Kan man vara solberoende?

Idag har jag solat hela dagen. Tycker inte det händer något, men jag vet att jag kan bli myyyycket mycket brunare! Så det är bara att fortsätta pressa. Får lite ångest när jag tänker på att jag kmr se ut som ett fucking russin när jag blir gammal, så mycket som jag solar, och utan att använda nån solkräm alls. Men men!

Jag har kommit in i någon konstig period. Jag bara går och tänker och funderar hela tiden. Säger typ ingeting, och orkar inte snacka med nån (har haft på ljudlös på mobilen sen igår, så ta inte illa upp om jag inte svarar. Jag är snart back on track!).
Jag är lixom inne i min egen lilla bubbla och det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Men vi har väl alla våra ups and downs.

Ciao!

Långinlägg om helgen

Såhär har min helg sett ut:

Fredag: Dagen började tidigt, jag packade och duschade innan vi begav oss till båten. Mamma skjutsade cruiseteamet (jag, Elin, Magnus och Jennie) och vi va väl framme vid fyratiden. Fett nervös var jag haha! Men allt gick bra och vi kom på båten.
Vi käkade och sådär.. Checkade läget på båten. Sen gick vi till hytten och fixade oss för kvälleen! Eftersom man inte kunde köpa sprit i Tax-freen var det bara ut till baren och börja supa.
Det var gaaaaaalet mkt folk. Vi dansade och drack! Shotade lakritsshotar som aldrig förr. Elin och Magnus (eller ska jag säga Klibbis? haha) drog till hytten vid tre-tiden, men jag och Jennie stannade kvar och partade järnet. Det ena ledde till det andra och vi gick skilda vägar. Jag var hemma i hytten vid halv sju-sju tiden! Klättrade upp i sängen och deckade på 2 sekunder. En riktigt lyckad kväll blev det! Måste på mer Cinderellakryssningar asså...

Lördag: Klockan ringde tio och stekning stod på schemat. Vi gick ut och satte oss på deck och solade järnet. Det var heeeelt underbart! Vi satt där enda tills det var dags för avstigning. Vi letade rätt på bussen som vi skulle ta hem och jag var hemma vid fem.
Då var det snabba puckar som gällde. In i duschen och börja fixa sig inför nästa partykväll. Elina kom hit och vi käkade mat. Tacos of course! Det var galet gott. Sen började vi dricka och satt och lyssnade på massa Michael Jackson låtar ute på baksidan. Riktigt skönt!
Vid elva började vi gå mot bussen, men när vi typ är framme kommer jag på att vi inte hade biljetterna med oss. Så Elina sparkar av sig skorna och kutar hem och hämtar dom. När hon kmr tillbaka kommer jag på att jag glömt min mobil. Så då sparkar jag av mig skorna och kutar hem och hämtade den.
Som tur var hann vi med bussen. Riktigt stressigt haha!
Kom väl fram till Olles vid halv tolv tiden. Inte alls mkt folk, vilket var lite tråkigt. Men det kom mer och mer och vi dansade och drack. Tessan, Maria och Cilla o co var ju också ute, så det var riktigt kul :)!
När klockan va typ kvart i två bestämmer jag och Elina oss för att dra till 550 som hade öppet till tre. Men vi fick stå i kö aslänge och det kändes inte lika lockande att gå in när man såg människorna dom släppte in. Så vi sket i det!
Istället gick vi till kebaben och Elina käkade. Sen vandrade vi mot centralen. Vid Sibylla såg jag nån snyggning, och det var ju Ciiiilla. Cilla, Thomas, Micke och Åsa satt och käka Jääärri mat så vi satte oss där och snacka lite!
Sen tog dom taxi, och jag och Elina vandrade till bussen. Fick sällis på burren av en gammal bekaaant hahah! Idiot asså.. Promenaden från busshållsplatsen hem hit var sjukt jobbig. Båda hade äckligt ont i fötterna!
När vi väl kom hem käkade jag taco rester och sen gick vi och la oss..
En helt okej kväll, men som fick oss att inse hur jävla trött man är på den här stan. Jag vet inte jag gör snart!

Idag: Vi sov skitdåligt för det är så ääääckligt varmt i det här huset. Båda två låg som blöta fiskar och dog av värmen. Vi sket i sängen och la oss på golvet istället. Inte det bekvämaste, men det var lite svalare. När inte det funkade längre gick vi ner i källaren och sov i varsin fåtölj.. Det var inte heller så bekvämt, men jävligt svalt. Vaknade igen vid halv elva. Elina gick vid halv ett nånting.
Nu sitter jag här och avlider av värmen. Det är som en fucking bastu! Jag har ångest för massa saker. Eller inte ångest, men blir irriterad på mig själv att jag ska vara så puckad ibland. Men allt händer väl med en mening!

Nej, nu ska jag käka lite Djungelvrål och glo på TV. Tog en paus från solandet idag. Har solat varje dag denna vecka!

ADIOS!

(bilder från helgen kommer sen)

Äntligen helg!

Halloo!

Just nu sitter jag och äter frukost.. Ska snart packa allt! Ska ju på kryssning. Wiiiie! Men igår ringde Elin och berättade en bajsig nyhet. Dom kommer inte sälja "alkoholhaltiga drycker" i Tax-free. Dom har fräschat upp Cinderella och vill typ inte ha så mkt fylla o lalala.. Helt sjukt ju! Dom som inte har läst det innan kommer ju dampa ur. Skitbajs asså! Jag som hade tänkt köpa godaste lakritsshoten tills imorn då vi ska ut.... Men men!

En annan sjuk nyhet är Michael Jacksons död. Det känns typ overkligt! Inte för att jag lyssnade jätte mkt på hans musik, men han har ju gjort så sjukt mkt bra musik, och även om han va lite wierd så älskar jag vissa av hans låtar. The king of pop lixom...

Nej, nu ska jag packa allting! Hoppas allt går bra ikväll. Annars blir det ingen kryssning haha!
Ses imorn och ha en trevlig helg :)!

PUSS!


Nattinlägg

Sitter här och funderar lite. Känner mej sådär konstig och förvirrad. Jag är trött, men kan inte sova, jag är hungrig men kan inte äta.... Allt känns jobbigt på nåt sätt. Känner mej ensam och trött på allt!

Jag skulle verkligen göra allt för en resa just nu. Jag trodde verkligen att det skulle bli något nu i sommar. Jag kände för en gång skull att jag förtjänade det efter allt slit i skolan (hämtade förresten mina betyg idag; 1 G, 15 VG och 14 MVG. Helt okej, men man kan alltid göra bättre!).
Men man ska väl försöka se allt positivt, även fast det ibland är jävligt svårt!

God natt...

Midsommardagen

Igår var det ju midsommarafton. Alltid lika mysigt! Men jag saknade syster Linda och ungarna.. Kändes tomt utan dom bajskorvarna!
Men iaf, vi åkte ut till Västerljung.. Och självklart så började det SPÖREGNA så fort vi klev ur bilen. Så det var bara upp med paraplyt och se glad ut. Sen regnade det i princip hela tiden vi var där! Härliga svenska sommar..

Efter lite dans och sådär, så åkte vi hemmåt. Alla kom hem hit o så grillade vi. Så jäääääääääkla gott va det! Självklart käkade jag kyckling moahah. Vad annars :P!
Självklart blidde det efterrätt också.. Jag hade bakat tre kladdkakor, och så hade vi jordgubbar och glass till såklart. Det var också äckligt gott!

Vid typ halv tio åkte alla hemmåt, och jag deckade i soffan framför TVn. Låg o kolla på tv tills klockan blev typ tre.. Sen somnade jag!

Idag är det utgång som gäller. Men imorse fick jag sms av Elina som sa att hon inte kan följa med ut ikväll, för hon har fått världens infektion i visdomstanden. Och vi som hade längtat så jävla mkt! Sån jävla bajsotur asså. Men men... Det blir utgång iaf. Med Tessan, Maria och kanske Malin och Cilla... Enda problemet är hur jag ska komma hem! Mamma jobbar natt, och jag känner inte för att åka nattburren hem själv. Men det ordnar sig nog!

Nej, ska kolla lite på TVn och sådär innan jag ska hoppa in i durren.. Juste förresten, jag ska på kryssning på fredag :D! Ska bli så jäkla kul.. Blir med syster Elin o co!

Ha en mysig lördag allesammans ♥

SKOFROSSA!

I pauserna på Big Brother har jag kollat runt på lite skor. Jag kan inte sluta dreggla... GE MEJ ALLA PAR NU!!!!



Från Gojane.com








Från Nelly.se (jag måste beställa nåt par skor därifrån, det är ju sjukt billigt. Det är dock väldigt störande att dom inte längre skriver ut hur hög klack skorna har... )






Från Modekungen.se


Seeeeg dag!

Det har varit en riktigt seg dag idag. Låg ute i solen hela förmiddagen och gjorde nada. Mamma bjussa på glarre! Det var riktigt skönt att få sola lite. Men fick ångest att jag inte sola längre haha...
Efter solningen deckade jag i soffan medan mamma och dom åkte och hämta nya husbilen. Så dom lär åka på några trippar nu i sommar. Det värsta är att nu finns inte Elina till undsättning och håller mej sällskap, hon jobbar ju. Så jag får ragga upp nån annan haha. Elin och Magnus kunde ställa upp sa dom!

Vid sextiden åkte jag och mamma till IKEA. Hon skulla handla lite saker till husbilen.. Vi va där tills det stängde, åtta alltså, sen åkte vi till Donken och käka. När vi kom hem följde mamma med mig till solariet med Tyris, så solade jag 20 min, sen var det hemmåt.
Nu sitter jag och tittar på So you think you can dance. Ääääälskar det programmet, men om en kvart börjar Big Brother som jag inte kan missa. Så hinner inte se så mycket mer!

Annars då? Jag längtar som en apa till lördag. Jag vill parta asset av mig. Men jag hade ju misstagit mej, 550 har ju öppet till två som vanligt. Buhu! Jaja, det blir kul iaf :)..
Nej, nu ska jag se på TV. Förresten bilderna från kryssningen kommer nångång när jag orkar sätta in dom :P!

Kram!

PS. Jag saknar tjejorna. Jag gillar inte att inte träffas varje dag! Hur ska jag klara mej :(...?


Long time no seen

Shulleee!

Tänkte att det var dags att skriva lite här igen. Det var ju ett tag sen!
Sist jag skrev var jag påväg på kryssning. Det blev väl inte helt som vi hade tänkt oss, men vi hade kul! Kommer aldrig mer kunna dricka spriten som vi köpte på båten, för jag spydde som en kossa dagen efter. En hel ICA kasse med iiiiillröd spya. Jammiiii!

Hemfärden från kryssningen var HEMSK. Trodde jag skulle spy varje sekund! Men jag klarade mig. Och så fort jag kom hem, försvann illamåendet. Men jag gick ändå och la mig, och vaknade vid fyra senare på dagen!
Var galet seg. På kvällen åkte jag till systeryster Elin och tittade på film med henne och Jenni. Vi såg Australia... AMAGAAAAAADD, vilken underbar film. Den har lätt blivit en av mina favoritfilmer. Helt sjukt jävla bajsbra! Njöt av varenda sekund.

I helgen har jag inte gjort mkt. I fredags var jag, Elin och Vilma på en liten tripp i Sthlm. Träffade pappi och vandrade runt lite där. Sen ringde Maria och frågade om jag ville följa med på bio, och jag hade inga andra planer så jag tackade ja. Vi bestämde att vi skulle se Baksmällan, och fyfaaaaaan vad rolig den va hahaha. Garvade genom hela filmen! Sjukt rolig. Måste se den snart igen.

Resten av helgen gjorde jag nada. Har legat i sängen och degat för jag har varit sjuk. Bajsont i halsen och världens huvudvärk. Nu har jag fått lite härlig hosta också.

Idaaag då... Det var tänkt att jag skulle sola idag. Men jag orkade verkligen inte! Istället åkte jag och Eeeelin till Skäris. Shoppade lite grejor faktiskt. En "blus", en klänning, BH, två armband och ett par skiiiitsnygga Harembyxor för 49 kronor haha. Kommer aldrig visa mig i allmänheten med dom.

Det var lite uppdate på de dagar som har gått sen jag sist skrev. På fredag är det midsommar också. Tiden går snabbt, men var är sommarvärmen? Jaja, midsommarplanerna blir väl samma som alltid. Mys med familjen hela dagen och grilla och äta massa gott på kvällen. På lördagen däremot, vill jag ha partyyyyyy! Nån som är på :D? 550 har öppet till tre ju..

Jaja, nu hade jag tänkt att glo lite på TV, och sen sussa. Imorn har jag inga speciella planer. Om jag får Sommarlovskortet imorn kanske jag åker förbi skolan och hämtar betygen. Nån som hänkar?

SOOOV GÖTT! Nöff...



"Blus" från Gina Tricot, 299 kr



Apdålig bild på klänningen, men den är iaf från Gina Tricot och kostade 149 kr tror jag.
Äääälskar färgen!



Armbanden, 40 kr styck på rea. Från Ur&penn!

KRYSSNING!

Japp! Ikväll blir det kryssning för hela slanten. Jag och Elina kör en Tallin kryssning. Spontant och härligt! Vi åker ikväll och kommer hem på torsdagsmorgon. En 40 timmars kryssning alltså..
Så jag ska skynda mig att packa klart här och sen ere bara o dra! Blir party två dagar i rad nu. Tax-free here we come haha...

Hoppas ni har det trevligt i Slöddertälje utan oss! Denna gång hoppas vi att vi slipper se halva södertälje på båten (som vi gjorde förra gången).

PUSS&KRAM!


Love me, hate me, but can't you see what I see?

Mååndag igen, men ingen skola. Känns inte så konstigt faktiskt. Känns bara som att det är lov. Jag tror jag kommer fatta att jag inte går i skolan längre, nångång i Augusti då man börjar skolan igen. Då kommer det kännas konstigt att alla andra börjar skolan, men inte jag. Jaja, ska ta vara och försöka njuta av sommaren!

Helgen då... Fredags skrev jag om förut! Ingen höjdar dag dirket.
Igår var det chill hela dagen, fixande inför kvällen och sådär. Klockan sju-halv åtta, skjutsade mamma mej och Cilla hem to Mariaaaah. Där var även Tessan, Alex och Lars. Malin och Fredrik joinade också! Vi käkade underbart gudomlisk mat haha. Alla var galet hungriga! Men det var riktigt gott. BRA GJORT Maria :)!

Sen drack vi lite och pratade om allt möjligt. Vid halv elva drog Alex, Lars, Malin och Fredrik hem! Så våra planer om en "like old times" kväll gick i stöpet. Istället började jag, Cilla, Maria och Tessan snacka om utgång. Och så blev det! Efter en massa dricka och mycket deeeeeeptalk, stod taxin utanför dörren, redo att ta oss ner till stan.
Det blidde 550, och det var skitkul. Mycket folk och uuuunderbar musik! Blidde gaalen..Dansade så svetten rann!
Klockan två begav vi oss till garderoben och sen kom Elin och Magnus och hämtade mej, Cilla och Maria. Hahaha vad ska man säga!? Magnus var asfull, och dansade i Drivern på Donken. Fyfan vad jag garvade!

Va iaf hemma runt tre. Proppade i mig maten och däckade i sängen! Söndagen var inte så produktiv heller..
Men, idag är det måndag, och jag har inte gjort mycket idag heller. Är sjukt rastlös och vill göra nånting! Men vaaad, det är frågan. Kanske borde städa mitt rum. Det står fortfarande champagne flaskor och ciderburkar överallt i rummet! Häärligt..

Nej, nu sätter jag punkt! ADIOS..



Malle och Cillus :)!



Cilla körde en "Thomas" haha



GO SVERIGE!



Fjongen och jaaag!



Tessan dååå!



Sommmmmmar!



Maaat!



Cilla tyckte maten var god, haha!



Inne i deeptalket!



Cillpill och Theresefes!



Maria och en galen jag!



Röj i hissen haha..



Jag hittade en snorkråka på toaletten som Tessan var lite sugen på haha!



Pose, pose, pose! (Det ser ut som jag är värsta jätten, men jag hade höga skor och Tessan hade platta, hon är egentligen längre än mig. Sådeså!)


Galen dag!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Och så var man arbetslös då...

Nej, men fyfan vilken underbar dag det var i torsdags. Går inte o beskriva i ord! Det var en lång men galen dag. Alla var överlyckliga, trots skitregnet. Orkar inte beskriva hela dagen i detalj, kanske gör det någon dag när jag har tråkigt.
TACK ALLA SOM KUNDE KOMMA, OCH STOOOORT TACK FÖR ALLA PRESENTER! Eller jag fick ju bara pengar, men det var det jag ville ha, och fick ihop rätt mycket. Nästan elvatusen! Skulle sitta bra med en resa, men det ser mörkt ut.

Igår skulle jag ju egentligen gått på slutskivan som va på Berget, men jag va så sjukt trött, och hade så ont i min ena fot så jag kunde knappt gå. Så jag sket i det! Men som vanligt ångrar man sig alltid. Men men, gjort är gjort!

Ikväll blir det mys och dricka hemma hos Maria. Like old times! Time to SPÅRA...

PUSSEN!


Världens underbaraste! Ni är guld värda ♥


Bjuder på lite videos som beskriver dagen ganska bra! PARTY THE WHOLE FUCKING DAY...







Från barndomsvännen

Tänk nu var de diiiin student och ingen annans, inte min eller nån. De är DIN dag. Jag har verkligen sätt hur jävla glad du är och allt. De gör mej så jääääävla glad !! och att ja fick komma hem till er och alla är så snälla och aa man ser verkligen vilken stor familj ni är:Dåh!

Ne men nu sitter du och sminkar dej, ja sitter och dricker cider=).
Snart ska vi föra lite där nere skulle jag trp. Men ja säger bara en sak du är BÄST.
Tur att ja har en som dej. ååh är så glad just nu jånas du anar inte:D

puuuss älskar dej! från eveliiiina haha:D

föresten nu har vi känt varannn i 18 år:D

Ett långt inlägg till mina underbara vänner!

Imorn  (eller rättare sagt idag, klockan är ju över tolv) tar JAG studenten. Jag har fortfarande inte förstått det. Jag hoppas och tror på att det blir en underbar dag tillsammans med underbara människor. Och jag vet att jag kommer gråta floder hela fucking dagen haha!


Det går inte att förklara hur glad jag är över att jag valde just denna linje och just denna skola. För om jag inte hade gjort det, hade jag inte haft dessa underbara människor jag har i mitt liv nu. Jag har lärt känna fem underbara människor under dessa tre år. Nina kände jag iof sen innan, men jag vet inte om jag skulle klarat det första halvåret utan henne.

Jag tänkte därför skriva några rader om er, för att visa hur mycket ni faktiskt betyder för mig (vissa saker är väldigt interna, men det skiter jag i haha)


Nina: Haha, vart ska man börja. Vi har känt varandra sen fyran och du är verkligen my sistah from another mistah. Vi har så galet mycket roliga minnen tillsammans som jag aldrig kommer glömma. Gotland, Öland, hela Blombacka tiden, alla handtouchmoments, allt vårat snack om Scrubs, alla galna dagar i skolan, och massa massa mer. Skulle kunna skriva en hel bok.

Du är en otroligt glad, snäll, och omtänksam person, och vi är väldigt lika på många sätt. Tex. så har vi ju båda den bästa humorn som finns. Om jag säger Mike Litoris, Da, Lama, Wulffmorgenthaler, Scrubs, så vet jag att du garvar lika mycket som jag. Jag har alltid kul tillsammans med dig och du är en helt underbar vän och hoppas att det kommer fortsätta så. It's guylove helt enkelt ♥!

" Let's face the facts about me and you, a love unspecified. Though I'm proud to call you Chocolate Bear, the crowd will always talk and stare." Jag var tvungen :D!




Maria: Maaaria Orre, även vi har många minnen. Ett som jag minns starkast är den sk "Honkenkvällen" haha. Första gången vi söp tillsammans vi tjejer, och det spårade ur lite haha. Slutade med att vi "sov" i din lokal. Helt galet haha! Men jävligt kul. Det är en sån kväll man aldrig kommer glömma.

Sen har det blivit många liknande kväller efter det. Speciellt innan vi fyllt arton då vi alltid hängde hos dig och festade järnet. Alltid känslosnack inne på toaletten och mys i duschen haha. Ja, många minnen helt enkelt!

Du är en otroligt bra vän och jag vet att du alltid finns där om jag behöver någon att prata med och det betyder mycket ♥!




Malin: Eller Brilly rättare sagt. Även här är "Honken-kvällen" ett starkt minne haha. Trashad tvättkorg och hårattack i badrummet. Det var så kul när vi satt i skolan för några dagar sen och pratade gamla minnen. Man får sig alltid ett gott skratt! Som när vi var i Järna och hittade någon killes mobil i badrummet, och tog massa bilder och satte som bakgrund. Sen la vi oss i jacuzzin och dog haha. Helt galna! Nyårsafton 07-08 är också ett minne jag aldrig kommer glömma. Stekattack gånger 100 och sång i duschen haha. Men jävligt kul var det!

Du betyder väldigt mycket för mig, även fast vi kanske har kommit ifrån varandra på senaste tiden. I ettan var det alltid du och jag Brillan! Men du är en otroligt snäll och härlig person, som betyder väldigt mycket för mig. Du är bäst Brilly ♥!




Therese: Fjooongeeeeeen. Du och jag har alltid så jäkla kul tillsammans. Speciellt när vi går ut och partar. Det händer alltid galna saker när du och jag är i farten. En kul kväll jag aldrig kommer glömma är Stora Bloggpriset. SOM VAR PÅ EN MÅNDAG! Hahaha, det upprepade vi ett antal gånger. Det var kul när vi såg Kenza som vi stod preeeeciiiiis bredvid. Du blev helt galen haha! Sen blev det galet när vi började shotta och ha oss. Du lyckades med en karatefylla på en måndag. Jäkligt kul haha!

