Blee för regn!

Idag vaknade man o hörde regnet ösa ner utanför fönstret. USCH! Ge mej sommar o sol.. Man blir bara deppig av regn!

I helgen har jag gjort lite smått&gott. I fredags ringde brillymalin mej o fråga om jag vill hänka på en fest i järna! O de e klart man säger ja.. Så jag o elina mötte malin,jens,marcus me flera på centralen så tog vi tåget! Träffa lite trtelivgt folk o dansa lite o sådära haha. Men kvällen tog slut snabbt för ett gick sista tåget hem. Så de va tråkigt! Väl på centralen märker jag att inte min buss går..Trodde sista gick halv 2 men den gick visst halv 1! Så jag tog bussen med elina,760, o sen så följde hon me mej en bit! Sen precis när vi ska skiljas åt så ringer mamma. O så sa jag att jag snart va hemma. Sen så går jag o elina åt olika håll men vi pratar i mobilen haha.. Sen så ser jag en bil komma jag ba oh no! Så saktar den in precis vid mej o mitt hjärta typ slog i 180! Sen så ser jag att de e mamma..Haha! Shit va rädd jag blev.. Men så fick jag skjuts hem den sista biten hihi!

Igår gjorde jag inte så mkt! Träffade elina vid typ tio så gick vi en prommis ner på stan. Satt där o nörda oss! Sen så tog vi burren hem till mej o kollade på Jerry Springer.. Älskar de programmet haha! Sen la vi oss o sov :).
 
Idag har jag varit me mamma o syster på asko o tittat på lite möbler o så... Kuuuul! Nu ska jag gå o äta nåt innan jag hungrar ihjäl...

Ajdö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback