Det här med självförtroende

Självförtroende är komplicerat. Jag tror att alla har något de är mindre nöjda med hos sej själv. Det behöver ju inte vara något med utseendet. Det kan ju vara hur man är som person!

Jag har riktigt sugigt självförtroende. Både fysiskt och psykiskt. Önskar att det kunde vara bättre! Det är lixom inge kul att må dåligt över sånt.
Det fysiska ska vi inte ens snacka om. Det finns inte nåt jag är nöjd med! Och det är ju lite deprimerande.
Sen har jag så dåligt självförtroende när det gäller skolan oxå. Eller inte skolan.. Men typ uppgifter och sånt! Jag tror aldrig att jag kmr klara mej på ett prov eller nån större uppgift. Jag gör aldrig MVG uppgifterna för jag VET att jag ändå inte kmr få MVG.
Och det värsta är sen när lärarna kmr o frågar varför man inte gjorde MVG-uppgifterna för dom vet att man skulle klara det.

Men självförtroende är väl sånt man får träna på. Man hoppas väl att det kommer med tiden. För visst vore det skönt att kunna gå på stan o känna "fan vad jag är snygg".
Men jag tycker att alla, framförallt tjejer, ska känna sej nöjda med sej själva och inte jämföra sej med pinnsmala übersminkade modeller.
Håll huvudet högt! Ni är bra som ni är :)


Kommentarer
Postat av: Therese

bra skrivet johanna ! :D

Postat av: fia

DU om nån borde hålla huvudet högt då ingen annan i vår familj varit så duktig i skolan ävan fast du inte tror/känner så!!!! och vacker...lilla vän skulle dö för att se ut som du...tro mig...om inte fråga mattias säger det hela tiden till han.hihihi...stå på dig och skit i andra är ett bra råd jag lärde mig efter allt skit jag gick igenom för några år sen!!! puss på dig älskar dig precis som DU är...vill inte ändra på nåt...då e du ju inte vår nanna...

2008-05-26 @ 09:00:32
Postat av: Elina

Johanna, du är bäst och snyggast, du är allt!

2008-05-26 @ 21:30:56
URL: http://elinaheikkila.blogg.se
Postat av: Maliiin

Johanna, min brilly, du är allt i ett, jag älskar dig!

2008-05-27 @ 12:17:58
URL: http://westlundmalin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback