This beat goes boom boom

Honeeeeey I'm hooome! Hehehehe.. Nee men är nyss hemkommen från stan. Vid typ halv fyra smsade Elina och frågade vad jag gjorde och om jag ville gå på stan en stundis. Och jag hade inget annat för mig.  Så jag klädde på mig och sådär. Sen skjutsade Elin ner mej på stationen där jag mötte Elina. Vi gick vår gamla vanliga runda. Hittade massa fint som vanligt. Åh, vad jag hatar att vara extrem fattiglapp.
Enligt tradition käkade vi Nancy's som avslutning. Elina bjöd.. Ångest! Men TACK :). Det var mucho gott höhö. Vi satt där till stängning. Hahaha vi fick världens skrattanfall mitt i fikat. När vi sitter och äter går en typ indisk familj förbi och det stank ÄGG om dom... Och Elina är ju megaförkyld och känner nada lukt.
Elina- Vad är det?
Jag- Fyfan vad dom stank ÄGG..
Elina- Hon kanske hade ägglossning
HAHAHAHAHAHAHAHA... Shit vad vi garvade! Riktigt skrattanfall. Kunde inte ens andas. Alla kollade på oss som att vi va dumma i huvudet. Och iof så stämmer det.
Vid sju började vi iaf traska hemmåt. Jag har ju inge busskort så vi promenerade istället. Det va skönt! Så idag har jag hunnit med två promenader. Orkade faktiskt upp i morse vid tio tiden och gick en riktig svettpromenad. Det var skönt!

Nu sitter jag och väntar på att Idol ska börja. Jag har damp för min msn CPar sig. När jag ska logga in kommer det upp en ruta som frågar om jag vill installera nya msn. Men om jag trycker nej så loggas jag inte in. Och om jag trycker jag så installeras den, men mitt i så står det"Kan inte installeras pga blablabla". DAMP! I neeeed my msn.

Aja... ADJÖ!


Kommentarer
Postat av: Elina

hahaha honey cp:D aa shit de va en jobbig skratt asså! sviiiid. Mutt men skönig prommis hem men blidde ganksa mörkt i slutet hahahah

2009-09-16 @ 20:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback