Skoskav!

Kom nyss hem från stan :). Va där med mor o lillesyster! Mamma klippte sej medans jag o vilma gick o titta runt i affärer. När mamma va klar gick vi o åt på nancy's. Mucho gotti.E fan beroende nu! Sen gick vi runt o kolla om de fanns nå engångskameror nånstans. Ska köpa sånna till turkiet när vi ska ut på party. Känns inte så kul om diggisen blir snodd. Hellre att dom tar en engångskamera! Det fanns inte så många.. Så vi åkte vidare till elgiganten o de där! Där fanns de några men dom e så dyra. Men måste köpa nån! Men det får bli imorn.
Nu sitter jag här me världens skoskav av mina skor. Köpte dom för aslänge sen men har bara använt dom en gång. Så jag tänkte att de va på tiden! Inget bra beslut.. Men det går över!
Igår va jag ju hos tandläkarn :D. Trodde jag skulle ha nå hål eller nåt men de hade jag inte!! Fatta hur lättad jag va när  vi åkte där ifrån. Mahaha!
Idag vet jag inte vad som händer.. Ska väl ringa elina lite senare! Nu ere bara 7-8 DAGAR KVAR till turkland :D. Fan vad jag längtar! Har köpt typ allt man behöver nu.. Solkräm o allt sånt dära! Nu ere bara o börja packa :)..
Men ska nog ta en tupplur nu.. Gick upp tidigt idag! Halv tolv.. SNark!

God bajs.


Tandläkarn!

Klockan 15.15 ska jag va hos tandläkarn! Har ångest nu.. Usch! Jag kmr dö. Fattar inte hur jag kan ha blivit så jävla tandläkar rädd. Förut va jag inte det! Jaja, det är bara o bita ihop o tänka på nåt annat!

Hejs!

TRÅKSÖNDAG.

Idag e det söndag för dom som inte vet det. Har bara legat i sängen typ hela dan! Har tänkt massa på resan. Fan vad jag längtar! Vill åka NUUUU! Komma bort från den här skitstan.

Imorn ska jag till tandläkarn!!!!! Jag kmr döö. Hatar tandläkarn. Hoppas verkligen verkligen inte att jag har nå hål. Vägrar ta bedövningsspruta... Uscha! Efter det kanske vi ska till kista o kolla lite. Mamma sa nåt om det förut iaf! Får se hur det blir. Nu ska jag gå o kolla lite på beck! Ha en trevlig söndagskväll allihop :).

Puss&Kram


GRATTIS MAMMIIII :)

Idag fyller min kära mor år :). GRATTIS GRATTIS GRATTIS
♥! Ska ner på stan snart me systeryster o käka lunch o kolla lite presenter höhö.
Fan att de ska regna hela tiden.. Orka bli en blöt hund!


image116


                                                                                                                                                Nu är det bara TOLV dagar kvar :D

That's the way that my heart goes

Igår åkte ju jag o elina på en liten tripp till sthlm. Vi satte oss på tåget mot sthlm som gick kiss snabbt! Helt plötsligt va vi framme. När vi va i sthlm så kom elina på en briliant idé att vi skulle åka lite tunnelbana. Så vi tog tunnelbanan mot mörby centrum o så hoppade vi av där o åkte tillbaka. Haha jätte trevligt! När vi va framme vid t-centralen igen så va vi sugna på nå gott så vi gick till donken o jag tog en pommes o elliiizz en cheeesis! Efter att ha suttit inne på donken me  alla fullisar så tog vi tåget hem o sen bussen. Jag va helt alone i bussen som vanligt haha. Menmen!




Idag väcktes jag kl HALV SJU av nån brummande jävla gräsklippare lr nåt. De lät som jag hade en jävla motorsåg precis utanför fönstret. Shit vad irriterad jag blev! O den höll på o brumma i typ en timme.. Sen fortsatte den vä bort o då kunde jag somna om. Sen ringde klockan vid ett! Skulle upp o duscha för jag ska ner på stan igen me elina haha. Vi ska köpa ansiktsmasker! Sen ska vi hem till mej o ta en cykeltur.. Sen hem till mej igen o BASTAAAA! Skita härligt. Kmr bli en ny människa haha! Lr inte.. Men ska gå o fixa mitt afrohår nu som inte vill samarbeta med mej. Snart tar jag en rakapparat o rakar av allting haha!

