tråktråktråktråk

Asså kan nån bara trolla bort mina cpvattkoppor. Det är så sjukt jävla tråkigt o bara sitta hemma hela dagarna. Men ut tänker jag inte gå. Alla skulle dö så fort dom såg mej! "AAAAH EN VANDRANDE PRICKIGKORV, RUN FOR YOUR LIIIFE!"
Jag blir ju helt deprimerad här hemma. Och SÅKLART ska det hända nånting kul i helgen bara för att jag ska va fuckling jävla sjuk. Vet ni hur irriterande det är eller!? Ferreberre hos Maria som på gamla goda tiden. Suck! Jag blir ledsen..
Idag har jag passat vilma för mammi jobbat hela dan. Vi har bara legat o glott på Nickelodeon o barnkanalen hela dan. Jag har hört utvärderingar om varje program och om vilket som är bäst och vilket som är mindre bra. Haha! Hon är så söt ibland den där vilma! Käkat kebabtallrik har vi hunnit med oxå. Kyckling såklart.
Ja, det är vad min dag har innehållit. Väldigt fartfylld!
Har inte fått nå mer meddelande om läxor. Antingen har vi en väldigt chill vecka, eller så struntar dom i o informera mej. Ne skoja bara! Men får väl ta igen allting nästa vecka. Härligt!
Aja, detta var updaten för idag. Ska fortsätta mitt extremt tråkiga tvtittande...............

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: E.

jaaaaaaaaaaa ja kna täka mej att du har tråkiiiis, men slutaaa du ser inte äkliiig ut!!!.. duu ja ahr inte en smuuuuuutt roligare än dej så att du är inte ensam!

Postat av: maria

Våran bil startade inte igår =/ men förhoppningsvis så fixar sig bilen. Om inte så blire intstället =/

2008-01-25 @ 07:39:27
URL: http://Mariaorre.blogg.se
Postat av: maria

meen neeeej !!! SLUTA VA PRICKEKORVIS !! TA MASSA SMINK I SEN KOMMER DU HIT !!!!!

2008-01-25 @ 23:48:27
URL: http://mariaorre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback