Helt slut

Idag var det ju Sthlm som gällde. Var egentligen inte ute efter något speciellt (förutom ett nitarmband eftersom jag tappade mitt igår). Men jag kom hem med lite smågrejer iaf. Förutom ett nytt nitarmband köpte jag ett vitt linne med små nitar (sånt som jag har i grått), en t-shirt, 4 par trosor, ett par "lacktights", 3 par örhängen och sist men inte minst en skitsnygg väska på Ginas sjuka REA, 49 kronor. Det var nog allt tror jag! Elina köpte också massa fina grejor.
Vi mötte även mina kära far och käka lite mat inne på Åhléns. Hamburgetallrik, fett gott!

Vi tog 19.12 tåget hem, och klockan kvart över åtta var jag hemma i min soffa. Helt slut! Provade grejerna jag hade köpt och sådär. Nu sitter jag o tittar på tvn och funderar på vad jag ska ha för partyoutfit imorn! Alltid lika svårt..
Aja, får fortsätta fundera lite. Ska fortsätta kolla TV nu!

Förresten, imorn kommer mamma o co hem! ÄNTLIGEN SLIPPER JAG LAGA MAT SJÄLV...

Kraaaam!

Kelig kisse

Sitter o glor på Big Brother nu. Och lilla Mysan är helt keltokig. Hon hoppar upp o lägger sig i mitt knä så fort hon får chansen. Och så bakar hon som en galning. Asså ni vet trycker tassarna mot en. Men hon har så jävla långa klor så det gör svinont. Så jag bar ner henne nyss, och nu sitter hon o glor på mej. Tror hon e lite sur haha!
Men hon e en mysig kisse, trots att alla är livrädda för henne haha..

Nej, nu ska jag fortsätta titta på BB!


Mysigaste Mysan!

Ont i fötterna

Idag blidde det som sagt stan med systeryster! Vi käkade Nancys och traska runt i affärerna. Och vet ni vad som hände? Jag tappade mitt älsklings nitarmband. Jag är 100% säker på att jag tappade det i provrummet inne på BikBok när jag provade en klänning. Och efter mig gick tre småtjejer (typ 14-15) in och jag lovar att dom tog det, även fast dom sa att dom inte hade hittat nåt armband. Fan jag blev skitsur! Jag älskar det armbandet.
Men iaf, vid halv fem tiden så kom Mattias och hämtade oss, och så åkte vi till Skäris höhö. Jag gick runt som en tok och försökte hitta nåt att köpa (har sånt äckligt shoppingsug nu) men jag hittade inget. Det var nog meningen att jag skulle komma hem tomhänt.
Efter Skärholmen käkade vi på Donken, tack syster som bjööööd fattiglappen haha!

Kom hem för kanske en halvtimme sen. Satte mobilen på laddning direkt. Den har varit död hela dagen! Har känt mig helt handikappad. Såg att Elina hade skickat sms om att hon va sugen på att gå ut på fredag. Det roliga är att förra helgen sa hon " nee, nu ska jag inte gå ut på läääänge" hahaa. Men ska ta ett snack med henne för jag e fett taggad på utgång (ovanligt haha).

Nu sitter jag o funderar på morgondagen. Jag är lite sugen på att åka upp till Sthlm. Måste till Punktshop o köpa lite nitarmband. Men jag tkr det är så tråkigt o shoppa själv! Jag är sån som alltid måste rådfråga med någon innan jag köper det. Skulle behöva träffa min kära far också som tjatar :)!
Jaja, jag får se hur jag gör helt enkelt. Känner att jag måste hinna sola lite också...

Hejjjjj!

Mot stan

Gissa vad jag ska göra idag dåååå?? Åka ner på staaaaan, wihooooo.. Haha! Det är den enda som finns o hitta på i den här stan.
Kära syster Fia ringde mig och frågade om vi skulle göra nåt haha, och då blir det alltid; ner på stan, käka Nancys, glo i affärer. Men hellre det än o bara sitta hemma o ruttna! Jag blir knäpp då.
Nej, nu ska jag klä på mig och sen ta burren ner.

Ha det fint!

Äckel småkryp!!!!

