Skola och shopping

Onsdag:

Igår funkade mitt internet på hela dagen. Så kunde inte updatera höhö! Tror inte det är nån som gråter floder för det haha.
Iaf så var det första skoldagen efter vattkopporna igår. Skolan va ju lika rolig som vanligt! Men fick massa kramar så de va mysigt :D. På klassrådet kom det några kisar från Scania o snacka om sommarjobbet. Alltså jag skulle göra vadsomhelst för det jobbet. Jag behöver verkligen det där jobbet! Kmr vara rena fattiglappen i sommar. Aja, bara att hålla tummarna. Ska skriva världshistoriens bästa CV! Haha..
Efter skolan kom jag på idén att vi skulle käka på Nancy's. Men sen dissade jag dom o åkte hem haha. Hemma åt jag macka o gjorde ingeting. Sen när jag preciiiis skulle lägga mej o sova lite, så fick jag ett sms av Elina. Hon frågade ifall jag ville följa med på stan. Och det gjorde jag!
Tog kvart i fem burren o så gick vi runt lite på stan o sådära. Tog en väldigt snabb Nancy's oxå. Men när jag skulle gå o hämta ut pengar för att handa där, så måste jag ha glömt hundringen i bankomaten. Jag blev ledsen :(! Så mackan blev väldigt dyr. 135 kr haha! Men men.... Åkte hem o kolla TV sen sov jag.

Idag:

Skola igen då! Hade bara två lektioner. Dom gick faktiskt rätt snabbt. På samhälle gjorde vi ju ingeting. Satt ute o dampa o garva som korvar haha.
Efter skolan så åkte jag o Cillapilla till Estocolmo. Jag skulle hitta present till Ebba & Nora. Och Cilla skulle kolla på örhängen på Glitter.
Jag köpte ett par korta jeansshorts och två par linnen till Ebba. Sommarkläder jag vet, men jag hittade inga andra fina kläder. Till Nora hittade jag inget. Men hon fyller ju inte förns 15e. Ebba fyller ju imorn!
Jag hittade även ett poncho (trodde aldrig att jag skulle köpa en poncho), jätte söt var den, och sen köpte jag en "topp" från cubus. Den va på rea, 70 spänn! Så var tvungen höhö. Köpte ett par örhängen oxå hihi. Bilder kmr upp på Bdb för dom som är intresserade höhö. Cilla köpte en stickad topp och ett par örhängen. Vi köpte samma örisar :)! Sen fick vi rusha till tåget och så åkte vi hemmåt.
På tåget hem satt det ett par brevid oss. Killen var typ från Kanada... Och så sa jag " åh neej vi har cameltoen imorn!".. Och Cilla tänkte svara " åh nej, blow me". Hahaha asså fatta om han hade hör det, cameltoe och blow me! Han skulle ju blivit rädd. Vi började asgarva o alla kolla på oss :(.
När jag kom hem provade jag kläderna igen. Gör alltid de för jag blir alltid osäker om jag ska ha det. Men det får stanna i garderoben höhö. Nu har jag precis käkat o kollar på vänner. Ska snart läsa lite hälsopedagogik. Snark!
Imorn har vi gympa. Vi ska träna inför våran innebandymatch mot favvoklassen hahahaha. Jag kmr dö!

Bajshej!


Tisdag

Idag har det varit en rätt händelserik dag.
Dagen började med att klockan ringde 9.15. Jag ville döda nån! Va äckligt trött. Men va tvungen o pallra mej upp ur min varma säng. Gjorde mej i ordning o sådär sen tog jag bussen till centralen. Mötte Nina. Vi tog 754 mot pershagen. Sen mötte Cilla oss o så traska vi hem till hennes nya hem. De va väldigt fint ska jag säga :D! Speciellt köket som såg ut som vårat fast med andra färger höhö. Efter ett tag kom MalinStalin! Fick äntligen en mysig kram av henni.
Sen satte vi oss ner som gamla tanter o fika. Cilla bjöd på kladdkaka med glass. Och apelsinjuice med fruktkött haha! Inte Ninas favvo direkt. Tänk att de kan va så kul o kolla på när nån dricker juice haha. Sen gjorde vi lite frågor o sådär. Vi va ju inte direkt supereffektiva. Men vi gjorde det vi kunde! Skulle möta Fia kl ett på stan. Men frågade om hon kunde skjuta fram tiden, och det gick. Så vi fick lite längre tid på oss.
Klockan 13.18 gick bussen som jag o Nina skulle med. Men Cilla hade sån otroligt rolig spegel som underhöll oss, så vi missade bussen haha. Även fast vi sprang! Så vi fick sitta där o vänta. Nina lekte skogsmulle o lite sånt där. Sen kom äntligen bussen!
När vi äntligen va framme vid centralen traska vi vidare till kringlan. Nina in på akademibokhandeln o jag gick vidare till den där "bal/brudklänningsaffären". Där möttes jag av Katten som sa att Fia precis gick in i provrummet. Så vi satte oss där o väntade på modellen haha. Hon provade massa fina klänningar! Men det står mellan två stycken. Hon kan inte riktigt bestämma sej. Men båda va grymt fina! Skulle aldrig kunna välja.
Efter allt provande som tog ungefär en timme, så blev vi hungriga. Så Fia bjöd fattiga mej på Nancy's. Så gott kan jag ju säga er! Sen ringde jag mamma o hon kom o hämta mej :).
Va hemma vid fem. Hade lovat mamma att hjälpa henne o kakla i köket. Så de va bara o slänga på sej mjukisarna o hjälpa till. Det blev skitfint :D! Så nu e köket snart klart. Äntligen!
När vi va klara var det äntligen dags för mitt mini-spa. Jag basta, hade ansikstmask, hår inpackning o tog världens längsta dusch. Det va otroligt skönt! Ska börja basta oftare.
Blev klar lagom till Gossip Girl. Det var väl helt okej! Hade förväntat mej mer.. Men helt okej! Sen kollade jag såklar på " I huvudet på Gynning" oxå. Det får man inte missa! Skönare människa får man leta efter haha.
Nu sitter jag här med nymålade naglar o kollar på "50 first dates". Den har man ju sett ett antal ggr. Men finns inget annat på tvn just nu.
Ne, nu ska jag sluta skriva massa tråkiga saker. Kolla in heta bilder på bildagboken från våran spegelshow idag haha.


Kram!

Min sköna dag

Idag har jag faktiskt gjort nånting. Inte bara legat i sängen o kollat på TV! Idag när jag gick upp o åt frukost med min kära mamma, så frågade hon om jag ville åka nånstans. Kopporna i ansiktet är borta, men jag kände mej ändå inte redo för allmänheten. Så det fick bli gamla hederliga Hedlandet. Där är det alltid dött så man behöver inte bry sej att man ser halvdöd ut. Men som vanligt när man ska göra nånting i den här familjen så ska alltid alla med. Idag blev det  jag, mamma, Vilma, Fia, Nora, Alfons o Elin. Men det e mysigt höhö :D!
Köpte skitheta träningskläder på Hedlandet. Haha! Ne, men vanliga mjukisar och en svart vanlig t-shirt. Orka köpa snygga träningskläder. Dom ända som kmr se mej är elina och alla gamla tanter o gubbar haha.
När vi kom hem, vid fem-halv sex nångång, så käka vi mat. Sen vid sju åkte vi iväg till stallet. Vi hjälpte Fia att fodra. Eller jag gjorde inte så mkt haha. Passa Alfons typ! Men det va mysigt. Älskar att lukta häst om händerna. Haha, låter stördt men jag älskar den lukten. Mmm!
Efter stallet åkte jag, mamma och Vilma till Maxi o köpte lite välbehövliga grejor. Har suttit här ett tag nu och läst alla bloggar jag brukar läsa. Nu sitter jag bara o väntar på att klockan ska bli 23.00. Då ere dags för Scrubs och MUSIKALAVSNITTET! Jag dör. Äntligen Nina! Det e typ femte ggn vi ser det avsnittet. Men alltså det slår alla avsnitt. " Everything comes down to poo". Åh! Jag bli glad.
Imorn har vi tydligen inga lektioner. Vet inte varför! Men skulle ändå inte gått till skolan höhö. Men ska iaf till Cilla klockan elva (snark) och börja med ett arbete om Pershagen haha. Aja, ska bli kul o träffa alla snorbollar igen mihih. Efter det, som jag  hoppas inte tar så jätte lång tid, så ska jag ner på stan o möta systeryster Fia. Så ska vi kolla brudklänning mohahaha. Ska bli så kul! Kanske blir en fika på Nancy's innan. Om Fia vågar. Hon är rädd för att hon ska bli bajsnödig när hon står där på podiet. HAHA! Too much information. Men jag bryr mej inte.
Jahapp, det här va min dag det. Skönt att äntligen få rör på sej på dagarna.
Nu är det dags för Scrubs! Bänka er allesammans.......

Adios!

Too cool for school

Ja, som sagt! Ingen skola för mej imorn. Känns bajsigt. För en gång skull vill man till skolan. För det första vill jag träffa allihopa, saknar dom massa massa. För det andra orkar jag inte missa mer... Men vad ska man göra! Har man vattkoppor så har man.
Nu har jag precis kollat klart på Singing Bee, och nu ska jag kolla på "Allt en tjej vill ha". Har sett den massa ggr redan, men de finns inte så mkt annat o kolla på.
Imorn tror jag att jag ska smöra lite för mamma o kanske åka till skärholmen :P. Dom som inte vill bli smittade får hålla sej undan. Men jag måste ut! Klarar inte av o sitta inne i det här huset längre. Hoppas hon e på bra humör imorn!
Nej nu blir det film.

Puss&Kram

Nån som har lust o skänka en miljon?
Det skulle göra allt så mkt enklare

Sunday afternoon

Usch för söndagar säger jag bara.
Idag vaknade man kl halv tolv av en sjungande liam (vi passade dom igår kväll o över natten). Han sjöng "JAG SKA SÄTTA PÅ MEJ BYXORNA, LALALA JAAAAG SKA SÄTTA PÅ MEJ BYXOR SHOHO!". Ja det är ju kul att han tycker det är så underhållande att sätta på sej ett par byxor.
Efter ett tag blev det knäpptyst i huset. Dom hade åkt till ÖB allihopa! Så jag satte på tvn och började glo på den. Det kändes verkligen frestande att gå ut i solskenet. Men nej, istället låg jag inne. Jag vågar inte visa mej ute ännu haha! Efter att ha kollat klart på Biggest Looser o alla andra bra söndagsprogram tog jag mej i kragen o började brottas med läxhögen som stod i bokhyllan. Jag gjorde hälsopedagogik grejen. Jätte enkelt så jag blev ju inte direkt stolt över mej själv. Sen skulle jag göra religionsfrågor. Dom kändes onödiga så jag skippade dom.
Seeeeeen skulle jag ta tag i historian. Eftersom Nina har skrivit klart "brevet från fronten" så blev jag pepp o måste oxå göra det. Men när jag väl satte mej med den där äckligt feta historieboken i knät o läste om första världskriget så kände jag bara blööööööööööööööh. Jag fattar nada och kmr aldrig fatta nånting! Men, nångång måste jag göra den. Deadline 11 mars tror jag. Långt kvar! Men har 2 arbeten TILL i historian som måste in.
Aja nog snackat om de där!
Nu sitter jag o kollar på yrkeslandslaget. Fett bra! Visste inte ens att de fanns en tävling för olika yrken. Men där hade jag fel! Nu är det snart dags för mat, sen ska jag måla naglarna. Jag tror jag ska till skolan imorn. Jag hoppas mina koppor försvinner. Jag orkar verkligen inte en till dag hemma.
Och vet ni vad som händer på tisdag........ Jag ska följa med Fia och kolla på brudklänning. Måste gå från skolan men de skiter jag ii. JAG SKA MED! Bara jag o hon. Mahah...
Ne, mat vare dags för.

Ciao

Åh, mamma sa att jag inte skulle gå till skolan imorn :(. Fuck!

Haha!

NiNa.... sier:
hahaha han stog bakom mig när ja skulle hämta vatten i matsalen

-  Johanna sier:
sen så gjorde han som alex brukar göra på lars?
NiNa.... sier:
hahahhahahahahahahahahhahaha
NiNa.... sier:
va fult ja sitter bara o asgarvar här för mig sj
NiNa.... sier:
hahahah aaså shit kan bara se dt framför mig

-  Johanna sier:
hahahaha! men de e ju kul då får man garva.. men tänk va kul de skulle va
NiNa.... sier:
hahahhaa jaa
NiNa.... sier:
o så ser man mig ba aaaaah

-  Johanna sier:
sen alla ba " var e nina??".. sen hör man bara de där ljudet... dnadnandndana
NiNa.... sier:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
NiNa.... sier:
ja börjar nästan gråta
NiNa.... sier:
hahhaha
NiNa.... sier:
som i scrubs när JD blir uppäten i poolen av the Janitors tama haj

-  Johanna sier:
hahahahaha jaaa
-  Johanna sier:
ååååh
-  Johanna sier:
asså vi borde göra en teater
NiNa.... sier:
hahahahaha jaaaa

-  Johanna sier:
" the shark on igelstaviken"
NiNa.... sier:
fyy jag skulle sitta o garva ihäjl mig

NiNa.... sier:
hhahahahhahahahahahaha

-  Johanna sier:
så bra asså

-  Johanna sier:
såå bra

NiNa.... sier:
asså snälla johanna du måste komma tillbaka på måndag...ja måste skratta av mig allt som jag har samlat ihop hela veckan

NiNa.... sier:
asså liksom jag skrattar ju mera nu än vad jag har gjort hela veckan...eller nästan

Alltså de e inte många som förstår hur roligt man kan ha tillsammans med dej Nina. Haha! Saknat våran humor helt sjukt mkt. På måndag, då blir det garv non-stop! Ojojoj....


The way I are

Så vare det lördag igen. Men fyfan vilken lördag. Nu är jag verkligen äckligt sjukt jävla rastlös. Går inte mina vattkoppor bort snart då vet jag inte vad jag gör. Idag tyckte jag de va askul o hämta Linda. Jag kan ju säga att jag uppskattar dom små resorna här i livet. Har fan knappt vart utanför huset på en vecka!
Nu är mina kära vänner påväg in i dimman, medans jag sitter här o kolla på TV. Nästa helg, kan vi inte göra nåt då? Snälla.. Klarar inte en helg hemma igen!

Idag har jag ätit kycklingkebab igen. Men min mamma ficka damp. Fick hem fel mat! Vanlig kebab. Mamma fick åka tillbaka. Då fick jag rätt! Mums. Nu äter jag kinapuffar o dricker Fanta exotic. Vilka minnen den drickan ger alltså. Fast den brukar ju smaka något mer "spetsad" haha.
Jag saknar alla rumpor i skolan kan jag ju säga. Alltså verkligen saknar! Jag hoppas verkligen mina vattkoppor har gått bort tills på måndag. Klarar inte en dag till utan att träffa dom... Har fan inte skrattat på en vecka. Alltså riktigt sådär ordentligt så man gråter. Det brukar jag annars göra dagligen i skolan. Dom här hemma har.. Eeh, inte riktigt min humor. Men vilma kan få till det ibland.
Åh, jag pratar med Maria på msn nu :(. Dom har kul! Jag vill dit. Helvetes jävla fitt vattkoppor.
Nu skriver jag bara tråkiga grejer för jag har så tråkigt. Meeen.. Hmm, vad ska jag kolla på för film ikvällrå? The Notebook blire nog. Känner för lite looooove!

Aja.


Peace out!   


Tjejer, jag förväntar mej ett fyllesamtal!


Mu :(

Åh! Imorn ska mina kära tjejor ha party, utan mej :(. Jag blir så ledsen. Varför ska jag va sjuk? Eller sjuk o sjuk, varför kan inte mina äckliga vattkoppor bara försvinna under natten. Skulle bli så glad!!.. Jag har så sjukt mkt energi nu så jag skulle kunna springa ett marathon. Men jag vägrar gå ut när jag ser ut såhär. Tacka gud att man bara har vattkoppor en gång i livet.
 Åh, bajs på alla! Ska döda min säng. Gillar den inte längre.
Idag är det fredag, imorn är det lördag. Åh! Fanfanfanfanfan....
Nu ska jag kolla på film. Antingnen stomp the yard, eller the notebook. Av stomp the yard blir man så dansugen av, så jag vet inte om jag klarar av o kolla på den utan o få dampryck. Och the notebook gör en så gråtig o jobbig. Suck! Jag får se vilken de blir..

Adjöken från prickiga mej :(

tråktråktråktråk

Asså kan nån bara trolla bort mina cpvattkoppor. Det är så sjukt jävla tråkigt o bara sitta hemma hela dagarna. Men ut tänker jag inte gå. Alla skulle dö så fort dom såg mej! "AAAAH EN VANDRANDE PRICKIGKORV, RUN FOR YOUR LIIIFE!"
Jag blir ju helt deprimerad här hemma. Och SÅKLART ska det hända nånting kul i helgen bara för att jag ska va fuckling jävla sjuk. Vet ni hur irriterande det är eller!? Ferreberre hos Maria som på gamla goda tiden. Suck! Jag blir ledsen..
Idag har jag passat vilma för mammi jobbat hela dan. Vi har bara legat o glott på Nickelodeon o barnkanalen hela dan. Jag har hört utvärderingar om varje program och om vilket som är bäst och vilket som är mindre bra. Haha! Hon är så söt ibland den där vilma! Käkat kebabtallrik har vi hunnit med oxå. Kyckling såklart.
Ja, det är vad min dag har innehållit. Väldigt fartfylld!
Har inte fått nå mer meddelande om läxor. Antingen har vi en väldigt chill vecka, eller så struntar dom i o informera mej. Ne skoja bara! Men får väl ta igen allting nästa vecka. Härligt!
Aja, detta var updaten för idag. Ska fortsätta mitt extremt tråkiga tvtittande...............

