Sista dagen i mars

Sitter och kollar på Family Guy just nu. Fyfan vad jag älskar det programmet haha. Så jävla bra. John på jobbet har lovat att jag ska få låna någon av alla Family Guy boxar han hade. Fatta flera timmar med bara Family Guy :D.

Iaf, idag har jag jobbat som vilken annan onsdag som helst. Jobbade 12.45-17.30. Jäkligt kul dag på jobbet. Några av barnen hade dansuppvisning idag, så jag va make-up artist haha. Sminkade alla tjejor. Älskar sånt. Och dom va så himla duktiga när dom dansa också :)! Världens bästaste barn.
Sen var det rätt lugnt. En skön dag helt enkelt.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt. Efter duschen blev det tacos, och nu sitter jag och äter lite godis från påskägget som vi fick på jobbet igår :). Ska kolla klart på Family Guy, sen är det ju Grey's Anatomy. Efter det tänkte jag kolla på Dark Knight som jag fick låna av John. Har ju inte sett den. Måste ju se Heath Ledger i sin allra sista roll ju.

Hoppas ni får en bra onsdagkväll!




M å å å å å åndag

Måndag idag. Ny vecka, nya tag. Rätt chill dag. Måndagen har bestått av personalmöte, skrivit avslutningslappar, garvat, hämtat ungar, gått ut i park, shoppat presenter. That's it.
Efter jobbet shoppade jag som sagt lite granna. Men ingenting till mig själv. Eller jo okej, jag köpte två tröjor på Gina. Men dom va på rean och gick på 98 kr tillsammans. Så det räknas inte. Det som var mitt största shoppingmål var present till Joline som fyllde år i fredags. Linda och co kommer ju i helgen så då ska hon få sin present :). Köpte lite kläder. Kunde inte låta bli att köpa nåt sött till lille Majken också :D. Men så kom jag på nu att jag måste ju självklart köpa nåt till Liam också. Så tror jag ska ta en snabbis runda på stan imorn innan jobbet.

Fick mitt schema för påsklovet idag också. Öppnar på tisdag. MAMMA MIA! Har aldrig öppnat. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Stängde två dagar också. Sköna tider faktiskt.

Nej, nu ska jag gå och tvätta bort min smink och sen lägga mig o titta på TV. Imorn blir det jobb as usual. Efter jobbet blir det fika med Cilla. Massa mys!

Ciao!

Skithelg

Denna helg har varit skit skit skit. Har velat dra av mig håret, slå sönder rummet, gråta tills ögonen ramlat ut. Ja, ni förstår. Vet inte varför, men denna helg har bara varit dålig rakt igenom. Förutom några timmar igår, då jag och Vilma traska till Jätten och köpte godis, och sen kollade på Körslaget och En natt på museét. Men utöver det, har den sugit rejält. Känner mig riktigt positiv.......

Imorn är det en ny jobbvecka framför en. Känns skit. Orkar inte röra mig ur soffan. Hatar sånna här dagar.
Jaja, nu ska jag kolla lite på tv sen försöka sova. Längtar så jävla mycket tills klockan ringer 6.15 imorn.. Fyfan!



Krya på dig Mr.Biniz!

Först av allt måste jag säga GRATTIS LILLA JOLINE SOM FYLLDE NIO ÅR IGÅR! Sjukt vad tiden går snabbt. Hoppas du fick en supermysig födelsedag. Längtar tills ni kommer ner hit :D! Saknar dig och resten av packet MASSOR.
Puss och kram på dig mosters tjej ♥

 












































Annars då? Igår var det jobb och shopping som gällde. Jobbet rullade på. Blev väldigt stressigt eftersom vi hade Östangårdsstjärnorna och massa föräldrar och syskon på hela fritids. Men det gick bra, och barnen va suuuuuperduktiga. Blev helt varm i kroppen när jag sett alla uppträdanden.
Efter jobbet mötte jag upp Elina för lite shopping. Köpte lite smått och gott. Bla ett par converse och en underbar klänning från h&m:s Garden Collection.
Efter shoppingen satte vi oss på Donken och käkade. När vi ätit klart fick Elina ont i magen o sådär, men sen var det inge mer med det. Sen när vi sätter oss på tåget hem börjar hon må illa. Riktigt illa. Så vi hoppade av i Tullinge och Elina aaa, gjorde sina behov. Höll på att dö. Känner mig alltid så taskig när människor pjukar. Jag kan verkligen inte göra nånting. Igår gick jag därifrån och höll för öronen haha. Får panik av spyor.
Men iaf, vi hoppade på tåget som kom en halvtimme senare och Elina mådde fortfarande piss. Hon klarade sig hem utan att spy. Och idag när jag vaknade hade jag fått ett sms där hon skrev att hon fortfarande spyr. Så det måste vara magsjuka och inte matförgiftning som vi trodde först. Uscha! Jag ber till GUDARNA att jag inte blir magsjuk asså. Det är det värsta jag vet. Och jag liiiiider verkligen med dig Elina och jag hoppas du blir bättre snart ♥!!!
Och det värsta igår va att, när jag hoppade på min buss ser jag vääääääärsta spyblaffan på golvet längst bak (åkte halv tolv bussen, så det var nog någon som hade druckit lite för mycket). Så bussen STANK spya. Jag trodde jag skulle dö!!

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade vid elva och sen har jag bara suttit vid datorn och ugglat. Känner inte för att göra nånting idag heller. Tror jag ska fråga Vilma om hon vill ha myskväll. Mamma jobbar ju natt, så det lär hon inte säga nej till haha.

Ha en bra lördag!




Bra-känsla

Sitter här, mätt och nyduschad. Blev våfflor till middag idag. Det är ju trots allt våffeldagen.
Idag har det varit en bra dag. Började med lunch med mamma och Fia på Nancy's. Sen en snabbrunda på stan. Mamma lämnade in min trasiga sko, och skomakarn kirrar det till tisdag. Hoppas det blir bra. 200 spänn gick det på. För att laga en fucking dragkedja lixom. Men vad ska man göra.....
Sen tog jag och Fia tåget mot our jooobs. Fia hoppade av i flempan och jag fortsatte vidare.

Idag har jag och en annan kollega (haha vad fult o säga kollega) bara vart ute i parken med barnen. Riktigt skön dag. Trots att vädret är typ pissigare än piss och det ligger hundbajs ÖVERALLT man går.
På väg hem från jobbet hade jag en sån där bra-känsla i kroppen. Är så nöjd över mitt jobb. Vet att jag tjatar om det, men fan vad lyckligt lottad jag känner mig haha.

Imorn kommer det bli ännu en bra dag. Tänkte ta en snabbrunda inne i Fältan innan jobbet. Checka in deras nya H&M. Jobbdagen kommer bli askul. Ska ju ha "Östangårdsstjärnorna". Världens bästa barn som ska sjunga och uppträda haha. Har sett när några har övat. Kommer bli så bra :D.
Efter jobbet möter jag upp Elina och tar en liten shoppingrunda. Ska försöka att inte spendera hela lönen på en dag haha. Nej då, det är ingen risk höhö. Typ.

Nej, nu ska jag kolla på Vampire Diaries, som jag egentligen tycker är asdåligt. Hur kan man ens jämföra det med The twilight saga. Inte okej!

Ciao!


Sleepyhead

Fy bubblan vad jag är trött. Sov så jäkla dåligt inatt. Det var inte skönt när klockan ringde 6.30. Ingen bra start. Blev inte bättre av att jag blev sen till jobbet pga fetaste förseningarna imorse. Men jag klarade mig igenom jobbdagen trots mitt sockervaddshuvud.
Fick sluta tidigare. Blev asglad. Dock blev jag inte lika glad när det var förseningar på tunnelbanan som gjorde att jag missade mitt tåg med bara några sekunder.
Mamma kom iaf och hämtade mig på centralen. Hoppade in i duschen så fort jag kom hem, sen käkade jag. Har inte gjort mycket mer. Kollat TV.
Längtar till fredag. Dels för att vi ska ha "Östangårdsstjärnorna" på jobbet. Alltså typ som Småstjärnorna. Finns många tjejer som är superduktiga på o sjunga, och jag älskar barn som sjunger. Kommer stå o böla typ haha.
Men sen också för att det är löniiiiiiiiing. Måste köpa lite saker. Ska försöka att INTE shoppa kläder, förutom klänning (och kanske skor) till min födelsedag. Får se om jag lyckas hålla det haha.

Jaaaajaaaa... Nu tänkte jag göra O'boy och en macka och lägga mig och glo på tv. Kommer somna när som helst.

God natt ♥

Sucky sunday

Vilken sugig söndagskväll. Nu går jag och sover. Vill inte vakna imorn. Vill bara sova bort hela veckan.

God natt!

Utgång

Idag har jag varit en snabbis på stan. Gick inte i några affärer, utan jag mötte bara upp Elina och sen gick vi och tog en fika. Snackade om hur sugna vi var på utgång och lalala haha. Efter många om och men så bestämde vi oss för att gå ut. Trots att båda två är fattiglappar. Maria joniar såklart också haha!

Sitter och taggar lite till The voice. Har precis plattat håret och nu tänkte jag göra lite slarvlockar i det. Jag tror jag har bestämt vad jag ska ha på mig. Dock har jag inga fucking skor. Får ta nå gamla ruttna.

Haha idag när vi satt och väntade på bussen. Så hade jag påsen med mina cider på bänken. Helt plötsligt ramlar hela påsen ner och två burkcider spricker och sprutar ner hela mig och Elina haha. Fick damp. La mina sista ören på cider haha. Så sumpar jag två stycken. Men det löser väl sig höhö. Man ska inte gråta över spilld mjölk cider! Satt och stank som en alkis på bussen iallafall haha... Mysigt.

Nej, nu äre lockningsdags. Hoppas ni får en bra lördag allihop.

Puss!


Glamourama

Precis kollat klart de Glamourama avsnitten jag missat. Älskar det programmet. Bästa! Synd att det va sista avsnittet idag. Anna Hibbs är favoriten, men det är bara för jag har läst hennes blogg så lång tid nu. Men Petra är ju också så jävla skön tycker jag haha.

Har suttit och funderat lite (läs:massor). Jag är så glad över att jag fått det jobbet jag har nu. Det räddade fan mig asså haha. All den där jobbångesten är som bortblåst. Känner mig så lyckligt lottad. Nästan för bra för att vara sant och jag bara väntar på att den där bomben med otur eller olycka ska komma. Jag är inte van med att ha turen på min sida.
Jag känner att jag måste ta tag i mitt liv. På riktigt. Nu har jag ett jobb. Det är ett steg på vägen. Nästa fredag ska jag köpa gymkort. Ännu ett steg. Spara pengar gör jag också. Dock till en spårad utomlandsresa till i sommar. Men det är verkligen nånting jag behöver.
Men ändå känns det som att det är nåt som fattas. Jag känner att jag behöver träffa nytt folk. Känner mig ensam, men samtidigt inte. Svårt och fatta hur jag menar kanske. Det är den värsta känslan jag vet. Känslan av ensamhet. Jag hatar att vara ensam. Egentligen vill jag ha sällskap ALLTID. Saknar det där spontana men ändå små sakerna.  Äsch, vet inte ens själv vad jag menar. Men lite nytt folk i tillvaron skulle inte skada. Frågan är bara hurfan man träffar nytt roligt folk i en stad full av idioter haha.
Blir bara avundsjuk på vissa personer som har det jag inte har. Men så är det och kommer alltid vara liksom. Bara att acceptera.

Nej, nu ska jag kolla klart på reprisen av Boston Tea Party som jag missade i måndags för jag deckade i soffan. Sen ska jag joina Tyra i sängen som ligger och sussar så sött. Gosevovve!

Kram!


Nothing to write

Inte mycket som händer i mitt liv just nu. Jag jobbar och gör ingenting. Alltså väldigt händelserikt. Imorn är det redan fredag. Helt sjukt vad fort denna vecka har gått. Satt och tänkte på det på tåget hem. Man hinner inte ens blinka och så är veckan plötsligt över. Men jag klagar inte. Helg är skönt. Denna helg lär bli sjukt seg dock. Inga som helst planer och det gillar jag inte. Har inte ett enda öre i plånkan så man kan inte hitta på något kul (läs:festa haha).

Snart fyller man 20 barre också. Lite mindre än en månad kvar. Har tänkt att ha nånting här hemma. Kanske nån middag och sen utgång. Får se vad det blir (utgång blir det ju garanterat). Meddelar så fort jag besämt mig. Men det blir nog helgen den 10 april, så boka inte in nånting då för då är ni dödeeeeens.

Har suttit och kollat runt på lite gummistövlar haha. Måste köpa ett par så fort jag får lön. Det känns som det kan vara välbehövligt till jobbet. Vill ha ett par rosa och har hittat ett par från Tretorn som jag såg på den där skoaffären i Kringlan i helgen. 600 kostar dom. Känns lite surt o lägga 600 spänn på ett par gummistövlar dock.