En av mina största fasor med att vara själv hemma (förutom att sova ensam) är att det ska komma massa småkryp in i huset. Skulle jag hitta en spindel i huset och jag är själv, vet jag inte hur jag skulle göra. Jag kan inte döda småkryp, så jag skulle få panik. Typ ringa hit nån som kunde döda den!
Idag, bara för en liten stund sen, såg jag ett kryp. Det var ingen spindel, det var en TVESTJÄRT!! Jag dog. Jag skrek på Mysan och försökte få henne att käka upp den, men hon fattade ingeting. Jag bara stod o glodde på den haha. Tillslut kröp den in i nån skarv i väggen. Nu har jag blivit paranoid och tror att det är tvestjärtar överallt. Jag vill verkligen inte se nå mer kryp, då måste jag ringa mamma o dom o be dom komma hem på en gång.. Haha!

Förövrigt så vet inte mamma o dom när dom kommer hem. Så jag vet inte hur länge jag blir ensam hemma, men jag klarar mig nog. Nu ska jag glo vidare på Big Brother!



Iuu!


Slapptisdag

Igår vaknade jag sent som vanligt. Måste verkligen börja vända tillbaks dygnet. Det var min kära syster Fia som väckte mig och frågade om jag ville hitta på nåt. Och jag hade inga planer så det lät som en bra idé. Men eftersom ingen av oss har körkort så blev det som vanligt bara bussen ner på stan haha.. Men det är trevligt det med! Vi käkade Nancy's och traskade runt i affärer. Busade med Affiiii också! Vid sextiden åkte vi hem till dom och chillade liteee, sen kom Mattias som skulle skjutsa Fia till jobbet, men först skjutsade dom hem mej och tog en sväng förbi Kolgrillen så jag slapp göra mat haha..
När jag kom hem slängde jag i mig maten. Det var så gaaaalet gott! Resten av kvällen glodde jag bara på TV och gjorde ingeting.

Idag vaknade jag TVÅ. Inte okej! Skulle kunna sova längre tillochmed... Men jag tvingade mig upp. Käkade lite frulle och kollade runt på lite bloggisar o sådär. Sen städade jag upp lite i rummet och dammsög och sådär. Nu sitter jag här uttråkad och lyssnar på lite musico. Tror jag ska hoppa in i duschen och bli lite fresh, men jag orkar inte.


Sjukt seg dag

Gårdagen var väldigt rolig... Som sagt så kom Elina hit och vi lagade mat o sådär. Kyckling och pasta och massa sallad och fetaost. Massa gott! När vi hade proppat i oss allt började vi fixa oss. När vi kände oss färdigfixade satte vi oss ute på altan och började dricka lite. Pumpade våran älsklingslåt så huset skakade typ haha!
Efter ett tag blev det lite för kallt o fullt med mygg, så vi gick in o satte oss. Snackade som vanligt om allt möjligt! Om alla idiotiska saker man har gjort i livet haha... Vid elva åkte klackarna på o vi begav oss mot bussen. Jag hade mina 15 centimeters så jag kände mej aplång haha.

Väl på bussen träffar vi på lite allt möjligt folk. Några människor från Blombacka o sen Black bra gänget, minus Cilla! Vi hoppade iaf av vid köpmangatan och vandrade vidare till 550. Eftersom vi va där rätt tidigt så var det inte så lång kö så vi kom in snabbt.
Beställde, enligt tradition, en redbull vodka och ställde oss o chilla vid borden. Efter ett tag kom Emelie och Sandra. Vi bestämde oss för att shota Tequila... Det blev en till lite senare under kvällen tror jag haha. Helt galet!
Sen dansade vi hela natten lång. Va så sjukt svettig! Kände mej extra fresh.. Träffade Julia också som vanligt haha. Träffade även massa andra som man kände där. Kändes som hela Södertälje va på 550 igår.

Dom stängde ju tre, och som vanligt vandrade vi mot kebaben. Och som vanligt käkar jag ingeting! Elina köpte äckel Subway macka med massa jalapeños haha.. Jag dog av garv när hon fick fullt av det i munnen! Hon bara skrek haha.
Vi hade några efterfester på G, men det blev lite knas så det blidde inget.

När vi sitter vid Nordeabanken och Elina käkar sin macka, hör vi nån som skriker NONANIIITAAAA. Så ser jag Jennie komma gående där. Dom skulle till Boda, så jag och Elina joinade och fick gratis taxi resa hem. Fett skönt!
Väl hemma deckade vi efter lite mackor och chips. Tack för en mucho ruuulig kväll Bibil!!

Idag vaknade vi runt tolv. Och typ det första vi sa när vi vakna (som vanligt) va "fan vad full jag var igår" hahaha. Alkisvarning asså! Båda va fett taggade på mer party. En söndag lixom?
Vi låg där i sängen o filosoferade ända tills klockan blev fyra och Elina vandrade hemmåt. Jag deckade i sängen och vaknade sju igen. Sen gjorde jag mat, och har bara kollat på Tv. Riktigt händelserik dag asså...
Nu ska jag kolla på From G's to Gents, som jag missade idag. Kollade på filmen på femman, som faktiskt var rätt bra.
Nej, nu ska jag sluta skriva massa skit (shit vilket långt inlägg det blidde). 
Bjuder på lite bilder från gårdagen istället (jag har blivit sämst på att ta bilder under festkvällar)..



Maaaaat



En happyyyy Elenaaa :D



Elinas "lilla" blåmärke från hennes vurpa inne på 550 förra helgen hahaha



"KAN JOHANNA KAN JOHANNA KAN JOHANNA DRICKA SPRIT?!!"



Elina kan också hööhöö



Jag var glad för jag hade min cider



On the bus.. Checka in mitt nagellack! I LOVE IT



Fullisögon nr ett haha



Träffade på några snyggingar på bussen. Anni, Nanthin och Åsa :)





Äntligen lördag!!

Idag är det lördag, och ikväll blir det utgång. Jag och Elina ska ut på feeeeeeemfeeeeeeemnoooooll. Det ska bli skitkul! Dom har öppet till tre också, så det passar oss som alltid klagar på att dom stänger för tidigt. Hööhöö!

Men nu kom Elina precis, så nu ska vi börja laga lite mat. Hoppas ni får en mysig lördag allihop :)! Ses i dimman höhö...

Bara så ni vet så kmr jag och Elina pumpa ihjäl denna låt ikväll. Har ni hört nån skönare partylåt? I'M IN LOVE!!!



Change is gonna come

Finally friday.. Inte för att jag jobbar eller så resten av dagarna. Men det är ändå skönt med helg höhö.

Inatt sov Elina här. Hon gick dock o la sig vid halv tolv eftersom hon skulle upp sex o jobba. Men jag fortsatte glo på tv tills klockan va runt halv tre. Sen gick jag också och la mig!
Jag hade ställt klockan på elva för att jag inte skulle sova bort hela dagen. Men som vanligt stängde jag bara av den, och fortsatte sova. Vilket resulterade i att jag vaknade klockan ett, IGEN! Jaja, what to do!

Under dessa 2½ timmar jag har varit vaken har jag hunnit med; duscha, käkat frulle, kollat jobb, fått ångest för att det inte finns nå jobb, kollat igenom min garderob efter nått att ha på mig imorn (dock utan framgång) och sen har jag inte gjort mycket mer. Väldigt händelserik dag hittils! Haha...
Senare tänkte jag och Elina traska till systemet för att inhandla lite dricka inför morgondagen. Sen tänkte vi även ta en tripp förbi solariet.
Men nu ska jag kolla lite på tv!

Adiosssss!

I'm in love

Idag har det inte hänt mycket. Jag sov tills jag vaknade, eller egentligen inte. Fia ringde vid ett så då vaknade jag! Men det var skönt att sova ut. Skulle kunnat sova längre!
Natten gick bra och jag överlevde haha. Hörde några mystiska ljud utanför när jag skulle sova, men de va säkert bara inbillning. Jag blir alltid helt cp och tror jag hör saker när jag är själv.

Jag har även hunnit städa upp lite i mitt rum, men orkade inte dammsuga. Måste göra det för det är inte fresh här inne! Har målat naglarna också. Älskar verkligen att måla naglarna. De e som meditaiton för mig haha! Det blidde en ny färg från Depend. Det är typ tuggummirosa. I love it!!

Nu sitter jag o kollar på våra värsta år och ska börja göra lite mat. Det blir schnitzel och pommes. Hoppas jag inte bränner upp huset. Matlagning är inte min starka sida direkt! Haha...

Hej!



Jag ♥ nagellack


Home alone for a week

Idag åkte mamma o dom iväg med husbilen igen. Dom blir borta ca en vecka! Skönt att vara själv, men alla vet ju att jag hatar o vara själv hemma. Speciellt på nätterna! Men jag ska nog klara mig bra. Får vara vaken till typ fyra varje natt så det har hunnit bli ljust haha..

Efter att mamma o dom hade åkt la jag mig ute o sola lite. Vid tre hoppade jag in i duschen och gjorde mig klar. Sen mötte jag upp Maria och syster Fia+Nora och Affie på stan. Vi traska runt lite o käkade på Nancy's. Det var bra för då slipper jag göra mat idag. Det är så sjukt tråkigt o göra mat till EN person. Känns ju helt mobbat o sitta där själv vid köksbordet o äta. Kommer typ leva på mackor denna vecka!

Aja, nu ska jag kolla lite på TV. Absoluuuuut INTE på sexan där det är Röd Drake! Skulle jag kolla på den skulle jag nog avlida av rädsla.

HA DET!


You're everything i need and more

Idag vaknade jag vid halv elva. Inte av mig själv utan av att jag hade skitont i magen! Gick upp o väckte mamma o dom som fortfarande sov. Så åkte mamma o hämta Alfons och Nora. Va ju barnvakt idag igen!
Dom va ute o lekte hela dagen, medan jag låg inne och sov. Kände mig frusen och trött och så hade jag ont i magen. Men mamma passade dom istället.

Jag och Tyra låg o snarka i sängen två timmar, så nu känns det mkt bättre. Jag skulle vilja ta en tripp till solariet. Mitt försök till o sola imorse var inte så lyckat. Solen var ute i 1 minut, sen bakom moln i 10 osv... Frös ju ihjäl!
Aja, ska fråga mamma om hon kan gå med mej till solariet. Så tråkigt o gå själv!
Imorn åker mamma o dom iväg med husbilen igen. Dom blir borta typ en vecka! Skönt, men ändå läskigt att vara själv... Men jag klarar mig nog!

Adios!

Hallonplockning, promenad med dockvagn och mjukglass!

Japp! Så har min dag sett ut. Jag har nämligen passat skitungarna Nora och Affiiiiiie.. Det har varit väldigt mysigt, och båda ungarna är som änglar när inte deras mor eller far är med haha.
Jag och Alfie hängde mest ute på baksidan vid hallonbuskarna och käka hallon, och Nora och Vilma lekte nån crazy lek.
Vi åkte o hälsa på mormor och morfar (gammelmormor och gammelmorfar för dom :) också. En väldigt mysig dag helt enkelt!
Vet inte hur det blir imorn. Kanske ska vara barnvakt då också :)!

Nu sitter jag o väntar på lite fooodie. Blir kyckling och pasta i basilika och tomatsås. Jammii! Medans jag väntar kan jag sätta in lite bilder från senaste helgerna o sådär...

PUSS!



Tessans och hennes mat, på Friday's



Maria gillade maten :)



Glada flickor!



Jag och Cilla upptäckte en penis i himlen haha!



Rest in peace MJ!



Jag innan middagen på  Kolgrillen



Blonda glada flickor :). Från förra helgen på Elinas 20-årsdag !



Petra, Elina och Sofie!



Grillning på g..



Tessan och Malin :)!



Ätaaaaa!



Cilla är fett koncentrerad på salladen haha..



Shake, shake shake (vafan gör jag för cp-pose haha)



Skååål (hej jag ser gravid ut)!



Jag innan lördagens utgång!








Hahahaha vad ska man säga?...

Vaknade nyss, och klockan är halv sju?!? Hahahaha.. Kan ju inte säga annat än gårdagen var spårad.

Jag och Elina förade hemma hos Elina, med VIN. Jag dricker inte vin. Men det gick ner iaf! Vid, halv tolv(?) tog vi burren till stan. I spöregnet gick vi till 550. När vi kom in tog vi en redbullvodka (vad annars haha?) och chillade lite. Sen dansade vi som galningar. Hahahaha, och Elina ramla i trappan och har världens blåmärke på benet. Helt svullet också! Shit vad jag garvade.
Efter stängning käkade vi, eller Elina gjorde. Jag va inge hungrig. Vi satt o käka som luffare på torget med några vänner. Sen bestämde vi att vi skulle styra efterfest hos en av dom.. Haha vilken efterfest med fyra personer i ett rum lika stor som en skolåda! Men det var trevligt.. Haha!

Vid typ nio på morgonen deckade alla, och jag försökte verkligen sova, men det gick itne. Det var så galet varmt i det där rummet så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Vid tio väckte jag Elina o vi sa hejdå och traskade till burren.
När vi går där, slitna och härliga, ser vi bussen komma o vi börjar kuta. Men vi missde den precis. Jävla idiot chaffis! Så vi fick sitta i en halvtimme o vänta på nästa buss.
Kvart i elva kom den och så var det raka vägen hem. Somnade på en gåång, och aa vaknade nu!

Detta har minst sagt vart en galen helg. Men jävligt kul :)! Nu ska jag kolla om man får nå mat i det här huset. Eller frukost för mig rättare sagt.

Kram!

Utgång nr två

Igår var en väldigt mysig kväll.. Vid sju kom tjejerna hit, vi grillade, myste, körde norsk fylla, drack gott och bara hade det allmänt trevligt! Vid elva tiden bestämde sig alla för att dra sig hemmåt. Jag och Elina bestämde oss för att gå ut. Spontanutgångar är oftast roligast! Och det var riktigt kul...
Vi tog kvart i tolv bussen från mig, och så hoppade vi av vid Köpmangatan. Så traskade vi till bankomaten, då inser Elina att hon har glömt sitt leg och bankomatkort hemma hos henne. Vi fick panik och visste inte vad vi skulle göra. Vi kunde ju inte ta bussen för det skulle ta alldeles för lång tid. Då kom jag med den briljanta idén att ta taxi. Så vi hoppar in i en stor busstaxi hahahaha.. Han racear hem till Elina och sen tillbaka till stan.
När vi kom in tog vi lite drinkar och Sambuca shotar. Sen dansade vi hela kvällen! Vid stängning drog vi självklart till kebaben. Träffade Julia och hennes vänner, och bestämde mig för att dra på efterfest med dom och några killar dom hade träffat ute. Elina åkte med några andra vänner till henni!
Efterfesten var vid Ängsgatan typ. Det var galet haha! Men kul.. Väntar på bilder från Julia hahaha.
Mindre kul var att jag glömde min kavaj där. Hos en människa jag inte ens känner. Men jaja, får se om jag någonsin kmr se den där kavajen igen.

Vid sju typ, tog vi taxi hemmåt och Julia sov här. Vaknade vid två och var äckligt seg! Julia traskade hemmåt och jag hoppade in i duschen.
Nu har jag precis plattat håret inför kvällen. Det blir nämligen utgång ikväll igen! Jag och Elina orkar inte sitta hemma. Vila kan man göra i graven..

Nu ska jag börja sminka mig lite smått medan jag väntar på att maten ska bli klar. Blir samma mat som igår haha. Grillad kyckling, båtar och sallad med fetaost! MUMS...

Ha en trevlig lördag allesammans!

Disappointed

Planerna för dagen blev lite ändrade. Men det är inget att göra åt, och jag är INTE sur, bara besviken och det vore konstigt annars. Du vet vad jag pratar om!

Om ungefär en timme ska jag iväg på lite bravader, sen ska jag möta upp Cillapilla och åka hem hit. Vi ska laga Tacos och kolla på båda säsongerna av Myggan. Det är 16 avsnitt allt som allt tror jag, så det blir väl ungefär åtta timmar med Myggan hahaha.. Vi kmr avlida! Hon kmr sova över här också för det lär ju bli rätt sent haha..

Nej, nu ska jag göra mej en macka och fixa i ordning mej. Kolla Mattias nya video sålänge! Skitbra tkr jag :)..

KRAM!



Shullee....

Dags att skriva lite igen dååååå...

I söndags blidde det bio. Det var jag, Fia, Elin, Jennie och Carina! Vi såg BRÜNO haha.. Så jävla sjuk film asså. Den var inte lika bra som jag trodde, men jag garvade hahaha. Det är en film man måste se lixom!
På vägen hem käkade jag donken, för jag hade inte ätit nåt på hela dagen..

Igår vaknade jag seeeent. Typ halv ett! Såg att det var lite sol ute och fick megaångest. Varför var jag inte i solen och soladeee? Men men, inget att göra åt.
Elin och Magnus sov ju här, och när vi vaknat kom Fia, Mattias och Affie. Vi fiiikade lite o så bestämde vi att vi skulle ha en liten grillkväll. Elina joinade oss också. Vi grillade och åt massa god mat. Mattias och Magnus passade på att ta "några" öl hahaha.. Vid nio tiden åkte vi till MAXI och köpte godis, och skjutsade samtidigt hem Eliiina..
Vid elva skjutsade Elin och jag hem familjen Ingeberg och åkte hem o kollade på Big Brother.
Vid typ halv tre bestämde vi oss för att gå o sova. När jag gick in i mitt rum skulle jag kolla så mitt myggnät satt fast ordentligt (hade öppet fönster, så måste kolla satt det sitter fast, annars kommer det in massa äckeldjur). Men då såg jag att det hade lossnat längst ner, jag fick panik och tänkte på att vi inte hade sett Mysan på länge. Jag skrek på Elin och vi sprang ner i källaren och tittade om hon var där. Då såg vi att dörren in till tvättstugan var stängd! Mattias och Magnus hade råkat stänga den när dom hade bastat..
Jag sprang upp och slängde på mig kläder och sprang ut. Gick runt i området med skinka och ropade på lilla Mysis. När vi gick tillbaka mot huset ser jag att hon sitter på trappen. Så jag sätter mej ner och ropar på henne, så kommer hon springandes mot mig o gosar och så bär jag upp henne. Hahaha, både jag och Elin höll andan typ... Fyfan vilken lättnad det var!
Även fast den där kissen är galen så älskar jag det där monstret haha...

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade rätt sent idag med och hoppade direkt in i duschen. Nu har jag precis målat naglarna och tittar på gamla avsnitt av Top Model.
Imorn blir det lite "äventyr" haha. Senare på kvällen blir det troligtvis Myggan Maraton med bästa Cillus..

Ha det!

DET ÄR INGEN VANLIG DAAAAAG....

FÖR DET ÄR ELINAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRAAAAAAAA! Grattis Bibil på 20 års dagen. Du är bäst ♥!





Denna helg har varit riktigt mysig!

I fredags bjöd jag Elina på middag. Blidde kolgrillen mohaha! Äckligt gott asså.. Vi bestämde även hur det skulle bli med Elinas present moahahaha...
Efter middagen vandrade vi runt lite o funderade på vad vi skulle hitta på. Efter många om och men bestämde sig Elina för att gå ut, och jag tog bussen hem. Hade ingen lust att gå ut!

Igår var det ju lördag, vilket betydde PARTY! Mamma och dom åkte vid tolv tiden och kmr va borta typ en vecka framåt. Så jag var själv hemma hela dagen vilket var skönt. Jag började duscha och fixa mej i tid för att slippa stressa, men som alltid så blir det alltid stress i slutet.
Men iaf, jag tog kvart över sju bussen ner på stan. Mötte upp Elina och vi gick till Elinas kompis Petra. Började dricka på en gång, och efter ett tag kom det lite mer folk. Vi drack och chillade.. Vid elva-halv tolv begav vi oss till 550. Där drack och dansade vi hela kvällen. Skoja inte att jag var svettig haha! Träffade gamla classmates oxå. Det var trevligt :)!
Vid stängning drog vi till kebaben. Jag träffade på lite trevliga människor som jag delade en kebab med. Vet inte vart Elina tog vägen, men jag satt där med dom där två tjejorna och käka kebab hahaha.
Haha nu kommer lite interna grejer, men vet ni vem jag såg i kebabkön då?? Hahah, jag dog. "Braaa gjooort".. Jag typ skrek det över hela kebaben och han körde järnet oxå hahaha.. Jag dog! Garvade så jag grät...

Jaja, efter att kebaben var uppäten drog mina nyfunna vänner hem, och jag drog till Kringlankiorren där Elina va. Vi gick till centralen och så fick vi skjuts hem av Elinas vän.. Huhu! Somnade direkt när jag kom hem.
Det var en riktigt kul kväll faktiskt!

Idag vaknade jag vid tolv. Inte ett dugg bakis.. Fett skönt! Har bara legat i sängen hela dagen och kollat på "Life of Ryan" på MTv.. Kanske blir bio senare. Hoppas det!

KRAAAM!


Så fint!

Usch, man blev ju ännu mer deppig och ledsen av att se den där minnesstunden. Men guuuuuud vad fint det va! Jag grät från första stund. Det känns fortfarande helt sjukt och overkligt. Michael Jackson är död! Men han kommer aldrig, aaaldrig bli bortglömd..


R.I.P Michael Jackson 1958-2009

Seg dag

Gårdagen var väldigt mysig. Vi satte oss på Friday's och Maria och Tessan käkade, sen gick vi vidare till bardelen och satt i sofforna och myste med filtar och goda drinkar. För mig blev det en Mjoito strawberry, och en Strawberry daquiri. Mycket gott!

Vid halv elva begav vi oss mot centralen. Vi var med om lite adventure på vägen haha! Ringde polisen o grejer.
Vi sa hejdå till Cilla vid tunnelbanan, hon skulle till Thomas. Jag, Tessan och Maria vandrade vidare till tåget.
I Östertälje kom mamma o hämtade oss och skjutsde hem bajskorvarna, och sen åkte vi hemmåt.

Idag har jag inte gjort nåt speciellt. Har bara legat o tänkt! Nu ska jag kolla på MJ's minnesstund som jag missade igår. Usch vad jag kommer gråta...

Hejs!
      

Drinkar på Fridays

Nu ska jag käka, sen blir det tåget upp till Sthlm för lite drinkar med tjejorna. Men jag kmr inte kunna njuta pga vissa saker! Fuck vad jag hatar mig själv ibland...

Adios!

WTF?!

Varför har hon förstört sitt underbara hår med denna fula väldigt opassande fripp???


Irriterande!

Åh, jag kom hem precis lagom från Sthlm för att inte missa finalen av "Mommas boy's". Jag såg hela tills sista reklamen. Då somnade jag, och missade vilka tjejer killarna valde. Fan! Jag som har längtat. Aja! Får kolla när reprisen går...

Det blev en lång dag  i Sthlm, och jag blev definitivt inte ensam haha. Det var jag, Elin, Vilma, Fia, Nora och Alfons haha! Vi shoppade, träffade Pappii, och käkade självklart på Burger King (finns inget annat val när Elin och Fia är med haha). Det va riktigt gott iaf!
Kom som sagt hem halv åtta. Med mig fick jag; ett par skor (som Fia hittade åt mig, TACK haha), en "skjortblus", en T-shirt, 2 par trosor och ett armband.

Om tio minuter börjar Prison Break, BÄSTAAAAAAA! Men visar lite bilder på dagens shopping innan..


Snyyyyyggaste skorna från Deichmann, 349 kr



Skjorta från Gina Tricot, 149 kr



Scooooby T-shirt från Zara, 59 kr på REAn



Två prar troosor från Gina, 15 kr styck på REAn


OMG, NU BÖRJAR PRISON!

The Hills!

Har kollat på femton "The Hills" avsnitt nu. Tror jag ska gå o sova! Kommer drömma om Lauren, Whitney, Audrina, Heidi, Spencer, Brody och alla andra...

GODNATT!


Nyduschad

Tog precis en riktigt skön dusch, och nu sitter jag insmord i massa lotion. Jag behöver verkligen sol nu! Funderar på att ta en tripp till solariet imorn. Man vet ju aldrig när det blir sol igen!

Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska dra upp till Sthlm imorn. Jag kan tycka att det är lite tråkigt att gå o shoppa själv, för jag är sån som alltid behöver råd när jag shoppar. Men jag tror jag måste upp till Sthlm, för jag ska kolla på 20 års present till Eliiina. Hon fyller ju på söndag :D!
Jag får se imorn hur jag gör helt enkelt. Kanske frågar lillesyster Vilma om hon vill följa med. Jag kan muta med en glass eller nåt!

Nu ska jag kolla om vi har nåt gott hemma. Är sugen på kinapuffar!

Sunday

Då vare söndag igen då. Imorn är det en ny vecka! Men alla veckor känns likadana för mig. Jag måste få tummen ur och göra något åt det. Men jag känner noll motivation just nu. Trots all press och tjat! Jag skulle verkligen vilja dra här ifrån och bara uppleva nya saker och äventyr. Men jag är för jävla feg och osäker!
Imorn tror jag att jag drar upp till Sthlm och tröstshoppar.

På tal om shopping, tänkte visa vad jag shoppade i Skäris i fredags;


Galet snyggt linne med nitar från Gina Tricot, 65 spänn på rean



Jeansshorts från Cubus, 199 kr



Randig tröja från Gina Tricot, 149 kr



Klänning från Gina Tricot, 99 kr på rean



Hämtade ut mina skor från Nelly.se i fredags. I love them!

Nu ska jag kolla vad det blir för väder imorn. Dåligt väder=Sthlm och shopping, Bra väder=Pressa järnet här hemma.

Min lördag!

Whale rider på tvåan! Asbra film..


Så jävla misslyckat

Gårdagen blev allt annat än lyckad. Orkar inte ens skriva ett ord om kvällen! Vi bara glömmer det.

Idag vaknade jag vid halv ett. Riktigt skönt att sova ut! Skulle egentligen upp till Sthlm, men Elina pallade inte.
Jag har gjort absolut ingeting idag. Jäkligt segt! Och jag är så sugen på o gå ut o festa järnet ikväll. Men så lär det inte bli!

Tänkte bara skriva några rader. Nu ska jag återvända till Tvn!

Ciao!

Hatar rubriker...

Kommer aldrig på någon bra rubrik!

Men idag iaf, så har jag solat hela dagen. Men det känns som att jag inte blir brunare, och att min färg i ansiktet har gått bort. Får panik!
Jag och Vilmis har käkat massa vattenmelon och bara chillat. Tyra åt oxå massa vattenmelon haha. Hon var helt galen i det! Vid typ tre kom Fia, Mattias och Affiiiiiie. Dom åkte hem nyss!

När dom åkte gav jag upp mitt solande och hoppade in i duschen för att bara skölja av kroppen. Nu har jag smörjt in mej med typ ett kilo bodylotion. Är som en slemboll!
Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Senare kanske jag och Elina ska ner till maren och bara chilla. Kanske ta en glarre eller nåt!

Nej, ska klä på mej nuu!




Finns det nå godare när man ligger i solen och steker?

Skor och mer bilder från kryssningen

Beställde ett par skor från Nelly nyss. Var tvungen! Jag behöver nya skor.




Mer bilder från kryssningen (Elins bilder):


Sitter på terminalen!



Det var blåsigt ute på däck haha!



Redo för uutgång!



Hahahaha snyggaste bilden!



Vem spanar jag in haha? Alfonso kanske...



Efter några Redbullvodka och lakritsshotar hahaha...



Klibbis on the dancefloor hahaha!



Fyfan vad varmt det är!

Asså att sitta i mitt rum är som att sitta i en bastu. Jag skojar inte!

Igår var jag hemma hela dagen och passade skithunden. Sola bara en liten stund igår. Fick ångest! Det är fan inte normalt.
Vid halv sex tiden åkte jag ner på stan och mötte Elina. Vi gick till Nancy's och köpte mat och satte oss vid Maren och käka i solskenet. Det var riktigt skönt! Satt och snacka om allting. Det var riktigt skönt att bara prata om allt som finns i huvudet. Elina är den enda som förstår ibland! Tack för att du finns Bibil <3..
Vid tio tiden orkade vi inte med myggen längre, så vi traskade mot bussarna. Dom gick inte förns halv elva så vi köpte en dricka och stod och dampade som vanligt. Garvade åt allt o alla!
Kom hem och kollade på BB, somnade faktiskt under programmet. Hur kunde jag vara så trött :S?

Idag passade jag och systeryster Tyra bajshund. Idag har hon varit asjobbig! Bara gjort massa sattyg.. Jag har varit duktig idag också. Har städat mitt rum, som såg förjäääävligt ut! Packning från kryssningen var kvar, kläder överallt. Hela sminkbordet var proppat med skit! Men nu är det rent och fint. Efter den svettiga städningen hoppade jag in i duschen. Riktigt skönt var det!
Nu sitter jag och tittar på TVn och äter Djungelvrål. Köpte en megapåse på båten. Älskar dom! Även imorn ska jag och Vilma passa Tyris. Så det blir o pressa i solen hela dagen imorn. Jag har börjat flagna på armarna så det ser ut som jag har nån fucking sjukdom. Snyggt!

Adjöö!

Lite bilder från The Cruuuise (tog inte alls många bilder):


Mysigt :)!



Rökpaus, uscha!



Dricker vodkasprite i solskenet!



Dags för party!



Hahaha, Elin ser aspackad ut!



Min och Jennies :). Strawberrydaquiri...



Jennie och jaaag (hahaha vafan har jag papper mellan tuttarna för ?)



Hahaha, jag dör av Magnus min!!



Haha, Magnus skor klibbade fast i dansgolvet. Så han och Jennie bytte skor!

Det var några bilder det! Elin du måste skicka dina och Magnus bilder också abri...