varit i skolan som vanligt. Allt va lika segt som vanligt hööhöö!
Tåg tåget hem vid kvart i tre tror jag. Det blev en traumatisk färd på tåget. Jag o Cilla såg våran "Louie", och han hade rakat av sej sitt hår o det såg ut som han var pestsmittad på huvet. Asså jag skojar inte jag spydde nästan. Och de blev inte bättre när vi hoppade av tåget o ser hans American fettonacke. IUUUUUUUUUUUUUU! Haha... De e bara Cilla som förstår hur äcklig den faktist va.
Mamma kom o hämta mej på centralen o så åkte vi hemmåt. Käka en panpizza och vid fyra däcka jag i soffan.
Sov till sex. Sen åkte jag, mamma o Vilma till donken o käka. Aslänge sen jag käka där. De blidde ingen träning idag. Pallade inte!! Käkade donken istället hahaha.. Bra där!
Nu sitter jag o "kollar" på Frusna män söker kärlek. Så töntigt program. En Nyman kopia är med där oxå... Iuuuuuu!
Ne nu känner jag att jag bara sitter o skriver massa strunt.
Ska nog hoppa in i duschen. Och ja, då stämmer ju faktist rubriken lite.. Aaahhgrr! Hahahahaha

Puss i fisan

Just follow the rythm

Denna dag har varit lite si och så.. Fick lite dampryck under dan. Men efter samtal med bästaste vännet Elina så blev allt bättre. Vi dampade tillsammans och så blir allt bra helt plötsligt :). Du är bra du Elena :D!

Men jag har faktistk varit rätt produktiv idag oxå. Har gjort klart min APU-uppgift i Hälsopedagogik och i Natur&Friluftsliv (bara handledarens komentar som fattas). Så nu ere bar Gunnis uppgifter kvar. Men favvis som man är så kan man väl chilla lite med dom.. Haha eller inte!

Och vet ni, jag har kommit på en brilliant idé. Va inne på msn och så informerade min kära syster mej om att hon ska tatuera sig igen, för typ femtielfte gången. Och då blev jag sur o sa att jag vill oxå. Då sa hon att jag skulle hänka på henne när hon skulle dit. Hon tatuerar ju sig hos Tess (hennes kompis) så hon får lite bättre pris o sådär. Så jag ska visa henne tatueringen som jag har tänkt o se hur mkt den skulle kosta osv. Jag och Elina tänkte skriva "Adamo amicus" som betyder älskvärd vän på latin. Vi ska ha den på handleden. Så jag tänkte att det skulle bli hennes studentpresent eftersom det är lite ont om pengar nu i studenttider så passar det ju perfekt. Så ska se ungefär hur mkt den kostar. Går allt enligt planerna blir det en till tattoo wiiiie :D!
Enda problemet nu är typ att Elina måste våga hahaha. Men fan, nu måste du ställa upp, hur mycket är våran vänskap värd? Haha, nee men fan nu kör vi Metin!

Puss i rumpen

image213

Alltid Ibo&Metin

image214

Nygjord tattooo :)


Nu ska det bli plugg

Rätt seg skoldag idag faktist. Men mycket garv! Gud vad jag har saknat det under dom här sex veckorna.. De e ju inte så att man kan säga "sug bajssnopp" till barnen haha. Men i skolan kan man säga allt!
Jag o Cilla gjorde även en rätt vacker teckning på  Gunnis lektion tror jag det var. Blev rätt impad faktiskt! Haha..
Ne, men de va väl typ höjdpunkten på dan.
Sista lektionen var Natur&Friluftsliv. Anna-Zara snacka om då när vi ska tälta o ha oss.. Åhå, orkar inte leka skogsmulle. Men måste väl. Annars blire IG!¨
Sen när kl var 15.25 så slutade vi o vi traskade till tåget. Jag o Cilla såg en liten kis som stod o kissa precis brevid perrongen. Han trodde nog inte att nån såg.. Men ack så fel han hade hahaha! Sen så kom han upp på perrongen med sina äckliga snopphänder. IUUUUUUUU (hahaha)...
Sen så såg vi även en näspillande kille på tåget. Jag höll på o få panik. Han grävde fan ända upp till hjärnan. Äckliga människor! Fan vänta tills ni är hemma innan ni gröper ut halva hjärnans innehåll.

Nu sitter jag iaf här hemma utan några näspillare. Och nu MÅSTE jag ta tag i pluggandet. Mina APU uppgifter måste bli klaaaraaaaa. Speciellt Lailas för henne har vi imorn. Och är jag inte klar.. Då är jag dead meat!
Nu ska jag sätta igång..

Adios mina vänner!

You're just a drop in the ocean

Äntligen funkar bloggen. Den har inte funkat på hela kvällen!
Idag så var det ju första dagen i skolan efter våran praktik. Kändes ju både bra och dåligt. Skönt o träffa alla som vanligt igen. Men tråkigt o inte träffa alla underbara barn :(.
Men jag ska hälsa på. Kanske redan i veckan :D!
Men dagen va rätt seg. Men när klockan tillslut blev halv tre så fick vi sluta. De va skönt! Mamma kom o hämta mej vid centralen sen så kirrade vi lite grejer o sådär. 
Sen åkte jag hem, käka macka o sånt där. Sen var det dags för Friskis igen. Tog det jobbigaste passet idag. Och jag hade så sjuuuuuuuukt ont i mina vader för att vi skippade stretchingen igår. Shit! Gjorde så jävla ont..
Efter träningen va man helt slut. Och det märktes på oss på vägen hem hahaha.. Asså fan va störda man kan va! Blir fan rädd ibland. Jaja, fick träna magmusklerna lite extra efter allt garvande haha.
När jag kom hem käkade jag, sen hoppade jag in i duschen. Sen kollade jag nyss på High Chaparall som äntligen har börjat igen efter flera år.
Och nu sitter jag här o gör nada. Elina lämnade mej på msn för sin säng haha.. Så jag ska väl kolla på "My name is Earl" och sen sussa. Är rätt trött faktiskt...

Godnatt!

Dagens tredje och sista inlägg

Tänkte bara säga att jag nyss kollade på Scrubs, musikalavsnittet
(har laddat ner de så nu kan jag kolla när jag vill hur många ggr jag image212
vill :D) och jag kommer på mej själv sitta o le under hela avsnittet. Haha.. Asså jag blir så glad när jag kollar på det avsnittet. Så nu kmr jag somna glad inatt och sjunga mej till sömns! "Everything comes down to poo"..
Haha, nu ska jag sluta plåga er med Scrubsiiee :).

God natt på er sötnosar! Vi ses i skolan.. Suck!



Krossa kändisvåldet

Hahaha.. Det här är min och Cillas låt!



"Vad hände med sympatin, vad hände med sympatin?"


Söndagkväll

Gårdagen var rätt seg. Jag sov ju mest hela dagen! Sen käkade jag gooood mat. Sen började jag dampa på msn med Elina. Vi ville hitta på nåt! Så jag duschade o gjorde mej i ordning o drog till henne så drack vi lite o hade mysigt. Men kvällen blev inte som den blev o jag kom i säng tidigt.

Idag så gick jag upp vid halv tolv. Såg att solen sken så jag satte på mej bikinin o la mej ute på baksidan o sola. Sååå jävla skööönt. Fan va jag älskar sol! Satt där i typ 3 timmar.. Sen gick jag in o åt o sen så bytte jag om till träningskläder o sådär. Sen vare bara o hoppa upp på cykeln o trampa iväg till Friskis.
Det var väldigt tomt på passet om man säger så haha.. Men de va ju säkert pga de fina vädret o så! Men jag o Elina körde på.
Sen cyklade vi hemmåt igen. Duschade, åt och nu sitter jag här. Har precis målat naglarna. Har lite ångest oxå för jag har inte gjort klart nån APU uppgift. Bajs på mej! Sen kom jag på att jag aldrig fick min handledares anteckningar om min ledaruppgift. Så måste åka dit o hämta dom nån dag lr nåt..
Imorn ere skola oxå. Moahah! Shit.. De va lixom 7 veckor sen vi va där. Men de ska bli kul.. Eller nåt!
Ne nu ska jag fortsätta kolla på "Sanningens ögonblick".. Sjukt program asså.

Puss&Kram

Uuuuusch

Jag vet inte vad de är med mej idag. Vid två gick jag o la mej i sängen för jag va skittrött och hade ont i huvet.. Och gissa när jag vakna? För en halvtimme sen. Sovit bort hela denna soliga dag... Men men!

Känner mej äckligt uttråkad o javet inte vad. Alla e typ här hemma o e superglada. Men jag har lust o bajsa på alla! Orkar inte fan. Längtar bara tills jag får min mat. Är skitahungrig!

Men jaja.. Adios

Igår / Idag

Igår  var det ju sista dagen på prakitken :(. Det blev lite sorgligt men fick många kramar av barnen o fröknarna. Kommer sakna dom massa!!!! Ska nog dit o hälsa på nån gång. Kommer hämta Joline ganska många ggr där nu  :D. När jag slutade sa jag hejdå till alla en gång till. Sen gick jag o Joline ner på stan o mötte mamma o Fia.
Men dom va så sega o satt bara i lekparken så jag tog bussen hem. Va tvungen o bestämma vad man skulle ha på sej o sånt till kvällen. Det var ju grillfest/inflyttningsfest hos Malin o Fredrik :).
Jag, Cilla o Therese tog halv sex tåget. Så vi va i järna typ tio i. Och då stod Malin fortfarande i duschen.. Så vi drog till järna "köpcenter" hahaha.. En ICA affär alltså. Och så shoppade vi lite smått o gott.
Sen begav vi oss mot deras nya hem. Dom hade de jätte fint :). O missarna va jätte söta oxå hihi:D!
Vi spelade lite kubb o grillade o det kom mer folk. Det var en jätte mysig kväll :)! Haha de blev en ganska cpkväll oxå eftersom alla vi tjejor va samlade för första ggn på sex veckor haha. Så alla sjuka komentarer och skrattattacker kom ut igår haha..
Vi fick skjuts hem av min syrra o Magnus.. Va hemma runt två tror jag! Åt chips haha.. Va så jävla hungrig. (åt ju bara en korv för mina korvbröd va fuckade) Sen somnade jag direkt.

Idag vaknade man skaplig tid lr nåt haha.. Så jag har ätit frukost o inte gjort så mkt mer. Blir så sur att jag inte lägger mej ute på baksidan o solar. Men jag orkar inte haha!
Idag har jag inga planer alls. Vi ska grilla o sådär ikväll så det blir nog en hemmakväll.
Jag har bestämt mej nu. På onsdag ska jag följa me Cilla på studentskivan.  Och festa upp pengar jag inte har haha! Men fan.. Jag o Cilla ute på stan, det kmr bli röj ju haha!

Ha en solig lördag alla söta :)

Kram

"Herman, är det din kille eller?"

Började tänka på den där komentaren idag i skolan när barnen vill se min tatuering o försökte läsa vad det stod. Jag börjar alltid garva när jag tänker på de. De va en svensk kille i turkiet som frågade det. Det står ju hermanas.. Men ja, de kan ju lätt förväxlas med Herman hahahaha. Jag dör!

Igår somnade jag sjukt tidigt.. Iaf för att vara jag! Jag somnade typ elva :o.. Höhö! Va helt sjukt trött och kunde verkligen inte hålla ögonen öppna. Såg bara Myggan lite halft så måste kolla på webTV sen. Måste ju se sista avsnittet lixom.
Och idag ringde klockan HALV SEX! Ni förstår inte hur trött jag va. Även fast jag gick o la mej någorlunda tidigt så va jag snopptrött. Men de fanns inget o göra åt. De va bara o pallra sej upp! Sen skjutsade mamma mej när hon åkte till jobbet. Så vid  halv sju va jag i skolan. Satt o chillipillade mest.. Snacka om hur snabbt tiden har gått o lite såntdär. Sen var det frulle!
Sen klockan åtta började fler barn ramla in. Och så var dagen igång som vanligt igen. Och idag var det ju faktiskt trafikdagen i Oxbacksskolan. Så vi pratade mycket om hur viktigt de e o gå där det är övergångställen, och att man alltid ska ha hjälm o aa sånt där trevligt. Sen gick vi på tipspromenad oxå. Lite väl svåra frågor för 6-7 åringar men dom tyckte det va kul. Jag fick sluta vid halv två idag eftersom jag va med o öppna. Så de va skönt!

