Paus

Sitter o kollar på So you think you can dance. Kate och Joshua dansade precis och jag började gråta haha. Överkänslig.se... Men de va så jäkla fint o dom e ju så sjukt duktiga! Va bara tvungen att skriva det. Glöm inte kolla på det, de e faktiskt final idag. HEJA KATE LR JOSHUA! Eller Twitch :)...

Adjöken

JAG VILL HOPPA AV SKOLAN!

Jag orkar inte me den här skiten längre. Det finns inget som motiverar mej längre! Det går inte o förklara hur äckligt fucking skönt de kmr bli när den här skiten är över. Jag tkr synd om alla som har alla äckliga skolår framför sej. Uschuschusch!
Allt är bara bajs just nu. Och inte blir det bättre att jag e hemma bland dom här idioterna. Ja, dom e verkligen idioter! Hatar allihopa här just nu. Förutom Vilma såklart!
Plus att mitt huvud när som helst kmr sprängas av den här äckliga huvudvärken och min hals gör sjukt ont när jag sväljer. Neggo-Johanna de e jag de! Iaf idag.

Iaf, så hade vi ju skolfoto idag. Det kändes väl sådär! Men det blir som de blir, de e ju bara heeeeeela södertäljes gymnasieskolor som ser. Efter skolan köpte jag med mej Nancy's och sen så åkte jag, Cilla och Nina till VG och berättade lite om vårt projektarbete o sådär. Dom verkade positiva så de känns skönt!
Sen gick jag hem o Cilla o Nina sprang till burren. Käkade upp Nancys mackan på fem sekunder. Sen la jag mej o sov.. Då va klockan redan fem men jag orkade inte bry mej. Hade ingen energi kvar. Så sov jag till halv sju. Lycka till o somna ikväll. Men jaja!

Nu ska jag försöka göra svenskan. Den e rätt lätt men jag orkar inte anstränga mej! Jag hoppas inte jag blir sjuk för jag måste komma imorn. Va ju borta förra onsdagen. BAJS PÅ ALLT!

Hejdå

Nyduschad och fresh

Har precis kommit ut ur duschen så nu luktar man gott. Skulle egentligen platta mitt långa äckliga hår oxå men jag orkar inte. Somnade fan under Idol så jag känner att jag har noll energi till det. Jag får helt enkelt va ett krulligt barn imorn haha!
Jag har fett ont i halsen o känner mej frusen och tung i huvet. Hoppas jag inte börjar bli sjuk :/!
Nu ska jag iaf plugga engelska som en idiot o de känns ju jääääävligt kul. Vill bara soooooova! Men vad gör man inte för skolan.. Suck!

Hejs


Måndag och nya tag?

Måndagar är bajs. Hela veckan e framför en och dessutom har man engelska B nästa morgon.
Idag iaf så har jag varit i skolan. Slutade två, men jag va inte hemma förns FEM. För jag, Nina och Cilla stannade kvar i skolan och gjorde våra skyltar till skolfotot imorn. Såg även två andra klasser som skulle ta kort. Skitroliga! Och så kmr vår bajsklass där. Men men!

När jag väl va hemma tog jag en prommis till Maxi med Eliiina. Fett skönt väder! Hon berättade om alla jobb som helt plötsligt rasar över henne haha. Men de e skönt att du äntligen fått ett fucking jobb! Det har ju tagit sin tid.
På Maxi skulle jag kolla på nåt o ha på mej imorn. Ska ju va "barn"... Men hittade ingeting! Men de löser sej. Orkar inte engagera mej mer i de där.

Nu ska jag iaf kolla på Idol o äta kinapuffar. Sen måste jag duscha o platta håret tills imorn. Sen måste jag plugga ÄCKELENGELSKA!!!! Egentligen orkar jag ingeting vill bara lägga mej o sova.

Nej, Idol var det!

Pussss

Sunday

Idag har jag bara legat o degat. Ätit resterna från godiset igår. Målat naglarna har jag hunnit med oxå. Måste köpa nytt nagellack. Alla mina e slut typ!

Juste, jag läste artikeln i LT om vad som hade hänt här i Västergård igår. Och jag började typ asgarva. Värsta pådraget för det där? De va lixom helikopter, brandbil, ambulans, massa polisbilar... Lite kul var det faktiskt!
http://lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=29141&isp2=hela

Nej, nu ska jag plocka upp alla kläder som ligger helt utspridda över hela golvet.

Adjöken

Rektumollon

Så, nu har Cilla lämnat mej :(! Hon tog bussen nyss eftesom de e den sista som går till stan. Så vi hann bara kolla på första säsongen av myggan. Hela fem timmar med Myggan blev det hahaha! Vi käkade kolgrillen o så gick vi till Jätten o köpte godis.
Sen mitt i allt Myggan tittande så hörs värsta helikoptern ashögt. Så kollar vi ut genom fönstret så ere värsta helikoptern bara några meter ifrån o landar mitt i korsningen här vid mej. Så va de värsta polisbilar, brandbilar o ambulans o grejer. Så jag o Cilla sprang ut o kolla vad de va.. Men vi fick inte reda på det. Men ja, lite dramatik blev det där oxå.
Men tack Cilla för en härlig helg. Det är kladdigt hos dej oxå va? HAHAHAHA.. Vår humor!

Nu ska jag äta lite godis o kolla på TV. Hoppas alla ni andra som e ute o partar har det kuligt :)!
Adios



Gammal bild från Elinas studentskiva :)


Miguel, vaxmästaren

Jahapp, då var man hemma. Kom hem från Lindas lägenhet för typ 1½ timme sen. Har hunnit duscha o städa mitt rum.

Igår va ju jag o Cilla uuuute. Det började med lite förande hemma hos Linda (hon e ju i Dalarna) och sen vid halv tio nångång, mötte vi hennes syrra o hennes kompisar. Sen bar det av till 550. Där bjöds de på goda drinkar o champagne. Blev massa dans o sjukt mkt garv hahahaha! Slösade inte en enda krona på hela kvällen eftersom man blev bjuden. Det enda som kostade va hamburgaren efter haha :D.

Om ni undrar vafan de e för rubrik jag har så ere för att när vi stod vi garderoben o Cilla skulle hämta ut sin jacka. Så kmr det fram en kille o frågar om jag e latina. Och jag sa ju då ja, sen fråga han om jag va Chilena, då sa jag oxå ja. Sen sa han att han hette Miguel o då började jag ASGARVA! Hhahahaha.. Så då gick han. VArför jag börja garva va för att Miguel hette vaktmästaren i Oxbacken. Så jag ba skriker"HAN KAN JU INTE HETA MIGUEL, DE HETER JU VAKTMÄSTAREN I OXBACKEN). Cilla ba "VAXMÄSTAREN?" hahaha. De kanske inte låter så kul men jag typ dog då.

Efter bravaderna på krogen drog vi till Kringlankiorren. Käkade underbar hamburgare o pommes. O medans vi satt o käkade där på busshållsplatsen så kom det massa läskiga människor. Sen kom det några killar som börja snacka med oss o Cilla va en död kossa o javet inte vad. Vi snackade med dom rätt länge o sen helt plötsligt blev klockan 4 haha. Så då gick vi hem o sov hos Linda. Började snacka om BK:n o hur han anlände till Sverige. Jag dog hahahahahaha! Störda i huvet asså.

Idag då, vaknade vi vid två haha. Båda två hade typ sjukt ont i kroppen o halsen o allting. Värsta pensionärerna hahah! Extremt snygga va vi oxå hahaha. Vi låg o segade till klockan va typ halv fem. Sen åkte vi hemmåt.
Nu sitter jag här o om typ en timme kmr Cilla hit. Jag får inte nog av henne aaaahggrrrr. Ne men vi ska ju ha MM, Myggan maraton. Så vi ska käka kolgrillen o gå o köpa fett me godis o gott o sen SVUUUULLLAAAAAA.

Nej nu ska jag sätta på mej lite maaaake uuuup. Ha en mysig lördag alla andra :)! Det ska iaf vi ha aaaaahggggrrrrrr

PUsss från Gunilla Puh hahahaha

Skolan, tandis, shopping

Dagen började med Engelska B. Alltid lika kul..HOST! Hade iaf reading o listening övningar idag. Fett jobbiga! Sen vare lurre o sen tråk Fotoooo. Va bara med en halvtimme eftersom jag skulle till tandis.
Allt gick perfa hos tandis o nu e tråden på plats. Skönt o slippa bli stucken av den haha!

Sen kom Elina med ett glatt besked. Hon följde med mej på stan:D! Hon ville väl ut i allmänheten efter alla sina sjukdagar. Det va mysigt! Glodde runt o dog av allt fint som fanns. Hittade en väska på Lindex som jag dör av. Den e så fin! Men den fick inte följa med hem. Istället köpte jag massa nytt smink. Allt i nya märken så de ska bli kul o se! Hoppas mascaran e bra. Sen köpte jag två BHar oxå. Mkt välbehövliga grejer. Ett par örhängen hittade jag oxå :)! Det va allt. Känns lite surt att jag har gjort av me rätt mkt pengar. Men va fasiken! Man lever bara en gång lr hur?

Nu sitter jag iaf o försöker plugga samhälle. Det e så sjuuuukt tråkigt! Har läst igenom allt nu i ungefär en timme. Och nu orkar jag inte mer. Undra om de räcker att bara plugga en timme inför ett prov? Jaja, det ser vi imorn höhö.

Hej på er


It's all in my mind

Jag kom på att jag de va ju idag vi skulle bestämma vad vi skulle vara på skolfotot. Vi kan ju verkligen inte enas i våran klass. Helt sjukt! I tre veckor har vi tjatat om de där jävla skolkortet, och inte kommit fram till nåt. Men idag hade dom tydligen det. Undra bara vad det blev?
Hur som haver, jag har bestämt att jag ska shoppa nåt fint imorn. Vill ha nån ny party outfot.
Ska ju ut på fredag med Mackan (Cilla alltså haha) på 550. Har ju aldrig varit där eftersom dom hann ändra åldersgränsen innan jag fyllt 18. Men på fredag då ere kirrat så vi kan parta hela natten lång mahaha.
Det blir en Cilla helg i helgen för även på lördag ska vi mysa. Ska ha MM, Myggan Maraton hahahaha. Svulla godis o käka kolgrillen. Allt e spikat o klart! Skön helg de kmr bli aaaaahggrrrr ;D.

Nu snart börjar So you think you can dance. Kolla på det vettja!

Kram

Ingen skola

Ne, de blidde ingen skola för min del idag. Sov typ 2 timmar inatt o när klockan ringde ville jag bara dö!
Har sovit o kollat på TV hela dagen typ. Inte orkar göra mkt mer. Mamma ringde tandläkaren oxå. Ska dit imorn klockan ett, så måste gå en halvtimme tidigare från skolan. Efter det måste jag möta upp Nina o Cilla för att försöka kirra lite grejer till vårt projektarbete. När vi va klara med det tänkte jag ta en runda på stan, får ju underhållet imorn så jag tänkte kika runt lite. Får gå själv om ingen har lust att joina:)?
Sen blir det hem o plugga samhälle.
Men det är morgondagen det, nu ska jag kolla på Family guy..

Puss

Usch vilken seg dag

Skolan idag som vanligt. Fick reda på vad vi hade fått på diagnoserna idag på engelskan. Fick VG, o jag var tydligen den enda som hade fått de. Fett stolt ju :D! Resten hade G lr IG.
Va hemma från skolan vid fem. Fett lång dag! Va heeeeelt snurrig o trött när jag kom hem så jag va tvungen o ta en nap. Sov typ 45 min! Sen kollade jag på TV men somnade till då o då haha. Helt slut!
Just nu sitter jag o kollar på Filip o Fredrik. Om tio min börjar So you think you can dance :D! Bästa bästa. Börjar typ gråta av vissa danser. Dom e ju så duktigaaaaaa!
 Förresten, såg ni IDOL? Asså jag dör av han Robin. Dreeeeeggggeeeeel! Hahahaha..


Hadeee!

Trött som ett anus... haha

Asså jag undrar hur många könsord,äckelord och svordomar jag säger på en dag hahaa. Ojoj! Det blir många.
Idag iaf så började dagen med teckenspråksprov. Det gick super. Alla rätt höhö! Kanske för att de va snoppigt enkelt prov hahaha. Sen vare lurre... ISTERBAND! HAha.. Jag o Cilla visste inte ens va de va. En korv lixom. Hade ingen aning om de. Trodde va va typ en grönsak? Efterblivna haha.
Sen hade vi pedagogiskt ledarskap. Gick snabbt!
Sen vare Nyman. Invalidklass.se... Haha! Men gick iaf igenom alla frågorna som vi ska ha prov på på fredag.
Klockan två slutade vi och egentligen kunde vi åkt hem. Men nej, vi va tvungna o sitta kvar i skolan o göra klart Engelska B arbetet. Snopp säger jag! Vi hann inte bli klara i skolan, va kvar där till FEM. Sen åkte vi vidare hem till Cilla o fixade klart allting. Blev lite väl mkt garv där ett tag. Men vi kirrade det! Klockan HALV NIO kom vi där ifrån. Men nu ere klart! Nu ere bara redovisningen som gäller imorn da. Den kmr suga anus. Men men!

Jag e sååååå (som Gunilla) trött just nu och vill egentligen bara gå o sova. Men kan ju inte gå o lägga mej såhär tidigt. De e inte min grej lixom. Men ska väl fortsätta kolla på "I ditt ansikte" som faktiskt e rätt kul. Älskar Magnus Betnér :D.

Ciao AMIGOOO (hahahahaha Nina;D)


Mmmmm, ISTERBAND! Hahhaha

Beep beep

Hatar den där nya jävla MQ reklamen med Brolle. Cillas Brolle hat har smittat av sig nu. Hatar honom och det blir bara värre o värre av den där reklamen!

Aja, nu sitter jag här o småpluggar lite på teckenspråk. Vi ska ha prov på alfabetet, siffror, färger, djur och kläder. Kan det mesta men de e alltid bra o repetera lite :)!
Såg ni på "hål i väggen" förresten? Asså jag satt o asgarva. Ojojoj!

Elina har berättat lite mer detaljer från i fredags. Haha då fick jag värsta flashbacken att jag träffade en gammal klasskompis från Oxbacken.. Jonathan hahaha! Jisses. Helt sjuk kväll asså.. Elina har aldrig sett mej sådär sa hon. Usch jag skäms som en gris! O ändå hade vi inte druckit mkt. De e de som e så sjukt. Det är så jävla olika varje gång jag dricker. Ibland tål jag hur mkt som helst.. Ibland blir jag stupfull på en cider. Men nu blev de som de blev haha. Hoppas inte allt för många såg mej i det tillståndet.

Nu ska jag fortsätta plugga..
Pyyysss


Tråksöndag

De blidde ingen städning för min del. Kollade på Fab 5 istället moahaha.
Den här dagen går sjukt segt! Vill bara att klockan ska bli åtta så man
 får garva lite haha. Ja, jag snackar såklart om "Hål i väggen" på sexan. Bästa programmet hahahaha!

Nej, nu ska jag fixa naglarna. Blir nog fransk manikyr :)!

Ciao..





Jag hoppas verkligen allt löser sig.
Jag hoppas verkligen!

Ever thine, ever mine, ever ours

Ja jag kollade på Sex and the city filmen igår igen :). Den e ju så bra! Innan det kollade jag o mamma på Lilja forever och Kocken som gick på tv. Men sen blev mamma trött och då kollade jag på Sex and the city filmen eftersom min tv inte vill funka :(. Kom i säng vid tre tiden tror jag.
Vaknade tolv idag. Skönt utvilad. Gjorde precis klar CV och coverletter. Hoppas hon inte dödar mej för att de skickades in 2 dar för sent. Bättre sent än aldrig, visst?

Aja, nu funtar jag på om jag ska städa mitt rum. De ser förjävligt ut. Men jag orkar inteeeeeeee! Jaja, ha en fortsatt trevlig söndag bajskorvar.
Juste, har teckenspråksprov imorn. FÅR INTE GLÖMMA!


Ångest, ångest, ångest

Ja, vad ska man säga.. Gårdagen spårade ju ur totalt haha. Vi förade o så hos Malin, sen skjutsade Maria oss till Stanleys. Jag kmr ihåg att vi lämna in jackorna o gick på toa. Sen kmr jag inte ihåg så mkt mer av kvällen. Kommer aihåg att Magnus kom. Och sen att vi fick åka taxi hem med honom. TACK förresten haha!
Sen hade jag tydligen spytt ner hela badrummet sa mamma haha. Aa, asså shit jag har aldrig varit sådär borta tror jag!
Elina har berättat lite om kvällen och jag skäms som en gris. Hade tydligen lagt mej raklång på golvet inne på Stanleys hahaha. Varför vet jag inte!

Idag när jag vaknade så hade jag bara lagt mej i sängen på skolböcker o massa kläder haha. Occh jag mådde INTE bra kan jag ju säga. Fyfan! Såhär bakis va länge sen jag va. Men har iaf lyckats hålla mej från o spy. Har vart jävligt nära flera ggr men jag vägrar spy asså. De e sånna här dagar jag säger till mej själv att jag aldrig mer ska dricka.
Allt jag har gjort idag e o ligga i sängen.. Kom på att jag fortfarande inte har gjort engelskan som skulle vart inlämnad igår. Så nu har jag ångest till tusen! Men jag pallar fan inte göra den idag.

Nej, ska försöka äta nånting nu. Har inte käkat nånting på hela dagen.

Hejsvejs

Oh happy day

ÄNTLIGEN FREDAG! Så skööönt.
Planerna inför kvällen är först föra hos Mallanbrallan.. Jag o Elina kmr dit runt nio! Sen drar vi vidare uuuut. De va länge sen vi körde våran traditionella utgång bara du o jag Bibil mahaha.
Kläderna e spikade, drickan e spikad, så nu hoppas jag på en superkväll. Det kan inte bli annat när vi är i farten.. Moahahah!

Nu:Duschen

Just nu:








Paddling och överraskning

Idag va hela klassen ute i Tveta o paddla. Eller hela klassen kan man väl inte kalla det! 17 av 32 va där haha. Vi e så duktiga i våran klass.
Det va iaf skitkul, men jobbigt. Vi paddlade fan 2 mil! Snacka träningsvärk i armarna imorn.
Min paddelpartner va iaf Nina. Vi hade skitkul. Fick några skrattanfall o då blev jag rädd att vi skulle ramla i. Men vi klara oss!
Vi fick skjuts till 753 av Louis. Men jag gick därifrån eftersom jag bor så nääääära! Va hemma vid halv två o så la jag mej o tog en nap. De va skönt!
Väcktes av att Elin kom in i rummet o Tino snosade mej i örat haha. Hon sa att Fia hade en överraskning till mej.
Så efter ett tag kom Fia o Linda plus ungarna hem hit. Och så kom hon med en Gina Tricot kartong. Jaba "whaaaat"... Sen så öppnade jag så vare den där tröjjackan jag ville ha från H&M. Haha, knäpp du är! Men TACKTACKTACK♥.
Jag hatar när människor ska ge en saker som man egentligen inte ska ha. Varför slösa pengar på mej lixom? Okej om de e mamma, för de e min mamma lixom haha! Men aja, TACK igen bästa Fia :D.

Alla åkte för ett tag sen, Vilma e i stallet, mamma jobbar, alla andra e hemma och jag sitter här alone. Skulle skriva klart mitt CV och coverletter men vet ni vad jag upptäckte då.... Att mitt engelskablock e i skolan o där i står det lixom hur man ska göra o lalala. Vet inte om jag vågar skriva utan det. Och de ska va inlämnat imorn lixom. Smartass!

Mamma jobbar natt idag så jag o Vilma ska sova själva. Linda skulle köpa donken till oss när hon hämtade dom från stallet. Så det blir middagen idag!
Och imorn är det ÄNTLIGEN fredag. Åååh, jag e så pepp på utgång asså. Längtar!
Aja, nu ska jag kolla teeeve.

Adioooooos

My day

Idag var det sjukt jävla jobbigt o gå upp. Jag va helt död! Plus att jag drömde den värsta drömmen jag nånsin drömt. Vaknade av att jag grät o skakade. Usch, ryser bara jag tänker på den. Vill inte skriva den här för då känns de som den kan bli sann...

Iaf, jag kämpade mej upp idag. Åkte till skolan, va glad i skolan! Speciellt på lunchen. Malin är knäckemackssågen hahahahaha..
Klockan halv två mötte jag Fia o så skjutsade Jocke oss till stan. Fia hämtade ungarna och så gick vi till Nancy's o fikade. Fias kompis Anna joinade oss oxå. Sen gick vi en runda på stan. Fia shoppade lite! Hon har ju fan massa pengar. Ge mej oxååååå.
Sen fick vi ett ryck o åkte till Skärholmen. Vi lastade av ungarna hos Mattias (stackarn fick ta hand om Alfons, Ebba, Nora och Vilma haha) och så åkte viii.
Asså åååh va mkt fina grejer de finns. Fia erbjöd sej o köpa en "jacka" som jag har kollat på skitlänge men aldrig hittat min storlek i rätt färg. Och så fanns den i Skärholmen. Men jag hatar o bli bjuden när jag inte förtjänar de. Okej om de hade vart mamma haha. Men de känns ju som att den där jackan tillhör mej ju! Fuck.. Jaja! Sånt e livet.

Vi va inte där så jätte länge. Sen åkte vi hemmåt till Fia. Så käkade vi kolgrillen allihopa. Sen skjutsade Mattias hem oss och Alfons börja stortjura när vi skulle gå. Haha sötunge!
Sen hjälpte jag Vilma med läxan. Hon skulle rita en apa. Haha! Den vart skitsnygg... Sen kollade vi IDOL och nu sitter jag här o kollar på Vem kan slå Filip och Fredrik.

Har iallafall spikat allting inför helgen. Ska få pengar av mamma för jag passade Vilma idag o ska göra de imorn oxå. Så då får jag pengar till utgången :)! Sen kirrade jag skjuts till Malin på fredag oxå. Bästa mammi!
Haha jag o Cilla spikade nästa helg oxå. På fredag har vi hemliga planer! Only you and me my limerickslampa haha..

De blidde ett långt inlägg idag. Känner mej lite depp nu igen! Alltså vet inte va de e för fel på mej. Allt kändes typ helt okej. Sen läser man nånting som gör att ens humör gör en hel omvändning och man blir ledsen o besviken. Usch!
Jaja, nu ska jag återvända till programmet.
Imorn blir det paddling.. Yaaay! Jag gråter av lycka.

Puuuuss


Mmmmmm

Denna goda kladdkaka som jag precis bakat,sitter jag o äter just. SÅ JÄVLA GOTT


Ge mej blandgodis nu

Jag blev akut sugen på blandgodis. Tänk er sånna där sura körsbär, eller jordgubbar, eller lakritsflaskor. Ååååh jag döör!

Idag hade vi ju vårat engelska tal i skolan. Det va fett nervöst! Men de gick väl helt okej. Nu är det gjort iaf! När vi skulle käka bjussa kääära syster Fia mej på en macka o cola. Mina systrar e räddare i nöden i skolan just nu när jag inte har en enda krona i plånkan.
Sista lektionen var teckenspråk. Asså ååh de e så kul :D! Det är prov nästa vecka, men jag tkr typ det ska bli kul. Man lär sej så snabbt. Och de e lixom KUL o gå på lektionen! De e inte ofta man känner så haha.
Klockan 16.20 slutade vi o begav oss mot tåget, självklart vare förseningar.. Va hemma typ kvart över fem.

Nu sitter jag här o känner hur äckligt trött o seg jag e. Jag vill bara ha min godispåse och mysa i soffan med en bra film. Men nej, nu ska jag göra arbetsmiljö och säkerhet som vi har läxa i tills imorn.
Efter skolan imorn ska jag passa Vilma. Vi ska käka på Nancy's o gå runt lite på stan :)!

Nej, läxan va de ja..

Hejjjjjj

Wulffmorgenthaler

Här är bara  några av mina favoriter haha. Lova att ni kollar! Ni kommer dö av garv. Eller så är det bara jag o Nina som tycker dom här e roliga.

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=906c2a99-e7a4-483a-a2eb-2eead4e8bb40

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=7f2c0c3f-4d2f-4d65-ab38-f000ae5d1924

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=36e77940-30e2-4eb5-a6b3-7dda39b4b607

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=656c268e-ff70-43a3-9e52-b4923c42e1f2

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=33473ad1-c7a8-4293-9c61-83c4864e04fb

http://www.wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=87a7022f-217c-4ae9-9d4b-f2c6b3a4523e


Hahahaha, skrattar lika mkt varje gång!!

Huvudvärk

Jahapp, så var ännu en dag avklarad. Idag hade vi teckenspråk som första lektion. Vi fick lära oss lite sånger! De va kuligt. Ska försöka lära Vilma dom sen mahaha. Sen vare lurre. Asså allvarligt vad har hänt med skolmaten? Har aldrig gillat skolans mat, men man brukar ändå kunna ta sej nå mackaroner lr nåt. Nee, nu bjuds de bara på leverbiff och kikärtsbiffar. What´s up with that? Ryser bara jag hör ordet leverbiff...

Jag smörade iaf till mej 15 spänn av syrran till en macka :). Det va gott! Sen rullade skoldagen på. Jag o Nina hade lite alonetime på samhälle. Haha! Satt o garva åt ingeting. Båda satt o grät! Haha.. Sen kollade vi på galningarna Alex o Lars som skulle leka Jackass o hoppa ut genom fönstrerna o grejer.

Sista "lektionen" va projektarbete. Jag o Nina fixade lite småsaker. Sen åkte vi hemmåt! Lr jag åkte inte hem utan jag mötte Elina. Äntliiiigen fick jag se den snoppungen. Vi gick runt, sen bjussa hon fattiglappen på Nancys höhö. Man tackar man tackar.. Fick höra ett o annat från deras crazy resa. JAG VILL BARA MER O MER UTOMLANDS! Kan nån förstå det eller.....

Aja, va hemma runt halv sju. Har inte gjort så mkt sen dess. Käkat, pluggat på talet och läst bloggar. Kuligt höööhööö!

Måste bara berätta att påväg hem från skolan så satt jag o Nina o läste massa serier från Wulffmorgenthaler. Typ världshistoriens roligaste serie hahaha. Så har ni tråkigt nångång, gå in på deras hemsida o läs några serier. Jag garanterar att ni kmr asgarva!

Pusss


Väldans mkt bloggande idag

Man märker när man har en tråkig dag. Då blir det mycket bloggande, för det finns inget annat o göra. Även om det är helt oviktiga texter så måste man skriva. Jag bakade iaf scones alldeles nyss typ. Dom blev goda :)!
Nu kollar jag på My name is Earl och funderar. Funderar på minnen, vänner, familj, utomlands, skolan, pengar, jobb... Allt! Allt finns i mitt huvud just nu. Jag skulle vilja ta ett sugrör o stoppa in i örat o låta nån suga ur alla tankar. Haha usch, det lät äckligt. Men aa, ni förstår vad jag menar..
Jag vill verkligen inte till skolan imorn. Verkligen verkligen inte! Tänk vad skönt när man tar den där fucking studenten. Jag skojar inte när jag säger att jag ska FIRA..
Aja, nu får det räcka med flumtexter för idag. Ha en bra natt..

Adjöken



Vissa minnen känns helt plötsligt bortglömda och inte längre betydelsefulla..



Träna

Alltså jag e helt inne på o börja träna på Friskis igen. Jag e fett pepp! Just nu skulle jag bara vilja köra svettigaste passet där. Imorn ere jag som ringer pappa o frågar om han kan paya ett årskort. Tänkte ta allkort den här gången så man kan gymma och spinna oxå. 2175 spänn e ju inte alls mkt för gym, gympa och spinning! Nån som vill joina? Alltid roligare o träna tillsammans med någon :). Annars får jag va mobbad o svettas själv.


Sälja lite skit!

Har precis lagt ut lite skitsaker på blocket. Är i stort behov av pengar så jag rensade lite saker och la ut dom där. Lyckades jag sälja mina gamla JL tröjor så måste ju nåt av de jag har lagt ut bli sålt. Hoppashoppashoppas!!

Har precis käkat mat. Snackar med Elina! Blir så deprimerad när jag hör hur fucking kul hon har haft det. Jag vill oxååååååå... Fuck! Nån som har lust o ba skänka mej en sista minuten nånstans?

Aja min söndagkväll e iaf planerad. Klockan sju är det Greek, klockan åtta ere Hål i väggen, o efter de ere Stor i japan lr va det heter. Sen efter det blire duschen! Kul söndag......

Hajdoooooo

Sunday

Ja, då var det söndag igen då. Ångestdagen som jag brukar kalla det! Men jag har faktiskt gjort nånting nyttigt idag. Har skrivit klart mitt tal i Engelska B. Man ska nämligen hålla ett tal om sitt drömjobb på tisdag. Och jag e inte alls nervös... Hahaha! Kmr typ bajsa på mej när jag står där framme. Det är bara för halva klassen men ändå. Det är på engelska, plus att de är människor från alla möjliga klasser. Inte bara våran! Men äsch, de går som de går. Säms tal har jag iaf skrivit! Typ inte alls som man skulle.. Meeen meen!

Prata lite me Elina på msn oxå. Hon verkar ha haft det trevligt i Törki :)! Skoja inte att jag e avundsjuk asså :(..
Nu sitter jag o kollar på Fab 5 och är svinhungrig. Jag tänkte skriva CV och coverletter snart oxå. De ska ju va inlämnat på fredag så de e väl bäst o sätta igång. Engelska B suger snopp!

Hejsvejs

....

Idag ere min kära storesyster Fias födelsedag! Grattis på dej bästa syster ♥
Va där o åt lite tårta förut! Myste med lille Affelito oxå. Den tokungen asså..
Har bara slappat o kollat på Tvn idag. Orkar inte göra annat. Funderar på o sätta på nån film. Kanske kollar The notebook så man får gråta lite. Eller så blir det Stomp the yard så man kan drömma sej bort lite.
Hur som haver, film va det!

Adjöken

Inatt kmr Elina hem. Finally!

Fredag

Det blidde ingen skola för mej idag. Mår skit! Tror inte att det bara e förkylningen utan massa annat skit oxå.. Jag vill bort härifrån. Bort från den här staden, det här landet, den här samma gamla miljön. Behöver nåt nytt!
Jag orkar inte med nånting. Allt bara fuckar en! Skolan, pengar, alla jävla tankar... Jag behöver något som kan muntra upp en. Något oväntat som gör en glad! Något som gör så att man får motivationen tillbaka. Men positiva överraskningar händer sällan i mitt liv.
Nej, nu ska jag sluta deppa här på bloggen. Ska återvända till sängen nu!

Adios!

Dancing in the moonlight

Usch vilken jobbig dag det har varit idag. Klockan kvart över sex ringde klockan och jag kände bara att jag ville dö. Hade ont i huvet o förkylningen hade typ blivit värre! Men jag kände mej tvungen att gå till skolan, iaf på engelskalektionen. Och det gjorde jag. Men efter det åkte jag hem. Jag va inte ensam om att må skit idag! Alla verkade ha en pissdag.. Undra om det är för att det e 11 september. Inte världens lyckligaste dag lixom.

Men iaf, när jag kom hem la jag mej o sov. Sov från halv tolv till tre typ. Det va mkt skönt! Men jag känner mej fortfarande inte helt kry. Får se om jag kmr till skolan imorn.
Men lite senare runt sex tiden ere iaf kalas. Lilla Liam fyller fyra år! Nånting positivt med denna hemska dag iaf :).
Nej, nu ska jag läsa aftonbladet och sen ska jag väl klä på mej.

Hade! Puss

Ont, det gör ont!

Jaa, jävla tandställning som har lossnat och sticker mej i tungan o läppen hela tiden. Måste ringa tandregleringen fan!
Annars då? Skolan idag. Va äckligt trött när jag vakna imorse. O det blev ju inte bättre av att vi hade Skurt första lektionen... Men jag klarade mej igenom dagen och nu sitter jag här. Har precis käkat macka (aaahgrrr) och ska väl typ lägga mej o glo på tvn. Är så sjukt seg i kroppen och tung i huvet. Vädret gör ju inte saken bättre heller. Uscha! Behöver en nap känner jag...

Hejhejhejdååå!

Elina kom heeeem raaaaaa!

Uttråkad till tusen

Ååååh jag får panik! Jag e så äckligt uttråkad. Skulle kunna springa en runda till stan och tillbaka, bara för att ha nåt o göra.
Dagen idag har varit seg o lång. Sista "lektionen" va projektarbete. Det kmr bli skitkul o hålla på med de faktiskt :)! Trion kmr kämpa till tusen :D. Fick ett fett jobbigt skrattanfall idag oxå när vi satt o diskuterade lite om projektet. Helt plötsligt börjar Cilla kalla mej för E-type för att jag i fredags råcka fucka min bena så jag såg ut som han. Sen sa hon att Nina va Magnus Uggla. Asså jag lovar, de va nära att jag kissade på mej. De typ spruta tårar haha! Sen konstaterade jag att Cilla va Runar. Kanske inte låter kul, men det va de.. Jag lovar!

Nej skriver bara massa ASCHEL (som Nyman skulle sagt) så jag ska väl ta o göra mej en skål glarre o glo på tvn. Skulle vilja sitta här längre men jag känner mej handikappad vid någon annans data. Känner mej lixom inte hemma!
Förresten så fick jag ett sms av Elajna idag. Hon skrev bla. att idag va den första dagen sen dom kom, som dom inte skulle supa hahaha. Dom va rätt slitna haha! Åh, jag längtar efter den där kvinnan asså. Har inte dampat med nån på länge nu. Dags o komma hem! Only four days left. Sen får jag höra allt kuligt som har hänt. Kommer typ börja gråta för jag kmr bli deprimerad för jag VILL OXÅ UTOMLANDS...

Aja, aschel va de som sagt.......

Adjö!

Lite vimmelbilder haha

Hittade lite bilder från i fredags :D haha







Ja, som ni ser körde jag med mittbena! Haha, vet inte vad som flög i mej, men de kändes bra helt enkelt.

Jag har tråkigt o borde gå o sova snart. Men jag e inge trött! Jag vill inte till skolan imorn. Jag e skit förkyld. Låter som en javetintevad.... Hostar, snorar o nyser hela tiden!
Åh, jag hatar o sitta vid någon annans data. Jag vill ha min bebis! Nej, nu ska jag radera bilderna från datan och sen stänga av den.

Ciaoooooo

Så var helgen över!

Usch vad det gick snabbt!
I fredags blev det utgång. Jag, Tessan, Maria och Robert. Vi drog till kära Viper. Det var en skön kväll med mkt dans! Hade mina nya skor o jag tror aldrig jag ha rhaft sådär ont i fötterna. Hua ligen!
Det blidde nattburren hem. Hände lite saker hahaha. Jag garva, stackars Tessan!
Igår gjorde jag nada, idag har jag varit lite överallt med mor o co. Mamma o dom köpte en digitalkamera. Så nu fotar dom för fullt! Måste typ ha en kurs för dom så dom fattar hur man ska göra. Det e fan läskigt hur otekniska dom e här hemma.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter vid mammas o deras bärbara. Min funkar fortfarande inte o jag börjar typ gråta snart! Jag känner mej helt jävla fucking handikappad. Vill sätta in massa bilder o allt men de går ju inte. Fuck!
Jaja, får be syrrans kille o komma o kolla på den. Han kanske kan fixa den!

Nu ska jag bege mej in i mitt rum o glo på tv o äta geisha. Imorn ere skola igen. Nu ere bara en vecka kvar tills kära Elina kmr hem. Helt sjukt hur man kan sakna en människa så mkt. KOM HEM NUUUU! Längtar tills jag får höra dina crazy stories från Turkey. De lär ju vara en del haha!

Puss på er

Jäkla busskort

Kom på att om de nu blir party imorn , så har jag ju inget busskort. Har inte hunnit plusa mitt kort så det räcker ju bara till sju. Hur fan ska man lösa det då!! Åååååh.. Allt bara blir bajs hela tiden.

Förövrigt så kom min kära lillesyster o knackade på dörren för ett tag sen. "Jag försöker verkligen somna men det går inte" sa hon till mej haha. Så jag sa att hon fick sova här. Hon har redan somnat haha :)!

Nej nu ska jag nog stänga av datorn o kolla tv. Jag e såååååååååå opepp inför skolan imorn. Fast det är jag väl alltid!

Adjöken ♥

Mongobajsdator

Sitter vid mammas och deras nya bärbara. Den funkar! Men inte min. Så fort jag försöker logga in så står det bara du är frånkopplad från nätverket. Blir så irriterad!

Jaja, iaf! Nu sitter jag o kollar på Paradise hotel. Har precis kollat igenom bilder på Kringelstan från Olearys i lördags. Haha heting man va då!
Imorn blir det kanske utgång igen. Får se hur det blir med allt det där! Vill verkligen...

Jahapp, vet inte vad jag ska skriva mer. Får se när nästa inlägg kmr. Måste försöka fixa min cpdata!

Hejsvejs bajskorvar!