Ne, nu skriver jag bara massa ointressant skit. Tänkte lägga mig och kolla på Troja nu och dreggla över Brad Pitt.

Adios!


Söndag

Jag är så arg. Beställde ju hem ett par skor från Nelly. Igår när jag skulle ha dom pajade dragkedjan på ena skon. Så sjukt irriterande. Undra om man kan lämna in dom till någon skomakare och fixa? Annars är det 400 spänn i sjön lixom.

Anywaaay. Igår var det lördag. Jag, Elina, Tessan och Maria drog ut på 550. Det var helt galet haha. Hade bara ätit en Nancy's macka igår och inget mer, så jag blev ordentligt fulliskastrullis haha. Inte så smart att supa järnet på tom mage. Men men!
Va hemma runt fem tiden tror jag. Käkade kinapuffar och somnade på momangen.

Helgen är redan över. Fattar inte hur tiden kan gå så snabbt. Idag har jag jobbat exakt två månader på jobbet också. Helt galet.
Det börjar verkligen kännas som att våren är på väg. Sjukt härligt väder ute. Borde egentligen inte sitta inne och ruttna, men orkar inte röra mig från soffan haha.

Gud vilket osammanhängande inlägg det blidde. Sätter punkt nu!

Ciao


Kan.... inte.... andasssss!

Jag dör. Kolla. Ge mig 30 juni nu tack. Ojoj. Shit. Helt shaky. Detta muntrade upp mig efter all skit.


OMFG!

ANDAS.. in ut in ut in ut! Förste teaser trailern för Eclipse har kommit. Imorn kommer en NITTIO minuter lång trailer. Kommer ha nåt att se fram emot när jag kommer hem :D.

Det enda dåliga jag kan hitta i den här kortistrailern är Bellas/Kristens peruk. Den ser förjävlig ut. Synd att hon var tvungen att klippa sig för Joan Jett rollen i The Runaways.

 

Anywaaaaay. Dagarna bara springer iväg. Igår jobbade jag över. En på jobbet var sjuk, hon stängde, ingen annan kunde hoppa in så dom frågade mig. Hade inget annat för mig så det var klart man ställde upp.

Idag har jag njutit av det uuuuuuunderbara vädret ute. Var ute i parken med några kiddos. Så skönt. Verkligen vår i luften nu.

Imorn är det torsdag och jag jobbar 13.30-17.30. Innan jobbet ska jag möta upp syster Fia på stan. Vi ska ta en runda och checka in Elins nya jobb. Butiken FLASH öppnar ju i Kringlan imorn och min kära syster jobbar där. Kanske kan ta en Nancy's också om vi hinner? Eller vad säger du Fiuus?

Jaja, nu ska jag fortsätta kolla på "Sex rehab with Dr. Drew".

Adjöken!


Tired

Har jobbat hela dagen. 10-17.30. Har känt mig sjukt trött hela dagen. Sov typ 5 timmar inatt. Vi var iaf ute i parken hela dagen. Så himla härligt väder. Kändes som vår. Minus all snö då.
Det är väl det som har hänt. När jag kom hem käkade jag mackor och ägg. Sen har jag suttit och läst lite bloggar. Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywood fruar. Dom nya fruarna verkar ju skittråkiga. Tur att Maria Montazami är med. Så jävla skön haha.

Nej, nu ska jag sluta skriva massa strunt. Imorn är det jobb 13.15-17 som gäller. Efter jobbet tänket jag sola. Jag måste verkligen. Jag är fan genomskinlig. På tal om något helt annat, jag funderar starkt på att börja träna på ett gym som ligger vid jobbet. Det är ett tjejgym och ligger precis vid tunnelbaneuppgången. Tjejgym verkar ju perfekt. Får panikångest bara jag tänker på att stå på ett gym o svettas bland massa träningshunkar. Nej, men jag ska nog kika in där och kolla läget nästa löning. Köpa ett månadskort och prova och se om det är nånting. Är det bra, kan man ju slå till på ett 6 månaders kort (som bara kostar 2000kr).

Hej!


Vill goooooosa!!

Hemklickat

Kom inte lönen nyss? Varför spenderar jag mina sista ören på ett par skor? Jag får leva fattigt fram till den 26e....