Hejdå!

Onsdag... Eller?

Man håller inte reda på dagarna när man bara ligger hemma o kollar på tvn.
Idag har min dag innehållit just detta. Tv-tittande! Men min feber har börjat gå bort nu :D. Asskönt! Slipper gå runt som en vandranade zombie. Nu är jag mer som en prickigkorv. Och jag undrar när dom kmr fösvinna!?
Fick ett papper av min kära syster idag. Hon hade hämtat de i skolan. Hade lite fina meddelanden o bilder på det haha. Dom e så bra dom där bajskorvarna i skolan! Saknar dom massa. Ska bli skönt o komma tillbaka. Fast inte att bli översköljd av allt annat man har missat. Suck!
Bara så ni vet så ere Jersey Girl nu på trean :). Den e så bra! Gråter massa gör man oxå. Men har sett den så många ggr så ska kolla på fråga olle ist. Sen ere ju girls of the playboymansion. Sen scrubs oxå. Väntar bara på favorit avsnittet moahahaha! Nina är du med mej?

Adjöken från prickigkorven!


Fyfan för vattkoppor

Fyfan! Tror aldrig jag har mått såhär dåligt. Nu kommer ett riktigt klagoinlägg så dom som inte vill höra massa klagande kan sluta läsa nu.
För det första har jag vattkoppor över hela kroppen som kliar så in i bomben. Extra gullig e man ju! Sen så har jag den där jävla febern som är det värsta. Det dunkar o värker i hela huvudet o snart funderar jag på o halshugga mej. Den har hållt på non-stop från torsdag till nu. Och den verkar inte sluta!
Sen har jag så jävla ont i kroppen så de känns som jag har kört ett fyspass gånger 1000.
Det gör ont o ligga, det gör ont o sitta, ställer jag mej upp eller går så snurrar hela världen. Vafan ska jag göra då lixom haha? Sova går inte heller. Försöker sova på dagarna men de går verkligen inte. Vaknar vid elva varje dag o e hur pigg som helst (detta är väldigt ovanligt för Johanna Schwerin) men måste ändå ligga i sängen o glo på tv hela dagen för har ingen ork till annat.
Förutom detta så börjar min kära mor, som förövrigt borde muntra upp mej när jag e sjuk, snacka om att det är extra farligt o får vattkoppor ju äldre man var. Detta visste jag men jag trodde lixom äldre va typ 40+. Hon börja snacka om hjärnhinneinflammationer o grejer. Skitkul o höra när man ligger som en död val i sängen o knappt orkar lyfta ett finger. Så då blev jag extra rädd o började inbilla mej att febern hade gått bort, fast det egentligen fortfarande stod 39 grader på tempen. Som jag knappt kan ta nu för jag har tillochmed vattkoppor i öronen (ja vi har örontemp) för er som vill veta.
Men jag är inte ensam om detta. Mina kära systerbarn har alla drabbats oxå. Joline var ju den första, sen Liam, sen Alfons, jag, Vilma, Ebba. Men Nora vet vi inte ännu eftersom hon är i thailand med sin far. Och Fia har icke fått tag på dom. Men har hon vattkoppor så kanske dom inte får flyga hem. Men det blir nog bra det där!
Och jobbet i helgen då? Jag som skulle kämpa mej upp klockan fem på morgonen med 39.7 graders feber. När klockan ringde tänkte jag bara "hur kunde jag ens tänka tanken?". Men jag va så jävla pepp inför de där friskiskortet. Kmr typ inte ha råd med det nu! Asirriterande. Men iaf, smsade elina o sa att jag ställde in arbetsdagen. Smsade även pappa o skrev " jag har vattkoppor och hög feber. kan ej jobba". Hans svar blev "ok". Han verkade ju bry sej mkt! Haha. Han har inte hört av sej på hela helgen heller. Men men...
Men nu har jag fått skrivit av mej lite. Mitt internet har typ inte funkat på hela helgen så de e därför jag inte har skrivit. Sen så ere väldigt ansträngande haha.
Nu ska jag fortsätta kolla på tvn, som jag har gjort hela dagen idag. Juste OMGOMGOMG såg ni one tree hill eller :O? Jag dör. Maria du är cpknäpp om du säger att de programmet är dåligt.
Ha en kul skolvecka allesammans. Själv kmr jag ligga död i sängen! Informera om viktiga läxor snälla :).

Godnatt

Feber och vattkoppor

Jaha, då har man kanske vattkoppor da. Jag upptäckte en liten plupp precis ovanför ena tutten (alltså nästan vid halsen ). Och så frågade jag mamma och hon trodde det va vattkoppor. Så kollade vi runt på google men hittade inga bra bilder. Men det stod att de första symptomen är huvudvärk och feber, precis som jag har.
Känns ju skitkul o få vattkoppor nu. Hej prickikorv nr ett. Men förhoppningsvis är jag en av dom som bara får några få. Och inte hela mej!
Aja, det blir ingen skola för mej imorn. Men jag SKA jobba i helgen. Jag måste!!! Annars e mitt liv förstört. Bara knarka i sej massa alvedon så blir det nog bra. Eller inte!
Nej, nu ska jag äta en apelsin o kolla scrubs, sen sussa.

Natti!

Huvudvärk

Jag har haft ont i huvet i flera dagar nu. Jag vet inte vad som är fel. Har druckit massa vatten men det har ändå inte gått bort. Idag tvingade jag mej till skolan, även fast jag hade världens huvudvärk. Men tog lite alvedon så jag klarade det. Men när jag kom hem igen började det. Har jag nån jävla hjärntumör eller vad e problemet?

Skolan idag var vara allmänt cp. Jobbig dag, även  fast vi har sovmorgon till 10.10 och har bara två lektioner. Men dom är jobbiga och långa. Haha, men de blev mkt garv så dagen gick relativt snabbt. Malin mjölkslemmade på lunchen, och vi ritade snoppar på samhälle. Mogna? Javisst.
Sov 2 timmar när jag kom hem. Huvudvärken höll i sej. Duschade och åt lite och nu sitter jag här.
Känner mej verkligen inte pepp inför skolan imorgon. Okej jag brukar inte göra det, men nu känns der verkligen JOBBIGT! Men eftersom min grupp ska redovisa så känns det som att jag måste komma. Kanske går hem efter det eller nåt. Om jag fortfarande har ont i huvet.
Känner mej så glad att det är helg snart.. NOOT! På lördag ska jag upp.... Gissa? Klockan FEM. Ska vara i sthlm klockan sju. Jag o elina ska jobba med pappa. Fyfan, jag kmr va så död. Och på söndan, samma sak.
Men som sagt, vad gör man inte för några extra ören. Dom pengarna ska ju gå till träningskortet så de e bara o kämpa på.
Nu ska jag fortsätta kolla på Animal Planet.
Sov gott!

Puss

Varför ska det alltid bli så?

Jag har faktist känt mej rätt glad hela dagen idag. Låter som att jag e värsta surpuppan annars. Men jag har känt mej uppåt och allmänt glad bara. Fika med elina gjorde allt ännu bättre. Eller kanske värre haha? Blev bara mer sugen på att skita i allt o bara dra iväg nånstans o få vara med om lite äventyr. Den här stan tråkar verkligen ut mej.
Det slutade med att vi satt på nancy's i tre timmar o bara prata o prata o prata.
Jag kom fram till att 17-18 inte är min ålder. Jag vill bli "stor". Kunna bo i egen lägenhet, tjäna sina egna pengar, kunna gå ut o festa på krogen. Ja, typ allt man inte kan göra nu.  Eller kan kan man väl, men det blir så mycket lättare om man är några år äldre. Skulle vilja lägga mej i ide, o bara sova tills man är 21-22. Men tänk vad mkt kul man skulle missa på vägen.
Väl hemma efter fikat vände allt. Jag blir typ deprimerad när jag kmr hem. Allt bara känns bajs helt plötsligt. Nu ska ni inte tro att jag lever i nåt helvete haha. Tvärt om, jag har det faktist ganska bra. Varför inte bara vara nöjd för en gång skull?
Det kanske är dags att börja kika efter lägenhet? Nej, jag skulle fan inte klara mej. Leva på pannkakor är nog ingen bra diet. Ibland verkligen älskar jag människorna här hemma, ibland hatar jag dom verkligen. Beror det på mej eller på dom? På mej tror jag om jag ska vara ärlig.
Aja, nu ska jag sluta o bara skriva massa bajs. Blev ett annorlunda inlägg idag. Brukar inte vara så "filosofisk" annars haha. Inte min grej riktigt! Men skönt o bara skriva av sej.

Hejs ♥

Jag tror jag börjar bli gammal. Mitt närminne är fuckat. Jag är Doris nr 2!


 


Tisdag

Så var denna tisdag över.
Idag började man ju halv ett, men åkte tidigare endast för att äta pannkakor. Och dom va goda kan jag ju säga er. Ni som säger annat, ni e knasbollar! Sen hade vi redovisning, men min grupp kunde inte redovisa eftersom vi skulle vara så high-tech o ha powerpoint. Och det funkade inte o logga in o lalal. Men det blir på fredag istället.
Sen hade vi natur&friluftsliv. Där hade vi en ny lärare, Micke aka "Gött mos". Han va trevlig höhö. Vi ska inte va i klassrummet nånting på hans lektioner. Bara ute i naturen mihi. Fett skönt!
Vi fick sluta en timme tidigare, så jag åkte hem, o så la jag mej o sov på en gång. Så skönt! Sen vaknade jag o gjorde ingeting typ. Käka mat, duscha och sådär. Sen va de ju säsongspremiär för ugly betty :D, och så hade ju " I huvudet på Grynning" premiär oxå. Haha älskar henne! Så skön..
Nu sitter jag o kollar på Animal planet. Där e det "animal cops - Houston". Jag blir bara irriterad när jag ser det programet. Men jag måste kolla! Fattar inte hur man kan göra så mot djur asså. Så jävla hemskt!
Aja, ska sluta skriva massa bajs o fortsätta titta. Hörs imorn! Sov gott..

Puss

Glad, eller bara snurrig?

Jag vet inte varför jag känner mej så glad just nu. Inget speciellt som har hänt egentligen. Jag har huvudvärk, Vilma är spysjuk, jag är fattig som en kyrkråtta (ere så man brukar säga haha?), det är fett långt kvar till sommaren, skolan dödar mej osv.
Men, de känns bara bra på nåt sätt. Kanske är jag bara hög på nagellacksborttagningsmedlet som osar hela rummet. Men men, det gör mej glad iaf haha.
Imorn ere pannkakor i skolan, och egentligen ska vi börja halv ett. Men eftersom jag är pannkaksberoende och missar inte en chans där man får gratis panncakes, så ska vi komma till skolan lite tidigare så vi hinner äta. Hihi! Kanske det som gör mej så glad!

Jag sitter o pratar med Elina på msn nu. Och som vanligt pratar vi om allt mellan himmel och jord. Med en o annan kabbe där imellan. Men asså vad skulle jag göra utan henne? Jag skulle inte vara jag om hon försvann.
Det är så sjukt när man tänker att jag fyller 18 i vår, och Elina fyller 19 i sommar. Vi va ju fan nyss småpluttar som sprang runt på ishockeyvägen och bara var allmänt störda. Helt sjukt vad tiden går snabbt! Men asså, den människan är den underbaraste vännen på denna jord. Skulle du försvinna vet jag inte hur jag skulle kunna leva. Vi har aldrig bråkat (på allvar) på hela tiden vi har känt varandra, sen vi va typ två, tills för några veckor sen. Och under den tiden mådde jag fan piss.
Jag har många underbara vänner, men du är den som verkligen känner mej. Haha, aja nu ska jag sluta hylla min käre vän. Men jag hoppas verkligen du tar åt dej, för du är den som betyder mest ♥.
Nu ska jag fortsätta kolla på My name is earl. Det är typ du och jag. Du e earl, jag e randy! Haha.

Puss



image192
Haha snöggste bilden. Vibecke minerna är på! Men du är värd guld Elina Heikkilä ♥

Måndag

Japp, måndag och ny vecka. Suck! Längtar bara till helgen. Även fast jag o elina bara ska jobba. Men bättre de än skolan. Tror jag!
Jaja! Idag började vi som sagt halv elva. Vi hade svenska, sen lunch. Sen skulle vi haft religion men Nyman va spysjuk maha. Så vi flyttade fram Gunillas lektion så vi fick sluta vid två.
Men jag, Nina och Cilla va pluggisar o stannade kvar i skolan till kl FEM! Vi gjorde klar ett powerpoint arbete. Och när vi tre gör nånting så tar det alltid extra lång tid. Haha! Men de blev bra tillslut.
Va hemma halv sex, sov till nu :). Nu väntar jag bara på mat o sen blire o kolla på tv.
Jag o elina planerar att köpa ett friskis&svettis årskort. Det är så skönt o träna där! Då kan man cykla dit, träna, o cykla hem. Åh, jag måste! Så skönt nu när det börjar bli vår.
Har inte så mycket mer att säga. Så sätter punkt här... Kanske skriver senare om jag har tråkigt!

Puss

Lazy sunday..

Även denna dag blev en slapp dag! Har legat o kollat på TV o gjort ingeting.
Varför kunde jag då inte börjat med historiearbetena? För att jag ska va så jävla lat o aldrig kmr ta tag i det.
Nu sitter jag o väntar på att One Tree Hill ska börja. Åh, jag e så glad att dom äntligen har börjat sända det igen.  Det är verkligen de bästa programmet nånsin. Eller ett av alla iaf :P!
Skola imorn igen. Börjar halv elva så de e skönt :)! Hade...

Puss&Kram




"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."


Everything changes

Denna lördag har jag inte gjort mkt. Har haft världens huvudvärk typ hela dagen så har inte orkat göra nåt.
Men Fia o dom kom o titta förbi. Dom åkte för en stund sen. Hon visade lite klänningar på internet o så :). Hon visade oxå "reklamfilmen" som dom e med i. Den finns på Skodas alla hemsidor haha. Fias ex micke, jobbar ju där så då fick dom vara med.  Dom är typ med i några sekunder men iaf :D. Det är Micke som kör höhö...
Jaja, nu ska jag kolla Sagan om konungens återkomst. Så bra!

Puss!

Länk till reklamfilmen höhö.

http://www.mandarinab.com/windowsmedia/secureplayer.php?clip=FabiaCombi.wmv&width=640&height=360&word=qrwX22

fly me to the moon

Jag vill bort från södertälje. Jag orkar inte med den här otroligt inte roliga stan! Vill träffa nytt folk och uppleva nya grejer. Men nejnej!

Kalaset idag va mysigt. Alfons var söt! As always.. Det vart inte så många ungar denna gång. Joline o Liam har vattkoppor, och Nora åkte till Thailand idag den skitungen. Så de var bara Ebba, Vilma o Alfons. Men de räckte gott o väl. Fia o Mattias tyckte kläderna va jätte coola maha. Alfons kmr va snyggast i stan! Åt massa gott o vid halv nio bar det av hemmåt. Åt mat o sådär. Godaste maha! Gissa vad ;D? Nu sitter man här o gör nada. Ska väl glo på film snart antar jag! Det har blivit mkt film på senaste tiden. Suck..

Kram på er!

GRATTIS ALFONS PÅ ETTÅRSDAGEN!

Idag fyller världens sötaste ett-åring år. Grattis Alfons :D!

image191


Snart ere dags för mej att göra mej i ordning o så ska jag åka till Fia på kalas :). Det blir mysigt! Ska få ge Alfons min present hihi. Annars har dagen varit helt okej! Hopps ni får en härlig fredag.

Puss



Ge mej bara!

Jag tror jag avlider snart.  Jag är så hungrig! Har inte ätit nåt på hela dan, förutom lurren i skolan. Men de va ju vod typ elva? Måste ha mat snart innan jag börjar tugga på mej själv. Men det är bara o vänta.

Idag har det inte hänt något speciellt. Förutom att JAG FICK G PÅ MATTE NATIONELLA! Jag blev så glad så glad.. Så nu måste jag på G på hela kursen. Annars ere nåt som e fel!
Men det är väl ungefär det som har hänt idag. Sov när jag kom hem från skolan. TRE timmar! Inte bra. Men det gick verkligen inte att hålla upp ögonlocken.

Puss

Everyday is a new day...


Död

Usch vad trött jag är! Inte skönt o vakna kl kvart över sex imorse kan jag ju säga. Och att tågen var försenade och bussarna proppade gjorde ju inte allt bättre.
Skolan va ju lika kul som vanligt. Gjorde nada på lektionerna! Frågade Ghada om ekvationsprovet, och gissa vad jag fick! JAG FICK G...Både jag o Nina fick G. Mihi! De va skönt.
Träffade syster i skolan oxå. Haha! Gick runt där med sina nyfunna classmates.. Ojojoj! Men vindruver, pengar o godis fick man av henni. Det är bra o ha en syster i skolan! Nästa termin börjar ju Fia oxå. Hela schwerin skaran på igelstaviken.
Sista lektionen var Gunnis där vi bara avslutade kursen o lämnade in böckerna sen fick vi sluta. Så va hemma rätt tidigt! Tog en liten nap.. Sen åt jag mat o nu sitter jag här o kollat på Tvn. Dan har går jävligt segt. Inget kul program ere på tvn heller. Ge mej desperate houseviwes och ugly betty!
Aja, ha en trevlig tisdagkväll.

Adjö!


image190




















Haha! Jag var tvungen Nina.


