Adjöken :)

Mamma mia!

Kom typ nyss hem från stan! Va med elina o kikade runt lite. Hon skulle hämta sitt leg! Efter det kikade vi runt lite o hittade lite smått o gott. Hade inge pengar men såg sen att tjejen som köpte mina lyle&scott tröjor hade satt in pengarna o då blidde jag happy för då kunde jag shoppa. Så vi satte oss på Nancy's o åt gotti. Sen tog vi en runda till på stan o jag köpte en tub-topp från hm, och en vit vanligt t-shirt! Sen en hårklämma o ILL rosa nagellack:D. Efter det så gick vi till burrarna men klockan va bara sju o vi fick damp! Orkade inte åka hem. Så vi bestämde att vi skulle åka hem, äta mat o sen åka tillbaka för o sätta oss på tåget o bara sitta haha. De blidde en jätte läskig bussfärd hem. Jag satt vid en sån där fyrgrejs som man sitter mittemot varandra. Så kmr det en fettogubbe o sätter sej mittemot mej. Så sätter jag på min mp3 o efter ett tagtyp viftar han o säger att jag ska sänka oljudet. Jag ba "du kan väl sätta dej nån annan stans". Han ba "NEJ DE TÄNKER JAG INTE" o typ tar upp knytnäven mot mej! Fan va rädd jag blev. Jag ba skrek "jag ska sänka" så gick jag därifrån o satte mej nån annan stans. Jävla psykfettogubbe! Gå o dö nånstans.. Jaja nu sitter jag här iaf o väntar på att kl ska bli kvart över för då går burren! Nu har vi äntligen en soffa i vardagsrummet haha! De blev jätte finit :).
Men ha en trevlig regnmåndag allesammans!

Puss

SOMMAR!

image112

Soffjakt!

Äntligen hemma! Har vart o leta soffa i alla möbelaffärer man kan tänka sej. O så fort vi hittade nån som va fin o vi ville ha så fanns den inte lr så va de leveranstid på typ 8 veckor.. Kul o ha ett vardagsrum utan soffa! Men vi hittade en typ beige soffa som va jätte fin. Men det fanns bara ett ex kvar o de va den som va utställd. Allas äckliga rumpor har vart på den. Men den va ändå fräsch o så! Så den ska vi åka o köpa imorn :). Nu sitter jag här o gör ingeting! Kanske ska hitta på nåt me malin o gänget men får se hur det blir med den saken. Annars blir det väl bara slappa ännu en kväll haha! Köpte faktist båda tzatsiki filmerna idag så kan väl kolla på dom. Men de e så fint väder så det känns bajs o sitta inne :/.
Nu ere bara 18 dagar kvar till ALANYA! Jag vill att det ska va den 8e NUU!

Hejdå!





Never give up!

Min torsdag har inte bestått av så mkt händelser. Vaknade runt 14 o hoppade in i duschen för o piggna till. Kom ut o ser att mamma har tapetserat klart fondväggen i vardagsrummet :). Blev rätt fint faktiskt! Sen hjälpte jag henne o bygga upp alla nya möbler som vi har köpit :). Kmr bli jätte fint! Sen vid sex så åkte vi till asko o skulle köpa soffan som vi hade bestämt oss för. Men såklaaart så blir de problem! Soffan som vi skulle ha har en sån där divan del.. O den delen fanns inte. Den leveransen var fast i lettland lr va det va! Så vi åkte hem igen sura som jag vet inte vad haha. Så åt vi pizza o sådär.
Sen så tog jag mej i kragen o rensade lite i garderoben. Även fast jag rensade precis när vi flyttade så fanns de grejer som jag inte ville ha. Så jag tog kort på allt o satte ut de på blocket. Finns ju människor som shoppar loss där så varför inte haha. Kanske tjänar några ören :D! Nu sitter jag här o gör ingeting.. Pratar me elina på msn om turkiet. FAN VAD JAG LÄNGTAR! E fan glad att vi inte åkte till bulgarien de e ju värsta kaoset där nere nu. Alanya e mkt bättre :).
Imorn blir det mys hos maria! Ska äta lite mat o sådär me mysigt folk :).
Ska väl gå upp till min kära mor nu o kolla hur de går me möblerna :). Ha det bra!

Ciao!


baksmälla

Jaa rubriken säger väl allt! I torsdags fyllde ju elina 18 år. Så då åkte vi upp till sthlm till min pappas lägenhet. Han va inte hemma asså! Sen så gjorde vi mat (kyckling,ris o tzatisiki) vad annars haha ;D. Sen började vi dricka lite smått. Sen efter ett tag va de kaos i mitt huve haha. Pratade om ett o annat! Sen tog vi tunnelbanan till centrum o gick runt där o hade trevligt. Kom hem kl 4, men somnade kl 7! Sen skulle vi upp 11... Asså jag lovar er, JAG HAR ALDRIG MÅTT SÅ DÅLIGT I HELA MITT LIV! Fyfan va bakis jag va de e inte sant..Spydde ett antal ggr! Sen skulle vi ju hem o beställa rresan o allt de där. Skulle möta våra mödrar kl ett! Men både jag o elina bara satt vi matbordet o glodde in i väggen. Haha! Shit asså.. Sen tänkte vi att fan vi kan ju inte åka tåget hem! Kul o sitta o spy o ha sej där. Så jag ringde min kära mamma o fråga om hon kunde komma o hämta oss om vi betalade bensinen! O de kunde hon :D. Tacka gudarna för det!
Efter en extremt jobbig bilfärd till södertälje så parkerade vi utanför ticket o där inne väntade elinas mamma. Som två zoombies stod vi där o ba höll med om allt dom sa haha. De blidde en resa till turkiet, alanya, två veckor. Vi åker den 8 augsti :D. Helt själva bara jag o elina! Shit va kul vi ska ha :D.
När jag kom hem till min efterlängtade säng så la jag mej o försökte sova. Gick inte så bra! Efter ett tag kände jag hur illamåendet kom tillbaka så aa.. Behöver väl inte berätta några detaljer haha!
Så igår låg jag mest o bara va död. Passar väl eftersom de va fredag den 13 höhö. Åt inte på hela dan! Åt en persika kl halv ett  :)..

Men idag e det en annan dag o nu mår jag prima ballerina :). Har precis fixat lite o städat i rummet o kom nyss ut ur duschen! Ikväll blire lite myspys hos malin me tjejerna. Länge sen vi sågs!

Adjö!


 VÅRAN BERÖMDA TZATSIKI HAHA. Som inte va liiiiiiiite stark! De gula e vitlöken om ni undrar!
image106

GRATTIS VÄNNET!

VÄNNET HAR BLIVIT MAN! HAHA.. 18 ÅR! GRATTIS GRATTIS GRATTIIIS

image102

Grönalund

Igår blidde det Grönalund igen. Det va jag, mamma, vilma, elin, linda, liam o joline som åkte hihi! Vi tog bilden till östertälje och där ifrån tog vi tåget. Vi va framme på grönan vid två typ! Första karusellen blev dom där hästarna som snurrar runt haha. Åkte med barnen :D! Sen åkte vi lite allt möjligt. Åt mat o myste hihi! Sen de första jag gjorde va o vann en sån där stor boll mahah. Första kastet oxå.. BAsketsjtjärnrna lr vadååå ;D! Sen åkte vi hem när det stängde.. Sista karusellen blev fritt fall! Tvingade upp elin även fast hon hade dödsångest haha. Det va härligt! Vi tog djurgårdsfärjan tillbaka o gick genom söder till station o tog tåget hem. Vi va hemma vid två! Va så jävla trött så jag somna typ på momangen.. Bilder kmr senare! Har lite bråttom nu höhö :D

Idag e det den 12 juli o elina fyller artoooooooooooooooooon :D! GRATTIS GRATTIS! Vi ska upp till sthlm o sova i pappas lägenhet o sen så ska vi väl ta en tripp ute i sthlm o titta lite.. Ska bli trevligt! Men ska göra mej i ordning o så nu. Ha det trevligt allesammans :).

Puss

Shoppingdag!

Igår hade jag det jätte mysigt med lille vilma. Vi kollade på bolibompa o efter det satte vi på första filmen. Vi kollade på förortsungar, nanny macphee, o sen kollade jag på just my luck och offside när vilma hade somnat :). O så åt vi maaaassa godis. Vilma va lika mätt som en "fläskkomplett" haha. Söööt! Efter alla filmer bar jag vilma till sängen o så la jag mej o kolla på  TV. Det var våran myskväll de :)! Tack världens sötaste lillesyster <3

image101




Idag blidde de en shoppingdag. Gick upp vid halv elva, SNARK! Sen så fixade jag mej i ordning o allt o så tog jag kvart i ett burren till centralen o mötte elliiiizz. Så tog vi tåget till estocolmo o började shoppingrundan. Båda hittade lite smått&gott. Jag köpte en t-shirt, två linnen, en bh o ett diadem :). Vid klockan sex ringer pappa o frågar om vi ville ta en fika me han. O både jag o elina va kisshungriga så vi sa ja hihi. Jag o elina åt kyckling med "potatisklyftor" o tzaaaatsiki. O pappa åt ingeting! Han gick när vi fick maten. Vilken fika haha! Jaja, men jag o elina satt där o försökte va fina haha. De gick inte så bra. Sen gick vi till åhlens o gick på toa sen tog vi tåget hem.
Asså på tåget vi va helt flum. Garva åt allt o javet inte vad! Tkr synd om våra medpassagerare. Dom måste blivit äcklade av våra konversationer hahahaha. Jaja! Håll för öronen om ni inte har samma humor... Höhö! Sen när vi kom fram så gick vi till ticket o kollade utanför om de fanns nå resor som passade. Men vi får se hur de blir! En resa blir det iaf. Efter det tog vi våra burrar hem! O nu sitter jag här o ruttnar.. Ska väl kolla om de finns nå kul o titta på!

KÖSS


Dagens:
-Jag drar o drar men den blir aldrig hård.
( Jag när jag berättar om mina problem med mina rosetter på skorna) HAHA

äntligen lite sol :)

Idag e det måndag igen då. I helgen har jag vart hundvakt med eliina! Elin o magnus va på kryssning.Höhö.. Trevlans! Kolla på typ en miljon filmer. Magnus hade laddat ner massa:). Vi kollade på dream girls, date movie, blades of glory, underbara älskade, deadsilence! Bäst va ju date movie o blades of glory. Haha! Shit va vi garva.. Gick o la oss vid fem o gick upp åtta, va tvungna att gå ut me tiino. Sen gick vi o la oss igen :). Elin o dom kom hem vid nio nån gång. O då kom mamma o hämta upp mej o elina o skjutsade hem henni sen så åkte hon o köpte pizza till mej mihih. Hade ätit en macka på hela dan! Så jag va bajshungrig.. Efter de kom jag hem o käka o la mej i sängen o glodde på tvn. De va min helg!
Idag ska jag ha myspys kväll med min kära lillesyster :). Vi ska hyra film o äta massa godis o så ska hon sova i mitt rum. Som hon har tjatat om i typ 93840 år! De ska bli trevligt :).
Ha det bäst!


Adios!



Så jävla bäst :D!


http://www.youtube.com/watch?v=4npe3SGJQAc          http://www.youtube.com/watch?v=zdnKNQ3KvI0