Dalarna

Då var man hemma i kära Södertälje igen då. Har spenderat hela helgen uppe i Säter hos familjen Schwerin/Moström. Det har varit mycket mysigt.
Jag, mamma, Vilma och Joline och Liam (som hade varit hos deras farmor under lovet) åkte i fredags, direkt när jag kom hem från jobbet, upp mot Säter.
Innan käkade vi på Donken och packade bilen full med fredagsmys som vi köpte på Cooopish. Va väl framme i säter runt halv nio. När vi parkerade utanför deras hus sket jag i all packning och sprang direkt in i huset och tog lilla Majken moahahaha. Jag ville vara först. Herre jisses vilken söt unge asså. Jag vill bara käka upp henne. Tog massor av bilder. Får panik av att dom bor så långt bort :(. Riktigt tråkigt att man inte kommer träffas lika ofta!!!
Men iaf, efter att alla hade turats om om att hålla i lillan och allt sånt där, då satte vi oss och tittade klart på Let's Dance (FYFAN vad bra att äckliga Sauk åkte ut). Sen deckade ungarna och mamma och jag tittade på film och sådär. Somnade fan tidigt. Var helt slut.
På lördagen vaknade jag vid halv tio. Vid elva-halv tolv åkte hela packet till Kupolen i Borlänge. Ett stort köpcentrum alltså. Även Fia och Mattias och co åkte kom upp på lördagen. Så vi var ett stort gäng som vandrade runt där haha.
Efter några timmar i Kupolen åkte vi till MAXI och handlade tacos grejer. Sen bar det av hemmåt och så gjorde vi maten. Asgott vare..
Sen kollade vi lite Melodifestivalen och lite film.
Idag åkte vi hem därifrån vid två tiden. Jag, mamma och Vilma tog en fika och en runda på något ruttet Outlet innan vi fortsatte hemmåt. Kom väl hem för en timme sen. Sitter nu och väntar på mat och kollar igenom alla bilder från helgen.
Om en halvtimme är det Gossip Girl premiär. Wihooo! Sen blir det duschen. Imorgon är det slut på sportlovet och lugnet på jobbet är över haha.

Bjuder på några bilder från helgen. De flesta är på Majken haha! PUSS..


Första bilden på lillan :D









Hahahaha skönaste bilden!



"Ooooops!"


Nej, nu börjar Gossip Girl. Fler bilder kommer sen!

 


Sämst

Fyfan vad jag är dålig på att uppdatera den här otroligt roliga och intressanta bloggen. Har tappat lusten helt enkelt.
Helgen var iaf asbra för er som undrar. Fredagen var det shopping som gällde. Även lördagen. Lördagskvällen/natten spenderades dock tillsammans med partygänget. Maria fyllde ju 20 år så det var vi ju tvungna att fira. Middag och utgång blev det. Galen kväll haha!
Söndagen bestod av chill och senare på kvällen blidde det bio. Kollade på Farsan. FYFAN vad rolig den var. Länge sen jag garvade så mycket av en film haha. Jag blev helt kär i babban. Jag vill gifta mig med han!
Det var iaf en mycket lyckad helg.

Måndag och tisdag har ju hunnit springa förbi redan. Igår var det jobb. 10-15. Sjukt lugnt var det! Tur att jag hade några av mina favoritbarn där haha. Vi hittade på massa bus. Stannade även en timme extra på jobbet bara för att jag skulle kunna se klart på "Upp" som vi hade hyrt haha. Den va skitbra!
Idag har jag varit ledig. Har fikat lite, shoppat lite (en sjukt fin klänning från Carlings för 99 kr, vadå kap, och ett par solbrillor), åkt buss lite, bakat lite och sådär. Jag och Vilma mötte upp Fia och Affie på stan. Träffade på Maria också. Vi traska runt på stan och sen tog vi en fika. Efter det lämnade Maria oss och vi åkte och hämtade Nora och Ebba. Sen tog vi bussen hem hit. Bakade och fikade lite mer.

En skön ledig dag med andra ord.

Imorn är det dock back to work. Jobbar 10-14. Jag tror det är skridskoåkning som står på schemat. Jag längtar tills jag får jobba fler timmar. Jag trivs så bra. Tycker det är tråkigt att jobba så lite hahaha!
Nej, nu ska jag kolla klart på Scrubs och sen lägga mig och läsa.

Vi hörs när vi hörs!


Några bilder från helgen haha!