Sen får vi inte glömma salladsspyan hem på nattbussen. Jag dog av garv!

JUSTE, vet du vad som hände förut? VI BLEV NÄSTAN ÖVERKÖRDA AV MAGNUS FUCKING CARLSSON, hahaha....

Men du är en massa mysig person som betyder massor för mig ♥!




Cilla:  Ojojoj, här skulle jag kunna skriva typ Kongo Kinshasa mycket. Du är den person jag känner att jag har kommit närmast under dessa tre år, och du är en person som betyder otrolig mycket för mig. Det skulle kännas sjukt konstigt om jag inte kände dig, och du inte fanns i mitt liv. Vem skulle jag då spåra med på alla utgångar, och vem skulle jag då göka med under Zebrafilten och prata om BKn och hans resa till Sverige haha. Jag hade aldrig trott att jag skulle bli så nära vän med dig, för jag har ju vetat vem du är sen Blombackatiden. Men se så det kan bli, FettoFrans och FläskFille hittade varandra haha.

Jag vet inte ens vilka minnen jag ska skriva, det finns så många, och många mer ska det bli. Som jag typ skrev i ditt snyggaste födelsedagskort, "vi ska vara vänner tills vi blir skrynkelmuttor", och det håller jag fast vid. Annars kommer jag bli fett deppig och hoppa från en bro lika snabbt som en fis från en magsjuk man.

Nej, men du betyder massa för mig, tror inte ens du fattar hur mkt (jag är inte alls besatt och har FEMTONtusen bilder av dig tapetserade på min vääääägg). Glöm inte att jag alltid finns där om du någonnsin behöver nån att prata med, eller bara köra ett Myggan-maraton med. Jag finns alltid där! Love you my little mutt ♥!



Detta kanske inte var den mest seriösa texten, men jag hoppas det kom fram hur mycket ni betyder för mig och ni är alla otroligt viktiga personer i mitt liv, och jag vill inte att någon av er ska försvinna, för då försvinner en del av mig. Nej, vad seriöst det blev nu!

Vi avslutar med ett PUSS PÅ MEGAMUTTSCAMEN MED EXTRA SARRE!


Gråtattack i skolan!

Gud vilken lång och varm dag det har varit idag.. Har hunnit med mycket känns det som.

Jag och Cilla hade äntligen våran idrottslektion idag. Gick helt okej, men klassen var ju inte den positivaste när det gäller att kämpa. Iof var det galet varmt och dom var inte ombytta, så jag förstår dom. Skulle inte heller vilja löka ner mej!
Men det gick bra och Louis tyckte lektionen var jätte bra.
Men innan vi hade våran lektion satt jag och Cilla i bibblan och skrev det sista på förberedelserna. Så kommer Nina o säger att hon har en överraskning till oss. Och så tar hon fram två böcker som hon har gjort till mej och Cilla. En bok med massa bilder på oss tre, THE TRIO! Både jag och Cilla började storböla. De va så fint! TACK SÅ SJUUUUKT MKT NINA.. Du är bäst och jag älskar dej! Du är en underbarunderbar vän...


















Resten av skoldagen var rätt seg. Vi fick sluta tidigare från teckenspråket, så då åkte jag hemmåt och gjorde ingeting. Fia, Mattias och Affie kom förbi en sväng. Så jag passade på att ge Mattias lakanet som han ska kirra åt oss till flaket. Sen fikade vi lite o sådär! Busade med lille skit Affis..
Efter att dom hade åkt tog jag mej i kragen och gjorde klart mitt arbete i Psykosocialt arbete. Nu är det gjort. Känns så jääävla skönt!!! Nu är det ingeting kvar nästan. Inget jobbigt iaf. I feel freeeee!

Tog en kvällsprommis idag också. Mamma och Vilma gick med mig till solariet så jag kunde bli lite brun, och sen gick vi hemmåt. Mycket skönt!

Nu sitter jag och gör nada. Har ångest över mitt stökiga rum! Innan studenten måste jag hinna storstäda rummet, och måste hinna köpa väska till studenten, plus present till Gunnis och Siwan, sola en gång till, storhandla till mottagningen, och säkert nånting mer. Känner mig lite stressad, fast jag egentligen har mycket tid på mig.
Jaja, nu ska jag inte stressa upp mig i onödan!

Nu blir det lite Big Brother! Adjö