The last day

Idag försökte jag vända tillbaka dygnet igen genom att ställa klockan på tolv. Men när den väl ringde kände jag "NEJ JAG ORKAR INTE!". Så jag sov vidare en halvtimme sen tvingade jag mej upp.
Klockan ett började jag gå mot elina, och tillslut möttes vi på vägen o så traskade vi vidare mot solariet. Trodde de gick o växla enkronor till tior där, men ack så fel jag hade. Så det va bara o vända o traska hem igen! Men en liten prommis blev det iaf :).
När jag kom hem bytte jag om o fixa mej sen tog jag 15.15 bussen till stan o så mötte jag Cilla o Maria utanför telgehuset. Sen gick vi till nancy's o fika. Resten av gänget kunde inte :(! Svikare.. Men men, vi hade det trevligt iaf :)!
Efter att ha suttit där i typ två timmar, lämnade Maria oss, och cilla fortsatte spana kallsingar inne på brothers. Men sen såg jag plötsligt att det va 30% på reapriset inne på scorett. Har ju no money men kolla kan man ju alltid göra. Så jag o cilla gick dit o titta lite. Cilla hittade ett par jättesöta ankelboots! Sen gick vi in på wedins, o jc. Träffade systeryster med ungarna oxå. Hon berätta att hon hade varit i skolan idag! Haha.. Kmr gavra åt henne när jag ser henne gå runt i skolan. Hon hade träffat Quaaaaziiiie! Vilken ära.
Jag o cilla fortsatte sen till centralen där vi tog våra bussar hem. Inte vår :(.
Sen kom jag hem o städade upp lite.. Åt matis! Sen vare dags för outsider. Haha störda människor säger jag bara. Extra fresh o leta mat i konteinrar..

Idag ere sista dagen på lovet. Eller ja, den e ju typ slut nu! Och imorn ska jag gå upp KVART ÖVER SEX IGEN. Det är den tiden jag brukade gå o lägga mej på lovet. Kmr va helt jävla fuckad imorn asså. Döda klockan när den ringer.. JA TACK!
Aja, ska fortsätta glo på scrubsiiiiie. Hade bra!

Sleep tight!

JAG VILL PÅ KRYSSNING! NUNUNU...


"Sädd på lide läbbglans, babyyy"

Jahapp, här sitter man o kollar på Survivor repriser på tv400. Har typ följt det nu på nätterna haha. Klockan är 04.12 o jag funtar på om jag ska hoppa i säng. Klockan fyra... Det går frammåt!
Jaja, min dag har varit rätt skön!
Blev tidig uppgång idag. Kl tolv ringde klockan o jag va en zomibe. Men efter en dusch piggnade jag till! Jag klädde på mej o allt sånt o sen så begav jag mej ned mot stan. Där mötte jag elina! Vi skulle ta en liten fikus på nancy's. Det va länge sen! Satt där o snacka lite medans jag slemmade i mej min macka o elina sin potatissallad. Sen tog vi en tripp genom våran härliga stad. Men eftersom allting stängde kl fyra så fanns det inte så mkt att göra. Så vi gick mot centralen. Där köpte jag mitt efterlängtade pluskort. Men det rånade mej! SJUHUNDRA JÄVLA FYRTIO KRONOR... Nu har jag endast 50 kr kvar i plånkan! Men what to do. I need a pluskort!
Efter det åkte vi hem men bestämde att kvart i sex skulle vi ta bussen tillbaka till centralen. Och det gjorde vi!
Sen satte vi oss på tåget (med några söööööta vänner haha) och åkte mot stuvsta, sen tog vi bussen o hoppa av vid heron :). Där åt vi gotti mat o så gick vi på bio.
Såg saw fyra, även fast jag inte sett nån av saw filmerna, och elina har bara sett ettan. Men vi tänkte "skit samma" så det fick bli den.
Fan va äcklig den va! Hoppade till som nåt jävla spasmeroffer och fick tom ut några småskrik haha.. Men den va bra:)!
Imorn blir det städa, sola o sen fika med cilla + resten av tjejorna hoppas jag :).

Good Nightie!

2 dagar kvar

Usch vilken ångest jag har. Om bara två dagar börjar skolan igen! Och jag har inte ens börjat med historieuppgifterna. Jag orkar inte komma tillbaka till skolan och bli bombaderad med läxor redan första dan. Det enda positiva med skolan är att man får träffa alla söta varje dag. Utan dom vore skolan bara bajs!

Idag vaknade jag fyra. Satte på tvn o såg att den galna professorn 2 precis hade börjat. Så låg o kollade på den haha... Sen för en stund sen började zoolander på tv400. Den va på fyran för nån dag sen, såg den då oxå. Men den e kul :)!
Men nu ropar dom att maten e klar. Så nu ska jag käka!
På återseende min vänner!

Green Street Hooligans!

Jaa som sagt idag blidde det en filmfredag. Kollade först på I now pronounce you Chuck&Larry. Den hade jag ju redan sett men den e så bra så den kan man se många ggr höhö.
Sen kollade jag klart på Green Street Hooligans för en stund sen. Hade inte sett den! Fan va bra den va. Helt sjukt! Grät i slutet när min man dog :(. Jag blev helt kär i han haha! Även fast han va typ dum i huvet i filmen.

image186


Nu ska jag fortsätta kolla på VIP, det sämsta programmet ever. Men de finns inget annat att kolla på kl halv tre på natten.  Natti!

 Charlie Hunnam, my man ;)!

Filmfredag

Igår väcktes jag va mamma vid halv tre. Vi åkte ner på stan o kolla runt lite. Mötte syrran oxå. Sen så gick vi o fika på Nancy's. Hittade även Alfons present o sen en tröja till mej själv :D.

Efter det åkte vi till Rusta o kika runt lite. Träffade cilla där :D! Pratade lite smått o sen så sa vi hejdå. Vi åkte vidare hemmåt.. Sen vid åtta åkte alla till Fia, för ebba kom hem från cypern igår. Och hon hade inte fått sina julklappar. Så vi åkte dit o "fira jul" haha.

Vid typ halv tio åkte vi hemmåt. Släppte av packet där dom skulle av. Sen lämnade mamma av mej hos elina o vi traska vidare till maxi. Vi kom dit typ fyra minuter i tio. Men vi hann haha! Köpte lite godis o annat gotti, sen traska vi hem till mej. Pratade om nyårsafton hela vägen haha.

Vi kollade först på Amercian Pie - Beta House. Asrolig haha!

Sen kollade vi på Stomp the Yard höhö. Kmr nog kolla på den x antal ggr :). Så jäkla bra!

Efter filmerna satt vi o prata o tiden bara gick. Klockan halv sex så traska elina hemmåt haha. Jag gick o borsta tänderna sen hoppade jag i säng.


Idag vaknade man fem. Usch vilken ångest jag får när jag bara sover bort dagarna! Men men.. Får ju inga andra erbjudanden på vad man kan göra på dagarna. Så då kan man ju lika gärna sova.

Har bara legat i sängen o kollat på tv sen jag vakna. Har inte ätit nånting, o nu e jag så hungrig så jag kmr börja äta på mej själv snart. Får väl göra macka eller nåt. För laga mat e inte riktigt min grej!

Kollade precis på Reine & Mimmi i fjällen. Så bra hahaha! Tre kronor borde börja sändas i repris tkr jag :).

Nu ska jag nog kolla på film. Seg fredag, men vad ska man göra?


Puss


Stomp the Yard

Fan vilken bra film! Kollade klart på den för en stund sen. Jag hade typ gåshud under hela filmen. Det är fan bland de bästa dansfilmer jag har sett. Jag råder er till att kolla på den om ni gillar sånna filmer :).

 


Fuckad dygnsrytm!

Vet ni när jag somnade inatt? Halv sju. Låg o kollade på nyhetsmorgon som jag brukar kolla på innan jag går till skolan. Kändes lite skumt!
Idag vaknade jag kl halv fyra av att mamma kmr in i rummet. Så då tog jag mej i kragen och gick ner o duscha. Sen packade jag upp min väska o städa upp lite i rummet. Mina nyårskläder låg helt utslängda över hela golvet. Haha! Nu ser det mucho bättre ut.
Idag har man väl inga speciella planer. Känns som att man bara sover bort dagarna utan att göra nånting nyttigt av tiden. Jag har två feta historie arbeten o göra. Varför inte sätta sej o göra dom? Ne, jag sover hellre.

Puss

GRATTIS CILLA! Du är en underbar människa och hoppas du får en underbar 18års dag <3. Tare lungan ute på krogen ;)!  Bit i paten.

image185

Min nyårsafton & nyårsdag

Jahapp, då var det 2008 då :). Känns skönt! Nytt år, ny start.
Kvällen igår var helt sjukt bra. Dagen började med att klockan ringde kl TIO. Tvingade mej upp efter 4 timmars sömn. Va tvungen o gå upp så tidigt för vi skulle vara hos malin kl tre. Och det va mkt som skulle fixas innan dess.
Så för att piggna till hoppade jag in i duschen.. Stod där säkert en timme haha! Sen smörjde jag in mej med lite brun utan sol, för att försöka bli iaf en gnutta brunare. Sen fönade jag håret och började platta det.
Sen när de va rakt o fint sminkade jag mej lite o klädde på mej sådär. Skulle egentligen lockat håret oxå. Men hann inte! Gjorde de hos malin ist.
Kl kvart i tre tog jag bussen till centralen, sen 753 till tegelängsvägen, där maria o tessan väntade. Och sen skjutsade hennes pappa oss till malin i pershagen. Där började vi med middagen, som blev asgod. Eller jag gjorde inte så mkt, jag skulle bara förstöra haha. Ist lockade jag håret. Men jag o therese diskade faktist allt. Så jag hjälpte till :D.
Efter det funderade vi över våra planer inför kvällen. De fanns många alternativ, men tillslut blev det iaf så att vi drog till hammarby sjöstad. Men maria dissde oss. Men men!
Tog tåget mot årstaberg, o sen tvärbana (eller heter det träbana malin? haha) till sickla udde.
Väl framme var det rätt mkt folk. Men alla bara satt haha! Men efter några glas så blev det vildare o vildare.
När tessan skulle fråga om hon kunde ta ett glas, så svarar han som bor där " Ja det är bara o ta, går det sönder betalar mina föräldrar!" Haha okej?
Det tog inte lång tid innan alla va lite runda under fötterna haha. Sen när klockan va ungefär 23.40 så begav vi oss ut. UTAN JACKOR! Vafan tänkte vi med. De va sjukt kallt! Jaja, efter många raketer som nästan dödade oss, TVÅ GGR, så gick vi in igen. Försökte få tillbaka kroppsvärmen o känseln i fingrarna haha. Champagnen dracks upp rätt snabbt.. Har nåt svagt minne av att jag drack wisky av nån oxå haah! Sen vart det lite dans o lite sånt dära.
Människorna där va sköna haha.
Sen vid, hmm typ 4  (?) tog vi taxi till gullmarsplan, o sen stod vi o vänta på nattbussen i typ EN OCH EN HALVTIMME. Jag skrek på varenda jävla busschaufför som kom. Fyfan vad jag frös!
Tillslut kom den.. Resan hem gick snabbt! Vi va på centralen kl 6. Jag tog min nattbuss hem, eftersom 751 ska vara off o inte börja gå kl sex som alla andra bussar. Fick gå genom skogen själv. Men de va chill! Jag sprang, o prata med vännet samtidigt.
Väl hemma gjorde jag knäckemackor o la mej i sängen. Deckade kl sju! Fan va skönt de va.
Tack för en underbar kväll tjejor ♥. Kunde inte blivit bättre! Spontan, rolig, härligt folk o massa gott att dricka haha.

Idag vaknade jag kl fem :). Utan huvudvärk eller illamående. Året började bra:D! Har bara suttit här framför datan sen dess. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan åka i hämta min väska hos malin, o sen köpa donken. Jocke hade inte vågat väckt mej när dom skulle käka haha.
Kollade igenom bilderna oxå. Haha fan vad man ser ut! Det snöregnade ju vid tolvslaget, så gissa om man va vacker när man kom in igen. Oh no! Men men.. Det va ju ändå nyår ;D!

Pussis