Åkte hem o käka lite. Sen la jag mej o sov. Jag va tvungen! Skulle svimmat annars. Sen så skulle vi tränat men aa.. De blev som de blev. Så istället gjorde jag mina Gunnis APU-uppgifter. Lite småkonstiga frågor. Men nu e dom halft klara iaf höhö.
Elin ringde idag oxå från jobbet. Hon jobbar på Dressman för er som inte vet.. Och dom hade halva priset på ALLT i butiken idag. Så de va typ kaos! Och dom behövde folk som kunde jobba. Men som sagt jag va helt slut o pallade verkligen inte o åka till Tumba o stå bland galna turkar som sliter i kläder.

Imorn är det sista dagen på praktiken. Kommer sakna dom massa ju :(! Har köpt glass o lite sånt tills imorn för då ska vi festa haha. Ne men måste ju bjuda på nånting som tack :D!
Imorn direkt på morgonen har dom idrott. Då ska jag köra dansstop med ungarna sen så ska vi lära dom o spela brännboll :). Det ska bli mysigt!
Nej, ska kolla om Scrubs har börjat nu.. Jävla hockey asså!

Adjöken

I want it so much

Onsdag

Idag har dagen bara rullat på som vanligt. Jag fick gå hem 1½ timme tidigare för barnen skulle på utflykt med fritids o sådär. Så då valde jag o gå hem o göra mina uppgifter om läroplanen. Eller aa.. De blev inte så mkt gjort haha! Bara för Fia o dom kom hit o så fika vi o hade oss. Sen har jag bara suttit o gjort ingeting. Försökt hålla mej vaken för jag får INTE somna idag. Ska nämligen vara med o öppna imorn.. Så ska vara i skolan klockan halv sju. Snacka om att jag kmr va trött.. Shit! Men men... Sen ska vi snacka betyg o såntdär imorn oxå.
Det blidde ingen träning idag. De e så sjukt tråkigt pass på onsdagar så jag o Elina bestämde oss för att gå en hurt prommis istället.. Så ska väl snart klä på mej o traska iväg.
Ha en bra onsdag.. Glöm inte Myggan ;D!

Puss!

dags för duschen

Så var denna dag över då. Eller ja! Snart iaf..
Har varit en vanlig tisdag idag. Hade praktik.. Utförde min ledaruppgift som gick jätte bra :)! Sen fortsatte dagen som vanligt och jag slutade 15. Hann snacka lite me Cillepille oxå hihi :)..
När jag kom hem bestämde jag mej för att jag INTE skulle sova för att jag skulle kunna somna någorlunda tidigt idag. Men när jag väl la mej i soffan så gick de inte o hålla ögonen öppna. Så jag sov en stund! 1½ timme tror jag..
Sen kom Vilma o dom hem o jag gav henne min present. Ett par korta jeansshorts och en vit "blus" till :). Hon blidde glad! Sen så kom lite folk.. Så fikade vi lite o sådär. Missade Ugly betty.. Får kolla reprisen! Men desperate missade jag inte. Det va sjuuuukt spännande idag. Och jag grät i slutet :(! Usch..
Jaja, nu ska jag snart hoppa in i duschen. Skönt nu när vi har renoverat badrummet här uppe så man slipper gå ner i den där iskalla källaren o duscha.
Imorn är det praktik igen :). Dom har musik direkt på morgonen o de e kul:D! Kan ju alla låtar som dom sjunger haha. Kmr ihåg dom från min tid där haha.. Va ju med i kören o grejer.
Ne nu ere duschen som gäller.

