Lång dag

Är helt slut efter denna långa intensiva dag. Det var verkligen förjävligt imorse när klockan ringde. Tror inte jag skulle överleva om jag var tvungen att gå upp sådär tidigt varje dag.
Dagen började iaf med brandkurs. Sjukt segt. Men fick ju träffa MuttCilla så de va lungan haha (båda "ställena" hade kursen tillsammans :)). Sen blidde det tillbaka till fritids och jobb. Städade och gick och handlade och sånt där.
Sen rullade jobbet på. Bakade brownies med tre barn. Skitkul. Slutade fem, eller fick sluta halv fem för det var så lite barn.
Mötte upp Elina, dock lite senare än planerat höhö. Vi började vår shoppingrunda. Ångest nu haha. Vill inte kolla på kontot. Men äsch, man lever bara en gång eller hur?
När shoppingrundan va slut, runt åtta, så gick vi och käka på Burger King. Satt där nån timme, och så blev det 21.42 tåget hemmåt.
Kom hem för typ en timme sen. Är helt seg. Hade tänkt prova allt nytt som jag köpt. Men orkar inte ens resa mig ur soffan. Imorn ska jag nog på stan en snabbis, sen sola, sen hem och börja fixandet inför Marias kalas :D. Middag och sen utgång. Kommer bli såååå bra! Sjukt taggad...

GOD NATT!


Redan torsdag

Helt galet vad veckan har gått snabbt. Iof var jag sjuk i måndags, men ändå. Tiden bara springer iväg.
Idag var det jobb som gällde. Ersättningsbussar, tåg och tunnelbanor var på min sida idag. WOHO!
Jobbet rullade på som vanligt. Var ute med barnen. Byggde snösolstolar haha. Låg och njöt i solen och låtsades att jag låg i något varmare land.
Fick mitt schema för sportlovet också. Sköna tider. Ledig på tisdagen också. Skönt skönt. Fick sluta en kvart tidigare. Det var så lite barn. Trängdes på den härliga tunnelbanan och sprang till tåget. För en gångs skull tajmade tåget mig perfekt. Jag kom 40, tåget kom 42 (i tid också, helt otroooooligt). Hoppade av i Flemingsberg, gick till mammas jobb och så åkte vi hemmåt. Eller vi åkte till MAXI och handlade och hämtade ut mitt H&M paket med lite smått och gott i. Två klänningar, en bikini, två armband och två örhängen. Mycket nöjd.

Nu sitter jag och läser lite bloggar. Känner mig sjukt seg. Imorn ringer klockan tiiiiidigt. Halv sex. Ska ha brandkurs med jobbet, och den börjar åtta. Den håller på till halv tolv tror jag. Slutar fem, efter jobbet ska jag och Elina på en liten shoppingrunda. Det kliar i fingrarna. Borde inte shoppa, men jag måste. Haha!

På tal om något helt annat, nästa helg ska jag, mamma och Vilma åka upp till Säter och hälsa på Linda och co. Längtar sååååååååååååå mycket efter att få se lilla sötnos Majken. Ska bli så muuuusigt :D!

Nej, nu ska jag kolla lite på TV och sen lägga mig och läsa så jag somnar relativt tidigt. Jag längtar verkligen inte tills klockan ringer imorn. Fyfan!

Natti natti ♥!



Kids

Haha, asså jag verkligen älskar barn. Speciellt mina underbaringar på jobbet. Idag sa jag åt en pojke att inte kasta snöbollar i ledet.

Jag- Du får inte kasta snöbollar när vi går i ledet!!!
Pojken- Vadå, det här är en snörektangel...!

Hahaha, så jävla klockrent. Började asgarva. Snörektangel. Så bra haha.
Nej, nu ska jag äta kokosbollar som jag har bakat och kolla på Glamourama. Finns ju nada på TV. Orka Crocodile Dundee lixom..

Adjöken!

23/2

Fyfan vad jag hatar SL alltså. Är så otrooooligt trött på den här skitsnön och kylan nu så det är helt sjukt.
Kom iaf till jobbet i tid, helt amazing. Jobbdagen rullade på. Efter jobbet träffades jag och Cilla i stan. Vi köpte present till Mariaaaah som fyller år på lördag :). Sen var vi tvungna att ta en fika och smaka på den efterlängtade "bajshögs-frisyr-bakelsen" som vi har gått och spanat på haha. Den var ljuvlig. Efter en snabbfika begav jag mig mot tåget. Stod i EN JÄVLA TIMME och väntade på tåget. Började nästan böla fan. Elin räddade iaf mig och hämtade mig i Östertälje. Därifrån gick det egentligen ersättningsbussar.

Va hemma rätt sent. Runt tio. Slängde i mig mat. Skulle egentligen duschat, men hann inte. Får köra en turredusch imorgon. Fresh I know!
Nu ska jag lägga mig och glo lite på TV innan jag ska gå och susssssaaaa. Imorn blir det jobb 12.45-17.30 as usual! Jag bara längtar tills jag sitter mitt SLkaoset........

God natt!


Haha, the famous bakelse!


Snorbomb

Det är jag just nu! Snorar, hostar, fryser, svettas.. Det är vad jag har gjort idag. Imorse när klockan ringde sju kände jag hur min kropp bara skrek NEEEEEEEJ! Hade så galet ont i halsen och kunde inte andas alls med näsan haha. Kollade feber också och hade lite. Kände att jag va tvungen att stanna hemma och vila. Så jag ringde och sjukanmälde mig. ÅNGEST! Fyfan. Satt i typ en halvtimme och velade fram och tillbaka om jag skulle eller inte skulle. Men sen tänkte jag att det blir ju inte bättre av att jag kommer till jobbet och smittar ner alla där. Sen skulle jag nog mest gå runt som en zombie. Så jag ringde. Men kände mig förjävlig.
Efter att jag sjukanmält mig deckade jag i sängen direkt. Sov till halv tolv. Skönt att sova ut ordentligt.
Sen dess har jag ätit lite frulle, kollat på Tv och spelat Super Mario på Vilmas DS höhö. Så jäkla kul.

Nu ska jag återvända till sängen och ta en nap tror jag. Sömn är nog det bästa botemedlet. Ikväll blir det tacos. Kul att jag kommer kunna njuta och känna absolut noll smak haha.

/ ♥

Still sick

Trodde jag skulle bli frisk efter den här helgen. Men är fortfarande sjuk. Kanske tillochmed värre. Hatar verkligen att vara megaförkyld.
Denna helg har varit luuuuugn. Har inte bestämt mig om jag gillare eller inte. Fredagen var iaf mysig. Blev ju som sagt sleepover hos Elin. Vi kollade film och massa sånt.
Igår vart det långfika med tjejorna. Jag, Maria, Cilla och Tessan möttes på Nancy's vid tre tiden. Köpte med oss mat, och åkte sen hem till Maria. Där fika vi och snackade om aaaallt möjligt. Vid typ halv nio traska jag och Cilla till bussen. När jag kom fram till centralen kom aldrig hel bussen, så jag fick vänta till halv. Som dessutom var försenad. I 40 jävla minuter stod jag och väntade. Trodde seriöst att jag skulle avlida. Inte okej.
Idag har jag gjort absolut ingenting. Passat Vilma typ. Sen kom Nora och Ebba också. Vi bakade kladdkaka och spelade Markoolio spelet haha. Rolig söndag. Verkligen!

Nu funtar jag på om jag ska städa mitt rum som ser förjäääävligt ut. Ligger världens klädhög på mitt härligt dammiga golv. Fresh. Nej, ska nog ta mig i kragen och göra det. Sen blir det en dusch och lite mat.
Har en timmes sovmorgon imorn. Skönt! Börjar halv elva.

CIAOO

Underbar video, underbar sång, underbar gärning!


Hos systeryster

Idag har SL inte varit på min sida. Dagen började med förseningar och ersättningsbussar på pendeltågen, sen var det förseningar på tunnelbanan också. HÄRLIGT! Men som tur va kom jag i tid iaf.
Dagen var skitkul. Dock kanske inte Historiska museet är det roligaste museet att besöka haha. Det var nog sista gången jag gick dit med min grupp. Men vi gjorde det kul :).
Slutade fem. Sprang till tunnelbanan. Världens förseningar även då. Förseningar på tågen också. Kändes som det tog en evighet att komma hem.
Hoppade iaf av i Östertälje där Jocke och Vilma kom och hämtade mig. Sen åkte vi förbi donken och köpte mat, sen släppte han av oss hos Elin. Vi har precis käkat och Elin och Vilma är och handlar fredagsgottiii moahaha.
Så det är fredagens planer. Mys med store och lillesyster och björnen Tino haha. Vi ska kolla påååååååå..... TWILIGHT OCH NEW MOOOON!! Förvånade haha? Jag börjar undra hur många gånger jag har sett Twilight. Säkert runt 50-60 gånger utan tvekan.

Nej, nu ska jag sluta skriva massa strunt. Ska kolla det sista på Family Guy nu och vänta på att fredagsmyset anländer.
Hoppas ni får en härlig fredag


Hängig

Usch vad jag känner mig seg i huvudet. Har gjort det hela veckan. Sockervaddshuvud. Hoppas verkligen inte jag har feber. Imorn vill jag verkligen gå till jobbet. Ska nämligen gå själv med min barngrupp till Historiska museet. Ska bli skitkul att få ta min barngrupp helt själv på aktiviteter :D. Har ju bara vart i park och på andra aktiviteter med barnen, men då har det varit blandat med barn. Nu är det "mina" barn bara. Ska bli mucho rooooligt :).

Annars rullar dagarna på som vanligt. Inget speciellt som händer. Bara jobb. I tisdags (fettisdagen) tog jag och Cilla en fika efter jobbet. Vi mackor på Sandys och tog fetaste mega kladdkakan till efterrätt haha. Satt där i några timmar sen åkte jag hemmåt.
Helt sjukt att det redan är fredag imorn. Vart tog veckan vägen??? Helgplanerna är typ zero. Eller, imorn ska jag Vilma,Elin och Tinoooo ha fredagsmys. Lördag blir det nog fika med tjejorna. Det är väl typ det. Ingen utgång. Ramlar ni av stolen nu hahahaha? Nej, men jag och Cilla pratade om att vi skulle ut i helgen, men vi sparar oss till nästa helg då Maria ska ha sitt partaj. Då ska vi spåra :D!

Nej, nu ska jag lägga mig och glo på tv. Klockan är förresten 22.22 precis nu. ÖNSKA ER NÅT!

Pusss!



Alla stjärtans dag

Gårdagen var riktigt kul. Det blev utgång på 550 för mig, Elina och Maria. Förade hemma hos Elina. Blev deep-talk. Blir så jävla besviken på vissa människor asså. Hur som helst. Det var en riktigt kul kväll.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Målat naglarna i en ny färg. Barnen på jobbet är helt fascinerade av mina naglar. Alltid i olika färger och så är dom ju så långa. Jag kan ju inte bara var nitton år och ha så här långa naglar hahaha. Dom är så söta.

Kvällens planer stavas B I O. Jag, Elina och Maria ska till Heron och kolla på Avatar. Äntligen ska jag få se den där omtalade filmen. Hoppas den är lika underbar som alla säger.
På tal om omtalad film. Kolla vad jag precis hittade. Nya bilder från ECLIPSE!!!! Jag döööööör...









Skoja inte att jag längtar till den 30 juni!!!! Nu ska jag checka garderoben efter nånting att ha på sig ikväller.
Ha en bra Alla hjärtans dag

Ingen lust att skriva

Tänkte skriva lite vad som hänt dom senaste dagarna. Har verkligen ingen lust att skriva på vardagskvällarna. Såååå, jag skriver lite nu.
I torsdags åkte ju som sagt jag och Cilla, Tessan joina också, till kära Igelstaviken och hälsade på. Det var såååå kul (som Gunnis skulle ha sagt). Träffade iof bara Gunilla i luckan, Anna-Lena och Siw. Satt i typ en timme och snackade med Siwan. Så kul o se henne igen. Vi sa att hon skulle hälsa Gunnis också när hon pratade med henne. Fick lite ont i magen av att se skolan. Gunilla i luckan berättade att treorna precis fått sina studentmössor. Helt sjukt. Det var ju VI som nyss fick våra mössor. Fan vad tiden går snabbt.
Efter skolbesöket hämtade Mattias och systeryster Fia upp mig. Sen åkte vi ner på stan och jag och Fia käka lurre. Snabbaste fikan ever haha. Sen fick jag skynda iväg till tåget.
Jobbet rullade på som vanligt. Skitkul. Jag trivs så himla bra. Det är nästan för bra för att vara sant haha.
Det var torsdagen det.

Idaaaag var det jobb igen. Inget speciellt. Var bara inne med barnen. Slutade fem. Massa förseningar på hemvägen. Mamma va snäll och hämtade mig i Östertälje. Väl hemma käkade vi tacos. Sen har jag inte gjort mycket mer. Känner mej sjuuuuuukt uttråkad nu. Ska nog kolla på film eller nåt. Tänkte kolla på "Little Ashes" med min man Robert Pattinsooooon. Han spelar Salvador Dalí. Det blir nog den. Eller kanske Twilight. Det var trots allt 2-3 veckor sen jag såg den. Det är nog rekord.

Helgens planer då? Imorn, utgång. Känner mig taggad faktiskt. Blir nog en bra lördag. Söndagen, ångest. Alla hjärtans dag. Ingen rolig dag. Men jag och mina kära singeltjejor ska göra det bästa av det. Det blir nämligen Avatar på Heron. Det blir nog skitbra. Det blir vi och kärleksparen haha. Deprimerande.

Nej, film nu dåååå!

CIAO!


Haha SNYGG bild från när vi va och hälsade på i skolan. G in the luck var ju tvungen att skriva om oss på sin
blogg.


Jag suger på rubriker

Shit vad denna vecka har gått snabbt. Det är redan torsdag imorn, sen redan fredag. Vart tar tiden vägen? Imorn har jag jobbat prick en månad på jobbet. Känns bra :)!

Idag blidde det jobb. Var ute i parken med barnen. Dagen rullade på som vanligt. Var hemma runt sju tiden. Käkade, duschade och nu sitter jag här. Seg som vanligt. Hoppas det är någe kul på tv.

Imorn ska jag och Cilla åka och hälsa på gamla kära Igelstaviken innan jobbet :D. Har ju inte hälsat på där sen i somras :O. Så jag och Cilla tänkte ta en tripp dit imorn. Ska bli mysigt!

Nej, nu ska jag kolla på Family Guy.

Ha det!

Sjukt seg

Fyfan vad jobbigt det var att komma hem från jobbet idag. Slutade fem. Skyndade mig till tunnelbanan, när jag kommer fram ser jag att det är totalstopp. Inga tåg gick på den röda linjen. Inga ersättningsbussar eller nåt. Jag fick panik haha. Visste ju inte om det fanns någon buss eller nåt som gick mot centralen. Jag var helt lost. Som tur va så slutade John från jobbet halv sex. Så vi GICK till t-centralen från Karlaplan (hade inte hittat om jag var själv haha). Tog typ 20-30 min. Det var jobbigt.
Men nu är jag äntligen hemma. Käkade precis mat. Skulle kunna somna vilken minut som helst. Har ont i huvudet också.

Förutom det har den här dagen varit skitbra. Jag bara trivs mer och mer på jobbet. Jag förstår inte att jag haft sån tur att få just DET jobbet. Jag trivs så sjukt bra. Barnen är så himla braaaa och mysiga, och personalen är så skön haha. Jag har haft sån jävla tur.

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på Simpson och sen är det Family Guy. Jag känner mig glad, trots att allt strulade sig på vägen hem.

Pyyyss!


The weekend

Planerna för helgen är fastställda. Pappa åker ju till Mexico imorn. Så jag tänkte bo där över helgen, och kanske någon vardag OM jag vågar haha.
Iaf så joinar Elina mig i helgen. Imorn tänkte vi ta det lite chill o ha fredagsmys o sådär. Elina lär ju decka kl nio eftersom hon ska upp fyra imorn haha. Men det blir nog musigt. Kanske ska ta med mig Twilight och titta på den om hon somnar allt för tidigt.

På lördagen tänkte vi ta en liten shoppingrunda. Sen blir det uuuuutgång. Elina hade hittat nån krog i Sthlm som hon ville prova. Så vi tänkte dra ut och spåra lite i huvudstaden. Förhoppningsvis klarar vi oss säkra tillbaka till pappas lägenhet efter sen haha.

Jaja, hur som helst så låter det som en bra helg. Enda nackdelen är väl att jag tror pappa tagit med sig sin dator. Så, kommer inte ha tillgång till någon dator under helgen. Men det är väl egentligen bara positivit? Man ska ju klara sig utan dator lixom.


Idag på jobbet var vi ute i park igen. Snöbollskrig och snögubbebygg stod på schemat haha. Det var mysigt. Imorn ska jag iväg och bowla med min grupp. Kommer bli riktigt kul. 

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på "Made in Sweden" och äta lite Lantchips. Senare måste jag packa lite. Ska ju va borta hela helgen lixom. Måste packa smink, partykläder, skor och allt sånt där. Mycket som ska med.
Såååå, vi hörs väl på söndagkväll då allesammans :)!

 

Pusshej!


Anything you want you can make it yours

Vet inte varför jag alltid skriver på sent på kvällarna. Har väl helt enkelt ingen ork att skriva direkt när jag kommit hem.

Onsdag idag. Har inte hänt mycket mer än resten av veckans dagar. Jobbade 12.45-17.30. Var ute själv med en barngrupp i parken idag. Då blev det väääärldens snöstorm hahaha. Shit. Det var helt sjukt. Men det var kul. Dagen rullade på som vanligt. Lär mig nya saker varje dag. Imorn har jag jobbat exakt tre veckor på jobbet :). Det känns riktigt bra.
Va iaf hemma runt kvart i sju. SL var på min sida idag. Hann tom med ett tidigare tåg än det jag brukar ta. WOHO! När jag kom hem käkade jag, sen hoppade jag in i duschen. Sen har jag inte gjort mycket.

Imorn är det jobb 13.30-17.30. Ska fråga mamma om hon vill ta en lurre på Nancy's innan jag åker till jobbet. Tänker inte direkt åka ner och sätta mig där själv.
Nej, nu ska jag väl fortsätta ruttna framför TVn. Sen blir det läsning och sen sängen. Dom vanliga rutinerna helt enkelt. Gud vad mitt liv är intressant.

Puss!

Bjussar på en bild från helgen :)


Me and Mr. Biniz!


Frozen

Tisdag idag. Redan onsdag imorn. Sen är det bara torsdag kvar sen är det äntligen fredag och heeeelg. Är det bara jag som tänker så varje vecka? Denna helg blir nog en "Elena och Jånas" helg huhu. Blir nog bra!
Men nu är det trots allt bara tisdag. Dagen har sett i princip lika dan ut som alla andra. Jobb, sen hem käka osv. Skit förseningar på tunnelbanan som gjorde att jag missade mitt tåg. Det gjorde mig på dåligt humör.
Proppade i mig tacos för en stund sen. Nu sitter jag och kollar på Famliy Guy.
Har en äcklig känsla i kroppen igen. Och jag vet exakt vad det beror på. Frusen som en jävla snögubbe är jag också...

Blev på lite bättre humör efter att jag såg den här videon. Dog lite av garv hahaha! Så söööt...



Måndag

Denna dag började inte bra. För det första ringde klockan halv sju och jag ville dö. För det andra var det ersättningsbussar mellan Södertälje C och Södertälje hamn. Men som tur va kunde mamma skjutsa mig till Östertälje så jag slapp det skiten. Väl framme i Östertälje ser jag att tågen är 35 minuter försenade. Jag fick panik. Men kunde ju inte göra annat än att vänta lixom. Så jag stod i typ 40 minuter UTE i minusgrader i bara skinnjacka. Fyfan det var inte okej. Trodde jag skulle avlida.
Kom en halvtimme för sent till jobbet. Men jag var inte ensam "som tur va".

Dagen rullade på som vanligt. Fick sällskap på vägen hem. Väl hemma hoppade jag direkt in i duschen och sen käkade jag. Sjukt gott. Resten av kvällen har jag bara glott på TV. Kollar på Weeds, men det är reklam nu. När det är slut ska jag nog lägga mig och läsa. Känner mig rätt trött så kommer nog somna tidigt.

Jaja, det var min otroligt roliga måndag det... Nu börjar det igen!

Ciao