You don't know what you got, 'til you're missing it a lot

Idag har det faktiskt hänt lite saker. Skönt att bara slippa sitta hemma och ruttna. Vaknade iaf vid halv elva. Mamma, Jocke och Elin skulle till Skäris. Så jag följde med. Jocke skulle köpa lite nya kläder, så jag var endast inne på Dressman, Din sko, Inter sport och Stadium haha. Tur det. Annars hade jag väl börjat gråta av alla fina kläder överallt...
När vi kom hem käkade jag och Elin lite mackor. Efter det åkte jag, mamma och Elin ner på stan och mötte Fia och Affie och traskade runt där. Efter ett tag åkte mamma och Elin hem. Jag stannade kvar med Fia och co :)! Sen skjutsade dom hem mig. Juste, fick ett samtal av pappiii idag, och han sa att jag skulle kolla upp vad körkort och sånt kostar, så skulle han betala det till mig :D. Så glaaaaad! Bästa pappiii. Funtar på en intensivkurs, men det skulle vara roligar om Fia kunde joina haha. Inge kul att åka iväg själv ju.

Träffade även Nina på stan :). Precis när jag kom ner skickade hon sms och frågade efter min hemadress. Jag fattade nada och tänkte att hon typ skulle skicka nakenbilder eller nåt hahaha. Men sen när vi va inne på Kringlan så träffar jag henni och så får jag ett brev som hon precis skulle posta. Så när jag kom hem läste jag det :)! Du ska veta hur mycket jag uppskattar det Nina. Du är GULD värd ♥!
För någon dag sen när jag kollade på Scrubs blev jag typ gråtfärdig. Började tänka på alla våra moments som har innehållit Scrubs. Scrubs är lixom du&jag!

Efter stan chillade vi hemma ett tag. Sa till mamma att jag ville ha en ny bok. Då sa Jocke att han kunde bjussa på en bok haha. Så jag, mamma och Vilma åkte till MAXI och kollade böcker :). Köpte boken jag var ute efter, nämligen "Om jag kunde drömma" som är första delen av Twilight böckerna.
Så sen när jag ska sova ska jag läsa ut Mannen som kunde tala med hästar, och sen börja på den!! Can't waiiiit :).
Efter MAXI blev det en uuuunderbar middag. Kyckling, båtar, tzatsiki, sallad och massa fetaost. Så jääkla gott. Va galet mätt efter.
Sen blev det IDOL, och nu hag jag precis kollat på säsongspremiären av Grey's Anatomy. Så bajsigt bra asså!

Jaja, det var min dag det. Imorn ska jag passa Tyris hela dagen! Roooooligt.

Ha det bäst!

Halloween

När är det Halloween? Någon som vet? Jag är iaf väldigt sugen på en Halloween fest. Men jag vette fan om jag själv skulle orka ordna någon. Men jag älskar maskerader och utklädnader. Vet inte hur länge sen det var jag klädde ut mig :o. Det var väl typ när man var mindre och gick och tiggde godis haha. Aja, vet inte vad jag ville med det här inlägget. Jag är iaf väldigt sugen på att klä ut mig haha!

Hittade en fett cool utklädnad när jag sökte på Google hahaha. Jag dog!

 


Enkel partyoutfit



Denna partyoutfit tycker jag om faktiskt. Billig är den också. Skorna skulle jag skippa och ta mina egna nitskor. Men tunikan, tightsen och det stora halsbandet blir allt som allt 379:-. Ge mej nuuuuu! Åh, vad det kliar i mina shoppingfingrar. Fuck vad jag hatar att var fattig!


Nattblogg

Nu är det andra kvällen/natten i rad som Mysan har kommit och kraffsat på min dörr. Och det hon vill är att bli gosad med. Hon hoppar direkt upp i knät när jag sitter här i soffan och lägger sig till rätta. Så spinner hon sådär mysigt så jag vill bara pussa sönder henne. Men om jag gör det så blir hon sur och hoppar ned. Det var det misstaget jag gjorde nyss. Så nu ligger hon i min säng och snarkar istället!
Förresten, såg ni att det typ snöregnade ute för ett tag sen :o?! Helt galet..
Nej, nu ska jag kolla klart på Big Brother sen joina Mysan i sängen...

GODNATT!


Mysan just nu! Haha hon hörde när jag prasslade med kameran, därför kikar hon fram med sina monsterögon. Men nu ligger hon och snarkar återigen! (ignorera min obäddade säng haha)


Länge sen

1. Namn – Johanna Schwerin
2. Syskon – Fem bästaste systrar
3. Ålder - 19 år
4. Född - 12 April, 1990
5. Ögonfärg - Brun
6. Längd - 161 cm
7. Skostorlek - 38
8. Höger eller vänsterhänt – Höger såklaaart
9. Stjärntecken - Vädur
10. Hårfärg - Brun

DAGENS...

1. Låt – James Morrison-You make it real
2. Saknad - Massor
3. Kläder - Mjukisar
4. Smink - Nada
5. Mat – Korvstroganoff och mackisar
6. Köp – Inte köpt nåt idag
7. Göra sen – Kolla TV
8. Godis - Choklad
9. Pinsammaste – Att jag gjort absolut ingenting idag 

BRUKAR DU...


1. Sova – Ja, för mycket ibland
2. Ta mediciner som inte borde ta? – Haha nej
4. Snusa – Iuu nej
5. Dricka – Absolut, men bara på fest ofc
6. Skada dig – Ja men inte medvetet
7. Klä dig i svart – Ibland så
8. Hata folk – Säger som Tessan, man kan inte älska alla
9. Lita på folk - Oftast
10. Skada dig med flit – Men nej
11. Drömma mardörmmar – Kan hända, oftast om spindlar
12. Gå i skolan – Neeeej buhu, saknar Igelsta
13. Gå i kyrkan - Nope

NÄR...

1. Åt du senast – Åt en bulle nyss
2. När läste du en bok senast? – Igår innan jag sussade
3. Köpte du något – I helgen, Red-bull vodka moahaha
4. Sjöng du senast - Igår
5. Klagade du senast – Idag haha
6. Klantade du dig senast – Typ varje dag


HAR DU...

1. För många vänner – Nej, man kan väl aldrig ha för många vänner?
2. Förföljelsemani – Haha jaa på kvällarna
3. Någon annan psykisk sjukdom – Nej, inte vad jag vet haha
4. Skadat någon – Det tror jag inte
5. Färgat håret – Nope, never
6. Några piercnings – Öronen, men det räknas väl inte
7. Några tatueringar – Jupp, tre stycken
8. Egen dator - Jajjemen
9. Gjort bort dig rejält – Hahaha självklart

ÄR DU...

1. Snäll – Ja mot dom som är snälla mot mig.  
2. Snygg – Haha aa kanske längst in i anushålan
3. Söt – Lika söt som Gustav Wasa typ
4. Lång – Nej, någon som vill ge mig några centimeter?
5. Kort -  Ja :(
6. Klantig – Vissa dagar är jag extremt klantig
7. Tönt – Haha geeken själv typ


LördagSöndagMåndag

I lördags var det ju utgång som gällde. Vid halv nio anlände jag och Elina hemma hos Jennifer där Cilla och massa andra redan hade börjat förfesten. Vi drack och hade det trevligt. Vid typ elva (?) SPRANG alla till bussen och vi hann preciiiiiis. På bussen träffade jag på Julia och co. Jag och Elina bestämde oss för att joina dom för dom skulle ta en fördrink på hotellet innan 550, men när vi kom dit kollade jag in och kände bara NEJ never. "Jag kommer få rynkor av att bara gå in där" va min kommentar. Bara massa gamlingar ju.. Julia och dom bestämde sig iaf för att gå till Stanley's och ta en öl istället. Jag tänkte "Stanley's plus öl, kan det bli värre haha".. Så jag och Elina var luffare och ställde oss i mörkret vid Maren och drack upp våran sista cider. Det kryllade av poliser överallt så vi fick dricka snabbt så vi inte skulle bli av med dom haha.
Sen traskade vi vidare till 550 där det va lite kö, konstigt tyckte vi. Det tog väl typ 20 min innan vi var inne. Gick på toan på dirren.. Fick ett väldigt upphetsande sms av Cilla också. Det stod att delar av "The bad gang" var där och då dog jag haha. Så kom Jennifer och Cilla upp och joinade oss på toan. Den är ju asstor!
Sen blev det dans och dricka. En sak jag HATAR är när människor ska korsa hela dansgolvet och dom bara plöjer fram utan att ens säga ursäkta. Det var en tjej som gjorde det ett antal ggr och varje gång skrek jag till henne "DET FINNS NÅT SOM HETER URSÄKTA!!!!". Så jävla irriterande.
Sista låten som spelades var I had the time of my life. Så då körde jag och Cilla Dirty Dancing hoppet. Hoppet blev exakt lika snyggt som i filmen haha. I'm the new Patrick Swayze!

Cilla och Jennifer lämnade oss. Jag, Elina, Julia o co var sugna på efterfest. Jag och Elina tackade nej till en efterfest även fast vi blev erbjudna köttbullar, sprit och live musik. Hahaha!
Efter många om och men blev det iaf kebab och sen nattbussen hem. Jag skojar inte att jag trodde mina fötter skulle ramla av efter denna kväll. Jag tror inte jag har haft så där ont i fötterna EVER...

Igår vaknade jag vid elva och mådde bättre än jag trodde jag skulle göra. Inte bakis, men sjuuuuukt trött och seg. Lyckades komma upp ur sängen och gjorde mig i ordning, sen åkte vi till pappa i Sthlm. Jackie fyllde femton så vi firade henne :)! Pappa visade massa bilder på ett fik han kollat på i Spanien. SNÄLLA PAPPIIII köp det haha!
Va iaf hemma vid fyra tiden. Då la jag mig i soffan och deckade på en sekund. Vaknade 19.02, perfa till maten och till Top model. Resten av kvällen bestod av ännu mera TV-tittande.

Idaaaag, tog jag en sovmorgon och tog igen alla timmar jag missat i helgen. Sov till tolv (kan inte sova längre än så utan att få ångest. Vad har hänt med mig? Jag är ju mästersovaren!) och har inte gjort så mycket sen dess.
Ätit några knäckemackor och glott på TVn. Borde städa upp lite i rummet. Det ligger kläder all over. But I don't ork! Nu ska jag snart kolla Austrailias next top model på trean. Woho, vilken händelserik måndag.

Nu kommer ett bildregn från helgen!




Råkade sätta på fel spellista haha. Satte på Aladdin istället! (Hahahah satte på)



Våra riktiga jag





Slemfeja (det ser ut som jag balanserar ett megaägg på huvudet höhö)



Elina does the famous ostbågefingret



Geek Elina



Geek Jånas (hahaha jag dör)



Elinas fina Turkey-tavla :), shit vad små vi var då!



HAHAHAH här var vi ännu mindre. Tror vi gick i typ sjuan och åttan! Jag var braceface haha..







Shit vad jag skelar hahahaha. Det måste vara alkoholen!


HAHAHA nu kommer "The after picture". Klockan är runt 05.30 på morgonen!




Efter flera timmars festande kan man inte se ut som en prinsessa, men vi bjuder på dessa eller hur Bibil hahahaha?


Nu kommer bilder från kväll nr två, inte lika många dock


Cilla hade klippt lugg. Jag va fett besviken på att hon inte klippte GWF (GustavWasaFrisyr)



















Pop champagne

Hahaha sicken kväll det blev igår asså. Helt galen! Ovanligt för oss? Nej, inte speciellt haha. Det var iaf galet mycket folk ute och jag dansade tills svetten rann haha. Fyfan vilken skön kväll. Det blev ingen kebab, istället drog vi på "efterfest" i typ Rosenlund. Vi blev kära i lägenheten haha. Fett fin! Drack öl och käka persikor gjorde vi haha. Fast jag drack inte nån äcklig bärs.. När vi kände oss klara med efterfesten traska jag, Elina och en kille till mot centralen. Haahahaha jag och Elina skrämde honom med vårat vackra språk. Mutta och getanus i varannan mening. Han blev lite chockad!
Tror vi tog halv sex bussen hem. Mamma hämtade mig vid busshållsplatsen så jag slapp springa genom skogen.
När jag kom hem decka jag i sängen.

Idag mår jag helt okej. Lite ont i huvudet bara höhö. Kom hem från stan för typ en timme sen. Ebba och Nora gick modevisning för Hippo :). Så söta!
Nu har jag precis kollat igenom alla bilder och videos från gårdagen. Och shit vad jag har garvat! Vilka jävla videos hahaha.. Idioter asså.
Aja, nu ska jag ta en alvedon och sen gå en prommis med Tyra. Ikväll blir det utgång igen. MOHAHAHA! Vila kan man göra i graven som sagt. Den stora frågan är bara, VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG!?!?!?! Suck..
Juste, har en ny FAVORIT partylåt. Den är rätt gammal men så jääääävla bra så jag avlider!
Njuuuuuuut...




Miss you little mutt

Åh, märkte att min kära mutta Cilla hade ringt mig. Hade även fått två sms. Det ena måste jag dela med mig av för jag började typ gråta av garv. Har inga pengar på mobilen så jag kan inte svara heller.. Åh!

"Why do you not sweare when I call? (alltså svara haha!) jag vet att jag har bombat dig men de e bara för jag saknar dig så mkt o sen är jag i chock! asså du kan aldrig gissa vem som har hört av sig! Fly ******! Ofta typ mer än ett halvår senare! Va tvungen o säga de! :) o sen e jag cp i huvudet! Inget nytt men ändå! Jag berättade om riddaren o tjocka kines på madrass för thomas, du vet såna där snygga idrottskillar. Sen somna han i soffan o jag satt för mig själv o asgarva så jag grät i minst 10 min! Asså snacka om mobbad. Men jag tänkte på dig o hur kul du skulle tyckt att det skulle ha varit! Galet! Men du fetto frans lr fläsk Fille lr vem du nu e! Haha! Va ska du göra i helgen? Vi ska ut på lördag o fira Anni :) tror bara att de blir jag anni o jennifer kanske karin. Men följ med om du kan jag behöver en riktig karateutgång;) o du förresten såg jag han fetto jonathan haribo lr nåt! Jag dog! :) vadå skriva en bok, fett lång. Aaahhgr! Åh jag saknar dig! Hör av dig! Puss o kläm längst in där de smakar o luktar som bäst! ;)"

Typ det längsta smset jag fått nånsin och väldigt internt hahaha. Jag grät när jag läste det hahaha. Både av garv och av att jag saknar dig så jäkla mycket. Det har känts så konstigt när man inte träffats varje dag som man gjorde i skolan. Jag skulle mer än gärna följa med ut på lördag men jag kmr bränna mina sista ören imorn :(. Åh min lilla muttprutt organorkan fittkvideritt hahaha, saknar dig så in i bomben!!! Jag känner mig också fett deprimerad så jag vill hoppa från en bro lika snabbt som en fis från en magsjuk man för att vi inte har träffats på anuslänge. Men det får vi ändra på!

Sorry för ett väldigt internt inlägg, men jag var tvungen haha!


Bästa Cilla och jag på den underbara dagen!!


Luddig dag

Denna dag har känts konstig. Vet inte varför.. Typ suddig och konstig. Vaknade iaf vid tolv. Jag och Tyris gick på en liten prommis, sen käkade jag frulle. Vid ett gick vi och mötte Vilma som gick hem från skolan. Sen umgicks jag med den lilla skiten lite. Vid fyra drog hon till stallet och jag började fixa med mina naglar. Gjorde fransk manikyr. Det var så länge sen.
Nu sitter jag iaf här i soffan med en snarkande Tyra brevid mig. Jag är ashungrig och ingen är hemma. Mamma och Vilma kmr nog hem snart från stallet. Hoppas det blir god mat.

Shit, det är redan mörkt ute och klockan är kvart över sju. Nu är hösten verkligen här. Imorn blir det en tripp till mormor och sen ska jag kolla om mamma kan åka till ÖB. Måste köpa billig spray haha. Inge dyra grejer för mig inte. Sen blire fix för kvällen (SOM VI HAR LÄNGTAT HAHA) som innebär PARTYYYY.. Det är planerna för imorgon det.

Nej, nu ska jag gosa lite med Tyra! Ha det..


Kvällsmacka

Sitter just nu och äter knäckebröd med ost och salami. Mycket gott! Kollar Big Brother också. Idag börjar säsong två IGEN. Dom bara hoppar mellan säsong två och säsong tre hela tiden. Kan dom inte visa säsong fyra nån gång? Skitirriterande...
Imorn blir det hundpassning igen. Hon är ju inge jobbig den där hunden så det är ju ingen fara. Det är bara på morgonen då hon blir som en liten bebis och gnäller. Men efter ett tag lugnar hon sig och kryper upp i sängen :).
Ska nog fixa naglarna imorn också. Om ni ville veta asså.. Höhö!
Men jaja, onödigtinlägg.se!

SOV GOTTTT!

Storstädat

Idag tog jag sovmorgon. Vet inte vad jag tog sovmorgon ifrån, men jag sov iaf till tolv. Det var skönt! Tyra joinade mig i sängen också. Trötthund asså.. När vi vaknat gick vi ut på en promenix. Fia kom förbi och hämtade sin cykel. Sen har jag storstädat hela mitt rum. Rensat alla lådor och korgar och skåp. Mycket skit vare! Känns skönt att kasta fyra påsar med massa skit. Men även fast jag kastar massor, blir det inte mer plats i alla skåp, lådor och korgar. Skumt det där!
Blev väl klar med städningen för en timme sen. Skönt att göra något hela dagen. Då slipper man tänka så mycket.
Efter det hoppade jag in i duschen och städade mig själv också. Det var skönt.
Nu sitter jag här nyduschad och har precis käkat mat. Ris och köttfärs blidde det. Nu är jag mätt och trött. Om en timme är det dags för dagens höjdpunkt. Nämligen IDOL!
Nej, ska väl kika runt på lite bloggar och sådääär..

Heej!



No more tears to cry

Sitter här och funderar. Vill skriva så mycket men det kommer inte ut något. Känns som jag bara vill ge upp allt. Jag sitter och undrar när den där riktiga lyckan ska komma? Är det inte dags snart. Livet är kort, för kort, och här sitter jag och bara tänker på allt det dåliga. Jag försöker tänka positivt, men det är så jävla svårt just nu. Allt känns så jävla meningslöst. Man känner sig så ensam, trots att man har en underbar familj och fina vänner. Varför känns det så för? Varför känns det alltid som att något fattas? Något som känns så jävla långt bort.
Jag vill ha en drastisk förändring i mitt liv. Vad den förändringen skulle vara har jag ingen aning om! Eller så behöver jag en fet tankeställare. Något som får mig att inse hur bra jag egentligen har det. Men även om jag har det bra runt omkring mig, så är det något som inte är bra inom mig. Vissa dagar hatar jag mig själv så mycket att jag bara har lust att slå sönder spegeln, släcka alla lampor i rummet och bara glo in i väggen.
Man missar så mycket i livet genom att deppa, det vet jag ju själv, men det kan liksom inte hjälpas. Det bara kommer sånna här dagar då allt känns skit. Börjar tro att det är något allvarligt fel på mig.
Åååh, jag vet inte vad jag tar mig till. Men jag ska väl sluta skriva massa svammel här för det hjälper inte. Sånna här dagar vill man verkligen bara glömma!


My precious

Åh, har kollat runt på massa internetsidor och dregglat ihjäl mig. Dessa skor från gojane.com blev jag kär i. Älskar när det är sån där grov sula på lite "finare" skor. Åh snälla kom hem till mig nuuuuuuuu....




Hittade även dessa coola gummistövlar haha. Jag måste införskaffa mig ett par snygga gummisar!


Failure

Imorse blev det ingen poweralk, det blev en lite mer chillprommis med Tyra. Passar henne idag för att alla jobbar. Önskar att jag också kunde få jobba lite. Bajs asså!
Jag känner mej så jäkla seg, deppig och trött denna vecka. Förra veckan var jag glad och pigg. Hatar när det känns såhär..

Nej, nu ska jag nog gå ut på en promenad med skithunden innan det börjar spöregna.


Today is not a good day

Usch, denna dagen känns skit. För det första gick jag aldrig på promenad imorse. Jag hade stängt av klockan och somnat om. Inget jag minns men jag var väl för trött eller något.
För det andra så har jag suttit hela "morgonen" och skickat in ansökningar till massor av jobb, men det känns så jävla meningslöst.
För det tredje så har jag skjukt ont i nacken och i huvudet.

Hela dagen känns bara skit helt enkelt. Har väl vaknat på fel sida antar jag.

 


Domingo

ÅHÅ, skrev nyss ett skitlångt inlägg, och sen råkade jag radera allting. Orkar inte skriva om.
Min dag:

-Promenerat ner på stan
-Sett sjukt mycket fina kläder
-Fått damp för att Elina kan köpa allt fint, medan jag går där som en fattiglapp
-Käkat Nancy's
-Suttit vid Maren och njutit av höstsolen
-Promenerat hem

En rätt skön söndag med andra ord. Nu vill jag bara att den här veckan ska gå fort så det blir helg igen. Då ska jag och Elina fucka ur kan jag meddela. Shit vad vi har längtat efter att gå ut hahaha. Partyprinsessorna nr ett! Vi har inte vart ute på jag vet inte hur länge haha. Men i helgen då smäller det.

Nej, ska väl fortsätta kolla på TV nu. Imorn blir det upp tidigt och gå ut på prommisen igen. Vill hitta någon längre sträcka att gå.

Men ha en trevlig söndagskväll era getanus! HAHA


Ready,steady, GO

Sådär! Nu är jag redo för en liten prommis ner på stan. Ska traska iväg om ungefär tio minuter. Frågan är bara om man ska ha jacka eller inte? Hmm.. Hatar det här vädret när man aldrig vet vad man ska sätta på sig. Antingen sätter man på sig för mycket, eller så sätter man på sig för lite.

Aja, trevlig söndag allesammans!

Jag är sämst på rubriker

Jahapp, tänkte skriva lite om min dag som vanligt då...

Den började med att klockan ringde vid elva. Det var tänkt att jag och Elina skulle ner på stan, men det blidde inte så. Istället åkte jag med mamma o co till ÖB-loppisen. Bara skit. Efter det skjutsade mamma mig till Elina. Hon var hundvakt åt Katas galet söta hund. En kolsvart amstaff valp. Man ville äta! Jag var där i några timmar. Gick på prommis och sådär.
Vid typ halv sex kom mamma och hämtade mig. Vi åkte och köpte grejer till tacos. När vi kom hem började jag direkt med maten. Var så äckligt hungrig. Jag proppade i mig maten som att jag aldrig fått mat förut haha..
Efter den goda middagen satt jag vid datorn ett tag. Sen kom Fia och co hit med fika. Målade Alfons naglar som vanligt haha. Det brukar vara det första han vill göra när han kommer hit. Han går in i mitt rum och pekar på naggellackshyllan och så får han välja en färg. Haha! Mattias blir lika glad varje gång.

När dom åkte hemmåt släppte dom av mig hos Elina igen. Vi traskade till MAXI och köpte lite blandgodis. Vi behärskade oss verkligen på den fronten. Annars brukar det bli chips, dip, läsk och hela köret. Nu blev det bara lite blandgodis :)...
När vi kom hem till Elina satte vi oss och kollade igenom massa gamla bilder och sjuka videos haha. Sen tänkte vi kolla lite Disneyfilmer men Elinas dator fuckade sig. Så det blidde Twilight istället. Jag måste va den sista på denna jord som itne sett den filmen. Men FYFAN vad sjukt bra film! Har aldrig tyckt att Robert Pattinson (han som spelar Edward) har vart särskilt snygg när man sett honom på bilder. Men man blev ju typ kär i honom i filmen. Man önskade att man var Bella typ haha.. Aja, måste se New moon som är tvåan, det är en sak som är klar!
Efter filmen kom mamma och hämtade mig. Va väl hemma för en halvtimme sen eller nåt..
Nu sitter jag och kollar på VMA reprisen. Jag började kolla precis där jag slutade förra gången. Pööörfekt ju!
Fick nyss ett fyllesms av Maria också haha. Hon och Tessan är på party och skrev att dom sjunger Magnus Carlsson på Singstar och då tänkte dom på mig. Hahaha!

Nej, nu ska jag sätta punkt tror jag. Ska väl sussa snart tror jag. Lägga mig och läsa eller nåt.
God natt på er!


I had the time of my life, and I owe it all to you

Idag vaknade jag klocka tiioooo som vanligt. Satte på mig gåkläderna och gick på en promenix. Efteråt tog jag en dusch. Mamma tajmade perfekt med frullen. Baguette med ost, och vatten till. Har inte druckit juice på en hel vecka. Jag brukar dricka flera liter juice per vecka annars. Men jag har besämt mig att det är inte bra. Så det blir vatten istället.
Efter frullen började mamma städa. Hade ingen energi till det så jag la mig i soffan, somnade såklart. Sen har jag bara vandrat runt här i huset och haft otroligt tråkigt.
Vid sex tvingade jag iaf mamma till ÖB, jag köpte nagellacksborttagning så jag kunde fixa mina naglar. Så det gjorde jag när jag kom hem. Skönt vare!
Åt god mat gjorde jag också. Yummiiie! Sen blev det Idol, och nyss kollade jag klart på Dirty Dancing som gick på ettan. Sååååå bra film. Kan se den där slutscenen en miljon gånger. Den är lika härlig varje gång. Helt sjukt att Swayze är död.

Men men, nu sitter jag och glor på Big Brother. Blir nog sent inatt eftersom jag har mest sovit hela dagen. Imorn blir det kanske en promenix ner på stan och chilla lite...
Trevlig helg på er



Promenix

Sådäääär.. Nu kom jag för en stund sen ut ur duschen. Innan var jag på min dagliga hurtpromenad. Det var skönt. Men jag har inge bra gåskor. Igår hade jag mina gamla och fick värsta blåsan på hälen, idag tog jag mammas och fick värsta blåsan på lilltån. Måste införskaffa mig ett bra bra gympaskor.

Iaf. Nu sitter jag här helt mör i kroppen. Funderar på om jag ska fixa lite med naglarna men jag vet inte om jag orkar. Annars så har jag inge speciella planer för den här dagen. Fuuuunnyyy! Hehe..
Men ha de bra allesammans...

This beat goes boom boom

Honeeeeey I'm hooome! Hehehehe.. Nee men är nyss hemkommen från stan. Vid typ halv fyra smsade Elina och frågade vad jag gjorde och om jag ville gå på stan en stundis. Och jag hade inget annat för mig.  Så jag klädde på mig och sådär. Sen skjutsade Elin ner mej på stationen där jag mötte Elina. Vi gick vår gamla vanliga runda. Hittade massa fint som vanligt. Åh, vad jag hatar att vara extrem fattiglapp.
Enligt tradition käkade vi Nancy's som avslutning. Elina bjöd.. Ångest! Men TACK :). Det var mucho gott höhö. Vi satt där till stängning. Hahaha vi fick världens skrattanfall mitt i fikat. När vi sitter och äter går en typ indisk familj förbi och det stank ÄGG om dom... Och Elina är ju megaförkyld och känner nada lukt.
Elina- Vad är det?
Jag- Fyfan vad dom stank ÄGG..
Elina- Hon kanske hade ägglossning
HAHAHAHAHAHAHAHA... Shit vad vi garvade! Riktigt skrattanfall. Kunde inte ens andas. Alla kollade på oss som att vi va dumma i huvudet. Och iof så stämmer det.
Vid sju började vi iaf traska hemmåt. Jag har ju inge busskort så vi promenerade istället. Det va skönt! Så idag har jag hunnit med två promenader. Orkade faktiskt upp i morse vid tio tiden och gick en riktig svettpromenad. Det var skönt!

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja. Jag har damp för min msn CPar sig. När jag ska logga in kommer det upp en ruta som frågar om jag vill installera nya msn. Men om jag trycker nej så loggas jag inte in. Och om jag trycker jag så installeras den, men mitt i så står det"Kan inte installeras pga blablabla". DAMP! I neeeed my msn.

Aja... ADJÖ!


An offer you (almost) can't refuse

Idag kom pappa med ett mycket lockande förslag. Att jag skulle ta över hans jobb i fyra månader och bo gratis i hans lägenhet medans han är i Chile. Det är sjukt mkt pengar, och jag är ju arbetslös så det finns ju egentligen inget som hindrar mig. Men jag tror inte jag skulle klara av det SJÄLV. Tillsammans med någon, då hade det inte ens funnits någon tvekan. Åh, riktig ångest alltså. Men finns väl inte mycket att göra än att bita i det sura äpplet och tacka nej...
Fan vad jag hatar när mitt självförtroende kommer i vägen för grejer jag egentligen vill göra!


Make me forget

Idag har det faktiskt hänt lite saker. WOHOO! Gick upp vid halv elva, då gick jag en prommis med Tyra. Sen gjorde jag mig i ordning och tog en promenad ner på stan (har ju inget busskort nu för tiden hööhöö). Mycket skönt kan jag säga.
Va nere på stan vid tolv och mötte upp syter Elin och Fiiiia. Vi gick runt lite i affärer medan vi väntade på pappii. När han kom gick vi till Kringlan restaurangen och åt (eller dom åt, jag var inte hungrig). Sen blev det deeptalk haha. Men men, skönt att prata ju.
Vid halv fyra åkte pappa hem och jag, Fia och Elin traskade till Nancy's där jag köpte macka, sen gick vi upp mot Alfons dagis. Hämtade honom och sen kom Mattias. Blev hemskjutsad och va väl hemma runt fyra. Gick ut med Tyra som hade vart duktig och varit själv så länge. Åh, hon va så mysig imorse så det va så svårt att gå upp ur sängen. Hon låg och snosade mig i ansiktet och så fort jag inte kliade henne buffade och slickade hon på mig haha.
Efter prommisen fick jag äntligen njuta av min macka. Sen har jag bara kollat på TV och inte gjort mkt. Snart blir det nog mat tror jag. Resten av kvällen kommer nog bestå av TV-tittande. Idag är det ju äntligen Idol igen!

Adiossss!



Så jäkla skön partylåt! I love David Guetta..


Is this life?

Jag höll mig vaken till halv fem igår. Visste inte hur länge VMA's skulle hålla på så jag gick och la mig efter att Beyoncé uppträtt. Enligt mig va det det bästa uppträdandet. Hon är så sjukt duktig. Och vad hände med Kanye West? Dålig stil ju..

Hur gick det med min promenad imorse då? DÅLIGT.. Jag visste att jag inte skulle orka upp. Så imorn SKA jag upp. Jag måste komma igång.
Istället vaknade jag vid halv tolv, gick och tog en lååååång dusch. Jäkligt skönt. Sen har jag ätit äckliga nudlar för vi har absolut inget ätbart hemma. Nu sitter jag och läser lite bloggar. Jag känner mig skitseg och konstig i huvudet. Skulle vilja ta en nap, men det får jag inte. Och inge Idol är det ikväll heller. Det förstörde min dag..
Orka mat Tina lixom..
Hahaha juste, ska visa bästa videon som jag såg igår. Så jävla skön! Han är helt lost efter en operation hos tandläkaren hahaha...




Ska jag eller ska jag inte?

Tidigare ikväll hämtade Elin och Magnus upp mig och Vilma och så åkte vi hem till Fia och fikade lite. Busade med den där lille Affie också haha. Busunge! Kollade på Top Model där också.
När jag kom hem åt jag middag (två mackor som smakade skit) och så kollade jag på Ensam mamma söker. Efter det kollade jag på Ringaren i Notre Dame. Haha jag grät. Ovanligt. Fast jag tror inte det berodde så mkt på filmen utan massa annat skit.
Nu har jag iaf suttit och tittat runt lite på alla bloggar och slötittat på TV. Börjar bli hungrig. Har bara ätit dom där äckliga mackorna idag. Men jag kan ju inte ställa mig i köket och laga nånting nu. Mitt i natta ju!
Sitter också och funderar på om jag ska kolla på VMA inatt. Det börjar klockan två och håller säkert på 2-3 timmar. Är lite fundersam för jag hade planerat att gå upp tidigt imorn och gå ut och gå. Och jag SKA verkligen det. Men jag tror att jag kmr banga om jag sitter uppe till kl fyra inatt. Såååå hur ska jag göra?!
Vill fan se det inatt alltså..

Aja, får se hur jag gör. Nu ska jag nog kolla på någon mer Disneyfilm eftersom det är nada på TV. Det blir antingen Micke&Molle eller Tarzan!

Hej!


Pucko

Har precis druckit ett stort glas pucko. Godaste! Jag vaknade vid tolv idag. Har haft ont i huvudet sen jag vaknade. Kanske beror på att jag inte ätit nåt. Ont i magen har jag också. Jävla lingonvecka.

Tänkte bara skriva några rader och även gratta bästa systeryster Fia som fyller år idag :D.

GRATTIS BAJSKORV
♥!

 


Hahaha

Nu har jag och Elina suttit och snackat konstant på msn från kanske femtiden. Med lite avbrott för middag och sådär. Jag skulle vilja läsa igenom hela våran konversation från början till slut. Hahaha... Skulle nog bli lite rädd tror jag. Ena stunden är vi megaseriösa och andra stunden pratar vi om bajs och fis.
Men du är den enda som jag verkligen kan vara mej själv till 100% med.. Den enda som förstår mina skumma tankar hahaha. En bästa vännet helt enkelt :)!

Nej, nu ska jag nog lägga mig och läsa lite i "Mannen som kunde tala med hästar" höhö.

God natt!

Förresten.. Måste bara säga att Megan Fox är en av dom vackraste kvinnorna på denna jord. Såg alla hennes omslag på MSN startsidan nyss.




Thoughts

Igårnatt kunde jag inte somna. Som vanligt. Har försökt gå o lägga mig relativt tidigt den här veckan. Typ 1-halv 2. Samma tid man gick o la sig på skolkvällar typ.

Men jag har skitsvårt att somna. Jag har så mycket jobbiga tankar i huvudet. Igår låg jag och tänkte på jobb. Nånting jag tänker på typ en gång i timman dygnet runt. Iaf så började jag tänka på min gamla praktik. Den vi hade det här året. Jag praktiserade ju på Algårdens förskola i Brunnsäng. BÄSTA BÄSTA BÄSTA! Jag insåg hur mkt jag saknar alla där. All personal och alla underbara barn! Jag trivdes verkligen superbra där. Kändes som man var en i arbetslaget, inte bara en nördig praktikant som bara skulle leka med barnen. Det kändes ännu bättre när personalen själva också sa det.
Det som också var så kul va de band man får till vissa barn. Hur man ser när barnen verkligen tyr sig till en själv. Visst, när man är ny på ett ställe så är man ALLTID rolig och intressant. Alla andra fröknarna är ju samma gamla vanliga lixom. Men på Algården var det jätte mkt inskolningar under dom åtta veckor jag va där. Och när man märkte att inskolningsbarnen tydde sig till en, då blev man glad. För då var ju alla fröknar lika nya.
Åh, asså dom barnen på den avdelningen jag var på va verkligen bäst. Saknar dom så mkt. Känns konstigt att komma och hälsa på nu. Men kanske borde göra det. Fast många har nog bytt avdelning och så.

Aja, vet inte varför jag skulle skriva detta. Men jag låg och tänkte så mycket på det igår. Hade bara lust och skriva lite.
Nu tror jag att jag ska kolla på någon gammal Disneyfilm. Frågan är bara vilken? Hmmm..

PUSS på er!


Minifotboll

Idag gick jag upp vid halv elva. Jag gjorde mej i ordning och vid halv tolv åkte vi iväg till fotbollen. Ebba, Nora och Vilma hade ju fotbollsmatch så alla kom o tittade. Hela mongoSchwerin släkten va med haha. Det var trääävligt helt enkelt :)!

Linda, Johan och ungarna åkte precis tillbaka till Daaalarna :(. Buhuuu! FLYTTA HIT ERA ABRIS.. Så har sagt farväl till dom nu. Nu sitter jag och göra nada! Är mycket partysugen, men jag ska iiiiiicke ut. Ska spara mig till den 25 som kommer bli den sista utgången på länge. Spenderar mina sista ören på en utgång!

Nej, ska väl kolla lite på TV och ha tråkigt. Hoppas ni andra får en roligare lördag!

Puss!

Lite bilder från idag och igår :)




Liam blev helt lyrisk över sina Bakugan haha


Haha jag sa till Affie att han skulle se läskig ut


Tårtan med en "bajskorv" i mitten haha






















Måste bara visa mina naglar som jag gillar mahaha! Första gången
på på säkert fler år som jag inte har något färgglatt naggellack.
Har bara ett ljust lack över. Jaja, intressant information jag vet!
Tyckte dom va fina iaf moahaha...


 


GRATTIIIIIIS

Världens bästa Liam fyller fem år idag :D!!!
GRATTIS♥
önskar moster Hanna





Idag har det inte hänt mkt. Har vart hemma med hunden och gått på prommisar med henne. Snart tror jag mamma kommer och så ska vi åka hem till Elin o dom och fira lilla Titi som fyller fem år idag :D! Shit vad tiden går... Helt galet!
Tänkte bara skriva några rader höhö. Nu ska hoppa ur mjukisarna och sätta på mig lite kalaskläder haha.

Puss!


Seg

Sitter och glor på Big Brother just nu. Det är paus, så jag tänkte skriva lite här. Har så jäkla ont i halsen. Febern och allt annat är borta. Men halsen gör galet ont. Har ont i hela nacken för att halsen är så svullen. Känner mig fortfarande lite öm i kroppen. Vet inte vad det var för snabbsjuka jag hade. Det kan ju inte vart the pigflu iaf!

Kvällen har bestått av isglass, Idol och massa Disneysnack på msn. Jag och Elina har suttit o snackat om hur mkt vi älskar gamla Disneyfilmer haha. Så vi har bestämt att vi i helgen ska ha ett Disneymaraton.

Nej, nu börjar Big Brother igen. Efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa "Mannen som kunde tala med hästar". Har redan läst den och sett filmen 100 ggr. Men jag är desperat efter en bok och det var den enda jag kunde hitta höhö. Måste köpa mig en bra bok!!

God natt!



Sjukling

Det var bara en tidsfråga innan jag skulle bli sjuk. Igår slog det till! Vaknade med ett huvud som kändes lika stort som en melon och det kändes som jag typ hade svalt rakblad i halsen. Låg inne hela dagen och frös som bara den. Hade 38.5 i feber!
Idag har jag också bara vart inne. Känns inte så roligt när det är superväder ute. Men men! Jag tror febern har gått ner lite. Ena stunden svettas jag som en gris och ena stunden fryser jag så jag hackar tänder. Skitjobbigt!

Men jag tänkte iaf kolla klart på reprisen av Project Runway och sen hoppa in i duschen. Ska bli skönt!

Hoppas ni mår bättre än mig ♥

 


Kladdcakeee

Ja, istället för att städa gjorde jag kladdkaka. Vill ha nåt gott till Idol ikväller höhöhö. Till har jag vaniljsås. Skitgott ihop :)!
Medan jag bakade kom Elin, Joline och Liam på en snabbvisit. Liam pratade som vanligt bara om att skata och sina Bakugan. Någon plastleksak som han är helt besatt av hahaha.

Nu sitter jag iaf och tittar på unga mödrar och väntar på att klockan ska bli åtta så jag kan få ta lite kladdkaka och sätta mig i soffan och glo på Idol.
Imorn, och på torsdag-fredag måste jag passa skithunden eftersom alla jobbar. Men det är ingen fara. Har ju inget liv ändå så kan lika gärna vara hemma med voffsingen.

Nej, ska fortsätta kolla på TV nu! Hadet..


Det är dessa figurer Liam är helt besatt av. Små plastbollar som man kastar på ett magnetkort och så vecklas dom ut till någon figur. Så söt när han sitter helt inne i sin egen värld och leker med dem!


Ingen storstädning

Jag skrev ju att jag skulle storstäda idag. Tror ni jag har gjort det? Neeeeej. Men jag har faktiskt varit lite duktig och skickat in massa CVn till olika jobb. Hoppas verkligen på ett jobb snart asså!
Det känns så långt ifrån att få ett jobb, för jag vet att om jag skulle komma vidare till en intervju, så skulle jag avlida av nervositet och troligen sumpa chansen till att få jobbet.
Meeen, man kan inte göra annat än att fortsätta skicka in CV till allt och alla typ..

Nu sitter jag och äter godaste youghurten som jag alltid åt när jag va liten. Yummiiie! Sitter och funderar på om jag ska baka kladdkaka. Har så galet tråkigt! Fast egentligen borde jag städa mitt rum. Men det orkar jag inte!
Suck...

Hej!

Dream on

Här kommer lite update från dom senaste dagarna:

Lördag: Då var det dags för utgång nummer två. Det var kul, men inte alls lika spårad och galen som fredagskvällen. Mycket roligare folk ute i fredags. I lördags var det bara massa jobbiga drya människor. Sånna som tror att dom är störst, bäst och vackrast. Det hatar jag.
Det bästa på kvällen var att vi fick en 20 krs bille och sen kebaben efter. Det godaste jag ätit på länge!

Söndagen: Vaknade och mådde helt okej. Kände mig bara galet sliten. Åt världens godaste mat och det var väl typ höjdpunkten på dagen.
Eller förresten, efter maten åkte vi till den nya skateparken, I SPÖREGNET! Liam hade tjatat så länge så vi tog en sväng förbi där. Det resulterade i fem minuters skateboardåkning för Liam och dyngsura kläder.

Och idag måndag har jag faktiskt varit på Hedlandet med mamma, Vilma, Elin, Joline och Liam! Sen har jag inte gjort mkt mer. Deckade när jag kom hem. Kände mej jätte frusen och hade ont i huvudet. Men efter min nap så gick det över. Skulle inte förvåna mig om jag skulle bli sjuk. Det var ett tag sen faktiskt!

Nej, nu ska jag kolla på nåt sjukt program på trean. Jag har fortfarande inte plockat bort alla tomma ciderburkar från mitt bord. Det blir ju endel efter två utgångar med mig och Elina haha! Så det stinker alkis här inne. Inte fresh! Får nog köra en storstädning imorgon...


Ciao!

Crazy night

Hahaha vart ska man börja!?

Igår gick jag och Elina ut. Elin räddade våran kväll, TACK SÅ MYCKET! Vid åtta kom Elina hit och då började förfestandet. Som vanligt tog vi 23.15 bussen härifrån till feeeemfeeeemnooooll!
Kvällen var galen kan jag ju säga, men så jäääkla kul. Några tråkigheter här och där pga av vissa saker.
Träffade även Julia ute. Trävligt och se den filuren!
Efteråt gick jag på en promenix, och Elina drog till kebaben med några. Sen åkte hon hem till Micke för jag skulle hämta min kavaj.
Men när jag skulle lämna mitt sällskap och skulle vandra till Mickes lägenhet, så va jag så jäkla lost i mitt lokalsinne så jag går och ställer mig vid gymmet. Står där och väntar på att Elina ska komma o öppna porten. Blir skitsur för det tar sån tid. Sen ringer Micke och skriker "JOHANNA, VART BOR JAG?!?!", då säger jag "aha juste" sen vandrar jag iväg till hans lägnehet. Som ligger mittemot kolgrillen. Jag va helt lost! Hahaha.. Idiot!

Vi va hemma viiiid, fem-sex! Nattbussen va asrolig. Eller jag och Elina tyckte det iaf. Tror inte alla andra turregubbar tyckte det va så roande när vi satt o asgarva hela bussresan haha.
När vi kom hem va jag så jävla hungrig. Så vi börjar göra värsta salamimackorna, sen sätter vi oss i soffan och kollar på TV. Vet ni vad vi kolla på? TELETUBBIES... Hahaha vi satt och asgarva så vi grät av det där programmet. Inte normala nånstans.

Det var iaf en sick kväll men så jäkla kul. Det brukar bli så när vi är i farten! Kvällens händelse va ju lätt när jag och Elina skulle gå på stora toan på 550 nivet? Då kommer det tre främmande tjejer in med oss och alla bara gör sina behov och grejer. Hahah sköna människor! Kvällens citat var lätt "jag gråter mina gråtar". Jisses!

Vi vaknade vid tolv tiden idag. Ingen va speciellt bakis. Fett skönt! Vi satt o snacka om kvällen och asgarva åt alla sjuka grejer. Sen kom vi fram till att vi va lite partysugna. Så vi bestämde att vi ska dra ut ikväll också moahahaha. Vi kör en dubbel helt enkelt. Så ska väl hoppa in i duschen o sådär strax. Hoppas på en lika rolig kväll haha! Men det tvekar jag inte på att det kommer bli.

PUSSS!


Lite bilder från kvällen:


Spana in min inte alls lysande BH och mitt inte alls lysande BLÅ nagellack. I like it!



Älskar nagellacket!!



Fett cool bild. Elena gånger två!



Posa på stora toooan!



Kata, Elena och Jånas!


OMG, jag är kär

Gick in och kikade på Nelly.se nyss, och så såg jag dessa underbaringar. Jag är helt in love! Svarta höga partyklackar i fakemocka. Det är så jäkla snyggt med mocka! Dom kostar bara 399:-, vilket är riktigt billigt. Men jag är galet fattig nu så de finns inte i min värld. Men man kan ju önska..


My Thursday

Min dag har sett ut såhär:

Gosat i sängen med Tyris. Tröttare hund får man leta efter..
Fikat med Maria. (Kom på att jag glömde ge dig pengar för mackorna! Oops. Du får det nästa gång vi träffas :))
Gått prommisar med Tyra.
Kollat Hannah Montana med Vilma.

Det är typ så min dag har sett ut. Trodde Tyra skulle va asjobbig imorse (hon brukar alltid gnälla ihjäl sig när alla går till jobbet och bara jag e kvar) men hon va jätte duktig och gnällde bara lite och sen somnade hon. Vi sov till elva. Tyra skulle säkert kunna sova längre haha! Riktig sömntuta. Sen gick vi på en liten prommis.
Vid ett kom Maria. Igår så frågade Maria om jag ville följa med till Skärholmen, men jag skulle ju passa hundskrället. Så istället bestämde vi oss för att Maria skulle komma hit. Hon sa att hon kunde köpa med sig nå fika. Och då kom jag på den briljanta idén att hon kunde åka och köpa med sig Nancy's. Men Maria hade tänkt surprisa mej med det, och så kom jag o förstörde hela grejen haha. Jag e värsta tankeläsaren!

Vi käkade iaf godaste Nancys och snackade om massa saker. Tiden går och allt och alla förändras. Man får helt enkelt gilla läget.
Efter att hon åkt hem gick jag på promenad med Tyra igen. Sen kollade jaf och Vilma på Hannah Montana sen åkte hon iväg till stallet.
Nu sitter jag här och känner att jag börjar få ont i huvudet. Ska väl kolla lite på Scrubs och bara ta det lungan.
Om nån timme tror jag att Linda o co anländer till Slöddertälje :). Ska bli så kul o träffa dom och se tjockismagen och busa med ungarna.. Har saknat ihjäl mig!!
Nej, Scrubs nu..

CIAO!



Bjuder på en till bild från lördagen! Så galet många bilder haha...


I wish

Mitt horoskop i Vecko Revyn:

Väduren 20/3-19/4
Det blir inte särskilt spännande innan 25/8 men sedan tar det verkligen fart runt dig. Oväntade förslag med allt från nöjen till arbetsmöjligheter gör veckorna snåriga men roliga. Dessutom blixtrar det till i ditt kärleksliv så hösten börjar storstilat, med drama och het passion.

Det skulle inte sitta fel om detta slog in.




Curriculum Vitae

Visste ni att CV står för det? Nu vet ni det... Curriculum Vitae betyder "levnadsbeskrivning" på latin. Nu vet ni det också. Man lär sig något nytt varje dag.

Idag vaknade jag elva eftersom klockan ringde då. Ställer klockan på elva varje dag. Annars skulle jag sova till två-tre på dagarna. Sova är det bästa som finns..
Jag hoppade iaf direkt in i duschen för att piggna till. Det var skönt! Sen har jag suttit framför datan sen dess. Nu har jag skrivit både CV och personligt brev. Men jag tycker det är så dåligt. Mitt CV ser så fjantigt ut, för vad har jag för arbetserfarenheter liksom? Nada.. Men men! Man måste ju börja någonstans.
Personliga brevet känns också ganska sugigt. För kort och förvirrande typ. Men jag kan inte göra bättre. Känns inte så jätte bra att man ska behöva skicka in detta till olika jobb.
Har även last igenom lite i Lpfö och lite om Reggio Emilia pedagogiken. Känns bra att friska upp minnet lite.. Dock är det jobbigt att läsa direkt från datorn.

Nu tänkte jag äta frukost. Sen läsa igenom allt igen. Man skulle nämligen lägga ifrån sig CV:t och personliga brevet en stund, sen läsa igenom det igen. Och det lät som en bra idé, så det ska jag göra nu.


Bild från i lördags. Då var jag glad!


New years eve outfit


Såhär skulle jag mer än gärna se ut på kommande nyårsafton. Man behöver faktiskt inte alltid ha klänning på sig :)!
Tröjan är från BikBok (den jag skrev om för någon dag sen)
Byxorna från Gina Tricot
Skorna från modekungen.se



Trött

Hela dagen har jag suttit och kollat jobb och försökt kirra CV o allt. Nu är jag helt slut! Och mitt huvud och min rygg är helt fucked up.
Inte bra att sitta o stirra på en datorskärm hela dagen. Dessutom sitter jag nog inte i den mest ergonomiska ställningen heller höhö.

Nu ska jag iaf lägga mig i soffan och glo på TV!

Tankar

Har läst igenom lite gamla inlägg i bloggen nu. Skulle leta upp vilket datum jag började praktiken. Har försökt snickra ihop ett CV och ska skriva personligt brev också. Går inte så jätte bra..
När jag läste alla gamla inlägg fick jag lite ont i magen. Jag har mått rätt dåligt många gånger, och jag det är en sak jag måste lära mig. Att prata med folk när jag mår dåligt!
När jag känner mig nere stänger jag in allt i mig själv. Pratar knappt med någon och låtsas som ingeting. Bara skrattar och är den vanliga jag.
Jag vet att när man mår dåligt, är det bästa att prata med någon. Jag blir skitsur om jag vet någon som mår dåligt och inte pratar med mig. Men varför kan jag inte göra detsamma?
Jag har massor av underbara människor omkring mig som jag vet att jag kan prata med, men jag håller alla tankar och ord för mig själv. Jag orkar liksom inte ösa över mina problem på dom. Alla har ju sina egna problem.
Jag känner mig obekväm när någon frågar hur jag mår. Så istället säger jag att allt är bra och låtsas som ingeting.
Det är en person som vet allt om mig och som verkligen märker när jag mår dåligt. Det är min underbara vän Elina.. Vi pratade om det i lördags. Hon är den som vet absolut allting om mig, och om jag känner att jag vill prata med någon, så är det henne jag pratar med. Vet inte hur jag skulle klara mig utan den personen i mitt liv.

Vet egentligen inte varför jag skrev det här inlägget, men bara kände för att skriva av mig.
Nu ska jag väl fortsätta med det här CV skiten....


                                                                                       Jag vill att du ska förstå..