Adjöken!


GRATTIIIIIS!

GRATTIS VÄRLDENS UNDERBARASTE BÄSTASTE SÖTASTE LILLESYSTER VILMA PÅ 7-ÅRS DAGEN!

image211

ÄLSKAR DEJ SKITUNGE♥


Måååndag!

Äntligen funkar min snoppdata. Den har vart cp hela dagen! Men nu funkar den.
Jahapp, vad har hänt idag då? Inte mkt. Praktiken som vanligt. Kände mej extra pepp för o gå dit idag. Saknade mina små barn hihi :).. Nu ere ju bara 4 dar kvar :(! Och imorn ska jag ha min ledaruppgift. Lite nervis höhö.. Hatar när människor ska stå o observera o bedömma en. Men de går nog bra! Har ju bästa handledaren så de går nog super :D.
När jag sluta från praktiken såg jag att min kära syster Elin hade ringt. Hon, mamma o Vilma va på stan. Skulle fixa de där me mitt underhåll som inte ha kommit o lalala. Men försäkringskassan stängde tre..Så vi får ta de på fredag ist. Åkte hem efter de o åt macka o sådär. Skulle egentligen träna.. Men de blidde inte så! Får köra på onsdag istället..
Så istället för o träna la jag mej o sov. Va äckligt trött asså! Sov från fyra till sex. Så kmr inte somna i tid inatt iaf. Men men!
Sitter o kollar på 100 höjdare nu.. Haha så jävla sjuka människor de finns asså. Älska Filip o Fredrik :D! Efter det visar dom världens bästa komiker (efter Björn Gustafsson förstås) Pablo Francisco.. Så jävla rolig asså haha! Kolla på det. Det börjar om en kvart.
Ja, de va ju typ min dag det. Hade ett litet trevligt samtal förut oxå mihih.. Äntligen Elina HAHA! Jånas tog sig i kragen..
Ne, nu ska jag se vem som vinner 100 höjdare haha :D.

Puss på er!




 
Så jävla rolig haha! Jag tycker det iaf :)

Mysig söndagkväll

Nu är Elina på väg hit. Sen så ska vi basta o bubbla lite i poolen. Ska bli så skönt! Måste ju inviga poolen ju :).
Jag va faktiskt lite duktig idag :). Gjorde klart samhällsuppgiften (Therese, de e dom där media uppg. som jag inte har gjort) så nu är den inskickad o klar. Den blev ju inge bra men den e gjord iaf :). Nu har jag ju "bara" mina APU-uppgifter kvar. Suck! Dom måste bli gjorda snarast möjligt.

Ne nu ska jag kirra handdukar o sånt där.. Höhö!

Ciao


Bättre än förväntat

Ja, igår var det ju utgån som gällde. Vid sju skjutsade Elin o Magnus mej o Elina till Mariaaa. Och så började vi föra o lite sådär. Sen kvart över nio så tog vi burren ner på stan. Maria tog ut lite cääääsh och vi tog en kisspaus i parkeringshuset (HAHA).
Sen begav vi oss mot Stanleys. Köpte lite cider o sådär sen satte vi oss på uteserveringen o cillipillade lite. Efter några cider så va man ju lagom rund om fötterna så då var de dansgolvet som gällde. Och oj vad vi dansade! Såg ju några ansikten man kände igen haha. Maria lämnade oss vid halv två tiden :(! Hon var för trött..
Så då var de bara jag o Elin kvar. Så vi sprang in på dansgolvet o shaka sista halv timmen haha. Men tiden gick snoppsnabbt o sen stängde dom. Så då gick vi till kringlan kiorren o köpte pommes. Ovanligt äckliga va dom! Eller så va de vi som inte va hungriga haha. Träffade lite folkisar. Kändes som hela södertäljes lationsar va där haha..
Elina o jag står o asgarvar åååt.. Ja ingeting! Så kmr en skittrevlig tjej (från chile ofc ;D) fram o frågar va som e så roligt. Elina svarar "hamburgare". Haha asså jag kissa av garv! Ne men vi snackelisnacka lite me henne o hennes vänner. Sen drog dom. Och vi följde med på efterfest på dalgatan höhö. Dansa sej lite o aa de va ju trevligt haha...
Vid fem (?) tog jag, Elina o örebroaren nattburren hem. Somande som en stock och vaknade vid tolv idag.
Kunde verkligen inte sova längre! Mina planer för dagen e o bara ligga o dega haha.. Skulle verkligen behöva göra mina APU uppgifter o samhällsskiten o blöööö allting bara hoppar på mej haha. Jaja, får skylla mej själv..
Ikväll ska jag o Elina iaf basta o bubbla i puuulen här hemma hos mejus :). Mysigt! Måste snacka om kvällen oxå hahaha.. Jisses!
Ne men helgen vart bättre än förväntat faktiskt :)!

Kram på er!

Utgång

Ikväll blire utgång. På Stanley's av alla ställen haha! Men men.. Nån gång måste man ju prova höhö!
Jag pallar inte sitta hemma. Så jag, Elina och Marius ska dra dit o shaka lite grann :). Ska snart börja sminka mej o så sen tar vi burren till Maria o förar lite. Hon e ju själv hemma :).
Ne, på me sminket nu höhö. Vi ses i dimman ;D

Puss


Home again

Så var man hemma efter en fika o lite shopping i våran kringelstad. Käka på Nancy's och köpte lite småsaker..
2 par solglasögon och ett nagellack :). Även fast jag inte har ekonomin till detta. Men men.. Man lever ju bara en gång som min käre vän Elina brukar säga.
Kvällen ser bajsig ut. Skulle verkligen vilja hitta på nåt.. Men de ser mörkt ut.
Well well.. Ska fortsätta kolla på Two and a half men nu. Hör av er om de händer nåt trävligt :)!

Hejsvejs


Ännu ett inlägg

Då var man inne igen då. Efter att ha grillat o käkat o allt sånt där mysigt. Hela tjocka familjen har varit här typ hela dagen. Det har varit mysigt! Har busat massa me knäppis Alfons haha. Han e så söt den där ungen med hockeyfrilla haha :D. 
Alla åkte hem för typ en timme sen och nu sitter jag här o tråkar. Jocke o Vilma sitter i poolen som vi har kirrat. De e en bubbelpool i gummi. Svårt o förklara! Men den ska jag fan bada i nån dag. Fett skönt! 40 graders värme o massa bubbel..
Det ser inte ut som att de blir nån utgång i helgen eftersom ingen har nappat på mitt förslag :/. Så det får väl bli en seg äcklig helg igen då..
Nej, ska fortsätta kolla på L word eftersom de inte finns nåt annat o kolla på.. Suck! Vilken bajsig torsdagkväll det här blev.

Adios!

torsdag

Jahapp.. Gjorde bara två uppgifter i samhälle! Orkade inte mer haha. Sen så kom Fia o Alfons o co o störde mej hela tiden. Så jag skyller på dom!
Har varit ute lite o spelat fuuutboll med ungarna. Haha! De e lite småkyligt när de blåser men annars är de rätt skönt. Sen när jag väl skulle gå in så trampar jag snett med foten igen. Jag bara gick helt rakt o trampa snett. Jävla fittcphor fot asså. Så jävla ont göre! Så nu sitter jag me en svullen o blå fot... IGEN! När ska den bli hel undrar jag.
Jaja.. Mamma o dom åkte o handla men jag orkade inte följa med. Sitter i rummet o deppar istället! Dom skulle antagligen grilla här hemma. Så de bli kyckling idag igen. Men jag klagar inte :)!
Men hare bra korvar.

Puss


Förresten.. Nån som e sugen på utgång på fredag?
Jag fick ju aldrig min partykväll igår.


Denna valborg glömmer vi bara

Vaknade för en stund sen. Ska faktiskt göra nåt nyttigt idag. Ska göra mina samhällsuppgifter idag. Guuud va kul! Men nån gång måste dom göras. APU-uppgifterna orkar jag inte ens kolla åt.

Hejs!