Min sköna dag

Idag har jag faktiskt gjort nånting. Inte bara legat i sängen o kollat på TV! Idag när jag gick upp o åt frukost med min kära mamma, så frågade hon om jag ville åka nånstans. Kopporna i ansiktet är borta, men jag kände mej ändå inte redo för allmänheten. Så det fick bli gamla hederliga Hedlandet. Där är det alltid dött så man behöver inte bry sej att man ser halvdöd ut. Men som vanligt när man ska göra nånting i den här familjen så ska alltid alla med. Idag blev det  jag, mamma, Vilma, Fia, Nora, Alfons o Elin. Men det e mysigt höhö :D!
Köpte skitheta träningskläder på Hedlandet. Haha! Ne, men vanliga mjukisar och en svart vanlig t-shirt. Orka köpa snygga träningskläder. Dom ända som kmr se mej är elina och alla gamla tanter o gubbar haha.
När vi kom hem, vid fem-halv sex nångång, så käka vi mat. Sen vid sju åkte vi iväg till stallet. Vi hjälpte Fia att fodra. Eller jag gjorde inte så mkt haha. Passa Alfons typ! Men det va mysigt. Älskar att lukta häst om händerna. Haha, låter stördt men jag älskar den lukten. Mmm!
Efter stallet åkte jag, mamma och Vilma till Maxi o köpte lite välbehövliga grejor. Har suttit här ett tag nu och läst alla bloggar jag brukar läsa. Nu sitter jag bara o väntar på att klockan ska bli 23.00. Då ere dags för Scrubs och MUSIKALAVSNITTET! Jag dör. Äntligen Nina! Det e typ femte ggn vi ser det avsnittet. Men alltså det slår alla avsnitt. " Everything comes down to poo". Åh! Jag bli glad.
Imorn har vi tydligen inga lektioner. Vet inte varför! Men skulle ändå inte gått till skolan höhö. Men ska iaf till Cilla klockan elva (snark) och börja med ett arbete om Pershagen haha. Aja, ska bli kul o träffa alla snorbollar igen mihih. Efter det, som jag  hoppas inte tar så jätte lång tid, så ska jag ner på stan o möta systeryster Fia. Så ska vi kolla brudklänning mohahaha. Ska bli så kul! Kanske blir en fika på Nancy's innan. Om Fia vågar. Hon är rädd för att hon ska bli bajsnödig när hon står där på podiet. HAHA! Too much information. Men jag bryr mej inte.
Jahapp, det här va min dag det. Skönt att äntligen få rör på sej på dagarna.
Nu är det dags för Scrubs! Bänka er allesammans.......

Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback